Názorná ukázka...

Autor
Štítky

…proč je všechno v řiti!

Přátelé, dostala se ke mě zaručeně autentická SMSka, kterou dostal Andrej Babiš poté, co neuspěl ve druhém kole prezidentské volby. Je tak kouzelná, že se o ni s vámi musím podělit. Já si tu dlouhé týdny lámu hlavu, proč je všechno v háji, jak může volby vyhrávat Blyštivý Péťa a kde jsme udělali chybu. Různě to rozebírám, přehazuju, popírám sám sebe… a někdy pak stačí pár písmenek z mobilu. Je to jako Rafaelo. Řekne víc než tisíc slov. Posuďte sami:

Dobrý večer Andreji, chtěl bych Vám pogratulovat k zisku více než 2,4 milionu hlasů občanů. Nedosáhl jste sice na prezidentský úřad, ale máte obrovskou podporu voličů a to je především závazek. Skončilo šílenství kolem kampaně a teď je třeba se dívat do budoucna. Rád bych se s Vámi, jako předsedou největší opoziční politické síly ve sněmovně co nejdříve setkal. Naše země prochází těžkým obdobím a já jsem přesvědčen, že nás ty největší výzvy ještě čekají. Věřím, že silné opoziční hnutí a silné odbory jsou tou správnou platformou pro hledání východisek z nadcházejících krizí. Přeji klidný večer Josef

Asi jste už uhodli, že pisatelem této SMSky je Josef Středula, šéf odborů. SMSka je autentická, mám jí přímo od zdroje.

Ano, ten Josef Středula, který na odborářskou demonstraci loni dostal sedm tisíc lidí a ještě tvrdil, že to byl úspěch. Ve stejné době jeden Láďa Vrabel celkem bez problémů dostal na svojí demonstraci desetkrát tolik lidí, aniž by měl jen setinu možností, které měly odbory i jejich šéf.

Ano, ten Josef Středula, který kandidoval na prezidenta, vymezoval se proti Babišovi, neb sedí v Aspen institutu, notoval si s ostatními Havly prvního kola a těsně před prvním kolem jasnozřivě rozpoznal, že volby vyhraje Danuše Nerudová a odstoupil v její prospěch. Zlé jazyky tvrdí, že větší vliv na to měl vééélký finanční dar, který Středula obdržel těsně před tímto rozhodnutím. Ale to je určitě henta metafora a nic takového se nikdy nestalo a myslí si to jen dezinformátoři.

A ano, tento Josef Středula po dvou týdnech, kdy se vymezoval proti Babišovi jak jen mohl, tak mu napíše tuhle SMSku ve které se k němu lísá, až to lepí. Řekl bych, že si Andrej musel třikrát protřít oči a dvakrát se štípnout, aby uvěřil, že je to pravda.

Dovolte mi k tomu pár dobře míněných slov:

Milí odboráři…

Už víte, proč zmíráte na úbytě? Už víte, proč k vám skoro nikdo nechce vstoupit? Už víte, proč jste ti poslední, u koho by obyčejný dělník čekal, že se ho zastanou? Už víte, proč u nás fungují odbory jen v německých firmách? Protože jste si za svého vrchního šéfa zvolili něco takového. Nejdřív to dělá machra a hraje si to na přítele lidu a není to schopné dostat na Václavák ani tolik lidí, co zvládne zadlužený prodavač pizzy. Pak si to notuje s těmi, kteří se nejvíc zasloužili o vaší bídnou situaci, pak to podpoří naprosto tupou prezidentuši, což poznal i poslední Jaryn z Horní Dolní, pak se na něj provalí, že to dostal zaplacené a nakonec se ukázalo, že mu to štěstí nepřineslo a on se rozhodl přimknout se opět k Babišovi, kterého čtrnáct dní předtím pomlouval, kudy chodil.

„Dobrý večer Andreji“ Takhle hláška mě bude budit ze spaní ještě čtrnáct dní, Josefe. Fakt, že jo.

Já jsem se tu už několikrát docela jízlivě obouval do Okamury, protože v poslední době předvedl skutečně olbřímí politický talent, ale teď musím zvolat: „Tomio, vrať se, vše je zapomenuto.“ Našel se totiž ještě mnohem větší politický průserář.

Tak si ho tam hlavně nechte. Pěkně si ho zvolte znovu, hlavně mu zase dejte důvěru… Fiala se směje, až ze Strakovky opadávají cihly, protože tahle asociální vláda si jako šéfa odborů nemohla přát nikoho lepšího. Kdybyste tam dali Laca Horvátha, pomocného dělníka z Nové Huti, tak by tam po deseti letech šéfování nenadělal tolik škody, jako Středula za posledních pár týdnů.

Normální odboráři by se nejpozději po té demonstraci ozvali, řekli by si, že Středula není součástí řešení, ale je součástí problému a poslali by ho tam, kam patří. Ale to vy ne. Vy jste ho pěkně nechali, aby si s vámi vytřel řiť. Když si vezmu, co to kdysi znamenalo, být odborář. Když si vezmu, jakou jste měli slavnou minulost… to vaši dědové kdysi vybojovali většinu výhod pro normální pracující. Oni nastavovali kůži, riskovali vězení, nechali do sebe střílet… a co jste dokázali vy? Zvolili jste si Středulu… Přesně proto jste tam, kde jste.

Jsem zvědavý, jestli to tam u vás někomu dojde… ale dost o tom pochybuju. A víte co? On to věděl i Mirda Kalousek. Pamatujete na tu básničku? Cože to tenkrát odboráři vezli na trakaři? Slyšíte to? Celý národ se vám směje, jak to máte bezvadně zorganizované.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (230 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Dnes jsem zaslechl zajímavou informaci k vidlákově kauze "Braniboři v Čechách".

Václav Bartuška (zvláštní zmocněnec pro otázky energetické bezpečnosti) odpověděl dnes večer 10. února v Interview ČT24 na dotaz moderátora, jak moc špatné je zdražení elektřiny a plynu pro české domácnosti a firmy:

"Já jsem byl nedávno u řady firem energetických u nás s jednoduchou otázkou: nakolik vzrostl počet neplatičů? To je vždycky klíčový údaj a zdá se, že zatím to domácnosti zvládají, že jsou schopny platit. To procento domácností, které neplatí ani zálohy nebo potom neplatí vyúčtování zatím je setrvale stejně velké."

Průměrný počet slepic: 3.3 (20 hlasů)

Při pohledu na
dnešní svět, mi
přijde únos
mimozemšťany jako
záchranná akce.

Průměrný počet slepic: 4.8 (55 hlasů)

RAJCHL:
...První zprávou je fakt, že jsem včera obdržel v podstatě stejnou zprávu ze 4 zcela nezávislých zdrojů. A to, že...v pětikoalici mají z 11.3. neskutečně nahnáno. Opravdu se nás reálně bojí. Protože vědí, že tentokrát jde opravdu do tuhého a že se spojuje zdánlivě nespojitelné. A je jim jasné, že pokud se nerozštěpíme mezi sebou, tak to může být začátek jejich konce.

No a tu druhou je zpráva od člověka, jenž mi dělá analytiku, včetně přehledu reakcí na sociálních sítích. Je to takový typický cifršpion, který je vždy velmi střízlivý až skeptický. Dnes mi jen napsal "budeš muset objednat víc reprobeden - aby vás bylo slyšet až na Můstku."

Průměrný počet slepic: 4.7 (73 hlasů)

Ivan Vyskočil:

Éterem neustále zní slovo »dezinformace«. Dokonce na vašem profilu na internetové wikipedii je psáno, jak jste 28. října vystoupil po boku »dezinformátorů« na demonstraci na Václavském náměstí…

Zaprvé není vůbec definované, co to dezinformace je. A podle mě největším dezinformátorem je pan Fiala, protože on tvrdí, že jsme ve válce, ale už mi nikdo neříkal, kam si mám jít pro plynovou masku, kde si vyzvednout pušku a kam se jít schovat do krytu. Tak v jakýpak válce jsme!?

Buď tedy jsme ve válce, a pak na nás serou, a nebo v žádný nejsme, takže za dezinformace je potřeba napřed soudit pana Fialu, protože ryba smrdí od hlavy!

S tím úzce souvisí zakazování některých, údajně dezinformačních, médií. Co o tom soudíte?

To je ta skrytá cenzura. Aspoň za soudruhů byla ta cenzura přiznaná. Ano, my tohle nechceme a tohle zakážeme, a když to či ono budete dělat, budete mít s námi problémy. Jenže tady to neplatí.
Řídí to nějaká instituce, která to jako bude dělat, ale oni s tím jako nemají nic společného. Oni jsou to strašní demokrati! Ať jdou do háje s těma kecama, na které už nikdo neskočí, nebo na ně skočí jenom blbci!

...My jsme ti největší idioti v celý Evropě! Nejvíc mně vadí ten do očí bijící příklad, jak vyrábíme elektřinu za těch pětadvacet halířů, pošleme ji do Německa a koupíme si ji za 14 korun zpátky, nebo za kolik! Takhle by nemohl obchodovat ani starej Kohn!

Jedná se o klasický příklad toho, jak je to špatně. A uvědomujeme si vůbec, že celý ten Temelín začali stavět ještě za Husáka?
Kdyby ti komouši nepostavili všechny ty Dukovany a tak dále, tak máme holý prdele!
Co všechno se tady vybudovalo! A co naopak vybudovali oni za těch 32 let? Kulový! Akorát řeči. Všecko rozkradli.

Dám vám jeden příklad. Scházím se s Klubem 2019, což jsou samí zemědělci – kluci, co tomu opravdu rozumí. Narodili se v zemědělství, v selských usedlostech, a tak mají k půdě nějaký vztah. A oni vzpomínají, jak k nám po devadesátém roce přišli Francouzi, dívali se na naše zemědělství a říkali:
»My se vás musíme bát. Vy jste těžká konkurence, vy tady všecko máte.« A dneska? Houby! Snížily se stavy skotu, stejně jako stavy prasat, za chvilku nebudou kuřata.

Všechno zkrátka souvisí se vším. Nebudu mít krávy, tak nebudu mít hnůj do země. Oni to mají spočítané, třeba takoví Holanďani a Němci cpou do země daleko víc chemie než my. Teď všecko dovážíme, například vepřový. Proč tady pěstovat prasata, když je můžeme dovézt přes celou Evropu? Divím se, že to těm ekologickým »Green dealům« nevadí. Napříč Evropou putují náklaďáky s prasaty. A všechna jsou krmená hormony, což se tady nedělá, nebo dělá jen v omezené míře.
V tomhle všem mně ti zemědělci z Klubu otvírali oči, protože já jsem kluk ze Žižkova, který siv životě zasadil dvě mrkve a jednu ředkvičku. A teď vím, že když nemám krávy, nemám hnůj. Tím pádem tam není hmyz a ta půda je mrtvá!
A teď se podívejte, jak to vypadá, když vyjdete z Prahy. Kolik půdy je tam zastavěno debilníma skladama! Protože my jsme skladiště veškerých kravin z celé Evropy! Navíc tady od roku 1990 není zákon o půdě a kdekdo si může s naší půdou dělat cokoli.

Takže když nám to tady všecko koupí sudetský Němci, tak tady za chvilku budeme jako cizí lidi ve vlastní zemi.
To jsou všechno věci, které se člověk dozvídá na tom Klubu 2019 a které se zároveň píšou panu Fialovi. A on ve své ohromnosti pana profesora neráčí ani odpovědět, protože je arogantní. Fiala určitě není tak blbej, že by tohle nevěděl.
Ale má holt jiné instrukce. On je premiérem Ukrajiny, ne České republiky.

Jak vlastně odborníci na Klubu 2019 reagovali, když slyšeli onu nezapomenutelnou větu pronesenou Petrem Fialou na letošní výstavě Země živitelka v Českých Budějovicích?
Totiž, že potravinová soběstačnost ČR není v našich podmínkách reálná…

Všichni se chytli za hlavu, spadli ze židle a vyjádřili se o panu Fialovi, že má v hlavě míchaný vajíčka. Protože když jeho slova přetlumočíte poslednímu obecnímu idiotovi, tak i on vám řekne, že je to úplná hloupost. To se snad pan Fiala zbláznil?

Soběstačnost je nesmysl? Odjakživa si přece sedláci pěstovali hlavně pro sebe. Měli pro sebe krávu, prase, koně a nějaký ten záhumenek a byli svým způsobem soběstační. A vždycky platilo, že rodina je předobraz státu. Jestli ten stát není soběstačný potravinově, tak je strategicky vydíratelný.

Ubohej chudák stát, když je závislej na cizí pomoci! A teď si vemte, kdy nám kdo pomohl?
V roce 1938 u Mnichova? Nebo v roce 1968? Přišla tehdy nějaká pomoc ze Západu? Ani prd!

To je, jako když tu byl covid a mířily k nám roušky, tak sem ani nedojely, protože si je zabavili v Německu. Košile je vždycky bližší než kabát a pokaždé by mělo platit: Napřed nakrm vlastní děti a z toho přebytku můžeš nakrmit i ty cizí. Tak to chodí všude v Evropě, jen u nás ne.

Proč tomu tak podle vás je?
Často z úst kritiků zaznívá, že vláda poslouchá jen instrukce z Bruselu. Oni nemají instrukce jenom z Bruselu. Mají je hlavně z Washingtonu. A proč tomu tak je?
Protože oni nejsou naše vláda. Oni jsou nějaká protičeská, ukrajinská vláda cizáků, co poslouchají rady zvenčí. Proč to je v sousedním Maďarsku úplně jinak, proč to tam všechno funguje? I ti Slováci mají levnější elektřinu než my.
Jak je možné, že Poláci se starají hlavně o svoje lidi, kdežto my na ně kašleme? A ty státy mají nízkou DPH na potraviny, nebo vůbec žádnou. Na rozdíl od nás. My prostě platíme ty příšerný prachy za každý máslo.
Tady už bylo všechno ukradeno, tak teď je potřeba ukrást úspory lidí.

Pamatuji si, že jste na rozdíl od většiny kolegů v posledních prezidentských volbách podpořil Miloše Zemana. Ten v lednu příštího roku již podle Ústavy kandidovat nemůže. Koho nyní mezi stávajícími adepty na hradní křeslo preferujete?
...U Pavla je to jasné – ten je tlačen z amerického vyslanectví. Toho tam cpou a fedrujou jak uhlí v dolech. Snad to ti voliči prohlídnou!
(POZN. - BOHUŽEL NEPROHLÍDLI!!)

Ale dodávám, že Babiš pro mě ideální volbou není! Velice mě dokáže zklamat, když se jedná o tom, jestli tady budou cvičit ukrajinští vojáci a ANO sklopí hlavu a odhlasuje, že jo. Přitom je to vlastně takový náběh na základny cizích vojáků na našem území. A to prostě nechceme!

A jak je možné, že se pětikoalice dokázala dát dohromady, když jde o tak rozličné strany, například v případě ODS a Pirátů? O KDU-ČSL ani nemluvě…?
Oni měli všichni jeden jediný program. A toho se drží celou dobu a jiný ani nehledají. Je to program Antibabiš. To je spojuje. A mně se z toho vždycky dělá šoufl…

...Co se týče Ukrajiny,
řeknu vám, jak mi připadá, co dneska předvádějí média. Jako by nám pustili film z půlky a nepřehráli nám začátek. Spousta lidí tak ani neví, že problémy na Ukrajině jsou už od roku 2010. A od roku 2014 se tam zkrátka umíralo! Byla to strašná spousta lidí, co měli ruské pasy, ale dovedete si představit, že tady u nás zakážeme slovenštinu?
To přece absolutně nepřichází v úvahu!
Ale oni tam skutečně zakázali ruštinu! Přitom tam mají tolik ruských občanů, jak se navzájem smíchali z dob Sovětského svazu. Že je tam likvidovali. A že tam staví pomníky Banderovi a kdejakému náckovi, co má za sebou Babí Jar. Což všechno bohužel dělali Ukrajinci! A teď se k tomu máme hlásit? Těm máme pomáhat? To je přece vyloučený! Ono to tam nějak začalo a nějaký důvod to mělo. Nakonec to řekl přesně exprezident Klaus: »Ono tomu Putinovi nic jiného nezbývalo.« Ano, nezbývalo.
Vždyť celou dobu říkal: Nedávejte mi to NATO za vrata, to nemůže dobře skončit!

Průměrný počet slepic: 4.8 (106 hlasů)

Když ti vsehoschopni prý křováci nedovedou říci VSEM politickým šrot formacím,že jim na prvním místě v jejich tzv programech chybí požadavek ZMENY režimu na Sociální stát namísto POLICEJNIHO STATU,který oni drze odsouhlasili bez jakekoliho souhlasu a kontroly občanů voličů a dále hodlají dokonce v tvorbě vadných zákonů úporné pokračovat a my to máme platit rabováním rozpočtu!?

DEMONSTRACE JSOU JEN PROSTREDKEM a NIKOLI CILEM!

Proti BIDÉ prý máme bojovat a strany si přitom z nás dělají prdel,nedokazi si dát do programu ani to jedno slovo,tak co tu ještě vlastně chtějí!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.4 (18 hlasů)

Bída není prostředkem, bída je cílem!

Musíme proti bídě bojovat!

Musíme mít sociální stát!

Nesmíme rabovat sociální rozpočet!

Musíme změnit režim!

Ať žije Rajchl!

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

Režim na jiný chce změnit SPD,ale nenapsala na jaký a JAK a tak tě straně dáváme TYPA,kdyby tam byla náhodou absence inteligence,která to prý taky pod vedením trottlu z ODS 34 let neví!A přidat by se mohl Babiš se svou Akci Nespokojených Občanů a dát si to do svého PROGRAMU na první misto!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.7 (6 hlasů)

Na první místo instalaci Sociálního státu, aby jsme měli v ruce vidle v boji proti chudobě na webu www.ceskoprotibide.cz tak a holenkove tam navíc chybí požadavek konstrukce ostrého systému,kterým by měli možnost kontrolovat VSICHNI voliči dnem i nocí své "zástupce",kteří si vyrábějí vadne zákony jak se jim zachce jako na běžícím pásu a rabují svého Šefa tj Společnost voličů a ta proto je úplně hyn a teď se připravuje v generálním štabu válka a tak tu mají projet KOLA HRUZY pana Puttlera ,ten bude prý denacifikovat neboť je třeba splnit plán Národní Zabijačky vlády pod znaçkou PNZ(-)!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

Jako vždy! Pan Vyskočil výstižně, s humorným nadhledem, krásně:-)

Průměrný počet slepic: 4.3 (24 hlasů)

Jak jednoduché definovat dezinformátora.
Dezinformátor = třídní nepřítel
Třídu , aťsi každý sám dosadí

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Májo, fakt si myslíš, že má někdo obavy z vašeho srazu? Účast na vašich demonstracích má sestupnou tendenci. V těch posledních případech je již na úrovni srazu zahrádkářů. Poslední volby vámi podporovaný kandidát projel rozdílem třídy (a to většina hlasů, které získal, nebyla od vás). Já vím, čas se krátí, okénko příležitosti se vám zavírá. Ceny energií už klesají, inflace bude klesat navzdory nekompetentními Michlovi (dosazen vaším Zemanem na přání Babiše), nezaměstnanost stále jedna z nejnižších na světě. Prostě buď teď nebo nikdy. Takže nikdy. Naštěstí.

Průměrný počet slepic: 2.2 (40 hlasů)

Proč byste sem jinak lezl pokud nelžete a myslíte si co píšete ? I když jsou to alespoň z části nesmysly.

Průměrný počet slepic: 3.8 (31 hlas)

A proč jsem lezete vy? Kolik vám za to platí?

Průměrný počet slepic: 2.1 (36 hlasů)

nechodím sem trollit. Trolly nekrmím, proto v tomto vlákně končím.

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

Rudíku, BOJˇITE SE A BOJTE SE!!!! proto chcete vypínat weby, proto stíháte jakože dezinformace a proto lžete, až se vám od huby práší!!!: celý svět vás má plné zuby a až to začne, Rudíku ,až to začne. Bůh s vámi!!!!

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Všimněte si ajo jak často tu lidi včetně vás nenápadně nebo úplně otevřené rozdělují společnost na oni a my, na dva jasně odlišené tábory. A všimněte si ještě jedné důležité věci: členové tábora "my" často vyhrožují násilím druhé skupině a členové skupiny "oni" to prakticky vůbec nedělají.
Vy opravdu chcete patřit do skupiny lidí, kteří si myslí, že násilím změní společnost k lepšímu? Vy se na tom chcete podílet? Víte, že společnost, která vám svými pravidly umožňuje tady svobodně vyřvávat své dojmy a názory je založena i na tom, že násilí na jiných lidech trestá? Pokud dojde na stíhání dezinformací a vypínání webů, bude to proto, že to může zabránit vyprovokování násilí - takového kterým tu i vy vyhrožujete. Svými příspěvky i vy maličko přispíváte k možným budoucím represím, které vlastně nechcete a nechce je nikdo. Snažíte se něčemu zabránit a tím to vlastně jen přivoláváte. Zamyslete se nad tím.

Průměrný počet slepic: 2.8 (17 hlasů)

In reply to by Methanol (neověřeno)

Trvalý odkaz

To že dělění na dva tábory neděláte Vy osobně, ještě neznamená, že to nedělají jiní z Vaší názorové skupiny. Nedávno někdo, snad to byl i Vidlák zde, popisoval projevy násilí, které dělají právě ti, kteří se všude vydávají za ty lepší, chytřejší, demokratičtější atd. Třeba rozkopání stánku SPD Piráty, rozbíjení mítinků Babiše píšťalami i násilnými projevy atd. Z mé dlouholeté zkušenosti většina zničených, počmáraných či přímo zhanobených plakátů je také těch proti pétikolce a jejím předchůdcům.
Proto beru, že toto "možné násilí" je spíše záminkou než důvodem.
V principu s Vaším příspěvkem souhlasím a sám jsem ostře proti jakémukoli násilí.

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

In reply to by Methanol (neověřeno)

Trvalý odkaz

Neznamená, že když se tu snažíte jakože slušně plkat, neprovádíte násilí!!! Co jiného je protizákonné vypínání webů, co jiného, než násilí pojmenovat kliodnou demonstraci za sraz dezolátů a proruských skupin, co jiného, než násilí, je ožebračování vlastního obyvatelstva, co jiného, než násilí ,je, že jste nám svou měnovou!!!!! jakože inflací ukradli 20 mprocent úspor a mezd,co jiného, než násilí, je nutit ty nejohroženější, ab topili na 19 stupňú, aby tern fialový blbec mohl válčit s Rusáky, když jsme jim žádnou válku nevyhlásili!!??? za to, byste měli regulerně za všechny ty, co jste uvrhli do chudoby a neštěstí, dostat po tlamách a vy, se ještě divíte, že napíšu, že až se všichni tito okradení, ponížení a nasraní postaví proti vám,ochraňuj vás Bůh???!! Jste normální??

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ajo, vy přisuzujete spoustu činů, které se vám nelíbí, lidem, kteří je nezpůsobili. Vy si myslíte, že Ruda nebo já jsme nezákonně vypnuli nějaký web, nebo že ožebračujeme nějaké obyvatelstvo, že způsobujeme inflaci? To nás dost přeceňujete. Inflace postihla všechny. I moje reálné příjmy klesly. I já doma šetřím na vytápění. A koukejte, nikomu kvůli tomu nevyhrožuju. Já tím násilím myslím fyzické násilí na člověku, tak jsem pochopil vaše vyhrožování. Pokud jste tím myslela, že někomu vypnete web nebo zdražíte kadeřnické služby tak takové násilí já neberu jako násilí, to si klidně dělejte. Tím mě ani Rudu neohrožujete. Jen to příště napište srozumitelně, ať to nevyzní, jako že chcete někoho věšet na kadelábr.

Průměrný počet slepic: 1.9 (9 hlasů)

metanole, každý mluvíme jinou řečí a oba jsme na alternativě,Jak to?? Vám nevadí, že kadeřnice dřou bídu s nouzí, vám nevadí, vypínání webů, vám nevadí, že artritické babky a nemocní s rakovinou topí na 19 stupňů, vám vadí, že napíšu, že lidi, co to způsobili, by měli dostat natlamu. Proč jste teda tady?? nebylo by lepší si notovat s pětikolkou a pokřikovat na Babiše, že je zloděj, i když NIC, dle zákona neukradl, ponižovat ty nejchudší tím, že jim ukradne v daních stát i to hovno, co jim zůstalo?? nercítil byste se líp. Nesnáším ty mravokárné, s hubou plnou pochopení a s rozpolcenou rétorikou ani ryba ani rak. Ti, jsou mi z duše odporní, protože svýma plkama ,tuto situaci prodlužují, až struna praskne., A o věšení a podobných pitomostech, píšete jenom vy, Jste trapní, jak se snažíte,ale s vámi ,žel bohu, je diskuze směšná, protože nevíte, kde stojíte. Něco, byste chtěli,ale tak nějak napůl, ale napůl, se nedá žít, ani umřít.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ti co nám způsobili velkou část problémů, o kterých píšete, už rok dostávají na tlamu na Ukrajině. Kvůli nim nám hrozí vypínání webů a i kvůli nim máme drahé energie. Vidíte příčinu svých problémů jinde než ve skutečnosti je a chcete ji řešit způsobem, který vám nepomůže, spíš vám jen víc ublíží a spolu s vámi i mnoha dalším. Proto sem chodím, abych to zkusil vysvětlit. Vadí mi dělení naší společnosti na dva tábory a štvaní těchto dvou skupin proti sobě. Vadí my věty typu "ONI za to mohou a MY jim ukážeme". Stejně tak my vadí věty typu "ONI jsou dezoláti a můžou si za to sami". To je to stejné dělení společnosti jen z druhé strany.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

jste holt hloupější, než jsem myslela, diskuze s Vámi, je stejně hloupá a s hlupáky, co neznají příčinu a následek, je každá diskuze zbytečná.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

já bych to videl spíše na informace, kterě dostává. Je to kuriosní, ale dnes je výrazně těžší se potkat se správnými informacemi, navíc odpuzující fanatici jsou na obou stranách ( co ten co tu včera psal, že nebylo zemětřesení, ale bombardování ).
Osobně bych ocenil Metanola, že chce spojovat, takových je dnes málo.

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

Máte pravdu. Fakt se vůbec té budoucí demonstrace ti nahoře NEBOJÍ.

Proto ostatně pokaždé mlčeli, když "ti praví demokrati" chodili demokraticky narušovat AB jeho setkávání s lidmi. A "ti demokrati" při tom vůbec nebyli agresívní, dokonce jistě neslibovali důchodcům, kteří by se jim snad náhodou připletli do cesty že je složí.. a podobně..
Při tak intenzívní a agresívní kampani, lžích a manipulaci proti AB, jakou tady skoro všechna média jela, se ani nedalo čekat, že by vyhrál. Spíš je překvapení kolik lidí ho hodilo.

Ceny energií klesly jen o trochu a stále spoustu lidí a firem ekonomicky ničí. MMCH jak chcete obhájit že země, která vyrábí elektriku nejlaciněji v Evropě v elektrárnách, které tady postavili ještě komunisti, ji svým občanům prodává nejdráž?;

Inflace stále stoupá, ještě nedosáhla vrcholu a ještě nějakou dobu stoupat bude;

Co se týká nezaměstnanosti, tak po letech jsme se letos dostali do situace, kdy je méně pracovních míst než nezaměstnaných lidí, takže opět zhoršení;

Oproti prosinci loňského roku klesla koupěschopnost obyvatelstva o rekordních 10%, takže lidem asi začínají docházet peníze. (A Kaufland nejen v reakci na to snížil cenu cukru o 5Kč a prodejní cenu teď mají na krásných třiceti korunách);

Stále nejsou k sehnání celé skupiny léků, mimo ATB nejsou třeba léky na tlak a alergie. A to je podle mne život ohrožující. A navíc - za AB léky nechyběly;

Ve sněmovně se zrychleně 5K snaží prosadit takové změny v zákonech, aby mohli lidi narukovat už za tři dny. Jak dlouho bude trvat, než odejde první zmanipulovaná skupina našich obyvatel na východ? (Bude muset být co největší, protože bude jediná, která půjde dobrovolně);

Třetina lidí už nemá žádné úspory. Tak je jasné, že dalším lidem dochází, že by dopadli stejně a chystají se jednat vlastně v pudu sebezáchovy..

Opravdu si myslíte, že není důvod k demonstraci?

Mějte klidnou noc.

Průměrný počet slepic: 4.7 (38 hlasů)

In reply to by LaCasita (neověřeno)

Trvalý odkaz

Od nás z vesnice už odešli první lidi bojovat na východ!

Všechno kluci v rozmezí 18 až dvacet let!

Včera večer si na ně počkali před kulturákem, naložili je do aut, ani jim nedovolil, aby si vzali mobily!

Z těch lidi, co je nahnali do aut, nemluvil nikdo česky!

Dnes odpoledne už je nasadí u Bachmutu, aby kryli ústup banderovců!!!

Musíme proti tomu demonstrovat, ale 11.03. 2023 už bude pozdě!

Navrhuji, posunout demonstraci na 25.02. 2023, protože to, co se stalo včera u nás, se teď může stát kdekoliv, nesmíme už čekat, musíme jednat v duchu pudu sebezáchovy!!!

Průměrný počet slepic: 2.8 (11 hlasů)

Vaše vyjádření je ubohé i jako vtip. Ani se nedivím, že na ně nikdo nereaguje. A snad budu první i poslední.

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

To není vtip, to je skutečnost.11 února jste dokonce i v české televizi slyšet zprávy, že ukrajinská vláda poslala do ČR auta údajně proto aby pomohla uprchlíkům z Ukrajiny "vyřizovat doklady". Houby vyřizovat doklady, ale sbírat muže, podléhající odvodům do armády. Už i ukrajinské stránky o tom píší, že ukrajinští muži v Oděse, v Kyjevě i na Podkarpatské Ukrajině jsou "loveni" na veřejnosti a to i násilím a odesíláni na frontu, aby zaplácli ztráty na frontě. Počtěte si v UKRAJINSKÝCH stránkách Схватили на улице и затащили в авто. Появилось видео нового жесткого вручения повестки в Одессе
18:22, 11 февраля 2023 https://strana.today/news/424856-video-zhestkoho-zakhvata-voenkomami-vo…

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Bavor (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tedy jsem to špatně pochopila.
Vzala jsem to jako zesměšňování, špatný vtip. A že se to týká našich lidí, tedy Čechů.

Bydlím v lokalitě, kde moc Ukrajinců nežije, proto jsem to nespojila s realitou. Pokud jsem se se svým prohlášením někoho dotkla, tak se hluboce omlouvám !!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Demonstrativnimi neúspěchy všech demonstraci a utřete si zbidačeloum pusu!Dopodívejte se na navrhované masivni transparentyl

PRYC S POLICEJNIM STATEM!
VOLICI SAMI ZAJISTI LINYM LEVYM NEMEHLUM NAVRH SLUNECNIKOVEHO PROGRAMU!
PRYC S 34 lety EMBARGA Na ZAKON O REFERENDU!Máme za něj náhradu a ten mechanizmus svobody zalijeme čistým portským vínem!
ZAJISTETE KASŠTANI VASI KONTROLU VOLCI A TO DNEM I NOCI Nechceme trottly tj škrtice ve vládě zla konstrukce vadných zákonů typu EXEKUCE a Mordoru cenzury!
NAVALTE ZLODEJI SOCIALNI STAT!Nechceme dal rabovani dvou třetin našich platů a penzí!
No kdo má další hesla sem s nimi ať je RUDA unese!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (4 hlasů)

Rudovi.
A bude hůř!! Až všem ogarům natáhnou na nohy kanady (obuv vzor 60) a do ruky jim dají smeták (lejnovéj zbraň), tak budou na pracák chodit škemrat páni podnikavci, že nemaj makačenky a nemohou plnit plán výroby granátů a zejména zakázky polonků na sudy B cyklonu. A nepomůže ani v rámci udržení válečného průmyslu v chodu zrušit v protentokrátu školskou docházku.
Ďuro

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Čti pořádně, já přeposlala Rajchlův komentář, ne svůj. Co si myslím já, je věc druhá.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Tak kéž by tomu tak opravdu bylo:-)!

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Sakra, furt mi chybí informace.11.3.2023 na Václaváku, v kolik..? Já přijdu, ale jestli to bude k ničemu, tak to bude naposledy.

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

In reply to by astor (neověřeno)

Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by astor (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jako vždy - ve 14.00

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by astor (neověřeno)

Trvalý odkaz

11.3.Václavák 14 hod.Národ je docela slušně nabuzen.Ale fialových blbů(vždyť se starají)taky.
Hodně bude,jak nám bude přát počasí.
Je hodně spolků v řadě měst, kteří vypravují autobusy.Plus spolujízdy přes aplikaci Bla-bla car.Vypadá to na rekord.

Zatím bez slepic

Zjevila se na sítích Hymna dezolátů,zpívaná málo známou herečkou Olivií.
Jejínáboj je srovnatelný s Modlitbou M.Kubišové.Sice krapet neslušnější,ale přiměřený současné z. a é.vládě.
Vykouzlila mi úsměv,ale i ujistila,že11.3.při dějinné přelomové demonstraci musím svojí účastí přispět.

Zatím bez slepic

A menší sci fi než dožít tady :)))

Průměrný počet slepic: 2.7 (3 hlasů)

Jeho názor na Ukrajinu:
Uvedl, že loni ukrajinští separatisté ve městech, která ovládli, postupovali podle stejného mustru, kdy „skupina civilistů obsadí budovy administrativy, muži, ženy, děti. Do dvou dnů se tam začínají nosit zbraně, ženy a děti odcházejí, zůstávají ozbrojenci”.
: „Pokud se jim postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, kde je prostě upálili, nebo v Dněpropetrovsku, kde je prostě zabili a pohřbili u silnice, tak máte klid. Když to neuděláte, tak máte válku. To je celé.“
V Oděse takto upálili i těhotnou ženu. A člověk takových morálních kvalit dostává prostor v ČT.Text je převzat z Novinek 27.4.2015 .

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)

In reply to by Dědek (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nebojte se dát odkaz na ten článek: Je to tady https://www.novinky.cz/clanek/domaci-upalovani-lidi-v-odese-jsem-nikdy-…
Bartuška tam i vysvětluje, jak to myslel. A neobhajuju ho, ty jeho výroky nebyly úplně šťastné a už vůbec ne diplomatické.

Průměrný počet slepic: 2.4 (7 hlasů)

In reply to by Dědek (neověřeno)

Trvalý odkaz

Toto je známé těm, kteří se zajímají...
Ale chápu, že třeba spousta lidí i zde to neví
(v horším případě ví, ale nezajímá je to a klidně by za někoho takového položili život...)

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

A co říkáte na tu jeho informaci od energetických společností, že počet neplatičů neroste? Myslíte, že to taky s tímhle výrokem přehnal a že je to jinak než on tvrdí?

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Říkám jen to , že kvalita informace může být stejná jako o Oděse. A jen tak mimochodem. Od události v Oděse uplyne brzy 13 let. Vše bylo zdokumentováno , takže identifikace pachatelů byla jednoduchá. Na otázku , kdo to udělal, kdy proběhl soud a jak byli potrestáni pachatelé jsem zatím nedostal odpověď. I když jsem se ptal politiků i novinářů. Když vůbec jeden odpověděl , tak ve smyslu , že o tom neví. A to jsem slíbil , že okamžitě přehodnotím svůj postoj k Ukrajině.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Pardon 9 let od 3.5.2014

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

V té kauze o výroku Bartuška o Oděse šlo o to, že z jeho vyjádření se zdálo, že to co se tam stalo schvaluje jako způsob obrany proti separatistům. A bylo to kritizováno jako nevhodné, cynické a urážlivé. Nebylo to kritizováno jako nepravdivé, on popsal co se tam děje a vypadalo to, jako by to schvaloval.
Takže o výroku, kde se ptal na množství dlužníků energetických firem a tvrdí že jich nepřibývá si myslíte taky že to je cynické a urážlivé? Zdá se vám, že to schvaluje, že neplatičů nepřibývá? Nebo jak myslíte tu stejnou kvalitu téhle informace?

Průměrný počet slepic: 1.6 (5 hlasů)

Metanole, obojí, je OTŘESNĚ!!! Upálení v Oděse, když jsem viděla tu těhotnou s opáleným tělem a ty, co vyskákali z oken byli ubiti šíleným davem a ti dnešní chudáci, co jsou zadluženi k vůli energiím, aby je v zimě neodpojili a tak mezi těmi odpojenými nefigurují, je stejně otřesný obraz dnešní soby. A může si o tom bartuška a vy spolu s ním plkat, jak chtějí. je to vizitka úpadku, kdxy prodavačka mobilů, se stane předsedkyní PS ČR stejně, jako se Tonda Zápotocký, ten z lidu ,stal preidentem social. Československa. Ubohost, úroveň, jako když se z pasáčka vepřů, stal král Stejná pitomost, ale bohužel možná v každé době.

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

V té kauze o výroku Bartuška o Oděse šlo o to, že z jeho vyjádření se zdálo, že to co se tam stalo schvaluje jako způsob obrany proti separatistům. A bylo to kritizováno jako nevhodné, cynické a urážlivé. Nebylo to kritizováno jako nepravdivé, on popsal co se tam děje a vypadalo to, jako by to schvaloval.
Takže o výroku, kde se ptal na množství dlužníků energetických firem a tvrdí že jich nepřibývá si myslíte taky že to je cynické a urážlivé? Zdá se vám, že to schvaluje, že neplatičů nepřibývá? Nebo jak myslíte tu stejnou kvalitu téhle informace?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Odbory v Čechách umírají především proto, že je žádný podnikatel nedovolí, založit ve svém podniku. Následkem toho vedení odborů zná jen situaci ve státní sféře, kde založení odborů stát nebrání. Proto občané ČR neumí ani pořádně demonstrovat, dát jim do ruky mávátka, budou na demonstraci mávat. Na tom vysněném Západě je situace opravdu úplně jiná. Pamatuji si na dámu z USA přes šedesátku, jak nám ukazovala v době konání schůzky MMF v Praze, jak se bránit proti násilí policie, dle jejích zkušeností ze západu. Lehla si na zem, stočila do klubíčka, rukama si bránila obličej,nohama břicho a hlavně ledviny, aby útok policie nebyl tak brutální. Člověk koukal s vykulenýma očima, tohle u nás neznáme a pokud by se nejednalo o dámu pokročilého věku, nevěřil by jí. Proto se nelze divit, že u nás nemáme odbory silné a tudíž ani jeho vedení. Pan Středula se celkem snaží, ale na dělnický kolektiv to nemá vliv. Ať už to v minulém režimu bylo, jak chtělo, odbory měly na starosti jen dárky k MDŽ, den dětí, vánoce, vstupenky na sportovní a kulturní akce, výlety do krajů a poukazy na dovolenou do ciziny, či po vlasti. Kde se mají naučit, bránit pracující před vládními nesmysly?

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)