Poslední šance

Autor

Přátelé, myslím, že svému znalému čtenářstvu nemusím vysvětlovat princip atomové bomby. To se vezmou dvě podkritická množství štěpného materiálu, které jsou samy o sobě škodlivé jen maličko, vhodným způsobem se spojí dohromady a výsledkem je výbuch, který dokáže jedním rázem nadělat nedozírné a v mnoha případech i zcela nevratné škody. Proti výbuchu atomovky není obrany. Pokud je správně vyrobena, vhodně umístěna a odpálena, nedá se s tím nic dělat. Výbuch je prostě příliš devastující a má příliš dlouhodobé následky.

Myslím, že se naše Česká republika blíží do bodu, kdy proti ní má být takováto politická atomová bomba odpálena a pokud se tak stane, nebude proti tomu obrany. Naše vláda chystá dva štěpné materiály, které, pokud přijdou dohromady, naprosto zničí všechno, o co jsme jako národ v posledních dvou stech letech usilovali.

Prvním štěpným materiálem je korespondenční volba. Umožnit volit lidem, kteří sice mají české občanství, ale žijí v cizině a neobtěžovali se dojet na český zastupitelský úřad, aby tam odvolili. Údajně je těchto lidí asi půl milionu. Dnes od nich přijde asi třináct tisíc hlasů. Takřka všichni znají situaci doma jen z České televize a volí především Piráty.

Myslím, že nemusím rozpitvávat další aspekty korespondenční volby – hlasování není v principu tajné. Nikdo neví, co se odehrálo předtím, než se hlasovací lístek dostal do obálky. Doma není žádná plenta, za kterou je člověk sám a může si tam jakkoliv upravit svou volbu. Ve volební místnosti můžete vložit do obálky volební lístek KSČM a svým uvědomělým příbuzným tvrdit, že jste volili TOP09. Doma už to není zaručené. Navíc, ve volební místnosti o vás vědí jen to, že jste volili. Nevědí, komu patří která obálka. Při korespondenční volbě to v principu vědí. Někde na ministerstvu vnitra bude existovat databáze, ze které náš Esterajch může zjistit, jak kdo volil. Podle jména.

Důvod protlačování korespondenční volby je jasný… posbírat v zahraničí víc hlasů než teď, protože to může udržet naší liberální Pětidemolici ve hře. Oni hrají o existenci, protože jejich manažerská neschopnost v řízení státu je naprosto příšerná. Už sama o sobě je korespondenční volba dost radioaktivní a přispěje k další nedůvěře občanů v systém. Už teď máme společenskou smlouvu dost erodovanou. Tohle k její stabilitě rozhodně nepřispěje.

Ale my tu máme ještě druhý štěpný materiál. A tím je zákon o nabývání českého občanství pro osoby žijící v zahraničí a to až do čtvrtého kolena. Pradědeček se vystěhoval do Německa a jeho syn, vnuk i pravnuk mohou snadno nabýt českého občanství. Řízení o nabytí občanství má být jednoduché, ba primitivní. V mnoha případech má stačit čestné prohlášení. Navíc, mezi omezeními není vystěhování na základě Benešových dekretů. Dovedeno do důsledků, vnuci K.H.Franka by mohli dostat české občanství, korespondenčně volit a kecat nám do toho, jak si tady v Kotllince žijeme.

Korespondenční volba se dělá pro půl milionu českých občanů v zahraničí, ale zákon o nabývání občanství z toho může udělat korespondeční volbu pro další miliony novoobčanů (především sudetských Němců), kteří tu už tři generace nežijí, ale dostanou možnost volit.

Ano, právě proto je Pětikolka v klidu. Pokud tohle protlačí, tak se u vesla prostě udrží, protože přesně sem směřovaly priority Fialovy vlády. Dodat levnou elektřinu Německu, podílet se spolu s Německem na ukrajinském dobrodružství, jít na ruku Berndu Possettovi. Pokud se k pěti milionům českých voličů přidají dva miliony snadno cinknutelných hlasů zvenčí, tak jsme prostě skončili.

Ne, že bychom to z našich dějin už neznali. Bylo běžné že si jeden Přemyslovec přivedl z ciziny vojsko, aby vystrnadil druhého Přemyslovce. Tohle je ekvivalent toho stejného. Fiala a spol, si prostě připravují půdu, aby si do země mohli přivést cizí volební vojsko. Pro takovou vlastizradu není v češtině dost silná kletba. Kouřová clona v podobě Istanbulské úmluvy je již vypuštěna, stejně tak už prezident vypustil kamufláž ohledně přijetí eura. O korespondenční volbě se diskutuje, ale málo se mluví o tom druhém a mnohem radioaktivnějším zákoně.

Pokud se tyhle dvě šmakulády spojí dohromady, tak je prostě hotovo. Výbuch této politické atomovky změní naši zemi vlastně natrvalo. Je to horší než deset covidů. Ještě si přidejte ochotu našeho rozvědčíka k zrušení práva veta v EU a máme prostě vystaráno. Nových dvě stě let temna.

Vezměte si, že nás letos čekají možná poslední volby, kdy si tady rozhodujeme sami o sobě. Letos si ještě můžeme zvolit své zastupitele do europarlamentu, na krajské úřady a do senátu. Naposled. Jestli tohle projde, příště už do toho budou zasahovat jiní. Bude to zcela legální, ústavní soud to potvrdí. O vládě u nás nerozhodnou naši vlastní občané, ale nějací Pasovští z ciziny, kteří mají svoje (především kořistnické) zájmy.

Ti, co třicet let nevolili, protože to přece nemá cenu, ti už se nemusejí obtěžovat. Volby budou už vždycky legitimní, i kdyby bylo nevoličů dvakrát tolik. Postačí ti zahraniční a korespondenční… Super vyhlídky, že?

Vidlákovy kydy mají k dispozici necelý rok (možná jen půlrok) s tím něco udělat. Všichni ostatní také. Pak se to prostě politicky vybuchne a bude úplně jedno, co napíšu. I kdybych byl jako Jan Zlatoústý, i kdybych měl deset institutů českého venkova, i kdybych měl ještě pětkrát větší dosah, pokud se národ neprobudí dostatečně, bude to prostě konec. Z naší státnosti budou trosky a na spáleništi si bude přihřívat polívčičku Blyštivý Péťa. Budeme rádi, když někde disidentsky zbude pár zastupitelů nebo poslanců, kteří budou „schovávat tajné křesťany“ před pronásledováním.

Pokud tato výbušná kombinace projde, mají před sebou Kydy poslední rok života. Přece jenom mám pět dětí a žádnou poslaneckou imunitu. Už teď je o hubu, co píšu. Jak moc to asi bude o hubu, až se Vítek Rakušan stane premiérem… Osvobozené divadlo také nakonec museli zavřít.

Promiňte mi, jsem dneska osobní a depresivní. Nechci to vzdát, ale při dnešní úvaze jsem poprvé dohlédl až na dno liberálního pekla. Byl to tak příšerný pohled, že jsem bezděky udělal pár kroků vzad. Navíc jsem v posledních dvou týdnech jezdil po debatách a dělal mezitím zabijačku… jsem prostě unavený.

Národe, máš před sebou dost osudovou křižovatku. Až do poslední chvíle budu varovat před směrem, který chce prosadit naše vláda a budu burcovat. Zkusím vymyslet, jak si trochu krýt záda pro případné povýbuchové psaní. Ale to, k čemu se plnou parou řítí český Titanic, to je ledovec, všech ledovců futrál.

Zítra se otřepu a budu zase normální.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (455 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Komentáře k Vidlákovu úvodnímu článku pište jako odpověď k tomuto oknu. Budou pohromadě a zůstanou na začátku diskuze.

Pokud máte nějaký příspěvek, který přímo s Vidlákovým úvodníkem nesouvisí, vložte jej přes "Přidat komentář" na konci dokumentu.

Průměrný počet slepic: 4 (28 hlasů)

Skutečný stav je takový že pětidemoliční lůza se bojí o koryta. Korespondenční volba přinese této chátře nové voliče a tím také možnost chrochtat u plných koryt dál. A za pochvalu od infantilního Bidena může pětidemoliční banda zatáhnout ČR do války s jadernou velmocí Ruskou federaci a náš národ a naši vlast obětovat (podle vzoru ukrajinských nácků) za zločinné světovládné zájmy USA, anglosaských kolonizátorů a dalších válečných zločinců, tvůrců zvrhlého zločinného plánu na ovládnutí světa s názvem New World Order. Jeden neblaze proslulý grázl s knírkem pod čenichem také zkoušel zavést nový světový pořádek a uskutečnil podobný zločinný plán Drang nach Osten. A dostal od Rusů po tlamě. Autoři NWO si o pořádný výprask koledují. Proto, co nejdál od nich. Pětidemoliční lůza, tato záhuba ČR i Čechů, Moravanů a Slezanů musí padnout. Čím dřív, tím líp.

Průměrný počet slepic: 4.7 (137 hlasů)

Napřed ukradli volby v roce 2021 kdy se chopili moci se lží, nenávistí, propagandou a podvodním trikem od Rychetského (US) . Pěti demolici tehdy podpořili média, neziskovky, umělci, pražská kavárna, milion chvilek, atd  pod heslem "ANTIBABIŠ".

antibabis

 

Teď po dvou letech jejich hrůzostrašné vlády se potvrdilo jak velící lháři, podvodníci a neschopní amatéři jsou. Teď mají proti sobě přes 70% českého národa který jim nevěří, teď už pětidemoliční ví že již nebudou NIKDY zvoleni.

Proto tito PĚTI DEMOLIČNÍ ZLODĚJI přímo před očima českého národa se pokouší ukrást volby v roku 2025 s MEGA-PODVODEM s korespodenčními voliči. Mají k tomu všechny potřebné nástroje, parlament, senát, prezidenta a ústavní soud.

NIKDY naše krásná vlast, naše Česká Republika NEBYLA V TAKOVÉM OHROŽENÍ !

Co říkáte , POVEDE SE JIM TA KRÁDEŽ ZASE ?
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (132 hlasů)

najednou zjistíte že všichni ukrajinci u nás měli český předky, půlka somálska měla babičku z Vodnan a tak dále. Ti všichni tím pádem jsou občany EU. Mají nárok na bezplatnou lékařskou péči a sociální systém.

 

že sudetáci budou chtít zpět sudety je jasné. Poslancům a senátorům je třeba vysvětlit, že v tom případě přijdou o své majetky v pohraničí.

 

Demonstrace nic nevyřeší, těm se smějí v teple za oknem. Jediná šance je vojenský puč, ideálně ve spolupráci s policií. Jinak jsme v pérdeli pane hrábě.

Průměrný počet slepic: 4.7 (70 hlasů)

žádné Benešovy dekrety neexistují. Jsou to poválečné dekrety Československa, které podepsal president Beneš  a ty jsou nenapadnutelné a nezrušitelné. Bylo o nich rozhodnuto po WWII a budou platné až na věky amen. Jen je třeba aby toto lidé věděli a nepletli si pojmy s dojmy. Jinak korespondenční volba a na ní navázané uznané občanství cizích příslušníků až do 4 generace jen na základě čestného prohlášení, to je taková zrůdnost, že to snad konečně musí otřást veřejností. Pokud ne, nastane doba temna navěky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (64 hlasů)

souhlasím bezezbytku, hrůza ze změny zákona o občanství mě jímá už skoro 2 týdny kdy jsem se o ní dočetl.

Máme poslední šanci, ale jak jí nepromarnit? Kdo je ten dobrý vůdce za kterým půjdeme? Toho je třeba neprodleně identifikovat, zapomenout na hloupé sváry na straně opozice a to jak alternativní, tak oficiální. Doufám, že i prostřednictvím Kydů se my, dosud mlčící lidi začneme skutečně formovat do účinné a spojené protestní fronty.

Já jdu do toho, jen mi prosím ukažte směr.

MMK

Průměrný počet slepic: 4.8 (53 hlasů)

Dobrý den, když už se bavíme o korespondenční volbě a o změně podmínek získávání občanství ČR, tak sem dám odkazy na oba sněmovní tisky, aby se každý mohl podívat o co přesně jde:

změna získávání občanství sněmovní tisk https://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?O=9&CT=585&CT1=0

korespondenční volba sněmovní tisk https://www.psp.cz/sqw/historie.sqw?o=9&T=596

 

 

 

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

ßßß zákon o nabývání českého občanství pro osoby žijící v zahraničí a to až do čtvrtého kolena. Pradědeček se vystěhoval do Německa a jeho syn, vnuk i pravnuk mohou snadno nabýt českého občanství. Řízení o nabytí občanství má být jednoduché ßßß

Jak již psáno, nejen potomci poražených Němců repatriovaných po válce z ČSR, nejen zde přisátých ukrajinských nádeníků a azylantek, ale proč ne statisíce uvědomělých a studujících Slovenek a Slováků? Bohatá vláda jim ráda přispěje nějakým tisícem euro na přivítanou ve staré vlasti. Za 1000 euro se nevejdou ani na Strahov!

A pak jim stačí jediná partaj, která bude mít nejvíc mandátů. Stejně jako Zeman jmenoval premiérem Fialu, předá právo do rukou komukoliv jejich prezident Petr Pávek Pavel. A pak kluci a holky s to, co spolu mluví udělají zákon jako kdysi pro knížete Rakušana Švýcara Schwarzenberga o navrácení čehokoliv! 

A co jim nevrátí, to jim to stádo zaplatí, jako platí církevní reparace i s valorizací! 

Koho budou volit paní učitelky, soudruzi kolege profesoři na FF UK a jiných akademiích, statisíce studento , 30 tisíc pijavic s razítkem na dotace, 6 tisíc soudců a prokurátorů, statisíce úřadovnic ? A jejich rodiny? 

Perun s námi!

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

hlavu vzhůru, bude líp, chmury přejdou. Ten Rajchl je fakt takový vůl, že si do PRO natáhl takovou verbež ?

Průměrný počet slepic: 4.4 (79 hlasů)

Bohužel... 

Průměrný počet slepic: 4.8 (62 hlasů)

ho za chvíli vyštípají

Průměrný počet slepic: 4.9 (41 hlas)

po letech hodím komoušům a spol.

Průměrný počet slepic: 4.8 (66 hlasů)

.. Jsem rozhodnut volit STAČILO, ač jsem nikdy KSČM nevolil a byly doby, kdy bych se jich nedotknul ani 3x sterilizovaným 2-metrovým bidlem.

Dneska zjišťuji, že ti staří komunisté, co nedělali politickou kariéru v jiných stranách, jsou vzdělaní a moudří lidé, kteří ví, na kterou stranu se Země otáčí.. Z komunistů se stali konzervativní vlastenci a před pár lety mne "OSVÍTILO" i zjištění, že nebyli zase tak špatní hospodáři. 35 let se tu krade z toho, co postavili a vybudovali, a furt ještě není všechno rozkradeno. Jen holt měli jiné priority rozvoje společnosti.. 

Jako revizní technik elektro občas reviduji staré instalace, zpravidla v zemědělství a v průmyslu, nejednou jsem si povzdechnul nad tím, jak bytelné a poctivě udělané je to, co se za Komunistů postavilo. Když jsem jednou při balení měřáku na dotaz zákazníka, zda je to v pořádku, utrousil: "Je to v cajku, inu, je to ještě stará, robusní a poctivá komunistická práce" tak se zákazník ušklíbnul se slovy: "Vítej, soudruhu, pojď mezi nás, chceš rovnou přihlášku do Strany?!"

Průměrný počet slepic: 4.8 (103 hlasů)

ty bytelné hliníkové rozvody dodnes bezchybně slouží. Ať žije KSČ.

Jen si zahrávejte...

Průměrný počet slepic: 1.8 (39 hlasů)

In reply to by Rad

Trvalý odkaz

pokud jste vzděláním elktrotechnik, víte, že Al. vodiče jsou problém jen u malých dimenzí a nedostatečné údržbě, ostaně z ekonomických důvodů se Al vodiče u větších dimenzí používají i dnes

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)

Údržba u panelákových rozvodů NN dvoudrátem hliníkem s ochranou nulováním, kde bezpečnost byla zajištěna přívodem nuláku na kolík a pak až teprve na pravou zdířku zásuvky, znamená jednou za pár let dotáhnout, což nikdo nedělá (ani to někde nejde). Takže ne vše bylo robustní, dokonce toho nerobustního bylo velmi mnoho..

Průměrný počet slepic: 2.2 (20 hlasů)

.. v bytech se to prostě předělává.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

se dělaly před 50 lety, to ještě americký venkov neznal elektriku

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

.. ale tlusté dráty v mědi, zakopané do země je bohapusté plýtvání vzácným kovem.

Tlusté dráty, dejme tomu od 16mm2  a více, s nalisovanými oky nebo v tzv. V-svorkách jsou naprosto v pohodě.

Když se nachomýtnu ke zřizování přípojky rodinného domu na venkově, daleko od trafostanice, kde řešíme dostatečnou impedanci, takže spočítám, že pro jistič 3x32A musíme natáhnout kabel CYKY 4Jx25mm2, tak rovnou říkám: "Dejte tam hliník 50mm2, bude vás to stát 30% ceny mědi, bude nižší impedance a snese to do budoucna i větší jistič".

Navíc, měděný vodič 16mm2 je nepoddajná tvrdá mrcha, natvarovat do do svorky jističe v elektroměrovém rozvaděči je práce pro vraha, dá to fušku a vyžaduje to fortel. Zatímco daleko silnější hliníkové vodiče se ohýbají a tvarují snadno a lehce.

Distribuce vám také do přípojkové skříně natáhne 4x16mm2 hliník, ne 4x10mm2 v mědi. Právě kvůli té snadné tvarovatelnosti hliníku.

Takže, hliník v panelákových bytech je nepříjemný, ale oproti rozkradené a rozprodané republice to je drobné chuligánství versus úkladná vražda s rasovým podtextem, spáchaná ve zločinném spolčení.. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (31 hlas)

vyznáte mnohem lépe než já, protože se tím nezabývám. S tím přívodem v hliníku souhlasím, neboť jsem to už 2x řešil a vyřešil tak, jak doporučujete - předimenzoval jsem to (zahradu jsem připojoval těsně po revoluci, dům před 20 lety). Jen jsem trochu neklidný, když někdo velebí dobu před revolucí, lepší bylo, že jsme byli mladí, ale na nic dalšího si nějak nevzpomínám, možná pokud se někdo zaprodal komunistům, tak snad. Všechno, co se dalo dělat tehdy, jde dnes lépe, jen mládež prostě radši čučí do mobilů a obrazovek. Nicméně souhlasím, že dnes se řítíme do podobného marastu, dokonce myslím, že nás čeká ještě jedna revoluce, tentokrát už ne sametová, nebo válka.

Průměrný počet slepic: 3 (14 hlasů)

Astrid, kde se vyrábí Alpa je tam taky 😆

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

.. více než 13-ti roky, můžeš svou myšlenku o "Verbeži v PRO" více rozvést?

Osobně soudím, a mohu se mýlit, že Jindřich Rajchl cílí na znechucené přozřelé voliče Pětikoalice a na konzervativní voliče ALTERNATIVY, kteří nechtějí za každou cenu vystupovat z EU a z NATO. 

To není blbě, je to voličská základna, která si raději usekne ruku, než aby to hodila Kateřině Konečné a jejímu STAČILO. Ať to raději hodí PRO, než aby seděli doma se zarputilým výrazem na tváři, či to naházeli politickým trpaslíkům na Alternativě.

Také osobně soudím, že Jindřich Rajchl je dostatečný tvrďák, aby si svůj "ŽIVOTNÍ PROSTOR" dokázal uhájit. 

Průměrný počet slepic: 4.2 (61 hlas)

Já Vám odpovím: PRO zvolilo předsedou krajské organizace Jihomoravského kraje JUDr Michala Haška (ČSSD), první místopředsedkyně Klára Liptáková (KDU-ČSL) a druhý místopředseda Josef Regec (bývalý olympionik a senátor za volební obvod Blansko) - já si osobně nemyslím to co Vidlák, protože tihle seberou hodně hlasů pětikolce a Hašek, ač byl nějaký, tak jeho názory jsou normální a s pětikolkou a ani se Šmardou a jeho trapnou partičkou nechce nic mit. A stále se tady mluví o roztříštěnosti alternativy....překousnout vlastní ega....

Průměrný počet slepic: 4.8 (64 hlasů)

.. a zcela se ztotožňuji s vaším názorem, že Jindra Rajchl nabírá kádry z Pětikoalice, a dodávám, že bude plenit jejich území, tedy, lovit voliče, kteří by to nehodili Kateřině Konečné a STAČILO, protože Bu-Bu-Bu-fuj komunisti, a ani ANO protože Babiš, a Okamurovi už vůbec ne, protože to je přece protiunijní populista.

Klasici vojenské taktiky a strategie, Mistr Sun-tsu i Carl von Clausewitz, tedy nadšení propagátoři "PŘENESENÍ BOJE NA ÚZEMÍ NEPŘÍTELE" se chechtají, až se za břicha popadají, Napoleon Bonaparte, Václav Radecký z Radče i Michail Illarionovič Kutuzov uznale přikyvují..

Průměrný počet slepic: 4.6 (42 hlasů)

Jindřich Rajchl cílí na znechucené voliče Pětikoalice (obzvlášť modroptáky od ODS) a na konzervativní voliče ALTERNATIVY, kteří nechtějí za každou cenu vystupovat z EU a z NATO.

TAKOVÝCH VOLIČŮ JE MNOHO A RAJCHL ZPŮSOBÍ VELIKOU ŠKODU PĚTIDEMOLICI 
Zase pane RichardCZ jste se trefil do černého.

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

kdo bude volit lháře a turbostudenta ze Sládkovičova, tvora co měl 46 funkcí (všechny placené nebyly, ale kolem 20 ano) nebo  intrikánku Liptákovou.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

Osobně říkám televizi "sračkomet" a jsem rád, že jsme metání jejích sraček ušetřeni já i mé okolí.

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

že Rajchl může mít četné mravní, či morální nedostatky, ale volem určitě není.  Na rozdíl od Vidláka a vlastně i od většiny zdejších pisatelů není naivní.

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

Já stále věřím, že tahle vláda nedovládne a že korespondenční volba nebude. Vloni jsem byl 4x v Praze na demošce a stále věřím, že tahle vláda padne....

Průměrný počet slepic: 4.7 (68 hlasů)

.. tak si vzpomenu na páně Emmerichův film "ANONYM", je to o první Alžbětínské době, o Shakespearovi..

Lord William Cecil (senior) učí mladého lorda, svého dědice a nástupce u dvora, sira Roberta Cecila vládnout a intrikovat:

"Dá-li Bůh, nevrátí se Southampton z Irska živý. Obávám se ale, že v tomto se Bůh neobejde bez naší pomoci.."

Tedy: "Dá-li Bůh, pětikoalice nedovládne a nestačí korespondenční volbu a novelu zákona o nabývání českého občanství protlačit legislativním procesem.. Osobně ale soudím, že v tomto se Bůh dozajista neobejde bez naší pomoci"

Průměrný počet slepic: 4.8 (81 hlas)
Trvalý odkaz

Už už několikery volby v řadě dopadly tak, že jsem po přečtení volebních výsledků kroutil hlavou. Nechápal jsem, jak je to možné.

A to neexistovala korespondenční volba, neexistoval zákon o nabývání českého občanství pro osoby žijící v zahraničí a to až do čtvrtého kolena. Nic takového. Výsledek nebylo na koho svést. Před dvěma roky velká část našeho národa svým volebním hlasem posadila do vlády Bruselskou pětku. Přišly další volby a náš národ s neuvěřitelnou převahou hlasů rozhodl, že na hradě bude úřadovat Petr Pavel.  A teď tento náš národ čučí co tehdy provedl. Jak se ukazuje, pořád nám dostatečně nedochází co vyvádíme. Pořád opakujeme totéž. Všichni jsme před volbami věděli, že Pan Fiala vstoupil do ODS a v zápětí takovou mocnou a prosperující stranu zničil. Přesto dostal další šanci. Vstoupil do Strakovy akademie a ihned začal ničit celý prosperující stát. Kdyby se v budoucnu dostal do EU, s největší pravděpodobností by do třetice zničil i tu.

Nikdy jsem nepochopil pojem zmanipulovaný, či nerozhodnutý volič. Nechápu, že je možné získat na poslední chvíli voličský hlas, pouze planým slibem, vyhlášeným ve volební kampani. Nemohu uvěřit, že existuje tak silná skupina lidí, která se neumí rozhodnout moudře a včas. Ve všech minulých volbách byla rozmanitá možnost výběru. Šli do toho výborní kandidáti, které ale voliči přehlíželi. Stane se to určitě i příště. Pokud to nezvořeme, začnu nejspíš věřit na zázraky. Může se ale stát, jak říká přísloví, že komu není rady, tomu není pomoci.

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (66 hlasů)

Bohužel:o(

Průměrný počet slepic: 4.6 (30 hlasů)

V hlavních médiích máte samou libtardovanou propagandu, tak se nedivte. Navíc dorostla generace, které tou propagandou byly vymývány hlavy celou školní docházku.

Průměrný počet slepic: 4.8 (39 hlasů)

Anglosasové kteří rozpoutali a nadále rozpoutávají války po celém světě to konají dle svého bezchybného pravidla "rozděluj a panuj". Mají k tomu obrovské prostředky, miliardy dolarů, ty největší média na světě, sorosovké nezistovky a své lidi ve všech vládních funkcích a zemích. Toto pravidlo Anglosasové a hlavně USA použili i v naší vlasti a rozdělili náš národ. Nikdy český národ nebyl tak s fanatizován a tak rozdělen jako to je v posledních letech. Něco o tom vám může popsat i naše bojovná Včelka Mája která ví z vlastní zkušenosti jak pětidemolice otrávila její okruh známých či dokonce i některých přátel. Voliči v roce 2021 nebyli všichni ovce, alespoň obrovská většina voličů z nich, podlehli ale mediálnímu masírování, lynčování a povyku pod heslem ANTIBABIŠ.

Kdo může zapomenout na tu nenávist kterou pěti demolice a její hlásné trouby rozpoutali proti Babišovi se lží jako kauza Čapí hnízdo, kauza Andrej Babiš mladší, a jiné lži. Kdo může zapomenout na tu špínu kterou rozhazovali hnojomety jako forum24, seznam.cz, aktualne.cz a jiné servery. Pamatujete si na tu klec pro Babiše? Pamatujete si na ty trička které propagovala žumpa forum24 s nápisem „Bez Babiše a Okamury bude nejlíp“? Pamatujete si na ty nenávistné knihy které propagovala žumpa fórum 24 jako kniha "V zemi babišismu a buranokracie" od Bohumila Doležala, knihy "Babišovo Palermo I a II" od Jaroslava Kmenta či kniha "Češi mezi pravdou a lží "od Pavla Šafra? Dokonce i naše děti fanatizovali někteří "umělci". Zajisté si pamatujete pohádku "Zlý černokněžník Bureš a hrdina válečník Petr" od Jiřího Lábuse nebo pohádku "bajka o dvou lišácích" od Zdeňka Svěráka.


bez babise

 

Pod tímto obrovským tlakem  se mnozí voliči "přesvědčili" že dělají správně když svůj hlas hodili proti Babišovi což byla obrovská chyba a teď za to většina z nich lituje.

Voliči nebyli ovce, mainstream ze svými lži z nich ovce udělal.

Teď už náš národ po 2 letech ničení našeho státu od pětidemolice prozřel, teď už 70% voličů a více již nebude volit pětikolku. Proto pětilháři a pěti demolice se chystají zfalšovat volby v roce 2025 s Megapodvodem s korespodenčními hlasy.

Nic jiného jim nezbývá a nám už taky nic nezbývá než vyházet ty pětidelomoliční lháře s vládních oken než úplně zpustoší a zabíjí naši vlasť.

Průměrný počet slepic: 4.7 (51 hlas)

ale finanční oligarchie okolo FEDu (konsorcium soukromých (ano soukromých) bank - centrální banka USA s právem vytvářet peníze), která si tiskne tisíce milard dolarů pro svou potřebu a moc. Stejné problémy jako my, mají i v jiných zemích "západu". Jede se na plné obrátky, ne pro prosperitu, ale pro rozvrat, ničení, válku. To vše totiž přináší vytváření dluhového otroctví a tedy závislost na uvedené dolary tisknoucí oligarchii. Řešení? V podstatě jednoduché, zavedení  zpětné vazby. I v USA musí lidé čekat 4 roky, aby mohli jeden den vyjádřit svůj protest skutečně (který je ještě zfalšován): volbou. Proč nemůžou lidé vyjádřit svoji nedůvěru vládě sami za sebe, jakmile to uznají za vhodné? Přijdu na úřad a vhodím hlasovací lístek s nedůvěrou a je to. Počet poslanců té, které strany by se pak adekvátně změnil. Jednoduché, že?

Průměrný počet slepic: 4.6 (22 hlasů)

mohl i bez toho infantilního trička

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

a ne tričko s chlapem které tam téže bylo :-)

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

 

Antoníne, děkuji za odpověď.

Antoníne, děkuji za Vaší odpověď. Rozumím všemu co píšete.

Jsem každoročně podstatnou část roku v zahraničí. Na podzimní demonstraci minulý rok v Praze jsem však byl. Před tím jsem  létě stihl besedu strany PRO v České Lípě. Sledoval jsem jak vlastně takové setkání probíhá. Viděl a slyšel jsem tam prvně v životě na živo „Vidláka“. Byl opravdu skvělý, mluvil k věci, mluvil srozumitelně, byl podle mne nejlepším řečníkem toho večera. Nerad podotýkám, že tam tehdy mluvila i jedna nejmenovaná dáma, mluvila poměrně dlouze, ale její proslov byl „nemastný neslaný“ a nestál za vyslechnutí.

Pro zajímavost přidávám pár čísel. Sál byl plný, bylo tam předpokládám asi 200 lidí, možná o něco více. To představuje zájem a účast přibližně půl procenta českolipských voličů. Statistika uvádí čísla související s volbou prezidenta v roce 2023: Česká Lípa má 44 volebních okrsků, volilo  v nich 28 039 voličů v seznamech, to představovalo volební účast 58,09 %.

K médiím o kterých se zmiňujete. Vždy si říkám, proč lidé tak často, či vůbec čerpají informace právě z nich?

Uvádíte Forum24, Seznam.cz, aktualne.cz, jména novinářů Bohumil Doležal, Pavel Šafr, herec Jiří Lábus... jsou i další herci, zpěváci a „umělci“.  Je jich plno. Jsou to ti, co bývají zváni do médií, nebo stále dokola se pohybují ve všech provládních televizích a hrají ve všech nově natáčených filmech… Vysílání Českého rozhlasu, České televize, články českých provládních  medií. Proč to číst, proč se tím nechat ovlivňovat. Stačí přečíst libovolný nadpis, či název v  programovém přehledu, či na titulní straně kteréhokoliv u těchto jmenovaných a dá se rychle poznat, kolik uhodilo a o co jde. V hlavě čtenáře by se ihned mohla/měla rozsvítit červená kontrolka STOP, NEVĚŘIT, NEČÍST, LŽOU! Říká se, že lež má krátké nohy. Protože většina lhářů neoplývá seriozním jednáním, nebo možná si jen nedá práci, je pro ně snadné  „trousit dokola převzatá moudra“. Jejich blábolení lze obvykle brzy prokouknout. Na internetu přitom existuje spousta kvalitních, zahraničích i českých vydavatelů, kteří píší to, co by lidé měli vědět a o čem česká provládní media pravdivě neinformují.

Lidé všude v Evropě chodí s hlavami zabořenými do telefonů. Pokud mají zájem, mohou se dozvědět cokoliv co potřebují. (Zde znovu uvádím že na besedě v České Lípě bylo z přibližně 55.000 voličů přítomno asi 200 lidí. Je to málo, či je to akorát, stačí to?)

Při některých diskusích, třeba při té  karvinské s Rakušanem, se ukazalo, že lidé se vlastně nedokáží zeptat. Většinou se snaží trousit svá různá moudra a mnohdy s k položení otázky vůbec nedostanou. Přitom na kladení otázek a vedení komunikace existují jednoduché postupy, které není složité si osvojit. I na intrnetu jsou zastoupeny dobré návody jak na to.

Odpověděl jsem Vám dosti pozdě. Nevím, zda to ještě má cenu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Naše/vaše  příspěvky jsou  čtené a mnohokrát i odpověděné od čtenářů a uživatelů  i později ve stejný den anebo dokonce i druhý den

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Poslouchej Evičko, co to máš za tričko? No to je senzace, já jen koukám....

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

že nejméně 50% voličů prostě "jde s kapelou". Ostatně jednou mě doslova uzemnil jeden kolega, o kterém jsem si myslel, že je docela inteligentní, když mi řekl, že pokud vidí v reklamě nějaký nový výrobek, neváhá a při příštím nákupu ho hned jde koupit. No a s myšlením mnohých voličů to bude asi stejné, prostě dají na to co vidí v TV.

Průměrný počet slepic: 4.9 (29 hlasů)

... citace

"Kdyby se v budoucnu dostal do EU, s největší pravděpodobností by do třetice zničil i tu." ...  což není zas tak špatný nápad. Možná by se mu měla dát ještě šance :)

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

In reply to by Blc

Trvalý odkaz

Mně by se to také líbilo. Proto jsem to uvedl. Dofám, že se tam, až skončí s premiérováním, co nejdříve nakýbluje. Vždyť prý pro paní Lejno... je to její  Petříček.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, dnes s vámi plně souhlasím. Nad tímto už přemýšlím několik dní. Nevidím jiné řešení než je demise vlády, rozpuštění Parlamentu a předčasné volby. Jak to ale docílit? Po dobrém to asi nepůjde. Ty demonstrace co tu byly jsou fajn, ale to nestačí. Psi štěkají, ale karavana jede dál a ten pětislepenec si z toho nic nedělá.

Připomeňme si plyšák 1989 - v čem byla síla a kde se to odehrálo. OF a Praha. Nás dezolátů je dost, ale na takový úkol je nás málo. Musí to mít podporu alespoň poloviny občanů ČR. Všechny protivládní strany, hnutí, uskupení včetně odborů. Kam mířím? Ano správně, i když se mi to těžko říká, bez parlamentních opozičních stran a hnutí to nepůjde. "Nepřítel mého nepřítele je můj přítel (spojenec)." Babišovo ANO má pomalu 2x tolik příznivců jako my.

A co Praha? Václavák, Hrad, Letná 1, Letná 2 ..... A fajn by bylo, kdyby tak týden v Praze nejezdila MHD samozřejmě ne v den demonstrace. (To by se z toho Ropušák posral.) A zablokovat sněmovnu - nepustit je dovnitř, aby nemohli zasedat.

Přemýšlejte lidi. Je za pět minut dvanáct!!!

Průměrný počet slepic: 4.8 (59 hlasů)
Trvalý odkaz

     Tvrdím to už řadu let. A uplynulých 35 let od hadrového demokratického puče mi dává za pravdu. Češi jsou zbabělí, připosraní, líní a hlavně neskutečně blbí. Nechali jsme si rozkrást zemi, nic nám tu nepatří, máme 3 biliony dluh a volíme pořád jedny a ty samé šmejdy. Jinými slovy to vidím tak, že nejhorší Vidlákův scénář bude naplněn a jediné, co s tím Češi udělají bude to, že sklopí hlavu, stáhnou vocas mezi nohy, budou držet hubu a maximálně tak nadávat na netu. 

     S totalitou nelze bojovat demokratickými prostředky. Viz nástup Hitlera k moci v Německu. Teď je to tady u nás jako přes kopírák. Fialova totalita nás dusí, ožebračuje, zaprodává. Máme-li se ubránit, mlácením prázdné slámy a mletím pantem na pódiu při demonstraci to nepůjde. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (53 hlasů)

Už to tady i jinde bylo několikrát řečeno, ale proč si to nezopakovat: 

Celý problém je v tom, že příliš mnoha lidem se stále daří příliš dobře. Sice chodí do práce a řídí  svoje  nová, drahá auta  na leasing, ale  ve skutečnosti  spí a sní svůj hypnotický sen způsobený sledováním televize.  A pětidemolice to má skvěle vymyšleno - až se toto spáči probudí ( nebudou mít z čeho platit leasingy a hypotéky), bude už pozdě. Jak píše Vidlák, Změny budou nevratné ....   

Otázka za 100 bodů: jak spáče probudit?

Průměrný počet slepic: 4.8 (40 hlasů)