Jeden čin je lepší než sto letáků

Autor

Motto:

Víte, co mi řekl ten kluk, co před Strakovkou vysypal tu fůru hnoje? „Neudělal jsem to kvůli sobě, ale kvůli všem českým zemědělcům. Nemluvte o mně, ale mluvte o grýndýlu a obilí z Ukrajiny.“

Ano, tohle mu rád splním.

Ještě včera existovali hodní a zlí zemědělci, ale dnes už existují zase jen zemědělci. Stačila na to jedna fůra hnoje. Jeden odvážný čin jednoho odvážného zemědělce, který se zákeřně vmíchal do „pokojného“ protestu a všechny zradikalizoval. Rázem jsou pryč všechny kecy vládních spin doktorů, rázem jsou pryč všechny nálepky, všechny rozvracečské fráze redaktorů České televize, rázem skončila vlídná maska Fialy i Výborného. Jeden skutečný čin a všechny propagandistické kecy vládních agentur ztratily platnost.

Najednou už premiér ani ministr nepředstírají vstřícnost, kterou se snažili oddálit protesty co nejdál do jara. Vzbuzovali zdání pokroku, který pak zazdili a pak znovu a znovu. Mysleli si, že to mají zmáknuté, že na těch traktorech sedí hlupáci, které si povodí jako ovce a pak s nimi vymetou zem. Mysleli si, že kombinací cukru a biče protesty rozmělní a účastníky zastraší. Tolikrát už jim to vyšlo…

Stal se ale pravý opak. Tak dlouho žvanili o kolaborantech a dezinformátorech, tak dlouho lhali o dotacích, tak dlouho mávali dopisy v azbuce, tak dlouho bezotyšně dezinformovali o zemědělství i zemědělcích, až se ucho utrhlo a naštvali úplně všechny.

Teď se jim všechny ty lži, podrazy a sviňárny vrátí. Najednou všichni v téhle zemi vidí, že vláda má místo srdce břicho a místo duše tlamu. Najednou jsou Doležal i Pýcha na straně zemědělců, protože kdyby nebyli, byl by to jejich okamžitý konec… a pochybuju, že se vrátí na své původní pozice. Už to prostě nejde. Už jsou také My zemědělci. Najednou spadly vládní masky a pod nimi je licoměrnost, falešné sliby a křivé charaktery. Najednou Fiala křičí, že chtěl zemědělcům přidat dvě miliardy, ale teď už jim je nedá… Jen škoda, že jim to neřekl už před čtrnácti dny.

Ale premiérský hysterák, to nevidíte každý den.

I policie si udělala zářez – zmlátili jednoho účastníka tak, že ho musela odvézt sanitka. Deset na jednoho jich bylo. Demokracie, vole! Tedy jen pro líbodémo. Na ostatní lid patří demokratická přísnost a evropsky hodnotný obušek. Šíří se nepovrzené zprávy, že onen demonstrant policejní pomáhání a chránění nepřežil…

Pavel Řeporyjec Novotný zase požadoval, aby na zemědělce naběhli četníci i s bajonety. A samozřejmě by zemědělci prý potřebovali válku… Myslím, že to je krásná tečka za vládní pravdou a láskou i za Rakušanovými debatami bez cenzury.

Jeden čin… vysypete před Strakovku obsah premiérova mozku a rázem vidíte, kdo na které straně stojí.

Nejde totiž být trochu pro grýndýl a trochu proti němu. Nejde být trochu proti bezcelnímu dovozu obilnin z Ukrajiny a zároveň být pro. Každý protest je vždycky protivládní a vždycky je politický. Protože nakonec bude jakoukoliv změnu prosazovat zase politik. Nejde být se zemědělci a zároveň s vládou, která dva roky pracuje proti nim. Nejde mít pochopení pro arogantního ministra, který slibuje, ale rozhodně nekoná. Nejde hledat vstřícnost tam, kde žádná není. Nejde donekonečna věřit podrazákům a lhářům.

Nemám dovoleno zveřejnit jméno toho frajera, co to vysypal, ale ono to během pár dní stejně prosákne… ale navždycky už bude první, kdo měl odvahu.

Měl ji v situaci, kdy se policejní šéfové chovají jako čistokrevní gestapáci.

Měl ji i v situaci, kdy jsou mediální hnojomety namířené a veřejnoprávní goebelsové využijí jakékoliv špíny a jakékoliv lži.

Měl ji i přesto, že bude popotahovaný a budou se k němu chovat jako k nepříteli státu.

Měl ji, i když mu bylo jasné, že se otevře chřtán mediálního pekla.

Zemědělci už to zažili. Už je to nepřekvapí.

Když se odvážil první, odváží se i další. Když mohl jeden, mohou všichni. Když se jeden ukázal, být chlap jaksepatří, nezůstane sám. Vedle odvahy nejsou ty vládní evropské hodnoty vůbec nic. Vedle obětavosti neobstojí pětikoaliční pokřivené charaktery. Odvaha je všechno, odvaha mění svět, odvaha vítězí, odvaha smiřuje. Takových hrdinů je nám zapotřebí.

Další dlaně se sevřou kolem vidlí i volantů. Další muži vstanou z gaučů, odloží popcorn a colu a vydají se na náměstí. Další lidé se stanou občany a půjdou splnit svou povinnost. Už nebudou jen My zemědělci. Brzy budou i My dopravci, My oceláři, My učitelé, My odboráři… a nakonec budeme MY VŠICHNI!

Jeden čin je totiž víc než tisíc letáků.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (498 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

na toho mladého sedláka, který se neštítil naložit na korbu fialový hnus a vyklopit ho Fialovi na práh, uspořádat peněžní sbírku. Jistě bude nějakou kačku potřebovat. Kdyby třeba Vidlák zveřejnil speciální variabilní symbol na tento účel ke svému účtu, já bych mu poslal 1 000 Kč. Ke korunce koruna a mladému muži to pomůže.

Průměrný počet slepic: 4.9 (254 hlasů)

     Teď jsou prachy až na DRUHÉM místě. Teď se vaří voda na libtardí svině. Přiložme všichni pod kotel. Teď je ta chvíle. Teď je ten okamžik. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (177 hlasů)

In reply to by CHANDRASEKHAR

Trvalý odkaz

Včera se objevil na FB QR kód pro příspěvky od "My zemědělci -  (2) Facebook. Pár peněz jsem stačil poslat a zdílel jsem. Dnes už QR kód k dispozici není. Asi se pro ty prvotní potřeby vybralo peněz dost. Hodně lidí je ochotných na takovou akci přispět.

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

První pomyslná koule se kutálí ze svahu. Tak snad se strhne pořádná lavina, co ty vládní fijalové šmejdy pošle do horoucích pekel...

Průměrný počet slepic: 4.8 (35 hlasů)

Ještě vydržte a šetřete do prasátka. Peníze ještě budou zapotřebí. Na jednu pokutu se už vybralo dost. Buďte připraven, až bude peněz opravdu zapotřebí. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (104 hlasů)

     až ty prachy budou potřeba, dejte vědět. Věřím, že se najde dost solidárních dárců. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (119 hlasů)

zdejší komunita na "Kydech" je určitě ochotná a schopná vybrat pár desítek tisíc. Kdyby se ukázalo, že jde o zásadnější věci, než kompenzovat nějaké pokuty, tak bych byl i ochoten i hrábnou do úspor a určitě bych nebyl sám. Ale to se stále omezujeme na ten náš malý ostrůvek, který se kolem "Kydů" vytvořil.
Vy jste z nás jediný, jehož slovo má značný přesah do celé společnosti. Asi by bylo dobré se zamyslet nad nějakým otevřeným kontem solidarity za celou opozici. Jenom nevím, zda by dnešní roztříštěnost opozice, nevedla k menší štědrosti dárců. To je spíš otázka do diskuze.
Průměrný počet slepic: 4.8 (39 hlasů)

In reply to by Inza

Trvalý odkaz

ale možná by stačilo, kdyby to v případě potřeby šlo přes Vidláka. On bude nejspíš vědět, že se někdo zásluhou establishmentu dostal do finančních potíží a dá nám vědět. Solidarita pak bude jistě velká!

Průměrný počet slepic: 4.6 (29 hlasů)

hnuj

Vidlák:  Víte, co mi řekl ten kluk, co před Strakovkou vysypal tu fůru hnoje?

„Neudělal jsem to kvůli sobě, ale kvůli všem českým zemědělcům. Nemluvte o mně, ale mluvte o grýndýlu a obilí z Ukrajiny.“

Ano, tohle mu rád splním.

Průměrný počet slepic: 4.8 (142 hlasů)

by uklidilo tu hromádku za půl hodiny, namísto toho tam stáli jako tvrdá Y. K ničemu, ostatně jako jejich šéfové...

Průměrný počet slepic: 4.6 (48 hlasů)

mají prachy jistý. Žel, jen to jejich svědomí není vůbec čistý.

Průměrný počet slepic: 4.6 (44 hlasů)

..aby jim nebyl hnůj rozkraden. Kupa hnoje, kupa peněz.
Možná už si ho bratr Jurečka zamluvil. Co je doma to se počítá :D

Průměrný počet slepic: 4.6 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

     Říká se tomu prolomení psychologické bariéry. Věřím, že budou následovat další takoví frajeři. A chrochtám blahem, že už nejsou hodní a zlí zemědělci, ale už jsou jenom zemědělci. NASRANÍ zemědělci. A to je kuwa setsakramentsky dobře. 

     A k pomahačům a chráničům. Nepřekvapili. Prodejný děvky je jejich správný název. Nezaslouží nic jiného než opovržení. Už jsem jim v minulosti věnoval příliš mnoho slov a jen bych se opakoval. Nemám pro ně slušný výraz. 

     Doufám, že se ledy hnuly. A válec se rozjel a už ho nic nezastaví a smete a převálcuje tu libtardí sebranku na placku. 

     KDY, KDYŽ NE TEĎ? KDO, KDYŽ NE MY!!! 

MÁME  HOLE  V  RUCE,!! 

Průměrný počet slepic: 4.8 (155 hlasů)

Vím jak vypadají jejich auta, ale protože mě už léta jako řidiče neobtěžovali buzerací a na proslulém chodníku jsem naposledy potkal ještě před listopadem slušného a férového soudruha nprap. SNB Karla Váňu, ani nevím jak vypadají a jak se chovají. Já vlastně ani nevím co celé dny a noci dělají a kde jsou zalezlí. Na ulici je ve dne ani v noci prostě už desetiletí nevidím. Jen občas kolem prosviští jejich Octavia nebo Kodiaq. Dolehly ale ke mě zprávy, že dnes se v Praze chovali aktivně a prý hrubě se snahou znepříjemnit občanům realizovat své ústavní právo! Nemyslel jsem si, že jsou to takové svině. Je-li to tak, zklamali mě. Na téma strážníků obecní policie budu vzhledem k tomu, že máme svobodu slova, raději mlčet.

Průměrný počet slepic: 4.8 (121 hlas)

Veřejná bezpečnost končí, policista dřív, či později bude stát i proti bráchovi, nebo proti tátovi.

Neříkal to proto, že by měl něco proti policistům, říkal to proto, že ve svém životě poznal jak se úplně obyčejný, konkrétní policista, ve svém zájmu stavěl za vládní moc v době první republiky, jak došlo k přerodu stejného policisty koncem okupace na Pražské barikádě, jak stejný policista prošel proměnou v demokratické, poválečné společnosti, než odešel do starobního důchodu - zaslouženě za celoživotní poslání v bezpečnostních složkách. 

Policisté vždycky byli jsou a budou státními zaměstnanci od slova sloužit především státu, rozdíl vždy byl je a bude, když stát ve své ústavní preambuli je prostředkem plnění zájmů většinové části občanů, nebo jen za státním aparátem proti občanům. V momentě, kdy se stává poměr cca 50 : 50, musí policista jednoznačně stranit ne většině, ale zájmům vládní části a má na výběr. Sloužit, nebo hledat jiné uplatnění. Je to jejich osobní rozhodnutí.

Uzavřu to tátovým upozorněním. Respektuji postavení policisty, počítám s tím, že když bude v řadách policie můj syn, je to jeho rozhodnutí sloužit aktuální moci, za stávající situace musím počítat s tím, že když budu stát na ulici proti státní moci, může být, že se proti mě postaví "můj vlastní syn". 

Vadilo by mi to a jsem rád, že s tím nemusím mít problém. Názory synů respektuji, oni moje, ale proti sobě stát nebudeme!

Průměrný počet slepic: 4.6 (45 hlasů)

     aby ani myšlenkou nezavadil o možnost, stát se prodejnou děvkou za jidášskej plat. (Mimochodem ve svejch letech už je na to teď taky dost starej.)  A kdyby náhodou tehdy za mnou s takovouhle pí..vinou přišel, hnal bych ho svinským krokem a holí. Jako otec bych se musel stydět a hanbou se propadnout, že můj vlastní syn, moje krev, slouží takovým sviním jako jsou fy-jalovej šašek, vykulenec, černoprdelník na zemědělství, pañáca PePa Pávek 107 a podobnejm dementům. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (43 hlasů)

Obávám se, že částečně. Štěstí v tom, že synové nejdou ve složité společenské situaci za každou cenu za "lacinější kariérou" státního zaměstnance v policii "pod jistou penzí, vylepšenou nejrůznějšími bonusy v podobě odstupného za službu" nemusí být štěstí DOKONANÉ, ANI DOKONALÉ. 

Možná mám velké nároky, ale je to prožité a zažité.

Musíme se s nimi (s našimi dětmi) do určité míry potýkat s "chápáním" současného vývoje jako s lidmi, které nemají čas, nebo si jej neumí (ve svém zájmu a ve vztahu k zaměstnavateli) udělat, či dovolit. Vždycky se najdou lidé, kteří jim budou zdůrazňovat, že za socialismu jsme vlastně nežili, protože srovnávají ne životní úroveň, ale obsah domácností s technickými vymoženostmi a zdánlivě "průjezdné hranice", což se dá velice lehce poslouchat, ale dlouhodobě je to cesta do pekel, kterou vidí lidé s hlubší historickou i sociální pamětí. Lidé, kteří chápou hmotné rozdíly mezi rokem 1989 a rokem 2024, proti rozdílům v perspektivě těch vlastníků dokonalého vybavení domácnosti a zdánlivé svobody cestování.

Od tohoto chápání, nebo nepochopení, podle postoje jednotlivce je potom dost blízko k chápání postoje současného policisty, nebo i vojáka z povolání. V tom smyslu budu vidět štěstí v tom, až uvidím, že "synové" pochopí nezbytnost společenské změny, budou se na ní podílet a rozvíjet jí s volenými představiteli.

Uspokojí mě, když budu vidět, že jde o faktický pokrok v chápání demokratických principů a potom ať si zvolí jakýkoliv "název" onoho společenství, ale zároveň ať se oprostí od účelových výkřiků, že komunisté jim zničili život před léty, která zažili okrajově, nebo vůbec ne, že komunismus, který tu nikdy nebyl, že byl HROZNÝ.

Bez respektu k létům (včetně současných) předcházejícím současné situaci, se žádné společenství nepohne k lepším výsledkům. Respekt neznamená nekritický obdiv, ale objektivní posouzení kladů i záporů, což ovšem znamená objektivní poznání a hodnocení, dost hluboké studium s pochopením jakékoliv doby společenství, především své země. 

Průměrný počet slepic: 4.4 (29 hlasů)

Ale také vždy platilo, že míra iniciativy a aktivity je individuální. Např. jestli měli opravdu úkol kontrolovat i lékárničky, pak záleží na inteligenci policisty, jestli ho její absence rozzuří nebo se usměje, mávne rukou, pozdraví a jde dál. Jak už jsem se zmínil výše, za můj řidičský život mě esenbáci nebo policisté stavěli a kontrolovali (a pokutovali) několikrát a jistě mi potvrdíte, že se ta "exekuce" vždy odehrává podle toho, jaký příslušník vás kontroluje. Je-li normální, slušný, nebo blb! Oni to ti kluci také nemají lehké. Grázlové a kriminálníci mají dnes tolik práv, že se mnohdy policajt raději dívá jinam. Víc než jinde ale platí, že iniciativní blb je horší než třídní nepřítel!

Průměrný počet slepic: 4.6 (26 hlasů)

vylezlé z auta když kontrolovali, jestli někdo nepřejíždí hranice okresu. Babiš jich na to údajně vyslal 30 000, od té doby tvrdím, že prokazatelně živíme zbytečných 30 000 policajtů. Před tím sporadicky, tak jednou za rok na tzv. namátkových (tedy buzeračních) kontrolách. Pak jen občas zašité auto v lese nebo u pumpy, ale nikdy nic nedělali až letos jsem je zase viděl jak zastavovali auta, nejspíš díky novému pokutovému ceníku.

Průměrný počet slepic: 3.8 (21 hlas)

Já jsem potkal několik hlídek státní slovenské Policie v Bratislavě, kde jsem byl na koncertu zpěváka vpravdě národního Dana Landy, chovali se tito policisté velmi přátelsky a pomohli mi ochotně s orientací. V Práglu by mi akorát napařili nějakou pokutu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Nejdřív dle informací a fotek na FB zmlátila člověka do bezvědomí a nyní ostražitě hlídá hnůj.

Je skvělé, že hnůj před úřadem vlády už je za mřížemi. Teď ještě zbývá dostat za mříže i ten hnůj na úřadu vlády. A budeme to mít komplet.

Věřím, že to za 16 dní společně dotáhneme do konce. 23.3.2024

P.S.: Čekám, kdy Fiala označí hnůj za proruský, Rakušan oznámí, že ho platil Rajchl a Vondra vytáhne fakturu na jeho nákup v azbuce s tím, že je vystavena v rublech. 🙂

(FB J. Rajchla)

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (169 hlasů)

Měla by tam být kampelička, ČR tam není vůbec

Průměrný počet slepic: 4.9 (33 hlasů)

Obrázek s Priority vlády Fialy je z viz níže článku aeronetu kde pan VK (vedoucí kolotoče) uvádí:

Naše redakce je přesvědčena, že Fialová vláda může být svojí podporou války na Ukrajině a umožněním protáčení zbrojních zakázek přes různé kampeličky v ČR opravdu podezřelá ze zapojení do organizovaného zločinu a vazby na ukrajinskou mafii. Jsme přesvědčeni, že když premiér Fiala má anebo měl své peníze ve stejné kampeličce, přes kterou Ukrajinci posunují platby na nákupy zbraní, a ve které mizí miliony EUR od Ukrajinců v igelitových taškách, že to nemusí být jen náhoda, že ten samý Fiala tak moc podporuje dodávky zbraní na Ukrajinu.

článek viz zde:
https://aeronet.news/slovensky-premier-oznamil-ze-fialuv-rezim-odklada-jednani-vlad-obou-zemi-na-neurcito-podle-informaci-jde-o-odvetu-prahy-za-schuzku-ministra-zahranici-sr-se-sergejem-lavrovem-v-turecku-minuly-vikend/

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

hnuj

…aby lidé vyšli do ulic všichni a Fiala byl přinucen rezignovat? Zemědělci opět dorazili do Prahy, i hnůj před sídlem vlády byl vyklopen, policisté tloukli a zatýkali, rozdávali pokuty a Hřib vymýšlí zákazy vjezdu těžší techniky do metropole jen proto, aby v blízké budoucnosti zabránil i sebemenším náznakům protestu. Je třeba si přiznat, že arogance a sebevědomí vládnoucí klice nechybí.

  Zemědělci sice prošustrovali 2 pokusy, při kterých nejednotnost účastníků a jistá podlost jejich vedení (myšleno u Agrární komory) způsobila i nezájem zbytku společnosti. Takže třetí akce v pořadí nebyla podporována veřejností víceméně vůbec a lidé zpozorněli až při jejím samotném průběhu. Kupa hnoje, policejní násilný zásah a rozdávání vysokých pokut, či aspoň jejich příslib, kolize traktoru s osobními auty v Letenském tunelu a především prohlášení naprosto nejhoršího premiéra za několik dekád včetně těch pod komunisty o tom, že vláda připravila pro zemědělce 2 mld. korun, což je pravděpodobně další lež a alibismus. Vcelku akční den. Vláda žádné volné peníze nemá a maximálně by si opět zase jen půjčila. Tvrzení Fialy, že se nedá nikam tlačit a nebude jednat pod nátlakem, by nutně potřebovalo mu ukázat, že v klidu už nebude ani jeden den. A speciálně on by se měl bát vyjít i na ulici.

  Protesty zemědělců se tedy stupňují. Vláda lže na všechny strany a zneužívá policii k vlastní ochraně a k násilí na těch, kteří mají rozdílný názor od toho liberálně-pětikolkového. Je stále evidentnější, že naše loutková vláda podléhá americkému velení. Už nedělá nic jiného, než že shání peníze na vyzbrojování Ukrajiny a zvyšování životní úrovně Ukrajinců žijících u nás. Co za to mají tito kolaboranti slíbeno, netušíme. Ale jistě v chudobě neumřou, tedy když se dav včas neprobudí a vše jim nevezme. Jenže pokud by k něčemu takovému došlo, nebojovali by Fiala & spol. o hmotné statky, ale pravděpodobně o život. Pohár trpělivosti pomalu přetéká. Zatím se ozývají ti postižení vlastníci strojů schopných opětovat případný nátlak policejní techniky. Zůstanou li v odporu osamoceni, státní sytém je doslova sešrotuje. Ostatně Evropská unie to tak i tak má v úmyslu, proto jich je v ulicích evropských velkoměst tolik. Farmáři bojují o své přežití a proti velmi rychlé likvidaci svých živností. I proto se vymykají a u nás už potřetí během krátké doby usedli za volanty svých traktorů a opustili své statky. Vědí, co riskují, doufají ve vzedmutí celonárodní vlny odporu (trochu naivně) a možná zjišťují, že pokojný protest je jaksi úplně k ničemu.

  Velká část účastníků na tuto akci doplatí. Některé to stálo trochu času, jiné nějaké ty peníze za pohonné hmoty, další za pokuty či výraznější postihy. Policie mapovala situaci, sbírala informace, které předá dále, takže určitě budou rušeny i již přidělené dotace. Zatím nikdo neopakoval chybu pana Čupra Rohlíka, aby vyhrožoval ukončením spolupráce s kýmkoliv, čímž by přišel o část klientely. Liberálové ve vládě však používají rétoriku i praktiky těch, k nimž projevují největší vnitrostátní nenávist, tedy komunistů a STB. Zemědělce nepovažují za dostatečně kvalitního partnera k jednáním, takže se s nimi bavit nebudou. Co se tedy musí stát, aby do diskuse jít museli? Kdo je do toho rohu dostane a kdy? Nebo bude český národ čekat, až si ukrajinskou komunitu čítající téměř desetinu obyvatelstva České republiky připraví na svou ochranu?

  Mezitím svět připravují američtí loutkovodiči na válku. Zvyšuje se intenzita provokací namířených proti Rusku. Americký novinář Tucker Carlson dokonce předpovídá nejen jejich větší frekvenci, ale zároveň přesně mířené na ruské civilisty. USA prostě válku vyvolat chtějí. A to za každou cenu. Dávný plán na porážku Ruska a jeho rozparcelování je tak lákavý. Především kvůli nerostnému bohatství a likvidaci jediného možného rovnocenného soupeře na světovém kolbišti, pomineme li Čínu. Každý kus Ruska má slíbený někdo jiný, možná i proto je Macron tak aktivní. Opravdu si Západ myslí, že se posledních 20 let Rusové zabývají pouze východem Ukrajiny? Jejich zbrojní arzenál je technologicky na úplné špici a nukleární zbraně včetně nosičů budí celosvětový respekt. Jsou natolik progresivní, že by se představa Pentagonu o dalším pouze evropském konfliktu mohla stát naprosto naivní. Přesto největší riziko při případném konfliktu dopadá na Střední Evropu. Tedy na nás. Slováci to pochopili a obnovili s Ruskem diplomatické vztahy. Maďaři je nikdy nepřerušili.

  Naše vláda naopak pokračuje v protiruské hysterii, což je další důvod k jejímu svržení. Ani ne tak kvůli její neschopnosti. Důvodem je zabránění v přibližování se k válečnému stavu a tím i odvodům našich mužů a synů do války. Fialovi je úplně jedno, ostatně stejně jako Zelenskému, kolik spoluobčanů v případném konfliktu zemře. V podstatě bychom byli jenom předvojem určeným na porážku. Pokud se tedy podíváme na nutnost vyhnat Pětikoalici ze Strakovky a ze Sněmovny z širšího úhlu, je vcelku jasné, že je třeba se postavit po bok farmářů. Oni nebojují jen za sebe, ale v mnoha ohledech za celou republiku. Možná ne dostatečně efektivně, protože jsou osamoceni a nemají dobré vedení, ale aspoň se snaží. Ostatní zatím brblají jen na sociálních sítích, aniž by byli ochotni riskovat. Západ se totálně pomátnul. Válka s Ruskem, Green Deal, nerespektování soukromého vlastnictví, zvyšující se tlak na poslušnost obyvatelstva a jeho represe (viz zabavování aut v Rakousku např.), chování Big Pharmy a samotná existence WEF, WHO. To vše je to, co pro nás liberálové připravili. Dost na to, abychom se vzepřeli a jejich historickou úlohu ukončili.

Jindřich Kulhavý

(inadhled.live)

Průměrný počet slepic: 4.8 (143 hlasů)

Zvýrazňuji: "Tvrzení Fialy, že se nedá nikam tlačit a nebude jednat pod nátlakem, by nutně potřebovalo mu ukázat, že v klidu už nebude ani jeden den. A speciálně on by se měl bát vyjít i na ulici." 

Za mě je víc než nutné, spolu s Kulhavého vyjádřením v celém článku, opakovaně připomínat "Fialovo" odstoupení od mezivládních jednání se Slovenskem a jasné kroky PePa ohledně kontaktů s Lichenštejny. 

Jedno s druhým jsou jasné vlastizrádné kroky, které by měli brát v úvahu i lidé, kteří se na těchto stránkách vymezují ke STAČILO i speciálně ke komunistům (nesměšovat s komouši-to jsou lidé, kteří se svého času vyvezli k současným postojům z lůna KSČ, které poklonkovali stejně jako dnešním hnusům.)

Těmi lidmi myslím i naše některé spolu diskutéry zde na kydech, kterým stále nedochází, že ani v nejhlubší normalizaci skuteční komunisté, ani část tehdejší státní mocí "proháněných" odpůrců, nedošli k takovým hrůzám, kterými nás tlačí současní vrcholní do národního zapomnění, do temnoty, ze které se národ hodně těžce vzpamatovával.

O to smutněji pozoruji, kolik mých vrstevníků, kolik lidí běžných i výjimečných profesí, kolik bývalých vysokých státních úředníků, kolik nadějných kádrů minulého režimu mého věku, lidí, kteří nejen že si nepřipouštěli utrpení normalizace, ale ze svých postavení je udržovali, se dnes staví za skutečné zrádce a kolaboranty výrazně se krystalizující v současné době. Za lidi, kteří "normalizaci" zažili okrajově, nebo vůbec, ale v zájmu osobního prospěchu "tvoří pomyslné hodnoty", kterými bezohledně boří faktické hodnoty vytvořené svými vlastními předky a ti mnozí ještě žijící předci jim k tomu nadšeně tleskají.

To je pro mě HRŮZA!  

Průměrný počet slepic: 4.8 (47 hlasů)

Prostý nesouhlas s mnohými projevy politiky popřevratových vlád ve mě přerostl v nenávist! Tento způsob politiky zdá se mi poněkud nešťastným! ZVRÁCENÝM!

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

Slovenský premiér oznámil, že Fialův režim odkládá jednání vlád obou zemí na neurčito! Podle informací jde o odvetu Prahy za schůzku ministra zahraničí SR se Sergejem Lavrovem v Turecku minulý víkend! O čem se jednalo na diplomatickém fóru ve městě Antalya? O míru na Ukrajině! Fialova vláda byla zahájená ruskou generální prokuraturou, která vyšetřuje toky peněz a zbraní přes ČR a české kampeličky na Ukrajinu!

Fialova vláda se začíná topit v klientelistickém bazénu zbrojařů a ukrajinské mafie, která zajišťuje dodávky českých zbraní skrze české zbrojaře a české kampeličky na Ukrajinu pro teroristické útoky proti civilním cílům v Rusku! Takový je předběžný závěr ruské generální prokuratury vyšetřující sérii útoků proti civilním cílům v ruském pohraničí, jak nás ve čtvrtek informovali ruští novináři.

Přestože forma a nástroje Fialova, Scholzova, Macronova a dalších režimů v Evropě může připomínat nacistické praktiky, jedná se čistě o ukázkové svazkové, tedy fašistické řízení politických elit, zbrojního průmyslu a médií. Všechny části svazku totiž z války profitují a stávají se na válce závislými. A od toho je jen krůček k mafii a do podsvětí, a rovněž k podpoře terorismu. A není divu, že nejvíc Fialově vládě vadí právě snaha slovenské vlády o mírový proces na Ukrajině. Níže je video ze schůzky Juraje Blanára se Sergejem Lavrovem v Turecku.

Ruská generální prokuratura připravuje žaloby proti vládě Petra Fialy za dodávky zbraní Ukrajině k teroristickým útokům proti civilním cílům nejen na Donbasu, ale v poslední době i proti cílům v Rusku, kde nejčastějším terčem je právě ruské pohraniční město Belgorod. Informaci ve čtvrtek naší redakci poskytli ruští novináři s odkazem na jejich zdroje ruské generální prokuratury. Ukrajinská armáda k teroristickým úderům proti civilním cílům v Belgorodu totiž prokazatelně používá české zbraně, raketomety RM-70 Vampire a dokonce brzy už i české houfnice. V celé věci totiž došlo v posledních dnech a týdnech vyšetřování k posunu. K raketovým útokům na ruské město Belgorod nemá ukrajinská armáda povoleno používat americké, francouzské a ani britské rakety a raketové komplexy. Souhlas k použití raketových systémů proti cílům v Rusku, tedy myšleno proti cílům uvnitř původních hranic Ruska, dala podle jejich výpovědí ukrajinské armádě pouze Praha.

VIDEO: Šokující výrok Andreje Babiše o tom, že v kampeličce, kde měl peníze Fiala, zmizely v taškách peníze určené na nákupy ukrajinských zbraní! Podle Andreje Babiše a jeho výroků na kanálu XTV to dokonce fungovalo tak, že do kampeličky se nosily miliony EUR v igelitkách a peníze od Ukrajinců prostě najednou někam zmizely. Kam zmizely v taškách? Do kapes někoho v okolí Fialový vlády? Nebo jejich rodinným příbuzným a do jejich firem? A proč Ukrajinci nespustili křik, že byli okradeni? Chápete? Kdo v tom nevidí chobotnici a chapadla korupce, tak je opravdu slepý, anebo nevyléčitelně naivní. Celý pořad s Andrejem Babišem a Lubošem Xaverem Veselým můžete zhlédnout na kanálu XTV na YouTube

To jsou jen úryvky článku. Celý článek i s dvěma videi viz zde:

https://aeronet.news/slovensky-premier-oznamil-ze-fialuv-rezim-odklada-jednani-vlad-obou-zemi-na-neurcito-podle-informaci-jde-o-odvetu-prahy-za-schuzku-ministra-zahranici-sr-se-sergejem-lavrovem-v-turecku-minuly-vikend/

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

Souhlas - za větu Fialy, že se nedá nikam tlačit a nebude jednat pod nátlakem, by zasloužil nakopnout, fa..sta.

a za výroky o odstoupení od mezivládních jednání se Slovenskem, když ne .... (nemohu napsat), tak okamžitou demisi.  

Uraženost a ješitnost českých debilů kvůli jiným názorům hovoří sama za sebe. Není  to moje vláda, není to můj prezident, stydím se za ně.

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)
Trvalý odkaz

----------------------------------------------------------------------

Chceš umřít rychle, nebo pomalu? Obžaloba popisuje znásilnění a pokus o vraždu mladé dívky z Plzně, spáchané Ukrajincem.

Osmnáct let do věznice s ostrahou navrhl státní zástupce jako trest pro 19letého Ukrajince, který měl loni v srpnu v Plzni znásilnit 15letou dívku a pak se ji brutálním způsobem pokusit zabít, což vyplývá z obžaloby. Ve druhé polovině března případ začne projednávat Krajský soud v Plzni.

Obžalovaný měl s sebou v batohu lepicí pásku, igelitové pytle, několik nožů a láhev se žíravinou. V průběhu cesty dívku spoutal lepicí páskou, povalil ji na zem a vykonal na ní soulož. Poté ji odvedl k nedalekému lesíku, kde ji pod pohrůžkou přinutil k orálnímu sexu.

Posadil ji na plot a řízl ji nožem na přední straně krku, přičemž to komentoval slovy, že než vykrvácí, bude to trvat dva dny, takže má na výběr mezi rychlou a nebolestivou smrtí, nebo dlouhou a bolestivou.

Když dívka dala najevo, že nechce ani jednu z možností, násilník ji bodl nožem do krku. Načež poškozená padla k zemi a předstírala, že je mrtvá. Obžalovaný ve snaze zabránit svému odhalení poškozenou svlékl, zabalil ji do pytle a nalil na ni chemický prostředek SAVO. Poté pytel s tělem shodil ze srázu do lesního porostu, kde ho ještě zakryl kůrou a větvemi. Pak odešel,“ stojí v obžalobě.

Dívce se ale podařilo dostat z místa pryč a přivolat si pomoc. Za svůj život je vděčná vlastní duchapřítomnosti v momentě, kdy předstírala smrt. Podle její zmocněnkyně je aktuálně stále v péči psychologů.

Sledujte @neCT24 7. 3.

Průměrný počet slepic: 4.9 (85 hlasů)

ale libtardí idioty a idiotky, všechny fanatické multikulturalisty by přivedlo k rozumu, kdyby nějaký takový uprchlík nebo imigrant stejně obohatil jejich dceru nebo vnučku!

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

ČESKO: Rozhodnutí Fialovy vlády zrušit plánované společné jednání české a slovenské vlády kvůli odlišnému postoji Bratislavy k řešení války na Ukrajině vyvolalo bouři. Vahou svého hlasu se do debaty zapojil i bývalý prezident republiky Miloš Zeman, podle něhož se Fialova vláda dopustila hrubé politické chyby a snaží se diktovat suverénní zemi, jak se má chovat.

Uplynul týden od premiérského summitu visegrádské čtyřky v Praze, kde premiéři Česka a Slovenska sice otevřeně mluvili o tom, že pokud jde o Ukrajinu, obě vlády se stěží shodnou, ale zdůraznili potřebu se vzájemně i přes odlišnosti bavit.

Toto nadšení Fialově kabinetu dlouho nevydrželo. Ve středu vláda oznámila, že ruší chystané společné zasedání obou vlád. Nejde přitom o nahodilou akci, ale tradici, kterou držely prakticky všechny vlády v minulosti.

Exprezident Miloš Zeman, který se rovněž s Robertem Ficem minulý týden ve své kanceláři setkal, s rozhodnutím Fialovy vlády hrubě nesouhlasí.

„Je velice snadné bořit a velice obtížné budovat. Fialova vláda se vydala cestou boření, protože budovat neumí. Přerušení česko-slovenských vztahů je podle mého názoru hrubá politická chyba. A nikdo nemůže diktovat vládě suverénní země, jak se má chovat,“ uvedl bývalý prezident republiky Miloš Zeman.

Přitom ani on se s Ficem, s nímž ho pojí letité přátelství, zřejmě zcela neshodne v pohledu na vývoj a řešení konfliktu na Ukrajině. Vždy ale zdůrazňoval, že státy spolu nemusejí ve všem souhlasit, ale mají se vzájemně bavit a možné rozdíly se pokoušet překonávat.

ZDROJ: PL

Průměrný počet slepic: 4.7 (40 hlasů)

nemusí být zrovna kramlí, on to může být docela malý, na první pohled neškodný hřebíček a vláda se zhroutí jak domeček z karet. Moc bych za to nedal, že se v tomto smyslu zopakuje devětaosmdesátý. Ráno 17. listopadu jsme šli jako vždy do práce a většina z nás ani nevěděla že je ono výročí a že v Praze bude nějaká vzpomínková akce. A najednou PRÁSK! a druhý den už bylo všechno jinak. Co se vlastně v ten pátek stalo? V podstatě nic tak hrozného ani úplně výjimečného: manifestace se vymkla, přerostla v demonstraci, lidé se poprali s esenbáky. Jak říkám, nic extra. Tedy pominu-li fámu o smrti studenta Šmída. Jinak byl v Praze i na venkově klid a mír. Jen na Národní třídě byl zatlučen do rakve socialismu docela mrňavý hřebíček. Navzdory moderní 200 tisícové armádě! 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Ten počin s včerejším hnojem se ujme. Já myslel, že to tak chystali mládenci od prvopočátku, protože jsem viděl v kolonách i auta na rozvoz močůvky. Za tuto novinku jsem se totiž zaradoval, protože taková sprcha do špalíru těžkooděnců, potažmo politikářských přicmrndávačů, by vykonala nekázeň a paniku:-). A televizní záběry by oblétly svět, kterak pendrekáři v helmách a s kolty prchají před potřísněním od bio sračky.

P.S. Vidláku,  máte na toho šoféra kontakt? Rád mu pošlu prachy na advokáta, další výdaje, případně na flastra. Chodí nás sem dost na to, abychom mu takto pomohli.

Průměrný počet slepic: 4.9 (34 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

chtělo by to nějaký fond i pro případné další borce. Viděl jsem video jak virtuální řidič traktoru s velkou cisternou kropil na protestech někde ve Francii či Belgii těžkooděnce, moc se mi to líbilo, ale nemůžu najít odkaz, žádné hledání v tomto případě nějak nepochopitelně nefunguje.

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Jasně, nenechali jsme ve štychu Bednářovou, tu dívku znásilněnou ukrajincem, a já už nevím, koho v minulosti ještě. Musí se ale o těch lidičkách vědět.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

 

Naše slavná policie, zase akční byla a tak v "romské" přesile chudáka jednoho zemědělce, téměř přizabila.

Průměrný počet slepic: 4.7 (42 hlasů)

za tuto fotografii. Potvrzuje zřejmě to, co jsem viděla v tom krátkém video záběru, o němž jsem psala včera.  

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

Tu fotku jsem si zvětšil. Tomu chlápkovi je 60+. Od policie to rozhodně není chrabrost, pakliže maník neměl v ruce pancrfaust.

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

gestapácký

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Naše KDU-ČSL už zastupuje jen tu hromadu hnoje. A přesto rozhoduje, cosi je na té naši demokracii špatně občané...žejo?

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)

U nás vůbec o nejdůležitějších věcech dnes rozhodují straničky, které by bez Rychetského podrazu sotva prolezly. A přesto lidi od nich dnes rozhodují a sedí na nejvyšších postech (tedy kromě dealerky Pekarové - ta jezdí po světě dělat ostudu i bez postu, místo aby seděla na prdeli ve sněmovně, za což je už tak víc než přeplacená). 

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

Menšina vládne většině! Strany 5K nevolilo 71,8 % voličů zapsaných v seznamu voličů. Znamená to, že z 8 275 752 občanů oprávněných volit nedalo svůj hlas vládní koalici       5 942 071 občanů! Je jedno že oprávnění voliči chodí nebo nechodí k volbám (právo mají), ale z hlediska "většiny", což by mělo být jedině demokratické, přijímá zákony a vládnou lidé, kteří dostali ve volbách jen 28,19 % hlasů.

Ale i když budu kalkulovat jen s voliči, kteří k volbám šli a odevzdali svůj hlas stranám pětikoalice, stále jich byla menšina. Jen 43,13 %! Ať počítám jak počítám, šéfuje nám menšina!

Průměrný počet slepic: 4.4 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

Každý dospělý člověk si musí umět vybrat jestli se chce živit skutečnou prací, šikovností, schopnostmi, nebo se jen stane darmožroutem ve státních službách. Pokud si vybere zaměstnání darmožrouta ve státních službách, nesmí se divit odsudku slušných a pracovitých lidí.

Je to jako se vzhledem, každý jsme zodpovědní svému okolí za to jak vypadáme, jací jsme. Je to každého volba jak se ke svému okolí chováme. Pokud si vybereme špatně, nesmíme se divit odsudku slušných lidí v našem okolí.

MMK

Průměrný počet slepic: 4.4 (22 hlasů)

je-li společensky užitečná (a takovou práce policisty bez debat je) a dělaná profesionálně, je potřebná. I práce ve státních službách!

Průměrný počet slepic: 4.1 (14 hlasů)