Trvalo to

Autor
Štítky

Přátelé, trvalo to, ale nakonec se to podařilo. Sbírka na onu znásilněnou slečnu z Plzně je tu.

Příprava dala zabrat. Tohle totiž není běžný případ, se kterým se Donio potýká. Běžně se vybírá kvůli nemoci, nebo úrazu a není žádný problém udělat fotku, udat jméno i příjmení a přidat podrobnosti případu. Tentokrát to tak samozřejmě udělat nešlo. Právní zástupci dívčiny nehleděli právě přívětivě na zveřejňování jakýchkoliv osobních údajů, ale zároveň bylo zapotřebí vše udělat podle pravidel i zákonů. A tak to netrvalo běžných 48 hodin, ale prakticky přesně dva týdny.

Na prvním místě chci připomenout všechny sabotéry typu Cemper, kteří se hned od první minuty angažovali tím nejhorším možným způsobem a otravovali studně, jen aby Rajchl s Rédovou neuspěli, protože to by nešlo, aby vrchní dezolát a vrchní dezinformátorka udělali něco, co mohl udělat každý, ale nikdo to neudělal. Od Petry Rédové jsem si vyslechl podrobnosti a věřte mi, už dlouho se mi tak neotevírala kudla v kapse… a to jsem už z naší líbodémo scény řádně otrlý.

Právě kvůli těmto strážcům pseudopravdy a pseudomorálky vše trvalo tak dlouho a hodně se konzultovalo mezi právníky, aby to Cempeři a jim podobní hned nezkusili zničit. Závist N – 1 (když má soused kozu, tak já nechci taky jednu, ale chci, aby mu chcípla) je mezi faktčekery poměrně hodně rozšířená. Už při psaní mého minulého článku na toto téma, jsem měl pro tyhle traviče jen nejhlubší pohrdání, ale poté, co jsem se seznámil s podrobnostmi, zjistil jsem, že jsem je vlastně ještě miloval. Doufám, že se spolu se Sorosem odstěhují někam do Spojených států, myslím, že naše země žádnou ztrátu neutrpí.

Na druhém místě chci říct, že jsem měl možnost si přečíst celou řadu diskusí a komentářů u nás na alternativě, kde se rozebíralo, že Rajchl určitě lže a že ho to konečně zničí…. a Vidláka to taky konečně zničí… a Rédovou a Černohorského jakbysmet… Viděl jsem hodně tetelení se blahem, které s časem narůstalo a tu a tam už vybuchovalo do nefalšované a upřímné radosti, že bude českému Trumpovi co otlouct o hlavu.

Mám pro ně smutnou zprávu… Smůla, nic z toho nebude! Byla to podobně předčasná radost, jako když Chvilkaři přivezli před soud s Babišem klec a těšili se na rozsudek, který nepřišel.

Budu si ta jména pamatovat a zařadím je do stejné škatulky k Cemperovi. K člověku, který miluje EU i Joea Bidena, mohu cítit úctu, či mohu slušně a věcně polemizovat s těmi, kteří vidí v Rusku agresora a nic jiného předtím nebylo, ale k těm, kdo to potřebují dokazovat „blokováním průjezdu záchranky“ k těm mohu cítit jen pohrdání. Stejně tak nehodlám věnovat ani pohled mrchožroutům, kteří čtrnáct dní kroužili a těšili se, až Rajchl neuspěje s pomocí znásilněné holce. Internet si pamatuje, nikdy už to ze sebe nesmyjete.

Ale na druhé straně chci poděkovat všem těm, kteří mi psali, zajímali se, jak celá věc pokračuje, mámili ze mě číslo účtu, které jsem ještě nevěděl, nabízeli se s pomocí, snažili se dávat dobré rady, či prostě chtěli poslat peníze jen tak… hlavně aby to bylo. Musím říci, že těchto nositelů pozitivní energie bylo mnohonásobně víc. Věřím, že se právě touto sbírkou ukáží, že nastávají nové časy, ve kterých škarohlídi zůstanou daleko vzadu a nastává čas lidí, kteří to ještě nevzdali, jsou připraveni si plivnout do dlaní a udělat pro tuhle krásnou zemičku všechno, co půjde.

Za první den se vybralo víc než 100 tisíc korun…

Kdybyste věděli, co všechno se muselo zařídit a jak komplikované to bylo… a všechno jen kvůli potenciálním udavačům, kteří se neštítí použít cokoliv… proti Jindrovi nebo klidně i proti právníkům té dívky. Tenhle neziskovskářský mor musí být vylit z vaničky i s dítětem, když to jinak nepůjde… Přeji Matoušovi Bulířovi a Radkovi Suchému hodně úspěchů se žalobou na Manipulátory. Kluci, pokud vám soud dá za pravdu, máte u mě prasátko. Na gril nebo na zabijačku, jak bude libo. Rozeberte mu to na cimpr cempr. Ne, nemohu psát dál, nebo bych brzy řekl něco trestného. To je dneska hned.

Dnes žádné číslo účtu pro mě. Dnes žádná podpora Vidlákovi. Dnes prosím přispějte té holce, ať všichni v této zemi vidí, že dezoláti drží při sobě, že jich je opravdu hodně a že mají srdce otevřená. Dneska žádné jiné kauzy, dneska žádná geopolitika, dneska žádná válka. Dnešek je den pomoci té holčině a celé její rodině. Děkuji vám všem.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (259 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Hned posláno. Díky, Vidláku. Držím palce slečně!

Průměrný počet slepic: 4.8 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

Ale kde je to číslo účtu (?!), FB doma ani jeden nepěstujeme, posíláme přes internetové bankovnictví...

Průměrný počet slepic: 4.9 (25 hlasů)

To zvýraznění na 1. řádku Vidlákova textu je odkaz na stránku, kde je možné poslat peníze. Taky jsem to chvíli hledal, už jsem taky poslal. :-))

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)

Inzo, díky za "nekonečno" - přečetla jsem (a jsem na tom ještě hůř než předtím :-)))

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

Já to vytučněné rozklikla hned, ale při rozkliknutí platby bankovním převodem tam není žádné č. účtu, abychom to mohli bankovním převodem poslat. 

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Po rozkliknutí zvýrazněného textu je v pravo nahoře klapka přispět. 

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by Jirkafik

Trvalý odkaz

To jsme udělali, a co dál - klikli jsme platbu "bankovní převod", ale nikde žádné č. účtu

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Platil jsem přes kartu 

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by Jirkafik

Trvalý odkaz

Přes kartu? To už vůbec, to umím jen v obchodě u pokladny :-), kartu v podstatě nesnáším, mám radši hotovost. Kartou jen větší částky.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Májo, u toho formuláře "www.donio.cz/nadeje-pro-saru..." na který se dostanete z "Kydů" kliknete na "přispět". Otevře se další formulář a tam zadejte kolik chcete poslat, že chcete platit převodem a mailovou adresu. Na mail vám přijdou platební pokyny.   
 
A nekonečno pusťte z hlavy, pro člověka nemá žádný praktický význam. :-))
Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

Jo Inzo, už jsme se k tomu konečně propracovali. (Nekonečno mě popadne jednou za delší čas, už jsem to pustila z hlavy - příspěvek to přebil :-))

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Ráno je moudřejší večera. Když jsem šel ráno venčit psa,tak jsem přemejšlel jak lépe vysvětlit to, co jsem chtěl včera říct.
 
Když jsme se kdysi v geometrii učili o přímce, tak nám říkali, že to je myšlená čára, která nikde nemá začátek ani konec, takže je nekonečně dlouhá, Stejně tak rovina je myšlená nekonečná plocha, i když nás zajímá jen ta její malá část kterou představuje náš kus papíru. Pokud máme čtverečkovaný papír, můžeme si představit, že na celé té nekonečné rovině je stejná čtverečková síť, která je tvořena čarami v jednom směru a čarami ve směru kolmém. Když je to nekonečná rovina, tak i počet čar v jednom i v druhém směru bude nekonečný. Teď když každou druhou čáru vypustíme, zmenšíme počet čar v každém směru na polovinu, tak nám vzniknou čtverečky jejíž strana bude dvakrát větší. Ale kdyby jsme je teď chtěli spočítat, tak jich bude na té nekonečné rovině zase nekonečně mnoho.
 
Zkrátka nekonečno není žádné číslo, ta ležatá osmička označuje vlastnost, že se to nedá spočítat, že to je velké nad všechny meze. V matematice se s nekonečnem (ležatou osmičkou) jako by počítá, ale výsledky jsou docela nudné, zase to je nekonečno. Takže když nekonečno násobíme nebo dělíme nějakým číslem nebo k němu nějaké číslo přičteme nebo odečteme pořád to je nekonečno. Jedinou výjimkou je 0 a to při násobení, když vezmeme nic-krát něco tak máme pořád nic a to platí i pro nekonečno: 0 x nekonečno je 0.
 
S nekonečnem umí pracovat jen Bůh. Tedy ten starozákonní Bůh otec, který je všude a odjakživa a bude tady do konce všech věků. A před tím než stvořil svět tak si stvořil model vesmíru, kde galaxie byla jako zrnko písku - asi si přes svoji vševědoucnost chtěl něco ověřit. A tenhle zmenšený model 1 :  "bilion-bilionů" byl stejně nekonečný (viz odstavec výše) jako ten skutečný svět, co pak udělal na druhý pokus.
Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

No Inzo, vy byste měl učit, už kvůli té trpělivosti odpovídat žákům (jako jsem já :-)).... A právě proto si myslím, že by bylo plýtváním, kdyby naše planeta měla být v celém vesmíru ojedinělá, to podle mě prostě není možné.

(Jinak tím pískem jsem neměla samozřejmě na mysli pískoviště, ale třeba Saharu a naše galaxie to zrnko v ní. Může tam být zrnko třeba něčím "ojedinělé", ale nevěřím, že takové další na Sahaře nebude třeba o kilometry jinde.) 

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Díky Danieli

Průměrný počet slepic: 4.7 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Bill Gates: Lidé, kteří odmítnou „mRNA tsunami“, budou vyloučeni ze společnosti

30. srpna 2023 @cz24news

Experimentální mRNA „vakcíny“ mají nahradit všechny dosavadní léky. Bill Gates a globalistická elita varují, že budeme-li se chtít nadále zapojovat do společnosti, budeme si muset každý rok nechat vpíchnout množství těchto genových preparátů.

Navzdory zástupům lidí, kteří náhle zemřeli nebo utrpěli zničující zdravotní následky, Bill Gates a globalisté propagují covidové mRNA „vakcíny“ jako obrovský úspěch.

Podle vedoucích pracovníků velkých farmaceutických firem „přichází tsunami mRNA léků“ včetně těch na srdeční choroby a rakovinu, což jsou dva hlavní následky způsobované mRNA injekcemi.

Namísto toho, aby byla globalistická elita postavena před mezinárodní tribunál za zločiny proti lidskosti, chlubí se tím, že lockdowny, rouška na obličej a násilné očkování byly jen začátek.

Fauci vstal z mrtvých

Anthony Fauci (americký Mikas) se tento týden po dlouhé době znovu vynořil ze stínu a prohlásil, že neočkovaní lidé musí být tuto zimu zavřeni. Během vystoupení na univerzitě v Georgetownu Fauci jasně řekl, že podporuje zavírání a trestání těch lidí ve společnosti, kteří ještě nejsou očkováni.

Vedoucí představitelé farmaceutických firem zpívají ze stejného hymnického listu a prohlašují, že každý, kdo se v budoucnu odváží odmítnout jejich mRNA patoky, měl by být potrestán vyloučením ze společnosti.

A pokud by vás to zajímalo, farmaceutické firmy mají na výrobní lince naplánovány doslova stovky (ano stovky) různých mRNA patoků.

„Přichází tsunami léků na bázi mRNA,“ říká Melissa J. Mooreová, hlavní vědecká pracovnice společnosti Moderna.

Pokud toto se vám nezdá dost znepokojující, tak vedoucí vědecká pracovnice společnosti Moderna se také pochlubila, že budou brzy vstřikovat mRNA přímo do srdcí lidí.

Ano, mluví o stejných srdcích, které byly zdravé, dokud covidové vakcíny nezpůsobily milionům lidí na celém světě problémy se srdcem, včetně zdravých mladých lidí a elitních sportovců.

A nebojte se milionů případů turbo-rakovin způsobených mRNA „vakcínami“ po celém světě. I na to mají farmaceutické firmy odpověď. Správně – je to víc mRNA.

mRNA „vakcíny“ byly vytvořeny za hodinu

Je to tak, elita dnes už přiznává, že experimentální „vakcíny“ vytvořily doslova za jednu hodinu a snaží se přesvědčit masy, že je to něco, na co mohou být hrdí.

Momentálně už reálně žijeme v Orwellově světě. Válka je mír. Nevědomost je síla. Pedofilie je normální. A vakcíny vytvořené za jednu hodinu nejsou důvod k obavám.

Nemylte se, globální elita si olizuje rty při pomyšlení na stovky pro vás připravovaných mRNA „vakcín“.

Na letošním summitu v Davosu se bývalý britský premiér Tony Blair pochlubil, že „proud nových injekčních léků a vakcín“ poskytne Světovému ekonomickému fóru (WEF) příležitost změnit svět.

Sledujte, jak se notoricky známý globalista snaží zachovat si vážnou tvář a zároveň slibuje, že nové injekční formy budou přínosem pro svět:

Elity nepočítaly s tím, že lidstvo se ohledně jejich ďábelské agendy probudí

Jakmile se ukázalo, že značné procento populace je příliš chytré na to, aby se dalo očkovat, museli zapracovat na mazaných alternativních schématech, aby nám vnutili své „vakcíny“.

Publikování o globalistické elitě je práce na plný úvazek, protože, jak nám říká Bible, bezbožní nespí.

Jako příklad si vezměte Billa Gatese. Namísto toho, aby přiznal, že lidstvo se probudilo k pravdě o katastrofálních následcích covidových „vakcín“, Gates, který není lékař, zdvojnásobuje své úsilí a domnívá se, že tajně zaočkuje svět.

Podle miliardářského eugenika mají hospodářská zvířata včetně krav, prasat a slepic nedostatečnou genetiku. A jediný způsob, jak „opravit“ tuto genetiku, je „očkovat“ každé hospodářské zvíře na světě novými mRNA vakcínami, které si tímto způsobem nakonec najdou cestu na talíř vaší rodiny.

Je tomu tak, Bill Gates, největší americký vlastník zemědělské půdy, se pochlubil, že mRNA vklouzne do zásob potravin.

Země infiltrované Světovým ekonomickým fórem, jako je Austrálie, která se zoufale snaží vnutit očkování všem svým občanům, se rychle přihlásila k tomuto novému plánu Billa Gatese.

Gates však nespí na vavřínech. Jeho laserové zaměření na očkování populace celého světa bez ohledu na to, zda se jí to líbí či nikoli, ho vedlo k investování stovek milionů dolarů do geneticky modifikovaných komárů navržených tak, aby fungovaly jako „létající vakcinátoři“.

A pokud to zní přitažené za vlasy, měli byste vědět, že americký Národní institut zdraví (NIH) už očkuje lidi pomocí Gatesových komárů….

Vzhledem k tomu, že víme, že elita je odhodlána vylidnit svět, je čas nakreslit čáru do písku. Jak uvedl Kennedy Jr.: „Celé to začíná nezaměnitelně vypadat jako genocida.“

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

...

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak jsem chtěl okamžitě přispět, ale dnes po letech co mám účet u AB je ib poprvé nedostupné.  Že by v 7 ráno dělali údržbu na serveru? Spíš si myslím, že jsme si ho napadli sami, hromadným "útokem" po zveřejnění pomoci pro slečnu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Že jsou některé  neziskovky  něco mezi gangstery, zločinci a žoldnéři je asi většině z nás  jasné.  Divné je, že jsou v populaci  stále tací, kteří si myslí, že neziskovky páchají jen dobro.  A nejpodivnější je, že tyto bandy žoldáků s výborným maskováním  schovávající se pod pláštíkem neziskovky  fungují po celém světě. Ale blýská se na lepší časy, občas jsou některé tyto bandy zakázány. Prozatím jen ve Střední Americe,  v Africe a snad prý i v Maďarsku. A že "neziskovskářský mor musí být vylit z vaničky i s dítětem" je nutnost. Čím dřív, tím líp.

Bohužel tady máme ještě daleko horši nemoci, než je neziskovskářský mor.  Jsou to extrémně nebezpečné  rakoviny a  jedna z nich  je WHO. Že s covidem to bylo a stále je velká hajzlovina,  to snad už ví úplně každý.  Ale jen málokdo ví, že vrcholní členové WHO mají beztrestnost, něco jako diplomatickou imunitu. Že tato organizace je z cca 80% placena farmaceutickými koncerny a dalšími privátními subjekty, že se reálně řeší nastolení takových pravomocí, že WHO  fakticky  převezme vládu nad celým světem. Tedy veřejností nevolení  vrcholní členové WHO budou diktovat vládám co se smí a co se nesmí.  To je "skvělá vychytávka" - vyhlásí se nějaká prasárna typu zákaz vycházení, a vláda řekne: "my nic, to WHO".  Toto a mnoho dalšího o jedné z  nejnebezpečnějších hyder současnosti si můžete poslechnout od MUDr. Málkové: https://www.youtube.com/watch?v=03HrbKkkipo&t=29s

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Pěkně udělaný výběr, kdo nechce platit přes kartu, je mu nabídnutá možnost QR kódu, kterou mám nejraději :-). Teď už, aby ty peníze nějak pomohly, aby ten polštář na slzy rychle usychal.

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Mohli by rodiče s holkou vyjet na nějakou parádní dovolenou (nejlépe ještě teď a potom i v zimě)...., a ať taky vidí, kolik lidí za ní stojí. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Znásilněné  mají téměř  vždy  těžké, celoživotní trauma. Pro každého tátu  je jen málo horších věcí, než znásilněná  dcera. To stejné je s každým chlapem - je jen málo horších činů, než znásilněná žena.  Tedy lidského utrpení, které způsobí jeden hajzl je víc než dost. Pachatele sice  dopadnou,  možná ho dokonce i odsoudí, což u nás v současném stavu justice ( nejen u nás ) není až tak zcela jisté. Ale jaká je záruka, že násilník  nebude tyto zločiny páchat znovu? Naprosto žádná.   

Nemám to ověřené, ale Černochová údajně řekla něco v tom smyslu, že by bylo dobré uvažovat o znovuzavedení trestu smrti. Ona ta holka možná  nebude tak úplně hloupá, něco na tom je ...  ( ale nedělejme si iluze, ona to myslela úplně jinak a ve zcela jiných souvislostech ).  A jak s tím souvisí znásilněná slečna? Doposud platí, že s kastrací musí  pachatel souhlasit a to se stane naprosto výjimečně. Žádný úchyl si přece nenechá dobrovolně uříznout koule. Nemělo by se uvažovat o kastraci za jednoznačně prokázané znásilnění, obzvláště v případech sadistických znásilněních? Mám na mysli bez souhlasu pachatele. Popravdě vůbec nechápu, že toto už dávno neplatí. Vlastně chápu, toto  je ta liberální  korektnost. Takže se raději  vyhazují desítky  milionů  ze státního rozpočtu na léčbu sexuálních násilníků. Výsledek značně nejistý a  platíme to všichni, včetně obětí ....

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

K Afročechové spíš sedí, že měla na mysli ten trest v případě, pokud někdo sundá vlajku z Muzea..., to jsou ty jejich tresty smrti a la Novotný, který by nás s jiným názorem než má on vyvraždil všechny i s dětmi. Neřekl to snad? 

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Dopředu inzeruji že jsem libtard, volič pětidemolice a od nedávna člen jedné z vládních stran.

Děkuji Vidlákovi, že mne navedl na stránky kde probíhá sbírka. Stejně tak jako jsem po vpádu Putlerových ruSSáckých fašistů na Ukrajinu přestal posílat peníze na chudé a slepé, tak teď stejnou častku posílám na zbraně pro Ukrajinu. Obdobně jsem na stránkách s Vidlákem doporučovánou sbírkou našel smysluplnějši projekt. Tak peníze, co jsem chtěl poslat na individuální neštěstí jsem poslal na něco, co zvýší šance na svobodu našeho národu a v zájmu vlasti: 

https://www.donio.cz/specialni-vybaveni-pro-41-mechanizovanou-brigadu-ukrajiny

Doporučuji dezolatům, aby zvážil, zda také neposlal peníze na zbraně pro Ukrajinu, neboť protože podle dezolátniho přesvědčení Ukrajinci jsou u nás jen kvůli dávám a dávky neskončí, dokud Ukrajina nevyhraje. Tak dezolát pokud je vlastenec, by měl poslat peníze ne pro jednotlivce, ale pro pomoc vlasti.

Průměrný počet slepic: 1.6 (51 hlas)

Ten Váš nápad mi připadá jako se přidat na jaře 1945 k Němcům nebo v říjnu 1989 podat přihlášku do KSČ.
Tedy, pokud pominu jiné, závažnější důvody, proč tak nečinit.
Průměrný počet slepic: 4.8 (28 hlasů)

Inzo, to se mi snad zdá, tolik vymaštěnosti na jednu hlavu... a tohle se urodilo při "Velkém třesku" tady na Zemi? Příroda se povedla náramně, ale to osazenstvo...

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

tak o tom žádná pochybnost. Je zcela pravděpodobné, že máš nekolik pohlaví, ale zdravý  rozum nemáš ani náhodou. Pošli na na Ukrajinu hlavně sebe, ty blbe a hlavně tu přestaň exibovat.

Průměrný počet slepic: 4.6 (31 hlas)

Správně, Zaubere! Tolik rad pro druhé, ale aby ho napadlo jít bránit to, za co tady pindá, to ani náhodou. Přece jen by mohlo z toho být "bebí", které u počítače nehrozí.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

Obávám se Nolendure, že na oběť znásilnění se už teď vybralo poněkud víc peněz než na válečné hračky. 

Jsem rád, že dezoláti ještě chápou pojem lidství tak jako ho chápu já a nechápou ho tak, jak ho chápete Vy. S dovolením si budu myslet, že jste typický volič pětikoalice jsem rád, že porovnání obou sbírek ukazuje, že nás je víc. Pokud jsem se mohl podívat, tak na zbraně dalo peníze 225 lidí a na Sáru 760. U voleb se počítá počet lidí, ne velikost peněženky. Tak se budu těšit na volby. 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)

Ale no tak, nemrhejte svojí energií a nenechte se strhnout provokatérem. Už se to tady probíralo několikrát - je zcela lhostejné, zda to je  placený agent,  nebo troll z přesvědčení nebo obyčejný a třeba i slušný  člověk s jiným názorem.  V internetové diskuzi nikoho nepřesvědčíte. To je fakt  marný. 

Nejlepší meducína je,  nechat je  vyslovit svůj  ( nebo  šéfem podstrčený )  názor  a  nevšímat si toho, nereagovat.  Jen tak se debata nezavede tam, kam chtějí ONI.  

 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (19 hlasů)

To se Vidláku pletete. Nolendur evidentně potřebuje provokovat, ale na válečné hračky se vybralo přes 556 milionů, viz zbraneproukrajinu.cz.

Průměrný počet slepic: 2.4 (7 hlasů)

to ale asi neposlali žádní pracující lidé, nebo důchodci, to vychází přes 2 milony na jeden příspěvek 😁😁😁😁

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

In reply to by pavt

Trvalý odkaz

Vidlák píše o sbírce na portálu Donio. Tam je přispěvatelů skutečně o mnoho méně. 

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

na zbraně ANO, ale pro SEBE

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

A víte o tom že posílat zbraně do válečného konfliktu jakožto nezúčastněná strana je podle mezinárodního práva trestným činem že.

A navíc je to nelidské z mezinárodní terminologie nehumánní z toho vyplývá že vy se svou snahou financovat zbrojení ve válečném konfliktu nejste dobrý člověk a zařazujete se se po bok masových vrahů.

Hanba vám.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

$$  co zvýší šance na svobodu našeho národu a v zájmu vlasti $$ hodně dolarů a ještě více €uro nezvýší svobodu lidí v Kyjevském gulagu!

Národy Ukrajiny jsou svobodné všude kromě území, kde vládne junta z Kyjeva a její fašistické hordy a kluby neofašistů.

Národům Ukrajiny je dobře nejen v Rusku, kde jich je přes 6 milionů, včetně zachráněných opuštěných dětí.

Národům Ukrajiny je dobře v České republice, v Polsku, v Maďarsku, v Německu, v Americe..... všude, kde na ně nedosáhne zrůdný úchylný nelidský režim Kyjevských oligarchů a jejich ozbrojených žoldáků.

Místo penězi do bezedné propasti můžete, nulanderere, pomáhat tím, že budete české policii a Lidovým milicím Ukrajiny zde v ČR hlásit pobyt a pohyb občanů Ukrajiny, kteří mají brannou povinnost, ale zbabělecky se ukrývají v cizích státech. 

Míru zdar!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je to návod, jak se snadno a rychle stát milionářkou ...

Může to přidělat hodně práce policistům, když jako organizátor sbírky je uvedena rodina :-)

Výše by měla být limitována náklady na psychoterapii a další péči, když už tedy veřejnost musí suplovat státní zdravotnickou pomoc.

Průměrný počet slepic: 2.2 (13 hlasů)

pokud bude znásilnění finančně velmi výhodné, bude těch znásilněných brzy jako hub po dešti.

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

nech se taky znásilnit

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Když v červnu roku 2019, na poli poblíž vesnice Lukavec (na Litoměřicku) znásilnil africký čmoud místní 16-ti letou holku. Nedostala tato dívčina vůbec nic.  A přitom k tomu znásilnění přišla jako slepý k houslím. Neznala ho, nešla s ním dobrovolně někam do ústraní. Tahle slečna z Plzně, ovšem svého pachatele prý dobře znala a šla s ním dobrovolně na nějaké odlehlé místo. Je to hloupé, ale chtělo by se říci: Její volba. Samozřejmě, asi to nečekala, ačkoli ten ukrajinský hajzl na byl na svůj čin dobře připraven a technicky vybaven. Já bych finanční sbírku nedělal, ale trest smrti pro tohoto parchanta by byl určitě na místě.

 

na poli v vesnice Lukavec v Ústeckém kraji.

Zdroj: https://globe24.cz/domov/68517-africky-uprchlik-znasilnil-v-cesku-16letou-divku-okamura-uz-burcujeznásilnil africký čmoud
Průměrný počet slepic: 4.1 (19 hlasů)

Oba dobře víme, že když se nějaká událost stane symbolem něčeho, že to vůbec nevylučuje, že existuje jiná událost, která by si více zasloužila, aby tím symbolem byla ona. Jenže ta druhá zapadla, nemluví se o ní. Jako by se nikdy nestala. Takový už ten svět je!
To, co se stalo 15-leté Šárce je hrůzné a nemá cenu rozebírat zda tomu svoji nerozvážností mládí trochu nešla vstříc.
Nakonec tato akce má i druhou stránku. Je to po dlouhé době akce Alternativy, která je vidět, kterou se podařilo zorganizovat a je velmi úspěšná. Takovou akci Alernativa potřebuje, aby si uvědomila, že pokud bude táhnout za jeden provaz, má to překvapivou sílu. Jen v jednotě můžeme něčeho dosáhnout!
Tak to tak ber, je to přece i Tvůj cíl. Alespoň mně se vždy zdálo, že o to usiluješ.  Pěkný den.
Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

též zdravím a vcelku souhlasím s výše uvedeným příspěvkem. Ale, byť takový už ten svět je, tak  stejně jsem jiný než ten svět se kterým přece nemusím ve všem souhlasit.

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

S trestem smrti bych byl mimořádně opatrný. Je to fenomén, o kterém si lze dohledat spoustu podivuhodných informací. O justičních vraždách ani nemluvě.   Ale  ufiknou  násilníkovi  koule v případech,  kdy  je oběť při znásilnění týrána ( viz např. to brutální a sadistické  znásilnění ve Francii )   -   je hanbou naší civilizace i doby,   že  se koule neřežou  už dávno.  Ve výsledku by to vlastně násilníkovi  zlepšilo život a mohl by být  třeba  po zbytek svého doposud  bídného života  možná  něčím  i užitečný  :-).  

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

In reply to by BoBo

Trvalý odkaz

Ano, mohl by třeba zpívat ve sboru

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pomozte mi, nenašel jsem ani na úvodní stránce, ani v aktualitách na webu PRO, ani na facebooku PRO žádnou zmínku o sbírce.

Což jim můžeme připsat ke cti, že si nechtějí přihřívat polívčičku na cizím neštěstí.

Ale když už si s tím dali tolik práce, očekával bych, že projekt mediálně podpoří i na svých oficiálních stránkách :-)

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

Pokud vím, tak PRO a Rajchl dali finanční podporu už dávno (a byli za to kritizováni vládními šašky), "zpožděné" to bylo tady.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, díky za dobrou práci s propagací a organizátorům za vše s tím spojené. Myslím, že je to důležité, také jsem přispěl, ale nedělal bych z toho politiku. Jak tu psal někdo výše, holka znásilněná africkým migrantem nedostala nic a nikoho to v podstatě nezajímalo. Bohužel.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

PRO a Vidlák tady asi nejsou od toho, aby pořádali sbírky na všechny oběti migrantů, včetně těch z Indie

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)