To jako vážně?

Autor

Krátký knižní úvodník:

Přátelé, včera jsem vylifroval všechny prozatím objednané knihy a hlásím, že ode dneška nebudu do knih psát automaticky věnování adresátovi. Už se mi teď několikrát stalo, že si dárce knihu objednal jako vánoční dárek pro někoho z rodiny nebo kamaráda a věnování jaksi nepatřilo té správné osobě. Ode dneška bude každá expedovaná kniha opatřena jen mým autogramem a pokud mými knihami chcete někoho obdarovat a chcete pro něj věnování od Vidláka, napište příslušné jméno do poznámky.

Děkuji všem, kteří mě podpořili. Velice si toho vážím.

A teď už dnešní text:

Vsobotu mají na Slovensku volby… A všichni se jim do toho vměšují. Náš prezident už mluvil o ochlazení vztahů, pokud by vyhrál Fico, Evropská komise vyjádřila znepokojení nad tím, že by mohl vyhrát Fico, česká majnstrýmová média (která jsou na Slovensku hojně sledovaná) se mohou pominout, že by na Slovensku mohl vyhrát Fico… a česká alternativní média drží Slovákům palce, aby vyhrál Fico.

Máme dva dny do voleb, tož já se také budu vměšovat. Mě také čte na Slovensku docela dost lidí…

Tyhle volby jsou prostě o Ficovi a hotovo. Nemusíte být žádní znalci slovenských reálií a tamní politiky. Tyhle volby jsou za Fica nebo proti Ficovi. Všechno ostatní je jen stafáž. Dokonce i prezidentka je jen stafáž. Bývalý premiér Magor Igor Matovič objížděl mítinky SMERu, protože na jeho vlastní prakticky nikdo nechodil. Snažil se tam dělat bordel asi tak stejně, jako se u nás snažili libtardi škodit Zemanovi pomocí pískotu a trenýrek. Většině stran hrozí, že se do jejich sněmovny ani nedostanou… Na prvním místě je Fico, na druhém je Progresívné Slovensko a na třetím je bývalý Ficův parťák Pelegrini. Pak dlouho nic a pak řada trpaslíků. Všichni visí na rtech Ficovi a řeší se jen a jedině on.

Hele, o Ficovi není třeba se bavit. Ten je všude, plní i české sociální sítě, například jeho odpověď našemu prezidentovi, byla vynikající. Kampaň postavil velice šikovně a jeho soupeři reagovali hystericky, čímž mu ohromně pomohli. Chtěli kriminalizovat jeho lidi… nezdařilo se. Chtěli zdiskreditovat Kaliňáka, jak se pere s Matovičem… nepodařilo se. Nasadili varovné hlasy ze zahraničí, Slováky to jen naštvalo, protože nikdo nemá rád, když mu někdo zvenku nakukuje do obýváku a kecá mu do vnitřních záležitostí. Jméno Fico se přetřásá úplně všude, nejen na Slovensku.

Já bych se rád zastavil u toho Progresívného Slovenska. To je v podstatě strana těch nejlibtardovatějších libtardů. Založeno bylo v roce 2017, dopracovalo se dvou mandátů v eurovolbách (v koalici se stranou SPOLU) a dostalo do křesla Zuzanu Čaputovou. Pak má pár mandátů z komunálu a to je všechno. Ve volbách do Národní rady v roce 2020 nepřekročili (v koalici se SPOLU) potřebných 7%.

Ale podle posledního průzkumu teď předběhli dokonce i SMER…

Jako fakt?

Viděli jste jejich volební hesla? Oni fakt dávali na plakáty, že muži mohou mít vagínu a ženy mohou mít penis. Jejich předvolební reklamy na fejsbůku, to je jak Prague pride ve slovenském vydání. Program mají samozřejmě úplně stejný, jako všichni. Milion šest bodů o tom, jak všem přidají, postaví nemocnice, zajistí doktory i výživné, každému dají na střechu fotovoltaiku… Tohle mají vždycky všechny strany. Pochybuju, že by si někdo všimnul, kdybych přeházel stranická loga…

To se jako fakt dá na Slovensku uspět s tím, že muži mohou mít vagínu? Tohle se dá použít ve volbách a být nejsilnější stranou?

Viděl jsem několik jejich tiskovek z dneška a z doby před covidem… Tehdy měli asi šest procent preferencí. Nic se nezměnilo. Stejná komunikace, stejná témata, stejní libtardi. Ve všech ohledech. Neviděl jsem nic, čím by se odlišili od roku 2020. Že by se od té doby staly jejich myšlenky o tolik populárnější? Když nám zároveň jiné průzkumy říkají, že na Slovensku rostou proruské a protiukrajinské postoje? To jako nikomu není divné?

Slováci a Češi se od sebe moc neliší. Koneckonců máme sedmdesát let společné historie a náš rozchod proběhl kultivovaně, bez jediného náboje, bez jediné kapky krve a bez jediného nevypořádaného hraničního kamene. Nicméně, Slováci nejsou takoví neznabozi jako my. A také mají větší míru studu než my.

Já prostě nemůžu uvěřit, že by se něco takhle libtardího dalo dát před volbami na fejsbůk a nepohořet na tom. Chápu, že to funguje někde v centru Bratislavy v kancelářích nadnárodních korporací nebo v redakci Slovenské televízie, ale pochybuju, že to funguje kdekoliv jinde. Ženy mohou mít penis… volební heslo století. Já vím… oni mají hlavní heslo „zvolme si budoucnost,“ ale je to úplně to samé, s čím šli do voleb v roce 2020 a nemohu uvěřit, že dnes jim tu komunikaci žere čtyřikrát tolik lidí, co tenkrát.

Nebo se zase udělal nějaký cinknutý průzkum? Přání otcem myšlenky? Progresívné Slovensko má nejdražší kampaň, takže se pokoušejí udělat cokoliv, aby to trochu dopadlo? A když se pak ukáže poloviční volební realita, bude se křičet o podvodech ve volebních místnostech? Nebo má Fico tak výrazné čertí rohy, že to lidi raději hodí ojrohodnotám, i když vidí ve vlastních peněženkách, kam je to dovedlo?

Já osobně si myslím svoje a čichám čichám další obrovský průser majnstrýmových médií a na ně navázaných agentur pro výzkum veřejného mínění. Mohu se samozřejmě mýlit, ale o to pečlivěji si v sobotu večer prostuduji výsledky.

Myslím, že nebudu jediný. Uršulka Leyenová, ani naše Pětikolka nebudou klidně spát. Jde o hodně. Ukáže se, kolik těch liberálů skutečně je. Progresívné Slovensko tentokrát nekandiduje v žádné koalici, ale je v podstatě jediná partaj, která drží naděje současných vládců Evropy na budoucnost. Nedivím se, že měli takřka nekonečný rozpočet na kampaň. Nedivím se, že všichni zdejší libtardi pomáhali, co to dalo. Pokud by jim z evropských hodnot měla vypadnut první cihla, nikdo neví, co to udělá. Stejně tak platí, že Ficovo vítězství by značně otřáslo Pětikolkou u nás. Přece jenom, Češi se od Slováků opravdu moc neliší.

Tož, bratři Slováci, držím vám palce, mějte šťastnou ruku a pěkně to v sobotu rozlouskněte. A i kdyby měly průzkumy pravdu a zvolili jste si ty muže s vagínou a holky s penisem, stejně vás budeme mít rádi. Jednou jsme bratři, no ni?

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý kdo pošle dar alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihu (nebo knihy) z nabídky.  

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (295 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Vláda, která se bojí nechat lidi

posoudit pravdu a lež

na otevřeném trhu,

je vládou,

která se bojí

svých vlastních lidí.

(John F. Kennedy)

Průměrný počet slepic: 4.8 (107 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

JUDr. Vyvadil: Vítězství Fica by bylo vítězstvím potlačovaných

27. září 2023 👉 @cz24news

ČESKO/SLOVENSKO: Vítězství Fica by znamenalo první velkou porážku prezidenta Pavla, či pětikoalice i celé její vlády. Sama situaci hrotí, když zvlášť natvrdlými příměry jednotliví ministři a zejména v poslední době hlavně Pavel napadá možnost, že by mohl být zvolen premiérem.

Všeobecně progresivističtí eurohujerští a prováleční novináři hrozí, že politické názory Fica naruší vztahy s Českou republikou. No buďme přesní narazili by na pevnou hradbu odporu současných vládnoucích složek české politické scény, které jsou přesvědčeni, zřejmě nezodpovědně, že Rusko bude poraženo a Ukrajina triumfálně zvítězí. A kdo říká opak je nepřítel a dezinformátor.

Je příznačné ovšem, že čeští politici podobně jako Jakeš ještě v projevu na Hrádku si myslel, že to všechno zvládne. A v médiích ještě asi dva dny před 17. listopadem se hovořilo o kontrarevoluci.

A pak to bouchlo za jeden týden.

Vzpomínám si na cancy Vystrčila, když se vrátil z Thajwanu a plácal o tom, že jsme si narovnali páteř.

Nuže my, kteří jsem snad nejvíce persekuováni od listopadu 1989 bychom si naopak narovnali páteř v situaci, kdybychom se zbavili područí a ideologické jednostrannosti na Bidenovi, tak jako jsme předtím byli naopak v područí Brežněva.

Ale hlavně: My utlačovaní si narovnáme páteř před touto veskrze nenáviděnou vládou a bude vědět, že čas nelze zastavit a i ona padne a vláda ANP-SPD bude tisíckrát přijatelnější než ta současná. A poražen bude i vojenský zelený mozek Petra Pavla, který jako správný třídně uvědomělý soudruh přešel ze služby pro Brežněva a boji proti americkému imperialismu v přímý obrat a trvá na tom, že jako tuším jediná země, bychom zradili Ukrajinu.

Zkrátka vítězství Fica a vytvoření vlády jím vedené by zároveň bylo vítězstvím zdejších potlačovaných politických sil.

Tak do boje…

AUTOR: Jiří Vyvadil

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (102 hlasů)

nechci prudit, ale Vyvadil je pěknej vocas.

Průměrný počet slepic: 2.6 (23 hlasů)

Včelko, prosím Vás, co je to ANP?   To nemyslím jako vtip, já to opravdu nevím.  Díky za odpověď.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Řekla bych, že to byl jen překlep, že tam mělo být ANO-SPD (taky jsem si všimla... :-))

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

vidíte, mě to ani nenapadlo, přitom se  to nabízí.  Ale já nejsem na netu pořád, mívám i dlouhé pauzy, a zdá se mi, že  těch nových zkratek je nějak moc (např. taky KoZe).  Děkuji a přeji Vám pěkný zbytek dne :-)

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)

Alice, v pohodě, já jsem to nechtěla opravovat, taky mě to zarazilo - občas se nějaké překlepy tak různě najdou, ale neopravuju je (abych neměnila originál :-))... A co je to to KoZe? Kozel Zelený...? :-))

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Český parlament oficiálně odmítl odsoudit oslavování příslušníků SS. Nějak se nám ty hranice tolerance posunují čím dál víc

27. září 2023 👉 @cz24news

ČESKO: Možná si vzpomenete, že se v pátek v kanadském parlamentu vzdal oficiálně hold ukrajinskému a kanadskému hrdinovi z druhé světové války Jaroslavu Hunkovi. Posléze se ukázalo, že onen hrdina sice hrdinou byl, ale na lehce opačné straně, tedy ve 14. granátnické divizi Waffen-SS .

Lehce píšu schválně, protože to, co bylo ještě před pár měsíci nacistické zvěrstvo, je nyní zřejmě pohledem dneška neškodný oddíl převážně ukrajinských dobrovolníků.

Nutno podotknout, že prý v Kanadě nikdo netušil, kdo je onen člověk zač, netušil to prý ani Zelenský, nicméně jediný, kdo se tam proti tomu striktně ozval, byla židovská komunita. Ti si totiž ještě velmi dobře pamatují, kdo byl kdo, a odmítají ty tisíce umučených a zavražděných zapomenout. U nás je poslední dobou tendence to tak nějak nevidět, z nášivek na uniformách na Ukrajině bojujících vojáků dělat něco jako neškodné obrázky Mickey Mouse a ty německé válečné kříže malované na vojenskou techniku je taky jen takový neškodný žertík. Asi jim došly aktuální šablony vlastních znaků, když už tam tedy chtějí něco malovat.

Nicméně Jaroslav Foldyna na základě těchto zjištění chtěl, aby k tématu zaujal oficiální postoj i náš parlament. Chtěl, by Sněmovna přijala usnesení, že “Oslavování příslušníků jednotek SS je nepřijatelné.” No a Sněmovna to hlasy ODS, KDU-ČSL, TOP 09, Piráti a STAN odmítla. Tak hlavně, že tu máme zákon, který vás pošle do vězení na základě schvalování genocidy, přičemž o tom, co je genocida asi rozhodne vždycky aktuální situace. Činy bývalých esesáků to podle našeho nejslušnějšího premiéra a jeho ODS evidentně nejsou.

P.S. Jsem zvědavá, kam se to posune příště. Když jsme schopní zavírat oči nad tímto, k samotnému schvalování už těm fialovým koalům moc nechybí….AUTOR: Jana Marková

Kanadská poslankyně se slovenskými kořeny o esesákovi v parlamentu: HUŇKA VRAŽDIL NA SLOVENSKU!

27. září 2023 👉 @cz24news

KANADA/SLOVENSKO: Kanadská poslankyně, která má slovenské kořeny Michelle Rempel Garner o vyznamenání ukrajinského nacistu Jaroslava Huňka:

Jako předsedkyně parlamentní skupiny kanadsko-slovenského přátelství jsem povinna zdůraznit, že muž, kterého v pátek slavili v parlamentu, byl součástí jednotky, která byla použita proti „Slovenskému národnímu povstání“, což bylo vojenské povstání pořádané slovenskými odbojovými hnutími během 2. světové války . To je mé dědictví! Části této divize, v níž tento muž bojoval, byly vyslány na pomoc při potlačení slovenského povstání.

Byly vytvořeny bojové skupiny, které aktivně vyhledávaly a ničily členy odporu. A podle slovenského historika K. Fremala příslušníci divize pomáhali při protipartyzánských represivních a teroristických akcích, páchali vraždy a jiná zvěrstva. Dolní sněmovna by neměla nést kolektivní odpovědnost za tento očividný nedostatek zdravého rozumu, který poškodil pověst naší země. A vedlo to k tomu, že lidé jako polský velvyslanec od nás požadovali omluvu. Je to ostuda. Toto je skvrna na naší zemi. A jako členka této rady zastupující 120.000 Kanaďanů odmítám kolektivně sdílet odpovědnost s vládou, která má ve zvyku neprověřovat nepříjemné lidi, se kterými se setkávají.“

ZDROJ: CPAC TV/NF

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (81 hlas)

Tak která vyvolená osoba z české Pentajunty poletí vládním speciálem předat pamětní Medaili Ctirada a Josefa Mašínů?

Tipuji -  Rakušan, Vyskočil, Peraková, Cžernochová, Richtererová, Němcová, Langeschadelova, Herrman, Kovář, Novotný, Kolář...

Fridrichová, Moravec, Železnyj, Kubala, Karas....

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

i kdybych přijal jejich tezi o ozbrojeném boji proti komunismu, tak i ve válce jsou vrahové neozbrojených civilistů vrahové

Průměrný počet slepic: 4.7 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Dokazuje to nejnovější průzkum OSN - Global Innovation Index 2022.

Švýcarsko obhájilo první pozici před USA a Švédskem.
Německo 8., ČR 30., SR 46., Rusko 47., více viz  Global Innovation Index 2022 rankings - str. 21

Hodnocení zahrnuje 80 kritérií: investice, vzdělání, státní podpora výzkumu, vývoj online produktů ...

Průměrný počet slepic: 2.5 (20 hlasů)

No, to jste tedy podle posledních událostí ve "skvělé" společnosti oslavovačů nacismu...(viz Huňka)

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)

Důstojník SS Verner von Braun odpovědný za tisíce umučených dělníků při výrobě raket, které zabíjely i lidi v Londýně, byl vyznamenaný jak za Hitlera, tak mnoha vysokými vyznamenáními několika demokratických států, po válce. Tak možná vyznamenají i Huňku.

Průměrný počet slepic: 4.4 (25 hlasů)

Kapalinové motory pro průzkum kosmu začal navrhovat jako 13-letý, kdy o Hitlerovi, který mu jako první udělil profesorát, nikdo nevěděl. O pět let starší sovětský hlavní konstruktér Sergej Koroljov si také od malička hrál s raketami, ale nakonec musel rekonstruovat a vylepšovat Braunovy V-2. Kdo dokáže své plány strčit do šuplíku, když se mu naskytnou neskutečné možnosti pro realizaci myšlenky?

O špatných podmínkách vězněných pracantů v Peenemünde i v podzemí tábora Dora věděl, vedl však vývoj, za výrobu a pracovní podmínky byli zodpovědní jiní. Pravda, mohl požadovat, aby se s vězni zacházelo stejně jako s německými předáky a dělníky - na jednoho prý připadalo 10 vězňů. Ale za války si to mohl málokdo dovolit, v březnu 1944 byl dokonce gestapem uvězněn - po krku mu šel Himmler, kterému nechtěl přisoudit vavříny za vývoj raket. Tím se ovšem nechci jeho členství v NSDAP a SS nijak zlehčovat nebo omlouvat.

Po válce dostal 25 čestných doktorátů a vysoká státní vyznamenání nejen v jeho druhém domově USA, ale i v Německu a Rakousku. Stál u založení NASA, bez něj by Američané na Měsíci nepřistáli - dokázal nadchnout Kennedyho, plánoval i lety na Mars. Byl oceněn za civilní průzkum vesmíru a popularizaci vědy. Bohužel, s Huňkou není spojen žádný průlom v leteckém průmyslu :-)

Průměrný počet slepic: 3.2 (19 hlasů)

Ano, já Vám rozumím. Vy jste se už zcela pošvýcarštil. Švýcaři dokážou okecat všechno. Dokážou zdůvodnit jakékoli svinstvo.

Ptáte se, jak se měl von Braun zachovat? To je jednoduché, když věděl, kam to všechno směřuje, měl z toho vycouvat. Prostě delší dobu by se nedařilo a nedařilo a on by na základě svých neúspěchů odstoupil, dokud byl ještě čas.

Zdůvodnit to že se podílel na vraždění lidí, proto že si chtěl splnit svůj sen konstruktéra raket, je hnus. To že byl oceněn za civilní průzkum vesmíru, znamená že mohli ocenit i doktora Mengeleho, a i další Německé a Japonské lékaře, kteří za války prováděli nelidské pokusy na lidech a neopakovatelné výsledky těchto nelidských pokusů, mnohdy pomáhají i v civilní medicíně. I je by měli vyznamenat?

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

V jedné knize jsem četl, že velmi dlouho jim to lítalo po severním Polsku všude možně, jen ne tam, kam mělo.

Wikipedie: "přesné" V-2 na Londýn měly jen psychologický efekt bez vojensko-strategického významu.

Průměrný počet slepic: 3.4 (9 hlasů)

je akorát ústředí Domu Sion v Evropě 

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

Dne 12.září 2008 vydává jedna z nejrenomovanějších agentur Standard&Poors podrobný eleborát obsahující podrobné hodnocení bankovního domu Lehman Brothers. Hodnocení AAA znamená, stabilita a dlouhodobá perspektiva společnosti Lehman Brothers je podle agentury Standard&Poors  nejlepší možná.

Dne 15. září 2008 společnost  Lehman Brothers zkrachuje.

Věrohodnost OSN je vysoká, stejně jako Standard&Poors 😊

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Už delší dobu si myslím, že volby v celé Evropě jsou mírně řečeno divné. Vzpomeňme např. na výsledek voleb, ve kterém u nás "zvítězilo"  to co teď  máme u vesla a na 0,1% shodný výsledek byl ve dvou dalších  státech. To je ale podivná náááhodička.  Velice rád bych věřil tomu, že to opravdu byla jen náhoda a volby na Slovensku jednoznačně potvrdí nebo vyvrátí, zda jsou volby v Evropě cinknuté.

Držím Slovákům i nám palce !

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (46 hlasů)

In reply to by BoBo

Trvalý odkaz

Jsou li cinknuté volby to nevím, ale předvolební propaganda je cinknutá pořádně.

Průměrný počet slepic: 4.8 (28 hlasů)

In reply to by BoBo

Trvalý odkaz

Náhoda? Nemyslím

NAPROSTO shodné VÝSLEDKY voleb: Mě to zaujalo, Vás ne? Česká Republika: Prezidentské volby 2023: Petr Pavel: 58,32 %, Andrej Babiš: 41,67 %. Slovensko: Stejný výsledek jako ve slovenských prezidentských volbách 2019: Zuzana Čaputová: 58,41 %, Maroš Ševčovič: 41,59 %. Francie: Stejný výsledek jako ve francouzských prezidentských volbách 2022: Emmanuel Macron: 58,55 % Marine Le Pen: 41,45 %.Náhoda? Těžko uvěřitelné!!! Už se ani nenamáhají měnit software? Čím to je? Že by všude byla NAPROSTO STEJNĚ rozdělená společnost?!?“ napsal v neděli 29. ledna 2023 minutu před půlnocí na svůj facebookový profil 1. náměstek děčínského primátora Jan Skalický (ANO). Jeho příspěvek začal být záhy po stovkách sdílen na sociálních sítích.

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

pokus 2

Zatím bez slepic

In reply to by BoBo

Trvalý odkaz

pokus 

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Obávám se , že volební právo po 34 letech vymývání mozku novým generacím je již více než 20 ročníků s volebním právem a tam si vůbec nedovedu představit koho budou volit.

Vyjádření třídní učitelky k hodinám tělocviku12. 09. 2023 7:40:41Dobrý den, paní Králová, reaguji na Vaši stížnost ohledně převlékaní na hodiny tělesné výchovy, kdy je Vaše dcera nucena se převlékat ve společném prostoru se spolužačkou Františkem Dolákem......která se narodila jako chlapec, ale identifikuje se jako dívka.Pochopili jsme, že Vaší dceři je krajně nepříjemné, že spolužačka František se při převlékání zcela odhaluje a jsou vidět její genitálie, konkrétně penis.Danou situaci jsme před začátkem tohoto školního roku konzultovali na poradě, a rozhodli jsme se navýšit počet převlékacích místností na čtyři, a to takto:První je pro dívky, které se identifikují jako dívkyDruhá je pro žáky s mužskými pohlavními orgány, kteří se identifikují jako dívky či jinak.Třetí je pro chlapce, kteří se identifikují jako chlapciČtvrtá je pro žáky se ženskými pohlavními orgány, kteří se identifikují jako chlapci či jinak.Jelikož hodiny tělocviku dívek a chlapců nejsou ve třídě Vaší dcery souběžné, jsou pro třídu Vaší dcery vyhrazené pouze první dvě místnosti, zbylé dvě místnosti jsou obsazeny jiným ročníkem.Vaše dcera se převléká ve druhé místnosti společně s výše zmíněnou spolužačkou Františkem. Jak Vaše dcera Karel, tak spolužačka František mají penis, nechápeme proto pohoršení Vaší dcery Karla, když sama Vaše dcera Karel penis má. Nejsme schopni zajistit další vhodné prostory pro dívky s penisem, které mohou mít trauma z pohledu na jiný penis.Dále bych potřebovala vyřešit situaci s Vaším dalším potomkem, Vladimírem. Tento se někdy identifikuje jako chlapec, jindy jako dívka. Bohužel změnu identifikace provádí i několikrát týdně, a zjistili jsme, že se tak vyhýbá hodinám tělocviku, kdy tělocvik pro dívky je v rozvrhu třídy v pondělí, a tělocvik pro chlapce ve středu. Hrozí tak, že nebude z tělesné výchovy klasifikován.Situaci ohledně obou Vašich potomků jsem samozřejmě konzultovala s naším panem ředitelem, který kontaktoval MŠMT pro metodický pokyn, jak v dané situaci postupovat. Bohužel stále čekáme na odpověď.Samotnou reakci pana ředitele se zde neodvažuji reprodukovat, nicméně bych to slušně shrnula tak, ať jde Vaše celá rodina do hajzlu.S úctou,Jana Novákovátřídní učitelka
------------------------------------------------------------------------- https://jannovotny.blog.idnes.cz

Průměrný počet slepic: 4.9 (57 hlasů)

Všichni mí synové mají v rodném listě pohlaví: mužské

To jsme to ještě chytli dobře.

Sexuální identifikace není ani přes vědecké Západní demokratické hodnoty stanovitelná při narození dítěte "prozatím" možná.

Avšak, neztrácejme naději, že "vědci" dosáhnou i tohoto cíle.

Nechápu, proč někdo dnes stavuje jakési kvóty na osazení úřadů určitým počtem tzv. mužů či žen, když nikdo není schopen určit podle "vědců západních hodnot" definovat muže či ženu teď a za 30 minut znovu. Natož druhý den, druhý týden, další měsíc....

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Ty miliony nalité do kampaně jsou a budou vidět. Bude to opravdu těsné. Je to jak u nás, pás set tisíc probuzených, zbytek je manipulovatelná masa. Veliká nadějě, že Fico nezpackal kampaň.

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)

I kdyby Fico kampaň nezpackal, obávám se, aby mu nebylo "zpackáno". Také držím Slovákům pěsti (hodně štěstí!).

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

doufám, že už je pozdě. Na Babiše při posledních volbách vytáhli Pandora Papers  "už"  pět dní před volbami.  Vidíte a tam by bylo místo pro Fica - prý  měli 300 jmen, zsůtal jim jen Babiš. Čapí hnízdo rozkouskovávají tak, aby  to vždycky vyšlo před volby. Už teď napadli  poslední osvobozovací rozsudek,  soud "vyjde" určitě na jaro před volby do EP.  Myslím, že slovenští  libtardi  ještě nejsou tak zběhlí. Teď jde už o to, aby ani příště nedostali prostor. Taky  budu  Slovákům fandit. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

Čapák budou na Babiše vytahovat, dokud bude v politice, až nebude, pak jim budou nějaké drobné (dotace, které na rozdíl od knížete vrátil) u řiti. Ty miliardy rozházené za Zelenského režim nebo šmejdská letadla na ho...o, tam ty stamiliardy a čachry nikdo nehlídá. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

Ovšem 49 miliónů na Holky z Barmy přes Fialovic dobrodince česká média nezajímají.

Ani to hnízdo za ty prachy nikdo neviděl.

Existuje něco, co by umělo zkontrolovat, za co těch 49 miliónů Fialovic klan utratil?

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Fico, lebo Magorič? Všetko, lebo opať nič? Chtějme ženy bez penisů a muže bez vagín!  Žijme ve světě lidí normálních rysů a ne ve světě plným volovin!

Průměrný počet slepic: 4.8 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

pak vám ukážu, co s naším malým státečkem velkého dokážu. Však i to divné Švýcarsko bude čuměti, jak se to s penězi musí uměti. Místo stihaček nakoupím červené lucerny a náš bordel-stát bude zase nádherný.

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

A rudá záře nad Hradem se rozprostře jako za gosudara Vaška zlatoústého!

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

 Cituji:  "Bývalý premiér Magor Igor Matovič objížděl mítinky SMERu, protože na jeho vlastní prakticky nikdo nechodil......"  :-)      

.....měl si půjčit české chvilkaře, neschopa. Ti už jsou vycvičení na Babišovi. 

A ještě jednou cit.:  "Chtěli kriminalizovat Ficovy  lidi… nezdařilo se. Chtěli zdiskreditovat Kaliňáka, jak se pere s Matovičem…"       

včera na Primě bez skrupulí mluvili o "Ficově rvačce s Matovičem", ačkoliv v den mítinku celý záznam konfliktu sami pustili na obrazovku - šílený  Matovič přijel po chodníku na Ficův míting, přeřvával z auta  megafonem Ficovo vystoupení, Kaliňák se mu  pokusil mikrofon vzít, on ho kopl do břicha a jiný z Ficova týmu mu dal po čuni. Za celou dobu Fico na řečništi ani nepřerušil řeč, jak na té Primě napřed říkali, ale jasně to byl jejich úlet. Teď už se i o tom mlčí.  

Video: https://ct24.ceskatelevize.cz/specialy/slovenske-volby/3614274-slovensky-expremier-matovic-se-porval-se-zastupci-smeru-sd-potycku ...  ...  až druhé video dole

Myslím si, že oni dávno ví, že jim ty lži většina lidí nevěří, jsou to od nich jen "náboje" pro média. Ta už si s nimi poradí. Párkrát sice musí přepsat titulky, ale nakonec se dopracují k "Fico napadl Matoviče." A tak se to vepíše do "dějin".   
 

Průměrný počet slepic: 5 (25 hlasů)

Prima je majetkem CNN, tedy americké společnosti. Těžko tedy počítat, že budou mít nestranne zpravodajství. I ta Tománkova skáče, když zazní kritické věty o usa, což je stejný humus, jako komentáře Moravce. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Uvedla jsem Primu proto, že jsem to sledovala  tam, ne že bych ji považovala za nestrannou.  Ale stejně bych si dovolila částečně nesouhlasit.  Přece jen se tam občas objeví někdo veřejnoprávně nežádoucí.  Osobně si nenechám nikdy  ujít  novináře a komentátora  Kulidakise (Thomas?). To je  ve své profesi člověk par excellence. Zvou i Švihlíkovou,  Šichtařovou, dokonce i Petra Druláka a další, většinou v pořadu "K věci".  STejně tak  vidíte  v různých komentářích i šéfredaktory Balšínka, Koláře, Plesla apod.  Nebýt Primy, dávno by veřejnost jejich jména zapomněla.  Taky je Prima poplatná, i tam jsou někteří redaktoři "na zabití", ale ve srovnání s televizí, kterou si platíme, je to nebe a dudy. Tománková byla zpočátku nad věcí, ale teď se na ni koukat nedá, nejen, když jde o USA -  to souhlas. Ale někdy se tam objeví takové věci, že mne  napadá jen jedno - teď budete mít průser! Často je to dobré tušení, protože v dalších dnech to poznatelně "uvádějí na pravou míru".  Úlitba Bohům :-), ale jak známo - vyřčené slovo ani párem volů zpátky nedostaneš - pro televizi a rozhlas to platí dvojnásob.  

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

In reply to by Alice

Trvalý odkaz

Na Prime se nesmí kritizovat amerika, o ničem jiném má glosa nebyla. 

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Unie Sionistů Ameriky a Unie Banderovců Ukrajiny jsou nekritizovatelné ve veřejných propagandistických médiích.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Jsou to lživí sráči. Bez lží by se k ničemu nedostali. Mohli by si rovnou změnit název na Pětilháři + jeden zelenej.

Kulidakise jsem na CNN slyšela, když jsem byla u ségry, která CNN má zapnutou..., a musím říct, že jsem byla mile překvapená, co říkal, a že ho vůbec nechali mluvit. Tománková hovoří jejich jazykem, takže je to asi tak, že CNN jednou za čas pustí chlup, aby vypadali objektivní.  

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Flanel 107 nevidí důvod k DISKUSI o odvolání preVitka? Jestliže někdo pochyboval, že PePa není vládní  kůň 🐴, tak tady je důkaz. 

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Vždyť to přece řekl před pár dny v PS  min. Dvořák (ani nevím, z které strany je, ještě před pár dny jsem ho neznala) :

Volná citace:  " Dozimetr  není žádná kauza STANu, ale celé politické scény. STAN si přece nezaložil mafiánskou strukturu..."

Na to Juchelka:  máte pravdu, pane ministře,  to mafiánská struktura si založila STAN :-)  Člověk se občas i zasměje.  

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

řekl, že budeme volit baby s penisama a chlapy s vagínou ? Vagín a penisů už máme stejně plnou vláda, senát i parlament

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Pro ně by bylo ideálním řešením, kdyby měl každý penis i vagínu, aby si každý mohl vybrat, kým ten den bude chtít být a na jaký hajzly (WC) bude chodit.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Věra Jourová z pozice viceprezidentky Evropské komise zaútočila na Elona Muska, že prý nechává na platformě X volný průchod ruským dezinformacím a zrušil cenzorský kodex uplatňovaný předchozím vedením Twitteru! Zazněla výhrůžka, že komise bude Muska sledovat, co dělá! Brusel je kvůli slovenským volbám v nejvyšší pohotovosti a slovenská média zaplavují prefabrikované průzkumy úmyslně vynechávající voliče ve věku nad 65 let! Dovolí Američané změnu režimu na Slovensku?

 
Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Nařídí Muskovi na prasečí kůži do Bruselbulu a tam mu Hurešula von Lejnopfizer vypere játra.

Ten skolopí uši, zaplatí pokutu miliardu €ček a slíbí, že už bude sekat anglosaštinu jako hodný poskok z Böhmen und Mähren

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Fico není žádný čistý anděl. On je to stejný šmejd jako ostatní papaláši z dosavadní z politickoekonomické mafie na Slovensku (a i u nás).

Má jen jedno pozitivum, že poznal na své maličkosti pořekadlo "čiň čertu dobře a peklem se ti odmění". Poznal na vlastní kůži co to obnáší kamarádit se s progresivisty, libtardy a celým tím fanklubem Eurosajuzu.

Fico byl v minulosti zapálený eurohujer, než ho ostatní europapaláši zradili a hodili přes palubu. Jeho tehdejší proklamace: „Být v jádru s Německem a Francií, to je podstata mé politiky. Pro Slovensko není visegrádská čtyřka alternativou EU. V4 není pro Slovensko tím životním prostorem, který si představujeme do budoucna. Náš životní prostor je v Unii.“.

Nyní záleží na tom, jestli to jedno jedinné pozitivum které u něj vidím, zužitkuje v pronárodní politiku jako Orbán v Maďarsku, nebo jestli se po vítězství bude chtít jen mstít.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-fico-pospicha-do-jadra-evropske-unie-40045620

Průměrný počet slepic: 3.5 (13 hlasů)

Orbáni nejsou na skladě, ale Fico pořád lepší než naše demolice nebo Čapuše s Pavlušou.

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)

je fakt tím nejlepším, koho si mohou bratia zvolit. Jenže, viz volby v Česku.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Bratři, kteří nechtěli žít ve společném státě. Já Slováky nemám rád. Mají to co chtěli, mají ten svůj štát!

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)