Strašně se na to těším...

Autor

Strašně se na to těším… – litterate.cz

Trošku delší demonstrační úvodník:

Samozřejmě nepřestávám sledovat, jak se vyvíjí roztržka mezi svolávateli demonstrace Vrábelem a Havlem. Během včerejška jsem si pohovořil s celou řadou lidí, kteří se kolem zmíněných pánů pohybují, popovídal jsem si i s těmi, kteří na demonstracích vystupují, vyslechl jsem si jejich verze příběhů a trošku jsem zaapeloval na jejich jednotu, protože jsem si tak nějak matně pamatoval, že všichni bez rozdílu skandovali… jak to jenom bylo… aha, už si vzpomínám: Česká republika na prvním místě. Kvůli tomu se nosily henty přeložené trikolóry na srdci, ne?

Zdá se, že jsem neházel úplně hrách na zeď… Havel napřáhnul směrem k Vrábelovi ruku ke smíru. Bude stisknuta? Nevím. Podle tónu bych si na to nevsadil. Na výsledek čekají se zatajeným dechem jak Středula tak Okamura, kteří ze začátku příležitost prováhali a teď by rádi dohnali a předehnali. Poptávka je veliká a ještě poroste.

Nicméně přátelé, dovolte mi nevyžádanou vidláckou radu, která nebude jen pro Vrábela s Havlem, ale vlastně úplně pro všechny, kteří kolem těch demonstrací běhali a řečnili z pódia. Všichni jste tam plamenně hovořili, jak máte v srdci naší zemi, jak si jí teď Češi vezmou zpátky, Česká republika na prvním místě (což už před časem říkala i SPD). Mluvili jste o tom, jak se máme semknout, jak musíme držet spolu, protože máme vládu plnou pitomců, kteří ale dobrovolně svoje fleky nepustí.

Stačilo trochu zahulákat a vláda se vyděsila k akci. Zastropovali ceny energií. Samozřejmě to udělali blbě a chtěli nám tím jen zavřít hubu… ale báli se. Měli tak stažené půlky, že by mohli řitěmi štípat roxory. A víte, čeho se báli? Té jedničky na hrudích. Té jednoty. Republika na prvním místě. To byla korouhev skoro jak od husitů. Z toho šel strach. Co kdyby to ti burani opravdu dokázali a zjistilo se, že vláda je k ničemu.

Pánové, když to s námi všemi myslíte tak dobře a máte republiku v srdci, co kdybyste si prostě zvolili nového hejtmana? Co kdybyste dali své síly k dispozici těm, kteří měli na pódiu největší odezvu? Dobře víte, na koho lidé čekali. Dobře víte, komu tleskali. Matně si vybavuju, že senátní volby sice moc nedopadly, ale přesto se dostaly dvě „dezinformátorky“ ze kterých měli hlídači pravdy a morálky takový vztek, že z toho týden nespali a dodnes ponoukají policii, aby je rovnou zatkla. Co takhle ony? Teď mají hentu imunitu, což by se mohlo hodit, zároveň jsou JUDry, takže se vyznají v právních kličkách… Jedna už tam na pódiu byla, ne? Co takhle oslovit i tu druhou? Když jsou obě právničky, to se nejspíš budou znát… V senátu teď moc prostoru nemají, ale mohly by se tam vyskytovat mnohem autoritativněji, kdyby vešlo do podvědomí, že za nimi stojí plný Václavák. Autorita Vrábela a Havla je v troskách, o to jste se kluci postarali navzájem. Ale naštěstí jste na pódiu nestáli sami.

Mimochodem… když jsem včera zjišťoval reakce všech, na které mám kontakt, tak nejrozumněji to řekl Rajchl: „Mohli se rozejít po dobrém, mohli klidně dělat dva projekty vedle sebe, mohli se vypořádat s penězi… a místo toho se s jedním nedá domluvit a druhý je pučista…“

Ten, který měl na pódiu na obou demonstracích zdaleka největší odezvu, protože tu nejvíc makal na propagaci, chce raději stát mimo váš spor… asi má Českou republiku na prvním místě… a nebo minimálně chápe nějaké taktické, strategické a politické poučky…

Takže kluci… zvolte si nového šéfa. Předejte oba všechno co máte novému kapitánovi, udělejte to dobrovolně a rádi, vstupte do jeho služeb, uznávejte jeho autoritu a ukažte, že i ve vašich srdcích je Česká republika na prvním místě. Ano, je to veliká oběť. Ale jde tu o vlast že? To by měly jít všechny osobní věci stranou. Zároveň tím zavřete huby všem vašim kritikům, že jste nastrčení a že myslíte jen na sebe.

 

A teď už dnešní krátký text:

Tož se nám v Práglu sjelo na čtyřicet pomazaných hlav. Evropský summit plus další hosté. Nějaké to jednáníčko, pak společná večeře a dneska večer si ještě pokecají lídři osmadvacítky o tom, co se dozvěděli. Televize kolem toho dělá patřičné haló, vláda také, protože to je pro Blyštivého Péťu další velká příležitost, se zaskvět. Zároveň to má ukázat hentu jednotu proti Putinovi a jeho říši zla.

Já jsem jen obyčejný Vidlák a nerozumím tomu, ale tak nějak tuším, že ona velkolepá jednota dneska dostane velkou, velikou ránu. V posledních dnech totiž sleduju stále více zpráv, že naše slavná EU už vlastně ani neexistuje. Němci si jedou svůj záchranný program pro průmysl, Erdogan má také poněkud jiné představy o budoucnosti, než Charles Michel a katarský vládce včera odletěl domů, protože zjistil, že ho tam nepustí, jižní křídlo EU říká, že energetická solidarita nebude, Itálie má poněkud jinou vládu než před měsícem, Řekové se div nechystají na turecký vpád, plyn může proudit pouze zakázaným potrubím Nordstrýmu 2, ale zatím neproudí ani náhodou, unijní šíbři si nechtějí nechat vzít grýndýlovou hračku, Zelenský se má připojit videohovorem a bude chtít zbraně a prachy… Jo a pochybuju, že by katarský emír podepsal před svým odletem nějakou smysluplnou smlouvu na LNG.

Prostě je to průser za průserem. A za všechno může Péťa, který sice nemá žádnou možnost s tím něco udělat, ale chtěl být předseda a všechno to bude na něj.

Já se na derniéra dneska hrozně těším. Nejprve dával na svůj fejsbůk moc pěkné fotečky, jak se vítá s papaláši, jak patří mězi ně a jaká je to pocta pro Českou republiku, že právě ON tomu velí. A pak začali jednat a on pěkně poslouchal, jak se všechno drolí a každý si jede podle hesla „zachraň se, kdo můžeš“. Nejspíš si vyslechl, jak to bude s německým plynem v českých zásobnících, určitě ho zase řádně seřvali, že nedělá, co se mu nařídí… Dneska si navíc ještě vyslechne nové rozkazy ohledně našich elektráren a zjistí to, co my tady už několik měsíců meldujeme.

A tak chci vidět, jak bude vypadat, až vystoupí na tiskovce a bude tohle všechno prezentovat jako úspěch českého předsednictví. Blekotat si může, co chce, ale na jeho řeč těla jsem zvědavý, jako už dlouho ne. Nejspíš bude mluvit o nerozborné jednotě, kterou nic nezlomí, ale tvářit se bude asi o dost jinak.

Tož si to dneska pojďme trochu užít. V poslední době máme málo důvodů k radosti. Pojďme si dneska vychutnat pohled na našeho Péťu, jak zachraňuje nezachranitelné, manévruje v žumpě a snaží se to vydávat za cukrovou vatu.

Jediné štěstí má v tom, že jde o summit neformální, kdy se papaláši přijeli nažrat za naše prachy… společná deklarace nebude. Ale ono je to vlastně logické. Už nikdy nebude žádná společná deklarace. Fiala to brzy zjistí.

 

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (128 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Na horní palubě se tančí v podpalubí je zmatek,někde hoří,někde teče voda a nejde elektřina.
K té demonstraci,ti dva asi nečekali takový úspěch a je dobře,když se projevili už teď,jako narcisi a ne vlastenci.

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dalši z članků pana Vidlaka,ktery jeafakt tak naivni,že text ma působit jako reklama tovarny na vyrobu bromovych tabletek pro už tak ohlupenou demokracii čumilů,kterym ukradli republiku, Zpatky se ma vratit demonstracemi,kde podium bez jakehokoli programu manipuluje s davem řvoucim DEMISI co je vladnouci moci jen k smichu?, Tomu davu pod tribunou tj Spolecnosti Voličců se přimo tady upirá Program potřeb voličů ve formě programu PNZ, kde se hned v prvnim bode za zadnou cenu nesmi dozvědět a tedy i začit diskusi kde a pro tuto SV mizi jejich penize a ani SPD,ktera ma v programu RASANTNI změnu režimu nevi na jaky vlastn3 režim to pry prosazuje změnit!K hrobovemu a ignorantskemu mlčeni zdejši obsady staci jedna NULA jmenem alf a za nim stojici černe pozadi odebrat jakoukoli naděaji na realizaci programu a dalši pohledy do zkřiveneho zrcadla nechutneho informačniho embarga pokračuji s neztenšenou silou rozdavanych bromovych tanlet!
Klidně pokračujte,nebojte se toto neni moncl pod oko,ktery bude zas pro demokracii čumilq a ohlupeneho davu zgumakovan naprosto naivnim člankem!
No ni

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vidlaci vite,že tam byli vidlaci poraženi na hlavu ,aby se to nestalo přinašim vam všem několik rad!Neboť,komu neni rady tomu neni pomoci!
Rada prvni.
Na schomažtoch již nikdy nevolejte DEMISI,ale PNZ,PNZ jinak se vam panstvo bude chechtat jak jste blbi!
Rada druha
V davu budou tajni polizei,budou se ptst co PNZ znamena!Pozor na to sdělte jim,že nic nevite at se obrati na NULU z kydů ten to cizeluje!
Rada třeti
Ti z vas,kteři budou vědět,že PNZ postulaty znamenaji nejen změnu režimu na takovy ktery nebude jen tak krast dvě třetiny platů ,voliči budou mit možnost kontrolovat jimi zvolene zastupitele dnem i noci ,jinak budou chrlit vadne zakony,rovně tam stoji jak zrušit 33 let embarga na Zakon o referendu,odstranit monopol na informace toho zmetka GŘ pry veřejnopravni TV,jak změnu financovat a co se stane pote když bude zrušen kapitalismus což bylo bankstery rozhodnuto,je už v běhu a nejde to odvolat jen odsunout v čase tak holenkove

TO NESMITE TAJNYM POLICISTŮM PROZRADIT !

Odkate je na tu litterate NULU,ktera to vi a proto tady MAŽE,at si toho zmetka vetnou do sve hladomorny a vyrazi to tam z neho pendrekem
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

.." Na schomažtoch již nikdy nevolejte DEMISI,ale PNZ,PNZ jinak se vam panstvo bude chechtat jak jste blbi! "..
Rozveď PNZ...

Ostatně všechny zrádce by měli chytit, odtáhnout do cely jako svině, a pak je odsoudit jako svině.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Zvrhli vladni neomarxiste z kdysi normalnich lidi udělali masu plem,plem baliků!Dyť oni jsou tak ohlupeni,že se teď pote co jim ukradli biliony tovaren,ktere jim patřily v sociku , což označilo ODS za tzv pismeno A.nyni přistoupi k bodu Béee no vy řikate Muhhheee,kdy přqqijde na řadu sektor zemědělstvi a bude jim vše vadnymi zakony,bez možnosti jakekoli kontroly se strany voličů uloupeno a oni volaji na namesti demisi proto,aby to pokračovalo a vyměnili se jen osoby u koryta bez programu PNZ!
GŘ tele vize ty pitomce plošně ohlupuje a oni mu za to plati miliony a to chce i se zpětnou platnosti!
Můj mentor doktor ,ing J.M. CSc než se stal nesmrtelny začal psat PNZ a řekl mi!
Děvenko davej pozor az jim dojdou penize co udelaji a vyloupi ty co je zvolili!
Pak nezbyva než,aby jsi tvorbu PNZ vzala do ruky a oni tě upali jak toho HUSA,ale ma to vyhodu staneš se nesmrtelna a ti knedlici vytvoři aspon největši plaž nahatych v cele Středni Evrope ,jim totiž neni pomoci!Nic jim nevysvětluj budou to chovanci pro blazinec a zachrani je jen když anektujeme Kaliningrad,abychom ziskali přistup k moři,pry se to jako myšlenka došlo i v Ameru kongresu a dostaneme zdarma konečne tu letadlovou loď ,nebot v referendu hylo 85 procent obyvatelů toho fleku PRO!
To je ono! No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Putinovi vyhodili do povětři teroristi Krymsky most a on prozatim mlči!Kdosi koho dost možna podplatili projel s nejmen dvěma tunami vybušniny pres kontroly a ast mostu je ve vodě!
Možna ani Vidlak nechape co se děje a opravdu se na to těši? Co tak nalit vidlactvu čisteho vina,zda se mi,že se z valky snad dokonce těši,no vypada to,že bude za špatne odhady co se tyče voleb, snad dost brzy zrušen zazipsuji mu pusu! aaaaaaaaaaaaa aha,aha aha !
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

že když Putin mlčí , hodně lidí z toho šílí. Asi proto mlčí. (No ale svoje řekl asi před hodinou). Teroristi to byli , ale chlapa nepodpláceli , ale odbouchli , protože mu strčili mezi hnojivo rozbušku na dálku. Přes mrtvou firmu si objednali dovoz hnojiva z Krasnodaru na Krym. Prostě Anglosaksi jak vyšití. Na Boširova a Petrova zase Němci svádějí krach Sveroněmeckých drah hned vzápětí. Božská komedie. Že kancléř Klobása , jak mu říkají Ussrajyncy , věděl o likvidaci NS je už více než jasné. Ta jedna nepoškozená větev buďto ukazuje co jsou hnUSÁci za babráky, nebo si to Klobása vymínil. Copak asi bouchne vzápětí ? Turkish stream ? Tak blbej snad Kokainist-udopianist není. Turecko by mu vyhlásilo válku. Baltic pipeline ? Taky ne. To je jenom takový brčko , který dává polským hyenkám pocity. Že by ukrajinská GTS ?

Zatím bez slepic

Putinovi vyhodili do povětři teroristi Krymsky most a on prozatim mlči!Kdosi koho dost možna podplatili projel s nejmene dvěma tunami vybušniny pres kontroly a čast mostu je ve vodě,ale ne cely!
Možna ani Vidlak nechape co se děje a opravdu se na to těši? Co tak nalit vidlactvu čisteho vina,zda se mi,že se z valky snad dokonce těši,no vypada to,že bude za špatne odhady co se tyče voleb, snad dost brzy zrušen a zazipsuji mu pusu i s tou podpindostnickou NULOU! aaaaaaaaaaaaa aha,aha aha
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Vidláku, nejprve Vám popřeji dobré ráno. Na dnešní téma opozice se ozývám záměrně, protože vystihuje dle mého názoru problém mnohem širší. Jde o ztotožnění se z alternativním názorem kohokoli , na cokoli. Ovšem neméně důležité a možná i klíčové je způsob jeho vyjádření a metody prosazování. Když se prochvilkařská elita prodemonstrovala k moci, pro ty, kteří zůstali bezejmenní se otevřela propast zapomnění. Nastoupila ALTERNATIVA ….. Z mého pohledu jde o většinou nesouhlasné, nebo alternativní názory jedinců a skupin na různé podněty. Teď pomíjím odborné analýzy….. Pro mě to jsou podněty k přemýšlení. V diskuzi pod články mě nepřestává udivovat, že s názorem určitého diskutujícího na probírané téma plně souhlasím a s jeho názorem na jiné téma bytostně nesouhlasím. Vnímám a vážím si alternativy, jako „snůšky“ různých pohledů a názorů, které mě obohacují a na druhé straně děsí mnohdy až militantní jistota, že ten jejich názor je ten jedině správný. Ale až volby ukáží a bohužel i ukázaly …

Průměrný počet slepic: 4.4 (12 hlasů)

In reply to by MNOP (neověřeno)

Trvalý odkaz

.." Vnímám a vážím si alternativy, jako „snůšky“ různých pohledů a názorů, které mě obohacují".. Muheeeeee

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dneska na Hovinkach pisou, jak ceska chamrat setri plynem, jak si utrhuje od huby, jak chodej nehorazny ucty za plyn, jak se rozsiruje topeni vsim mino to i drevem, jak se kominici muzou strhnout a firmy nestihaji vlozkovat kominy. Hmmm!!! V Germanistanu je ale bezvetri, klidek, pohodicka. Spotreba plynu nam krapet oproti lonsku vzrostla. Jsou prumerne o 0,4st. nissi teploty, nez loni touhle dobou. Ano 0,4st. Prej jim asi driv dojde henten plyn. Ja se tesim normalne na to, jak nam zavrou kohouty, kdyz mame ty neekologicke kotle po vidlakovech, jak nas zacnou tahat po evropskejch soudech, jak nedodrzujeme henten grindyl. V Nemecku se bude topit dal! Zima bude tomu ceskymu ksindlu co se staral! ☠️🤨 Bo zasobniky u nas vlastnej Nemci. Schvalne jestli se pletu?! To bude ta evropska jednota. Co bude pindat Blistivej potom? To jsem zvedavej!😀

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

Dokud kompletně celá opozice nepochopí, že nejvyšší
ústavní komunista změnil volební pravidla na většinový sytém, nedojde k výměně současné vládní garnitury. Pětikoalice to ví !!!

Průměrný počet slepic: 4.8 (15 hlasů)

In reply to by Frirz (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jen takova banda blbčů,že nedovede zmordovst ani program změny režimu na takovy,ktery by nekradl dvě tetiny platů!
Chapejte,že takokovy režima, ktery to umonuje si naladili bohati sousede a povstali z ruin,ktere jim způsobilo spojenecke letectvo a nas vy bando knedliku do těch ruin zavedou zloději,kterym nevoni Solidarita a Solidarni stat,kde by se museli o svuj lup dělit fifty fifty!
Z čeho maji strach je obsah tři pismena PNZ !
Tam je obsažena totiž i jejich kontrola voličů nanpmi zvolenych pry zastupitelů z kterych se jinsk ted budou valit dalši vadne zakony dnem i noci!
Ta monost je v PNZ dana provadět V?šEMI volii a to dnem i noci,dale je tam zničeni embarga na zakon o referendu ,jak změnu financovat v miliardach ,odstraneni monopolu na informace toho zmrda GŘ TV a obrana a vysvětleni co je to ŠaWAB?iSMUS,ktery vam ukrade vase prasatka,kravičky a pole,vadnym zakonem o exekucich,kter nikdy nepjde opravit, nebot vadny system kapitalismu bez přivlastku z ODS vychazejici a hlavně z gangsterismu taky, vam dava rany a vy se tu mrcasite a vychvalujete sebe sama jak jste vy individualističti poseroutkove na to připraveni !
Jeho krizi přaežit,aale cely narod Švejků neumi odstranovat ty krysi pričiny!
Hanba salati a jste stejne všichni bezkulečfnici a jdete za tema dvema cipukinama svolavat demošku bez programu s a jednim bodem Babus paddni dejTak vy srači do toho ,řvěte demisi,aby do koryt nastoupili dalši zmrdi a mlaskali při piratske loupei vaich aktiv a peněz!!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Jinak se tady moji mili knedlici vzpamatuji z agonie!
Demisi ,demisi!Penize nejsou dnes na prvnim mistě!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

"Já neříkám tak ani tak, kdopak se ve mě vyzná", praví Jindřich Plachta ve filmu Karel a Já.
Nemyslím, že toto je krédo pana Vidláka. Ze všech jeho textů mám dojem, že v jeho zorném poli zemědělce se díky selskému rozumu rodí vždy více možností než například pouze jen řepka. A když už je úroda slušná, proč si z těch
nabízených variant nevybrat tu nejlepší. Tož vybírejme, každý dle svého gusta.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Do prezidentskych voleb pětikoalice postavila tři kandidáty. Geniální tah !!! Nemají jasného favorita a voliči těch dvou, kteří neprojdou do druhého kola, budou vědět přesně komu dát svůj hlas v kole druhém.
Nějací Baštové, Babišové jsou dopředu mimo hru. Voliči pětikoalice si zvolili parlament, senát a budou mít i prezidenta.
Opoziční strany budou dále skučet, jak není pětikoalice špatná, ale to je tak všechno. Jejich poslanecké platy jim půjdou dál a to jim asi stačí. Vidláku. Máš na to ! Dej je dohromady !

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

U Laca som napisal koment, ze tym, ze VVP vyhovel prosbe MbS a nechal sprostredkovat vymenu Kaliny Volyny a toho tretieho plus inych azovcov - tak si za to moze popytat nejake to dorovnanie.

Ani nepreslo par tyzdnov a dorovnanie od chalosov co spolu hovoria je tu. OPEC+ znizuje tazbu.

Cize v case ked sa ruca stabilita obchodneho priestoru s energiami sa do procesu este viac drgne, by sa nahodou to rucanie sa nezaseklo :).
Opat sa divim tym komentatorom, co si nevidia dalej ko na spicku nosa a nepochopili ze takto to funguje. Rus ma plan. Marcovy den otvorencyh dveri u Lavrova - ked nas tu krmili tym, ze rus je opusteny a nik s nim uz nikdy neda rec - prinasa ovocie.
Amici sice maju dolci, ale drzia cenu hladinu benzinu len za cenu spotreby strategickych rezerv. A tie sa im kratia.

Ten pruser s katarcanom len dokazuje, ze EU je v pici. Stale nepochopili, ze nie ten co ma euro, ale ten co ma lyn rozhoduje komu ho da. Nik zo spiciek EU nema gule - ak neratam Orbana, ale ten je maly pan - na to aby to pomenoval. Asi by ho ukamenovali.

A ako som sa docital na viditelnom mackovi:
Možná konečně dojde západním centrálním bankám, že tištění nekrytých peněz žádné energie nevytvoří. Rozhoduje ten, kdo je má.

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

Totiž vyvolali nynějši Velkou krizi,podobnou jako kdysi,rozhodnuto bylo,že tsk jako tehdy neudeři hned,ale bude to postupně dodupsno zvyšovanim uroků krok sum krok!
Proto si myslite,że se nic neděje,nrbot se pada z vysokeho patra a vlada tvrdi,že dole neni beton ,ale peřiny!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

ČT ve zprávách uvedla, že sjíždějící se politiky summitu "spřátelených států" vítali na Hradčanském náměstí i někteří lidé... Pak švenkli po prázdném prostranství, a kromě pořádkové hlídky před vchodem do areálu Hradu, byla vidět jedna jediná paní v bílém oblečení, se kterou za ten "vítající" lid Česka udělali rozhovor.
Jinak - Vidlák opět srozumitelně, trefně a jasně, jak to píše, tak to je. A ti, co mají mozkové závity zanesené majonézou ještě od Vánoc a jedou si svoje, protože nejsou schopni a ochotni čerpat informace z vícero zdrojů než z ČT (a teď mám na mysli třeba i názory amerických vysoce postavených veteránů z válek), ti si budou mlít pořád svoje do té doby, dokud nebudou podle slov Karla Kryla rýt držkou v zemi. Vsadila bych se, že i potom si budou mlít to svoje (ostatně těm už ani nevěnuji pozornost, je to marný...).
Jinak Pavel a Dneska na Hovinkách píšou... mě fakt řádně pobavil. Pecka!

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

těm už ani nevěnuji pozornost - no, je potřeba vymyslet něco, co bude fungovat- vyhnat je do řepy. Chceš sladit? Tak do řepy, protože postřik proti plevelu je zakázán,....tak hezky ručně okopávej. Atd- atd.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Je to takový unylý. Osobně bych přivítal zase po nějaké době článek z bojiště na východě.

Já jsem lesní dělník, tudíž blbeček a vidím, že rusáci dostávaj na prdel, jiní radši emigrují, aby nemuseli na frontu, tak bych potřeboval si zase přečíst, že vlastně vyhrávaj. Tak Vidláku, šupky dupky do toho.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

příteli. Ve skutečnosti ze země zdrhli liberální mrdky, který pro stát stejně nemají přínos, a na frontě se spořádaně a organizovaně stahuje, páč Ukrajinci a žoldáci Západu je momentálně přečíslili, tudíž se čeká na posily pravidelný armády. Žádná tragedie, berrnarde, ve válkách poměrně obvyklý postup 😁 Kdybyste četl i alternativní zdroje, měl byste v tom jasněji 😉

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Abych se dozvěděl alternativní informace.

To máte jako u fotbalu: "Hráli jsme dobře, mohli jsme se opřít o kvalitní kádr a v létě jsem tým posílili. Sice jsme to dnes prosrali 4:0, ale vzali jsme si ponaučení a já vidím budoucnost optimisticky". (Teď bych prdnul smajla, ale nevím, jak se to dělá. To víte, dřevorubec, no).

Průměrný počet slepic: 2.8 (5 hlasů)

To jsem z vás blázen. Nepsal jste včíra, že nemůžete rusáky cítit? Hmm, hovoří z vás spravedlnost. Cítíte i s nimi. Za to dík

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

něco slovo "ironie"?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Mě je líto i těch chlapců v ruských uniformách. Já jsem nasranej na tu válku.

Každopádně líto mi jich být může, i jejich vyděšených žen a dcer a matek, ale pokud by napadli mojí zemi, šel bych jim po krku.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Aha, tak tím se to vysvětlilo, já vás tak neznám. Jo, dobrý vtip :) už se mi to spíná a celkem se usmívám

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

že jsem vám úsměvem zlepšil den. Jdu si vybarvit modré políčko za dobrý skutek.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

I vy žertére. Modré políčko se zlatým klasem, ach. Smajlík se dělá tak, že uzávorkujete dvojtečku jen z jedné strany. Jdu si udělat čárku za dobrou radu :)

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Jste se zeptal, já - místo Vidláka - odpověděl, a jak si to přeberete už je Vaše věc 😉 Příště se neptejte, když máte na věc jasnej názor, jinak je to ztráta času!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

s Normanem, V této hodně podivné válce se nejspíše dočkáme mnohých překvapení.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

a poškozuji druice,které řidi naboje himarsu a prý je tak rozeserou ,že nic nevidi!Jestli to nekdo četl tak koment by nškodil!
Pry ten laser dosahne prozatim 15OO kilometru a oni ho už dali do richtiku!
Kdovi jak to je?Zeli hrozi,že vysteli i špinavou atombombu a obvini z toho Mosqvu!
No měli by jsme se starat radši tady a o sebe a zda čumilove nepřimrznou brzy ke gauči!
Polaci už topi ve vincku všim moznym qaq i odpadky a pry hrozi,že jak nedostane od Němců penize za reparace,tak si pro me přijede tankem!
No maglajs jak mraky a jak si tu budete jen bavit o ničem,tak vam nezbude než si hrat brzo jen s pindikami a micinkami bo ostatni hračičky proqleti kominem a bude po vtakach a gryndylu i s tou praštěnou Švedkou!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

nenasadili laser, nasadili program PNZ. Zatím tedy první postulát - zatím nejsilnější kalibr, co lidstvo stvořilo!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

Napadlo vás něgdy, z čeho žijou velká města nebo i menší?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Jo, občas nad tím přemýšlím. Z vytvářených hodnot to nebude, spíš z virtuálních finančních transakcí a dotací EU.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

No tak co s tím?

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

Maximálně můžu dát každej večer na oltář oběť a přát si co možná nejrychlejší Armageddon.

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

a Anička pojede v čele na obrněném černém oři, tak jsou všichni nepřátelé v prdeli. Já bych zdrhnul taky.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Je to tak nrbezpena věč,že si to potom může kady vysvětlovat jak chce!Vy chcete jezdit ns obrněne koze,Sasin to transponoval do sve pedstavy a i oststni s PNZ plně souhlasi akorat ta NULA tu vzdělali kapitalističti zmrdi na prvni nemravne prioritě zla
řizeni mladeže tj

CHCEŠ LI PORAZIT SVE NEPŘATE INDOKTRINUJ JEHO.DĚTI

Ta NULA slouzici vladnim neomarxistum je ztracen,zna jen jedno,co neznam mazat mazat. MAZAT až ho sameho 1qqzpopelni na radioaktivni hnojivo a ostatni slepice a taky kokoti ,ktere na jeho oblbovacim webu kdakaji mnohdy nesmysly v kakofonii bez cile skvěleho PNZ pojedou s nim k Belzebubovi do sraček!
Kdaky kdak kikyriky!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

No, nic, už sme zase psanci této země. Gdo chce spravedlnost, radost, lásku nebo jen slušné zacházení bez podílů na zemi, gde generace makaly aby se měly lépe, tak ten je vyhazován z práce nebo z diskusí a k volbám sviní už ho ani nenapadne chodit. jen by si přitížil. Gdo to nechápe, to je podstatná otázka? Buď je to prodaná svině nebo je to hloupá svině kerá pude na porážku příště.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

jako dobrý, ale dvě připomínky - kdo zradí jednou, zradí i podruhý. A za druhý - buďme vděční, že se konečně blíží Armageddon. Berme to v potaz a v kontextu s tím si važme chvilek s rodinou, přáteli a skvělý na tom je ta Očista! 😁

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Začínáme dohánět „vyspělý“ západ :-(

V hystericky vybičovaném mediálním poli „jsme ve válce proti Rusku“ a neochotně zveřejňovaných údajů o počtu ukrajinských „válečných uprchlíků“ zapadla jedna důležitá věc. V ČR se momentálně nachází nejméně 1 milion cizinců, kteří tu mají povolený pobyt. K tomu si musíte přidat nejméně dalších 10% – 100 tisíc, kteří tu žijí „na černo“ (zkušenost ze západní Evropy).

V zemi je odhadem 600-700 tisíc Ukrajinců (část zde bere jenom dávky a využívá bezplatného zdravotnictví a jinak žije normálně dál na Ukrajině), zhruba 100-150 tisíc Rusů. 120 tisíc Vietnamců (oficiálně pouze asi 65 tisíc, zbytek ilegálně), asi 50 tisíc muslimů z Asie (Turecko, Afganistán, Pakistán, Irák atd.), ca 60-70 tisíc afrických černochů, asi 20 tisíc Číňanů a dalších asi 40 tisíc nejrůznějších nebělochů (Japonci, Korejci, Thajci, Filipínci atd.). K tomu si přidejte zhruba 200 tisíc bělochů ze západu, často velmi pochybné minulosti.

ČR tak v další neslavné statistice dohnala „vyspělý“ západ. Imigrace v Evropě totiž s sebou nese pouze negativa. Imigranti totiž přicházejí primárně za sociálním systémem a o rozvoj země, či případnou integraci nemají nejmenší zájem. Naopak většina se ještě zapojí do kriminálních aktivit (v ČR především Vietnamci, Arabové, afričtí černoši. Albánci, Turci atd., kdy jsou do kriminálních aktivit zapojeni celé komunity bez ohledu na jejich sociální složení).

Posledních několik vlád imigraci okázale podporovalo (nejenom Fiala a Babiš, ale Sobotka a ti před ním). Případně o ní účelově lhalo. Každý si asi vzpomene na ty lži o „12-ti“ uprchlících z úst J. Hamáčka a dalších proimigračních politiků, když se v zemi rojily tisíce černých imigrantů v každém větším městě. Vždyť dnes už skoro každá vesnice má „vietnamskou večerku/“drogerku“ a každé městečko nejméně jednu muslimskou kebabárnu. V ulicích lze slyšet ruštinu (tak mluví většina Ukrajinců) na každém kroku.

Cíl globálních elit je stejný jako v západní Evropě. Jde o likvidaci původního českého obyvatelstva a jeho nahrazení dovezenými imigranty, V českém případě půjde o mix Ukrajinců, Vietnamců, muslimů a černochů.

Nechají si to Češi líbit? Kromě Čechů nemá nikdo právo na našem území žít a je úplně jedno, zda mu nějaký protičeský režim udělil „občanství atd“. Žádní „Češi s vietnamskými a arabskými kořeny neexistují“, tihle lidé žádný vztah k naší zemi nemají a nikdy neměli. Proto jsou tu pouze dočasně na návštěvě. Nesmíme se proto nechat citově vydírat mediálním útokem o „chudácích uprchlících“, Tahle země nám patří už 1000 let a je jenom naše!
https://ceskavec.com/2022/10/v-cr-uz-zije-nejmene-1-milion-cizincu-zaci…

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

Země tady byla a bude dávno před i po lidech.

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

Ňáká země, co tu byla a ať si tu třeba bude, myslíte Čedsko čewsko čegsko ne nedokážu to ani vyslovit Rozjuchansko či co, ať je tu ten čísi kopec řípák říťák, nevím, čí to je už ani.. Radši bych s lidmi... některými.. V klidu, třeba na poušti

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

Rozumím...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Tak je holt nutné hledat lidi, kteří jsou opakem různých darebáků a nenechat se manipulovat.

https://www.youtube.com/watch?v=EHpfsZKGW3M
Filosofka A. Hogenová: Držitelé moci manipulují s rebelstvím mladých.

Rozumná "baba".

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Secondhand filosofie Anny Hogenové jako kýč, který přispívá k hloupnutí společnosti.
Secondhand filosofie Anny Hogenové jako kýč, který přispívá k hloupnutí společnosti. Filosofka Anna Hogenová, bývalá členka KSČ, ...
Forum24

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

Bojim bojim, ještě řekněte, že umí číst a to bude už uplný konec. Co když četla Marxe? A jestli strana něco někdy spáchala, tak současná strana se nenechává zahanbit, milej zlatej sfatej

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)