Češi by potřebovali válku...

Autor

Pamatujete? Tohle byl jeden z nejslavnějších výroků Pavlíka Řeporyjce Novotného. Tenkrát jsme se divili, jak je možné, že ho za to nevedou v klepetech, protože Tušl s Čermákem dostali vyšší tresty za mnohem méně nevymáchanou hubu. Novotnému se nestalo nic. Naopak, premiér si s ním dělal selfíčka, navštívila ho Danuška Nerudová, která sama nedávno přidala hlášku, že dnešní komunisti jsou zločinci. Ba dokonce i PePa z Hradu přišel zkontrolovat klid a řád v Řeporyjích, Dana Drábová také políbila Novotného prsten.

Nejdál to dotáhl Vítek Rakušan, který na Novotného výroku neshledal nic trestného. Naopak. Novotný prý vyhrožoval národu a to se smí, protože nevyhrožoval jednotlivci. Ještě v úterý, když jsme Novotnému vyspali hnůj před radnici, našlo se dost takových, kteří ho bránili a považovali ho za vrchol morálky a evropských hodnot.

Uplynul den a ejhle… Novotného výrok o potřebě války se zhmotnil na Slovensku. Jakýsi pisálek postřelil premiéra Fica. Ano, takhle přesně to vypadá, když někdo potřebuje válku. Nevím, na co myslel Pavel Šafr, když psal o tom, že se u nás musíme vypořádat se stranami národní zrady, ale vzhledem k jeho letoře bych tipoval, že snil o něčem podobném. Nějaké ty flintičky, bajonetíčky, koncentráčky… Demokracie, vole!

Škoda, že už se na lůzu neposílají četníci s bodáky… To také řekl Novotný.

Karel Kryl kdysi zpíval, že nám demokracie dozrává do žaludečních vředů. Na Slovensku už demokracie dozrála do žaludeční resekce.

Přečetl jsem si celou řadu komentářů našich liberálních spoluobčanů, kteří především litovali, že střelec neměl lepší mušku a měli radost z dobé zprávy pro Slovensko. Hlupáci. Tak dlouho vyvolávali démona nenávisti, až se to prostě podařilo. Argumenty totiž dojdou vždycky dřív než náboje. První atentát od Rašína. Pro neschopnost uznat jiný názor. Pro militantnost a neústupnost. Ano, takhle války začínají. Není možné ustoupit ani o píď a kdo má jiný názor, je ruská pátá kolona. Ty víš, dobrotivý Bože, že jakákoliv nelidskost je mi cizí, Rusáci ovšem nejsou lidé…

Nebinární Šimečko před časem řeklo, že urobí všetko pro to, aby Fico nevládl… moc pěkně to uzrálo.

Pojďme si to říct natvrdo. Všichni ti Etzleři, Šarapatkové, Mitrofanové, J.X.Doležalové, Novotní a ostatní, ti nebojují za demokracii. Ti prostě chtějí vyhrát a jak vidno, jsou ochotni sáhnout i ke krajním prostředkům, aby bylo po jejich. A zároveň svým bojem proti dezinformátorům zařizují, aby za demokracii nemohl bojovat ani nikdo jiný. Aby to prostě nešlo. Za demokracii se dá bojovat jedině pluralitou a širokým spektrem názorů. Tohle už není demokratický souboj myšlenek. Tohle je normální nenávist, jdoucí za hranu čehokoliv. Už víme, kam jsou ochotní zajít.

Kdybychom my, dezoláti, byli jako oni, tak by Fiala musel jezdit do práce nebojácně a sám v obrněném voze.

Přitom demokracie byla vymyšlena proto, aby nic a nikdo nevyhrál trvale. Aby se každý názor dal změnit, každá orientace se dala otočit, každé nepřátelství, aby mohlo skončit. Svět se mění a názory také. Ale pokud pravda a láska nemá alternativu, tak holt jednou sáhne po pistoli, aby se udržela u moci.

Nejvíc mě děsí, kolik lidí se vlastně těší na to, až tu žádná demokracie nebude. Překáží jim. Neumožňuje jim trvale vyhrát. Třesou se na to, až se svých názorových odpůrců zbaví, až už tu nebudou překážet všechny ty dezolé… Je třeba se s nimi vypořádat. Jako s Ficem… Žádná velkorysost, žádná milost. Už chápu, proč mi tolik Ukrajinců říkalo, že u nás je to jako na Ukrajině před patnácti lety.

A na závěr, jako vrchol absurdity, atentátník Cintula před osmi lety zakládal hnutí proti násilí… Evropské hodnoty někdy dokáží neuvěřitelné věci.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (432 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

.. a že se presstituti a libtardi vzpamatují.. Je možné, že tento ohavný čin nakonec Slovensko spojí a že lidé začnou být citliví na nenávistné komentáře natolik, že si většina agresivních zmrdoliberálů v politice a médiích neškrtne.

EDIT 23:32 - je třeba nekompromisně potlačovat všechny nenávistné projevy všech politiků pětidemolice. Oni a aktivističtí Presstituti u nás zadělávají na to samé..

EDIT 23:40 - Danko a Blaha byli velmi emotivní, opoziční politici důrazně odvolali veškeré politické aktivity, a myslím si, že presstituti jsou v šoku a v temném očekávání, že se jich nikdo nezastane..

Průměrný počet slepic: 4.8 (140 hlasů)

Není divu, co se stalo, když nám tady vládne to, co nám vládne. Na Slovensku to dovládlo teprve nedávno a jak je vidět, s tím se libtardí smečka jen tak nesmíří. Plnou hubu demokracie, ale vůbec nevědí, co to slovo znamená.

Průměrný počet slepic: 4.9 (181 hlas)

Také si moc přeji, aby pro něj udělali maximum a aby to pomohlo a aby toho ještě hodně dobrého vykonal navzdory téhle šílenosti!!!

Vzpomínám jak odstupoval Kurz, protože on i jeho rodina byla v ohrožení...

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (113 hlasů)

že doma dnes večer,  u nás i na Slovensku, si dost lidí připilo na mušku Juraje Cintuly. Na veřejnosti, to ne, to by měli strach, tam budou Cintulu odsuzovat, vždyť jako demokrati jsou přece proti násilí.

Průměrný počet slepic: 4.8 (91 hlas)

Ten zmanipulovaný fujtajblový mam.d byl přitom ve spolku Veřejnost proti násilí. Hysteričtí sluníčkáři nebo chvilkaři k tomu nemají taky daleko, je takových pomatenců víc. Když k nim promlouvá takový parchant jako je Novotné prase a oni mu přikyvují, pak se takových najde vždycky dost. (cancům, že je jim něčeho líto a odsuzují to, jim nežeru, protože svou neskrývanou nenávistí k lidem-"dezolátům" k tomu jen lidi nabádají)

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (125 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Podezřelý a vyšetřování

Podľa televíznej stanice JoJ slovenského premiéra postrelil 71-ročný muž, spisovateľ Juraj Cintula. Zastáva liberálne názory a je podporovateľom opozičných liberálnych strán v republike, poznamenali slovenské médiá.
    Spravodajský portál dennikn.sk uviedol, že útočník pochádzal z mesta Levice na západe krajiny. Zbraň použitá pri streľbe bola údajne legálne držaná.
    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová potvrdila zadržanie útočníka.
    Atentát na Fica bol prvou streľbou na európskeho lídra od roku 2003.
    Líder slovenskej liberálnej opozície poprel stranícku príslušnosť strelca.
    Slovenské ministerstvo vnútra uviedlo, že útočník vystrelil päťkrát.
    Minister vnútra republiky Matúš Szutaj-Eštok sa domnieva, že útok na Fica bol politicky motivovaný.
    Syn zadržaného Juraj Cintula povedal, že jeho otec nikdy nevyhľadal psychiatrickú pomoc.
    Polícia pokus o atentát vyšetruje.

Stav zraneného premiéra - dostupné informace se různí
V správe zverejnenej na stránke šéfa vlády na Facebooku  sa uvádza, že Fico utrpel niekoľko zranení a je v ohrození života.
    Spravodajský portál standard.sk citoval zdroje, podľa ktorých bol Fitzo zranený trikrát. Utrpel krvácanie do brušnej dutiny.
    Zdravotníci nedokázali zastaviť krvácanie, premiér "bojuje o život".
    Operácia bola odložená pre poškodenie viacerých orgánov, uviedol minister práce a sociálnych vecí Erik Tomáš.
    Televízna stanica TAZ informovala, že operácia bola úspešná, Fitzo je v stabilizovanom stave a komunikuje s lekármi.
    Slovenský minister obrany zároveň uviedol, že stav premiéra je vážny a operácia trvala viac ako 3,5 hodiny.
    Televízna stanica TA3 s odvolaním sa na zdroje informovala o ukončení operácie, trvala 3 hodiny a 40 minút. Najdôležitejšie tepny nie sú poškodené, takže strata krvi nie je taká kritická, ako sa predtým predpokladalo. Robert Fitzo bol na 24 hodín uvedený do umelého spánku.

---------------
Vůbec nechápu, proč Slovenská vláda nebo tým lékařů nevydá zprávu o skutečném stavu premiéra. Vždyť Slováci mají právo na tyto informace!
Průměrný počet slepic: 4.8 (68 hlasů)

.. padla by vláda a paní prezidentka by ještě i mohla i jmenovat novou vládu..

Průměrný počet slepic: 3.3 (32 hlasů)

To oni už se libtardí zmetci vyjádřili v tom smyslu - jestli není nějak psychicky "nemocný". I takových takzvaně "psychicky narušených" vraždících imigrantů je dost, tak to zkoušejí, jestli by to třeba neprošlo. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (54 hlasů)

23:16 Ficova operácia sa skončila dobre, povedal minister Tomáš Taraba novinárom z BBC. Podľa ministra životného prostredia už premiér nie je v ohrození života. (bbc)

22:50 Premiér Robert Fico je po operácii, podľa informácií Denníka N je pri vedomí.

-------

Teď mám chuť si připít já:   Tak Roberte  "Na zdraví" !!! 
I na vaše zdraví, vy všichni, co ještě nespíte !!!

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (110 hlasů)

Čemu potom  máme věřit, když je tolik "zaručených" informací.. Já nespím a hned tak nebudu, ale připiju si až tehdy, kdy sám Fico něco řekne.

Průměrný počet slepic: 4.7 (38 hlasů)

No, Libtardi spíše se opijí, ze žalu, že špatně střílel..

upraveno na šířku 640DPI

upraveno na 640DPI

Průměrný počet slepic: 4.2 (18 hlasů)

Ten střelec vypovídal u policie na kameu. Jenom kousek, pár slov, ale připadal mi jako obluzený, nesvéprávný. Produkt nenávisti, která se valí kolem nás.

Aby nakonec neskončil v nějakém psychiatrickém ústavu

Průměrný počet slepic: 4.9 (33 hlasů)

Dostal na budku, tak proto. Byla k vidění i fotka se zakrváceným ksichtem - pak ho nejspíš omyli, ale "obluzenost" z toho zůstala, dobře mu tak, sviňovi. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)

Realita: Když ho bodygardi srazili i zemi, upadl na levou stranu obličeje a hlavy.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Jak to bylo s jeho ksichtem, jak k tomu přišel, jsem nečetla, jenom viděla tu fotku..., ale to je druhořadé, tak holt byl "obluzenej" z toho, že na něco upadl a nikdo mu nic neudělal - má kliku, být to na Ukrajině nebo v Rusku, jen by neupad´. 

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Divím se tomu, že se vůbec dostal na Policii. Vrah J.F.K. Lee Harvey Oswald byl odpraven šerifem Jackem Rubym, ještě než stihl vypovídat. Teď dostane léčení u Chocholouška a všichni budou spokojení. Špagát se šlinglí by mu ale tak slušel.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Chtěla bych doufat v podobné! Ale myslím, že té zášti a nesmiřitelnosti je tolik, že k žádnému smíření a prohlédnutí nedojde...

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (46 hlasů)
Trvalý odkaz

Dneska jsem to slyšel od dvou mých libtardích kamarádů, pak se téma hned utlumilo, politiku jinak máme tabu: "Ty nevíš, že stříleli na Fica?" a hned potom "Měli se trefit líp."

Nejdřív jsem jim to zazlíval, ale pak jsem si uvědomil, jak bych já hodnotil útok na naše současné představitele.

Průměrný počet slepic: 4.6 (63 hlasů)

Musím říct, že si moc přeji, aby ta hrůzná diletantská a poplatná hrůzovláda šla do háje a i do těch mnohem temnějších míst, stejně jsou tam snaživě pořád a nebo zmizela na ty své "získané" latifundie a už tam navždy zůstala! A to okamžitě! Ale nemůžu si přát, aby to bylo takovýmhle způsobem! To bych pak nebyla lepší... To nás snad od těch záštiplných odlišuje...

 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (63 hlasů)

Nejsem si ale jistý, jestli to vedlo správným směrem. Když to řeknu hodně kulantně :-)

Proč chcete být lepší?

Průměrný počet slepic: 4.8 (36 hlasů)

Rozumím. Ale myslím, že to  provolávání plné naděje a lidskosti a nenásilnost bylo správné. Jenže pak to pevnou rukou začaly řídit temné síly a bylo po lidskosti... A po slušnosti. A tak jsme v těchhle sr...potížích...

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (34 hlasů)

o vlastní obranu. Jak zpíval Vysockij a podle něj Nohavica "Jistěže nakonec na světě zvítězí pravda, ale až dokáže to, co dokáže lež".

Zbroják tedy zatím nevlastním :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (35 hlasů)

Určitě nechci být plná zášti, nesmiřitelné nenávisti, jediné nekompromisní pravdy jako ta zlatíčka:-). A jako třešničkou oslavovat, že někoho jen tak zákeřně postřelili...

Zbroják také nevlastním...ale doba je zlá a divoká a jsou tu vytrénovaní... Takže na útok ne, ale na obranu ano... S tím souhlasím...

Vysockij, Okudžava, Nohavica oblíbenci...

A přála bych si spravedlnost, čest, bratrství, hrdost, odvahu atd.... bylo by toho více:-), ale máme to co máme, neuvěřitelné vzory...

 

 

Průměrný počet slepic: 5 (30 hlasů)

kdyby tahle země měla nějakou budoucnost. Svobodné volby zatím jakž takž drží, tak snad se do nich ještě pár lidí probere. Ale nevím nevím, propaganda je mocná..

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Byla jsem dnes celý den bez přístupu k připojení. Přiznám, je to často trochu úleva, alespoň na chvíli. Ale informace musí být. Takže, když jsem se teď vrátila, šla jsem zkontrolovat co se na naší i cizí politické scéně přihodilo. Zda aspoň nějaké trochu pozitivní zprávy.

A zažila jsem šok! Šok z toho jak se něco takového může stát tady u nás! Česká republika, Slovenská republika...! Kam už jsme se v tak krátké době posunuli! Co za tím stojí! Mám zatím informaci jen tady od Vidláka a prvotní ze sorošznamu, tak píši poněkud spontánně a nezorientovaně. Ale více trefné asi je, že spíše píši opravdu v šoku a hrůze, že se tohle stalo. Co to dál vyvolá?!! Komu to prospěje? Ale, že to zase posune hranice a vyvolá strach, to je myslím víc než jisté!!! Je to snad účel...?

 

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (40 hlasů)
Trvalý odkaz

že dnes na bratrském Slovensku to bylo, řečeno s Jaroslavem Haškem, pět kulí jako v Handlovej! Oni už ztrácí nervy i naději. Přeju Robertovi Ficovi mnoho sil k rychlému uzdravení a k brzkému návratu do funkce. TAJVANSKÝ SKŮTR by už zítra navrhoval, spolu s prodavačkou mobilů, u soudů v €U, USA, UA zbavení funkce pro neschopnost vládnout. Tak jako u otráveného MZ. Prohrávají za Dněprem a jsou zoufalí. Další casus belli ve slovanské střední jEwropě?? Své děti a vnuky jim nedám, ne! Pokud budu muset vezmu si s sebou i jejich výhonky. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (48 hlasů)

na paměti měj, co se včera stalo ve slovenskej Handlovej! V Česku už si národ pomalu zvyká na zla liberálního fanatika. Na Slovensku teprve teď začnou boje  zacílené na odstraňování liberálního hnoje. Evropské hodnoty pěstují v národech vrahy a ze slušných občanů dělají kokoty.

Průměrný počet slepic: 4.8 (42 hlasů)

Co se stalo je hrozné. Některé reakce jsou navíc velmi alarmující.  Někdo v komentářích využil  citát “ Násilí na tyranu není   zločinem”. 

Demokraticky zvolený premiér je tyran, protože má jiný názor než ten můj jediný správný. Čert vem demokracii, pravda a láska se musí prosadit i násilím. 

Stále doufám, že demokraticky smýšlejících lidi je většina a  ve volbách do EU se to projeví. 

Modlim se za pana Fica, demokraticky zvoleného premiéra Slovenska.

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (71 hlas)

chtěl pro Slováky něco udělat (přestal být levičák a začal se chovat pravicově) a tohle sklidil. V USA, když vyhrají volby levičáci, nic se neděje, když pravice, hoří auta, rabují se obchody. Mě z toho vychází, že levičáci jsou zločinci.  Třeba Čunek by mohl vyprávět, jaké to je, když se pokouší za společné peníze z daní něco užitečného pořídit a mafiáni z toho nedostanou výpalné. Náprava svinstva, které tu v zájmu cizích mocností (nebo kdovíkoho) páchají naši představitelé, asi nebude tak jednoduchá, jak se zdálo (už tu někdo psal o pěti mrtvých v kauze Dozimetr).

Průměrný počet slepic: 4.5 (61 hlas)
Trvalý odkaz

Agentura TASS uvedla: opreace premiéra Fica je ukončena, trvala 3 hodiny 40 minut. Nejdůležitější tepny nejsou poškozeny, takže ztráta krve není tak kritická, jak se dříve myslelo. Robert Fico byl uveden na 24 hodin do stavu umělého spánku.

Hodně štěstí. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (50 hlasů)

Držím/držme všechny pěsti, aby bylo štěstí!

Kéž by!

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Demokracie vyžaduje informovanost, tedy přístup k relevantním informacím a to bez cenzury.
A pak je ještě nutné umět informace vyhodnotit. Čili myslet.
Je tady málo lidí, kteří hledají různé zdroje a ještě méně těch kteří nad nalezeným přemýšlejí.

Takoví žádnou demokracii nepotřebují. Ruší je v jednoduchosti žití.

Slovensko se už dostalo dál. Amerikanizace, tedy způsob, jak odstranit nepohodlného politika už dosáhla této americké úrovně. Kolik bylo v Americe (i v KoZa) politických atentátů: Na presidenty a jiné význačné osobnosti! U nás pamatuji jenom Aloise Rašína a Heidricha během protektorátu. A na císaře pána v Sarajevu. Na Slovensku nedávno vražda novináře Kuciaka a jeho snoubenky. Asi jich bylo víc, ale nějak si je momentálně nevybavuji.

Asi opravdu přestanu sledovat jakákoliv média a za bernou minci budu brát jenom to, co sám uvidím nebo uslyším na vlastní oči a uši.
Už jenom zprávy o stávajícím zdravotním stavu Roberta Fica jsou naprosto rozporuplné. Zaměstnancům nemocnice, kde je Fico ošetřován policisté sebrali mobily, aby se nic nedostalo ven. A to i pacientům tam umístěným. Nesmí mluvit s novináři.

Zprávy médií jsou od „Fico se probral a komunikuje“ až po „jeho stav je velmi vážný až kritický“. Ano, zahltit veřejnost protichůdnými zprávami je také funkční způsob cenzury. Nikdo nic neví doopravdy.

A již začínáme používat „deep fake“ s pomocí AI, která místo slov a názorů novinářů či politiků bude používat zfalšované záběry, kde se bude zdát, že někdo něco řekl nebo něco udělal a skutečnost bude jiná.

Svět jako „virtuální realita“. Zlý sen, ze kterého se nelze probudit. MATRIX. Červená nebo modrá pilulka.

P.S.: O atentátu na Roberta Fica jsem se dozvěděl nejdříve z ruských zpráv. Až potom začala informovat naše média.

Průměrný počet slepic: 4.7 (44 hlasů)
Trvalý odkaz

Já jsem skutečně nikdy neměl o těch svazáckých žurnalistech píšících pro žumpy jako je Forum24 žádné valné mínění, ale tohle už je fakt absolutní bizár.

Podle Bartkovského je vysypání hnoje na silnici "pokus o vraždu ve stádiu pokusu."

A tohle pomatené individuum bez špetky inteligence postrádající základní znalosti v podstatě z jakéhokoliv oboru si hraje na šéfredaktora Reflexu.

Před 40 lety by člověk s touto znalostní výbavou nemohl psát ani pro Ohníček.

(FB. J. Rajchla)

Průměrný počet slepic: 4.6 (55 hlasů)

Novým ředitelem Vojenského zpravodajství bude Petr Bartovský, schválila vláda.

ČERNOCHOVÁ BARTKOVSKÉHO NAVRHLA A ČERNOCHOVÁ ŘEKLA:

„Jsem přesvědčená, že brigádní generál Petr Bartovský je právě tím nejvhodnějším kandidátem,“ dodala. Podle ní je změna v čele VZ „evolucí, nikoli revolucí“.

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/novym-reditelem-vojenskeho-zpravodajstvi-bude-petr-bartovsky-schvalila-vlada-348560

Průměrný počet slepic: 4.1 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

„Stále se mi nechce věřit tomu, že by ve společnosti byl někdo ochotný překročit takové hranice. Pro mě je zřejmé, že je to výsledek společenského konfliktu, a to musí skončit,“ prohlásil Ficův koaliční partner a předseda Slovenské národní strany Andrej Danko a začal pořvávat na novináře na tiskové konferenci.

Pak se ptal oponentů, jestli jsou spokojeni, a avizoval, že pro jeho stranu SNS tímto začíná politická válka. „Je to výsledek nenávisti ve společnosti. Vy jste pomohli tomu pomatenci Matovičovi k vládě, my jsme se zázračně vrátili a znova po nás jdete. Tady vám garantuju, že uděláme změny v zákonech jako v případě veřejnoprávní RTVS,“ řekl novinářům Danko.

„Chci vzkázat opozici, ať zalezou, respektují výsledky voleb, a Roberte, my všichni jsme s tebou,“ uzavřel.

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (58 hlasů)

Děsivé...

Na začátku dubna Robert Fico hovořil o voličích opozičního Progresivního Slovenska a jejich neschopnosti přijmout demokratickou porážku jejich kandidáta Ivana Korčoka v demokratických volbách.

„Voliče vládní koalice označují za popletené, nebo za lůzu, které je třeba zakázat volit. Stydí se prý za své sousedy, kterým říkají „rurálně- rustikální“. Prostě všichni kromě nich jsou primitivní debilové. Po ulicích oplzle nadávají vládním politikům a já už jenom čekám, kdy se tato frustrace, intenzivně propagovaná Deníkem N, Sme nebo Aktuality přetaví ve vraždu některého z vládních politiků,“ zaznělo od Fica.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mrazive-Fico-tusil-co-se-stane-755342

Průměrný počet slepic: 4.8 (42 hlasů)

Správně! Tak se na ně musí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Ano, jsou to důsledky trvalého rozeštvávání společnosti, podporování a rozdmýchávání agresivity a bagatelizování násilí na těch co "nejsou na té jejich správné straně"! Děje se to dnes a denně!

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

PRONEWS.GR napsal:

Κρίσιμη η κατάσταση του Ρ.Φίτσο – Γιατί τον ήθελαν νεκρό οι Ουκρανοί

(Ukrajinské tajné služby jsou podezřelým číslo 1 z pokusu o atentát na slovenského premiéra. Proč ho Ukrajinci chtěli mrtvého)

https://www-pronews-gr.translate.goog/kosmos/krisimi-i-katastasi-tou-r-fitso-giati-ton-ithelan-nekro-oi-oukranoi/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=wapp

------------------------------------------

HINDUSTANTIMES.com napsal:

Ruský Vladimir Putin přijíždí do Číny na státní návštěvu, aby ukázal jednotu mezi spojenci.

https://www-hindustantimes-com.translate.goog/world-news/russias-vladimir-putin-arrives-in-china-for-state-visit-in-show-of-unity-between-allies-101715820388934.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)

Vůbec bych se nedivila. Ona Čapuše tam nedávno za Zelenským byla, místo aby seděla doma na své velké prdeli a nerozeštvávala. Teď dělá, jak je jí to "líto".

Průměrný počet slepic: 4.6 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak už je to tady

15. 05 2024

www.inadhled.live   

Středa nám přinesla události, proti kterým je hokejový turnaj MS v Praze a Ostravě pouťovou atrakcí. Prvním varujícím příkladem změny společenského klimatu je střelba na slovenského premiéra Fica. Přestože zatím netušíme, jaké je pozadí pokusu o atentát, ve vzduchu čpí smrad liberalismu a ukrajinizace. Nenávist šířená prounijními a korporátními médii proti každému, kdo neskáče přesně podle liberálních not, má své důsledky. Následné odsouzení násilí od našich i zahraničních unijních řiťolezců na pozicích politiků připomíná svou falší spíše obavy o to, aby si kdokoliv jiný neuvědomil, že jsou i oni možným terčem. Navíc vcelku pochopitelným. Atentátníkem je nakonec obdivovatel liberálů z Šimečkova Progresívného Slovenska, pohybující se, jak jinak, na kulturní scéně. Prý populární spisovatel. Takových kulturně činných šílenců také máme plné divadelní scény, televizní obrazovky a média.  

  Střílení politiků patří k revolucím. Toto zaměstnání je výhodné a pohodlné v dobách míru a riskantní v období nepokojů. Důvodem je míra viny na vzniku těžké a složité doby přinášející zbytečné životní tragédie. Robert Fico se pouze částečně vzepřel systému nastaveném tak, abychom se brzy dostali do válečného stavu. Přidal se na stranu maďarského premiéra Orbána, který je pro Brusel a některé miliardáře (Soros) podobně nepohodlnou osobou. Postavil se nejen liberalismu v té nejhorší podobě, ale odmítl se podílet na vyzbrojování zkorumpovaného ukrajinského režimu a nepatří k podporovatelům války či různých úchylností spojených se současnými trendy. Dovolil si nepodlehnout šikaně veřejnoprávních médií ovládaných příznivci bývalé vlády a pořádek začal dělat i v jiných oblastech. To samozřejmě zvedlo vlnu nevole u poražených v posledních volbách a začal proces shánění špíny na novou reprezentaci slovenského státu. K čemu to až došlo, vidíme nyní.

  Je třeba si uvědomit neupřímnost slov, kterými lítostivě komentují tuto událost politici ze současné opozice, bývalá prezidentka či média. Kdyby byli upřímní, všichni by doufali, že se střelec trefil tak, že bude Fico ohrožen na životu. Což se skutečně stalo. Politika je však komedie pro lidi, takže nečekejme ani skutečnou lítost, ani hlasitě projevovanou radost. Možná tak již jednou proklamovaný strach o vlastní bytí. A oprávněný, dojde li nám, s jakou arogancí novodobá šlechta přistupuje k obyčejným lidem a voličům zároveň. A nyní se musí bát mnohem více. I u nás. Stačila zpráva o důsledku loňského schválení nové podoby branného zákona a o nynějším sbírání informací potřebných k urychlení případné mobilizace. Představa, že by někdo povolal do zbraně naše děti, dokonce i nás, opravňuje k rázné odpovědi. Navíc nás chtějí poslat proti Rusům, kteří stáli za naším osvobozením od německých nacistů. K tomu se sníží jen fanatici a zoufalci. Vynechme ideologická poblouznění spojená s nenasytností konglomerátů a vládců Západu, také s nenávisti k Rusku zachovávajícímu si i přes jejich veškeré snahy svrchovanost, svéprávnost a bohaté přírodní zdroje. I bez těchto impulzů k zahájení války je zjevné, že jít proti Slovanům Češi nechtějí.

  Představa, že se ozbrojíme noži, v lepším případu pistolemi, a vyrazíme proti ruským tankům, dělostřelectvu a jaderným zbraním, opravdu nepatří mezi vlhké sny většiny z nás. Na rozdíl od vládních a ústavních činitelů majících jistotu, že nikam na frontu nepůjdou. Zákony si tvoří tak, aby jim zajišťovaly blahobyt, bezpečí a beztrestnost. Prostí lidé je nezajímají, jsou pro ně materiálem stejně, jako jejich majetek. Zajímají se totiž i o to, co Vám mohou pro potřeby armády uzmout. Například nákladní auta, pickupy, jeřáby, cisterny. Kdy konečně pochopí dostatečná většina, že jsme dali moc partě šílenců a necháme sebou manipulovat, aniž bychom jim ukázali, kam až mohou a kam nikoliv? Opravdu dopustíme, aby za cizí zájmy umírali členové našich rodin?

  Fico na Slovensku hovořil o nutnosti zahájit rozhovory o míru na Ukrajině a byl napaden šíleným umělcem. A my necháváme dýchat ty, kteří nás chtějí hnát na smrt? Místo toho, aby se oni museli bát? Tady už nestačí hromada hnoje před Úřadem vlády či před místem, kde se vyskytuje řeporyjský grázl Novotný. Ne, neříkáme, aby někdo použil zbraně na vyřešení problému v podobě existence Pětikoalice. Ale i tak je třeba těm škůdcům a nebezpečným zločincům vracet stejnou mincí to, co oni plánují pro nás. Možnosti k tomu jsou, jen je třeba se spojit. Příprava na válku a obětování životů našich blízkých je k tomu snad už dostatečný důvod. A střelbu na ulici může v klidu nahradit prostý trest v podobě zaslouženého vězení.

Jindřich Kulhavý

https://www.inadhled.live/zajimavosti/tak-uz-je-to-tady/

Průměrný počet slepic: 4.6 (58 hlasů)

klidně dejte tento text J. Kulhavého ještě jednou v noci, ať si ho přečte co nejvíc lidí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

Každý text J. Kulhavého a tento obzvlášť  stojí za to vytesat do kamene.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Juraj Cintula, spisovatel, tzv. nespokojenec a nyní atentátník na Roberta Fica, byl nadšeným obdivovatelem prezidentky Čaputové a Fica nenáviděl již delší dobu. Vymývání jeho mozku způsobila progresivně založená slovenská média a slovenská politická opozice. ... aspan , 15.05.2024 19:45:21

Slovensko by mělo zmapovat jaké cizí peníze u nich plynou do neziskovek. Obdobně jako to sledují USA. Snad si Slováci zaslouží vědět, kdo u nich usiluje o ovlivňování společnosti.  ... riva , 15.05.2024 19:03:36

plně souhlasím že je to „Práce neziskovek a médií. To aby si dávali pozor Okamura s Babišem.  ... mbau , 15.05.2024 19:02:27

takže tohle tam dojednávali v budově CIA rusofobní extremista fiala a stbáčci z bis? nebo něco jiného? proto odstoupil beran ? podobně extremistickou nenávistnou politiku vede v čr fiala a jeho vláda, označuje ostatní za proruské extremisty a populisty.  ... kupecSamo , 15.05.2024 18:57:07

Na Slovensku začínají řádit fašisti!!, ... Valide , 15.05.2024 18:42:14

Kdyby jen na Slovensku, stačí si přečíst komentáře na Seznamu a Novinkách. Tam té verbeže je 80%. ... Hugoslav , 15.05.2024 18:45:16

Media a hlavne Sorosovi neziskovky,Simecka,Krocoka a ceskych smejdu se nenavist projevuje a nezastavi se. ... koren , 15.05.2024 18:29:28

Tohle přehnali! Teď má vláda SR příležitost zatočit s neziskovkami, ,,novináři" a vůbec s veškerou ,,pravdoláskou"!!!,  ... Noční Vlak , 15.05.2024 18:18:35

Tak nám ti progresivní liberálové začali demokraticky vraždit. Útočník Roberta Fica, slovenského premiéra, byl identifikován jako Juraj Cintula. Cintula, 71letý spisovatel, je známý jako příznivec levicově-liberální strany Progresivní Slovensko, proevropské a pro-NATO strany.  ... Turist , 15.05.2024 18:21:01

Fico se nestal ochočeným Americkým pudlíkem a proto vadil. Vyjádření lítosti na tím co se stalo Ficovi od premiéra Fialy a prezidenta Pavla není lidsky úpřimné, oni jako Američtí pudlíci Fica za jeho vlastenectví nenávidí.  ...pedros491 , 15.05.2024 18:16:18

Dnes na diskusi na Novinkách jeden znalec historie (!) srovnal atentát na Fica s atentátem na Heidricha s tím, že se odvolával na výrok "Vražda na tyranovi není zločinem". Až takhle dokázali některým lidem vymýt mozky.   ...Vojtíšek , 15.05.2024 18:16:05

 Takže pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí. Nejde o toho vypatlaného atentátníka, jde o tisíce neziskovek a desetitisíce lepšolidí, Fiala, Pavel, hlavně pak Bartošek, který je u nás asi nejagresivnější. Tito lidé mu obrazně řečeno dali do ruky zbraň a poručili střílej. Kdy už si naši lepšolidé zvyknou, že Slovensko je samostatný demokratický stát. A jsem zvědav jak to dopadne v Gruzii.  ...Petr123 , 15.05.2024 18:00:05

Toto nás čeká. Prvně medialní linče a pak likvidace . Progresívci se neštítí ničeho . Podpoření ze zahraničí ČR a usa ambasád.  ...CR , 15.05.2024 17:56:37

Je to prasárna. A přiživovali to i ti naši Pavel,Fiala a Ostatní z pěti kolky.  ...118milda53 , 15.05.2024 17:55:02

Západ udělal z Fica nepřítele, protože nechtěl podporovat USA - Rusko válku, zabíjení na Ukrajině.  ... anaboca , 15.05.2024 17:41:19

Pávek a Fiala. .... těm dvěma lítost nevěřím.  ...spartyza8 , 15.05.2024 17:25:52

Fiala si nevidí s PePou do huby. To prý je to vykopávání názorových příkopů mezi lidmi. Že by přemýšleli kdo s tím začal, se nikdo z nich neobtěžuje. Oni, kteří byli v opozici podporováni médii, Milionem chvilek, které byly placení ze zahraničí, zřejmě Krejčířem (Dozimetr) a vysíláni přímým přenosem ČT a podrobnými rozbory s aktéry těchto demonstrací že stran herců živě v TV? Kde už tenkrát zcela nesmyslně řešili Krvavou Mary, zcela nepodlozeně a další smyšlené a svévolně vyvolávané kauzy tak, aby rozestvali společnost. A dnes říkají tyto bludy? Něco tak prostého a lživého se jen tak nevidí.  ...AjkaBajka , 15.05.2024 17:15:56

Když slyším ty naše vládní politiky a Čt, tak se mi obrací žaludek. Oni jsou viníkem radikalizace společnosti. Hlavně média. ... Kocum , 15.05.2024 17:22:32

K hysterii a nenávisti přispěla i "naše" vláda a čele s Fialou a Černochovou!   ...gandalf , 15.05.2024 17:13:12

Fiala, Pavel, MPA a další přispěli k nenávistné atmosféře, dodávali jí legitimitu. Jen si vzpomeňme na V4 v Praze. Ubožák Pavel nebyl ani schopen se chovat důstojně a přijmout všechny premiéry. Vzpomeňme si, jak ta politická, neziskovkářská, mainstremová banda vyváděla, když byl zvolen Pellegrini prezidentem, atd.   ...Návštěvník99 , 15.05.2024 16:50:12

Útok na Fica začal okamžitě po jeho vítězství ve volbách. Kdo útočil a nerespektoval výsledky voleb, je zjevné. ... Martin23 , 15.05.2024 16:48:11

Vražda je důsledkem stále agresivnější a nenávistnější politiky liberálních fašistů . Nejsou ochotni se demokraticky vzdát vládnutí, tak vraždí !!! Ti fašisté si říkají demokrati!!!  ...Toni , 15.05.2024 18:52:01

Fico, Narozdíl od spolku Fialovo neschopných v Česku , byl zvolen demokratickou cestou a kdybychom jsme se my skuteční demokrati chovali , jako progresivní liberálové , nadlidi a kavarníci , měl by už Fiala funus.  ... Jirka Fimfárum , 15.05.2024 18:13:41

Většina politiků píší že násilí odsuzující a jsou zděšeni. Můžou mi říct proč neodsuzují vraždění na Ukrajině? Proč nebyli zděšeni a podporovali Budanovovu ochotnou eskadru smrti v Kyjevě? Která vraždí v Rusku. Nejhorší je absolutní pokrytectví ze strany von der Leynové.  ...kudli , 15.05.2024 18:00:13

Podpředseda Smeru-SD na mimořádné tiskové konferenci řekl: „Chcem vyjadriť ťažké znechutenie nad tým, čo ste tu vy páchali v posledných rokoch. Vy, liberálne médiá a politická opozícia, akú nenávisť ste voči Robertovi Ficovi šírili. Šibenicu ste mu stavali. Tá zlosť, ten hnev a tá nenávisť, to je dnes výsledok vašej činnosti, progresívcov, celej opozície a liberálnych médií... Kvôli vašej nenávisti dnes bojuje o život. To je útok na každého Slováka, na každú Slovenku a každého občana Slovenskej republiky,“ Černochová koho to máte za poradce ze Slovenska? Koho jste tu vítali místo Fica? Za to nesete vinu i vy. Za to rozeštvávání lidí. To samé se může stát i u nás za dva roky!   ... Nechtík , 15.05.2024 17:44:07

No jo, teď jsou zděšeni, že. Ale jisté je jedno, ten atentát sami vyvolali svou nenávistí a lhaním o jeho osobě.. Fuj a hnuj, cítím naplno to pokrytectví. Samotného mě to zasáhlo. Vždyť Fico je společně s Orbánem a Wilderem nadějí návratu normálních časů, kdy muž byl mužem a žena ženou, kdy pravda byla pravdou a ležnebyla vítána. Ani ti komouši nelhali tolik jako ta smečka dnes. Přeji panu Robertovi uzdravení a mnoho let jeho záslužné práce.´ ...Raceka , 15.05.2024 17:40:18

Násilí v jakékoli formě je nepřijatelné, uvedla česlá vláda a dala pokyn k odeslání dalších zbraní na Ukrajinu.  ...Ten vzadu , 15.05.2024 17:27:52

Po dnešku bude celý svět znát názory p. Fica.- včera odmítl pandemickou smlouvu s WHO, odmítá zasílat zbraně na Ukrajinu. Válka začala 2014, když Ukrajinci začali vraždit Rusy, konflikt nemá vojenské řešení. Politika EU v oblasti migrace je rituální sebevražda. Tyto a jiné výroky státníka Fica dnes letí světem.  ...Návštěvník99 , 15.05.2024 17:25:59
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (37 hlasů)
Trvalý odkaz

Podle informací je pachatelem liberální spisovatel a básník! Premiér utrpěl několikanásobná střelná zranění a je v kritickém stavu! Atentátník si chtěl podat s Ficem ruku, ale když premiér ruku natáhl, muž vytáhl pistoli a zaznělo 5 výstřelů! Vybičovaná anti-ficovská agenda slovenské opozice tak má na rukách krev premiéra!

Atentát na Fica spáchal básník a spisovatel, který se ale v minulosti živil jako bezpečák v supermarketu

Podle informací naší redakce atentát spáchal 71-letý básník a spisovatel Juraj Cintula [2] z města Levice. Informaci ve středu večer potvrdila slovenská televize JOJ 24. Nelze zatím vyvozovat žádné závěry o motivech pachatele, ovšem pokud by tato totožnost byla potvrzena, potom by jeho básnická a prozaická tvorba [3] motivu pachatele odpovídala, zejména s ohledem na jednu báseň.

Juraj Cintula píše v básni [4] o tom, že má sen, že dostal doživotí, že bil pány atd. Cintula je jedním ze zakladatelů Literárního klubu DÚHA v roce 2005. Do roku 2016 byl předsedou Literárního klubu a je autorem tří básnických sbírek. Od roku 2015 je členem spolku Spolu slovenští spisovatelé. Cintula je držitelem legální zbraně. To médiím potvrdil i jeho syn. Ten tvrdí, že neví, proč to jeho otec udělal.

Naše redakce byla jedním ze čtenářů upozorněna, že Juraj Cintula pracoval v roce 2016 jako zaměstnanec bezpečnostní služby a slovenská televize Markíza s ním natočila rozhovor [5] o incidentu v prodejně, kde zasahoval proti výtržníkovi.

VIDEO: Fico počátkem dubna předpověděl pokus o vraždu vládního politika
Jistě si pamatujete na mé vysílání na Svobodném vysílači CS před slovenskými volbami, že mám obavy o Roberta Fica a jeho život, pokud začne odklánět slovenskou zahraniční politiku od linie stanovené Američany. Fico přitom podle všeho spáchání atentátu dokonce předpověděl v příhovoru na YouTube na počátku dubna v Michalovcích. Doslova uvedl: “Jen čekám, kdy se tato frustrace, kterou tak intenzivně prohlubuje Denník N, Smečko nebo Aktuality, promítne do vraždy některého z předních vládních politiků, a to nepřeháním ani o milimetr,“ řekl Fico v nahrávce. Možná netušil, že zhruba o měsíc později se toto proroctví naplní a tím politikem, o jehož vraždu se někdo pokusí, bude on sám.

Fašizace politických procesů opozice na Slovensku po parlamentních a krátce poté po prezidentských volbách totiž překročila hranici běžného politického boje, protože část médií a celá opozice v podstatě vytvořila jednu obrovskou anti-ficovskou frontu, která samozřejmě mediálně dopadá na lidi a u některých může dojít k radikalizaci. 

Bez Fica by čekala SMER i Slovensko temná budoucnost
Jde totiž i o to, že Slovensko je pro USA naprosto klíčová země pro vojenské plány na Ukrajině a v blízkosti Ukrajiny a pokud by došlo k nemyslitelnému, tedy k úmrtí Roberta Fica, došlo by bez něj k pomalému konci dominance SMERu na slovenské politické scéně. SMER bez Roberta Fica by nedokázal podle všeho udržet tak masivní přízeň voličů, protože SMER je vnímaný jako strana jednoho muže.

Je to stejná situace jako Hnutí ANO v ČR, což je strana Andreje Babiše. Bez Babiše by se toto hnutí zhroutilo samo do sebe. Je to úplně stejné jako maďarské hnutí Fidesz Viktora Orbána. Bez Orbána by prostě Fidesz nebyl. Je to samozřejmě čirá spekulace, ale pokud by někomu vyhovovala smrt Roberta Fica, nebyla by to ani tak slovenská liberální opozice, jako spíš americká administrativa, která by se na Slovensku zbavila silného evropského odpůrce Američany indukovaných fašizačních a válečných procesů v Evropě.

Píšu o tom články vlastně neustále, že Američané spustili po ukrajinském Majdanu v zimě 2014 v celé Evropě program mohutné a masivní renacifikace a v rámci revanšistické perestrojky na přepsání historie a výsledků II. sv. války usilují o likvidaci a rozklad Ruska, a to i za cenu války v Evropě. Vedlejším jevem této operace, která trvá na území Evropy již 10 let, je velmi intenzivní radikalizace skupin veřejnosti jednak proti sobě, ale i rovněž proti politikům s opačným než americkým politickým názorem.

To jsou úryvky článku. Celý článek zde:
https://aeronet.news/na-slovensku-byl-spachan-atentat-na-premiera-roberta-fica-podle-informaci-je-pachatelem-liberalni-spisovatel-a-basnik-premier-utrpel-nekolikanasobna-strelna-zraneni-a-je-v-kritickem-stavu/
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (26 hlasů)

SMER bez Roberta Fica by nedokázal podle všeho udržet tak masivní přízeň voličů, protože SMER je vnímaný jako strana jednoho muže. Je to stejná situace jako Hnutí ANO v ČR, což je strana Andreje Babiše. Bez Babiše by se toto hnutí zhroutilo samo do sebe. Je to úplně stejné jako maďarské hnutí Fidesz Viktora Orbána. Bez Orbána by prostě Fidesz nebyl.

Nebylo by lepší mít vládu složenou ze sedmi odborníků - zástupců 4 nejoblíbenějších stran, jednající týmově?
Vládu bez premiéra, řízenou každý rok jiným, reprezentativním prezidentem?
Opravdu chcete až navěky zůstat stádem, vedeným o svůj osud třesoucím se všeználkem?

Ps: členy švýcarské vlády můžete potkat i ve vlaku nebo tramvaji

Průměrný počet slepic: 3.2 (12 hlasů)

I Švédský ministerský předseda Sven Olof Joachim Palme rád chodil na veřejnost, třeba i do kina. I teď se s ním můžete setkat na veřejnosti, na hřbitově.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)