Jedno procento

Autor
Štítky

Třetí kniha od mojí schovanky dorazila dřív, než bylo avizováno… Alespoň něco ještě funguje. Předobjednané zásilky máme zabalené a v pondělí jdou na poštu. Zaručuju, že veškeré objednávky, které uděláte během pondělka, budou v úterý na poště. To je zřejmě poslední den, kdy je tak nějak jisté, že zásilka dojde do pátku a budete ji moci dát někomu pod stromeček.

Další objednávky budu odesílat, tak jak přijdou, ale do Vánoc už zřejmě nedojdou.

Děkuji vám všem za přízeň i podporu. Děkuji, že mě čtete a děkuji, že mi vaše podpora umožnila dělat blogera na volné noze. Není to nic samozřejmého a velmi si toho vážím.

Víte, v poslední době je to jedna jobovka za druhou. Daně nahoru, platy dolů, vláda zvládla krizi s elektřinou tak, že některým zdraží až o sedmdesát procent, do toho chtějí zakazovat plynové kotle a pak rovnou i tepelná čerpadla a taky kotle na tuhá paliva, asi proto, že nás budou hřát ty evropské hodnoty… Chtějí zakázat spalovací motory, hotové peníze… jak jsem už vícekrát psal, máme se vlastně průměrně. O dost hůř než loni, ale o dost lépe, než příští rok.

Jo, a zemědělské dotace vyplatí taky až v lednu. Takže si ke schodku rozpočtu přidejte odhadem tak třicet miliard a pak to bude pravda.

Přesto jsem ohledně budoucnosti optimista. Už dlouho píšu o tom, že se náš národ probudil a rok 2023 byl rokem neuvěřitelných zázraků. Na začátku byly plné sály a velké demonstrace, o kterých majnstrým nenapsal ani čárku. Na konci je deník Respekt v posledním tažení, deník Reflex je všem pro smích, Česká televize ruší pořady a je terčem kritiky od těch, kterým se snaží zavděčit, i za pořad Star Dance. To je totiž podle libtardů už také zakázaná zábava.

Odchod od majnstrýmu je už tak masový, že vznikl časopis TO. A zdá se, že si vede velice dobře. Alternativa je plná mediálních projektů… včetně mé maličkosti. Jdeme nahoru a majnstrým jde dolů. Ještě to nějakou dobu potrvá, než se dostaví výsledky, ale trend je jednoznačný a všude viditelný.

Přátelé, letos mě podpořilo jedno procento mých čtenářů. Jedno procento lidí, kteří mě denně čtou, sáhlo do vrecka a poslalo mi nějakou tu korunu. Zpravidla opakovaně… A zhruba tomuto jednomu procentu čtenářů jsem já poslal své knihy.

Ne, proboha, to není výtka, to je optimismus! Jak silné toto jedno procento umí být! A jak obrovská rezerva ještě existuje! Ne, nejsme na dně, vlastně teprve začínáme. Ono to půjde a půjde to lépe, než bychom si mysleli. Máme ještě všechno před sebou a já vám za to děkuji. Věřím, že se dopracujeme našemu novému „národnímu divadlu.“

Pořád platí, co jsem slíbil před rokem, když jsem s Institutem českého venkova začínal. Jsou to vaše peníze. Ani jedna jediná koruna z nich nikdy nepůjde do politiky. Jsou určeny pro vybudování naší vlastenecké občanské společnosti. Nikdy z nich nebude zaplacena ničí politická nebo volební kampaň. Jsou tady od toho, aby náš národ existoval dál, aby se bránil zvůli shora, aby se bránil trendům, které nás mají rozpustit v jedné velké Evropě… Jsou od nás, pro nás.

Když jsem s Institutem začínal, tak jsem tehdejší článek uvedl nadpisem, Venkov sobě. Musím říci, že to není pravda. Posílal jsem nějakou knihu snad už do každé druhé obce v této zemi, ale nejvíc jsem jich poslal do Prahy, Brna o ostatních velkých měst. Statisticky šlo o dvojnásobek, než by odpovídalo počtu obyvatel. Největší zájem o zemědělství mají v Praze… Další důvod k optimismu. Praha není tak liberální, jak to na první pohled vypadá.

Zjara jsem říkal, že mě čte zhruba sto tisíc lidí. Za poslední rok se počet mých čtenářů zhruba ztrojnásobil…

Co mám říct jiného, než DĚKUJI!

Váš Vidlák

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (257 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

základ toho procenta?

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)

jednoprocetní !!! Hurráááá ! (Ale ne čtyřprocentní)

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

+-

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Zhruba.... :-)

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

se i další. Mimochodem, kolik má náklad Reflex a Respekt ? 🤭

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Tucker Carlson: Němci se stydí mluvit o poškození plynovodu „Nord Stream“

Toto léto jsem navštívil Evropu šestkrát. A všude jsem chodil a všude jsem kladl tu samou otázku: „NATO poškodilo plynovod „Nord Stream“, největší zdroj levné energie pro jedinou důležitou zemi v Evropě, tedy pro Německo, ekonomický motor Evropy. A zničilo vaši ekonomiku, možná navždy. A vy na to nic neřeknete! Proč? Je nemožné dostat přímou odpověď, když otevřete toto téma, okamžitě se z toho stane velmi nepříjemná situace.

Podle Carlsona je na vině psychologie Němců.

Německo je již 80 let okupováno americkými jednotkami. A ve skutečnosti vidíte, co se stane, když je země poražena v katastrofické válce. Totéž je, mimochodem, s Japonskem. Ukazuje se, že tento zvrácený syndrom podmaněných lidí: směřují svůj hněv dovnitř a nenávidí se. Němci se opravdu nenávidí! Problém je v tom, že lidé, kteří se opravdu nenávidí, jsou pro vás nebezpeční. Toto jsou ti nejstrašidelnější lidé.

Pokud váš takzvaný spojenec ničí vaši zemi pro příští generace, což přesně udělala Bidenova administrativa tím, že zničila plynovod „Nord Stream“, a ani nepovažujete za možné o tom mluvit, je to jako kdyby nějaký chlap právě teď znásilnil tvou ženu a ty bys se styděl to zmínit! To znamená, že jste nemocný bastard, od kterého můžete očekávat cokoli. Myslím to vážně,“ zdůraznil Tucker Carlson.

ZDROJ: YoUTube Jimmy Dore/NF 16. prosince 2023 👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 4.9 (150 hlasů)

.... Pokud váš takzvaný spojenec ničí vaši zemi pro příští generace, což přesně udělala Bidenova administrativa tím, že zničila plynovod „Nord Stream“, a ani nepovažujete za možné o tom mluvit, je to jako kdyby nějaký chlap právě teď znásilnil tvou ženu a ty bys se styděl to zmínit! To znamená, že jste nemocný bastard, od kterého můžete očekávat cokoli. Myslím to vážně,“ zdůraznil Tucker Carlson....

Bravo Včelko. Vše popsáno, v těchto pár slov od Carlsona, kterého se pokusili odmlčet ale nedokázali to. Díky Včelko že jsi našla a zveřejnila další zajímavý text, rád čtu tvé řádky. Vidlák a Ty jste pro mně ta největší síla a inspirace tohoto fóra. Jsou i jiní lidičky kteří zde píšou výstižné názory, vy dva jste ale pro mně to nejcennější co Vidlákovy Kydy mi poskytují.

thank you

Průměrný počet slepic: 4.7 (41 hlas)

No tak tedy díky, Antoníne - na to, že jsem s tím chtěla už několikrát seknout (:-)), tak pořád nepřestávám číst (jak to jen jde) ty normální zprávy, které bychom měli slyšet z ČT. Ale neslyšíme je, proto mi to vždycky nedá, abych nereagovala...

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

Moc prosím, nesekat s tím, protože už by pro mě nebyl žádný důvod číst debatu "pod Vidlákem". 

Průměrný počet slepic: 4.4 (24 hlasů)

Je to Včelko jak píše náš Vidlák, alternativa převálcovala ČT a jiné stejně "pravdomluvné" meeedia. Taky jsem s tím chtěl několikrát "seknout" ale neudělám tu radost fialovcům, pirátům a jiným libtardům kteří by velice rádi nás všechny chtěli umlčet. Jsem rád že žiju tuto dobu kdy KoZa umírá a Nový Svět v čele s BRICS se rodí.

BRICS

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)

.. Král Artuš má kulatý stůl, okolo kterého sedí rovní s rovnými, to je BRICS.

.. Sauronova říše je MORDOR, a, k naší velké smůle, to je místo, kde žijeme i my. 

BRICS je daleko, má také svoje chyby, a, především, nezajímáme ho, protože mu nemáme co nabídnout. Jsme služebníky Saurona, a odejít z jeho služeb nelze. Všichni ti, kdož tvrdí, že musíme odejít z EU a NATO, protože to jsou "zločinecké organizace" si musí uvědomit, že ze zločineckých organizací se "odchází"  výhradně s kudlou v zádech. 

Na nějaký čas vojenskou strukturu NATO opustila Francie, ale to je velmoc s jadernými zbraněmi. Když se o něco podobného pokusilo Řecko, byl z toho vojenský převrat a občanská válka. Úplně stejně by to dopadnulo i u nás. Proto neberu vážně většinu alternativy, protože jen a pouze kalí vodu a ředí volební výsledky.

NATO a EU se dříve či později rozpadnou samy, a my na tom nebudeme mít prakticky žádnou zásluhu.

A co budeme dělat potom? Na Západě bude Berlínský chalífát nebo nová teutonská říše, pokud vyhraje AfD. Na Severu zase Polsko se svou velkou a dobře vyzbrojenou armádou, snící si své vlhké sny o Polsku od moře k moři, o Těšínsku, Oravě a Spiši.. Jen to, že jsme spojenci v NATO, je drží na uzdě.

Jsme poražená, OKUPOVANÁ a dobytá země, prohráli jsme totiž STUDENOU VÁLKU. 

 

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)

Nic jsme neprohráli. To jsou jen pesimistické řeči v dané chvíle.

 Zlo a dobro, pravda a lež vždy navzájem bojovali a budou i nadále bojovat. 

Svět se vyvíjí, mi jsme součástí světa a budeme se vyvíjet s ním. 

Jsme sice na špatné straně světa, v Sauronove říše zla jak výstižně popisujete, 

ale i toto zlo se vyvine v lepší říši

EU , NATO a jiné silné mechanismy této říše zla nemusí zaniknout, 

naopak věřím že se vyvinou ve prospěch lidí kteří v této říši žijí, již se to stává i v naší EU. 

Nejde zničit Rusko, stejně jako nejde zničit USA. 

Přijde doba kdy zase lidstvo ať žije na kterékoliv straně 

začne zase mírumilovně spolupracovat, jinak to nejde.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

Jo, tak to je taky "výživný"...  Ale tohle mě i pobavilo:

F. R. Čech (z rozhovoru):

Co nakreslit obraz, například Miloš a Markéta slibují Ukrajině zbraně, které nemáme? Nebo ministr Výborný s premiérem Fialou vyjednávají s obchodními řetězci o cenách potravin?

Nakreslit obraz trvá dlouho a život chrlí témata, která se ještě před deseti lety zdála absurdními, každý den. Dnes už lidi neví, kdo to byl Josef Lux, nebo Pavel Dostál. Takže kašlu na ně, klidně si stárnu a sleduji, jak to všechno dopadne.

V Evropě posilují strany, které sází na zdravý rozum a mají touhu skoncovat s progresivismem, aktivismem, které zdatně konkurují komunismu?

Pevně věřím, že se věci otočí správným směrem, proto jsem vyjádřil podporu paní Zuzaně Majerové Zahradníkové. Diktát menšiny se stává v čím dál, tím větší míře nesnesitelný. Řvoucí, fanatičtí idioti, byť v menšině, si uzurpují moc, na kterou nemají žádné právo.

Co by sis přál pod vánoční stromeček?

Tak v tom mám úplně jasno. Titul pro Slavii.


 

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

až na tu Slávii

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

bude Západ politicky bezmocný

SLOVENSKO: Ján Čarnogurský, za komunismu disident, později mimo jiné předseda slovenské vlády, nyní v posledních letech opět ostrakizovaný politik, patří na Slovensku k těm osobnostem, jehož názory je dobré znát a přemýšlet o nich. Naposledy vystoupil v politicko-spoločenské diskusní relaci „Diskusia na palete“ zaznamenané na kanálu YouTube, kterou připravuje redakce portálu napalete.sk.

Podle Čarnogurského Západ dlouhodobě vnímá Rusko jako nepřítele a tento vztah podle něho vyplývá z toho, že Rusko je nejbohatší stát světa. Říká k tomu: „Rusové tvrdí a asi to mají přepočteno, že v současném Rusku je v zemi 37 procent světových zásob surovin. Rusové jsou schopni průmyslově vyrábět všechny prvky Mendělejevovy soustavy. Kdo by se k tomu nechtěl dostat,“ vysvětluje. Tím druhým důvodem prý je, že Rusko je jediný stát schopný vojensky porazit Západ. Pokud by tomu tak bylo, tak jen za cenu obrovských vlastních ztrát.

Ukrajina podle jeho soudu není schopna Rusko porazit, přestože dosud měla na bojišti minimálně stejně vojáků jako Rusko, nebo dokonce ještě více. Rusové umí bojovat, jsou vlastenci,“ vysvětluje Čarnogurský. Je přesvědčen, že prohra Ukrajiny s Ruskem bude také prohrou Západu, který se stane politicky bezmocný. Po prohře Západu na Ukrajině americký dolar ztratí hodnotu a tím i postavení světové výměnné valuty a USA čeká ekonomický úpadek, dokonce možná rozpad. Očekává také rozpad NATO a stažení se americké armády z Evropy.

Pokud Západ hovoří o neodůvodněnosti ruské vojenské operace na Ukrajině, Čarnogurský připomíná slib, že NATO se na východ rozšiřovat nebude. Rusko podle něj logicky reagovalo na kroky USA a NATO a bezprostřední ohrožení národní bezpečnosti v těsné blízkosti svých hranic. Ohrožení vidělo zvlášť po Majdanu na Ukrajině v roce 2014.

V 2019 roce začaly Spojené státy budovat svou vojenskou základnu v Očekově u Oděsy. Kdyby ji stihli dokončit, tak z Očakova jaderná raketa letí nad Moskvu sedm-osm minut,“ vysvětluje Čarnogurský jeden z důvodů, které vidělo Rusko.

Čarnogurský také připomíná, že současná ukrajinská politika staví na kultu Stepana Bandery, ukrajinského nacionalisty a kolaboranta s německými okupanty. Současná Ukrajina podle něj neměla vlastní státní ideologii, přičemž tuto mezeru zaplnil banderismus a falešná propaganda o světlé budoucnosti v EU.

Sankční opatření Západu proti Rusku podle Jána Čarnogurského škodí těm, kteří je na Rusko uvalili. Odstranili totiž konkurenci na vnitřním trhu Ruska, z čehož profitují domácí producenti a ekonomika. Rusko sice nemá v zemi vše, co potřebuje například k výrobě čipů, či jiné techniky, ale stojí za ním většina obyvatelstva světa.

Řekněme Čína, která je neobyčejně technicky rozvinutý stát a stále se rozvíjí, dodává Rusku zboží, které potřebuje. Ale v současném světě není problém obejít sankce,“ říká Čarnogurský, který jako příklad uvádí Kazachstán, který slouží jako „objížďková země“ pro sankcionované produkty.

ZDROJ: FB Ján Čarnogurský / VašeVěc 17. prosince 2023 👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 5 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

RANNÍ KÁVA – Igor Levitas

SVĚT: Sankce Západu a krysa na krysí stezce; Strach a hrůzu šířící Řehka; Psí štěkot pro Uršulu.

1.”Měsíční příjmy Ruska z vývozu ropy rychle rostou. Nyní jsou dokonce vyšší než před začátkem vojenského konfliktu mezi Ukrajinou a Ruskem. Ze zprávy agentury Bloomberg rovněž vyplývá, že pokus o omezení cen ruské ropy ve skutečnosti skončil neúspěchem. Čistý zisk Ruska z prodeje ropy v říjnu činil 11,3 miliardy dolarů. Kč a jednalo se o nejvyšší měsíční zisk z vývozu ropy od začátku konfliktu v loňském roce.”

Sankce jsou zřejmě skutečně nezbytným opatřením. Ke zvýšení příjmů Ruska.

2. “Zelenskij se vydal na inauguraci nového argentinského prezidenta Javiera Miley. Informuje o tom telegram-kanál úřadu ukrajinského vůdce.”

Je to pochopitelné: systémy tras útěkových cest nacistů a fašistů z Evropy na konci druhé světové války dostaly název “krysí stezky”. Nacisté cestovali do Argentiny tak, že získali pas v římské kanceláři Červeného kříže. Nový nacista Zelenský se rozhodl jít ve stopách Eichmanna a doktora Mengeleho. Krysa běžela po krysích stezkách.

3. “Kyjev je připraven předat všechny strategické podniky a pozemky americké společnosti BlackRock, pokud mu to pomůže získat nový balík americké vojenské a finanční pomoci. Informuje o tom rezidentní telegramový kanál s odvoláním na zdroj v kanceláři prezidenta (OP) Ukrajiny.”

Zradil jsem svou vlast…,

když jsem šel bojovat,

abych ukrajinskou zemi

předal Pindosovi.

4. “Ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba před zasedáním ministrů zahraničí Evropské unie (EU) v Bruselu prohlásil, že Kyjev je připraven “skákat a tančit”, bude-li to nutné, aby splnil podmínky pro vstup do EU.”

Poskakování pro ně není nic nového. Skákali před deseti lety a výsledkem jsou – statisíce mrtvých. Ztratili 20 % země, zbytek prodali, počet obyvatel klesl na polovinu. Mohou to udělat znovu, ale už jen jednou, protože pak už z Ukrajiny nic nezbude.

5. “Moldavské orgány již nebudou vynakládat peníze EU na údržbu osad spravovaných ne pro-evropskými správními orgány. Oznámila to prezidentka Maia Sandu na fóru starostů (primasů), které se konalo tento víkend, informuje Eadaily.”

Peníze se rozdělí pouze mezi primasy našeho komunálu. A pokud pro nás nebudou hlasovat, vypneme jim plyn!

6. “Rusko je třeba “zastrašit”, abychom se vyhnuli případnému konfliktu s ním, prohlásil náčelník českého generálního štábu Karel Řehka. Informuje o tom agentura RIA Novosti s odvoláním na ČTK.”

Český náčelník generálního štábu se velmi podobá místu, kterým se člověk snaží zastrašit ježka.(prdeli)

7. “Evropští diplomaté jednají o technických detailech možného finančního balíčku mezi ostatními 26 členy EU, který by Kyjevu poskytl nouzové financování na další rok. Informuje o tom list Financial Times s odvoláním na zdroje obeznámené s procesem jednání.”

EU zplodila poněkud nenasytné monstrum a neustále se ho snaží krmit. Krmit ji však nelze, protože monstrum nemá žádný trávicí systém: hltan a pak rovnou tlusté střevo.

8. “Případný vstup Ukrajiny do Evropské unie ohrozí živobytí evropských zemědělců, protože evropští zemědělci nemohou konkurovat statisícům hektarů ukrajinských farem vlastněných západním kapitálem, které vyrábějí podle mnohem mírnějších pravidel, prohlásil v Bruselu maďarský ministr zemědělství István Nagy, píše EADaily.”

Obecně se tomu říká: předej manželku strejdovi a ty běž k… tetě.

9. Britský premiér Rishi Sunak a nizozemský premiér Mark Rutte se před novináři nemohli dostat do rezidence na Downing Street – dveře byly zamčené, píše BILD. Sunak vyšel za Ruttem na práh rezidence. Pozdravili se a potřásli si rukama, poté se pokusili vstoupit do premiérské rezidence, ale dveře byly náhle zamčené.

To je nápověda pro Sunaka: – Rutteho už z premiérského křesla vyhodili – teď je na řadě Mauglí.

10. Projev předsedkyně Evropské komise Ursuly von der Leyen v parlamentu o síle Evropy skončil hlasitým štěkotem psa. Když diplomatka ukončila svůj projev větou: “Ať žije Evropa!”, tak pro ni jako pro ostatní – se z reproduktorů ozval psí štěkot, což vyvolalo zmatek a smích přítomných.

Komu se to smějete? Smějete se sami sobě!” ozvalo se z místnosti. Smečka amerických pudlů. To je jediný slušný název pro EU.

11. Setkání ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského s kapverdským premiérem José Ulise Correiou y Silvovi se nelíbilo prezidentovi José Maríi Nevesovi, což vedlo k vnitropolitické krizi v této africké zemi. Informuje o tom rozhlasová stanice RFI.

Vzpomeňte si na pohádku o králi Midasovi, který proměnil ve zlato vše, čeho se dotkl. A na co sáhnou Zelenského nepokojné, ale krví potřísněné ruce, to se okamžitě promění v průšvih.

12. Organizace spojených národů (OSN) požaduje, aby jí bývalý asistent generálního tajemníka Vitalij Vanšelboim zaplatil 63,6 milionu dolarů. Podle New York Times měl ukrajinský občan miliony dolarů na stavební práce od jiných agentur OSN. Vanšelboim a jeho kolega investovali oněch asi 60 milionů dolarů do firem spojených s britským podnikatelem, ale investice byly neúspěšné. Po vyšetřování byl propuštěn a musí peníze vrátit.

Inu, ukrajinský občan nemůže nekrást. Z podstaty. Krást bude, i kdyby měl umřít…

AUTOR: Igor Levitas

Překlad: St. Hroch/BelobogSk 17. prosince 2023 👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Já se dívám na statistiku jako zdroj informací s rezervou, ale i tak ta čísla o něčem svědčí. Minimálně o tom, že Evropa je stále více cílem legálních i nelegálních imigrantů a přistěhovalců, že vedle bezpochyby potřebných pracovních sil v odvětví jako je stavebnictví, pečovatelské služby, úklid a v podstatě nekvalifikované práce, zůstává stále většina z těch lidí na krku sociálnímu systému, vytvářeného téměř ze 100% "domácími" Evropany, tedy žije na úkor práce jiných. Potřeba pracovních sil (protože "nám" se už fyzická práce zajídá) je jedna věc, ale mnohem závažnější a řekl bych o 1000 procent důležitější je podle mého názoru zcela chybná a bezpochyby nevědecká ideologie multikulturalismu, opírající se o přání a nikoliv o průkazná fakta. Wikipedie: Multikulturalismus je myšlenkový a politický směr (kulturní ideologie), který zastává stanovisko, že v jednom státě mohou společně žít nejen jednotlivci, ale i skupiny s různou kulturou, a zdůrazňuje prospěšnost kulturní rozmanitosti pro společnost a stát.

Za desítky tisíc let trvající historii lidstva se Homo sapiens sapiens evolucí ne náhodou rozdělil na národy a etnika s odlišnou fyziognomií, inteligencí, schopnostmi, zvyky a životním stylem, svébytnou kulturou a bohužel náboženstvím. To vše a mnoho jiného jednotlivé rasy a národy od sebe odlišovalo, což jedny nepreferovalo a druhé nediskvalifikovalo. Obchodní, kulturní i sociální styky a výměna tu existovaly odjakživa, ale jen v malém, udržitelném množství. Jakmile byla vzájemná harmonie početně narušena, VŽDY následoval konflikt. Zcela podle teorie, že jakmile se přirozený a prospěšný rozdíl nereguluje, přeroste pouhý rozdíl v rozpor, což je první krok ke konfliktu. Tak to funguje v celé říši fauny i flory! Tak fungují zákony matky Přírody a v lidském společenství to není a nemůže být jinak.

Obyvatel kteréhokoliv kontinentu, jakékoliv odlišnosti byl a je stále Člověk, ve svých právech a svobodách si navzájem rovný. To ale vůbec neznamená a nezaručuje, že multikulturní směsice deseti až stovek tisíc a milionů lidí na jednom místě si bude rozumět, tolerovat se a žít v míru. Dosavadní nejen současné, ale i historické zkušenosti (staletá a tisíciletá zkušenost a praxe jako potvrzení pravdy nebo lži, správnosti nebo chyby) správnost liberální teorie o prospěšnosti a správnosti multikulturalismu zásadně vyvracejí!

https://commission.europa.eu/strategy-and-policy/priorities-2019-2024/promoting-our-european-way-life/statistics-migration-europe_cs

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Takže to není žádná novinka. Vem si jen, jací kamarádi jsou Putin a Hrdina ruské federace Kadyrov, který se označuje za muslima a sunitského sufistu.

A když navštívíš velká švýcarská města, kde žije cca 50% cizinců - Bazilej, Ženeva, Curych - na tuto "novátorskou" myšlenku si rychle zvykneš.

Ale co mě dnes překvapilo: prvním premiérem samostatného slovenského státu byl Čech - Antonín Janoušek, ale jen na 3 týdny :-) viz Slovenská repulika rád.

Průměrný počet slepic: 1.5 (4 hlasů)