Nejasná zpráva o boji s Putinem...

Autor
Štítky

.. aneb nic jsem neviděl a všecko jsem si vymyslel.

Byl jsem pracovně vyslán do jednoho - takového speciálního podniku.

Popravdě řečeno, on to výrobní podnik ani moc není. Je to spíše manufaktura. Kdosi znalý řemesla sestavil v jedné prázdné hale poloprovoz k produkci tzv. modifikátu.

Kdo ani vzdáleně netuší, co to je modifikát, nechť vezme na vědomí, že takto se pojmenovává asfalt předem definovaných vlastností, který se obohatí nějakým „hampejzem“.

1/ Asfalt si objednáte a necháte přivézt z nějaké rafinérie, kterých je i přes nařízené embargo na ruskou ropu stále dost. 

2/ Budoucí černé zlato stočíte do připraveného tanku (tank je v tomto případě nádoba, nikoli bojové vozidlo osvobozující Bachmut), v němž musíte umět topit, aby zlato bylo stále v kapalném stavu. 

 3/ Následuje pozvolné upouštění černé kapaliny do míchací nádoby, do níž se postupně a pomalu přisypává jakési tajemné ONÉ, které silně připomíná nám dobře známý polystyrén.

4/ Když se to dobře promíchá a prohřeje, černé zlato je hotovo. Expeduje se tak, že cisterna, která vám přivezla obyčejný asfalt, najede na plnicí místo, soudruh točvolant odklopí horní dekl a dovnitř se natočí nějakých třicet tun černé dobroty a hlavně drahoty. Cenový rozdíl je samozřejmě definován drzostí producenta a oproti klasickému asfaltu je v řádu desetinásobků… 

Rozdíl mezi klasickým asfaltem a tzv. modifikátem spočívá hlavně v tom, že modifikát je na rozdíl od certifikovaného asfaltu v podstatě nesmytelný jakýmkoli rozpouštědlem, které funguje na klasiku. Žádná nafta či benzín, žádný trichlor nebo tetrachlor, žádné sádlo z pašíka, dokonce ani pravé máslo od vašeho sedláka – pardon - farmáře, prostě nic.

Výhodou tzv. modifikátu je, že se radikálně zlepšují mechanické vlastnosti, tudíž i trvanlivost živičné směsi, položené na vozovky ve střední Evropě.

Prostě kromě mytí a čištění čehokoli, co se od modifikátu uleptá a upatlá, žádné nevýhody neexistují.

Proto mne coby osobu relativně zvídavou a nesmírně protivnou, jakož i extrémně dotěrnou, zajímalo, jak se vlastně takový modifikát tvoří. Doposud všechny výrobny této směsky svůj pracovní postup přede mnou tajily.

A najednou bác ho – soudruzi mne pustí do haly a já můžu beztrestně očumovat výrobní linku přímo v akci! No neber to!

A tak jsem chodil a čuměl. Tedy popravdě řečeno nějak moc chodit nebylo potřeba, protože auto se jen taktak vešlo mezi big bagy s onou tajemnou modifikační hmotou.

První, co mne upoutalo, byly zelené nápisy v azbuce. 

Pustil jsem si budíka, protřel jsem si oči, opařil si pro sichr pysky čerstvě uvařenou kávou, a to vše abych se ujistil, že nechrápu, a šel jsem študovat štítky.  

A na každém štítku jsem přečetl slovo Voroněž a rok výroby 2020.

Ano, ano! Soudruzi stále mají nasysleno a používají granulát vyexpedovaný v roce 2020 a my se všichni tváříme, že tomu bez výhrady věříme.

Věřil bych bez výhrad, kdyby se v dotyčné hale nestřídaly polské kamiony – plachťáky, jako svatí na orloji. Držáky registračních značek jsem už raději kontrolovat nešel, abych čistou náhodou nedostal od někoho pár facek. Jeden nikdy neví…

Takže bez výhrad už věřím jenom Haškovu Švejkovi a jeho volání: „Tuhle válku vyhrajeme! Na Bělehrad…!

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (197 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Rajchl:

Dnes se pro vás pokusím shrnout hodinové blábolení o změnách sazeb DPH ze strany zoufalého Zbyňka Stanjury do několika jasných a srozumitelných vět.

1) Ceny se nesníží

Za situace, kdy některé komodity přesunete ze sazby 15% do sazby 12% a současně zvýšíte o 2% sazbu daně z příjmu právnických osob, si drtivá většina prodejců pouze zvýší marži a své zboží prostě nezlevní ani o korunu.

2) Státní rozpočet přijde v příštím roce o 4 miliardy

3) Zahraniční potravinové řetězce vydělají o 15-20 miliard víc

Tedy občané nevydělají, stát prodělá a do Německa odejde o několik miliard na dividendách víc.

Tohle může vymyslet jedině hlupák, sabotér nebo obchodní agent zahraničních řetězců.

A já se obávám, že ministři naší vlády jsou kombinací všech těchto tří kategorií.

Peněz je v naší zemi dost - jen jsou nasměrovány do cizích kapes.

My tento tok otočíme - z bohatství vytvořeného v České republice budou primárně profitovat naši lidé a náš stát.

Jste PRO?

----------------------------------------------

Názory:

Jsem pro,tu sebranku hajlujících sabotérů ODS kdu-čsl PIR top 09 a stan vykopat ze Strakovy akademie ...lidi jsme pro smích celému světu!!!!že si necháme srát na hlavu takovou tlupou dementů!!!!!už při prvním náznaku že budou lézt Ukrajině do análu se to mělo zaseknout....a to jsme se pak dozvěděli.... premiér Fiala s úsměvem oznámil že zbraně a vojenskou pomoc jsme dodávali UA dávno před započetím konfliktu....už jen toto je na žalobu !!!!podněcování ozbrojeného konfliktu...věřím panu doktorovi Rajchlovi,že má cestu z tohoto marastu ...jsem s vámi a nejsem rozhodně sám!🇨🇿

Jsem PRO vyhnat je jednou pro vždy. Vím, že to ještě bude trnitá cesta. Zažalovat. To je krásné jak jsme světový a za jakou cenu. Jindřich Rajchl a všichni jdeme dál. Držte se💗🇨🇿

Chce to blokády silnic,budov a rozjet to na plný pecky,jinak se těch zmrdů nezbavíme.

Už mám trochu pozitivní zprávy, Jindřich Rajchl lidé z mého okolí Vám věří a už i chodí na naše demonstrace. Dokonce to jsou někteří voliči pětistrandery. Musí nás být víc a víc 🇨🇿🇨🇿🇨🇿 volíme PRO

Pozorujete taky, jak už se tak moc nesmějí vědí, že jim zvoní hrana.Nádhera je,že se probouzí študáci od 18 do 26 let to je velmi dobrá zpráva ,že už mají této vlády také dost.

Stanjura je člověk, který už dávno nemá v křesle ministra být,ale to platí na celou naší pošahanou,chorou vládu.... Jejich místa jsou někde tam,kde na oknech mají silné mříže,aby už v životě nijak této vlasti nemohli škodit 🇨🇿

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (78 hlasů)
Trvalý odkaz

Dělal jsem 18 let ve kšeftě a měl jsem dodavatele, který měl tendence mě furt obohacovat svými politickými názory. Nesouzněly s mými. Ale já mu je nevyvracel, ani jsem se nepokusil mu naoplátku dát ty svoje, neutrálně jsem dělal "hmmm" (a hlavně to už podepiš, ať můžu vykmitnout někam jinam").

Politika je politika a kšeft je kšeft.

A to, že je něco ruský, ještě neznamená, že by to bylo špatný a zakázaný. Podnikatel nemá problém s jejich asfaltem, já zase u svého sledování kinematografie dnes v období války, nemám problém v pornu s ruskými hérečkami.

Průměrný počet slepic: 4.4 (31 hlas)

že politika je politika a kšeft je kšeft?? Ale kdepak, modrý soudruhu, s těmito zpátečnickými babišovsko-klausovskými názory jsme se ve fialové ODS už přeci dávno rozešli, cožpak nesleduješ závěry sjezdu? Kvůli programu Antibabiš jsme se přeci spojili do pětikoalice s kdekým, kdo šel zrovna kolem a měl na Babiše stejný názor, tak teď hezky držme v pětikoalici jednotnou národní frontu a její směřování. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (26 hlasů)

Obzvlášť po tom, co se dala do holportu s narudlými a zelenými Piráty.

Ale jó, šlo by to. Viděl bych jako předsedu Vondru, místopředsedové Zahradil a Kuba, k tomu pár dalších týpků, vono by to zase šlo, ale chtít.

Průměrný počet slepic: 2.3 (18 hlasů)

To jste vybral konzervativce mezi nimi, vlastně původní ODS, než se tam začalo zviditelňovat seskupení, podporující "nové proudy myšlení", liberalizmus, nebo čemu vlastně věří..

 

Mějte prima den.

Průměrný počet slepic: 4.3 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

tady teď ta diskuse nějak zhodnotila.

Omlouvám se Targusovi za oftopič, ale když jsem se podíval, jak probíhala diskuse zde včera na téma války, tak tady máte přesný seznam diskutérů po jednotlivých postech:

Mája

Mája

Mája

Mája

Inza

Inza

Inza

La Casida (hele, novinka. ale netěšte se moc)

Mája

Mája

Mája

Inza

Inza

Mája

Inza

Mája

LaCasita

Mája

Zauber ( že by se nám to začlo rozjíždět?)

Mája

Freud (to už je nadějné, pátý účastník)

Ethanol (máme to v kapse, již šestý diskutér. Není nad to, když to žije)

Freud

Zauber

Zauber

Ethanol

Já teda nevím. Ten konec už byl nadějnější, než ten ubrečený dialog na začátku, ale furt to nejni vono.

 

Průměrný počet slepic: 2.7 (15 hlasů)

Zdravím Bernarde! Já si docela myslím, že registrace zatím funguje dobře a pozitivně. Ubylo zbytečných příspěvků, ubylo zbytečných otravů, tudíž dobrá věc se podařila.

Průměrný počet slepic: 4.5 (21 hlas)

Akorát mi přijde, že když se budu na zahradě chtít zbavit plevele a pocachtám jí Roundopem, že se mi ten výsledek moc líbit nebude. Já to radši konkrétně vytrhám ručně.

Mě to tady přijde poslední dobou takové krapet nudné. A jak se říká - ať to fičí v pohraničí, ať se práší za kočárem, žijeme jen jednou, tak ať je to hukot a když si v tom šrumci nabijeme držku, na to je taky rada - co tě nezabije, to tě posílí.

Ale já zde pravidla neurčuji, jsem tu jako trpěný rušivý element, tak buďte v klídku. To byl akorát takový můj povzdech nad něčím, co mi úplně nevyhovuje. Ale já se s tím srovnám a hodlám zde škodit dál.

Průměrný počet slepic: 2.5 (13 hlasů)

Ale už to tady bylo. Před válkou zde začaly registrace. Pak všichni zdrhli na Litterate, zůstal jsem zde já, Vidlák uvažoval, že to zde zařízne, páč většina přiševších měla špatné názory a vyjadřovala se vulgárně, nakonec usoudil, že to tady nechá jako 4. cenovou skupiny a ti kvalitní se budou projevovat u Alefa. Pak se to tady začalo pomalu rozjíždět, ale pochopitelně se k tomu nabalili kreténi.

Teď máme další výmaz a další registrace. Všimni si takové pikantnosti, jak je zde i bordel v kódu, že já, jako dřív registrovaný v té minulé registraci, mám nick zvýrazněný tučným písmem, dnešní registrovaní ne. Si připadám jak VIP.

Mě spíš vadí, že zde nemám moc s kým diskutovat. Mě nevadí odlišné názory, na to jsem zvyklý. Ale zase se to rozjíždí a ono se to rozjede, o tom nepochybuji, ale mě ten rozjezd nějak nebaví. Takže si dávám svátek, lezu sem občas a až tady bude zase hukot, v pravou chvíli se objevím.

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

V duchu - škodil jsem vždycky, budu škodit dál. Krádež nicků, bláboly, trolení, sprostoty, schovávání se za jiné názvy...., je mi jasný, proč je to "horší"... 

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

Když mě někdy napadne nějaká myšlenka v té kaši, co mám pár čísel za očima, vždycky se pod to podepíši svým nickem.

Pokud bychom se někdy potkali v reálu a mě se na vás něco nelíbilo, garantuji vám, že se to hned dozvíte. Když mi budete něčím sympatická, tak taky. Já to mám rád napřímo.

A mám kámoše, o 5 let mladšího a jemu bylo 18 a já už byl po vojně, taky bydlel pár let u mě v baráku a dělali jsme spolu v lese a já mu dával školu a řekl bych, že v tomto případě žák předčil svého mistra. Já sice mám hranice dost postavené daleko, ale on je snad nemá vůbec. Co na srdci, to na jazyku. Když jsme loni spolu přicházeli na čarodky, tak jsem zaslechl z hloučku ženských: A doprčic, berrnard s Otou! Zacpěte dětem uši!

Průměrný počet slepic: 1.2 (6 hlasů)

nemyslím si, že Vidlák brání registraci někomu, kdo chce občas napsat nějaký příspěvek, nejlépe slušný názor. Ovšem, když tu chce kdejaký debil, nesmyslně provokovat, krást nicky a zjevně jen exibovat, tak ať táhne do prdele, anebo na Forum24, to je v podstatě totéž.

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Nevím, kdo v tej americko-ruské válce do posledního Ukrajince vyhraje.

Ale že Eurosajuz jasně prohraje (nebo už prohrál), je víceméně jisté.

Ruské zboží k nám a naše do Ruska bude samozřejmě proudit nadále.

Jen to bude dražší, protože překupníci asi nejsou altruisté. ;o)

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Robert F. Kenedy Jr (synovec presidenta Kenedyho a potenciální kandidát na presidenta USA) dal asi 12 min rozhovor. Kdo má zájem tak múže jeho názory najít na:

https://www.infovojna.bz/article/video-robert-f-kennedy-jr-o-konflikte-na-ukrajine-rozmiestneni-americkych-jadrovych-zbrani-v-statoch-nato

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Bůh se rozhodne, že to takhle už nejde a že za 10 dní zničí celý svět. Zavolá si sv. Petra, aby přivedl nějakého důležitého politika z nejvýznamnější země Ameriky, nejlidnatější země Asie ale i nějaké malé bezvýznamné země v Evropě.

Ten přivede prezidenta z Číny, Ameriky a předsedu vlády ČR Fialu. Bůh jim oznámí, že za 10 dní zničí celý svět, aby to doma oznámili.

Biden přijede do Ameriky, vystoupí v televizi CNN a říká: „Vážení občané, mám pro vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Ta dobrá je, že jak jsme doufali, Bůh existuje. …A ta špatná je, že za 10 dní zničí celý svět.“

Si Ťin-pching vystoupí v čínské státní televizi a říká: „Mám pro vás dvě špatné zprávy. První je, že Bůh, západní Bůh, existuje, a druhá je, že za 10 dní zničí celý svět.“

Fiala se vrátí do Česka, vystoupí v České „veřejnoprávní“ televizi a říká: „Vážení občané, mám pro vás dvě dobré zprávy. Za prvé, právě jsem se vrátil ze summitu tří nejvýznamnějších politiků planety  s Pánem Bohem, kde jsme jasně formulovali své názory, byli jsme úspěšní, vyslali silný signál  a vyjednali jsme perspektivní nejlepší možné vyhlídky. A za druhé, jsou zde jasné signály, ba jistota,, že Babiš už nikdy nevyhraje žádné volby!“

 

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2023/05/21/fiala-na-tento-den/#more-999870

Průměrný počet slepic: 4.9 (20 hlasů)

Bohužel, to není vtip, ale blbá realita.

Škoda, že na tuto fialovou hloupost slyšelo tolik lidí.. Teď budeme ještě dlouho trpět a pak to budeme ještě mnohem delší dobu napravovat.

Mějte prima den.

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Bachmut padl! Jevgenij Prigožin v poledne oznámil kompletní obsazení celého města a v emotivním projevu vyslovil uznání i ukrajinským vojákům! Jejich armáda se může stát druhou nejsilnější na světě, hned po té první, kterou je PMC Wagner! Prigožin znovu zaútočil na ministra obrany Sergeje Šojgu i na náčelníka generálního štábu Valerije Gerasimova za to, že celou dobu během bojů v Bachmutu házeli Wagnerovcům klacky pod nohy! A Zelenský si má potřást rukou se Zalužným, pokud se uzdraví! Už víme, co se s ním stalo!

https://aeronet.news/…si/

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

vše lehce zvládl, Bachmud přesto náhle padl. A co kdákají vynesené euroslepice? Je třeba poslat na Ukrajinu vice peněz, zbraní, munice!

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Bojujeme s Putinem z bezpečné dálky, přesto jako diví. Bojujeme s Putinem, chudí nejen duchem, ale zatím živí.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Rusáky, ani Ukrajince normálně nemusím. Ať si zůstanou na té pravé straně mapy. Ale oni se tam začli prát a to, že dost drsně.

Tomu už rozumím, páč toto ovlivňuje i můj život a nelíbí se mi to.

Tak na to koukám svým pohledem lesního dělníka a vidím, že celá válka se odehrává na území jednoho státu, kde maj rozmrdaná celá města, druhý stát tam má tanky a děla a vojáky, kteří ani nemají vízum tam být. Rusko trpí tím, že tam chcípaj mladí chlapci. Ukrajina trpí tím, že kromě chcípání mladých chlapců maji rozkurvenou infrastrukturu, sem tam se nějaká ženská po úspěšném útoku znásilní. Fůra děcek přichází o taťky a fůra lidí nemá kde bydlet.

Víte, Zaubere, pokud s někým budu mít neshody, můžeme se hádat a vysvětlovat si své názory. Ale hádejte, co udělám, když mi nezván vlítne s bambitkou do obýváku? Schválně, jestli uhodnete?

Průměrný počet slepic: 2 (7 hlasů)

Kdyby někdo s bambitkou vlítnul do mýho obýváku, a je celkem jedno, jaké by k tomu měl důvody, tak já tam sice mám takovou vitrýnu, kde skladuji pušky, ale tam bych se nevydal. Jednak chvíli trvá, než najdu klíče a než to odemknu a pak taky s puškou, která je konstruovaná na lov na dlouhé vzdálenosti, s tou se blbě bojuje v obýváku. Hned bych mu skočil po krku.

A víte proč? Bylo by celkem jedno, o čem jsme se předtím porafali a kdo z nás má tu jedinou pravdu. Kdo je morální vítěz.

On by byl se zbraní v mém obýváku a já bych měl za prdelí svou manželku, kterou jsem povinnen chránit.

Z tohoto důvodu jsem na straně Ukrajinců a nezajímají mě zástupné pindy Bandera, Nebandera. Když by někomu někdo ustřelil střechu nad barákem, kde žijí jeho blízcí, tak pokud mu nepůjde rozbít tlamu, je u mě zbabělej sráč, kterej si tu rodinu vůbec nezaslouží.

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

sice je možné i snadné, ale hodně nedobré. Ukrajina a Rusko byly a jsou pro mě spojené nádoby, tedy bratrské země. Nikdy by mě nenapadlo řešit zda je lepší mít za bratra Ukrajince než Rusa. Moje osobní zkušenost je taková, že je lepší mít sestru než bratra - rivala. V každé i té dobré rodině dochází čas od času k třenicím, problémům. Pokud tyto problémy nejsou přiživovány, či dokonce dobře živeny z venčí, tak se zpravidla "rodinní příslušníci" nakonec nějak domluví a usmíří. Jenže, v tomto případě, však víme...

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

nějak se dohodnou, tak tady zůstane cca 100 let nenávist Ukrajinců k Rusům. To vám garantuji.

A ať to dopadne, jak to dopadne, tak na tom nic nikdo nezíská. Zbydou po týhle válce sirotci a vdovy a nešťastí lidi bez střechy nad hlavou. Všichni z zúčastněných by byli nejradši, kdyby se to nikdy nestalo. Ale stalo se.

A v první řadě vjel na začátku ruský tank na Ukrajinu. Hele, já mám taky souseda, kterej mě sere, ale ještě nikdy jsem na něj nevlít s kulovnicí. To už mi připadá přes čáru. Rusák tuto čáru překročil a já bych mu šel po krku.

Průměrný počet slepic: 2.9 (7 hlasů)

na těch 100 let nenávisti bych moc nespoléhal a ani nevěřil. Viz příklad Německa. Pochybuji, že budou někdy překonána zvěrstva v podobě koncentráků a hle, český prezident se bratříčkuje s Posseltem, jakoby koncentrák v Terezíně nikdy neexistoval.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

Pokud Vám dobře rozumím, tak pokud by vyhrál prezidentský kandidát kterého Vy jste volil a v Praze by byl státním převratem svržený a Vám by řekli že od této doby budete mluvit pouze Německy a po ulici by mašírovaly bandy nácků které by každého kdo by se přihlásil k české národnosti zmasakrovaly, tak by Vám to připadalo normální.

Možná se nevyznáte v tom co jsem Vám teď napsal, tak si něco přečtěte o Majdanu, o Domu odborů v Oděse a dalších bohulibých akcích Ukrajinských nácků a taky si přehrajte videa z té doby, kdo tyto nácky podporoval.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

 

Píšete:

Teď máme další výmaz a další registrace. Všimni si takové pikantnosti, jak je zde i bordel v kódu, že já, jako dřív registrovaný v té minulé registraci, mám nick zvýrazněný tučným písmem, dnešní registrovaní ne. Si připadám jak VIP.

 

Mýlíte se. Já ač později registrovaný, mám nick psaný tučným písmem, kdežto ten Váš ne. Asi to znamená něco jiného než VIP. 😊

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

je VIP, aby bylo líp!

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Za všechno vám díky! Vy jste Čechy zachránili společně s Amíky! Možná , že se Petr Pavel ještě brzy vyzná, k čemu nám  je ještě dneska Terezínská tryzna?

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Já žiju v sudetech, v Děčíně. Koupil jsem barák po němcích. Mám ho do dost drsné stráně, takže němci vymysleli terasovitost. Tak ty pískovce otesali, že do sebe zapadly jak puzzle a dodnes to drží, bez malty.

Z plánů mého baráku, nejstarších psaných čvabachem, jsem se dozvěděl, že prostor, který jsem si dnes uzurpoval se svojí ženou, tak oni tam měli přepážky a tam kde bydlíme dva, žily čtyři rodiny.

Dělám v lese. My to dnes už dnes kurvíme traktory, ale i když u nás jsou hodně terrénní převýšení, vidíte v tom lese cesty, kdy každý porost, sebevíc ve strmé stráni, byl pro koně přístupný.

To, co mám a kde žiji, vytvořili němci. A chápu, že druhá světová byl průser, takže pak kolektivní vina.

Hele, byl jsem na zahradě, už je to dost let a přistál mi meďák s německou značkou a baby vylezlí z něj si muj barák začali fotit. Tož jsem znervózněl, tož se jich jdu zeptat, vo co jim jde. Němčinu celkem dávám. A ony, že tady bydlel jejich dědeček. To byl kameník a nevlastnil ten barák. Prostě zde v nájmu bydlel. Snažil se uživit manželku a ty dvě ještě malé dívky. Jenomže pak se to začalo srát a jemu přišel povolávák do tý války a jim pak přišel dopis, že se z východu už nevrátí. No, potom jsme zvítězili a museli jsme potrestat viníky, tudíž němce, takže tuto nešťastnou vdovu i s těmi dvěma cvrčky, jsme naložili do dobytčáku a vylifrovali je do Bavorska.

Vono, když se řekne "sudeťák", tak to zní drsně. Mnoho lidí si představí kámoše Konráda se zdviženou pravicí. Ale ty ženský a děti, ty už vidět moc nejsou.

Průměrný počet slepic: 2.7 (10 hlasů)

ale můj otec, tehdy ještě jako chlapec zažil odsun a vzpomenul  jednou jak jeden odsunutý Němec zahrozil pěstí a pronesl výhružku: ,,Počkejte, my se jednou vrátíme!"

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

Oni jsou větší a mocnější národ, teď tam maj ty černochy a araby, ti se před nočním výsadkem ani černit nemusej, to už maj od přírody,, to budeme v hajzlu.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Nebyl to děda, ale otec.

Kurňa, už jsem jak ti Cimrmani - "Nejsem tvůj otec, jsem tvůj syn".

Se člověk rozjede a pak tam ty rodinné souvislosti vynechává. Ještě jednou pardon.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

Já to říkal, že včera u kominíka nemáme chlastat ten sajrajt, co si přivezl z jižní moravy.

Nebyl to otec, byl to děda. A to je konečná verze, jelikož dneska ke kominíkovi už nepojedu.  Minimálně do příštího pátku ho nechci vidět.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

vždycky jde sajrajt, prý to tak musí být, jen tak je to olrajt!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Napsal uživatel berrnard dne Ne, 21. 05. 2023, 00:22

Teda nevím, jestli se tou registrací tady teď ta diskuse nějak zhodnotila.

...tady máte přesný seznam diskutérů po jednotlivých postech:

včelka Mája

berrnard

Johan Pohan (hele, novinka. ale netěšte se moc)

berrnard

La Casita

berrnard

Zauber ( že by se nám to začlo rozjíždět?)

berrnard

Ethanol (máme to v kapse, již šestý diskutér. Není nad to, když to žije)

berrnard

včelka Mája

berrnard

Zauber

Ethanol

Dědek

Ethanol

LaCasita

včelka Mája

Zauber

Zauber

berrnard

berrnard

Zauber

berrnard

Zauber

Freud

Freud

Zauber

Zauber

berrnard

Zauber

berrnard

Zauber

berrnard

berrnard

Zauber

Teď je to ono!

 

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)