Ty detaily...

Autor
Štítky

Zůstaneme dneska ještě v našem českém rybníčku u aktuální kauzy naší skvělé koaliční strany, která je příkladem všem politikům ve známém vesmíru a která je pouhým selháním několika jednotlivců, přičemž nejlepší ministr školství, ač nevinen, podal demisi, protože to je známka vysoké politické kultury.

Ty detaily… – litterate.cz

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

To je právě ten problém, brouku.
Poznal jsem za svého života pár politiků a ono dostat se k plnému korýtku a nemlaskat u toho se líp řekne než udělá. Jó, ono se to krásně teoretizuje, když u toho korýtka nejsme, když můžeme soudit ty, kteří tam mají vražené rypáky.
V tomto směru je demokracie nedokonalá. Nejlepší politici byli většinou svým způsobem extremisti. Např. můj nejoblíbenější politik, Augusto Pinochet, si na nic nehrál. Ten mlaskal od začátku, ale povedlo se mu svojí zemi osvobodit od těch zkurvenejch komančů, kteří by jí přivedli cugrunt a že u toho pár lidí vypadlo z vrtulníků do moře, to jsou holt ty ztráty.
Víte, Vidláku, jsem si všiml, že vy máte jisté tendence jít do politiky. Já, pokud bych měl podobné záměry, tak to svým případným voličům řeknu na férovku: "zvolte mě, já se prvně slušně napakuju a až budu mít tu vilu a jachtu a ferrari, tak pak vlítnu do toho Bruselu a tam jim na férovku oznámím, že se zákazem spalovacích motorů v roce 35 si můžou vytřít prdel, páč hafo mojich voličů je navázáno na automobilový průmysl a já potřebuji, aby nechcípali hlady a zimou, jelikož to už by mě pak nevolili, takže nazdar bazar s těmahle nápadama.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

Jo Berrnarde, takhle nějak bych to asi opravdu udělal. Třeba bude příležitost... 

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

tak bych byl vlastně ideální politik.
Páč bych svým voličům nelhal. Jasně bych jim sdělil, že se hodlám obohatit, abych pak mohl na riviéře s tim frantíkem od vedle vždy dopoledne jachtou závodit, kdo bude od břehu k bójce a zpět rychlejší.
K tomu bych ovšem potřeboval, aby mým voličům nechcalo na hlavu, aby měli bydlení za rozumnou cenu, aby si mohli v zimě zatopit a aby v krámu si mohli koupit potraviny, aniž by museli počítat koruny ve šrajtofli. Páč pokud bych jim toto nedokázal zajistit, tak bych asi pak měl horší jachtu a ten frantík by mě předehnal a to přeci nemůžu dopustit.
Takže bych z plných sil bojoval proti tomu zelenému a rudému a duhovému šílenství, které se dnes tak rozšiřuje. A myslím, že tohle by mi šlo, jelikož když si něco myslím a pro něco se rozhodnu, tak jdu za tím, bez ohledu na následky..
"VOLTE MAŽŇÁKA!"

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Nevím, jestli je to chyba v systému, nebo už tu mám taky ban, ale nedaří se mi zde postnout příspěvek pod svým nickem berrnard. Takže jsem to musel ochcat vynecháním jednoho písmena, což se mi nelíbí a poněkud mě to uráží...

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by berrnad (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já a maaam celkem rada muže s knirem a kožešinovou čapkou jak pan Žižka!Taky by neškodil Rudý prapor vitězstvi a misto tamniho vercajgu propaguji nějakou staronovou ideologii a vpálila by tam žluty aaaa kalich!

Taky hymna by neškodila typu Nepřatel se nelekejte,na množstvi nehleďte či co,to by mohlo žhavit a bavit brzy hladove voliče nebot by ráno po devalvaci neboli inflaci museli vyměnovat třeba za rohlik kolo od auta,které stejně nepojede krmit drahym bencinem!
No stači se spojit a podobně jako kapitalisti chtit teď brzy aaááaaa jenom rublya, nebot ta měna si razi cestu k vývaru jak sviňá !aaaav
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

dovolím si s vámi nesouhlasit ohledně té hymny.
Jsem kdysi viděl rozhovor s jedním amikem, černochem, který měl zpívat českou hymnu. Tak tihle operní pěvci jsou schopni se naučit arie italsky a střihnou to, aniž by rozuměli tomu, co vlastně zpívají. Ale on chtěl vědět, co vlastně zpívá, tak si jí nechal přeložit.
A pak říkal, že už zpíval fůru jiných hymen a každá byla vlastně o tom, ja zvítězíme, vlítneme na ně, dáme jim po držce a zašlapeme do země.. Ale ta naše se mu líbila nejvíc, jelikož my v ní nikoho nezašlapáváme, my v ní pouze dáváme hold krásám naší země.
Aničko, vy jste evidentně bojovnice. Já taky zrovna nejsem žádné ořezávátko, takže když se mi někdo postaví do cesty, většinou to odsere on, ale tu hymnu bych nechal, ta naše se mi líbí.

"Voda hučí po lučinách,
bory šumí po skalinách.
V sadě skví se jara květ
zemský ráj to na pohled!
A to jest ta krásná země
země česká domov můj!
Země česká domov můj!"

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Ovšem jde o vic.
Doposud tu neni za nas voliče navrh našeho Programu a diskuse co vlastně je nutno pro nasledujici aZMENU konkretně udělat!Prozatim vollči čekaji zda to někdo z politiků,kteři nas prý áa zastupuji sám dá do placu.To se ale nikdy nestane!
aeáaa
Jak piśate jejich cil je nas obrat o penize,naše aktiva,uspory děti misto vzděláni ohlupit a pak narod jednoduše vymeni salamovou metodou nebo pozabijet!
To lze poměrně jednoduśe 6 prioritami ,body řizeni neinformovaných tedy zcenzurovanych dušiček tedy davů!
Dekuji Bernarde za pékny připis,ale jeďme dále!
33 let žijete v kapitalismu bez přivlastků tedy skrupuli,vycházejiciho z gangsterismu!Dokud byly nam patrici aktiva a,áaaaaaaaaavšichni mlaskali.
Jen malokdo tušil co se stane potom,az bude republika vycucnutý citron!A to teď prijde a pokud se nebdete nikdo branit psk bůh bude s vámi a pojedete k němu!Proto se nezbýva áaa nez ty perka namahat a aspon zkusit virtuálne budovat něco co přijde,anebo taky ne! a aaáa

Ten posledni bod ze 6 priorit je totiž válka.
Kdo z vás ty priority zná po cenzuře,ktera trva a vidite že i obyčejná Solidarita je problém a neexistuje,ptaci se budou krmit dale zrnim a bude jim padat ze zobaku až dojde!aáa
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Ban tu nemáte a nikdy jste ho tu neměl. Ale proč to nefunguje, to nevím.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Hele, asi je to tezky, ale jde to. I nas pan prezidentMZ byl znamej tim, ze proste nebere. Nebyl lacnej po penezich a o tom to je.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A to holenkové půjde,když pochopime PNZ tj Plan Narodni Zachrany ,který se pekrýva s
Programem Narodnich Zajmu tj PNZ rovna se PNZ! aaaáááaaa aaaaa

Stači se zeptat komunistů,kteři stale nedaji vědět ,zda změni vsvoje vadné stanovy,které jim bráni dostat se zpět aspon do
Šněmovny ,zda by za sebe nenavrhli nejmin 3 nové polit formace,kdýž moje zubožene voliče prý vůbec nechtěji!
!aaáaaa
Napsala jsem jim to tam do novin www.nasepravda.cz
Na př.by aaaaaato mohli abaaáaaaaaaabáyátaaaa hnuti

BVP tj Bratrstvo Vzajemne Pomoci
Agrarni strana,ale opravdovi hladovi vesničani
KSH ta by nehradila ty sráce z KDU,CSSD,TOP ježibabya,piratské neomarxisty a vubec celou vladu fialovych okureka,ktere jsme zvolili jedine na ostudu!
Jestli Babuš nechce PNZ potažmo PNZ a zadny program nená,kromé Joury Serešove a jeji mordcenzury tak na co ho volit?
SPD odmitá mlčenim posilit svůá slabý programaaby dosahl větsšiny ve Sněmovně a staci mu s odřenymi ušimaaaaa aa10 procet tak to je malo!Ke změnea na Solidárni stát,kde se kapitalisti budou dělit o svůj lup fifty fifty!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

To by byl konkretni krok,zeptat se zda komunisti hodlaji opravit vadné stanovy a podivat se na zoubek jejich programovym směrum,SPD taky pěstuje bobřika mlčeni,chtělo by změnit systém,ale nevi na co,
A tak Babiš fakt nakonec půjde s radosti radši na 10 let do hladomorny no to si pište!.

Pokud bude muset platit úroky z jeho miliardovych půjček tak ta hladomorna bude jeho vysvobozenim,když ho nechaji jeho staré londynske banky v rejži!
Jen si vzpomente jak ukradla a zabunkrovala ČNB nejmeně dva a půl bilionů a když chtěl ten Babuš do rozpočtu aspon úroky tak ho odkopli!
A vo tom to je!

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)