Robinson Crusoe

Autor

https://www.litterate.cz/robinson-crusoe/

Jedno musím naší skvělé, pravdomluvné a ojrohodnotné vládě přiznat… oni fakt umějí uklidňovat veřejnost. Nebo je to víc práce těch správných mééédií? Správně nám naše představitele nasvítí, udělají pěkné záběry, pokud řeknou nějakou kravinu, tak to vhodně sestříhají, odvysílají to ve správném pořadí, doplní to komentáři od Fendrycha a Mikuláše Mináře a hle… Hýkela najednou vypadá jako všech hospodářů futrál, Pekarová je jako Matka Tereza a Černochová je jak Železná lady.

Asi to funguje. V mém okolí už sice celá řada lidí dostala nové likvidační rozpisy záloh, ale musím se přiznat, že jsem čekal prudší reakci. Kupodivu ale stále předpokládají, že všechno dobře dopadne, že moje strašení je přehnané, to přece nikdo nemůže dopustit, atd, atd. Kromě toho Péťa působí tak rozvážně a mužně, dělá hentu strategickou komunikaci a vysílá jasné signály. Cena hentoho plynu klesá, no ni? Už je jen na čtyřnásobku. Zásobníky jsou plné, poptávka klesá…

Já se vládním kecům posmívám, ale ono na tom něco bude. Koneckonců pro vládu pracují ti nejlepší. Americká soft power je fakt vymakaná – oni vědí, jak předstírat, že je augiášův chlív bez poskvrny. Den ode dne se situace zhoršuje ve všech kritériích. Naštvanost roste, ale roste kurňa strašně málo. Lidi přicházejí o úspory, sedí doma ve studených bytech, rodinný výlet na hrad či zámek začíná cenou připomínat cestu k móři, běžný nákup stojí téměř dvojnásobek… všichni to zažívají, ale je neuvěřitelné, kolik lidí si myslí, že jde jen o nějakou anomálii. Přechodný stav, který se brzy zase vrátí do normálu.

Hodně mladých lidí se o tom vůbec odmítá bavit. Ne, že by byli hloupí, nebo měli vymyté mozky. Ani nejsou líní. Jen prostě očekávají, že technický pokrok tohle vyřeší sám. Nějaké volby, či současné ideje? Přece přichází doba, ve které budeme mít naimplantovaná technická udělátka, svět bude fungovat úplně jinak, vy staří tady vedete úplně zbytečnou válku, protože budoucnost bude úplně jiná, než si myslíte. Nemá smysl jim popisovat důležitost elektřiny…

Proč tohle všechno píšu…

Jako kluk jsem měl rád romány jako Tajuplný ostrov nebo Robinson Crusoe. Lidé nám ztroskotají na pustém ostrově, posbírají si z vraku lodi pár zbylých věcí a protože jsou houževnatí, plni nezdolného ducha a pevné víry, vybudují si pomocí pár civilizačních udělátek snesitelný život.

Takhle to máme ne? Jsme obklopeni spoustou vymožeností. Když nebude plyn v trubce, bude plyn v bombě. Když nebude plyn v bombě, bude benzín, když nebude benzín, bude líh, nebo alespoň větve. Když nebude elektrická pila, bude ruční pila… nebo alespoň sekyra, nebo nůž.

Uděláme si papíry na zbroják, koupíme si pistoli a náboje… ubráníme se. Pořád je u nás dost průmyslu, pořád se tu dělá nějaké zemědělství. Dokonce se tu pořád ještě chovají krávy a prasata. I kdyby tento svět ztroskotal, ve vraku toho hodně zbude a pokud to posbíráme, tak se s tím bude dát žít… Sice nuzně, ale žít.

Jenže, ono to vypadá, že se náš svět potopí naprosto spořádaně a ještě před tím z něj bude „evakuováno“ všechno, co by se mohlo mocným hodit. Ne, nesměřujeme k prudkému nárazu, který sice bude bolet a hodně toho zničí, ale také po něm hodně zůstane. Směřujeme k pěkně pozvolnému úklidu. Žádný náhlý kolaps hospodářství, žádná šoková terapie. Uklidni se národe, plyn v zásobníkách vydrží, cena je sice vysoká a Němci si cenu zatropovali podstatně níž, ale to nevadí, brzy se zase sejdou ministři a budou rokovat… tentokrát už určitě na to celoevropské řešení přijdou.

Zatímco jedny továrny budou krachovat, jiné se odstěhují do USA. Zatímco jedni budou živořit, jiní se odstěhují… Klid, nic se neděje. To jen dezoláti vykřikují. Ve skutečnosti je všechno na nejlepší cestě k zářné budoucnosti plné elektroaut, zdravého jídla a ekologického způsobu života. Lidi nebojte se, máme čas řešit jednotné konektory do mobilů a zdražovat emisní povolenky. Putin nám to na chvíli narušil, ale nebojte se, všechno máme pod kontrolou…

V poslední době si začínám říkat, jak snadné bylo, dostat Židy do plynových komor. Oni je už tenkrát uměli pomocí vysílání signálů uklidnit dost na to, aby do poslední chvíle spolupracovali se svými katy. Koneckonců já to při domácích porážkách nedělám jinak. Prasátko je třeba držet v rajské nevědomosti až do konce.

A tak nás uklidňují. Mají k tomu vybudovaný obrovský aparát, mají na to lidi… a až definitivně ztroskotáme, nejspíš se ukáže, že nám tu nic nezbylo. Že praskla už jen prázdná skořápka zůstaly nám tu jen věci zbytečné a nepoužitelné. Všechno smysluplné a funkční už bude dávno za Atlantikem nebo v Dubaji. Nejsme určeni ke ztroskotání… jsme určeni k vysátí. Ještě je tu hodně věcí, které někomu jinde zajistí blahobyt.

Proto bych čekal, že prozatím žádný náraz nepřijde. Jen řízené potápění. Ještě nás všechny zablokují, protože to uklidňování půjde stále hůř a škarohlídi by jim to mohli komplikovat. Ještě udělají pár evropských summitů, ještě nám Šafr s Kmentou budou chvíli vysvětlovat, že Babiš je horší než konec průmyslu, ještě je zapotřebí přesunout ty použitelné výrobní linky někam jinam a až pak budou odhozeny rukavičky. Až už tu nic použitelného nebude.

Až pak nám shodí měnu, abychom přišli o peníze… koneckonců proč bychom si za naše úspory měli kupovat naší elektřinu, když se teď horečně staví nová vedení do Dojčlandu, no ne? Oni budou naší elektřinu potřebovat víc než my a český člověk by jim jen zbůhdarma užíral kilowatty. Ale až pak… teď ještě musíme spolupracovat. Ještě je třeba rychle a lacino vydělávat na německé majitele firem, ještě je zapotřebí hodně strojů a technologií zabalit do beden a naložit v Hamburku na loď, ještě je zapotřebí nějaký kanonefutter na východní frontu.

Tentokrát to Robinson Crusoe bude mít těžké… ztroskotá s prázdnou a vybrakovanou lodí.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (161 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Robinson měl jen jednoho skvělého černého Pátka. Nám tady v té naší, malé zemičce zůstane těch skvělých černých pátků více než mraků na nebi. Není teba to vidět tak černě. Všechno je relativní. Například, všichni víme, že černoch je černý (vždycky to tak přece bylo). Jenže, když si někdo z nás neuváženě dovolí říci, že černoch je černý, tak je moderní, korektní společností okamžitě považován za idiotského rasistu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (30 hlasů)
Trvalý odkaz

Hlavni je zabranit pqanu doktoru Rajchlovi s jeho straně PRO,aby vyhrala volby! Za žadnou cenu se nesmi dozvědět program potreb voličů!
TO JEST!
.1.
Jak a na co zmenit vladni kurevsky režim neomarxismu!
.2.
Jakym zpusobem zajistit dnem i noci možnost kontroly nami zvolenych zmrdů,jinak budou vyrabet vadne zakony!
.3.
Jak odstranit 33 let trvajici embqargo na Zakon o referendu a hodit zakaz do sraček!
Q.4q.
Qq Jak odstranit monopol na chrobalive informace toho zmetka GŘ TV a jak tunzmenu financovat holenkove v miliadach!qq
.5.
Jak nedovolinbanksterum znicit kapitalismus a nahradit ho zvrhlym ŠWWaBI?smem!q

K poteseni vlady proto volejte demisi demisi!
No ni? aaaaaaaaaaaaaaaax!

Průměrný počet slepic: 2.1 (24 hlasů)

Tedy Aničko, chytřejší z toho nejsem. Vidlákova literární úroveň mi přijde lepší i srozumitelnější. Přečteš si po sobě co píšeš? Někdy to zkus.

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)

In reply to by Jarda (neověřeno)

Trvalý odkaz

V partii DISIDENTI jsem vam extra napsala a to po lopate, podrobne obsah a vyznam prvniho postulatu zde nr.JEDNA!Bylo to tak hezky vysvetleno,že to vnitraci nebo kdosi z vlady tzv diversantu NULY smazal!

Proto napiste přesně a konkretne cemu nerozumite,ja totiz stojim na platforme SOCIALNICH HONOT!
Pokud se mi odpoved podari dat na sklo musite si ji do dali diskuze ihned OPSAT jinak si užijete jeji zcenzurovani jako tomu bylo u clanku disidenti!
Neni divu,že nerozumite,tomu chteji nerozumet ti nejvzdelanejsi intelektualove 33 let, no tak aspon zkuste napsat sam vy, svymi slovy proc byl republice implantovan režim,ktery krade dv třetiny platů,když kdysi komuniste,mnohymi obdivovani nedělali a platili PLNE MZDY!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.8 (14 hlasů)

Jak píše Anička HLANI je přesmyčka v které je slovo LHANÍ nalezeno. Může tak tedy být čteno. No ni?

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Ty byly vybrany jako snadna kořist pry orlům!
Jen si vzpomente na různe Holyvud filmy,kde desperadi,gangsteri s jejich podvody jsou nejen normalni,ale dokonce i žadouci,aby se tzv hloupe a naivni nyni přeneseně i slovanske holubičky naučili zpusobum a citily se samy vinni,jak naletěly!
No nyni vidite jak jsem byla hned u prvniho bodu PNZ upalena a vy holenkove a demokrati čumilove na nic z toho ani nestačili reagovat a tak si brzy zažijete prima dalši tóčo!

Podvod je mnohdy jadrem myšlenky natody amiku,viz jejich multimiliardari,kteri se naučili jak podvest cele narody!Tak na př.preneseně vas ODS president podvedl a instaloval režim vylupujici dvě třetiny mezd!
Dale zajistil jakoby pry spravně zdemolovani a rozkradeni toho co patřilo vsem v republice!
Můj mentor doktor,ing.J.M CSc mi rikal!Davejte Aničko pozor,až vše bude vykradeno to bude velke A!
pak přijde na řadu velke Beeee trhdy jsem nevedela contimmyslel tj majetek a aktiva sedlactva a ostatnich důvěřivych holubicek,krere se stsly buržoosty i v roli funkcionařů KSCM !No je to fakt zabavne sledovat a můážeš se u toho stat nesmrtelna, ovsem to ja asi tady nebudu nebot se docela dobre mohu stat nesmrtelny ja prvni, protoze vim jak komunisti,ktrre moc rad nemam platil plne mzdy a jejich bůh strejda Marx zpusobil svym učenim,že ti knedlici zbohatli a jejich9 aktiva jim budeou vybrany dokonce za jejich souhlasneho potlesku!
Oj,oj,oj bože mój!

Průměrný počet slepic: 2.6 (9 hlasů)

To je jasný krtečku, máš to celkem dobře srovnaný, ale ta prezentace. Věř mi, že volby potřeb, podíly na neprodejné půdě, kvůlivá těm o kerých píšeš, a podíl na rozhodování každému !!!našemu synkovi a dcerce!!!, páč miliony lidí mají v součtu vyšší IQ než Fiala, sou tím lékem společnosti zdivočelých blboňů. ANO, ti blboni si myslí, že si na svůj život vydělali. Ale ruku na srdce velevážení imbecilové, kolik z vás žije ze své práce. Ze svých podílů o keré se staráte?

Tak kápněte božskou.

Já nadhodím odhad, 8%???

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

a jedu chodbičku jak mi zobak narostl,sotva se trochu odchylim a dam info zuboženemu narodu,hned je tu cenzura a pic ho, je tu TEMNO pana NULY a ničemů z neomarxisticke volici zvolene ničemů z vlady zla!
Když se neurazite tak i když JA vam rozumim,ostatani vami označeni blboni ,vam rozumet nebudou a proto se tu obracim vyhradne na intelektualy,ale ti se do toho houfu stejne natlačili,stali se tzv sociology,kteri na rozdil ode me jen tu společnost maji za ukol POZOROVAT,popisovat ve svych bobkovych listech , co davno všichni tady z alternativy , zname,ale řeseni NESMI napsat,nebo nevim, zda taky i pravě je, režim monopolu na info ,neohlupil do morku kosti a oni se nedorvali k skvelemu PNZ z dilny elity SV a budou proto furt maširovat okolo sve horke kaše a dělat ty přednašky, aby se prezentovali ,že ničemu vůbec nerozumi za potlesku publika zbyvajici ohlupene Společnosti Voliču se tetelit blahem!
No ni pane Sasine?

Průměrný počet slepic: 2.2 (6 hlasů)

Ještě se stydíte nazývat věci pravými jmény, ale považte, přinde chvíle gdy i vy začnete propagovat volby potřeb lidí a né PNZ. Sám a dobrovolně vytknete na plátno svých hlavní deset potřeb, které potřebujete k životu. Nemyslím jen k propagaci. Hotové

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

to znamena jak jiste vite vlastně VŠECHNY potreby všeech domorodcu a ne jenom deset kusu jsk chcete vy ,je to totiž odborné vyjadřeni jak byk!Jsou v tom obsaženy potreby i intelektualů a cele Společnosti Voličů SV,jinak by tomu nikdo z lidi co msji školy nerozumel!
Jen se podivejte jak rychle tomu porozumeli ti zlotrili banksteri a tyrani zla, moje ideologie ANTINEOMARXISMU je vystrasila k smrti a mazli vam to vse tak rychle,ze jste si to ani vy ani ostatni nestačili ani poznacit co tam bylo napsano a ja to v tech DISIDETECH tak hezky po lopatě a tak pěkne vysvětlila!Proto doporucuji na demonstracich volat PNZPNZ to zni jako penize penize a ne jakousi demisi delat koryta dalsim darebakum!
Jak jiste vite ideologie rozflakne na sračku mbohdy i ty opanceřovane zbroje a vojsko!
Vzpomente si na CCCP jak se bleskove rozpadlo a ani tisice tanku nepomohlo!
Podezrivam fialovou vladu,že to jsou agenti pana Puttlera!
Zbrane a to nase posilaji na Ukrajinu a hola hola, čim se budeme branit,kdyz ten čert přijede tudy denacifikovat a vsechny nase tanky tam uz ted pripravuje systematicky do šrotu!
Myslete na to jak genialni a universalni je to SV PNZ,kdyz mazakuji ti tyrani vysvetleni jen prvniho postulatu a kde jsou ostatni,dyt zkuste myslet,kdyz myslet dovedou ti nami zvoleni zlotrilci,no oni vedi,ze kdyz to pochopite co tam v tom PNZ stoji,tak jim pujde o kejhak!
No ni?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Řekl bych, že jde o to, zda se vychází z předpokladu, že to Rusko do další zimy (2023) prohraje, nebo neprohraje. Momentálně je o hodně pravděpodobnější, že to prohraje a bude se parcelovat, kolonizovat, plyn bude zadarmo a všichni se pěkně zahojí. Alespoň v Moskvě pro to dělají naprosto všechno. Nad stupiditou některých kroků zůstává rozum stát i ruským fanouškům Ruska. A stav armády? Nečtěte naše média, mrkněte se na různé militantní sociální skupinky v Rusku, dozvíte se o frontě víc než vědí velitelé z Kremlu...

Průměrný počet slepic: 3.3 (9 hlasů)

Vážně existují ještě militantnější média než jsou ta naše mainstrýmová? To snad ani není možné.

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

In reply to by Jarda (neověřeno)

Trvalý odkaz

To nejsou média, ale spíš partičky kolem různých army-spolků. Spousta z členů narukovala dobrovolně a zpět pouštějí zážitky a krutou realitu. A ta je možná ještě horší, než naše média přebírají z ukrajinské strany.

Průměrný počet slepic: 1.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Dobrýýý a ten Robinson taky nevěděl, že ztroskotá. Dokonce nastoupil na palubu a počítal si před spaním kolik mu nakoupení otroci hodí.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

to je o lidský povaze. Proto je schopný čtyři - pět frajerů jenom s noži ovládnout letadlo, kde je několik stovek normálních lidí. Ber to jako přírodní zákonitost, Vidláku, a bude se ti žít líp 😁 Nejspíš jsi četl Farmu zvířat nebo 1984 od Orwella - a dřív nebo později si stejně připustíš, že ten člověk znal lidskou přirozenost daleko líp než ty, když se snažíš o burcující a motivační blogy. Nic proti, já je, většinou, čtu rád! Jen je dobrý znát limity. Málokdo bude bojovat a i když ho zaženou do kouta, většina si prostě lehne a nechá se zaříznout.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

No a ještě mě napadlo, že lidi se chovají podle vštípených programů ve škole a předškolním věku, gde se učí především poslušnosti. To je ocelová vesta pro lidi, kteří znalosti zapomenou, ale chování a psychika jim zůstane na dlouhá léta. Mnozí lidi se pak chovají tak, podvědomě, čili bez použití vědomí, reagují na situace. Takže blboň vycepovaný propagandou od mala reaguje na propagandu pšedpokládatelným způsobem, jako biorobot. Může o svých slabinách i vědět, může s nimi bojovat a zkoušet to změnit, ale nedaří se mu to. Proto režim tluče do potomků svoje představy, direktivy, iluze a znalosti aby je pak v dospělosti dycky v pravej čas našli a oni je dycky najdou. A dělají to vesměs automaticky aniž by o tem přemýšleli. Jako blboňi co třeba běží dokola kolem rybníka a v běhu mluví s někým nebo já nevím, se sebou nebo s krabičkou nebo jak blboňi jedou na kole a píšou esemesky. Tyto reflexy jim zůstávají jako blboňům co tečou sliny a nevědí proč.

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

na 6 zobecnelych forem a prostedku rizeni spolecnosti a sveta.Ja bych to našla,ale mam re6imem zablokovanou polovinu klsbostnice,abych vam to nemohla odkazat!
Prvni priorita banksteru,kteri vas všechny povazuji za nepřitele je

POKUD CHCES PORAZIT SVEHO NEPRITELE MUSiŠ INDOKTRINOVAT NEJPRVE JEHO DETI!

Co myslite je to pravda nebo ne?

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

Děti už sou jejich, nechápu proč se o ně ženský starají. Mají je zahodit do děcáků???
A gdyž né, budou z nich benderovci na internetu.

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

Kdyz to rodiče hlavne piratskeho neomarxistickeho vyznani , zpozoruji,budou si u sveho ŠWABISMU stěžovat, prijede Policejni stat v Antonu a deti jim budou odebrany ke statni vychove ,kde je zoperuji podle jejich přani a při teto přiležitosti je i vykastruji!
To chce pry piratska vlada pindosu banksterů,tahajici za sebou fialovou okurku a sami banksteři,kteři považuji chudinu za přiiživniky,ktere musi ze svych penez krmit a proto chudinu daji ponravam a ty pak v ramci zelneho udelu pomelou do vuřtů!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Z mého zemědělského a nezemědělského okolí to vypadá tak, že se opravdu ničeho neobávajį. Přesně tak jak to píšete. Ono to je jen na pár měsíců max třeba rok dva jako covid a pak to zas bude všechno v pohodě. Na soc. sítích to taky vypadá, že se absolutně nic neděje. Osobně už rok sháním knihy o všem možným, od rostlin po nějaké technické a skautské příručky, protože počítám s tím že ty energie mít nebudeme. Že budeme bez elektřiny, že nebude internet a tím pádem nebudeme mít pořádně ani informace, protože já sama jsem taky propadla strýčkovi googlu. Technologie z nás dělají akorát ještě větší ovčany.
Trošku mě sere, že si ze mě dělají srandu, že tak hrozný to nebude a že pořizovat si zvířectvo, sporák na dřevo apod. je jen krok zpátky. Ano je to krok zpět, ale není cesta zpět ke kořenům jedna z možností jak třeba nějak uzdravit společnost?

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

nejak pripravite a zakonzervujete i sve individualni zasoby! Aby prechod na ŠWABISMUS byl možny musi byt stavajici system totalne znicen,coz je nyni cil nami zvolene vlady ničcemů!
Bude se po vas chtit ne přežit,ale umřit to je v programu vladnich neomarxistickych satanistů!Pokud nebudete vedet co je to Velky reset,nedokazete se spolu se společnosti čumilu ničemu ubranit a primrznere ke gauči!
Jen se podivejte na filmy s panem Hitlerem,žide do posledni sve chvilky v plynovych komorach s režimem spolupracovali a cele vlaky jich jely do peca!
Proto je tu k diskuzi bod nr.5 nahore v PNZ,pokud to nepochopite,nebudete bojovat, namisto toho se date se zahnat do kouta a udelat si tam zavařeniny, budete z toho všeho unavens,jednoduse vas satanismus zabije nebot Velky reset je obdoba Mein Kampfu toho strejdy Hitlera!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (7 hlasů)

ANNA.
Velký reset,nebo-li velká loupež.
Toto Češi nevytrhnout,musí se spojit více států,proti nám je velká přesila a dobře vyzbrojena i médii.
Být na všechno připraveni je nutnosti i za spolupráce alternativy.

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zrovna vedle mate dokonce plny slepičinec kakofonie literattů, kde dokonce i tamni kokoti přeživaji i sanitarni dny a raduji se s pry kolektivem nad tim jak me a nejen mě tam upalili a sami tam hodlaji ten slepičinec dale pokladat za terno a plantat se bez cile ve vybuchujicich sračkach!
Je to dost jasne nebo mam popapat ješte vice maaaaďarske papriky a uvařit si z pekla gulaš?
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Spojit se více států? A gdo se spojil tady s těmi co onanují na Alefově zádech?

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

neberte si velkého boha Alefa a Litterate do úst nebo bude tato diskuze zase nenávratně vygumována. Velký cenzor (ten jedině správný cenzor) Alef má dloé prsty a bdělý stav mysli.

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

Zauber.
Jen tak mě napadlo,není Alef nevlastní bratr L.Stejskala?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Ten by potřeboval po čuni aby si uvědomil, že práva lidí se vyjadřovat si nemůže strkat do své řiti.

Zatím bez slepic

Tomu trči ze zadnice regimu jen polobotky!
Nema adny program Socialnich hodnot jako zdejši elity Společanosti voliču a proto vzbuzuje jen soustrast a jak pišse nami milovany pan Vidlak,je to pravdpodobně bud sam Satanista a pan Vidlak je v roli Mefista,ktery se mu jako ertu upsal za nejmenovanou jakousi podezelou pomoc!
Pamatujete se jak gangsteri taky davaji pomoc,kterou tzv nelze odmitnout a u jste chyceni v jejich gangsterskem režimu a musite mu dat majetek,poličko ,prasatka,děti ve škole a jednoho dne vam samym ustřeli i koule a vy zůsanete vycinkaně stat i bez penez viz ŠWABISMUS,ktery tam na tom kakofonnim webu ta NULA nedovede pry svym slepičkam a kokotkum vůbec vysvetlit a kdo to uděla toho tam upaluji a tak připravuji maleur sve tyranie!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

Polobotky, Satanista, Mefisto, a žádné potřeby, keré by se měly volit, jen názory, pohledy a postoje. Voni začnou zpívat až přindou o všechno. Takže musíme eště počkat.

Zatím bez slepic

To co neznama si dovedu dostudovwat,mohla bych vas poprosit ve vši slušnosti co konkretne neznam upřesnit podle vas?Pak vam klidnně dam i v odpvedi mozna i za lravdu a ještte dostanete pochvalu za odvahu tady diskutovat a věci davat do pohybu!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.1 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane Bože, miloval jsem Menšíka, vzal jsi mi ho.
Miloval jsem Gotta, vzal jsi mi ho.
A teď miluju Fialu s Pekarovou...

Průměrný počet slepic: 4.6 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Vláda se věnuje cenzuře, místo řešení krize. Kecy faktury ještě nikdo nikdy nezaplatil. Milionový chlívek dokonce organizuje demonstraci proti strachu.
https://www.facebook.com/events/472154171647088. Oni se nás bojí. Jinak by nás ignorovali. To je dobrá zpráva. Ta horší je, jak pane Vidláku, píšete, že lidem je jedno, že se zdražuje a že za chvíli nebudou mít ani na jídlo. Není to lenost ani pohodlnost. Je to něco horšího. Je to chronická psychická únava. Ty dva roky covidové šikany, nejistoty, ztrát a ustavičného stresu si vybírají svou daň. Spousta lidí by nejraději někam utekla, ale není kam, tak si prostě nevšímá toho, co se děje kolem. Když je člověk unavený fyzicky, tak si prostě sedne dá si kafčo, něco si přečte nebo se naloží do vany a zrelaxuje a když už je moc unavený, tak si dá šlofíka. Odpočine si a je opět čilý. Psychická únava je jiná, hlavně ta dlouhodobá, Člověk prostě nemůže, nemá sílu. Je jako auto s prázdnou nádrží. Navenek se to projevuje flegmatismem až téměř letargií, člověku je prostě všechno jedno, nemá sílu ni řešit ani mít vztek, prostě nereaguje a říká si nějak to dopadne. Bude mu snad jedno i kdyby se kolem něho střílelo. To je malér. Vím moc dobře, jaké to je. V tom stavu jsem byla a stále se z něho hrabu ven. Člověka to prostě semele. Naštěstí je hodně nás těch, které to úplně nesemlelo a my tedy musíme vytrvat. Navíc je mezi námi hodně lidí, kteří jednají jako pštros, ne z únavy, ale jen proto, že nechtějí vidět situaci a nevěří, že by je vláda nechala padnou do bídy. Tak tady pomůže osvěta. Pomůže i u lidí, které ovládl strach.. Naštěstí nás, probuzených, odhodlaných. není málo, jinak by se vlastizrádci z Milionového chlívku neobtěžovali s demonstrací a vláda by se neobtěžovala s tím nás oblbovat. Ty kecy nemohou fungovat. Vysoké číslo na faktuře za plyn, elektřinu nikdo neokecá. Tu částku je třeba zaplatiti a kecy jí ještě nikdo nikdy nezaplatil.

Průměrný počet slepic: 4.6 (15 hlasů)

Prevzali to z marxismu,kde Gramsci našel v Marxove učeni chybu a chtel, pote co zmizeli delnici dostat marxismus do podle neho tupeho davu, obohacenim mas pres kulturu a pripadne i vymenoou obyvatelstva!
Tuto myslenku nyni přeměnuji banksteri svym zpusobem a ve svuj prospech a zmizele delniky nahrazuji tou podle nich nejhorsi spodinou,ktero pak stejne zlikvidujil

Proste je tu jejich cil!

Proletari hned se spojte ,pohrdama vami jako svym nepritelem,my jsme to spojeni uz našimi penezi davno udelali a vam je jednoduse brzy ukrademe a k tomu si pridame i vsechny vase aktiva,vcetne kravicek a prasatek protoze prdi a škodi zelenemu udělu!
To bude ten Velky reset,vysledek tisku penez a vasi blbosti,kterou si zavinujete ssmi sobe!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

- a proto děláte dobře, že se připravujete na nejhorší, na to lepší se člověk připravovat nemusí. Na venkově to jde, v Praze v činžáku si můžu bez energií zatopit akorát tak svíčkama nebo rumem, což není ani tak návrat ke kořenům, jako spíš do hrobu. Mladým a málo vědomým stačí mobily, kde se přece dozví "úplně všechno". Nikdy nezažili, co znamená nedostatek čehokoliv, proto si ničeho neváží a všechno je pro ně samozřejmost. Nejenom pro ně. Nedávno dokonce jedna marná politička prohlásila, že když nepůjde proud, tak se na tu televizi dá koukat i po tmě nebo při svíčkách...

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Tomu se VSECHNY polit subjekty vztekle brani! Dali si za ukol vymyslet cenzurni zakon a stejne jako za cisere pana a po navratu do Stredoveku zajistit TEMNO cenzurou a pro ty,kteri by vam nalili čisteho vina zajisti upaleni na internetu a vystsvbou hladomoren i poslusnost Policejnimu statu,ktery dokonce odhajlovali i doktori prav z KSCM ,když ještě v parlamentu byli!
Všeho bude a je dosahovano AMI zpusoby tj podvodem a ohlupenim davu,ktery je pak označen metodou CHUCPE za sbor totslnich blbcu,kteri si vse zavinili sami!
Nemate elektriku?Jste sami vinni protoze jste zvolili ničemy a nic proti tomu dale nemate ani plan potreb volicu ve forme PNZ,tady jste tak blbi,že si ho dokonce před nosem nesmite ani oddiskutovat no muheee a hotove!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak sa nam zacina na nete coraz intenzivnejsie prepierat Musk. Po tom co dodal na UA terminaly a cez svoje satelity umoznl serioznu komunikaciu strane UA proti strane RF.
V ramci – ako to oznacil na tlacovej konferencii VVP tej NEPRIJEMNOSTI – co sa deje na UA to rusi doteraz tolerovali. Tym zvlastnym atakom na Krymsky most ale rusi dostali k darceku rozviazane ruky.

A teda okrem energetickej siete sa riesi aj ta podstatna - komunikacna.

Spojari mali v CSLA napisane – Bez spojenia niet velenia. A mensimi pismenami – nepritel nasloucha.

Predpokladam, ze Muskovi zavolal niekto kto mu vysvetlil nazor ruskej strany na jeho satelitnu vypomoc na UA. Musk sa viezol na vlne predpokladu, ze za par mesiacov su rusi zahnani za Ural a budu sa pripisovat zisky, tak do toho siel na plne gule na strane UA.
Vzhladom na to, ze v dnesnom svete nie je ziadne pravo svate – len pravo silnejsieho –tak pravo na majetok ci nebodaj zivot je uz marginalizovane. O prave na majetok a ochranu majetku by mohli vypravat vsetci na UA aj bohaci ako je Rinat Achmetov s tym tiez neurobia vobec nic. Ani ich najsamlepsi pravnici. Azovstal je fuc. C’est la vie. Smola – fabrika v nespravnom case na nespravnom mieste.
Ono je tu i dalsie ale. Ziadna poistka nekryje skody v ramci vojnoveho konfliktu. Cize Rinat dostane nula cela nic. A ak sa rusi rozhodnu si otestovat svoje peresvety na Muskovom Starlinku, nic Muskovi nepomoze.

Pentagonu sa to netyka. ( a kym za to Pentagon neplati, tak sa ho to ozaj netyka ) a teda dalsia smola. Preto sa Musk snazi o toho zatiahnut Pentagon.

Takze sa z Muska stal mierotvorca a snazi sa nejak verejne angazovat v nastoleni mieru. Pac s dalsim masovym vypustanim satelitov je tak troche utrum, pac hlavnu komoditu pre raketove motory – titan – drzia pod palcom rusi.
Musk to skusa jemnym varirovanim, mierne znizuje kvalitu spojenia, len s rusmi je to dost nahovno v tom, ze su dost zasadovi, hlavne ked sa rozbehnu.
Sice vraj maju satelity nejaku tu ochranu, ale tu maju i tanky, BVP ci leitadla. Ja by som povedal, ze ten meteorologicky ukaz so stlpami svetla v Rusku bol ozaj test cinnosti systemu. A asi dopadol pre rusov uspokojivo a preto Musk ide zrazu komplet proti prudu.

https://t.me/newsfrontsk/13236

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Britská firma zdigitalizovala hologram Zelenského přímo v Kyjevě a již není jasné, kdo mluví na televizích! Proč se Zelenský už 8 měsíců účastní zahraničních konferencí jen virtuálně? Pokud Zelenský padne, Washington ho bude naživu pomocí hologramu! Hologram může podepisovat státní půjčky, úvěry, dekrety, zákony, nakupovat západní zbraně!
UKRAJINA: Na sociálních sítích se ve středu začalo šířit krátké video s Volodymyrem Zelenským, který v prezidentském paláci v Kyjevě stojí před zeleným plátnem pro CGI počítačové manipulace a štáb anglicky hovořících filmařů natáčí jeho projev. Jak se ukázalo, jedná se o skutečné a opravdové záběry [1] z června tohoto roku, kdy britská společnost TalesMith přijela do Kyjeva a provedla úplnou digitalizaci Volodymyra Zelenského do hologramu, tedy do 3D datového souboru, se kterým lze potom manipulovat jako s živou figurkou, vkládat ji do počítačové vytvořených míst, lokalit, pohybovat s ní, vkládat jí do úst připravené věty, které hologram pronáší s věrnou intonací živé předlohy.
Hologram ukrajinského prezidenta je tak oficiálně potvrzen a na Ukrajině je z toho doslova poprask, protože ukrajinští vojáci na frontě teď nevěří, že Zelenský je naživu. Dokonce se začaly šířit informace, že válečná jatka, do kterých je Zelenský posílá, nejsou ve skutečnosti rozkazy Zelenského, ale jedná se o příkazy někoho z Londýna, protože vystoupení Zelenského na ukrajinských televizích a na streamech jsou ve skutečnosti výroky a projevy hologramu.
Digitalizovaný Zelenský může plně nahradit jeho živou předlohu

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

Co to je "mluví na televizích"???
To si někdo stoupne na televizi/e a mluví?

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Autor: Jaroslav Waschek

Soudruh Stalin ohledně definice národa uvádí: „Národ je historicky vzniklé pevné společenství lidí, spojených společnou řečí, územím, hospodářským životem a psychickým založením, projevujícím se ve společné kultuře. Přitom je samozřejmé, že národ, jako každý historický jev, je podřízen zákonu změny, má svou historii, svůj počátek a konec. Přitom je nutno zdůraznit, že ani jeden z uvedených znaků sám o sobě nestačí k definování národa. Nejen to: chybí-li tu třebas jeden z těchto znaků, přestává být národ národem.“ (J. V. Stalin – Marxismus a národnostní otázka, Spisy, Svazek 2, Svoboda 1949)

1) Národ je historicky vzniklé pevné společenství lidí. Ano, můžeme říci, že náš národ je historicky vzniklé společenství lidí, ale v žádném případě to není společenství pevné. Proto tento znak jako národ nesplňujeme, a proto nejsme národem.
2) Národ je společenství lidí spojených společnou řečí. Ano, můžeme říci, že máme víceméně společnou mateřskou a úřední spisovnou řeč, ale v žádném případě si nijak nerozumíme, neboť ani dva příslušníci našeho národa se spolu nedomluví a nedokážou domluvit. Proto tento znak jako národ nesplňujeme, a proto nejsme národem.
3) Národ je společenství lidí spojených územím. Ano, můžeme říci, že jsme společenstvím lidí spojených územím, ale toto území nám nepatří. Za pobyt na vlastním území, nelze například platit daně z vlastních pozemků. Ty se platí pouze vlastníku cizímu (např. jako výkupné). O území daného národa nemůže rozhodovat někdo jiný. Jedině, že by se jednalo o hrobové místo. O tom zakopaný nebožtík také nerozhoduje. Proto tento znak jako národ nesplňujeme, a proto nejsme národem.
4) Národ je společenství lidí spojených hospodářským životem. Ano, můžeme říci, že jsme spojeni hospodářským životem, ale toto hospodářství není v žádném případě naše. Je to hospodářství závislé na cizích zemích a korporacích. Nepracujeme na národu roli dědičné, pro cizí zahraniční vrchnosti. Proto tento znak jako národ nesplňujeme, a proto nejsme národem.
4) Národ je společenství lidí spojených psychickým založením. Ano, můžeme říci, že jsme spojeni psychickým založením, ale toto založení není v žádném případě naše původní. Jedná se o cizorodé psychické založení, které zničilo naše původní psychické založení, a které je nám propagandou a reklamou vnucováno médii, povětšinou vlastněnými, řízenými nebo ovlivněnými zahraničními vlastníky. Proto tento znak jako národ nesplňujeme, a proto nejsme národem.
5) Národ je společenství lidí projevujícím se ve společné kultuře. Ano, můžeme říci, že jsme společenstvím lidí projevujícím se ve společné kultuře, ale naše původní kulturu byla zcela zničena a překryta umělou kulturou cizí (dnes multikulturní globální). Proto tento znak jako národ nesplňujeme, a proto nejsme národem.

Zdálo se mi, že by to Vidláka mohlo zaujímat, panimáješ???

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

bych ráda u toho přehazování hnoje vyzdvihla, že zde má tato vláda rezervy ve stále fungujících firmách s jeho vysokou spotřebou, krematorií a zdravotnictví. Až se vládě pod vedením Petra Fialy podaří odstavit i ty, může nám vyslat signál, že plyn už vůbec nemusíme mít.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Marie.
Nikdo z vlády si neuvědomuje,že k vůli nedostatku plynu,narostou jiné náklady pro občané,teplo se musí nějak zabezpečit a tyto zbytečně vyhozené peníze,budou chybět jinde.Také mne napadá,že občané budou kašlat na ekologii,ochranu ovzduší.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak bude zle vykašlou se občané i na vás. Na to vemte jed. A proč?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Babuška-Jaguška nepochopila, že celý článek o hologramu byl překopírován ("by Archa") i s číselným odkazem v závorce - viz [1], takže už z toho by jí to fakt mělo dojít (tak chytrá nejsem, abych mohla psát odborné články o hologramech).
Píší tam, opakuji - Jedná se o skutečné a opravdové záběry [1] z června tohoto roku...atd., a pokračuje se dále s větou: "...vystoupení Zelenského na ukrajinských televizích a na streamech.." Ono totiž číst a pochopit jsou dvě rozdílné věci.
Stěžovat si na češtinu a její, podle vás, "prznění" tedy můžete u autora článku.
Připomíná mi to vtip: Děti, kdo z vás mi řekne, co je to za ptáka, co visí v kabinetě hlavou dolů...?
Přihlásí se Pepíček a řekne: Prosím..., za ptáka tam visí netopýr... :-)

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

To je obsah slov v programu potreb voličů ve forme PNZ!Reknete li Socialni stat,ktery chybi hned v prvnim bodu Ustavy,tak to to je holenkove jen jedno slovo z mrtvych pismen!
Všichni naši intelektualove piši,ze socialni stat je teďko tento režim!

TO JE LEŽ!

Nic takoveho NIKDY v republice nebylo a neni!Daleko pokrokovejši SOLIDARNI STAT je tedy tim tuplem vůbec nevidany! Oba totiž nejsou prazdna slova,ale obsahuji spousty zakonů na zakladne z betonu a oceli nazyvajici se SOCIALNI HODNOTY,tak to je moji drazi volici!
Protože budete brzy tak unaveni,že vzdate boj za pravdu a obsah Programu Narodnich Zajmu slupne vas a vase deti krokodyl kapitalismu ,ktery vam vyčte,že jste se narodili a namisto,aby vam zajistil zejmena chleba,hry,teplo a svetlo bude vam naivnim holubicim miru ,na nos věšet buliky a rikat tomu signaly mnohdy valečnych bubnů!
Tady hraje roli tzv Salamova Metoda.Ji se da zduvodnit i to,že v ramci zeleneho udělu musite zemřit, treba i ve valce,aby z vas vystavili působeni ponrav, nebot plyn na mrtvoly je škoda a ty ponravy v ramci šetreni pomelou i neštastnemu Babišovi do jeho jitrnic!
A vy všichni ohlupeni panem GŘ TV ,ktery si už omotal Parlament kolem prstu budete v čele s piraty,kteri maji zločin,neboli zaklad kapitalismu , ve svem nazvu a tu ideologii,ze se mate jit opalovat,když budete staři na rozptylovou loučku! Za penize na zdravotnictvi cteji spolu s ODSnakoupit patrony,miny a ponorky coz pry maji ti nicemove v programu tim padem nenavidi penzionisty a chteji se uživit jen jako majitele funkci placeni z nasseho rozpotu a budou pomahat režimu cenzurou a digitslnim koncentrakem!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

jsou to dobré, ale jalové komentáře, pokud se nepodaří sjednotit voliče a představitelé různých pidistran aby jsme se shodli na jedné-dvou opozičních stranách, které by sesadili tady ten rychetského hnůj, tak je to mlácení prázdné slámy

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by jaryn (neověřeno)

Trvalý odkaz

Není národ, nejsou společné potřeby, není společná idea, nejsou jednotící diskuse a není společná politika. Přestaňte mlátit slámu a začněte mlátit mafii u koryt.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

To nejsou žadne jalove informace,je tomu přesně NAOPAK!My volii jsme lenove Společnasti voliču a přichazime s doposud nikdy nevidanym

PROGRAMEM NARODNICH ZAJMŮ PNZ!

Nic takoveho nebyly politicke subjekty 33 let scopny sestavit a pozor hlavne DAT SI TO DO PROGRAMU!
Proto nebylo možne žadne sjednoceni,solidarita neni mozne napravit vadny režim a zvoleni tzv zastupci nikdy nemohli i kdyby chteli bez tohoto programu voliču tzv PNZ nikoho zastupovat ,krome sebe a par svych funkcionřů,kteri se nyni sjednotili a ukradli moc voličum a dostali je do pozice demokracie čumilů,kteři hledi na vyrobu vadnych zakonů ve vadnem systemu vylupujiciho jim dvě tetiny mezd a postupujici tyranii!aaaasssss
Pokud se nedosahne,aby si všechny polit.formace,ktere chteji byt zvoleny nedaly do svych programů PNZ, pak je nesmime volit a to ve vlastnim zajmu!
Proto nepomuže volani DEMISI, nastoupi totiž znova jen zloději nasi moci občanů,bez kontroly a jen s vysměchem jak jsou voliči pry dokola blbi a voli svoje diversanty nositele zla a lupice jejich aktiv a penez a ted i indukce inflace brzy hyperinflace a pak musi nasledovat jen valka!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

nemsji kapitaliste bez přivlastků systemu implantovanemu republice stranou ODS,žadnych skrupuli a lhanim a podvody typu cenzury budou odsavat z republiky všechny penize a aktiva jako z citronu a dokud se nenauči domorodci za sve zajmy Solidarne bojovat tak pouziji jakoukoli špinu a zlo satanismu,kterou doslova nikdo z vas nečeka a nemuže se nikdy individualne ani ubranit!
No ni?!

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)