I kdyby se ohnul

Autor

diskuse k článku

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Neexistujici alternativ. a SV maji signalni navrh a zpusob tj ABC a PNZ,ab. vam s radosti pomohl. DO PEKLA a radi poslechneme vše co napiše naš ŠEF!Zkusim zopakovat co je navrh ABC a PNZ!.

ABC ve svat.ch postulatech bez odpustku za komin. prdici kravičk. s brz. i lidi,kteri bufou muset prestat dy.chst s bude jim k tomu ukradena tou okurkou,kterou za sebou tahaji piratiste huculiste NEO marxiste!

A.HLEDAME VEDOUCI SKUPINU OSOBNOSTI!
B.AT VYLEZO NA PODIUM s NAVRHEM NASEHO.PROGRAMU ZACRAN.REPUBLiK. 🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿kdyz ty demonstrace pry. proti vlade jsou bezpredmetne!
C.Pry jsou demonstrace bez naseho programu volicu na nic s tsk navrhujeme panu Vrablovi,aby. se nebal spustit diskusi o bodech PNZ jedineho exixtujiciho Programu Narodni Zachran. pred peklem vladnich satanistu a to prinese andělsk.m mirov.m holubičksm chtejicim ve mirovou cestou rešit a on. dostanou zs to VALKU!
No ni?
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)

Ne, že bych reagoval na Váš příspěvek, já ho ani nepřečetl a luštit tu hatmatilku se mi opravdu nechtělo. Tady v té diskusi komunikujeme docela kultivovanou češtinou. Moje dřívější zkušenosti s nějakou internetovou diskuzí byly dost negativní, i když jsem je nijak nevyhledával, stačil jsem pochopit jednu docela fungující přímou úměru: čím více hrubek v komentáři tím primitivnější názor.
Alternativě opravdu na Česku záleží a používat živou a srozumitelnou češtinu k tomu patří.Tady je úroveň vyjadřování velmi slušná, tak ji nekažte!

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

který umožňuje ignorovat příspěvky zvoleného uživatele. Škoda, že ho tu Vidlák nemá nainstalovaný, zrovna pro tenhle případ by se hodil. Takto nám nezbývá, než příspěvky této (možná nemocné) paní přeskakovat.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Presto,ze jsem upozornila jasně,ze utok ad hominem je nejhorsi podlost a je pouzivan zejmena podvodniky z řad vladnich podpindosu ,,snizila se k tomu dalsi kreatura jmenem Karel! Ten dokonce pohrda všemi čtenari a de fakto 8,4 miliony voliců,ktere oznacuje jako hlupaky,ze sami nedovedou posoudit kam prispevek směřuje a snazi se majiteli webu naridit gumakovat a co ma dělat!
To,že to je ocividna špina to ho ani nenapadne, chce porušovat lidska prava za každou cenu a neni schopen po zasahu pravdy a lasky do jeho černeho srdce zla ničeho jineho než kvičeni, možna i fistulkou!
No ni Kadliku?

Průměrný počet slepic: 3.2 (6 hlasů)

Svý áaaaaaaa m spamem,vzd.t v. tu pisete,ze jste ignorant a chcete v situaci,kdý aaasssssas ž vidite JASNĚ,ze jsem pronasledovana osoba,ktera vam tu ukazuje jak budete pronaslefovan i v. digi koncentrakem ,kdyz tu neco krome vaseho spamu opravdu napisete k veci a tak predvedete ,ze vnitraký aaaa zakodovane sdeleni umite precist a rozkodovat!
No a tim,ze jste liný áaaaaaaa to udelat tim se nechlubte! Nicite tad. diskusi k veci a neumite nic k tomu napsat a nikomu neni jasne co vlastne tadý áaassss chcete!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.1 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

...ani nebude, a to je ten průšvih. Vidláku, chápu, že plnit každý den blog nějakým vlastním příspěvkem je vedle práce, péče o hospodářství, hafo diskuzí... náročné. Nemohu se však po přečtení dnešního textu ubránit "klasické" otázce: Co chtěl autor říci? Obrovské množství lidí dobře vnímá to popsané dilema dvou kandidátů s lepšími šancemi - vydíratelný, mainstreamem odstřelitelný a pramálo "alternativní" Babiš versus neposkvrněný, těžko napadnutelný, ale pro mnohé těžkopádný a mediálně neprůrazný Bašta.
Neblbni s nějakou neznámou Rohanovou, ztrácíš čas a energii - na přesvědčování lidí o jejich případných kvalitách je šíleně pozdě, jen to rozmělní hlasy!!! Navíc stačí shlédnout její dosavadní vystoupení a odselektovat frázy, které by každý na místě kandidáta, který chce oslovit opoziční protivládní voliče, řekl. Je přece tak průzračné, co chtějí slyšet! Nutně potřebujeme člověka se zkušenostmi v politice! Každý hlas hozený Rohanové, na kterou i tak vytáhnou podpisy odešlých senátorů, je ztracený! Stejně jako hlasy každému kandidátu, jenž má astronomicky malou šanci. Taková volba je nesmysl.
A není čas! No není. Fakt. Lidé minimálně na dva týdny odsunou politiku bokem úplně a do Tří králů částečně. Pětikolka má v rukou všechna esa - včetně těch represivních a umlčovacích. "Ať nenávidí, jen když se bojí" (Oderint dum metuant) je citát starší 2000 let. Oblíbený u mnohých politiků všech dob strachujících se o svou moc.
Ne, nečekáme, co poradíš ty osobně, tedy alespoň já ne, Myslím, že nejen já OČEKÁVÁME, ŽE SE VĚTŠINA OPOZIČNÍCH MEDIÁLNÍCH HLASŮ - všech těch, kteří mají vliv na nějakou část voličů SPD a KSČM počínaje, přes různé občanské a expertní iniciativy až po příslušné blogery a youtubery - SHODNETE NA PROSAZOVÁNÍ JEDNOHO KANDIDÁTA! A TO V DOBĚ VELICE DOHLEDNÉ! Je jasné, že na Babiše bude mainstream kydat hnůj a vzorného komunistu Pávka postříkají voňavkou, aby tolik nepáchnul. Ale i tak si myslím, že ve hvězdách na US vlajce je napsáno: "Nerudová". Už jen proto, že se Čaputová tak vzorně osvědčila a Nerudová má zjevně podobné instrukce. Když se hlasy opozičních voličů rozmělní, o co se diverzní síly budou snažit ... však všichni víme, jak to dopadne...

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)

V textu mělo být "vzorného" exkomunistu Pávka postříkají voňavkou...
Čestné, morálně rovné klasické komunisty, jako je J. Skála, si vážím. Ne každý komunista byl takový, jak se to dnes mladým mlátí do hlavy. Každý, kdo v té době nežil, si myslí, jak ji dobře rozumí. Ale to je o něčem jiném, nyní méně důležitém.

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

Planu pripraveneho na jeho vy.kradeni a zpacifikovani stejne neujde!Lide se pred tim giga podrazem chteji schovat a proto alternativa ani SV bez solidarity. zda se NEEXISTUJI!
Metodý. jak budou obcane obrani jsou uz osvedčene! Mohutne ohlupovani pomoci monopolu na informace,který. ma v planu rozbit potulat nr.4 PNZ a pritom je i nutne zrusit funkci GŘ televize a jeho lup poplatků rozdelit fifty.,fifty. nikdo z alternativy. a bohuzel i SV si nedokaže osvojit a pedstavit!
Mohl by. to udelat politicky. subjekt na př strana PRO,ale to by. v jejim programu musel byaaa.t navrh programu PNZ a hlavne bý asaaaa. museli členove strany a obcane . rozumet co je jeho obsahem.Tad. je zakopany. ten mrtvý áaaaa pes!
Jen se podivejte na KSČM, kde metoda rozkladu pomoci funkcionaru zevnitř rozbila tuto funcionarskou burzoasni pr. nacisto levou levici na sračku a rozlklad chybou v jejich ideologii marxismu pokracuje!
Utekl jim šefredaktor jejich pr.webu www.nasepravda.cz a jeho snad leniv. .navek. zastupce zrusil jakykoli kontakt s volici tim,ze zgumakoval diskusi!
Na pohled aktivni doktor Skala nesmi mit na svem webu diskuzni rubriku a ztrati hlas na namesti,ve snaze dosahnout kvalit toho Fidela a tim padem bude zevnitř te do jam. spadle strana zajisten jejich totalni konec i s pomoci jejich vadnych stanov a nepochopeni co je to ideologie banksteru tzv NEO marxismus,ktery tuto nebohou stranu vykopl z Parlamentu !
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Už to je od pana Vidláka podezřelé,že s tím počítá,že se Babiš ohne,takže i pan Vidlák je ochoten se ohnout a já to tvrdím také,Babiš se ohne až k zemi..Já vím,Babiš by dělal ramena,ale prezident nenese odpovědnost za hospodářství státu.Už jsem to psal a o to jde Babiš prezident a Havlíček premiér,pro to by byla snaha o předčasné volby.Kdyby se rozhodovalo mezi Babišem a Baštou,volí, Baštu.

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

Kdyby se rozhodovalo mezi Babišem a Baštou tak já taky volím Baštu a většina z nás asi též. Jenže to se určitě nestane, že by v druhém kole prezidentské volby stáli tito dva proti sobě. Pravděpodobnost takové konstelace je prakticky nulová.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

Pripominate mi nejakeho toho piratskeho komentatora,který aaasssssa tu mydli takove nulove komenty aaaaa abý aáa ukazal,ze nicemu nerozumi!
Priznejte se zlocinče,že nenavidite zejmena slabe žený!
áaaasssss Ty hrubk. mi tu zpusobuji zakerni pirati,ab. jste patril mezi ně a dal tu na sklo,že k veci neumite napsat vubec NIC!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.6 (9 hlasů)

Proč věnujete v této diskuzi čas a námahu na tvorbu blábolů, jež si pak obodujete? Jestli to nemáte v úkolech, pak mi smysl tohoto způsobu destruktivního konání hodně uniká, ledaže ze zdravotních důvodů nemůžete jinak... to je pak smutné...

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

a opičite se po vladnich destruktivnich živlech,ktere zpusobuji nieni a chaos a vy k tomu chcete svymi hadanicemi prispivat?
! Nechcete radsi pustit ten zarazeny plyn, dejte si ranu a bude po vtakach a nemusite ani primrznout jako mnozi ignoranti k otomanu v te demokracii čumilu,kde vam neni rady ani pomoci!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Kde presne vidite muj blabol? Trefila jsem vas jako komunistu či co? Koho tedy protzujete sam a proč,to mi z vaseho prispevku neni jasne!
Program tohoto webu nedovoluje si postavit slepice jak se komu zachce tam si bruslie na tenkem ledě!
Pisete,že snad nemate rad Šefa a proto na jeho doporuceni chcete kašlat!Co to je za nesmysl,kdyz jste komunista tak se to nestydte napsat a sdělte proč jste tu stranu dal rozflakat na maděru a nestydite se za to,ze to pokračuje!
To me totiz zajima vice než,aby jste sestavil svou komisi,ktera bude posuzovat to co vam tu sadim do řádků!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Interview ČT24
Denisa Rohanová
--------------------
Má Karel Řehka vaši plnou důvěru?
A řeknete mi, kdo to je?
Náčelník generálního štábu.
Aha, přiznám se, že jak se to teď měnilo, tak mi to asi uteklo. Víte, trošičku se obávám těch posledních výroků o válce. O tom, že je potřeba zbrojit a být připraveni na takovéto věci. Chápu, že obava zde je, ale strašně nerada vidím, když to dopadá mezi lidi jako strašení.
------
Jednala byste raději s Joem Bidenem, nebo Donaldem Trumpem?
Přiznám se, že energeticky asi s Donaldem Trumpem.
Energeticky, jak to myslíte?
Vzhledem k jeho temperamentu. Bylo by to zajímavé jednání, tak to myslím.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

Nehledě na jiné článek, kde tvrdila, že má sice exekuce a dluhy, ale nemá stálý příjem a proto je neplatí.

To je kandidátka! I Vrábel by blednul závistí.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

vadny zakon o exekucich a dnes je jasne,ze do rku 25 á áaa skonci 7O procent podniku a živnostniku a az 8O procent ztrati sve nemovitosti v osobnim vlastnictvi!
Bude to ztrata vetsi nez pri znarodneni v r.48 a navic to budou osobne zadluzeni nestastnici kteri se budou chtit radsi zastrelit nebo oběsit!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Je vidět, že Rakušan nechá kandidovat každého, kdo mu nevadí (až na Babiše, tam se holt nedá nic dělat, bylo by už příliš vyloučit i jeho...co by za to dal..., a propos je nějaké ticho po pěšině s Putinem v pytli - už je zameteno...?). Vymetl všechny kandidáty, kteří jakkoliv promluvili k demonstrantům (ČR na 1. místě), a Vitásková to raději sama vzdala. Souhlasím se slovy Vidláka:
"Představte si, že nám agent Pávek i ti další dva věční předjezdci odstoupí ve prospěch Čapuše, která díky nim dostane nový drajv, další procentíčka dodá rozsudek, že Babiš je největší zločinec… a o zbytek se postará Česká televize. Udělá se kolem toho řádný hysterák, možná i policie si smočí…,...protože Babišovi na poslední chvíli nasadí klepeta… Ale fakt bych rád věděl, co teď dělají jeho právníci, aby si pro rozsudek náhodou nedošel přesně v tu správnou chvíli…
(TAK TO PRAVDĚPODOBNĚ I BUDE, JAKO VŽDY PEČLIVĚ NAČASOVÁNO HROMADNOU DEMOSRÁGOROU)

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Rohanová...., to jako co...? Sranda?

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

a nechá to Nerudové s tím, že libtardi budou hrát na to, aby dostala v prvním kole přes 50% hlasů - a může být vymalováno. Vzhledem k tomu, že Pavla si vodí chorobně ambiciózní zmetek Kolář, tak doufám, že se to nestane - Pavlovi odstoupit nedovolí.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Me b. spise zajimalo,zda pan Šef povoli panu Reichlovi,ab. tad. naybýl. áaáasss znalosti jak vyhrat volby a zda vubec chce neco pro SV nebot je jejim členem něco dělat!
Zdalo se mi ,e Včelka ma s nim kontakt,nemohla by mu zprostredkovat jak bý aasasšsss mohll pomoci ABC a PNZ🇨🇿🇨🇿🇨🇿 výaaaaaaaaat tý volby a dostat se aspon do parlamentu,kde by zastupoval zajmy sve SV tj Spolecnosti volicu a ten president to bý aáaasss pak už byla moucha!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

Je docela dobře možné, že strategie tří požehnaných je od samého začátku takový kalkul. Tedy ne, vyberte si, ale na start půjde kůň, který bude mít největší šance už v 1. kole.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

v kampani, jak to bylo za jejího rektorování s tou masivní výrobou turbostudentů za prachy? A zdali se někdo zeptá, jak to bylo s jejím manželem, který když šéfoval na antimonopolním , tak z docela malého okruhu jeho a pár jeho spolupracovníků unikla tajná informace o připravované kontrole Bruselu kvůli energetickému kartelu u nás - a u kontrolovaných se "čistilo" jak o život? Tak nějak se soudí, že tu info dodal on či jeho spolupracovníci , uplacení ČEZem právě ČEZu. Takováto rodinná vazba prezidenta a ČEZu je to poslední, co nám tu chybí.......

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlaku obdivuju tvuj revolucni zapal. Nevim kde beres tu jistotu, ze Babis se neohne a ze bude tvrdosijne Fialovi vzdorovat. Takovej Zeman! To byval jinej kadr! No a dneska skoro neni slyset. Stejne to vzdy bude muset hrat na plichtu. Jina moznost ani neni, jinak ho vzdy prehlasuje senat kde ma petikolka vetsinu.

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

Tak se aspon dozvime co zase chteji ukradnout a co budeme delat bez hotovosti a jaky druh hmyzu budeme baštit,kdyz budeme porad volit ty piratske NEO marxisty tahajici za sebou na varene nudli tu fialovou okurku zelneho udelu , nebo co nebo jak!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

a dovolim is tvrdit, ze gro textu si nepisal ty, ale ti ho dali k dispozicii. Si dobry, ale na toto nemas.
Tolko podprahovej reklamy na Babisa !!!!

Najvtipnejsie je to, ze sa tvaris ako clen alternativy :)))

Prve odstavce navodenie atmosky ako je na tom CR zle... a potom to pride - spasa menon Babis :))

Ovšem Babiš – ten už by k pádu vlády přispěl s chutí. - zaciatok odstavca
Baštova šance je jen teoretická. - ostrakizacia oponenta z alternativy - zaciatok odstavca
To přece chceme, ne? My chceme, aby Babiš buďto naplnil touhy - skvele - zaciatok odstavca
Takže si to shrneme… Babiš má největší šanci porazit agenta Pávka či Čapuši Nerudovou a stát se prezidentem. - vynikajuce zhrnutie
Z hlediska skutečné moci, která vzniká vyhranými volbami do poslanecké sněmovny, je Babiš jako prezident výhodný i pro SPD - zaver nie tvojho textu....

Co ti verim chlope je to, ze za tebou lezu navstevy, co maju k cvrkotu k prezidenskym volbam blizko. Ale vsetko z jednej stajne.

Zacinas mi pripominat tu skazku o netopierovi, co sa tvaril aj ako zviera a aj ako vtak. Ty si alternativa ale produkujes taketo hlody pod svojim menom. Aby si nedopadol ako netopier.....

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Pane Zvedavec.
Přímo do černého.
Kdyby náhodou byl Babiš prezidentem a zklamal,tak máme na koho ukázat prstem a to si musí pan Vidlák vzít v úvahu.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Děkuji Zvědavče... jsem prostě dobrej. Říct, že jsem to nepsal sám a že jsem propagandista, to je pro mě největší pochvala. 

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Pokud nechci mít za prezidenta kandidáty zmetků, pak zbývá jen Babiš a Bašta. Z těchto dvou je jasné, kdo má větší šanci.
Babišovi se podle mě zalíbilo to, že ho lidi, kteří mu fandí, mají rádi. A jde mu strašně moc o to, aby tyto lidi nezklamal. Může říkat kdo chce co chce, ale pro tyto lidi je on jediná šance, že se na ně někdo nevy.ere.
Jak čtu všechny ty ostatní figury...?
Koryto, neznalost věcí, nezkušenost, samolibost, nekompetentnost, snaha o popularitu a slávu..., neschopnost, vychcanost, neupřímnost.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

Prezident je figurka v dobách kdy o nic nejde, ale když přijdou těžké časy může mít zásadní vliv na dění ve své zemi. Ovšem musí to být osobnost, politik s praktickými zkušenostmi a nadhledem, člověk, který dokáže prosazovat svůj názor a až na hranu, schopný rétor, člověk s nadprůměrným IQ.
Když se podíváme na Klause (nebudu se teď zabývat jeho předcházejícím vládním působením), v roce 2009 rozpoznal škodlivost Lisabonské smlouvy pro suverenitu signatářských zemí. Odmítal ji podepsat, už čekali jen na Česko. Podepsal, až když mu to nařídil ústavní soud. Asi měl vzdorovat dál, fyzicky ho přinutit nemohli, odvolat prezidenta, to mohlo pěkně dlouho trvat, pokud by se ten spor nepřenesl na jeho nástupce. Dnes by byl slavný a po zásluze.
To Zeman byl v jeho prvním funkčním období mnohem svéhlavější a většinou dosáhl svého. Samozřejmě spousta poslanců ho za to nesnášela, zuřili, obviňovali jej z ohýbání svých pravomocí, z porušování ústavy, ale to bylo tak vše co mohli dělat. Vezměte si konec Nečasovy vlády, úřednickou vládu Rusnoka v roce 2013, vezměte si jeho dobré vztahy s Putinem a čínským prezidentem Si, myslím že v Číně byl celkem pětkrát, dokonce byl nadšencem pro budování Nové hedvábné stezky. Škoda, že neustál 24.února, bral to, že ho Putin podrazil, když Zeman ještě někdy kolem 20. února prohlásil, že zprávy o připravovaném Ruském útoku jsou další blamáží americké výzvědné služby. Tím svým saltem mortale po 24. únoru ztratil svoji věrohodnost.
I když má prezident ty nahoře vyjmenované vlastnosti, může toho hodně, ale asi ne vše co by chtěl. Ta hranice, kam až si dovolí zajít se asi liší člověk od člověka.
A teď si vezměte ty současné prezidentské kandidáty pětikoalice, většinou to jsou klony Čaputové a jejich jedinou "kvalifikací" pro prezidenstkou funkci je absolvování Aspen Institu.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Nebyla jsem sice "Klausovka" (ani ODSačka), nicméně Klause st. bych v té nepřijatelné smečce i podpořila, pokud by kandidoval (tedy kromě dvojice Babiš a Bašta). Škoda, že do toho nešel. Pořád by to bylo lepší než všichni ti současní prodemoliční joudové. Duel tak mohl být zajímavější než ten úpadek, co se tu nabízí.

Zatím bez slepic

Starej zloděj je lepší než mladej zloděj. To je velevážená Májo, filozofie kanálních harpagondechujců. Víte to?

Zatím bez slepic

Klaus má u mě jediné plus, nelezl by EU do řitě a není hystericky zaměřený rusofob. Co se týká plynu, byla by u něj šance chovat se po vzoru Orbána, a nemyslím si, že by spláchl do záchodu účast v jednání Maďarsko – Srbsko – Rakousko (Nehammer, Orbán a Vučić ), kdy v Bělehradě podepsali vlastní trilaterální pakt o ochraně evropského prostoru před migranty z Afriky a z Blízkého východu, protože EU opět selhala! 
(Nebo že by nám v tom spíše pomohl Pavel s Nerudovou a ostatní...?)

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Tahle jednoduchá pravda je známa minimálně od biblických dob. A v jejím světle jsou ty komplikované spekulace o Babišovi naprosto směšné. Stačí se podívat na úrodu, kterou nám pan Bureš za dobu, kdy působil nejvyšších funkcích, přinesl. Už jen samotný začátek jeho působení, kdy svrhl vládu prostřednictvím policejní mafie, o něm mnoho vypovídá. A co následovalo? Likvidace konkurenčních firem prostřednictvím finančních úřadů, jež se Zemanovým a božím dopuštěním dostaly pod jeho kontrolu. Kradení za covidu ve velkém. Lockdown teror. Zavedení apartheidu pro očkované a neočkované, nucení zdravotníků, učitelů a vojáků k vakcinaci. Pandemický zákon. Neobnovení kontraktu o dodávce plynu s Ruskem. Vrbětice. A jako třešinka na dortu podpis Green Dealu. Pětidemolice teď v tom Green Dealovém teroru jen úspěšně implementuje to, co Bába nastartoval.
A tuhle stvůru bychom měli zkoušet dosadit do prezidentského úřadu, co to jako udělá? To bude ale překvápko, až bude Bába podepisovat pandemické a Greendealové zákony jako na běžícím pásu...

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Fiala s Válkem by ten covid zvládl jistě "líp" (Rakušan s Pekarovou by to rovnou svedli na Putina....)
Hmotné rezervy nula bodů, znalosti o covidu žádné, mrtvých požehnaně..., Fiala s Válkem by jistě věděli, jak s tím vším zatočit, kde sehnat roušky a testovací pomůcky, ventilátory.. (Čína by nevyhovovala, možná by ukecali EU o pár kousků, ale pochybuji, EU se v tom ukázala jako zcela neschopná....). Tady se dělo to, co se dělo všude jinde, lockdowny, roušky, zákazy....
Jakpak by tohle všechno tehdy vyřešili ti všichni naši "chytráci", kteří si v opozici mnuly ruce s přáním "čím hůř tím líp"...a jediné, co jim šlo - okopávat kotníky a radit, komu všemu by měla vláda přidávat prachy.
Dnes upřednostňují a platí migranty z Ukrajiny a z vlastního národa udělali občany druhé kategorie.
Dodnes jsem přesvědčená, že covid byl záměrně vypuštěn mezi lidi. A to všechno potom už byl jen celosvětový chaos, nevědomost, panika.
Přesně tak, jak to bylo v původním plánu. Myslela jsem si to od začátku, ty pozdější informace už to jen potvrzovaly.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

...mnuli ruce..., pardon.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Dneska to Vidlák napsal pěkně a jasně. Vždy je potřeba znát co nejvíc variant řešení, protože vždycky se něco posere a ideální řešení je najednou v prdeli. Takový je normální život a ten vidláci znají.

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)

Nenapsal nic o volení našich potřeb, stále ho zajímají potřeby zlodějů, sviní a cizáckých vyžírek.

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Danuše Nerudová se na svém profilu chlubí tím, že nemá komunistickou minulost.
S ohledem na to, že se narodila v roce 1979, bych si dovolil kontrovat svým pochlubením, že jsem od našeho státu ještě nedostal vyplacenou ani jednu korunu na můj starobní důchod.
Je to zhruba stejně blbé jako to, co napsala Danuše, ale jako laciná sebeprezentace to u lidí bez základních znalostí našich reálií možná zafunguje.
Chtěl bych se všem omluvit za to, že jsem před časem napsal, že Nerudová je to samé, co Čaputová. Mýlil jsem se.
Nerudová je výrazně horší.
Je etalonem prázdnosti.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Vysvetlili by jsme mu jak svoji malou skupinku rozsiri na lavinu!Jinak co je s vami pacane ,to tu dejte a ne ,že tu date jen jakousi fotku bez programu PN?z a navodu jak zvitezit ÁBC!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg uvedl, že "Evropa i svět potřebují silný bundeswehr".
Kde já už tohle četl...
Nevím, jak dalece se v Norsku vyučuje moderní historie Evropy, nebo jestli pan tajemník na hodinách, kde se toto téma probíralo, chyběl, nicméně za sebe říkám, že vytvoření silného bundeswehru je absolutně to poslední, co Česká republika potřebuje. Proto s tímto prohlášení pana Stoltenberga bytostně nesouhlasím.
Naopak se obávám, že jeho další výrok, tedy že "rozhodnutí Olafa Scholze masivně investovat do zbrojení, je historickým bodem obratu", může být bohužel do puntíku pravdivý.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Za kolik kilo potištěného hajzpapíru prodali ti prezidenti a zanástupitelé národní majetek, ze kerého čerpali blboni důchod?

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Cítím, že Pandora Papers, byla jen slaboučkým odvarem toho, co mají tentokrát v šuplíku. Tetuše Danuše se už u Kroužkové nechala slyšet. že Babiš se do druhého kola vůbec nedostane. Dvakrát se jí zeptala, jak to ví, a ona dvakrát. velice vehementně opakovala vyřčené. Je možné, že mají natažené dráty k soudu a Slonková, Kubík, Xanax Šafr........................... už opět vytváří nějaký "pravdivý" příběh.
Ovšem co mě tedy děsí, je ta skutečnost, jak a za jakých okolností se se vybírají uchazeči na prézu. Musím to napsat vulgárně - omluva. Ten IDIOT, na tom vnitru , místo toho, aby si ohlídal, jak se tam počítají hlasy a tentokrát je to fakt paseka, tak vyvěšuje hadry z oken.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Azylový systém Evropské unie selhal! Vrcholní zástupci Rakouska, Srbska a Maďarska už nebudou spoléhat na Evropskou komisi a podepsali v Bělehradě vlastní trilaterální pakt o ochraně evropského prostoru před migranty z Afriky a z Blízkého východu! Srbové společně s Maďary jen tento rok zadrželi 250 000 migrantů, kteří se hrnuli do Evropy, zatímco pozornost médií byla fixována na válku na Ukrajině! Berlín má podezření, že za paktem stojí Washington! A v Německu začal proces na vyzdvižení Angely Merkel zpátky do funkce kancléřky, stojí za tím německý svaz průmyslu!
Již před více než týdnem 16. listopadu došlo v Bělehradě v Srbsku k zásadnímu podpisu trilaterálního paktu o ochraně evropských hranic před migrací z Afriky a Blízkého východu. Premiéři Rakouska, Maďarska a prezident Srbska ve složení Karl Nehammer, Viktor Orbán a Aleksandar Vučić podepsali dohodu o ochraně hranic před migrací a rakouský kancléř v projevu prohlásil, že azylový systém Evropské unie selhal. Všechny tři země přitom ve spolupráci jen tento rok zadržely na svých hranicích přes 250 000 migrantů, převážně z Afriky, ze zemí Magrebu a z Blízkého východu. Zatímco pozornost lidí v Evropě je hypnoticky upoutána na válku na Ukrajině a na postavu Kokainského, tak mezitím ve skutečnosti chtěli globalisté islamizovat a doslova “načerno” etnicky obarvit celou Evropu, aby už nebylo cesty zpátky!
Pamatujte, že žádná krize nesmí přijít nazmar a kde globalisté skáčou, tam obyčejní lidé pláčou! Válka na Ukrajině je dokonalým nástrojem na odvedení pozornosti evropské veřejnosti a médií od smrtelné hrozby migračního překreslení evropského genomu africkým a asijským genomem. Vysoká porodnost těchto migrantů je doslova závratná. Každý migrant se v Evropě rozmnoží o další 2 potomky každých 10 let v průměru.
To je statistický průměr, který patří v Německu mezi přísně utajované statistické údaje, které se úzkostlivě tají. Vysoká porodnost vede k tomu, že stačí relativně malý objem migrace k tomu, aby za krátký čas zhruba 20 let došlo k překročení Arabského rovníku v dané oblasti, v daném regionu či lokalitě. Hlavním cílem této migrace je přitom indukce chudnutí do rozvinuté západní společnosti, která je nezbytná k procesu Velkého Resetu a zavedení nepodmíněného příjmu, digitální ekonomiky a bezhotovostní společnosti.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Pomalu začíná vyplouvat na povrch, proč Polsko chtělo zatáhnout NATO do války. Byla by to záminka pro vyhlášení válečných stavů s širokými pravomocemi na omezování vlastnictví nemovitostí

Už doufám chápete, proč Petro Fialenko usiluje v ČR o schválení válečného stavu a proč všichni z jeho vlády ronili krokodýlí slzy, když se nepodařilo minulý týden zatáhnout NATO do války na Ukrajině proti Rusku, protože se ukázalo, že útok na polský traktor a valník měly na svědomí dvě ukrajinské a nikoliv ruské rakety. To zklamání bylo o to silnější, že když teď přijde obrovská migrační vlna z Ukrajiny, tak se všechno zkomplikuje a bez válečného stavu to budou mít vlády ČR a Polska moc těžké.
Ve válečném stavu může vláda rekvírovat nejen soukromý majetek, soukromé nemovitosti, byty, budovy pro ubytování Ukrajinců, ale může i rekvírovat a delegovat pracovní sílu a nařídit lidem, aby zadarmo pracovali a pomáhali Ukrajincům. A kdo by odmítl, toho by mohli postavit před vojenský tribunál a zastřelit. Přesně proto potřebují válečný stav a ten měl být vyhlášen na základě vstupu NATO do války proti Rusku na Ukrajině minulý týden. Takhle to měli dokonale vymyšlené a tím chtěli odvrátit Surovikinův Armageddon v Evropě. Oni potřebují válku, aby mohli ve válečném stavu snadněji a bez omezení vládnout vlastním lidem, Čechům a Polákům.

Michal Hašek z ČSSD jako bývalý hejtman Jihomoravského kraje už varoval [4] vládu, že je potřeba Kyjevu sdělit, jaké jsou kapacity ČR, a že naše země nemůže přijmout už tolik Ukrajinců jako v minulosti. Jenže se zdá, že Fialova vláda je ochotna jít až na hranici 1 milionu Ukrajinců v ČR, což je číslo, které už několikrát zaznělo z českých médií od lidí z okruhu Fialenkovy vlády.
Dosud je v ČR přítomno zhruba 450 000 Ukrajinců a Fialenkův režim již zavřel [5] do kriminálu dva aktivisty, kteří proti neřízené a neprověřované migraci protestovali. Dovedete si představit, co se stane, jestli se toto číslo naplní a opravdu do ČR dorazí dalších zhruba 500 až 600 tisíc Ukrajinců? Většinu uprchlíků budou z logiky věci tvořit ženy, děti a starci. A nemusím doufám vysvětlovat, co to bude znamenat pro české školství, které takový nápor ukrajinských dětí bude mít problém zvládnout.

Pokud bude Armageddon na Ukrajině spuštěn důkladně a nejen přes zimu, vyžene to do EU postupně v několika vlnách ne 3, ale podle odhadů novinářů 12 až 15 milionů Ukrajinců
S otevřenou náručí Polska už nelze natolik počítat, protože v Polsku už vypukají protesty proti ukrajinským migrantům a Morawieckého vláda se obává nepokojů. Varšava tak nebude moci přijmout tolik Ukrajinců jako na jaře, tentokrát budou muset Ukrajinci hledat útočiště jinde. Jenže krize přijde na jaře, až se ukáže, že se není kam vrátit, protože ukrajinská města jsou neobyvatelná po ruské zimní raketové operaci. Surovikin bude usilovat o to, aby se Ukrajinci po zimě nemohli vrátit. Na tom se shodují nejen ruští novináři, ale i generálové v NATO, jak zaznělo o víkendu na německé televizi.

Cílem Kremlu je totiž válka proti Kolektivnímu Západu, a ta válka má prý hybridní formu a spočívá v rozvratu Evropy zevnitř v důsledku migrační krize z Ukrajiny. Když se Ukrajinci na jaře nebudou moci vrátit, budou muset v zemích EU zůstat. Nebudou moci být natrvalo umístěni v tělocvičnách škol, na hotelech, v penzionech a ve stísněných prostorách ubytoven. Budou prostě potřebovat byty, bydlení pro matky s dětmi a Fialenkova a Morawieckého vlády začnou na jaře hledat cesty, jak ty Ukrajince nastrkat Čechům a Polákům do jejich nemovitostí, nejprve do těch rekreačních na venkovech, později do neobydlených investičních bytů ve městech.
Otázkou je, jestli to bude za úplatu a za peníze, tedy ve smyslu, že když ubytujete migranty z Ukrajiny, dostanete od státu zaplaceno, anebo jestli to bude na sílu a befelem na základě Krizového zákona nebo Válečného stavu. Čím déle budou Ukrajinci v ČR zůstávat, protože na Ukrajině bude Armageddon a nulové podmínky pro život, tím větší sociální napětí v ČR bude narůstat mezi místními obyvateli a Ukrajinci. Vláda se postaví na stranu Ukrajinců a tím proti sobě postaví vlastní obyvatelstvo.

Ten Surovikinův plán je do značné míry geniální, přestože je více než děsivý. Ukrajina je obrovská země a i podle ruských novinářů je číslo 2 až 3 milionů Ukrajinců silně a několikanásobně podhodnocené, protože pokud Ruská armáda vypne většinu Ukrajiny, do EU se vydá v několika vlnách na 12 až 15 milionů Ukrajinců, podle střízlivých odhadů. A vláda ČR se bude muset znovu zadlužit a na ty Ukrajince si půjčit. Na Ukrajině nakonec zůstanou jen ukrajinští vojáci a vylidněná města. Obraz Armageddonu. A v Chersonu to právě již začalo

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Typnu si. V Čekolándu už žije tajně nebo ofiko milion ukrajinců, třičtvrtě milionu čičo more kukurica, půl milionů harpagondechajců s kudrlinkama a dalších půl milionu blíže nespecikovaných migrantů z minula. Plácnu, že našich odrodilců od našeho taty a mamy je tady asi tak 8 milionů a furt se nedokážeme dopočítat důchodu ani výplaty.
Dokud si v tomdle blboni neudělají jasno, nebude tady normální život. Vypadá to tak, že všichni o nás rozhodují a my jen děláme na ně. ale věřte blboni, že síly, keré vám nechali už vám brzo dojdou. Nemůžete postavit společnost byť národní na vyživování ostatních cizáků, keří se tady na nás hojí. Každej náš našinec má nárok na plat národního utrpení v hodnotě 30 000 bez práce, bez ničeho co by museli, jen proto, že to tady trpí a žijou tady. Jen proto, že jim to tady patří, mají v nárokovém majetku po vlastních předcích, o kerej je v plném nasazení okrádají a připravují lstmi a za-kony všichni ti, co k nám nepatří. Hotové.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Nikdo tady neřekl,že prezident je vrchní velitel ozbrojených sil a ve válečném stavu má veškeré pravomoce.pavel?Nerudova?ti nás zatáhnou do valky

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Dokud blboni nevyženou zizáky a harpagondechujce ze země, kerá jim patří po předcích, tak typuju, že panským rezidentem bude malej benda v dalších kolech. Už je vychovanej v lásce parazitizmu a poslouchá švitoření cizáckých meluzín. Je mi líto, že blboni nejsou schopni pochopit základní paradigmata žití ve vlastní zemi a nechávají se vláčet za potištěné roličky hajzpapíru blátem, ze kerého se můžou vyhrabat jen tím, že budou sloužit zase jen parazitům.

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)