Když Březina zbyl...

Autor

https://www.litterate.cz/kdyz-brezina-zbyl/

VUSA mají po volbách, průzkume věští výhru republikánům, ale zatím toho ještě moc nevíme. Americkým volbám se budeme věnovat zítra. Dneska si prokydáme blížící se prezidentské volby u nás. Včera nám totiž vypršela lhůta na podání prezidentských přihlášek. Je nejvyšší čas si k tomu něco říct.

Kandidátů se přihlásilo okolo dvaceti, převážně se jedná o známé firmy a o některých můžeme už dopředu říci, k čemu tam jsou. Líbodémo tým je samozřejmě kompletní, od předjezdců až po hlavní hvězdy. Pak tam máme několik solitérů (něco jako Lopraisův tým na Dakkaru), několik jmen postrádajících sebereflexi, dva miliardáře, kteří to pojímají jako osobní výzvu a nakonec pak člověka, který nebojuje jen proti ostatním kandidátům, ale také proti mééédiím, neziskovkám, České televizi, europapalášům a dalším – Babiše.

Na Alternativě se nám to ovšem značně zjednodušilo. Vitásková sice posbírala dostatek podpisů, ale dala vědět, že podpisů není dost na to, aby cítila silný mandát. Možná nesehnala sponzory, protože taková kampaň stojí fůru peněz… Já osobně si ale myslím, že o ní brzy uslyšíme. Vůbec bych se nedivil, kdyby kývla někomu na nabídku – teď nebude kandidovat a nebude ubírat hlasy (Andrejovi Babišovi) a někdo pak zaplatí její kampaň ve volbách do sněmovny (v barvách hnutí ANO…) Logiku by to mělo, protože Vitásková měla alespoň teoretickou šanci dostat se do druhého kola. Známá celkem je, mluvit v televizi umí, z novinářů se neposere a je přímo stvořená pro hlavní téma zimních prezidentských voleb – nedostatek energií. Ne, nemám o tom žádné echo, žádný našeptávač mi nic nehlásil, takže to tak nemusí být. Ale pokud by to tak bylo, nedivil bych se. Není úplně standardní, že někdo ohlásí kandidaturu, nechá dobrovolníky běhat s podpisovými archy, nasbírá jich dost… a pak toho nechá takhle jednoduše.

Turánek nesehnal dost podpisů, Skála nesehnal dost podpisů (tak snad alespoň bude mít čas přijet ke mě na zabijačku), z přijatelných jmen jsou tam vlastně už jen Bašta a Blažko. Ti jsou původně z jedné stáje, jen Blažko od SPD tak nějak utekl a já marně přemýšlím, kdo v SPD přišel na myšlenku se Baštovi pomstít a poslat ho v třiasedmdesáti do jámy lvové. Nic proti němu, ale nějak si nedovedu představit, jak si starý pán zjedná v televizním duelu prostor, aby vůbec mohl něco říct. Navíc si dovedu představit, že mezi Blažkem a Baštou to bude jiskřit právě z důvodu zhrzené spolupráce.

Na druhé straně je líbodémo tým jednotný a připraven. Hlavní hvězdy se zatím nikam neženou, ale Hilšeři, Fischerové, Zímové a další už pro Pabla Nerudovou rozhánějí vzduch a uvolňují prostor. Tady žádné zhrzené lásky nejsou, jen kázeň a koordinované jednání od začátku do konce. Všechny novinářské otázky budou mít k dispozici předem, takže si vtipné odpovědi budou moci nacvičit. Určitě už jsou nachystané další Pandora papers a Babiše juniora už určitě trénují proti tátovi.

Když o tom tak přemýšlím, na co Babiš potřebuje Alternativu? Na nic! Hodně z nás mu to hodí samo, někteří se na to trochu budou muset opít, jiní budou skřípat zubama, ale copak zbývá jiná možnost? Andrej se nepotřebuje „ušpinit“ o dezoláty, stačí zaujmout neutrální postoj a neříct o nás nic ošklivého. Chválit nás nemusí, už se v podstatě se postaral, aby všechno smysluplné bylo eliminováno předem a nekonalo se žádné překvapení. Stačí opakovat to, co řekl po první demonstraci – že se lidem nediví, že demonstrují.

Když se to takhle pěkně vyřešilo hned na začátku, tak už tu zbyl v podstatě jediný člověk, který by mohl do předpokládané silné trojky – Babiš, Nerudová, Pavel, ještě hodit vidle – Březina. Jednak má na kampaň dost peněz, jednak nemluví úplně blbě, projevuje víceméně vlastenecké postoje a jeho hlavním hendikepem je vlastně jen to, že si před rokem před novináři pochvaloval, že Babiš prohrál volby a řekl, že Fiala bude pro naší zemi lepším premiérem.

Vím, že lidi od Březiny čtou Vidlákovy kydy… Kluci, nemyslíte, že je čas za mnou s Březinou přijet? Vy sami tvrdíte, že Březina je náš člověk, vlastenec, který vybudoval něco víc, než jen psí boudu, kampaň si platí sám ze svého kapesného, tím pádem nikomu nedluží žádnou laskavost, není to žádný sebestředný jájínek a něco ví nejen o byznysu, ale také o normální práci. Svým způsobem je to ideální kandidát Alternativy… jen bychom se ho tu chtěli zeptat, jestli na Fialu třeba nezměnil názor a trochu bychom potřebovali vědět, jestli by nám jako prezident Signála I. ve funkci podržel, nebo by ho (samozřejmě v souladu se zákonem) také nejraději vynesl v zubech. A víte, jak to ve volbách je – postoupit se dá i o jednotky hlasů.

Druhé kolo mezi Březinou a Babišem – to by bylo jiné kafe. Oni dva se úplně nemusí a celý souboj by byl o něčem úplně jiném, než o libtardích kecech o svobodě a evropských hodnotách. Kurňa, oni by se hádali o národohospodářské otázky, mluvili by o cenách surovin a energiích… to by bylo úplně něco jiného, než omílané řeči o tom, jestli nás Babiš náhodou netáhne do náruče Ruska.

Navíc – Březinu by mohl volit i leckdo od Pětikolky… on by proti Andrejovi mohl mít i šanci. Kdyby to vzal za správný konec, volili by ho i ti, kteří to v případě souboje Babiš – Nerudová raději hodí Veľkému Bocianovi.

Ne, v této chvíli nevolám po volbě Březiny. Ani náhodou. Ale do voleb je daleko, mohli bychom se na něj třeba trochu podívat. On nám tu tak trochu vyzbyl, tak proč se s ním pořádně neseznámit, že jo?

Koneckonců Andrejovi to můžeme hodit vždycky.

PS.

Všimněte si prosím, že jsem vůbec nemluvil o Janečkovi nebo Středulovi.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (83 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

...

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by Motor (neověřeno)

Trvalý odkaz

A to pote,kdy se zapomnělo tady na web pana doktora pozvat předtima, než se snad ukoncily ty podpisy na presidentovani anebo snad ne?
A JA se domnivam,že pokud tady s nami předtim než s nim bude dalat palaver na webu nebude chtit diskutovat o tom co vlastně ve svem programu doktor dale chce a nenapiše nam to tu taak mu aaaá aaa. můžeme k jeho SOUKROMEMU pohovoru s doktorem přat jen mnoho uspěchů!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

by to dobrá věc, pozvat Skálu na pokec.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

LZE TOTIŽ JEN TADYáaaaaaaa. PROTO UVEST ĎŮKAZY PŘES KTERE NEJEDE VLAK!
1.
Slovo lidu je a bude slovo boži!On je doktor si asi neuvědomuje,že je i on sam člen SV tj Společnosti voličů a pry proto nechape co je to Solidarita a Solidarni stat navrhovany elitou AA teamu SV jako celou republikou hledana změna!
2.
Proto se taday mezi nami v diskuzi zcela na truc neobjevi a jeho strana se stala semeništěm funkcionařů,kteři zradili dokonce i pana Marxe
a stals se z nich buržoasie,ktera si dokonce zdemolovsla stanovy straný,aby jim to tam všecko puklo!aááaaaáaa saavaaaaaaaa
3.
Nesměji už dokonce chtit ani změnu režimu ačkoli dobe vi,že kapitalismus bude samaymai bankstery zlikvidovan!
4.
Elity z AA teamu SV jejich vedeni totiž prukazně informovaly o vysledskau jednani banksterů v roce 19 a JAK bude kapitslismus zlikvidovan!
Pokud toho nevýužiji k propagaci KSČM výapaadnou z Prdlamentu a strana se půjde opslovat kolektivně na rozptylovou loučku !aaaaaaaaaaaáaáaaa
5.
Zejmena bude vadit,že funkcionařska buržoasie bude ignorovat planovany vznik Programu Narodnich Zajmů potažmo potřeb!!!
Pokud to tady aktiviste z jeho www.stripkyzesveta.cz čtou tsk je to seznsm prvnich důkazů o nemohoucnosti nemehel,kteři nechtěji prosazovat MARXISMUS a nevi asi ani,že pan Marx chtěl,aby dělnicka trida zbohatls a tak nam nedokaži vysvětlovaat ani tady mezi nami rolniky kde zmizela atd. aaaaasaaaaaa
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)

Kdoví, pane Motor, co tou zkratkou ráčíte vyjádřit. Přesto s vámi tak nějak souhlasím.
Po dlouhé době jsem díky svému delšímu vedení i vyššímu věku dospěl k závěru, že Vidlákovy zábavné články jsou vskutku alternativou. Podobně, pro pobavení své i svých čtenářů, psal nenapodobitelný Jarda Hašek.
Každé, jakékoli noviny, by mohly Vidláka angažovat. Snaží se o to vcelku poctivě. Začínám chápat i pana Zakladatele, ačkoli vím, že veškeré to propojení nikdy nepochopím.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

In reply to by Motor (neověřeno)

Trvalý odkaz

Musel by totiž rozpoznat,že ZELENI v Německu se chtěji udržet u moci za cenu ,potopit a zničit Evroppu gigantickou LŽI a jsou to oni,kteři si dali za ukol vypouštét co nejvice škodlivim do vzduchu a otravit nas milovniky kysliku jak to uči naš skvely áaáaaaaaaa dařaevorubev pan berrnard!
Takove sračky jaako je zadržovani větrů,ktere pak do Alp nenenou déšt a ledovce kvuli tomu taji, vitr stejně nevane hezky pravidelne a lak neni elektrika, degraduji jejich prý ááa čistou energii k nepotřebě!!!
Mezitim rusaci našli jak vypotřebovat palivo do atomreaktorů do mrtě a desetiitisic x zvýšit jejich kapacitu a to uplně bez odpadu, což by aáaáaáa ušetrilo 95 procent sklenikovych plynů a oni zakazuji atomovou energii a pozor pouštěji znovu elektrarny na uhli a nejen to nejmodernjši z nich,ktere byly postaveny už skoro bez emisi zakazali !
Takove blbečkx podporuji naši neomatxisticke uderky vladnich piratskych aaa zmrdu a my je za znečištovani naseho vzduchu znovu a znovu volime,protože si zdemolovali toho Marxe podle sebe na jejich sračku! ábaaaaaaaa aáaaaaaaaaa áaááaáaaaaaaaaaaa
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

...

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Motor (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ztichni mopede!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.6 (10 hlasů)

není motor ale blb.

Průměrný počet slepic: 3.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Ať dou všichni do řiti. Tahle země potřebuje správce (množné číslo) né politickomafiánské kašpary. Zas to musím napsat. Volí se jen naše potřeby a správce na zaměstnaneckej poměr s plnou palbou hmotné odpovědnosti za to, co má jen vykonat. Nic jinýho. Všichni ti zápálení političtí ezoterici jen stahují lidi do bezhlavosti a mentální lobotomie.
Chléb a hry, tak se tady o tem furt bavíme jako v blázinci.

Průměrný počet slepic: 4.7 (25 hlasů)

To jsem zvědav kdo se do práce kde má plnou hmotnou odpovědnost za celý státní rozpočet požene. A o kolik peněz si řekne.

Vážně nemůžete být tak naivní a myslet si, že takovou práci půjde někdo dobrovolně dělat. Nepůjde.

Chtělo by to nebýt tak naivní a přemýšlet než něco řeknu.

Průměrný počet slepic: 2.4 (7 hlasů)

máš velkou spotřebu, máš i velkou potřebu. Potřeby velké spotřeby, ti dle lékařské vědy, vytvoří rakovinové vředy. Pak zůstaneš zcela sám, bez potřeb a značně opotřebován!

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ta totiž jak všichni jistě již pochopili našla chybu u strejdy Marxe a nyni ji využiva na různych barevnych průvodech a demonstracich!Banksteri zjistili,že je třeba překroutit ideologii marxismu ohlupovanim přes televizi a media a jit na ve ZEZADU!!! aaaaaaaa
To ve skuteačnosti realizuji tak,že jako splni pani tohoto davu jit přes zadnici,rozbit vśechen kapitalismus na sračku dat normalnim lidem umrznout micinky a pindiky způsobit co největši anarchii,škody a destrukci mamutich rozměrů a tak ohlupene davy pijmou COKOLI jen,aaby byl pořadek jako za pana Hitlera!
Tentokrat oberou všechny o všechno a stanovili vladni heslo!

NEBUDETE NIC VLASTNIT A BUDETE ŠŤASTNI !

Sami budou žrat JEN KRAVSKE biftaky,pobijou prasatka a zakažou topit v krbu a šoupat normaln taky!Umožni panu Putinovi vše dopravovat přes Asii s pirakou do EU ,zbohatnout tim padem rostooucumi cenami potravin,které nahradi levnymi pomletymi ponravami,larvami,hlistami a kobylkami ohlupenych nemeckych zelenych neomarxistickych pry monster zeleneho udělu odpustku na kominy ,ktere znici celou EU i s tim lejnem a NATO zbraněmi,aby jsme se nebranili!Jen si vzpomente jak puklo CCCP dobře vyzbrojene,stačilo je ohlupit a bac!HANBA!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Oni jsou to,co pote když komunističti funkcionari se stali buržoasii a umonili dělnikum splnit jejich sen postavit si vily,daomky a byty skoro zadamo a žit si na vysoke noze blahobytu a taak zmizet uplně aby je nahradila maenšina poroučejici jit davu přes zadnici k bsnkksterskemu zničaeni kapitalistickych nenažarancu, kteri vytiskli a tisknou hafo dolarů,aby financovali ty kteři maji byt v jejich dozorci v digi koncentraku d kterym to slibili bo je ty satanisty postavili a cpou do proluky po zmizelych dělnicich,aby tam byli zas vedouci silou jako za komunismu,ale pres zadnici!
No nevi,že jim zgabne oni budou stejne pobiti kned jak rozbiji jejich pry zhnily kapitalismus podvodů a dolaru,ktery ma puknout podle nich jako žalud mezi piratskyma ušima!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

do řiti! Jen tam můžeme svobodně tvořiti. Když v životě ztrácíš niť, tak se velké řitě chyť! V pěkné řiti je dobré bytí, tam zledějskému státu nemusíš nic platiti!

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Nojo, ale to by chcalo volit podle názorů a chování po volbách. Ne před volbami. Tedy něco jako volby na zkoušku (třeba na rok) a volby potvrzovací (na celé období).

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Je to kovaný pravičák ale osobně mu nedávám žádnou šanci že ho uvidíme v druhém kole prezidentských voleb proti Babišovi který v druhým kole bude na 100%. Ledaže fialová pětikolka ze svým mainstreamem ho nakonec představí jako svého tahouna proti Babišovi. To že byl kdysi Březina Odesák mu to zaručuje. Možná že se stane něco podobného jako v posledních prezidentských volbách když vystavila Drahoše pražská kavárna jako svého koně proti Zemanovi. Každopádně Babiš to nebude mít lehké v druhém kolem ať má před sebou kteréhokoliv protivníka. Pražáci, Chvilkaři a mainstream Babišovi pořádně zatopí.

Průměrný počet slepic: 3.6 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Možná je můj názor nepochopitelný, ale Babišovi bych to nehodil, ani kdyby proti němu stál kdokoliv. Vždyť se nedovede vyjadřovat v češtině, u kormidla strávil poměrně dost času, ale předvedl jen, že si libuje v populismu a hledání neschopných spolupracovníků, obzvláště ministrů.

Průměrný počet slepic: 3.4 (22 hlasů)

In reply to by Sulla (neověřeno)

Trvalý odkaz

V češtině se nedovede vyjadřovat leckdo - viz "jakoby Síkela" a plno takových, co místo "jsme" říkají "zme".
A k tomu dalšímu - než přišel covid, Babiš udělal přebytkový rozpočet. Příjmy státu byly oproti předpokladům o bezmála 101 miliard korun vyšší. Přelomový - byť očekávaný - výsledek Babiš oznámil v úterý odpoledne. Na rok 2016 poslanci schválili státní rozpočet se schodkem 70 miliard korun, země však dosáhla na 61,8 miliardy v pozitivních číslech.
Česko mělo přebytkový státní rozpočet pouze v prvních třech letech samostatné existence. Nejlepšího výsledku země dosáhla v roce 1994, kdy byla v plusu 10,5 miliardy korun. Naposledy skončila v přebytku o rok později (7,2 miliardy).
Fiala se chlubil a sliboval, jak nebude rozhazovat, bude snižovat dluh..., a kde jsme teď!
Když bojuje za Ukrajinu, tak to holt něco stojí. A energie taky nejsou o Babišovi.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

žádné přebytky nebyly - v době, kdy byl totálně rozprodán celý stát by měla být státní kasy doslova přetékající - realita byla jiná. V principu to bylo to samé, jako by se někdo naprosto nezadlužený rozhodl prodat většinu svého majetku - a po prodeji by se chlubil výsledkem, že sice nemá žádné prachy, ale - oslavujme - prodejem svého majetku si nevytvořil žádné dluhy :)) Navíc Klaus tehdy fixloval - ona tam ta sekera byla , protože chyběly stamiliardy za vyprodaný majetek státu, který ale někteří "kupci" nezaplatili (majetek užívali a následovaly mnohaleté soudní tahanice ) - a tak Klaus stvořil Konsolidační agenturu, kam tu miliardovou sekeru schoval .-. fígl byl v tom, že se ten dluh nezapočítával do státního rozpočtu. ***Klausova garnitura ve vedení Konsolidační agentury tam schované pohledávky poté totálně rozkradla. ** Jediný, kdo skutečně reálně snižoval náš státní dluh od 89tého - tedy normálním hospodařením, bez různých privatizací a výprodejů - byl Babiš. Ať si o něm myslí kdo chce, co chce , toto byla zcela zásadní věc, protože státní dluh zahubí celý stát i národ. **Pak se Babiš zjašil při covidu a zatnul megasekeru - ale ty prachy šly českým firmám a českým občanům - dluh Fialovy party bude mnohem vyšší, ale ty prachy z ČR mizí - firmy krachují, lidé ožebračeni.

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

Máte pravdu - článek jsem zkopírovala z internetu, takže to už kdekdo stačil "upravit", aby to nevypadalo, že jen Babiš byl přebytkový. Taky se mi nezdálo, že by v devadesátkách nerozkradli všechno, co se dalo a to se pak papírově dělaly přebytky jedna radost.
Jen jsem chtěla reagovat na toho příznivce současné vlády, který kritizoval Babiše kvůli rozpočtu.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Sulla (neověřeno)

Trvalý odkaz

mi celkem leze na nervy - protože to je upřednostňování formy před obsahem. Takový signalista Fiala mluví česky precizně - a precizní češtinou nám servíruje lži, polopravdy, své lokajství a jinak totální prázdnotu. I tu nenávist vůči demonstrantům na Václaváku formuloval kluzce a spisovně, stejně jako touhu po tvrdé cenzuře. On by v hezkém, precizně česky správném projevu kulatně zdůvodnil snad i popravy idově závadných. *** A ti Babišovi ministři? Hm - dnes neviditelný tupý Nekula - zemědělství, který vzývá k modlení se za déšť a jinak z něj nevypadlo nic, fašoun Rakušan, stvořitel novodobého StB, vrchního cenzora, seznamů ideově závadných, kteří budou "řešení" .......don Pablo na spravedlnosti, roky zamotaný v brněnské korupční a zlodějské politické mafii, šílený retard Lipavský a ještě šílenější Černochová atd. - proti tomu byli Babišovi ministři ze zlata. ** To stále opakované klišé o populismu je směšné. Ona totiž ze zákona má vláda spravovat stát ku prospěchu státu a jeho lidu - populus. V politice nežijem v ideálu - jen ve výběru menšího zla.

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

Je tady prostě hafo lidí, kteří upřednostňují precizní češtinu před vším, co jste napsal (i nenapsal) - před lží, nenávistí, závistí, prázdnotou, svobodou, servilností, kreténstvím a debilitou...., a jestli to má být cesta do pekel, tak ať je to hlavně správně česky.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

In reply to by Sulla (neověřeno)

Trvalý odkaz

Stanjura v TV o deficitu rozpočtu "slepence":
"Nikdy nebylo tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř..."
Tak to má jednou pravdu - sichr je sichr, tak nám to raději řekl dopředu. A jeho kolegové tomu dávají taky na frak.
Jurečka - adoptovaný syn Pata a Mata
Lipavský - chlapec s brýlemi, co vypadá jako svůj vlastní asistent

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Kluci, nemyslíte, že je čas za mnou s Březinou přijet?

Vies, Vidlaku, dlho ma tak nic nepobavilo. Toto nema chybu. Sa ti snivalo, ze si na pozicii, ked za tebou maju chodit ludia na konzultacie?? :)))) To bol asi hooodne zivy sen. Slovo vlhky som si odpustil.

No a hned mi usmev zmrzol na tvari ked som si vypocul toto:

https://www.youtube.com/watch?v=ry7j-DaabpQ

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

taky nerad čtu v cizím jazyce. Češtinu bych v naší zemi rád slyšel nejvíce.

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

S kým chce.

Průměrný počet slepic: 2.8 (12 hlasů)

víš jaký je skutečný rozdíl mezi Ruskem a Ukrajinou? Rusové svého času živili Karlovarsko, zatímco celé Česko živí Ukrajince!

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

Rusko nás má za nepřítele. * USA za slouhy.* Německo za protektorát. * Maďarsko za podrazáky. * Ukrajina za spižírnu. * Katar za blbce.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Ten Katar, který nás má "za blbce" bych dala i za Rusko - které nás má sice za nepřítele, ale jen díky blbcům přisluhovačům a neschopným lezdořiťcům.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

At si precteme co si mysli. Jsem rad za kazdoy takovy clanek.

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Řadu let zastávám názor, že prezidentský úřad má být zrušen. Proč, to je zbytečné nyní uvádět, nicméně v současné situaci jsem docela rád, že tu úřad prezidenta ještě je. A to proto, že jediná politická síla, která se v této zemi nachází a je – doufejme - schopna pozastavit či alespoň omezit totální destrukci všeho jakžtakž dobrého, co v naší společnosti ještě přežívá, tj. destrukci, kterou provádí pětikolka, je Andrej Babiš a jeho ANO. Proto pokládám za jediné smysluplné, aby úřad prezidenta zastával právě Andrej Babiš.

Průměrný počet slepic: 4.3 (14 hlasů)

já bych nechal jenom úřad prezidenta voleného národem. Žvanírny jak jsou senát a údajný parlament bych okamžitě a nenávratně zrušil. Jenom nevím co by dělal Benda? Když nikdy nic nedělal.

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

pokud Březina skutečně řekl, že Fiala bude pro naší zemi lepším premiérem, tak je vůl a pro mě naprosto nevolitelný. Každý člověk s průměrnou inteligencí musel dopředu vědět, že politolog Fiala, je jen klaun, bezvýznamný tlachal. Babiše nemám rád a vůbec mu nevěřím, ale zdá se, že mu to budu muset hodit. Zase nebude jiná možnost. Je jasné, že Bašta se do druhého kola nedostanem ač je ze všech uchazečů nejčistší a nejlepší kandidát.

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

že ODS v čele s Fialou je pravice je dost mimo mísu. Sociopati, korupčníci, neschopové a ochotní lokajové směrem, kterým to nese, je jejich lepší definice. Navíc o Fialovi se dalo celkem dávno zjistit , co je zač - zakladatel české pobočky Panevropy, vycházející z Kalergiho ideí, kde Fialova teze byla, že český stát by neměl být státem samostatným, ale součástí nějakého "většího celku" - a proto si jako šéf české pobočky Panevropy zval a kámošil se s Posseltem a potomky rakouské šlechty. Navíc humanitní obor - politolog = užvanění hlupci. A socialisticky sosat ze státního mu šlo také velmi dobře - pěkných pár miliónů vytáhl na svůj "akademický" výzkum o právech žen v Barmě, při universitě si založil podivný časopis, vycházející sporadicky , ale bohatě dotovaný ze státní kasy - kde má vedoucí, pěkně placený flek jeho synek. Fialova neschopnost a eu lokajství není u něj žádný zvrat - on se tak profiloval celý svůj dospělý život a takového si jej ODS zvolila do svého čela - eurohujera, politologa v praxi zcela mimo mísu. A ty jeho green deal výkřiky a závazky byly také očekávatelné, totální lokajství vůči Německu a Bruselu bylo zcela jasné.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Ukrajinských hrdinů, zajeťe si do Liberce, tam dostanete od ukrajinských hrdinů po tlamě a možná se vám konečně rozsvítí v makovicích.

Průměrný počet slepic: 4.3 (13 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

info o tom žádné

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co má to, že někdo dostane po tlamě od ukrajinců v Liberci společného s tím, že Rusko napadlo Ukrajinu?

Pokud mi dá jeden Ukrajinec přes hubu tak to znamená že Rusko armádu na Ukrajinu neposlalo nebo co? Budete to muset rozvést, jsou to totiž věci které na sobě nejsou závislé.

Průměrný počet slepic: 3.4 (10 hlasů)

nikdo by přes hubu nedostal. Pak také to, že většinou obyvatel nezvaní a nedobrovolně živení Ukrajinci by si měli být vědomi svého postavení zde a chovat se slušně - za neomalenost považuji i jejich povykování na Václaváku, kde v České republice českým občanům, kteří je zde živí, chtějí přikazovat, jak se mají chovat a jaké mají mít politické názory. To se tedy fakt hodně nepovedlo. A varující je i to, že ukrajinský ofiko průzkum se chlubí, že oslavovačů Bandery a jeho party - masových etnických vrahů a nácků - je již 42%. Co v naší zemi zcela určitě nechci, jsou agresivní banderovci.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

>A varující je i to, že ukrajinský ofiko průzkum se chlubí, že oslavovačů Bandery a jeho party - masových etnických vrahů a nácků - je již 42%.
Spoustu zemí má sporné osobnosti, které místní obyvatelé oslavují i když je jiní považují za vrahy. Rusko je skvělý příklad díky jeho adoraci Stalina. A to byla oproti Banderovi úplně jiná třída :) I počty obětí jsou o několik řádů jinde.

Samozřejmě oproti ukrajincům se rusáci liší tím, že válčí a vraždí i v současnosti.

Průměrný počet slepic: 2.8 (12 hlasů)

od roku 2014. ** A Rusko je přeci, dle vás, odporný odpad, takže jeho adorace Stalina je pochopitelná , ne ?:) ( procentuální zastoupení oslavovačů Stalina asi moc slavné nebude - je tam přeci jasný důvod - za Stalina Rusko (SSSR) se ubránilo německými nacisty plánované genocidě svého národa. Mj, stejné "konečné řešení" bylo v plánu i pro nás. A Ukrajina je přeci vzor demokracie, za který má Evropa cedit krev :))**Vaše relatizování oslavy nacismu a neonacismu na Ukrajině je dost příšerné. Ale vy i více lkáte nad smrtí sudetských nácků při odsunu, než nad za jejich spolupráce povražděných 400 000 Čechů, takže názorově jste konzistentní - zřejmě názorově souzníte s banderovci a jejich spolubojovníky z SS a spol.

Průměrný počet slepic: 3.8 (11 hlasů)

>ukrajinci válčí proti vlastním obyvatelům od roku 2014.
Krym obsadily Ruské jednotky. Všechno ostatní je jenom pokus o obhajobu války, kterou Rusko začalo.

>Ale vy i více lkáte nad smrtí sudetských nácků při odsunu, než nad za jejich spolupráce povražděných 400 000 Čechů, takže názorově jste konzistentní - zřejmě názorově souzníte s banderovci a jejich spolubojovníky z SS a spol.
Nevím sice kdy jsem mluvil o "sudetských náccích" ale když chcete zabíhat mimo téma tak budiž. Klíčem při odsunu byla národnost. Nebo snad byli v podobných počtech odsouvaní i českoslovenští kolaboranti? A že jich bylo :)

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

čeští kolaboranti měli být v české base. Oni by je ani Němci u sebe nechtěli - kolaboranty a udavači se vždy pohrdá nejvíc - a to z obou stran. Němečtí henleinovci, ordinující nám "konečné řešení", českými občany nebyli, neb české občanství zahodili. A zcela pomíjíte fakt, že i po odsunu u nás zůstalo plno Němců , neodsunutých Němců - nenácků. **Relativizace nacistického odporného systému průmyslového vraždění tzv "podřadných ras" je něco mimořádně nebezpečného - a propracovaný způsob, jakým bylo dosáhnuto toho, že vzorné maminy a otcové od rodin i z tzv střední třídy, tedy ani náhodou duševně narušení lidé s psychopatickými sklony, akceptovali legalizaci průmyslového vraždění miliónů lidí na základě vytvořeného systému nadlidí a podlidí , je tzv dehumanizce. Prostě se postupně zcela normálním lidem vymyjí mozky tím směrem, že "vůdci " vybraná skupina NEJSOU LIDÉ - je to něco podřadného, odporného, co je správné zabít, protože "to" nemá žádnou cenu a právo na život. A ještě mnoho let po válce probíhal údiv a různé výzkumy, jak se něco takového mohlo u zcela normálních lidí v Německu stát. A přesně toto probíhá nyní ofiko propagandou ve vztahu k Rusku a ke všem Rusům. Pokud by to bylo motivováno skutečným odporem kvůli agresivní válce , muselo by to samé proběhnout vůči USA za Írák, vůči Sarkozyho Francii za Libyi, vůči zúčastněným státům za Syrii. .....** A propo - jaká je dnes ta správná nenávist k Rusům - podle klíče "národnost"? ** Jak to, že tu fatální podobnost nevidíte? Konce známe.........

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Jo jo. Tak to je. Má pravdu ten člověk.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Milovníci ukrajinských hrdinů nejsou nikterak odvážní, Liberci se raději odvážně a z dálky vyhnou.
Spíš by mě zajímalo, proč tihle jejich chlapi nejsou tam, kde by měli být..., hrdinové jako ti u nás - nejspíš nějaká ukrajinská kavárna...

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

je opravdu škoda. Jsou to slušní kandidáti z té bídy co se zase sešla. Ale objektivně vzato v našem Absurdistánu neměli vysoké šance na úspěch.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Vítač okupantů, spolupracovník STB a Putinův řiťolezec?
Vždyť ten pošuk nemá ani pořádnou podporu ve své straně.

Průměrný počet slepic: 2.3 (12 hlasů)

na rodzdíl od tebe Vilíku, je slušný a vzdělaný člověk. Ale tím se netrap, ty se bez slušnosti a vzdělání jistě dobře obejdeš.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)