Měl jsem ještě jednu návštěvu...

Autor
Štítky

Měl jsem ještě jednu návštěvu… – litterate.cz

Z doby covidové musím našim mééédiím přiznat ještě jednu geniálně vydařenou operaci. Jak dokázaly propojit v jednu hordu ty, kteří byli předběžně opatrní při očkování nevyzkoušenou šmakuládou a ty, kteří tvrdili, že covid je jen výmysl médií, v nemocnicích jsou jen najatí herci, ve skutečnosti nikdo neumíral a všechno byla jen hra. Udělali z nich jednu skupinu a vítězoslavně chudákům občanům ukazovali hlupáky.

Já se totiž v poslední době potkávám z celou řadou českých antiwaxerů. Ono není divu, za covidu to byli právě oni, kdo upozorňovali, že se pod pláštíkem boje s nemocí odehrává jedno svinstvo za druhým. Tenkrát dělali malé demonstrace i malé akce a leckteří ještě stále bojují hlavně proti covidové agendě, ale byli to právě oni, kteří tehdy nabrali zkušenosti s organizováním občanského odporu a také se naučili odolávat útokům různých obránců pravdy pomocí cenzury a mediálního tlaku.

Hele, já se nepotkal ještě ani s jedním, kdo by mi do oči tvrdil, že covid neexistuje, v nemocnicích leželi herci a Česká televize to natáčela na postrašení chudáků ovčanů. Zpravidla se dokonce jedná o zdravotníky, kteří se o covidové pacienty starali, také od nich covid chytli a vyléčili se. Ti viděli, co ta bereberka udělá s osmdesátiletým důchodcem, jak to dokáže rozvrtat plíce, ale také viděli, že mladého zdravého člověka to sejme jen výjimečně. To ostatně potvrzovaly i moje covidové grafy. Křivka úmrtnosti na covid do padesáti let nebyla rozeznatelná od běžné úmrtnosti a naopak křivka úmrtnosti nad padesát let vyskakovala nad všechny myslitelné meze.

Zajímavější to samozřejmě bylo s očkováním. Když to začalo, tak jsem já osobně měl názor, že pokud to očkování udělá za pandemií tečku, tak by to riziko dvou dávek nevyzkoušené šmakulády mohlo být menší než riziko rozvráceného průmyslu a zadluženosti nad všechny myslitelné meze. Také v sobě mám dvě dávky a kupodivu jsem stále ještě neumřel i když mi to leckteří mailoví bojovníci psali jako nezpochybnitelný fakt spolu s proklínáním, jak jsem zradil jejich věc. Podobně jako já to tehdy vidělo skoro 70% spoluobčanů…

Samozřejmě, když pak začala nabíhat data a o dalším podzimu se ukázalo, že v nemocnicích leží stejně očkovaných i neočkovaných a že přes dvě dávky Moderny to důchodce kosí stejně snadno jako předtím a že prodělaná nemoc chrání lépe než celý Fajzr, tak to postavilo celou věc do úplně jiného světla. Dneska nám Čtvrtníček zvesela tvrdí, že musíme jít na čtvrtou dávku, protože ty předchozí tři byly na hovno… Mezitím do nemocnic opět přicházejí především staří a nemocní a smrtka si mezi nimi vybírá bez ohledu na počet dávek. A většina lidí na očkování tím pádem kašle, protože zdraví máme jen jedno a nechat si píchat něco, co evidentně nic neřeší, jen kvůli Válkově papuli, to se chce málokomu. Počet očkovaných mi dává za pravdu.

A teď se dostáváme k mému hostu…

Je jím Martina. Vojenská zdravotní sestra, voják z povolání. Přijela i s manželem – bývalým vojákem z povolání. Takovým tím typem, který má dva metry a máte z něj pocit, že na bojování nepotřebuje pušku a granáty… zabít by vás dokázal klackem či kamenem. Úplně hravě. Řekl jsem mu, že až nás všechny zavřou, tak s ním chci sdílet celu… cítil bych se bezpečněji… Přijeli ze severu a chtěli, abych vám řekl pár věcí o naší slavné armádě řízené tou nejlepší ministryní obrany ve známém vesmíru.

Ale ještě než začnu, podělím se s vámi o jednu historku. Víte, jak se stalo, že většina vojáků smýšlí podobně jako my?

Jeli na zahraniční misi…

Můj host mi vyprávěl, jak byl jako mladý výkonný a nadšený voják v Kosovu. Jak byl mladý, hloupý, plný ideálů a připraven umřít za vlast, jak před odjezdem absolvoval příslušné PŠM, že jedou chránit hodné Albánce před zlými Srby, kteří na ně dělají genocidu… A v praxi pak hlídal vesnice plné zlých Srbů, aby jim hodní Albánci v noci nepřišli podřezat krky… Podobné to bylo i na misích v Iráku a Afghanistánu. Realita úplně opačná oproti proklamacím.

Aby to s člověkem neotřáslo, aby to nezměnilo váš světonázor, abyste nezačali přemýšlet, jestli vám třeba nelžou i v jiných věcech, ba abyste se nestali úplně paranoidní z nepřetržitého amerického lhaní, tak musíte být buďto naprosto vymatlaní a nebo mít dost vysokou šarži… Tož vězte, že většina normálních vojáků není ani vypatlaná a ani nedali přednost penězům, narozdíl od jejich plukovníků, kteří prodali svojí přísahu i duše za mrzký mamon… A i když u nás máme přeplukovníkováno i přegenerálováno, přece jich zase není tolik. Většina normálních vojáků mlčí, protože mají hypotéky, ale nepřestali myslet.

Zpět k Martině…

Tož jsem se dozvěděl, že další konspirační teorie je pravdivá. Naši mladí čačtí vojáci procházejí zdravotními prohlídkami. Donedávna se to dělalo hlavně proto, aby se našly výdutě na chlopních, případně nějaké jiné neodhalené vady, aby pak kluci nezkolabovali v boji, nebo aby si neuhnali invalidní důchod, protože jim při výcviku rupne céva. Ale mezitím přišel covid a soudruzi ministři spolu se soudruhy hygieniky přišli na to, že nejdůležitější pro zdraví vojáka, je očkování. Proti všemu. Klíšťaty počínaje, covidem konče…

A tak se po mladých klukách, kteří by mohli v prackách lámat skály a unesou na zádech v ostrém tempu čtyřicetikilové batohy, chce, aby do sebe v pravidelných intervalech píchali nevyzkoušeného Fajzra, i když kazdý ví, že je to hovadina. Opět… chápou to vojáci, chápou to zdravotníci, chápou to piloti, chápou to tankisti, chápou to pěšáci a jen plukovníci a podobná verbež to nechápe.

A tak klidně vzali i bojové piloty, zakázali jim lítat a posadili je na vrátnici, protože se odmítali nechat naďobnout… Pak upravili pravidla zdravotních prohlídek, takže pokud voják není patřičně napíchán asi deseti druhy očkování, tak je to důvod je jeho okamžitému propuštění… A vojáci odcházejí… lépe řečeno, jsou odejíti. Vycvičení kluci, kteří by v průměrném obývacím pokoji našli 235 věcí, kterými by vás dokázali zabít… A ti, co neodešli, protože mají hypotéky, ti se pěkně nechávají tečkovat pořád dokolečka… Jak víme, stát nakoupil vakcín velkou zásobu a ještě větší zásobu nakoupila naše skvělá a hodnotná Evropská unie, takže to by bylo, aby se to nevyužilo. Když už to stálo ty miliardy…

Do toho se objevují stále nové zprávy, jak to u Fajzru měli vymakané s propagací a ty nejdůležitější věci nám o své šmakuládě raději ani neřekli… aby nás zbytečně neděsili.

Martina to takhle nechtěla nechat a tak založili profesní sdružení vojáků, které se má bránit takovéto praxi. Zde je odkaz: http://www.acr.prolibertate.cz

To víte, vojáci nesmějí mít odbory a nesmějí demonstrovat. Profesní sdružení je jediná možnost.

A já to celé píšu, protože mě čte celá řada vojáků… a v tomto případě mě bohužel čtou i na ministerstvu obrany. Takže až to vyjde, půjde Martina okamžitě na kobereček a její dobrý skutek bude po zásluze potrestán. Ale na druhou stranu, spousta vojáků se dozví o této situaci, dozví se o tomto profesním sdružení a budou se mít kam obrátit. Já vám pak poreferuju, jestli to Martinu stálo vojenskou kariéru a nebo jestli její velitel měl rozum.

Vy ostatní vězte, že kecy naší ministryně jsou jen kecy. Bojeschopnost naší armády je systematicky snižována a velké nákupy na tom nic nezmění. Šikovní mladí kluci, jejichž výcvik stál strašnou fůru peněz, jsou propouštěni, protože očkování se stalo ultra mega giga byznysem a škoda dávky, která padne vedle.

A vy, lampasáci ve funkcích, chce se mi z vás zvracet. Vyměnili jste čest i přísahu vlasti za peníze a pohodlná křesílka. Necháváte si za peníze rozkazovat od zhůbců země, strkáte čenichy do cizí řitě a ještě věříte, že je to tak správně. Čest výjimkám… ale ty u vás už většinou nejsou.

Martino, držím Ti palce.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (147 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

nebol si ty vidaku presvedceny vaxer?

nedal si nahodou zaockovat aj svoju dceru v tinedzerskom veku? bo ocovanie je jedina spravna cesta...

ten clanok je v podstate poprenim teba. Ty by si na mieste plukasov robil to iste. Ci? Kto nie je zaockovany je dezolat. Nemal si nahodou rovnake nazory?
Nejake nazory profesora Berana ci profesora Turanka si ani nebral v potaz.

vidlaku, vidlaku, vidlaku, vidlaku - co s tebou chlope?

Inak si zaregistroval, ze stat Florida odporuca muzom pod 40 rokov sa uz neockovat? preco asi...?

Průměrný počet slepic: 3.8 (26 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

pan Vidlák bral očkování proti covidu stejně, jako například očkování proti klíšťatům, chřipce. Jelikož patřil a patří mezi lidi, kteří chtějí vidět pravdu, tak pochopil, že ta vakcína je pěkné svinstvo a pořádný byznys.

Průměrný počet slepic: 3.6 (14 hlasů)

ze prave tym svojim postojom pocas celej kovidovej hysterie pomohol nastavit a zabetonovat modus operandi vladnutia elit.

Pocas kovidu sa utiahli skrutky, zacalo sa blokovanie nespravnych nazorov, a ine chutovky dnes uz celkom bezne pouzivane pri vladnuti.

Průměrný počet slepic: 4 (14 hlasů)

No aspon uz konecne precitol. To sa neda povedat o polovici naroda.

Průměrný počet slepic: 4.1 (12 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nspsala jsem tady kdo virus Covidu,ktery se v přirodě nikdy nevyskytoval na objednavku zkonstruoval,kterych 6 institutu a 9 vědcu to bylo,odkaz na članek z časopisu NATURE,ze dne 9.listopadu 2ODevatenact .članku,ktery tady nedavno dal pan berrnarda,kde to stoji kompet a to v angličtině a to pravě Adolf NULA zablokoval a koment maznul!
Tak co berrnarde vzpominate si na ten odlaz a date ho tu znova?Ja jsem disidentka a mě tady terorizuji a nic nesmim!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.7 (6 hlasů)

O covidu jako nejvetsiho podvodu slouziciho k vybiti co největšsiho počtu obyvatelů zeměkoule satanisty,tomu lejnu k obrani penez z rozpočtu narodů a dalsiho svinstva, stoji doposud pevně v časopisu NATURE nejstaršiho vedeckeho asopisu světa a to dne 9.listopadu 2O15!
Bohuzel vam v dusledku absence solidarity,kdy budete pry brzy freneticky tleskat zejmens panu Adolfu NULOVI za pindostnicke cenzurni služby pro nynejsi stale vice zkurvenějši system,ktery volanim DEMISE.nikdy nepujde opravit a na litterate jen muset obdivovat jeho caypoviny a tzv moc kakofonie slepičarny,kde se slepce a kokotci nesmi dozvědět nikdy co se deji a jak ten maras napravit a budou se tam proto jen vyskytovat prazdne komenty bezcilne a zaměrně chaoticky,az tam zcenzurujje vsechny svoje knedliky!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Z posledních dní bylo několik zpráv, které spolu souvisí. Jedna, že USA vědí, že většina světa ve skutečnosti fandí Rusům. Druhá, o vyjádření Blinkena, že světu nemůže být dovoleno být bez nadvlády USA a třetí o tom, že v USA vykultivovali covida se srmtností 80%. Jinými slovy USA začaly vyhrožovat světu, že když mu nebudou vládnout, vypustí mor.

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myslím že hodně udělal i vliv vakcinačního fanatika Petra Hampla...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

pane Vidláku, z Vašeho článku doslova bije do očí jedna velmi znepokojivá skutečnost. Nemyslím tím, že vakcína je velký byznys a že se mnozí velitelé v armádě nechali koupit. Každému, kdo trochu myslí, je jasné, že covid nemůže být hrozbou pro mladé, zdravé, vycvičené kluky ve skvělé fyzické kondici. On není hrozbou ani pro průměrného člověka. Ochranou proti němu je silná imunita a ne experimentální vakcína, která kromě vedlejších účinků nezaručuje nic. O zdraví vojáků vládě rozhodně nejde. Nejde jí ani o to, abychom měli dostatek vojáků a zbraní. A to by mělo, když se nás snaží zatáhnout do války. Ale dělá pravý opak. Zbavuje se zbraní tím, že je posílá na Ukrajinu a vycvičených vojáků se zbavuje tím, že je nutí, aby se očkovali proti něčemu, co je nemůže ohrozit, něčím, co neochrání před nemocí ani před jejími komplikaci a o čem se navíc pořádně neví, co to s tělem udělá. Nemáme dostatek zbraní ani vojáků a vláda nás táhne do války. Jako kořist.

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Díky za ten odkaz. Pozdravujte Martinu a poděkujte ji. Jsem jeden z těch co se nedali a ustáli ponižování, křik i od kolegů, segregaci a vyhrožování vyhazovem.

Průměrný počet slepic: 4.4 (25 hlasů)

In reply to by Voják (neověřeno)

Trvalý odkaz

...ze ked tu vypukne obcianska vojna, tak budete chranit svoju vlast. Tu ozajstnu vlast, nie tu skorumpovanu.

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Čím plíživější jsou účinky vakcíny, tím je lepší! Pro farmacii. Destruktivní účinky vakcín po několika letech totiž nelze prokázat. Proto nikdo neusiluje o prodej vakcíny, po jejíž aplikaci by očkovaný do rána zemřel. To by byla prokazatelná eutanazie. Proto nad tím že jste přežil dvě dávky nejásejte předčasně.

O mých osobních zkušenostech s vakcínami: https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2021/11/vakcinace.html

Průměrný počet slepic: 4 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Domnívám se, že vojáci jsou pokusní králíci právě proto, že se dobrovolně vzdali svobody projevu a rozhodování neboť jsou z principu podřízeni. Jsou také jakýmsi vzorkem na kterém se dají zkoušet metody připravované pro veškeré obyvatelstvo. V plánovaném českém koncentráku pak budou dezertéři z Ukrajiny a Ukrajinci vycvičení v západních zemích použiti jako velitelé a bachaři. Ti se postupně zmocní naší bývalé vlasti a z původních obyvatel se stanou otroci.

Průměrný počet slepic: 3.5 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Rozumím Vidlákovi. Nejen o čem píše, ale jak to píše. A píše bravurně, to musí uznat každý (rozumný). Kromě toho píše tak, že se alespoň jednou denně zasměju, protože jak známo - jen ti nejinteligentnější z inteligentních mají takový smysl pro humor (v TV se člověk dnes hned tak nedočká...), a on toto pravidlo potvrzuje. Najdou se jako vždy a všude šťouralové, ne-myslitelé, nebo ti s mozkem naruby..., kterým nebude nikdy nic dobré, a kdyby se váleli na pláži u moře, tak slunce bude moc svítit, vítr moc foukat a jídlo nebude stát za nic.
Taky jsem se nakonec nechala naočkovat dvěma dávkami. A proč? No protože mě bez toho celé léto nepustili ani na koupaliště do Šárky, které je pod širým nebem a má děsně studenou vodu z potoka. Další rok jsem chtěla jít alespoň na to pitomé koupaliště, když to bez očkování nešlo. Ještě pořád nicht verstehen?

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Taky rozumím ale nesouhlasím. I já jsem se nechal naočkovat protože manželka chtěla jet k moři a šla se nechat píchnout jako první. I my jsme si tu vakcínu nechali dát dvakrát, což byla podmínka. Prostě jsme z hlouposti naletěli.
Abych mluvil za sebe, tak já určitě. Šel jsem tam dobrovolně, ani tele co jde na porážku tak nečináí. Proč si lhát do kapsy a hledat výmluvná odůvodnění. Velmi mnoho lidí žije v sebeklamu. Tomu verstehen. Mě ale lež život neusnadňuje. Jsem na ní alergický. Mám známé i mezi "Chvilkaři" a dost mě to bolí. Nejsem zkrátka na lži uzpůsobený. Sorry jako...

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

včelko Májo, to, co popisujete, je úplně obyčejné, sprosté vydírání. "Nenecháš se píchnout, nikam tě nepustíme." Nenechat se vydírat je jeden z prvních kroků ke svobodě. Pan Vidlák rozumí. Pokud se necháme vydírat a podvolíme se, tak jsme ztraceni. Pokud nemáte zdravotní následky, tak můžete mluvit o štěstí. Mnozí lidé, kteří se nechali donutit píchnout si experimentální vakcínu, takové štěstí neměli. Právě tato skutečnost mě velice vyděsila. Pomyšlení, že mi vakcína zničí zdraví, ve mě vyvolala obrovský strach. Když nemá člověk zdraví, tak nemůže nikam, jen tráví spoustu času u doktorů., užívá léky a trpí. Nic víc nemůže dělat. Vyhlídka na takový život mě děsí natolik, že jsem si to svinstvo nenechala píchnout. Zpátky k Vám. Do přírody se člověk dostane a v přírodě je i možnost se koupat. Jen je třeba ji najít. Dávám odkaz na web, kde jsou tipy, jak normálně zdravě žít a nenechat se napíchat něčím, o čem nikdo neví, co to v těle udělá. https://www.zdraveforum.cz/zdrave-forum-bunky.html

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

S partnerem jsme letěli loni v říjnu na Kapverdy, ani jeden nejsme očkovaní, stačilo si skočit na testy, a jako zemědělci koupaliště a podobná zařízení v létě ani navštěvovat nemůžeme a nijak nám to nevadí 😁

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Až se vrátí socík, tak nepoletíš nikam. Zachrání tě jedině volby potřeb, podíl na neprodejné půdě a rozpočtu země o kerém budeš ty sama rozhodovat svým jedním hlasem s celou smečkou imbecilů. Co? Nerozum? Takových je tady 90%

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A propos - vláda si přidala 10 tisíc k platu a ani nemrkla. To je v dnešní době OK?! To pořád nemají dost? Oni si rozhodnou o svých platech (z našich peněz)... a nám doporučí svetry?! Za to, co dělají strhnout minimálně polovinu platu! (a poslat do propadliště dějin!)

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

No já si počkám až za váma přinde Belzebub, kerej bude říkat, že von to tak nemyslí, že má jen tu pitomou smlouvu s Luciferem, že by lidem aji rád pomoh, ale že by to pak se svým nadřízeným nemohl vydržet. Že vo co ale lidem furt de. Že ta duše je stejně jen nafouknuté nic a nestojí za to aby si kvůli temu lidi trhali žíly. Že stačí jen malilinkaté píchnutíčko a věci sou vyřízeny.
Bankocetle pak tečou na konta, zbraně něgdo vyrobí, prodá a doveze jim to až pod nos a pak už jen stačí veledůležitě svobodně se vymezit svému chlebodárci a mačkat kohoutek. Dyk tak je to odjakživa na tomto prašivým světě, gde jen ti, co mají na placení odpustků, můžou sedět na přednáškách svatých v náboženství válčení, echkonomiky a spolku lidumilů kulky banky bomby. Nebo že by pomáhali a chránili?
Stále tak mají cestu k očištění otevřenu a jestli si to eště nezhorší mohou se pak vrátit do království nebeského. Muheeee

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

No, "Jardo" - mít známé mezi "chvilkaři" nebude nic neobvyklého. Můj brácha jim fandí, já ten celý cirkus nesnáším.
Naprosto souhlasím s Klausem, který řekl, že: „Zásadní úkol naší doby je ubránit parlamentní demokracii před Milionem chvilek a podobnými zhoubnými jevy a udržet národní stát,“ Klaus tepal i „druhá nebezpečí“, která podle něj ohrožují celou západní civilizaci. „Je to pseudoliberální uvažování progresivistů, agresivní rovnostářství, agresivní zelenost a multikulturální posedlost evropských elit, která má za cíl rozbití evropských států, kultury a civilizace.“
- Už jsem zažila, že "chvilkařům" a jejich podporovatelům fandili mnozí tací, kteří vůbec nevěděli za co demonstrují, neznají kolikrát ani jména politiků a co kdy kde řekli (jako např. když Šojdrová horovala pro přijetí i 17ti letých sirotků ze Sýrie, ale domů si nechtěla vzít ani jednoho...Jeden "chvilkař" mi řekl - a kdo je to Šojdrová...?) Jediné téma byl totiž Babiš.
A teď to nejspíš bude demoška ovčanů "za svetry!". Za co nejvíc svetrů, protože Němcová se nechala slyšet, že si jich vezme třeba deset. Co by taky neudělala pro svou dobře placenou funkci...

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Znova připomenu paní Soňu Pekovou,pěkně,slušně odprosit za její hanobení.
Podobně bych to čekal u pana Volného.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Laciná past statistiky a matematiky. Pokud leželo ve špitálech stejně očokovaných jako neočkovaných, tak to jen dokazovalo účinnost vakcín, protože očkovaní byli spíše staří a neočkovaní spíše mladší. Jak sám píšete ty první covid kosil více jak ty druhé. Logicky by tedy starých mělo ležet ve špitálech jak mladých ale staří byli téměř všichni očkovaní a mladí nikoliv. Matematika v této zemi dělá lidem velké problémy. A kde nejsou matematické schopnosti nebývají ani logické. Většina antivaxerů spolkla byť triviální ale nakonec úspěšnou operaci CIA. Havlisti byli nejdříve proti vakcínám nejúporněji ale pak jim někdo z jejich vysvětlil, že by neměli být proti a patrně to mělo mít svůj důvod. Kdo popírá účinnost vakcín musí logicky přijmout fakt, že Izrael patrně naočkoval svou armádu, aby ji tak vyhubil a ona následně by mohla být rozdrcena neočkovanými Araby okolních zemí. Zrovna tak musí antivaxeři přijmout, že Rusové a Číňané očkovali své armády také patrně proto, aby si je vyhladily, zrovna tak Američané a Evropané. Prostě asi všichni toužili zničit vakcínami své armády a odejít na smetiště dějin. Vrcholem je i to, že Srbsko přítel Ruska, od kterého mělo informace o americké vakcíně, vakcinovalo i americkou vakcínou.
Havlistům to někdo byť ne úplně včas vysvětlil a ti se tak mohou radovat, že jejich protivníci skočili CIA na špek. Kde není matika ani logika, tam má CIA žně. Problém lidí je, že uvažují v intencích černé a bílé, takže když havlisti řvali pro vakcíny, oponenti řvali proti vakcínám a toho CIA umně využila.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

" S ohnutým hřbetem chodíme kamkoliv už dávno a dávno, to je naše nátura".

Potíž je v tom, že když někdo chodí v předklonu, s hlavou napajcovanou lubrikačním gelem, je to špatně.

Když někdo chodí hrdě, neuhne ze svých zásad, např. rodina Mašínů (jejichž zásadovosti si dost vážím), polovina národa je nenávidí a pokládá za vrahy.

Asi by to chtělo nějak vybalancovat, aby se člověk zavděčil.

 

" Abychom konečně na patřičných místech měli inteligentní a schopné lidi".

Toto, obávám se, nestačí. Goebbels byl velice schopný a velice inteligentní, ale za premiéra bych ho nechtěl.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Pokud o tom podzimu 2021 leželo ve špitálech stejně očkovaných a neočkovaných a těch prvních byla cca jedna třetina populace a těch druchých dvě třetiny populace, tak co to vypovídá o vakcínách? Když z 33 % převážně mladé populace populace se stane 50% ležících a z 66% převážně starší populace se stane 50%? A to je co nejednodušší příklad. Ten složitější by samozřejmě ještě obsahoval poměr počtu očkovaných starých, kde to bylo až 86,7% a u mladých 35,7%. Pokud by to platilo jen mezi starými, kdy 1 ze 6 byl neočkovaný a 5 z 6 očkovaných a na posteli ve špitále pak vedle sebe ležel jeden neočkovaný z jednoho a jeden očkovaný z 6. Kdo měl větší šanci se dostat do špitálu? Očkovaný nebo neočkovaný? Kdo tipuje, že očkovaný měl 6x menší šanci, ten tipuje správně.

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

Věříte, že emerické očkování Slovanům pomůže? Odkud berete ta čísla? Z hlavy? Nebo od zpravodaje z harpagondechujcké federace. A jak byste se bránil, gdyby přišel dopis vaší manželce že šukáte s kozama v barech?

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Věřím tomu, že málokdo tomu rozumí více než ruští vojenští vědci a zároveň věřím, že kdyby to vyhodnotili jako škodlivé pro Slovany, tak by Orbánovi či Vučičovi dali vědět. To, že Amíci chtějí vykultivovat nemoci proti Slovanům to samozřejmě nevylučuje ale s největší pravděpodobností opírající se o ruský výzkum není Covid-19 zatím tím případem. Ta čísla beru z článku vidláka a minimálně z vlastní zkušenosti. Vidlák píše, že ve špitálech leželi z půlky očkovaní a neočkovaní a myslím, že všichni ze svého okolí potvrdí, že starších lidí bylo více očkovaných než mladších. Takže čísla jsou samozřejmě z ministerstva a nemusíte jim věřit ale prakticky nejsou nepotřeba. Stačí vlastní zkušenost. Pokud by naše statistiky byl výplod, museli by být třeba i ruské, které ukazují, že během covidových dvou let měli v Rusku milion nadúmrtí proti průměru předchozích pěti let. Můžete se samozřejmě s Putinem hádat, že těch milion lidí nezemřelo na následky Covidu ale že zemřeli na vakcínu. Byť teda to nadúmrtí tam bylo vysoké ještě před vakcinací.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

Zajděte si do špitálu a zkuste sledovat gdo tam je pečenej vařenej. Všechno je jen o tem že ti lidičky uvěřili, že sou v prdeli. Psychika dělá divy. Gdyž budete hustit každej den že je dcera, vnučka, syn nebo bratranec nemocnej. onemocní jen proto, že jim to furt něgdo mele do hlavy. Otravovat s tím další lidi už není jen o blbosti ale o imbecilitě troušené po okolí jako gdyž malej kluk dostane prakem do prdele a ječí na celé okolí, mámí, tátí....

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Vemte si, že v naší zemi je mezi odpůrci USA více antivaxerů než mezi havlisty, byť jsou i odpůrci USA vaxeři a příznivci USA antivaxeři. A představte si, že opravdu Amíci vypustí Covida Ramba, který zabije 80% nakažených. Co bude pro USA zajimavější, když budou mít účinnou vakcínu pro své příznivce, a kterou nebudou chtít odpůrci USA a nebo pro USA bude zajimavější mít vakcínu, která bude zabíjet příznivce USA a odpůrci USA se uchrání odmítáním vakcíny. Co bude pro USA zajimavější, když zemřou jejich příznivci či jejich odpůrci? Nebo dokonce, když vymře armáda USA ale nepřátelé USA zůstanou naživu?

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Blboňů je fakt mnoho. V jistém smyslu se ani nedivím, že někomu vadí a má prostředky se jich zbavit.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Bohužel máte pravdu, že těch co věří, že USA se rozhodly vyhladit svou armádu, aby tak USA mohly být poraženy nevakcinovanými nepřáteli je strašně moc. Je k nevíře, že se USA o něco vůbec snaží na Ukrajině, když tak krásně nahráli nepřátelům a vyhladili vakcínou svou armádu, která prakticky na vakcínu od Fajzru celá vymřela.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

jsem zjistil, že Vidlák je ortodoxní očkovaný antivaxer.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

ortodoxní očkovaný antivaxer...

Až přinde Putin, nebude rozumět ničemu, čemu se Vidlák protiřečil. Vidím to i s Vidlákem anti...???

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Gdyž socík zase přinde, budou se revidovat majetky a zásluhy. Gdyž přinde grééndííl mamozků pojebaných budou se revidovat jen zásluhy. Heil demosgráca

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mám obavy, že USA si vychovaly své nepřátele k sebezničení. Je to podobné jako s Liga Libe. Ta považuje americké zastánce své věci za pošuky a krásně jde na ruku těm, kteří chtějí lidem sebrat zbraně, byť sdružení usiluje o opak. Musí se nechat, že investice západního kapitálu do širokospektrového výzkumu lidské psychiky, nese své plody. Umí dokonale vydrezúrovat své nepřátelé k sebezničení.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

ad Berrnard viz níže:
S ohnutým hřbetem chodíme kamkoliv už dávno, to je naše nátura - teď do Kyjeva, Bruselu, Berlína, USA...Naši tatrmani se ohýbají všude a jsou rádi, když je někdo pozdraví. Čekají na to jak pes na pohlazení..a nedovolí si ani škermat, protože vědí, že by to bylo k ničemu - co se škemralem, který se nezmůže ani na odpor, když ho "jebe" nějaký praštěný eurohujer. Takový Drulák by hřbet neohnul ani tam, ani tam. To bychom museli na patřičných místech mít takové lidi jako je on - inteligentní a schopné. Ne traktoristy, elektrikáře, dealerky mobilů nebo ambiciózní učitele, které nebavilo chodit do školy.
----------------------------
ad Berrnard: Ale nemohu jít demonstrovat s lidmi, jako např. Keliška, kteří si myslí, že by bylo dobré s ohnutým hřbetem jít škemrat k Putinovi o levný plyn.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Vidláku, slyšel jsem vás v několika pořadech a nadšenej z teho nejsu. A víte proč? Od konce socíku gdy byl půměrnej plat plácnu 3500kčs se nic na udržení teho platu nezměnilo. Někeré svině měli desítku a jiným to očesali pod 3.5. Kecálisty v kotelnách nechávali přežít, horníky vystrčili vejš, páč dřina, a pak ta solidarita, ale dneska ten zbytek je jen bublina. Vy furt vykládáte, že ta bublina se dá nějak udržet demonstracema, páč ti zásluhoví bez kerých se nemůžeme obejít, čekají až je něgdo zvolí. Chápete vůbec tu schízu nebo ne?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Každý člověk si holt myslí, že jeho názor na cokoliv je ten nejlepší na světě...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Schopný a všehoschopný Goebels. Mně se z dokumentů vždycky jevil jako uřvanej blb a od pohledu psychouš.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Musíte jednat tak rychle aby ti, co budou muset řešit svoji existenci a soběstačnost, měli eště dostatek elektřiny aby mohli vám posílat nějaké diskusní příspěvky, které ignorujete a hledáte štěstí v jiné diskusi. Ono by se to ale dalo poté vysvětlovat i tak, že to znamená čísi, kohosi, vítězství. No a RAmcha to stejně rozhodně ať prdíme co2 nebo kyslík.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Petr Hájek:
V záplavě drtivých úderů, jimiž nás denně bombarduje bruselsko-washingtonská letka z kokpitu v obsazení Fiala, Rakušan, Pekarová, Jurečka a Bartoš, to mnohým stále připadá jako téma druhého řádu. Jenže žádná taková témata již nejsou. Všechna jsou fakticky soupodstatná, všechna směřují stejným směrem: K likvidaci našeho tisíciletého státu opět zbaveného nakrátko nabytého přeludu svobody a suverenity – a k likvidaci národa a jeho identity.
Již poněkolikáté obsadili prostor kolem sochy sv. Václava v Praze cizinci. Na místech, kde se pár dní předtím shromáždily stotisícové (slovy vlády „vyšší desítky tisíc“) demonstrace nepodvolených, se sešly vyšší desítky (slovy vlády „několik stovek“) Ukrajinců. Dali si tentokrát pozor, aby nemávali nacistickými symboly Hitlerovy Třetí říše (jak to provozují beztrestně již po mnoho let doma, především v západní části svého problematického státu). Zato měli transparenty v angličtině, protože to představení směřovalo výhradně k zahraničním televizním kamerám, nebo sítím, jimiž to ČT předá západnímu publiku.

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

A doda i ty emigranty co tu jezdi v tlustych mercedeseech ,šport Audinach a terennimi pikapy,kde sejmuli kulomety a aa, sežne je pod ocas ty nauči aa je skandovat PNZ,PNZ coz vladě splyne ve volani PENIZE PENIZE ve vyznamu složte se nam vidlaci na zbroj a hampta damty doporučit,aby jsme přitom mavali Ukrovlajkami!
To by bylo,něco,když nasi ovčaani jsou tabletky na spani a z demokracie čcumilů volaji Demisi, za souhlasneho mručeni neomarxisticke piratske kamarily diversantu tahajici za sebou fialovou okurku a požadujici po Adolfu NULOVI nejen cenzuru,ale aby se jeho slepičinec,dyt jich tam je jako myši poridil pancerove pěstia, bo tanky už strejda Puttler rozbiji na sračku a když prijede denacifikovat,tak se nebudeme mit čim branit!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)