Soutěž kreatur

Autor
Štítky

Přátelé, z technických důvodů vychází článek na zítra dřív. Mám nějaké zařizování a budu mimo počítač i signál. V pondělí večer bych pak měl už zase normálně fungovat. Doufám…

A teď už dnešní text:

Hlavní chybou Západu bylo, že současný konflikt na Ukrajině nepovažoval za existenciální. Prostě to byla jen další geopolitická hra. Jsme největší, nejsilnější, nikdo si na nás netroufne a pokud ano, se zlou se potáže. Konflikty v Iráku, Afghanistánu a v Africe se nepočítají. Jsme samozřejmě lidští, ale černý huby a Arabáši nejsou lidé, takže se to na ně nevztahuje. Konflikt mezi civilizovanými lidmi je předem rozhodnut ve prospěch USA.

Stačí jen nasadit henty sankce, poslat nějaké zbraně a instruktory a pak se u televize dívat, jak Rusáci dostávají na prdel. Intervjuci se postarají, aby to mělo full HD rozlišení, bylo to podbarveno příslušnou hudbou a dostalo to patřičně posměšné komentáře, které nikoho nenechají na pochybách, jak naše síly slavně vítězí.

Nemusíme přecházet na válečnou ekonomiku, nemusíme urychleně budovat průmysl, postačí jen trochu obrat vyžírky důchodce a zdanit lopaty. Beztak mají moc peněz na cigára a na chlast. Můžeme si ponechat naše oblíbené hračky v podobě emisních povolenek a grýndýlu, můžeme v čele ponechat imbecily a Markétu Pekarovou Adamovou, můžeme mít na Hradě společné IQ manželů 107, můžeme dál rozšiřovat seznam pohlaví a nechat ústavní soud rozhodovat o jejich pravidelné změně podle nálady.

Tohle Rusové neudělali. Ti si byli vědomi osudovosti svého kroku. A tak na válečnou výrobu přešli, přestali se handrkovat o hovadinách, nasadili své nejlepší lidi, aby našli nové trhy, už dávno před válkou objížděli celý svět a hledali si spojence, domluvili se s Číňanem a přesměrovali všechny síly, aby zvítězili. Měli připravený plán A, plán B, C i další a další plány.

Když Ukrajina spouštěla svou ofenzívu, útočila do pětinásobných obranných postavení a kdybych byl naprostý ukrofil, řekl bych, že na jednom místě překonala první ruskou obrannou linii, ale nechala tam padesát tisíc lidí a zničila pověst všech typů západních tanků. Rusové neponechali nic náhodě. Nakladli nejhustší minová pole, nalili do země kvanta betonu a postarali se, aby stále měli výraznou dělostřeleckou převahu.

Válka se dá propagandou popohánět, ale nedá se propagandou vyhrát. A pokud propaganda není postavena na pravdivém základě, vždycky to dojde do bodu, ve kterém jsme teď.

Přátelé, začíná soutěž kreatur. Chyť si svého Ukrajince a pošli ho na frontu. K Ondřeji Kolářovi se už přidala i Markéta Pekarová Adamová a přidají se i další, hned jak pomine první znechucení a veřejnost si na tuto myšlenku přivykne.

Druhou největší chybu totiž udělali sami Ukrajinští uprchlíci. Ne všichni, samozřejmě. Jen někteří, kteří se tu chovali jako páni světa. Takových nemusíte mít moc, oni jsou jen dobře vidět a jejich lesk se přenese na všechny ostatní. Vezměme si z toho poučení – až budeme prchat před válkou a mobilizací, chováme se tiše, pokorně, neviditelně, skromně, jsme spokojeni s tím, co máme, nelezeme na demonstrace a hlavně se nefotíme s pravdoláskaři…

Mladý Kolář nezačal mluvit o návratu ukrajinských mužů k mohylizaci sám od sebe. Je blbej jak študebagr a každé ráno koukne na ČT, jaký má mít názor. To mu poradil papínek z Hradu, protože už zachytil jasné signály napříč Evropou i USA. Řekl to přesně… populární to nebude, ale nutné ano. Ještě méně populární by totiž bylo, kdyby na Ukrajinu šli naši vojáci nebo začala mobilizace u nás. Raději Ukrajinci, než my, to dá rozum, ne? Obzvlášť když si tu dělali Bandera párty, parkovali na místech pro invalidy a dostávali byty přednostně před českými samoživitelkami… Co na tom, že mohylizováni budou především ti, kteří tu už deset let normálně pracují a všichni ti, co přijeli v těch drahých SUV, ti se z toho zase vyvlečou?

Vždycky, když válka dojde do této soutěže těch nejhorších charakterů a největších sviní, je konec. Na tomhle se totiž láme propaganda. Už to není někde daleko u Bachnmutu. Už to nejsou ta jásavá videa, jak Rusáci dostávají nakládačku. Už se to děje vedle vás. Ten, co vám omítal fasádu, ten, co vám stavěl krb, ten, co u vás česal ovoce, ten, co jste ho buzerovali u výrobního pásu… Když tyhle lidi začnete posílat na smrt, tak musíte být sfíííně první kategorie, pro kterou nebude žádné zlo dost velké. Je jedno, jak to okecáte.

Populární to nebude, nutné ano…

Takhle spadly masky z bodrého Rakouska-Uherska, takhle padaly masky z Dolfiho a jeho tisícileté říše, teď spadla maska z milovníka Ukrajiny, Ondřeje Koláře a pod ní zůstala jen stará dobrá nenávist k Rusku za každou cenu. Mimochodem… kdo dokáže za tyto evropské hodnoty nenávisti zaplatit ukrajinskou krví, ten nebude mít problém zaplatit i našimi životy.

Už není zapotřebí dělat nic. Demonstrace ještě budou, protesty ještě budou, volby ještě budou. Ale mnohem silnější a viditelnější bude tato soutěž kreatur v posílání lidí na smrt. Žádná demonstrace neudělá tolik, jako pláč ukrajinské sousedky, která se právě rozloučila s manželem a za pár týdnů dostala úmrtní oznámení. Nic nebude mít větší vliv než dohadování naší vládní věrchušky o nezbytnosti boje proti zlu do posledního Ukrajince.

I čeští libtardi zmlknou… Je rozdíl bojovat proti pomníku maršála Koněva a bojovat proti skutečným ruským Orkům. Nota bene, když si mohli dovolit otevřít další frontu a západní sdělovací prostředky si cvrlikají, že Ukrajina prohraje a celé NATO s ní. Nenávidět Rusko už nebude bezpečné a neústupnost kvůli každému centimetru Krymu bude vypadat úplně jinak, když vám bude reálně hrozit, že vám kvůli ní ustřelí nohu…nebo spodní čelist, to je mnohem zajímavější zranění.

Když vám hrozí smrt, to se úplně jinak díváte na možnost vyjednávání a ochotu k ústupkům. Dneska se v jednom kuse nadává Chamberlainovi a lidem, co mu tleskali, ale jak sám Neville, tak jeho posluchači, měli konkrétní a osobní zkušenost s bubnovou palbou a znali pocit nesmírného štěstí, když byl konečně na západní frontě klid. Nechtěli to prožít znovu, protože věděli, že to bude ještě horší.

Je hotovo… všechno se teď už stane samo. Vládní obludárium právě začíná. V přímém přenosu si dáme přehlídku toho nejhoršího z pravdy a lásky. Užijeme si měrou vrchovatou, jak velké svině lidi dovedou být, stejně tak si užijeme protažené obličeje našich liberálních sousedů, kteří teď na vlastní oči (a možná i na vlastní kůži) zažijí, co jsou to ty evropské hodnoty. Na konci si budou přát, aby tohle všechno shořelo v pekle a už nikdy se to nevrátilo.

My už máme jen jeden jediný poslední úkol. Co nejvíc zůstat lidmi i přes všechno, co uvidíme kolem sebe.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (459 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Na vaši válku už jsme doplatili dost. Děkujeme za důvěru, tady máte lístek na vlak a nashledanou v lepších časech. 

Průměrný počet slepic: 2.4 (90 hlasů)

Kolář je jak blbý dítě, který k Vánocům dostal vytouženého pejska, aby ho po pár dnech vrátil zpátky do útulku, protože se mu nehodí se o něj starat.

Máme tři Ukrajince (manžele + bráchu) už 15 let v jednom bytě (dědictví), jsou nesmírně pracovití, v lecčems nám i pomohli, slušní obyčejní lidé. Bydlí ve 3+1 za pakatel, ne pro výdělek, spíš jen pro udržení bytu. Tak ty bych zpátky rozhodně neposlala. 

Průměrný počet slepic: 4 (146 hlasů)

Co je tohle za povahu. Jak někdo může argumentovat tím, že "jsme se dost naplatili na jejich válku". To není jejich válka. To je válka USA realizovaná zrůdným režimem, který se ujal vlády pučem. Do těch "lepších časů" půjdou především ti, co utekli před režimem, který jim zakazoval myslet po svém, zbídačoval je a v mnoha případech i ohrožoval na životě podporou faš bojůvek. Jak někdo může porovnávat placení a vraždění. Než bych někoho poslal na smrt, to budu radši žrát od pondělí do soboty vařený brambory a v neděli si to zpestřím trochou másla na ně a mlíka k tomu .  Tam budou posílat jenom ty "obyčejný" . Ti praví "bojovníci za svobodu" s našmeleným kontem a správnejma názorama, případně speciálním výcvikem tu zůstanou. Budou dobře kryti a uskladněni k dalšímu perspektivnímu použití. Třeba kdyby další Viky Zero potřebovala nové odstřelovače, jako ty Gruzínce na Majdanu. Jo a brambory já nerad. To radši chleba, nebo rejži.

Průměrný počet slepic: 4.7 (36 hlasů)

Je to takové hezky křesťanské, starat se nejdříve o druhé a pak až o sebe. Já to jen prostě vidím opačně.

Ukrajinci nejsou pouhým objektem americké zlovůle, to je extrémní názor. Představují plnohodnotnou aktivní polovinu aliance, Američané své lidi od dob Vietnamu do větších akcí neposílají. Jako takoví mohou Ukrajinci válku kdykoliv ukončit, bez neústupnosti jejich politické reprezentace by už dávno bylo po všem. Ta neústupnost je ale oprávněná, protože pokud vím, Zelenskyj a spol. mají pořád velice slušnou podporu ukrajinské populace. Oni prostě stále věří, že mohou vyhrát.

Já ne a kvůli jejich válce se masa k bramborám ani života členů své rodiny nevzdám. Tedy možná ano, ale na rozdíl od Vás nedobrovolně.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

     že se tady mnoho ukáček chová povýšeně, arogantně, mají přednost před našincem, zneužívají naši pomoc a na druhou stranu je tady chce ochraňovat? Nenazývá se to náhodou schizofrenie? Anebo taky hřát si hada na prsou? Několikrát jsem zde napsal, že je potřeba ukroše vylifrovat a naprostá většina diskutujících se mnou souhlasila. Na tom si trvám a moje články a hodnocení si můžete dohledat. 

     Nemluvím o tom že pravdoláskaři otočili o 180 stupňů. Mluvím od začátku, že jsme sem ukroše neměli vůbec pouštět a padat před nima na kolena a klanět se jim. Dnes je jakékoliv řešení špatné nebo ještě špatnější. Dobré neexistuje. 

Průměrný počet slepic: 3.6 (138 hlasů)
Trvalý odkaz

Nevím kde žijete, ale na vycházky Vás asi nepouštějí. Pokud se to jednou stane, asi budete překvapený že lidé jsou různí. I Ukrajinci jsou různí. Někteří tvrdě pracují za žebráckou mzdu a jiní přicházejí k penězům přes mafii a svým chováním tu dělají jen ostudu. Někteří chtějí s Ruskem válčit, ale sami se tu před válkou schovávají. Někteří se chtějí s Ruskem dohodnout, a válčit nechtějí protože jim dochází, že válka není v jejich zájmu, ale v zájmu jiných, a nechtějí padnout za cizí zájmy.

Průměrný počet slepic: 3.7 (139 hlasů)

     Tím, že zmiňujete, že mě na vycházky nepouštějí naznačujete, že jsem s největší pravděpodobností blázen držený v klecovém lůžku na zvláštním oddělení. 

     Přesně takto se vyjadřují pouze liberální retardi, jakmile se jim nelíbí názor druhého. Takže LIBTARDE, mě může urazit jen inteligent, což ve vašem případě ale opravdu nehrozí. A kdybych měl použít slovník nicku "Zapova ukolébavka", napsal bych vám - JDI DO PRDELE!!! 

Průměrný počet slepic: 3.5 (104 hlasů)

Vážím si Vaší nabídky prezentované na konci Vašeho příspěvku ale jako heterosexuál nemám zájem.

Průměrný počet slepic: 2.7 (65 hlasů)

Ještě tu máme třetí kategorii "ukrajinců". Jsou to ti kteří sice nemusí Rusy, ale pro kyjevský režim nejsou dost uzkrajinci na to, aby je nenechal podříznout v posteli při nacionalistických čistkách. Takže se tu zašívají před obojím, protože nevidí rozdíl mezi tím, jestli dostanou olovo do kožichu na frontě od Rusa, nebo v týlu od kyjevských nácků, protože pro ně nejsou dost Ukrajinci.

Průměrný počet slepic: 4.8 (102 hlasů)

a směr, kterým posílá jednoho z diskutujících. Freude, špatná odpověď. Lepší je "Tak se předkloňte, já si obuju pracovní boty a vyrazím pravou napřed".

Průměrný počet slepic: 3.2 (16 hlasů)

ale teď přichází jiná doba. Když si svoji zemi neochráníme, převálcujou nás davy ze všech stran. Bez trochy toho sobectví to nepůjde.

Průměrný počet slepic: 4 (91 hlas)

To máte sice pravdu ale jen z části. Přistěhovalectví z muslimských zemí je nutné zastavit úplně. I mezi muslimy se najdou slušní lidé ale jejich mentalita, jejich zvyky a kultura jsou neslučitelné s námi. Ukrajinci to je něco jiného. Tam stačí rozlišit ty kteří tu přijeli pracovat a chovají se slušně od těch kteří to nechtějí. Pokud nám vládnou hlupáci, tak to možné není. Mafiány, kteří mají na úplatky si tu necháme a slušné lidi násilím pošleme do mlýnku na maso.

Průměrný počet slepic: 4.3 (112 hlasů)

Ondřeje Neffa sice od doby, kdy se na Neviditelném psovi připokakal z covidu, nemusím, ale před pár dny to vyjádřil pregnantně: Velice dlouhé období po druhé světové válce skončilo. To co prožíváme teď, je doba předválečná.

Taky Vás přestaly bavit dokumentární snímky o velkých válkách minulého století?

Průměrný počet slepic: 3.3 (70 hlasů)

Dokumenty o minulých válkách stále sleduji právě proto abych věděl, jak bude vypadat ta válka budoucí. Ono se to v detailech liší ale podstata je vždy stejná.

Průměrný počet slepic: 3.7 (62 hlasů)

Některé eskalační kroky jsem odhadnul předem, například ten poslední, kdy začalo hrozit ostřelování cílů v Rusku západoevropskými raketami oficiálně obsluhovanými personálem ze zemí jejich původu. A Rusové, že pak recipročně na příslušné západoevropské země taky něco pošlou.

Jak myslíte, že jsme s naší Explosií a Temelínem coby prvotřídními cíli od něčeho podobného daleko? Má ještě v téhle situaci cenu rozlišovat, který Ukrajinec tady pracuje skvěle a který vůbec? Nebylo by lepší místo toho začít rovnat náš vztah s Ruskem? 

Průměrný počet slepic: 4.5 (118 hlasů)

Na rovnání vztahu s Ruskem je pozdě, máme tady to, co máme. Jak to tak vypadá, zatím nebylo cesty, jak se jich zbavit  a volby jsou až za cca 2 roky (dokonce nejspíš korespondenční). Tito válečníci si navíc tu válku přejí a dělají vše pro to, aby byla. To není dobrá konstelace k urovnání čehokoliv.

Průměrný počet slepic: 3.8 (97 hlasů)

Ukrajinskou válku nezkouším předvídat. Myslím si, že Rusko v poslední době předvídatelné je, ale to co napadne šílence v EU a v USA je nepředvídatelné a to nejen ve vztahu k Ukrajině a Rusku ale ve vztahu ke komukoli a čemukoli.

Nemyslím si, že by Rusku vadilo, pokud si tu část Ukrajinců necháme. Spíš jim bude vadit, když ty bojeschopné přinutíme, na Ukrajinu se vrátit.

Vláda, kterou tu teď máme je natolik dementní, že od ní žádné rozumné kroky vzhledem k Rusku čekat nemůžeme. Přesto něco dělat můžeme, například rozumně volit do europarlamentu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (107 hlasů)

Rozumní budou volit rozumně, to je jasný..., ale co ti druzí, kterých je pořád něurekom a říct si nedají. Dělají to schválně? Jinak to nechápu.

Průměrný počet slepic: 3.2 (69 hlasů)

Jen si vezměte, kolik času věnujete vyhledávání informací, jejich porovnávání a přemýšlení nad nimi. Ale tohle typický Čech nedělá. Místo toho mu dost dlouho denně běží televize. Třeba se primárně dívá na sport nebo na seriály či na něco jiného, v zásadě neškodného, ale mezi tím si jen tak mimoděk vyslechne zprávy. A ono to stačí. Pokud preventivně neužívá sérum s protijedem, tak ho ty televizní toxiny za čas přiotráví. Že, stokrát opakovaná lež se stává pravdou, to je přece osvědčená metoda, která pořád působí na hodně lidí.

Dokud se naše názory nedostanou do masmédií, na tyto lidi nebudeme mít vůbec žádný vliv, bohužel. Zase dají hlas těm, co to s námi přece myslí dobře,  tak jak to říkali TV.

Průměrný počet slepic: 3.6 (91 hlas)

Teď jsem si po delší době poslechla nedělního Rajchla. Jeho cílem je vytvořit společný projekt s SPD a Svobodnými. První, co by po zvolení do EP udělal, že by jim zavolal (Okamurovi a Vondráčkovi), sedl si s nimi ke společnému stolu a toto uskupení jim navrhl do parlamentních voleb v Česku. Byla by to velká šance pro národně konzervativní opozici. Lidi ho o sjednocení už dlouho žádají a přejí si to. Toto vidí jako velkou šanci a udělá všechno pro to, aby projekt zrealizoval. Foldyna, Okamura, Rajchl, Šichtařová, Turková, Vondráček, Kobza, Gregor a další... Pevně věří, že za tímhle by lidé šli.

Jinak Inzo, asi nejsem typická Češka, jsem "mezinárodní" Češka. Jeden prapředek od Napoleona, druhý ze Slovenska (Habáni - skupiny křesťanů žijící v komunitách na jižní Moravě a na Slovensku). Jsem ale hodně počeštělá, mám i vlastenecké cítění (tím nemyslím hokej) :-)). Jo, a televizi fakt nesleduju, na rozdíl od "domácího". Jen tak lehce "Lovce", AZ kvíz a teď Survivor, protože mě fascinuje, co s lidmi udělá život na pustém ostrově, ve skupině lidí, kteří se taky občas moc nemusí, ale hlavně bez jídla a hygieny. Tedy něco, na co bych fakt neměla. :-)

Průměrný počet slepic: 3.2 (66 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

asi se předkové dobře asimilovali. Z tohoto pohledu jste "echt" Češka. Myslel jsem to samozřejmě jinak... :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

Já vím. Mně žádné zprávy do hlavy ani podvědomě nikdo nedotlačí, v tom mám dávno jasno. Nějak jsem od dětství měla "radar" na nesmysly a třídila si to už u dětí od školky. :-). Dnes to mám tak, že když říkají bludy jako Pavel před hokejem, vypínám a obětuji hokej, jak moc to nesnáším. A ještě vidět v hledišti nějaké záběry na jejich ksichty..., to nepřipadá v úvahu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

a myslí tím neschopnost většiny lidí kriticky pracovat s informacemi. Nesouvisí to ani moc s IQ- prostě je to nikdo nenaučil. Takže konzumují.

Procento konceptuálně negramotných bude ale asi v sousedních zemích podobné, nabízí se tedy otázka, kde je ten rozdíl mezi námi a třeba Slováky. A napadá mě náš vcelku bezkonkurenční ateismus.

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

:-) To vysvětlení by šlo - děda s babičkou byli Slováci, na mě to asi zanechalo největší vliv, o něco menší na ségru, a brácha - ten jede s "nimi". :-)

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

 To, jak jsou lidé schopni vyhodnotit informace, souvisí s inteligencí velmi málo, s výchovou už o něco víc. Řekl bych že tento povahový rys je z větší části vrozený. Myslím tím vlastnost určitého jednotlivce přimknout se k určité ideologii, náboženství, sektě atd. Je celkem jedno, jaká je to ideologie nebo náboženství. Takový člověk při vhodné manipulaci bude stejně zapáleným věřícím, jako fanatickým ateistou.

Slováci jsou v této věci nám velmi podobni. Vítězství Fica bylo poměrně těsné a vzpomeňme koho si předtím zvolili za prezidentku.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

.. a po tátovi mám německé příjmení Pech :D Ale vím, že babička z tátovi strany byla spřízněná s rodinou Josefa Němce, manžela Boženy Němcové. Chudák, ten si s pra-pra-pra-pra tetičkou užil své..

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

a obě strany si, poměrně systematicky a zatím ani ne moc rychle, dokazují ochotu vystoupit na ten další. Ukrajinci teď dostali rakety s doletem 350 km- na Kerčský most už dostřelí, do Moskvy zatím ne. Ale o pár schůdků výš už na ně taková raketa čeká. Rusové se zatím například nesnížili k útokům na civilní obyvatelstvo v ukrajinském zázemí, ale i na ně může časem dojít.. atd. atd.

Průměrný počet slepic: 4.9 (21 hlas)

.. Pardubice a její munička ano, Mošnov, Chotusice (u Čáslavi) ano.. Temelín a Dukovany jen konvenční bombardování, nejprve VVN rozvodna, a pokud je budeme i potom opravdu hodně srát, tak i turbínové haly. Plukovník Štefec říká, že v ČR je 5 cílů pro jaderné bombardování, Temelín a Dukovany to nebudou, spíše bych čekal nějaké muničáky a zbrojovky. Rusáci, protože Slované, nedělají genocidní plošné bombardování civilů, touto úchylkou trpí neslovanské národy, zejména Anglosasové (Němci jsou také Anglosasové) a muslimští teroristé.

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

o jádru jsem myslím nepsal a ani to nemám nastudované. Ale Temelín jsem pomáhal stavět, znám ho a vím, že takový zásah strojovny s turbínou by stačil na hódně dlouho.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Neff není posera, ale vychcanej hajzl (a privatizační zloděj). Po osobních zkušenostech v rámci sci-fi komunity lituju, že Novák tehdy použil tu šňůru od luxu na jeho dceru a ne na něj.

Průměrný počet slepic: 4.7 (55 hlasů)

In reply to by Střelec

Trvalý odkaz

jinak osobně jsem tu čest neměl. Poněkud se ale teď na Psovi bavím pokusy tamější židovské komunity o skloubení libtardích proukrajinských postojů s podporou počínání Izraele v pásmu Gazy.

Průměrný počet slepic: 3.7 (54 hlasů)

In reply to by Střelec

Trvalý odkaz

Neffa jsem kdysi rád četl. Ovšem, jak čas plyne přichází jistá poznání. Nemusím ho.

Průměrný počet slepic: 4.8 (67 hlasů)

Pro mne nejsou na Neviditelném psovi rozhodující články od Neffa ale to, že na Neviditelném psovi vycházely, a vycházejí, články různých autorů, různých mnohdy protichůdných názorů. To se jen tak nevidí, a to že to připustí na něm oceňuji.

Průměrný počet slepic: 3.8 (57 hlasů)

podobně jako Vrábel, kterého také leckdo zavrhuje. Oba mají za sebou dobrou práci. Možná něco udělali špatně, ale zde kdekdo fandí komoušům, kteří napáchali víc zla než fašisti, to je pro mě totéž jako fandit pětikolce (protože my, kteří nemáme lobotomii, víme docela přesně, co jsou zač).

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

už zase na NM visí, včera jsem si před ní odplivnul.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

je systematické, nic se tu neděje náhodou. Zlatý korunovační kříž od 15. března v Německu, vojáci v ukrajinské uniformě u pomníků 2. světové války.. je to mazec a výzva za výzvou národu, který byl ochoten si dát na hubu dvě roušky a teď je pro změnu připravený na obědě odevzdávat maso..

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

25. března Rusové vypustili na Kyjev a další cíle nejnovější balistické rakety 3M22 Zirkon, bylo to v této válce poprvé. Podle analytiků Rusové vypálili nejméně 2 Zirkony na Kyjev, 1 na Poltavu, 1 na Kremenčuk, a 4 na Oděsu. Zirkony létají rychlostí 11 000 km/h, a věří se, že je nelze sestřelit. Do Kyjeva přiletěly Zirkony tak rychle, že místní PVO vyzbrojená americkými Patrioty ani nestačila vyhlásit poplach, a oba Zirkony tak explodovaly v budovách ukrajinské tajné služby dřív, než tajní agenti SBU, kteří podle Rusů stáli za teroristickým útokem, mohli dostat echo. Ukrajinci se po svém zvyku sice chlubili, že Zirkony sestřelili, a že výbuchy, které Kyjevem otřásaly, byly pouze vyvolány pádem trosek sestřelených raket, ale jak připomněli jihoameričtí váleční analytici, kteří Putina nesnášejí jako osinu v zadku – je zajímavé, že trosky udělaly krátery jako celý Zirkon. A že, jak to se setřely opravdu bylo, ukázalo hrobové ticho režimu o následcích dopadů dalších Zirkonů na Poltavu, Kremenčuk a Oděsu. Podle analytiků Putin opět překvapil, protože Západ si do pondělí 25. března myslel, že Zirkony lze vystřelovat pouze z lodi Petr Veliký, nebo z nových fregat třídy Admirál Gorškov, a nebo z jaderných ponorek  třídy Yasen. Leč Zirkony přiletěly ze Sevastopolu, a byly vypáleny ze země! Zirkony létají v “plasmovém oblaku”, který okolo sebe vytvářejí, a jsou tak radary protivníka nezjistitelné. Lobbisté Pentagonu celá poslední léta obhajují nové astronomické výdaje na novou protiraketovou obranu USA právě existenci Zirkonů, a určitě je nepotěšilo, že jakýsi spolek kyjevských ostrostřelců vyzbrojených nanejvýše několika zastaralými verzemi systémů Patriot, oznámil, že oba útočící Zirkony hravě sestřelil. Podle Kyjeva jsou tak lobbisté Pentagonu podvodníci, a na sestřelování neviditelných ruských raket létajících 3.1 km/s stačí výzbroj 90 let minulého století. Zirkon do Kyjeva ze Sevastopolu letěl 196 sekund, (607 km), z Kaliningradu na Pražský hrad poletí 205 sekund. Dostřel Zirkonů z Kaliningradu je bez pár kilometrů na čáru Amsterdam – Curych, a doba letu k cíli 322 sekund. Jaderná nálož Zirkonu =12,5 násobek hirošimské bomby. Od 25. března 2024 tak Putin celému světu dokázal, že může umístit vozidla odpalující pozemní Zirkony do Kaliningradu, a že salva jediné baterie má 8 raket! ČR je zcela bez ochrany, protože nemá ani “ty staré Patrioty, které Západ daroval Ukrajině”, a jak známo, letadla F-35 si se Zirkony neporadí, ale vyčerpají českou státní pokladnu tak dokonale, že na protiraketovou obranu už nebude! Majstrštyk nákupu letadel F-35 profesora Fialy, madam Černochové a generála Pavla tak zanechává české občany zcela na pospas ruskému útoku, pokud k němu bude Putin vyprovokován. Radar Patriotů má efektivní dosah okolo 100km, tedy na zničení rakety je čas 32 sekund od jejího odhalení, leč Patrioty létají jen rychlostí 1,2 km/s, kdežto Zirkon 3.1 km/s, z čehož plyne maximální poloměr vedení palby Patriotu proti Zirkon cca 20km. Jedna redukovaná palebná jednotka Patriot se dala před inflací pořídit ve slušné konfiguraci asi za 10 miliard Kč. Na nejzákladnější obranu proti střelám z Kaliningradu potřebujete 5 jednotek roztažených od Liberce do Ostravy, + další pro vnitrozemí. Ekonomicky bez šance, tím spíš, že pravděpodobnost sestřelu bude mizivá! A nejnovější protiraketové Patrioty poslední verze si USA nyní vyhradí sami pro sebe. Zirkon 25. března složil zkoušku dospělosti. Letadla F-35 jsou zbytečná, jejich letiště budou zničena Zirkony jako první, a aby za 205 sekund vzlétla, museli by v nich piloti nepřetržitě sedět na ranveji.

Milan MURGAŠ, PhD., Assoc. ProfConsultant
Průměrný počet slepic: 4.8 (117 hlasů)
Trvalý odkaz

"Ještě méně populární by totiž bylo, kdyby na Ukrajinu šli naši vojáci nebo začala mobilizace u nás."

Nemůžou začít posílat naše vojáky, když se jim tu potulují čím dál méně oblíbení Ukrajinci. Novinky už začali obracet dřív, zbytek se nenápadně přidává.
Ale spíš až po volbách, páč to by dali za pravdu všem těm Okamurům, Babišům a Rajchlům, a to by tak hrálo.
Otázka je kolik maj ještě času, než se jim to zhroutí.

Průměrný počet slepic: 4.8 (76 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlák ..… Když tyhle lidi začnete posílat na smrt, tak musíte být sfíííně první kategorie, pro kterou nebude žádné zlo dost velké. Je jedno, jak to okecáte...

Zajímavé je jak se na tomto vlasteneckém webu, spustila ostrá hádka, někteří prohlašují že se zúčastní soutěže kreatur, někteří se i  chvástají že oni budou ty největší svině a pošlou všechny Ukrajince bez rozdílu pryč z ČR na frontu na Ukrajinu do jisté smrti.

Nejlepší to mají Němci. V Německu se nebude konat soutěž kreatur, tam nebude platit "Chyť si svého Ukrajince a pošli ho na frontu".

Ukrajinci s pracovním povolením a trvalým pobytem v Německu budou moci zůstat v zemi, navzdory pokusům Kyjeva vrátit je domů. Řekl to německý kancléř Olaf Scholz a vyzval ukrajinské uprchlíky, aby si našli práci: „Mnozí to již dělají, ale na trhu práce je stále několik set tisíc těch, kteří jsou naléhavě potřeba na trhu práce.“

zdroj: https://t.me/neCT24/55693

Průměrný počet slepic: 3.6 (64 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlákův dnešní text obsahuje hned v úvodu dosti zásadní sdělení. Má nějaké zařizování a bude mimo počítač i signál, přidal Doufám… Možná proto, aby bylo obtížnější zjistit kam jde a co tam dělá? Asi to považuje za hodně důležité, možná  nechce, něco předem pokazil. Praha v tyto dny nabízí mimořádnou atmosféru. Mimořádná atmosféra, to je i mimořádná příležitost. Taková, která se neopakuje často. V Otvíráku na Prvních zprávách něco málo přeci jen naznačil. Snad v tom opět nezůstane jen s pár zemědělci? Snad konečně pomůže i někdo vlivný další, někdo kdo může?  Pokud se přidá některý důležitý politik, může to nakonec fungovat. Vidlák kdysi řekl, že poslední kapka nemusí být ta největší.

 

Čím víc kodexů, tím víc Sodoma-Gomora, říká Vidlák:

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/cim-vic-kodexu-tim-vic-sodoma-gomora-rika-vidlak/

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

Skvělý Vidlákův rozhovor, pošlu dál...

Průměrný počet slepic: 3.1 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Nedostatek času bohužel, ale na dění kolem se musí udělat, musí být! Ne všechna "šmíra" je vymaštěná a poplatná našim i světovým kazisvětům!

Takže aspoň takhle. Hned dopo mě potěšil tento článek, kdy je toho dost řečeno hodně od plic:-)! Díky za tyto drobné radosti:-)

Pavel, opička na gumičce. Rozvraceči, pijavice. Herec Gulyáš už bez humoru

13.05.2024 4:44 | Rozhovor

Co si myslí o statusu umělce? Co může způsobit AI v kultuře? A co ho v poslední době zaujalo na naší politické scéně? I o tom mluví v rozhovoru herec Michal Gulyáš. „Byrokrati, darmožrouti, předražená sebranka, pijavice a příživníci, rozvraceči, političtí zločinci, degenerovaní pozéři a všudypřítomný zápach upadající morálky,“ říká ohledně našeho dvacetiletého výročí od vstupu do EU. Přečtěte si také, co řekl k více než ročnímu „působení“ Petra Pavla na Hradě.

Nějakou dobu jsme spolu nemluvili, a tak se zeptám obsáhleji. Co vás za poslední měsíce na české politické scéně zaujalo, ať už v dobrém, nebo špatném slova smyslu?

Všechno a nic. Všechno, co tahle politická reprezentace provádí, je tak děsivé, a nezbude z toho jednou nic než trosky, naše trosky, trosky naší práce, naší fyzické, mentální i časové oběti. Budoucí generace si ponesou následky; takový ten sociální smrad a chudobu, což v podání jednotlivých aktérů, ale i celku, není nic, co by překvapilo. Já je (tu pětikolku) měl na svém pomyslném „cété“ a „sono“ před volbami, a jen jsem smutně zaplakal, když se vlivové skupině povedlo je tam podvodem dostat. Důvod je už dnes zcela jasný.

Ale, kdyby tam byl někdo jiný, byl by nucen v zásadě jednat podobně, pokud jde o to fanatické podporování cizí války, cizích zájmů, jen s jinou rétorikou, možná by se nechoval tak idiotsky a totalitně. Mám na mysli ožebračování a rozmělňování národa, potlačování odlišných názorů a vychytralou podporu k pronásledování jiné národnostní skupiny, jako nástroj propagandy. I ten někdo jiný by nakonec realizoval výmaz národních zájmů, zdebilnění populace... atd.

V tomhle je tahle vláda mistr. Daří se jim konat všechno pro to, aby ČR nebyla nic víc než jedno velké NIC, které si někdo jednoho dne definitivně přebere. Zaseto už je – a parádně! Když si lídr téhle vlády myslí, že je světový politik, tak chápejte, že ta jeho vládní suita si může jednotlivě klidně myslet, že ministryně obrany je bojovnice, ministr vnitra poctivý, pravdomluvný člověk a tmelitel, ministr financí ekonom atd. Podlehnout sebeklamu ve fanatické bramboračce je tak lehké! Jak chcete ohodnotit politiku vlády v testu IQ a EQ, když je to politicky nesourodý několikabuněčný organismus? Jsou to jen sluhové, vláda sedí jinde, to už sakra snad všichni vědí, ne… a té do českých zájmů nic není.

Podívejme se i na pana prezidenta. Ten má za sebou více než rok ve funkci. Jak ten jeho „rok na Hradě“ hodnotíte?

Další produkt z pouťových atrakcí dneška. Roztomilá opička na gumičce, se zelenou hlavičkou a přešitým kožíškem, poskakující na Kolářově střelnici. Až ta pouť odtáhne, a ona jednoho dne odtáhne, jak víme, časy se mění, – pak uvidíte, jak všichni, co stáli u té atrakce a mávali krepovými růžemi ovoněnými levným parfémem, budou smutně žvýkat žužu, a v jejich prázdných makovicích bude ozvěnou znít slovní variace na známou píseň: „Odjeeeela poooouť …“

 

 
 

Jinak, „Zelenáček“ dobře a rád běhá, ale blbě čte. Bude to nejspíš tím, že sám nic nenapíše. Marketingově slušně „vystajlovaný“, jen prosím neklepat, aby to nedunělo. Charakterový „veletočář“ v cíleném pohybu při změně politických poměrů, magnet pro naivní mladou generaci. Prostě odlejte, nabarvěte, vymyslete legendu a strčte do výkladní skříně kšeftu, kde se pod pultem šmelí s největším hnusem světa.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pavel-opicka-na-gumicce-Rozvraceci-pijavice-Herec-Gulyas-uz-bez-humoru-755172 

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)
Trvalý odkaz

Možná, že jste v minulosti zaregistrovali. Od první chvíle jsem "nemohla uvěřit" výkladu práva kohosi, že po napadení českého občana nepřijde trest, protože pachatelé jsou "jinak hodní". Za chvíli se možná dozvíme, že duševně nemocní? Kde jsme to jenom slyšeli?

Cizinci, kteří zbili muže do bezvědomí, napodruhé už trestu neunikli

Ukrajinci Anatolii Palchei (31) a Dmytro Korniev (34), kteří v Klatovech zbili do bezvědomí tamního 56letého muže jen proto, že jim nechtěl přenechat objednané taxi, napodruhé už bez trestu nevyvázli.

Při lednovém líčení sice klatovský soud podmíněně zastavil jejich trestní stíhání, ale státní zástupkyně Barbora Marešová si podala stížnost a Krajský soud v Plzni rozhodnutí zrušil a případ vrátil zpět do Klatov s tím, že původní vyřízení věci neodpovídalo závažnosti jednání obžalovaných. Ti už také napodruhé bez trestu neodešli, dostali podmínky. Může to pro ně znamenat jízdenku zpět na Ukrajinu.

Ukrajinci mnohem staršího muže surově napadli. „Nejprve ho několikrát udeřili pěstmi do oblasti hlavy a ramene, následně poškozený upadl na zem, kde zůstal ležet na zádech. Obžalovaní jej začali kopat a bít pěstmi do hlavy,“ popsala u klatovského soudu státní zástupkyně Barbora Marešová. Josef J. po útoku krvácel pod tvrdou plenu mozkovou i mezi mozkové pleny a utrpěl i další zranění. Musel být na několik dní hospitalizován v nemocnici.

https://klatovsky.denik.cz/krimi/cizinci-kteri-zbili-muze-do-bezvedomi-napodruhe-uz-trestu-neunikli-20240509.html?consent=CP9x68AP9x68AD3ACLCSA0EsAP_gAEPgAATIJVwQgAAwAKAAsACAAFQALgAZAA6ACAAFAAKgAWgAyABoADmAIgAigBHACSAEwAJwAVQAtgBfgDCAMUAgACEgEQARQAjoBOAE6AL4AaQA4gB3ADxAH6AQgAkwBOACegFIAKyAWYAuoBgQDTgG0APkAjUBHQCaQE2gJ0AVIAtQBbgC8wGMgMkAZcA0oBqYDugHfgQHAhcBGYCTQEqwQugRQAKAAsACoAFwAQAAyABoAEQAI4ATAAqgBiAD8AISARABEgCOAE4AMsAZoA7gB-gEIAIsAXUA2gCbQFSALUAW4AvMBggDJAGXANTAhcAA.YAAAAAAAAWAA&seznam-hp=1&sznclid=Jk9CGxQfER8WHhUTEBQfEBYUFhISFBRaUhsXERcTFhEeFBcXCBYRFVpSQxsXERcTEhEXHxQSCBMeEVpFGxYUEBNnEGBiZGceHh5gFGARZBZjYBESEmRiZWJjZWUe&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (22 hlasů)

údery a kopáním do hlavy, se privilegovaným osobám dává podmínka, a to ještě až napodruhé?

Soudce možná zohlednil to, že u nás nacvičují férový útok beze zbaní na frontě :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

Víc není třeba npsat. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

- proč západní země nadále podporují Ukrajinu (VIDEO)

V posledních letech se stále častěji objevují zprávy o obchodování s dětmi, které je velmi lukrativním byznysem, navíc podporovaným „elitami,“ které mají přímý vliv na politiku.

Bývalý analytik CIA má jistě velmi zasvěcené informace. Ostatně, dlouhodobě se hovoří o tom, že válečné zóny po celém světě jsou přímo rejdištěm obchodníků s dětmi.

Také z Ukrajiny přicházejí zprávy, že Západ obchoduje s ukrajinskými dětmi za účelem sexu a odebírání orgánů. To řekl bývalý analytik CIA Larry Johnson v rozhovoru s Andrewem Napolitanem.

Zdůraznil, že se jedná o „velmi důvěryhodné zprávy.“

Proč Spojené státy a další západní země nadále podporují Ukrajinu? Nejsme tu proto, abychom bránili demokracii. Kdybychom tam byli proto, abychom bránili demokracii, zaútočili bychom na Ukrajinu,“ řekl Johnson.

Dále řekl, že Rusko je v tuto chvíli na vzestupu.

Podél celé frontové linie drtí ukrajinskou armádu a Ukrajinci nevědí, kam dát své jednotky. Bez ohledu na to, kam umístí své jednotky, nemají dostatek dělostřelectva a letecké podpory, aby zastavili Rusy.“

Ukrajinská fronta v Doněcké oblasti se hroutí,“ řekl Johnson.

Celý – asi 30minutový – rozhovor můžete shlédnout níže (anglicky):

Překlad: NF ZDROJ: YouTube Judging Freedom / X-Twitter

https://cz24.news/larry-c-johnson-toto-je-skutecny-duvod-proc-zapadni-zeme-nadale-podporuji-ukrajinu-video/

 

Průměrný počet slepic: 3.3 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

"Ministryně" Černochová a ubožák Pečinka asi neví, že česká vlajka je všech občanů ČR. Koho se bojí?..

Nesmíme dopustit, aby šílenci jako oni schválili korespondenční volbu. To by mohl být úplný konec naší republiky. Pečinka + Černochová. Lidi, co tomu říkáte? Černochová prohlašuje, že vyvěšování české vlajky "jim (rozuměj nám Čechům) nesmíme dovolit!" Dá se na tohle vůbec najít slovo?

Když už vyvěšovat vlajku, pak prý „jen americkou nebo ukrajinskou, protože česká vlajka se může považovat za symbol podpory Ruska.“ Není ten Pečinka vůl?

To jsou dvě nesvéprávná hovada a měli by je zavřít do blázince, léčit je fyzickou prací a nikdy nepustit ven!

 

Tomáš Sokol:

Vyvěšování symbolů se řídí zákonem 352/2001 Sb. Ten funguje ve dvou režimech. V první skupině jsou státní a samosprávné instituce, diplomatické mise apod., kde se vyvěšování vlajky řídí přesnými předpisy, například kdy ji vyvěsit, kde přesně na budově ji umístit, jak má vypadat, co smí a nesmí být na žerdi, to, kdo je oprávněn ji vyvěsit, že nesmí být používána v poškozeném nebo znečištěném stavu apod.

Druhý režim se týká všech ostatních lidí. „Ostatní fyzické a právnické osoby a organizační složky státu mohou užít státní vlajku vhodným a důstojným způsobem kdykoliv,“ píše se doslova v § 7 (odst. 6).

 

Průměrný počet slepic: 4 (29 hlasů)

Soused vyvěsil na 1. máje vlajku, má ji tam dodnes. Když fouká vítr, krásně vlaje. Pohled na ní zlepšuje náladu. Inspiroval mě, asi ho budu následovat. Sice budu mít problém s připevněním konzole, protože pod omítkou je 10 cm polystyrénu, ale nějak to půjde. Musí to jít.
Nechcete se taky připojit? Taková naše společná akce. Symbol, že se český národ zase vzchopí!
Průměrný počet slepic: 4.9 (19 hlasů)