Neotravuj!

Autor

Běžně nedávám obrázky, ale tentokrát jsem prostě nemohl odolat. Málokdy něco tak přesně vystihuje situaci, jako tento snímek z probíhajícího summitu NATO. Zelenský jako kůl v plotě. Mouřenín udělal svojí práci, mouřenín může jít. Žádné ovace, žádná napjatá pozornost, žádné dojaté vítání.

I všichni ostatní vypadají, jako by se jim ulevilo, že je to konečně venku. Ukrajina prostě do NATO vstoupí možná někdy, díky že jste bojovali proti Rusku, díky že jste jim tím bojem vyplundrovali rozpočet, takže si po dalších dvacet let zase nepostaví válečnou flotilu a neovládnou ani moře ani oceány… a teď si to tam nějak vyřiďte a nezapomeňte začít splácet. USA nikdy nedávají. Vždycky půjčují. Ukrajina a USA nikdy nebyli ani nebudou spojenci. Jen se našel další hejl… ten nejlepší. Málokterý národ toho za Američany obětoval tolik jako Ukrajina.

Zelenský vypadá, že mu to právě došlo…

A nedošlo to jen jemu. Zdá se, že si toho všimlo celé ukrajinské vedení. Doteď byli za hvězdy a mysleli si, že oni určují vývoj. Mysleli si, že bojují za Berlín, Washington, Varšavu i Brusel, ale přitom bojují jen za Prahu… Ale jen u Péti. U generála z Hradu už to tak jisté není. Ne nadarmo byl Petr Pavel ve strukturách NATO – prostě věděl o pár dní dřív než celá vláda, že výsledkem summitu bude velké NIC.

Kdy se to stalo v Afghanistánu? Kdy tamní slouhové USA zjistili, že jsou už jen na obtíž? Ukrajinské vedení teď může udělat jediné – začít hrabat pod sebe a zabezpečit se na stará kolena. Což tam umějí nejlíp na světě. Takže bych očekával, že slavná ofenzíva půjde ještě hůř než doposud, ale zároveň bude ještě bezohlednější k vlastním vojákům.

Britský ministr Ben Walace už Zelenského zpražil, že nejsou Amazon. Že pěkně budou v předklonu děkovat. Němci píší, že slavný opravárenský závod na Leopardy v Polsku nebude, že odstupují od dohody. Švýcaři píší, že Zelenský vykazuje čím dál autoritářštější rysy. Prý ani ty rakety dlouhého doletu zatím Ukrajina nedostane…

Takže abych to shrnul… Ukrajina začne ve velkém používat kazetovou munici, Rusové začnou na Ukrajině ve velkém používat kazetovou munici, výcvik pilotů stíhaček ještě ani nezačal… jasně, nějaké zbraně jim ještě dáme, když jsou ochotní tak pěkně umírat, aby Rusové museli nalévat miliardy peněz do války místo do rozvoje.

Ne, ještě to není konec války. Zdaleka ne. Ale rozhodně bylo Ukrajině vykázáno její místo. Žádné čelo pokroku. Takové ty kecy, že pokrok začal na Ukrajině a Ukrajinci mají všechno nejlepší. Konec požadavků, které Západ prostě MUSÍ splnit. To skončilo. Držte huby a bojujte. My si pak rozmyslíme, co za to dostanete. Jestli vůbec něco.

Samozřejmě to takhle nezaznělo. Diplomat se pozná podle toho, že pošle Zelenského do prdele tak, aby se na ten výlet vlastně těšil, takže zaznělo velké množství krasořečení, Zelenskému ukázali řadu smluv a vysvětlili mu, že je to jinak, než si doteď myslel a všichni se na něj hezky usmívali a dávali mu různá lízátka, aby trochu zmírnili to zklamání.

Ale přesně s tím, co jsem napsal, teď za Zelenským přijdou Rusové. Něco mi říká, že na tento úkol se právě připravuje Prigožin. Ukrajinské a ruské tajné služby mají otevřenou celou řadu kanálů a někde v neutrálních zemích se scházejí přes prostředníky: „Podívej Voloďo… bojovali jste statečně, ale nevyhrajete a dobře to víte. Prohrajete a budete sto let splácet to, co jste prostříleli na Donbase. Navíc ještě budete muset dát Polákům západní Ukrajinu.Neblbněte a pojďte s námi. Dáme vám levný plyn, postavíme pomníky vašim padlým, vzdáme čest vašim gerojům a pomůžeme vám postavit se na nohy. Bojujte nám po boku a nebudete muset splatit ani dolar ani euro. Tady drahý přítel Sitting Ping má spoustu zbytečných juanů, prodali jste půdu Black Rocku, tož prodejte podruhé. Jsme přece Slovani a bratři, no ni?“

Rus neříká Ukrajincům, že je vyvraždí… kdepak. Má pro ně připravenou velkorysost vítěze. Nebude to hned. Ještě hodně ukrajinských mužů vykrvácí v minových polích… Mám z toho navíc pocit, že ti „hrdinové od Azovstalu“ nebyli propuštěni Putinovi na truc. Pamatujete Naděždu Savčenkovou? To byl od Putina majstrštyk. Co když je propustili, aby sehráli úlohu Emanuela Moravce? Oni totiž zažili na vlastní kůži, jak umí být Rus houževnatý, když mu o něco jde. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby teď takový hrdina Prokopenko začal nahlas mluvit o tom, že celá ta válka byla blbě a mělo se to dělat úplně jinak. Putinova superschopnost spočívá v tom, že umí se soupeřem vyjebat…

Každopádně teď to nabere cestu z kopce. Preferovaná Ukrajina už není preferovaná. Už je to její boj a nikoliv Evropy. Už je možné se bavit o něčem jiném a spřádat jiné pikle a jiné intriky. A Zelenský… ty už neotravuj…

Pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Každý, kdo Institut podpoří částkou alespoň 350,- Kč si může v objednací aplikaci na Vidlákových kydech zadat adresu pro zaslání knihy. Platby jsou už spárovány s aplikací. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód.

Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

V červenci nebudu knihu rozesílat. Vidláci jsou od slunka do slunka na poli. Ale žádná adresa ani platba se neztratí a od srpna budeme opět distribuovat. Systém si váš dar pamatuje, ať byl odeslán kdykoliv.

Všem dárcům děkuji.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (269 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

byl všemožně sdílený na Facebooku. Ale jinak to vypadá, že tady ti, co rozhodují, budou zase poslední, kdo si uvědomí situaci a bude zhasínat. Ale kolik toho do té doby ještě stačí (bez prominutí) zkurvit? Když tato sebranka půjde ještě letos od válu, tak se strašně ožeru a nejspíš nebudu sám. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (117 hlasů)
Trvalý odkaz

Prostě kam se nase*e Západ, bývá to vždy fiasko. Nakonec to skončí zpátečkou, jenom to jako vždy odnesou ti obyčejní místní. Američtí veteráni z Afghánistánu odhazují vyznamenání, rozhodli se je věnovat afghánskému lidu. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (73 hlasů)

Petr Pavel prohlásil pro britskou televizi Sky News, že konflikt na Ukrajině se blíží ke svému konci, protože se začíná projevovat únava z války mezi západními sponzory Ukrajiny! Český prezident konstatoval, že ke konci roku dojdou peníze, munice, lidé a budou volby v USA, na Ukrajině a v Rusku!

A je to tady zase! Znovu je u toho Petr Pavel a znovu vypustil pro zahraniční médium informace, které doslova zpochybňují kroky bezmezné podpory Fialovy vlády ukrajinskému válečnému snažení. Jistě si pamatujete, jak Petr Fiala a celá jeho pětikoaliční banda prohlašují, že budou podporovat Ukrajinu neomezeně a tak dlouho, dokud Ukrajina nezvítězí…. (AENews)


 

Průměrný počet slepic: 4.7 (91 hlas)

Fiala s pětikolkou bude podporovat Ukrajinu neomezeně tak dlouho, dokud Ukrajina nezvítězí.

S jakým obdobím asi tak počítá? Dokdy si on a ten jeho pětismrad myslí, že bude vládnout...! Do svatého Dyndy?

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)

že Ukrajinu přestane západ využívat proti Rusku a nechá ji na pokoji, aby se vzpamatovala a vyjednala si s Ruskem to, co je pořeba. Myslím si, že v první řadě to bude její už podruhé slíbená neutralita bez cizích vojenských základen a poradců.

Průměrný počet slepic: 4.7 (11 hlasů)

Všichni, co v USA rozhodují mají i akcie zbrojního průmyslu. Do teď měli skutečné posvícení, o hodně pumpli státní rozpočet. Dokonce se něco časem vrátí.  Většina peněz z půjček pro Ukrajinu zůstala doma, a šla právě do zbrojního průmyslu. Ale teď se blíží volby, takže je třeba napravovat pokaženou reputaci, aby se mohlo jet dál - k lepším zítřkům.  Že jsme opět nevyhráli, na to už jsme zvyklí. A o to vůbec nejde!
Tyhle žně přeci stály to za to. Velká hostina zadara. To bylo pošušňáníčko srovnatelné s Irákem, možná ještě lepší. Kam se hrabe Afghánistán.
Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)

Tahle Proxy válka, to je velký vynález, hodný 21. století - hodný intelektuálů. Chce to informace a přehled, najít vhodné soupeře a pak to začít organizovat, promyšleně a vytrvale zvyšovat napětí až se do sebe pustí.  A pak už to jede - krásný čistý podnik. To je ta pravá Brzezinského velká šachová partie, jen tahat figurami,  žádné přesuny vlastních armád, žádné vlastní ztráty, žádné mrtvoly z vlastních řad, žádné protiválečné protesty doma. Jenom obchody a velké zisky. Samá pozitiva - krásná čistá práce. Tomu se říká pokrok.

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

doma přetrvávající protestantské lepšoidní přesvědčení a ziskuchtivost zbrojních koncernů, pro okolní svět příběh o ochraně demokracie na celém světě.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

Vážený pane Inzo, 

obyvatelé Španělska byli jistě rádi, že nemuseli čekat na pana Brzezinskeho, až jim vynalezne proxy válku, a mohli si již v letech 1936 -1939 užívat těch "pozitiv", aby si Německo a Itálie na jedné straně a SSSR na druhé straně dělalo "obchody a velké zisky".

Milkman

Průměrný počet slepic: 1.8 (4 hlasů)

Děkuji Inzo za hezké shrnutí, taky to tak vidím a už jsem slyšel i odjinud: Amerika ke své existenci, resp. její řidiči ke své prosperitě, potřebují války.

Ovšem jen málokdo si uvědomuje, proč to mají tak snadné: parazitují na zahnívajících společenských systémech.

Už jste se zamyslel nad tím, zda by se jim podařilo tak snadno rozvrátit Ukrajinu, kdyby tam fungoval švýcarský politický systém?
Aneb: Kdyby se Lenin nebál implementovat doma více švýcarské demokracie, mohl by Sovětský svaz fungovat dodnes, nemyslíte?
Mohla Zakarpatská Ukrajina být ještě dnes součástí Československa, kdyby Massaryk měl důvěru ve své národy a prosadil CH-systém?

Průměrný počet slepic: 2.9 (9 hlasů)

Děkuji Inzo za hezké shrnutí, taky to tak vidím a už jsem slyšel i odjinud: Amerika ke své existenci, resp. její řidiči ke své prosperitě, potřebují války.

Ovšem jen málokdo si uvědomuje, proč to mají tak snadné: parazitují na zahnívajících společenských systémech.

Už jste se zamyslel nad tím, zda by se jim podařilo tak snadno rozvrátit Ukrajinu, kdyby tam fungoval švýcarský politický systém?
Aneb: Kdyby se Lenin nebál implementovat doma více švýcarské demokracie, mohl by Sovětský svaz fungovat dodnes, nemyslíte?
Mohla Zakarpatská Ukrajina být ještě dnes součástí Československa, kdyby Massaryk měl důvěru ve své národy a prosadil CH-systém?

Ps: když už to vyjelo duplicitně (žádná/opožděná reakce po prvním kliknutí na Uložit), zopakuji pro Freuda:
Polopřímou demokracii švýcarského typu nepovažuji za ideální stav, nicméně je to v současnosti asi nejlépe fungující státní systém.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Vážený pane Inzo, 

však se té hostiny můžete účastnit také. Drtivá většina společností, které dodávají US vládě zbrojní materiál, mají veřejně obchodovatelné akcie, takže si je můžete koupit a být u toho. Abych Vám to usnadnil, připojuji odkaz, kde tyto společnosti najdete

Milkman

Průměrný počet slepic: 2.3 (7 hlasů)

někdo má rád živé tvory

někdo má rád peníze

někoho maminka vychovala v lásce k živým tvorům

někoho maminka vychovala v lásce k penězům

Proč se ekoteroristi lepí na frekventované silnice? Pro lásku k ostatním lidem?

Proč se furt vyrábí nášlapné miny, či kazetová munice? Pro lásku k ostatním lidem? 

Až bude prodávat akcie IG Farben na výstavbu pracovních táborů v EU jako kdysi, dejte také odkaz. Nemálo podnikatelů a investorů se rádo zapojí.

(○ IG Farben úzce spolupracoval s nacistickým vedením na plánu zabavení a předání chemických závodů přímo IG Farbenu. Dále v roce 1941 odhalilo vyšetřování „sňatkový“ kartel mezi John D. Rockefellerovou firmou z USA Standard Oil Co. a IG Farben.

IG Farben vybudoval továrnu (Chemický závod Buna) pro produkci syntetického paliva a gumy (z uhlí) v Auschwitzu, který byl počátkem aktivity SS a měl koncentrační tábory v této lokalitě během holokaustu. Na vrcholu v roce 1944 měla tato továrna 83 000 pracovních otroků (nevolníků). ○

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Zajímavý úryvek z včerejšího  vlkova blogu :


..... Za mne Ukrajina  fiasko. Pro Zelenského a Ukrajince. Pro zbytek světa  možná malá naděje  na šanci pro normální rozum. Rozšíření působnosti NATO  na  Tichomoří a Indický oceán  =  také fiasko!  Aspoň  dle mého chápání! Když prý  Evropa  bez USA  není schopna  se ubránit se Putinovi. Tak  určitě  zakroutí krkem  Číně…. Prostě  fiasko.
Ale přesto v  titulku  píši cosi o nečekaném zachránci  tohoto summitu před totální blamáží!
Ano  z mého pohledu  tohle  setkání natovských papalášů  neskončilo nakonec  debakle, nýbrž  si zaknihovalo jeden  nikoliv  malý  a úplně  očekávaný  úspěch. Či spíše  několik. Všechny  jsou spojeny  se  dvěma jmény  – Turecko a Erdogan!!!!

Ano Erdogan  je  ten, kdo  zachránil summit. a  to hned  v několika ohledech:

1- zdá se, že  dal definitivní souhlas  na  vstup  Švédska  do NATO. Což  jednak přineslo do řad paktu velkou úlevu, ale  také jí významně  posílilo proti Rusku. Jakkoliv  šlo o formalitu. Švédsko jako  člen  udělalo  z Baltu  natovský  rybník,  kde Rusko  je  v podstatě  bez jakékoliv  šance. Ale  to by platilo stejně  i  bez formálního švédského nebo finského členství. Protože obě země  už nejméně  dvě  dekády  s NATO úzce  spolupracovaly  a  Dánsko, tak jako tak kontroluje  strategické úžiny  mezi Baltem a  Severním mořem. U Švédska  jde jen o  formální stvrzení  daného stavu. A  formální facku  Rusku.

2- Erdogan  prohlásil, že Ukrajina patří do NATO, že  si to zasloužila. Tohle  je opravdová a  myslím nečekaná  další  facka  tentokráte přímo Putinovi. Protiruské prohlášení  nečekaného rozsahu.

3- do  stejného kontextu zapadá i propuštění  velitelů Azova  zajatých v Mariupolu Rusy  z  turecké internace  na  Ukrajinu. Velké propagandistické vítězství  Zelenského a  porážka Moskvy. Z které Erdogan udělal naivního pitomečka

4- Erdoganovo prohlášení  že  firma  Bayraktar otevře  na Ukrajině  fabriku na  výrobu  dronů. Bayraktar  patří rodině jeho zetě.

5- Erdoganovo prohlášení,  že  když  Rusko 17.7. neobnoví  tzv, obilní dohodu  o vývozu ukrajinského obilí po moři, tak turecké námořnictvo  se ujme  ochrany  konvojů do a z  ukrajinských přístavů.  Tohle už není jen facka Moskvě,  tohle  je poloviční  vyhlášení  války.

6-spekuluje  se  o tom, že  ruský  protivzdušný systém S  400 nakonec předá  Američanům.

Nebudu se rozepisovat  o důvodech, které k tomu všemu  tureckého prezidenta  vedly. Jen  konstatuji,  že  to Švédsko dřív  nebo později prostě  vzdát  musel. To nešlo trvale  udržet a navíc -Švédsko se  před ním muselo nevídaně  pokořit a  sklonit. Hrdé  Švédy  v podstatě  zesměšnil.  Ale  to ostatní  jsou jasně  ruské porážky a  vítězství NATO. Ať si o tom kdokoliv  myslí cokoliv. Jiný výklad  neexistuje.
Proč  k tomu došlo? Jaký měl turecký prezident  motiv?  tak tohle  si necháme  až  na komentář ohledně ukrajinského obilí, pokud dohoda o vývozu opravdu padne.
Ale bez  Erdogana  by  tenhle slavný  summit představoval  jen  obrovskou  a nezamaskovatelnou ukrajinskou blamáž!

celý článek z vlkova blogu viz zde:
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2023/07/13/vilnius-summit-nato-kul-v-plote-kuly-v-plote-a-necekany-zachrance-pred-totalni-blamazi-a-mozna-maly-zachvat-selskeho-rozumu/
 

Průměrný počet slepic: 2.9 (27 hlasů)

Moje reakce se týká jen tohoto prvního bodu.

  1. zdá se, že  dal definitivní souhlas  na  vstup  Švédska  do NATO. Což  jednak přineslo do řad paktu velkou úlevu, ale  také jí významně  posílilo proti Rusku. Jakkoliv  šlo o formalitu. Švédsko jako  člen  udělalo  z Baltu  natovský  rybník,  kde Rusko  je  v podstatě  bez jakékoliv  šance.

 

 

Švédsku v poslední době přibývají problémy jak s ekonomikou, energetikou a migranty. S těmito problémy si neví rady, ale bude investovat do zbrojení a je přesvědčeno že vstupem do NATO posílí svou bezpečnost.

https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Gangy-migrantu-150-tun-drog-Znasilneni-deti-K-tomu-Zeleni-Svedsko-Katerina-Janouchova-zle-a-presne-675451

 

V ostatních státech EU je to podobné, nějak jim nedochází že se rozpadají zevnitř a místo aby řešily narůstající vnitřní problémy, posilují výdaje na zbrojení a vojenské vazby se státy které mají stejné problémy a které je také neřeší.

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (38 hlasů)

Sociální demokraté, podle předvolebního článku zodpovědní za vše negativní ve Švédsku, v parlamentních volbách 2022 posílili o 7 křesel:

Results of the 2022 Swedish general election

Průměrný počet slepic: 1.4 (5 hlasů)

 Ti Švédští demokraté to je silně protimigrační strana.

 

Volby 2010

Sociální demokraté 30,66 %

Švédští demokraté 5,7 %

 

Volby 2014

Sociální Demokracie 31%

 Švédští Demokraté 13%

 

Volby 2018

 Sociální Demokracie 28%                          Poprvé za sto let získala méně než 30%.

Švédští Demokraté 17,53 %

 

Volby 2022

 Sociální Demokraté 30,33%.

Švédští Demokraté 20,54%

 

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

Ale když Vám to vyjde, přijeďte se někdy podívat do Švýcarska:

  • celostátní průměr imigrantů činí 25% (toto číslo navíc velmi pravděpodobně nezahrnuje integrované přistěhovalce se švýcarským pasem)
  • ve velkých městech žije cizinců kolem 50%
  • má známá říká, že si v Bazileji připadá jak v Orientu (ve smyslu "nemusím nikam jezdit na dovolenou" a určitě nepatří k těm několika málo domorodcům, kteří se v domovech důchodců nenechají opečovávat od barevných)
Průměrný počet slepic: 2.8 (5 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

Tak si to spojenectví NATO Turecka a Ukradiny představím tak, že místo do Řecka povezou ty obilné lodě z Turecka tisíce syrských sirotků a sirotčic, které za nepatrný obnos nabídnou Kyjevské juntě na obnovu země. Protože Ukrajinců je plná Evropa, ale doma jenom blázni a hlupáci.

Syrští mohametáni samozřejmě nechtějí budovat rozbitou zemi, to mohli zůstat přece doma.

A podnikaví Ukrajinci jim nabídnou za nepatrný obnos ukrajinský pas a dopravu do Ukrajinské gubernie češsko.

Fijalovic  armáda ochotných je samozřejmě přijme a naplní jim konto a batůžek penězi českých poddaných. 

Oni se podívají do Německa a Erdogan liška podšitá bude mít v Německu dvakrát tolik oddaných voličů!

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

jakákoliv Erdoganova vyjádřní zase tak vážně, počkejme na činy.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Nemusíme čekat, čin už proběhl, když propustil v rozporu s dohodou Azovce. Nedůvěryhodný.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Zatímco Erdogan sultán vrátí Ukradině její udatné bojovníky, kteří zapomněli padnout v boji, a už je nemusí hlídat a patrně živit,

český hlavy a vládci darují Ukradině vrtulníky a munici, kterou už prý ani nemáme.

Pročpak to české letadlo nenaplnili také kriminálníky, jako Erdogan?

Některé věznici by se lehce ulevilo, stát by ušetřil desítky tisíc Kč denně, udatní bojovníci by ihned posílili frontové bratry!

A takové letadlo by mohlo létat do Kyjeva denně, když se udělá správná náborová akce. 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Vypadá chudáček tak nešťastně  a smutně.  Podle výrazu tváře bych dokonce  řekl, že mu je trapně.  Vsadím však svůj klobouk, že není nešťastný z těch desítek tisíc mrtvých  a statisíců zmrzačených Ukrajinců.

Myslíte, že může  být někdo  tak  naivní a myslet si, že by ho evropští / američtí  ....  ehm -  nevím  jak je nazvat, nechci být sprostý -   vzali mezi sebe, jako sobě rovného?  Že neví, že jejich strategie je  použít  a pak zahodit?  V tomto konkrétním případě spíše spláchnout.

Něco podobného čeká Fialu. Zatím ho přátelsky  poplácávají  jak je "dobrý" ,   ale   až nebude užitečný ( což už snad bude velmi brzy ), tak  se k němu zachovají přesně stejně,  jako vidíme  na obrázku. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (35 hlasů)

Osud pidimužíka je nezajímá, stejně jako je nezajímají ty statisíce mrtvých a zmrzačených. A Erdoganovi bych nevěřila nos mezi očima, už od té doby, co vydíral celou Evropu a žádal miliardy za to, že si tam migranty nechá. Ne jednorázově, ale opakovaně, bral je jako rukojmí pro nekonečné finanční toky. Evropa musela cvakat za to, že amíci lezli tam, kde neměli co dělat. Za všechny průsery v Evropě můžou oni, neměli tam co dělat stejně jako v ostatních zemích, do kterých vlezli.

Průměrný počet slepic: 4.7 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

Na  titulní stránce  mainstreamového  Seznamu je článek na aktuální téma s názvem:

NATO nechalo Ukrajince v čekárně. Ani Pavel se nevyznamenal

Ubohá Ukrajino, nešťastní Ukrajinci.  Byli jste jim dobří pouze jako  materiál.  Co jste si mysleli ?  

---------------

EDIT:  zmíněný článek najednou není na titulní straně Seznamu. Trochu divný, tato schůzka NATO je zásadní politická událost.  Přidávám odkaz a pokud přestane fungovat ( pokud bude článek smazán), dám sem text z tohoto článku, protože je docela zajímavý

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-komentar-nato-nechalo-ukrajince-v-cekarne-ani-pavel-se-nevyznamenal-233976

Průměrný počet slepic: 4.2 (21 hlas)

Členové NATO Turecko a Řecko jsou ve válce 50 let!

A co? No nic. Na Kypru jsou vojáci Turecka zvaní okupanti, vojáci Řecka zvaní juntisti a vojáci OSN zvaní Modří přilbové v demilitarizované zóně.

50 let!

Za 50 let tady nebude ani Putin, ani Zelenskyj, ani Biden, ani Černájane...

Ale možná to demilitarizované pásmo mezi Ruskem a protektorátem Kyjevie  a Moldávie.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

1 Ukrajinec

Průměrný počet slepic: 3.8 (15 hlasů)

Souhlasím, ale je k tomu třeba dodat že této standardní hodnoty dosahuje i většina našich občanů a mnozí ji několikanásobně převyšují. Například voliči dnešních vládních stran, o jejich kandidátech ani nemluvě.

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

Dovoluji si Vám oponovat !!

Jednotkou blbosti je 1 fiala.

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

Sice naši zemi také ruinuje, ale ještě nás nevraždí.

Průměrný počet slepic: 3.6 (13 hlasů)

Fiala je vychcaný moravský hajzl, prostě politolog.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Jednotka 1 Fiala je o několik řádů vyšší než 1 Ukrajinec, a proto je nepraktická. U většiny i hodně velkých blbců je její hodnota až za desetinnou čárkou a tak se s ní hůře pracuje. 😊

Průměrný počet slepic: 4.4 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Když budu s kámošema na pařbě a nasekáme tam dohromady stovku fotek, tak pak si ukažte na kohokoli z nich a já najdu mezi nimi jednu, na které bude vypadat jako blbec, včetně mě. To mi přijde krapet pod úroveň.

Průměrný počet slepic: 3.4 (21 hlas)

ty bys byl jako blb na většině fotek

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Mně se líbí Bob A hlavo moudrá, Zlob se, zlob.
Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

ta ses naopak svým postem vyjevil jako vysoce inteligentní diskutér.

Průměrný počet slepic: 2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Vládní zlodějský, nikoli úsporný balíček: Okrádají nás ráno v poledne a večer. Z krvavého zvyšování daní si mastí kapsy vláda i Brusel. Za to nás obšťastňují pokračováním americké války, migranty, vakcínami a svými vysokými platy

Fialova vláda: Vědomá destrukce státu. Vazalská smlouva s USA likviduje zbytky naší suverenity. Migrační pakt věstí katastrofu. Brusel je šťasten z nejslabší vlády v naší historii. Český lev umírá. Co vše ještě sneseme?

Fialova popravčí četa razantně zvyšuje daně: Tragický balíček jako další dějství vládní krádeže. Totální zdražení všeho. Pro Kyjev a americké zbrojovky peníze však jsou. Povede pětidemoliční zločin k lidovému povstání? Jak dlouho ještě?

Drancování státní pokladny ve prospěch Ukrajinců a EU

Vláda diletantů: v šoku: Šílených 271 miliard. Znechuceni jsou už všichni. Na pětikolce do propasti. Rychle vysát ty, kteří se nemohou bránit. Primitivní cíl. Bez rozumu a směru. Hlavně zelená zvěrstva Bruselu a peníze pro zbrojaře

https://protiproud.info/…htm

Průměrný počet slepic: 4.3 (14 hlasů)

který si nechá dosadit takovouto vládu, si nic dobrého nezaslouží. Bohužel.

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Ukrajinský Culkin, aneb sám venku, sám doma.

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)