Někdo s tím musí začít

Autor

Přátelé, dnešní výslech na policii byl jako z rádia Jerevan. Nakonec nešlo o zemědělský protest, ale o protest odborářský, nešlo o hnůj, ale o pomluvu a nebyl jsem v roli sprostého podezřelého, ale potenciálního poškozeného. Ano, moji stálí čtenáři už vědí. Šlo o Petru Mazancovou z učitelské platformy, která o mě v televizi řekla, že jsem dezinformátor a proruský kolaborant a po ní do zopakoval i Daniel Takáč a spousta dalších libtardích intervjuků napříč televizemi, rádii i tiskovinami.

Policie to vyšetřuje, bo jsem mohl být poškozen třeba vyhazovem ze zaměstnání, mohl utrpět můj sociální status, moje děti mohly čelit výhružkám, moje žena nebo já jsme z toho mohli mít zdravotní újmu a to všechno by mohlo být kvalifikováno jako trestný čin. To všechno jsem se dozvěděl během poučení, než mi začali klást otázky.

Přiznám se, svedl jsem sám se sebou těžký boj. Od loňska mám diagnostikovanou cukrovku a vysoký tlak. Také už nemám běžné zaměstnání na osm hodin a jsem závislý na přízni svých čtenářů. Mám bambilion svědků, jak se mnou zacházeli v miroslavském kostele a dokonce si to i dali do zápisů z jednání. Na mém mesengeru jsou stovky nenávistných zpráv, mobil mám plný nenávistných SMSek s vyhrožováním smrtí. Komentáře na mém twitterovém účtu, to je přímo přehlídka žlučovitosti. Seděl jsem tam a hlavou se mi honilo, že stačí několik vět a pak jen doložit všechno to, co se mi po Mazancové výrocích sešlo… Stačilo jen přinést zprávy od mého diabetologa, jak se mi na podzim zhoršilo zdraví. Navíc, by mě to nic nestálo. Šetří to policie. Žádné podávaní žaloby… stačí jen vypovídat…

Ale také se mi honilo hlavou, že ničit druhým životy, to je výsadou liberálů. Oni cenzurují, nahlašují a podávají trestní oznámení na cokoliv, co se jim nelíbí. Kvůli nim existují ty udavačské Pol Pot budky… tedy Pol Point budky… Nechci jednou houpat na klíně vnoučata a vyprávět jim, že jsem bojoval za své přesvědčení tím, že jsem jedné blběně zničil život. Navíc takové, která neví, co činí. Takové, která bude na povel křičet „sláva,“ prostírat své roucho na cestu a za týden bude křičet „ukřižuj!“ Já přece nejsem jako oni. Ač vyhozen z kostela, přece nezapomenu na to, že nejdůležitějším kořenem křesťanství je odpuštění.

Nechci žít ve světě, kde se jen budou stupňovat vzájemné křivdy až k nesnesitelnosti a krvi. To mají tam v Izraeli a Palestině. Už si toho udělali tolik, že se buď musejí navzájem vyvraždit a nebo si odpustit. Spravedlnosti tam nikdy nebude učiněno zadost. Už to nejde. Nechci žít v zemi, kde to budeme mít stejné a kde se jen bude stupňovat vzájemná nenávist. Smíření je víc než vítězství. Nemohu ovlivnit, co udělají jiní a jsem si celkem jistý, že to ode mě bude vzato nikoliv jako vstřícnost, ale jako slabost, ale já tuto hru hrát prostě nebudu.

Moje vlast potřebuje odpuštění, ne spravedlnost. Tato společnost potřebuje velkorysost, nikoliv sudičství. Nota bene sudičství, jehož tváří je Igor Mříž. Mým vzorem je Ghándí, nikoliv Tadasuke Óoka.

Petro Mazancová! Nejspíš toho budu brzy litovat, protože podobnou vstřícnost k sobě čekat nemohu, ale já ti život komplikovat nebudu. Jestli tu jednou chceme mít slušnější společnost, někdo s tím musí začít.

Děkuji tomu, kdo se mě zastal a podal to trestní oznámení. Pokud se mi ozvete, máte u mě pozvání na zabijačku. Ale nemohu si chladit žáhu na hloupých lokajích mocných.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

 

 

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (412 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

.. začali vidět do úst..

Ač pana Svěráka zrovna nemusím, uznávám, že filmy, na kterých se podílel jsou hezké.. Vždy, když vidím nějakou Progresivisticko - fašistickou vulgární kreaturu, tak si vzpomenu na scénu z filmu Tmavomodrý svět..

Učebna, českoslovenští piloti se učí angličtinu.. 

Jeden z nich, frustrovaný tím, jak mu to nejde se rozhodne odejít z pilotního kursu k jiné jednotce, protože mu ta angličtina opravdu zoufale nejde..

Paní učitelka, drobná dáma mu zastoupí cestu a říká, že ona bojuje s PANEM HITLEREM tím, že československé piloty učí anglicky. 

Nesabotujte můj boj proti PANU HITLEROVI!

Velká Británie po celou válku neřešila skutečnost, že Německo vysílá v angličtině svou propagandu. Vysílání nerušili, nezakazovali ho poslouchat..

Jen po válce anglický kat Albert Pierrepoint oběsil Johna Ameryho, hlasatele nacistického vysílání do Anglie, ale jen proto, že byl poddaným britského panovníka a službou nepříteli zradil svou vlast. Kdyby byl Němec, nestál by jim za to.

Je možné i s někým takovým, jako byl Adolf Hitler, bojovat na život a na smrt, a přesto zůstat zdvořilý.. Ale naši Progresivističtí aktivisté to zkrátka nedokáží..

 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (146 hlasů)
Trvalý odkaz

Odpusť, právě jsi nastavil druhou tvář! Vše bude zaprotokolováno, překrouceno a v budoucnu použito proti Tobě. Kdo nevyužije právo nevypovídat, je proti soudcům a žalobcům, vystaven v budoucnu zničením sám nebo i s rodinou. Nechci číst o další Miladě. 

Odpojuji se spolu s Olinem. Číst Tě nepřestanu. 

Průměrný počet slepic: 3.7 (38 hlasů)

Pokud tedy Vidláka ukřižují a hnutí jeho následovníků dobude celý západní svět, tak to je docela dobrý výhled!

Průměrný počet slepic: 4.1 (27 hlasů)

mrize

Vidlák .... Nota bene sudičství, jehož tváří je Igor Mříž (Stříž) ...
Použil jsi výstižnou paralelu Danieli , zase jsi trefil do černého


pro Agios a pro Olin: Koukejte se vrátit zpět přátelé, potřebujeme vás, boj neskončil, teprve začíná.

Průměrný počet slepic: 4.7 (80 hlasů)

vděčná nebude, takovéto jednání bere jako slabost a povzbuzení pro další tlačení na pilu. Už jsem to zažil, dokud jsem nebojoval, bylo to čím dál tím horší, ale třeba se pletu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (81 hlas)

.. ale alespoň pohlédnuli do zrcadla, a uviděli své křivé huby..

Průměrný počet slepic: 4.5 (54 hlasů)

jsou otrlí, nejspíš si dokonce myslí, že to dělají správně. Policie mi nepomohla nikdy, ani když jsem chtěl (vykradená auta, byt...), byla to jen ztráta času, teď už bych je snad ani nevolal a po slavném výkonu ÚS to vypadá, že ani justice není v pořádku. Doufám, že Vidlák to zvládne jinou cestou - s lehkostí sobě vlastní je elegantně znemožní - schopnosti už prokázal.

Průměrný počet slepic: 4.7 (79 hlasů)

No vida, tak už víme, komu se libtardi nejvíc podobají: Cikánům!

Průměrný počet slepic: 4.2 (33 hlasů)

Zažil jsem podobnou situaci a cítil jsem to stejně, je to přesně jak píšete, protistrana to jistě nepochopí ale o to nejde, SMEKAM a klaním se 

Průměrný počet slepic: 4.8 (92 hlasů)

.. a čím více se v něm mažeš, tím více smrdí. Chápu, co Vidlák udělal a proč to udělal..

Několikrát jsem polknul zlost a neřešil vyložené zlomyslnosti, protože považuji za nemravné si zahrávat z něčí obživou.

Průměrný počet slepic: 4.8 (59 hlasů)
Trvalý odkaz

Boj o post slovenského prezidenta postavil do závěrečného duelu proti sobě vítěze prvního kola liberála Korčoka a o něco menšího příznivce Západu Pellegriniho. Což připomíná situaci u nás, kdy se utkali těžce proamerický a prounijní Petr Pavel a zase ne tak o moc menší antirusky a ,,proevropsky“ uvažující Andrej Babiš. Čímž byly tady i na Slovensku eliminovány jakékoliv snahy vrátit do politiky slušné vztahy a konstruktivní diskuzi. Tady nakonec vyhrálo zlo v osobě Pavla, u našich sousedů to dotáhne do konce při plánované neúčasti voličů třetího Harabína k vítězství válečný štváč Korčok a vznikne tím patová situace v celé jejich politice. Co vymyslí Fico, to vetem ocení nový prezident.

  Voliči Harabína se sice nabízí jako výpomoc Pellegrinimu, ale pokud je Harabín nevyzve k podpoře vládního kandidáta, což asi neudělá, je rozhodnuto. Západ Slovenska se totiž cítí být stabilním partnerem EU a především Bratislava ukazuje, jak zmanipulovaní obyvatelé velkých hlavních měst jsou. Je to stejné, jako v naší Praze. Vysoká koncentrace vysokoškoláků, umělců, sídel zahraničních koncernů a státních úředníků způsobuje totální vymytí mozků a ztrátu smyslu pro realitu. Navíc se po neúspěchu Šimečky v parlamentních volbách tamní liberálové zmobilizovali, netříštili síly a výsledkem je šokující a více jak 5% náskok Korčoka před druhým kolem. Je strašidelné, jaký vliv mají lidé typu Vašáryové, Dzurindy a řady dalších umělců a médií na myšlení lidí žijících v Bratislavě.

  Jestliže Fico udělá vše pro nezatažení Slovenska do příprav na válku, což nebrání přejezdu Slovenska vlakům se západní vojenskou technikou, pak Korčok bude jeho protiváhou a bude se snažit zapojit Slováky do čehokoliv, co bude namířeno proti Rusku, ale i proti sousednímu Maďarsku a Orbánovi. Prezidentské volby jsou tak varováním i pro nás. Nenávist vůči vládě Petra Fialy je v ČR vnímána na sociálních sítích, v diskuzích mezi lidmi i v dění v Parlamentu, nicméně opravdu se tyto nálady promítnou nejdříve do evropských, a později i do parlamentních voleb? Pětikoalice má na své straně média, eurounijní peníze, a i když se to nezdá, stále ji veřejně preferuje třetina obyvatelstva. Uvědomíme li si, jak zdatně umí pětikoaliční kandidáti před volbami lhát a blafovat, čímž i s podporou mainstreamu zmanipulují část nerozhodnutých voličů, není změna u nás nijak jistá. A navíc Praha.

  Jestliže Petr Pavel těsně porazil Andreje Babiše, přestože bylo evidentní, že je bezprecedentní sluha Západu (což by byl Babiš také, jen o chloupek menší), pak se nakonec to samé může opakovat i v dalších našich volbách. Na Slovensku v těch parlamentních liberálové zaspali. Matovič a Šimečka byli svým přihřátým vládnutím skutečnou ostudou, ale kdyby prounijní a protiruské síly nasadily proti Ficovi jiné neprofláknuté tváře, asi by Slovenko dále pokračovalo ve starých kolejích. Liberálům to došlo pozdě a nyní tedy vsadili na jednoho ze svých řad a Korčoka vynesli k vítězství v 1.kole. To druhé bude mít možná dost usnadněné a Slovensko tím promarní šanci na změnu.

  Vrátíme se ještě k nám. ANO není ničím jiným, než další liberální stranou se zaměřením na Západ. V podstatě je na stejné vlně jako ODS a s výjimkou Petra Fialy a pár dalších současných předáků modroptáků či Pavla Novotného by si navzájem rozuměli. Jejich rétorika je probruselská, protiruská a k demokracii má stejně daleko. Babiš není zdaleka čistý, stejně, jako Fiala a pár dalších motajících se v kauzách kolem kampeličky a Dozimetru. Prozatím jakékoliv dohodě mezi ANO a ODS brání partnerství občanských demokratů s bezvýznamnou stranou Top09 a se skomírající KDU-ČSL, ale v podstatě se toto může po volbách změnit. Nezapomeňme, jakých lopingů jsou naši politici schopni. Jen naivní občan má radost z vysokých preferencí ANO a věří v jejich schopnost změnit dění u nás, Je to jen komedie pro lidi.

  Kdyby tomu tak nebylo, tlak na vyšetření kriminality vedení Pětikoalice by byl mnohem intenzivnější. Bohužel, skutečná opoziční síla je roztříštěná, slabá a nejvýrazněji se projevuje na sociálních sítích, nikoliv ve volebních místnostech.  Slováci ukázali, že ani u nich není změna směru prioritou. Nakonec se možná ukáže, že zvolení Fica byly jen podceněním soupeře a nedůslednost tamních liberálů. Nápravu však zjednali obratem.

Jindřich Kulhavý   25. 03 2024

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (111 hlasů)
Trvalý odkaz

Znamená to vše máznout a nic se nestalo? To asi ne.

Mám na to příklad ze života, na který nejsem moc hrdý, ale trefně to vysvětlí odpuštění. Kdysi jsem zblbnul a začal si románek s jednou rockovou zpěvačkou. K ničemu nedošlo, ale je fakt, že kdyby to trvalo dýl, asi by došlo, ale přišla mi na to žena. Jelikož je temperamentní, tak prvně velkej brajgl, pak týden tiché domácnosti a potom za mnou přišla, když jsem si nasypal na hlavu asi 20 čísel popela a povídá: "Já ti odpouštím, ale nezapomenu".

Na tomto příkladu je zřejmé, že odpouštějící vás nechce trestat, ale křivdu si nese dál. Kdo nenese, tak musí už ale chodit s tím kroužkem nad hlavou.

Průměrný počet slepic: 3.7 (44 hlasů)

nebo k ničemu nedošlo? Když je už románek, tak už došlo ne?

Průměrný počet slepic: 2.6 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Jen tak dále, bratře. Zatím jedna z nejlepších myšlenek, co jsem tatím od Tebe četl.

Libtardi jsou lidé velmi podobní nám. I mezi nimi jsou dobří lidé, i lidé zlí. I je někdy mrzí urážky  vulgarismy a neodpuštení, rozdělení až nenávist mezi lidmi.

Mě už tento boj proti lidem nebaví. Sice je politický někdy naprosto nechápu, ale lidsky mám mnohé z nich fakt rád. Vím, že se nikdy neshodneme.... ale jsou to třeba známí ze spolku, nebo jsme spolu vyrůstali, nebo rodiče kamarádů mých dětí....

Mám za to, že vedeme jakoby souběžně dva typy boje. Jeden je za lepší svět. Ten asi nemůžeme tak úplně vyhrát. Svět je vždy současně zlý, s prvky nutného dobra. Ale dobrý není a nebude. Podobně je to s lidmi. My tak nějak bojujeme o svoji duši. Můžeme se snažit vyhrát svůj boj za svět, pokud se však vydáme principů lidskosti, odpouštení, lásky... a přistoupíme třeba na podlost, univerzální zášť k nepřátelům a pod., ten hlavní boj bychom prohráli. A po tolika temných politických článcích najednou přijde připomínka, že jsi to vnitřně nevzdal a hledáš to vyšší. Kus té křesťanské podstaty v Tobě zkrátka očividně je pevně zakotven. Bohudík.

Paráda. Děkuji. Abych nezůstal jen u slov, pošlu Ti v nejbližší době nějaký drobný dar na IRV. Ať nezůstane jen u slov.

Ať se Ti neustále daří. A to hlavně v tom podstatném. 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (87 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 3.3 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Jen tak dále, bratře. Zatím jedna z nejlepších myšlenek, co jsem tatím od Tebe četl.

Libtardi jsou lidé velmi podobní nám. I mezi nimi jsou dobří lidé, i lidé zlí. I je někdy mrzí urážky  vulgarismy a neodpuštení, rozdělení až nenávist mezi lidmi.

Mě už tento boj proti lidem nebaví. Sice je politický někdy naprosto nechápu, ale lidsky mám mnohé z nich fakt rád. Vím, že se nikdy neshodneme.... ale jsou to třeba známí ze spolku, nebo jsme spolu vyrůstali, nebo rodiče kamarádů mých dětí....

Mám za to, že vedeme jakoby souběžně dva typy boje. Jeden je za lepší svět. Ten asi nemůžeme tak úplně vyhrát. Svět je vždy současně zlý, s prvky nutného dobra. Ale dobrý není a nebude. Podobně je to s lidmi. My tak nějak bojujeme o svoji duši. Můžeme se snažit vyhrát svůj boj za svět, pokud se však vydáme principů lidskosti, odpouštení, lásky... a přistoupíme třeba na podlost, univerzální zášť k nepřátelům a pod., ten hlavní boj bychom prohráli. A po tolika temných politických článcích najednou přijde připomínka, že jsi to vnitřně nevzdal a hledáš to vyšší. Kus té křesťanské podstaty v Tobě zkrátka očividně je pevně zakotven. Bohudík.

Paráda. Děkuji. Abych nezůstal jen u slov, pošlu Ti v nejbližší době nějaký drobný dar na IRV. Už jsem o tom nějakou dobu přemýšlel, tak teď je tu pěkný impuls. 

Ať se Ti neustále daří. A to hlavně v tom podstatném. 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

mir ve svete

První účastnice kosmického letu z Běloruska Marina Vasilevskaja, kosmonaut Roskosmosu Oleg Novitskij a americká astronautka NASA Tracy Dyson se přemístili (viz video) z lodi Sojuz MS-25 na palubu Mezinárodní vesmírné stanice, vyplývá z vysílání Roskosmosu.

Přikotvení lodi Sojuz MS-25 k Mezinárodní vesmírné stanici proběhlo automaticky, přesně podle programu. Posádka kosmické lodi Sojuz MS-25 otevřela poklopy a přemístila se do Mezinárodní vesmírné stanice.

nádherné video + zdroj zde: https://t.me/neCT24/52974

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

Kosmická loď Sojuz MS-25 se autonomně připojila k modulu Mezinárodní vesmírné stanice viz níže dvě videa:

https://www.youtube.com/watch?v=AhdCYfDzwlE

https://www.youtube.com/watch?v=gghnFuMKfn0
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

Proč ve vesmíru spolupráce dvou "úhlavních nepřátel" funguje??? Já vím, můžete namítnout, že dohoda o spolupráci ve vesmírném výzkumu existuje už víc jak 30 roků. To je fajn. Ale proč to nejde zařídit na Zemi?

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

Jediné místo, kde se Rusové a Američané ze sebe upřímně radují a šťastně objímají, je mimo Zemi. Na Zemi si to již nelze představit. To je stále možné pouze ve vesmíru.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

MAP 1947 ŠOK! Kyjev najal a vyzbrojil džihádisty, aby rozvraceli Rusko, vyvraceli v něm křesťanství a všude na dobytém území zřizovali pravověrné kalifáty! Kdo vlastně nyní tahá za nitky světového terorismu!?

Teroristický útok na největší ruské obchodní a nákupní středisko Crocus je zajímavý z řady aspektů, a ty všechny ukazují, že se nejspíš jedná o velice dalekosáhlou tajnou operaci, uskutečněnou islamistickými teroristy ISIL přesně v době, kdy kyjevský režim hromadně najal a vyzbrojil islamistické džihádisty ISIL, a jejich vůdcům udělil ukrajinskou státní příslušnost, a jmenoval je plukovníky, a vyslal je i s jejich tlupami na hranice s Ruskem. A nějakou náhodou zrovna poblíž místa, kudy se chtěli z Ruska evakuovat teroristé z moskevského Crocusu. Těch náhod je až přespříliš, aby nebyly alarmující. A je tak načase, se na celou záležitost podívat blíže. 

Česká i západní mainstreamová média začala jedno přes druhé o víkendu hlasitě vřískat, že je jasné, že teroristický útok na moskevský Crocus provedli džihádisté ze skupiny ISIL-K, že zapojení Ukrajiny nebo Západu do útoků je vyloučeno, a dokonce, že se jedná o útok pod falešnou vlajkou spáchaný Putinem! Komediální Forum-24 dokonce tím, že obvinilo Putinovy bezpečnostní síly – že se na místo teroristického útoku dostavily podezřele až hodinu po jeho začátku, a tak daly najevo, kdo za útokem stojí – všem Čechům odhalilo, kdo stál za střelbou na pražské Filozofické fakultě, protože i tam se Rakušanovy bezpečností síly nějakou náhodou dostavily se značným zpožděním. 

Letos 7. března US generál Michael Kurilla na slyšení v Kongresu přiznal, že Pentagon nyní dělá vše proto, aby zajatí teroristé ISIS pocházející ze zemí Střední Asie byli, co nejrychleji propuštěni ze zadržovacích táborů v americké okupační zóně v Sýrii a Iráku, a odeslání do Tádžikistánu, Kyrgyzstánu, Uzbekistánu a Kazachstánu! ...

To je jen úryvek z článku, celý článek zde:
https://www.michalapetr.com/map-1947-sok-kyjev-najal-a-vyzbrojil-dzihadisty-aby-rozvraceli-rusko-vyvraceli-v-nem-krestanstvi-a-vsude-na-dobytem-uzemi-zrizovali-pravoverne-kalifaty-kdo-vlastne-nyni-taha-za-nitky-svetoveho-ter/

Průměrný počet slepic: 4.4 (31 hlas)

Západní mainstream tvrdí, že Ukrajina nemá nic společného s teroristickým útokem u Moskvy.

Ta sama média však ještě nedávno psala, že mezi ozbrojenci ukrajinského režimu jsou podporovatelé ISIS.

4 fotky a jedno video s ozbrojenci ukrajinského režimu podporovatelé ISIS ve zdroji viz níže.

zdroj: https://t.me/neCT24/52943

 

Průměrný počet slepic: 4.2 (26 hlasů)

Teroristický útok v Moskvě je součástí operace “Gladio” s cílem eskalace války na Ukrajině po vyprovokované ruské odvetě proti Ukrajině za spáchaný teror! Součástí operace Gladio byly i protiruské provokace Skripal, Vrbětice a Ricin! Nulandová nově řídí bezpečnostní a rozvědné operace Ministerstva pro vnitřní bezpečnost! Její “vyhazov” z křesla náměstkyně ministra zahraničí tak byl ve skutečnosti povýšením!

Americký analytik a novinář Alex Jones vystoupil v exkluzivním pořadu americké divize ruské televize Russia Today v USA a zanalyzoval teroristický útok v Moskvě. Připravil jsem (ps. píše pan VK od Aeronetu) pro vás titulkované video, na které mně upozornil kolega ze slovenské Infovojny, protože obsahuje naprosto klíčové informace, které dokonale vykreslují a doplňují mé články na téma teroristického útoku v Crocus City Hall v Moskvě.

Tento útok evidentně provedli diletanti z Tádžikistánu s nízkým IQ, kteří byli podle všeho naverbováni ukrajinskou GUR se slibem, že dostanou zaplaceno, z Ruska odjedou na Ukrajinu, dostanou nové identity v zatím nezjištěné zemi EU a samotný teror v Moskvě potom americké ministerstvo zahraničí svalí na Islámský stát, který ovšem založil Barack Obama, jenž zafinancoval jeho vznik v době války v Sýrii.

A dnes americká administrativa používá Islámský stát jako cirkusový kočár, na který se svalí všechny teroristické útoky, které americká CIA, britská MI-6 a ukrajinská GUR naplánují, zafinancují, zorganizují a skrze najaté a naivní bojovníky z nejchudších zemí provedou. Jakmile útok proběhne, americká administrativa ihned a bleskurychle rozšíří informace, že šlo o Islámský stát, který kvůli věrohodnosti na svých webech publikuje videa z jednotlivých akcí. 

Američané pro zvýšení důvěryhodnosti, aby si světová veřejnost myslela, jak úžasně pracují americké tajné služby, dopředu o několik týdnů či měsíců rozšíří svým ambasádám, a rovněž ambasádám vazalských zemí, varování, že se občané USA a dalších států mají vyhýbat těm a těm místům, např. koncertním halám.

Stejně jako již 7. března varovala [1] americká ambasáda v Moskvě, že se Američané mají vyhýbat místům s vysokým počtem osob, např. “koncertním halám” v Moskvě. A přesně v koncertní hale v Crocus City Hall proběhl minulý pátek teroristický útok provedený naivními Tádžiky, o jejichž inteligenci už pochybují i ruští novináři a média, jak někdo mohl najmout takové osoby. Všechno to proběhlo přesně podle scénáře Operace “Gladio” a doslova se z toho tají dech. Jak správně Alex Jones vysvětlil, operace Gladio byla a podle všeho v určité modifikaci stále je tajný program NATO, který se aktivuje ve chvíli, kdy Sovětský svaz a dnes Rusko začnou v Evropě vyhrávat v nějaké válce.

Rusko se tak minulý pátek stalo dějištěm Operace Gladio

video z českými tituky viz zde:
https://rumble.com/v4lh4m8-podle-alexe-jonese-byl-teror-v-moskv-soust-operace-gladio-s-clem-eskalace.html

to je úryvek z článku, celý článek viz zde: 
https://aeronet.news/teroristicky-utok-v-moskve-je-soucasti-operace-gladio-s-cilem-eskalace-valky-na-ukrajine-po-vyprovokovane-ruske-odvete-proti-ukrajine-za-spachany-teror/

Průměrný počet slepic: 4.6 (30 hlasů)

Na české wikipedii se o OPERACI GLADION nic nedozvíte, lépe se koukněte na anglickou wikipedii po použití překladače google-translator viz zde :
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio

Na Protiproudu již v roku 2016 byla popsaná role Operace Gladio pod názvem článku: "Operace Gladio: Tajný projekt CIA a NATO je už veřejným tajemstvím. Operace pod falešnou vlajkou jsou řízeny ze zámoří" viz zde:
https://protiproud.info/politika/2606-operace-gladio-tajny-projekt-cia-a-nato-je-uz-verejnym-tajemstvim-operace-pod-falesnou-vlajkou-jsou-rizeny-ze-zamori-je-take-soucasny-teror-v-evrope-dilem-tajne-armady-nato-merkelova-nam-to-nerekne.htm

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Nejsem theolog, ale v Novém zákoně se sice píše o nastavování druhé tváře a o kameni a chlebu, o odpouštění nepřátelům, ale Starý zákon praví o oku za oko. Vždycky mi ta křesťanská deklarovaná smířlivost přišla poněkud asymetrická. Přitom v době největší slávy křesťanství, tedy ve středověku, se vedly kruté války a křížové výpravy právě ve jménu Krista. A ve válce rozhoduje síla, ne ohleduplnost. Viz Bílá hora. Protestanti dostali strašně na prdel a táhlo se to s námi 300 let. Osobně si myslím, že být tolerantní je možné pouze tehdy, kdy očekáváme od protivníka totéž. Jinak je to neprozíravé a vymstí se to!

Průměrný počet slepic: 4.7 (50 hlasů)

Obavám se, že platí Starý zákon,  tedy oko za oko, zub za zub. Vzpomínáte, jak se po hadráku  v roce 89  říkalo: "Nejsme jako oni" ?   A jak to dopadlo?  Ještě v roce cca 2014 by  jsme  všichni považovali za zcela nemožné a naprosto zcestné,  aby  se na hradě uhnízdil  bývalý komunistický rozvědčík a první dáma  bývalý politruk. Nežít tady, považoval bych to za komické.  Jenže  za  posledních 10 let  liberálně demokratických  rejdů je možné ledacos. A špatná zpráva je,  že  hrad, to je  jen ta pověstná špička ledovce  celého  gigantického  průseru, který se skrývá pod povrchem.  A ze kterého se budeme  vzpamatovávat desítky let. Tedy pokud se z něj vůbec nějakým zázrakem vyhrabeme.

S okem za oko  souvisí i Ukrajina. Počátek  války na Ukrajině je v tom,  že Rusko  bylo  důvěřivé, vstřícné dohodám  a v souladu s uzavřenými smlouvami dodávali za příznivé ceny energie.  A  očekávalo, že liberálně  demokratický Západ bude také plnit svoje dohody.  Západ nesplnil vůbec nic, sliby a smlouvy byly  jen podvod na Rusko ( nerozšiřování NATO, dohody z Misku, atd., atd. ).  A protože Rusové nechtěli eskalovat situaci a stále ustupovali, tak Západ postupně přitvrzoval.    A kam to došlo  vidíme dnes všichni - jsme v předtuše odvodů a vyslání vojáků  na Ukrajinu, kde už nyní vraždí Slovan Slovana a vypadá to, že bude ještě hůř.  Dnešní  liberálové  rozumí pouze  "svojí  řeči", velkorysost,  dobré skutky a dodržování dohod  okamžitě zneužijí.  A když zjistí, že nepřijde trest, příště agresi vystupňují o level výš.

Ten kdo se nepoučí ze svých chyb je  odsouzen k tomu  si historii zopakovat. Zdá se, že Rusové se už poučili a Západu nevěří ani nos mezi očima. Kdy se poučí náš milý Vidlák?  Zatím má "jen" cukrovku a vysoký tlak. Bůh s Tebou Vidláku, upřímně Ti přeji pevné zdraví a brzké prozření. Dřív, než bude pozdě.

Průměrný počet slepic: 4.8 (52 hlasů)

In reply to by Pekarius

Trvalý odkaz

Ne, Pekarie, první křížové války se vedly z důvodu, aby Jeruzalém nebyl v muslimských rukách, aby prostě křesťanští potníci mohli na pouť do svaté země. A pak se z ní nerozčtvrcení vrátili. Ty další byly stran muslimsko-osmanské rozpínavosti. A ještě mě zarazilo, jak úpíte na 3 staletími po BH, jakoby před ní tady byl blahobyt a Tuzex. Až s příchodem Habsburků k nám pronikla civilizace a novověk. Ostatně to, že umíte psát, je vkladem Marie Terezie.

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Nepíši o důvodu, ale o způsobu vedení kruciát. Byla to řezničina. A ohledné BH to byl útlak náboženský, tedy ideologický, a bylo to pro protestanty velmi kruté. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Posílám živou slepici v uvedené ceně na Váš účet. Ale.. Posluž (odpusť) čertu, peklem se ti odmění .. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)
Trvalý odkaz

že Vidlák dobře učinil. Ušetří si tak čas a především nervy. V tomhle prohnilém režimu by stejně ničeho nedosáhl. Režimem dobře vykrmené prasnici Mazancové a stejně tak vykrmenému praseti Takáčovi, by naši soudci, jež jsou všeobecně známí svojí vysokou morální a mravní autoritou, stejně nijak neublížili. Oni totiž společně tvoří tenhle režim a tyto hodnoty, které nám posléze dávají sežrat.

Průměrný počet slepic: 4.8 (53 hlasů)
Trvalý odkaz

Souhlasím s názvem článku, že někdo už s tím začít musí, ale mám na mysli začít se bránit a trestat původce urážek. Atmosféře v naší zemi totiž moc nepomůže vědomí, že je zde možné beztrestně někoho, navíc  lživě,  označovat za proruského dezoláta. Pan Vidlák podle mě s ničím nezačíná, protože absence obrany proti nespravedlivé dehonestaci je zde normální a je to tak už od kovidu. Většina napadených se nactiutrhání nebrání, přitom pár medializovaných rozsudků by mohlo odradit další potenciální nactiutrhače . V součastnosti tady pláčeme, že tu mizí právní stát, ale nemůžeme za to tím, že právo nevymáháme? Myslím tedy, že pan Vidlák zde udělal taktickou chybu a propásl příležitost přispět ke změně klimatu v naší zemi, zvlášť když jí dostal až pod nos na stříbrném podnose. Přísloví, že orel mouchy nelapá vnímám také jako liché, jelikož zmíněná paní není jako šéfka Učitelské platformy žádná muší váha. A Petr Fiala s Vítem Rakušanem (kteří používají stejné výroky), také nejsou žádné mouchy, narozdíl třeba od anonymních gaučových hejtrů na Twitteru. Jsou to velmi silní soupeři, které není radno podceňovat a je potřeba se jejim praktikám bránit. Když nebudeme bojovat proti zlu, tak zlo velmi snadno zvítězí.  Tato "kritika" je pouze názor, pohled na věc, a rozhodně nemá ambice pana Vidláka nějak soudit za jeho lidské rozhodnutí, které já samozřejmě plně respektuji. Navíc "kritika" přichází od člověka (mě), který panu Vidlákovi nesahá ani po kotníky takže asi tak..........Howgh

Průměrný počet slepic: 4.7 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

a oni do nás kamenem https://youtu.be/nhmtYUqebgY?si=Zednwk-qk0yQ8cCC

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

VÁŽEÝ Vidláku

asi bych to nedokázal. Dát takovou morální lekci zmetkům, na to musí být síla.

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Danieli - skvěle. I když si asi úplně neumím představit ten obrovský tlak, jakému jste vystaven, zachoval jste se asi nejlíp, jak to šlo. S rostoucí popularitou a vlivem se množí i ti nepřející. Slušně řečeno. A tak, i když much kolem krouží pořád hodně, je to ve vaší poslední odpovědi. Orel mouchy nelapá.
Přeji hodně sil a pevné zdraví.

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Danieli, Daneli,

asi jste to nechtěl, ale nejspíš díky panu Bc Karlovi xxx, jste poslal té aktivistické zrůdě jasný vzkaz. Přečtěte si pořádně zápis poslední odpovědi.  Ta záměna "a" za původně myšlené "e" je nejen půvabná, ale i velmi významná. Podle mě to znamená dvě věci. První mluví o tom, že majitel mlýnů je sice nechá mlít pomalu, ale jednou přece jen domelou.  A ta druhá - ještě chvilku mel pantem, ty libtardí zrůdo a orel se tak nasštve, že si začne všímat i těch much.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

a navíc zatím dost velké množství "přizpůsobivých až blbých", případně nejspíš profesionálních "odpovídačů" pod jejich články na seznamu, nebo FB a dalších mediích. Paní Šmuclerová dost dobře vysvětluje, jak je vhodné na všech sociálních sítích ředit rozhýbanou veřejnou diskusi, aby občané váhající, i neváhající zašmátrali po jistotě mlčení, nebo "správných reakcí".

Mohou se opřít i sice neváhající a kritizující současnou vládnoucí pětikolku a část parlamentní opozice. Stačí zmínit některé přesvědčené o rozvrácenosti mimoparlamentní opozice, pročež je nevolit třeba Rajchla, nebo STAČILO!, protože jejich hlasy stačit nebudou a ANO je pro ně jistota. Mohou mít pravdu v případě, že dostatečně "vyděsí" tu část opozičně naladěných lidí, kteří však jdou k volbám minimálně se třemi lístky a za plentou se demokraticky rozhodnou pro jeden z lístků třeba systémem "zavřu oči, sáhnu po jednom a děj se vůle alláhova. Tahání z rukávu bez jasné úvahy až v "koncertní síni" je jednou z těch metod, která funguje v neprospěch skutečné opozice, nejistota se potom stává jistotou protahování společenského problému.

Co se týká tebe Dane Sterziku, pokud to trochu jde, hledej způsob, jak zmírnit zdravotní problémy. Od 43 let vím co jde, návody nedávám, nejsem lékař, lékaře respektuji, ti se kterými funguji na slušných hodnotách toho vývoje, však stárnou spolu se mnou. Všechno je jen na tobě. Zejména v menším městě můžeš mít větší problém než my z Práglu.

Jediné, co ze všech doporučení opravdu funguje je "pravidelný, řízený pohyb" ať už na zahrádce a políčku, nebo a to hlavně v oblíbeném sportovním módu. Vyhnout se nesmíš ani způsobu stravování, kde za sebe neřeším výrazně strukturu, rád si pochutnám na všem, ale množství a "čas-důsledná pravidelnost" zůstává základem. Kdo tě vídá na veřejnosti s určitým časovým odstupem, nemůže si nevšimnout jak se ti "zmenšují kalhoty" padající pod přesahující pas. Se změnami toho druhu mám bohaté zkušenosti víc než třicet let. Zhruba kolem čtyřicítky jsem řešil také vážné celospolečenské, i rodinné problémy s těmi celospolečenskými související, na  smutné začátky toho druhu jsem přišel náhodně při kontrole související se změnou zaměstnaneckého poměru a uvažování co dál.  

Nicméně pod křídla příslušnou část opozice převzala paní Dernerová a při případných konzultacích tě určitě nevyžene ani velmi příjemná paní Kateřina Jirousová, blízko máš k jistě zkušené zdravotní sestře Petře Rédové a legislativně s případnými problémy u pojišťoven vás zastřešuje zdravotní právník Ondra Dostál. Je vás víc mladých a vývojem postižených, na kandidátce, nebo v partě. Poohlédněte se i po těchto otázkách, bylo by škoda, abyste museli vyklízet pole k vůli blbému krevnímu tlaku, a cukrovce druhého typu. Provázet vás to nejspíš bude po zbytek života, ale je to k životu (když se to uhlídá). To jsou v osobní rovině důležitější otázky pro budoucnost, než JEN letošní volby. Bude vás všechny potřeba v kondici a s dobrou náladou ještě dlouho po volbách, ať už se budete pohybovat na politické scéně na jakékoliv úrovni. Maně si při tom vzpomínám na PhDr. Miloslava Ransdorfa, který právě dnes výrazně chybí.

Zdravotní problémy, i jen jednotlivců, se málo slučují s velmi výraznou politickou aktivitou a my minimálně tady na kydech dost sobecky chceme, abys vydržel pracovat jako dosud. Statečných, ochotných nastavit hřbet za "společnou věc" se nedostává, stejných jsou ale také plné hřbitovy.

Zkušenost s policií na tvé straně ti nezávidím, určitě ti šly hlavou různé myšlenky. Mazancové a dalším jsi jistě nastavil slušnou laťku, je otázku, zda to pochopili a jak dalece jsou vázáni "jinou společenskou praxí". Ve veřejnoprávních a jim příbuzných sdělovadlech se to nikdo nedozví!!!

Přeji tobě i např. Petrovi Burešovi, abyste se úspěšně poprali jak se společenskou realitou, tak hlavně s osobními problémy zdravotního charakteru. Je to vaše povinnost k dětem a rodinám, ale i ke společnosti, která se však bez vás v nejhorším obejde.

Je to tvrdé a možná až příliš osobní, co píši, ale někteří rozumnější, mí vrstevníci, mohou vidět potřebu toho co jsem popsal.

Pokud už bych se zde na Kydech do Velikonoc neobjevil, přeji všem hlavně klidné Velikonoce a radost v rodinách.

Velikonoce

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)
Trvalý odkaz

považuji, Vidláku, za důležitou.

Kdyby lidé považovali bližního za sobě rovného, nemuseli by ztrácet drahocenný čas nadáváním na politiky.
Ve své zemi by byli Suverénem a sami by společně rozhodovali o všem podstatném.

Je těžké to pochopit?
Je nemožné se poučit od úspěšných?
Je lepší nechat se táhnou za ručičku a za nos?

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

Úcta k bližnímu svému se jinde v Přírodě nevyskytuje...Takhle to nefunguje ..

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

In reply to by Děda Čestmír

Trvalý odkaz

aby společně snadněji a rychleji našli potravu - za oknem mi tady poletuje nejméně dvacet sýkorek, jedna druhou od korýtka neodhání ...

Bez úcty k bližnímu budete až do smrti a na věky jen nadávat na poměry, místo aby jste sám měl možnost je společně ovlivnit.

Čestmíre, Svobodní jsou bohužel asi stejná parta jako PRO nebo SPD - na nabídku bezplatně informovat o švýcarské demokracii neodpovídají :-)

Průměrný počet slepic: 3.4 (9 hlasů)

tak to mně je líto, mám tam kontakt, zkusím.. :-) No, k tomu jak to funguje, teda aspoň podle mého: tento svět řídí 2 síly (Bůh má rád 2 -> muž a žena, kladný a záporný pól, světlo a tma, akce a reakce...atd.) První silou je chamtivost (to není úplně to pravé slovo, čeština  nemá  přesný výraz, který by odpovídal, snad touha získat či podobně) a druhá síla je strach. Zdá se, že tyhle dvě síly řídí vše živé a tedy i člověka ...a Švýcarsko... Tak asi tak... :-)

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

Tou první je gravitace, a ta je opravdu hodně chamtivá :-)
Čím víc materiálu nahromadí, tím je nenažranější ...

Elektromagnetismus skutečně vychází ze dvou protipólů
- kladného/záporného elektrického náboje a magnetického dipólu.

Silná a slabá jaderná interakce mají jen velmi krátký dosah, takže strach nevyvolávají.
Účel strachu vidím ve snaze zachovat kontinuitu - zákon zachování hmoty a energie.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

ale lidské (či jiné živé) jednání a kauzalitu tohoto jednání. Třeba burza je krystalickým projevem zmíněných sil...A když jsme u toho ptactva, tak krátký příběh z loňské zimy :-) : máme terasu na verandě, kde je i moje krmítko (2,5 m výška oproti zemi). Protože byla zima tuhá a zájem opeřenců obrovský, nasypal jsem slunečnici i na tu terasu... Jako by někdo udělal čáru podle pravítka, asi metr ode zdi byla ta semínka a pak už nic, ani jedno. Sýkory (i ostatní) měli nastavenu tu čáru strachu přesně ... :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Sýkorkám ani vrabcům nevadí, když je člověk zblízka zpoza skla pozoruje zobat na okenním rámu.

Ale strakám se to vůbec nelíbí, člověka za sklem hned identifikují jako nebezpečí - mají asi lepší pozorovací schopnosti a vyšší inteligenci.

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

Tu jedinou, která to myslí vážně, aspoň jak pevně doufám, platila doposud většinově její současná předsedkyně, Ing. Mgr. Pynelopi Cimprichová.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

strana švýcarské demokracie

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)

Nenašel jsem v od-kaz-ech jedinou zmínku, že by Robejškovi Realisté uvažovali o zavedení osvědčených principů švýcarské demokracie:
- důsledný federalismus
- subsidiarita a silné obce
- vojenská neutralita
- suverenita občanů
- konkordance
- kolegialita

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)