Jak se jmenují ti dva?

Autor

Jak se jmenují ti dva? – litterate.cz

Tak nám soud vzal do vazby dva provařené dezinformátory Patrika a Tomáše. Vystupovali proti covidové diktatuře, stalkovali Kubka, protože podporoval očkování, natáčeli videa o pravdomluvných mééédiích a vyzývali k odporu proti ukrajinským uprchlíkům. Státní zástupce to kvalifikoval na hanobení národa, rasy a etnické skupiny a podněcování nenávisti vůči skupině osob. Policie zakročila a soud rozhodl, že budou vzati do vazby, protože by na svobodě mohli natočit další video…

Vynechal jsem něco?

Hele, na rovinu… já o nich nikdy předtím neslyšel. A to jsem také provařený člen dezinformační scény, také jsem toho v předchozích letech nakecal o covidu, také mi psalo hodně lidí, že jsem zrádce národa, ale na videa těchhle dvou jsem fakt nikdy nenarazil. Za dva roky covidu a půl roku války na Ukrajině mi mezi mojí denní náloží mailů tihle dva nikdy nepřistáli na monitoru. a pokud ano, vůbec mě to nezaujalo. Kdyby o nich nenapsaly Novinky, kdyby je soud nevzal do vazby a policie je nezatýkala, tak bych vůbec netušil, že někdo takový u nás existuje.

A to je, milé děti, první lekce gerilového marketingu. Hned jsem se na ty jejich videa podíval a přečetl jsem si všechno, co se o nich dalo na internetu najít. Vsadím se, že to takhle udělalo hodně lidí a díky skvělé práci našich orgánů se podařilo jejich dezinformace rozšířit mezi mnohem více lidí, kteří by normálně o tuhle čtvrtou cenovou nikdy nezavadili.

To byl totiž můj první dojem po shlédnutí jejich několikaleté práce… Jako fakt jsou tihle dva nebezpeční? Tahle šmíra že podněcuje nenávist? U koho, prosím vás? U nějakých sparťanských nebo slávistických rowdies? Zajímalo by mě, kterého mého čtenáře by tohle podnítilo jen k tomu, to dokoukat nebo dočíst. Na mě to dělalo přesně opačný dojem… to oni byli tak nějak vypodněcovaní k nenávisti a tím svým projevem to vlastně už jen ventilovali. Ne, vážně, řekněte mi, někomu z vás se to líbilo? Máte někdo pocit, že přesně takhle se má bojovat proti covidu i uprchlíkům? Kdybych měl možnost se s nimi potkat, tak bych jim řekl, ať toho nechají a chodí zase na fotbal, protože aktivní blbec je horší než třídní nepřítel.

Vyměňte jejich projevech slovo covid a Ukrajina a nahraďte je slovy Baník a Sparta… a zjistíte, že takhle se baví na fórech takřka všichni fotbaloví fandové. Spíš ještě hůř… A nebo to udělejte naopak. Použijte v jejich projevu místo Ukrajinec slovo Rus a zjistíte, že přesně takhle mluví náš energetický zmocněnec Bartuška, který ve stejném duchu vyzýval lidi upálit a pohřbít u silnice.

Nemělo by teď nějaké jiné komando dojít i pro Bartušku? Nebo je někde nějaká vyhláška, že podněcovat nenávist k Rusům je naopak žádoucí a bude odměněno funkcí? Nebo je to tím, že Bartuška nepoužívá vulgární výrazy a neříká za každou větou „vole“? Jak se liší projev těchto dvou „dezinformátorů“ od oficiálních inzerátů, že pokud někdo chce zabíjet Rusy, ať pošle peníze na příslušný ukrajinský účet, kde za ně budou nakoupeny zbraně a s těmi se bude střílet do ruských mladíků?

Neříká se tomu náhodou dvojí metr? Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi?

Ale zpět k našim obviněným ve vazbě… To jako u nás fakt nebyl nebezpečnější vládní protivník? To tu jako fakt nemáme někoho chytřejšího, šikovnějšího a lépe zaplaceného Putinem? To jako tohle je ta ruská dezinformační scéna? Jestli ano, tak by Putin fakt měl prohrát, protože horší než tihle dva je už jen Jakub Janda. Já čtu denně mnohem nebezpečnější texty, které jsou kvalitně vyargumentované, chytré, vtipné, kousavé a ostré. Nebo se u nás orgáni vzmůžou jen na ty nejslabší a dělají z nich odstrašující příklad? To si soudce fakt myslí, že když zabásne tyhle dva, tak tím zachránil hentu prozápadní orientaci? Jako fakt tam někde věříte, že něčeho dosáhnete? Jen se bude víc šeptat a víc se toho řekne mezi řádky.

No, pravda je, že Kubek se alespoň vyspí a nebude ráno kontrolovat, jestli mu někdo nestojí před barákem.

V konečném důsledku se naší justici podařilo zase o něco víc poškodit důvěru v právní stát a důvěru v budoucnost. To jen aby věděli, kdyby to s tou prozápadní orientací nevyšlo, proč dělají topiče v uhelných kotelnách… no jó, plyn nebude. To jen aby věděli, proč je nikdo nemá rád, proč se jich nikdo nezastane a nikdo nebude jejich pádu litovat. Ale to tak je vždycky, když se spravedlnost vyžívá na těch, kteří jsou spíš k politování.

 

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (48 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

za což se nestyděla naše hrdiná, spravedlivá a zákonůdbalá justice vazebně stíhat partu dementů. A případ řešili 8 - slovy osm let. Samolepky. Co čekat v zemi, kde pachatelka justiční vraždy Jiřího Wonky stále soudí.

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

SOLIDARITA JE ZAKLAD VŠEHO JEDNANI OBČANŮ!

Rozmahajici se tzv individualiismus povede ke vzniku nasiliii nejenaaaaa proti dvěma občanm

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

SOLIDARITA JE ZAKLAD VŠEHO JEDNANI OBČANŮ!

Rozmahajici se tzv individualiismus povede ke vzniku nasiliii nejenaaaaa proti dvěma občanm

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

SOLIDARITA JE ZAKLAD VŠEHO JEDNANI OBČANŮ!

Rozmahajici se tzv individualiismus povede ke vzniku nasiliii nejenaaaaa proti dvěma občanm

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

SOLIDARITA JE ZAKLAD VŠEHO JEDNANI OBČANŮ!

Rozmahajici se tzv individualiismus povede ke vzniku nasiliii nejenaaaaa proti dvěma občanm

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

neni jenom nasili proti skupině dvou občanům,ale zastrašovani a nasili proti celemu narodu zničenim všeho co má fungovat tj justice policie a nastoleni teroru cenzury a namisto změny tohoto statu zla se instaluje POLICEJNI STAT ohlupenych voličů novymi typy ohlupovatelů,kde Pepa Goebels byl jen odvarem po kterem zbyly jen ruiny zhotovene spojeneckym letectvem,na nichž vyrostl bohty Socialni stat,ktery u nas naši polit.zmrdi z Ustavy pry včas vytunelovali!!aaaaaaaasssssssss
Nedejte se mylit!To vše ma vest k novemu pokusu postavit brzy koocentačni tzv převychovne tabory ,kde na vykachličkovsne stěne pry mate na kratičky okamžik, mžik sve kariery individualisty videt svůj mozek, ani pote tomu nebudete věřit!

Lide se ptaji CO MAM JA SAM PROTI NASILI POLICIE DĚLAT!?

Odpovědi je jednoducha !
Už nikdy v živote nevolit politicke formace ODS,KDU,TOP a PIRATŮ pod STANEM jejich policejni teror pekrucovani pravdy, cenzury a nahravani do dila strejdovi PUTTLEROVI a jeho vyzbrojovani našimi zbraněmi,kterymi se v jejicch TV MOSQA chlubi jejich ARMY jako vitanou kořisti a trofeji!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

ANNA proletářská
Jsme na tom hůř než za SSSR.
Teď slouzime dvoum pánům až do roztrhání těla.

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)

In reply to by Zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

u komunistickeho webu www.naseprvda.cz jinak by aaaá tamni funkcionaři ničemu zas nerozuměli no to jsou ti,kteři pochopili učeni jejich MARXE tak,že n něm zbohatli z našich peněz,,stali se buržoasi,dělnici jim totiž zmizeli a stala še z nich pry Středni třida!

To je pěkna blbost!Beze změny režimu nikdy nemůže vzniknout žadna Středni třida,to by museli vykukovat z tlustych mercedesu jako v N3mecku a to co se za ni poklada v česku to jsou jakesi zbytky po presidentovi ODS,ktery nařidil to vytunelovani republiky a zavezl tovarny do šrotu pak pry nařidil i ,vykradeni našich peněz v bankach a navic pry jeho ČNB zabunkktovala 2,5 bilionů na ktere se ma zapomenout a chudakovi BAPUČfcOfi nedal z toho ani floka z úroků, nebot ši s tim hrali na burze a vyvar jsou z ničeho dalši miliardy!
A teď KSČM žije z podstaty a radostně se řidi VADNYMI stanovami aby se nedostali zpatky do Prdlamentu a nepomohli majtelům velkych peněž dopravit na mary jeaájaiáachá ááaa cely kapitalismusktery skončil bankstery dne 29.3.2p19!Ti buržousti odmitaji s nami tady spolupracovat a Solidaritu s PNZ, zakazali dobrakovi doktorovi Skalovi nas tu zmamlasit peehlit. tim jeho marxismem,kteremu vůbec nerozumi a nechce,aby jsme mu tu vysvětlili,kde hraje muzika spravny americky rokenroll!No ale opravdu spravny!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

In reply to by Zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

u komunistickeho webu www.nasepravda.cz jinak by aaaá tamni funkcionaři ničemu zas nerozuměli no to jsou ti,kteři pochopili učeni jejich MARXE tak,že na něm zbohatli z našich peněz co jsme jim dali těch nemovitosti,,stali se zpupnou buržoasii,dělnici jim totiž zmizeli a stala še z nich pry Středni třida!

To je pěkna blbost!Beze změny režimu nikdy nemůže vzniknout žadna Středni třida,to by museli vykukovat z tlustych mercedesu jako v Němmecku a to co se za ni pokláda v česku to jsou jakesi zbytky po presidentovi ODS,ktery nařidil to vytunelovani republiky,vadny kspitalismus bez přivlastků vychazejici z gsngsterismu dodnes a zavezl tovarny do šrotu,aby vydělal za sustanz pak pry nařidil i ,vykradeni našich peněz v bankach a navic pry jeho ČNB zabunkktovala 2,5 bilionů na ktere se ma zapomenout a chudakovi BAPUČfcOfi nedal z toho ani floka z úroků, nebot si s temi našimi penězi hrali jeho kapitslisti z Londyna na burze a vyvar z ničeho shrabli v dalšich miliardach nenažraně a nechtěji se dodnes dělit fifty fifty!
A teď KSČM žije jen z podstaty a radostně se řidi svymi VADNYMI stanovami, aby se nedostali už nikdy zpatky do Prdlamentu a nepomohli majtelům velkych peněž dopravit na mary jeaájaiáachá ááaa cely kapitalismus,ktery skončil bankstery dne 29.3.2ppp19!Ti buržousti odmitaji s nami tady OK avsngardou spolupracovat a Solidaritu s PNZ, zakazali i dobrakovi doktorovi Skalovi nas tu zmamlasit přežehlit na to jich užije. tim jeho marxismem,kteremu vůbec nerozumi a nechce,aby jsme mu ho tu vysvětlili,kde hraje muzika OK spravny americky rokenroll!No ale opravdu spravny!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Konečně někde padlo toto jméno. Oslovil jsem několik poslanců, jak je možné, že člověk který veřejně potvrdí upálení a vraždu téměř 50 lidí v Oděse a schvaluje tento zločin jako nejlepší formu řešení ukrajinského problému může vykonávat tak vysokou státní funkci. Větší důkaz trestného činu podněcování nenávisti a nabádání k vraždě jsem nezažil. A naší státní zástupci a policie nereagují a ukazují svaly na těchto nymandech.

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

jen bych podotkl, že zrovna těchto dvou pitomců by žádná škoda nebyla, kdyby byli vzati do "chládku". To je to samé IQ tykve jako má autista, který ztropil na Babišovým mítinku výtržnost a policisté v civilu jej po právu zaklekli. Vznikla z toho obrovská aféra, neboť chudáček, školáček autistíček to jistě zle nemyslel a násilí si tudíž nezasloužil. Vždyť je přece státem chráněný už jenom proto, že je úředně uznaným blbem. Pardon, jakýmsi autistou.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

Hin sa hukáže, do roka a do dne!

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Uvidíme něgdy vlastní potřeby?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

na nami zvolench mrtvych oslech a to aaalaaa dalsich 33 let!Pověšila jsem tu minule naše potřeby,zachranit kaspitalisty tim,že se misto DEVadesati procent zdaněni jako ve ŠWERIGE budou dělit s nsmi o svůj ziskasny mastny vyvar fifty fifty!
Co udělali kapitasliste?
Stale se nevzdali myšlenky fašistů ŠWABŮ zrušit kapitalismus a vystrojit ten fašismus!Nechtěji jsou nenažrani ,dělit se fifty fifty o vyvar v našem SOLIDARNIM STATĚ!

A voliči se zabejčcili a připada jim zdrave zhynout v modrych barvach!
Podivejte se na naši vladu,ta si bere za vzor toho už napolovic odstraněneho Zelenskeho!Tak to je fakt čislo!Blbi Ukrajinci si ho jako cizince zvolili za presidenta,ten je jednoduše dava za to vybit a jeho metoda chucpe je kouzelna!Teď zastavil obchod s ropou na DRUŽBĚ a vite jak?CHUCPE tj střelit se do vlastni nohy!
Plathu za tranzit ropy nepřevzal,pry to nejde, bo sankce!
Tak nahral strejdovi Putinovi na smecč, nebot Putin MUSEL zastavil tok nafty pro staty EU nebot je mu jasne,že se musi sankce dodržovat!
To je prča jak takovi agenti Putina jako to ZELI pracuji ,no cizinec se nikdy nebude citit Ukrajincem bude je topit na sračku, teď už ho skoro nikdo ani nechce ,no tak dopadaji jsk vidite podpindostnici vždy a pořad budou mit ještě štěsti,když odejdou ze sceny klauna jen s krvavym nosem!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)