Buďme u toho

Autor

Sledujete situaci v hentej naší – vaší EU? Už vám majnstrýmová média řekla, jak dopadl pád vlády v Lotyšsku? Kurňa, už je to nějakou dobu, ale když si dáte takové heslo do vyhledávače, tak vám to vyhodí nějaké staré volby. O současném dění se mlčí, mlčí, mlčí. Víte proč? Ono to tam nedopadlo zrovna dle líbodémo představ… Nebudu to teď víc rozebírat, oni tam stále ještě jednají, ale na Litterate se brzy objeví fundovaný článek od Martina Kunšteka, ze kterého se dozvíte všechny podrobnosti.

A víte něco o tom, jak vypadá předvolební situace v Holandsku? Tamní líbodémo vláda chtěla farmářům vybít krávy, ti si založili stranu a volební průzkumy jim věští takový úspěch, že sám strážce klimatu Timmermans opustil své teplé místečko v Bruseli a šel kandidovat jako hlavní lídr za svoje Socialisty, v naději, že právě jeho neomarxistická osobnost zachrání grýndýlové preference… I toto téma na Littterate Martin Kunštek zpracuje…

Víte, jak vypadá situace v Rakousku? A nebo v Polsku? Tam také budou mít brzy volby. A také to tam pro líbodémo nevypadá nijak zvlášť dobře.

O tom, že se v Německu snaží ti praví demokraté zrušit AfD, to k nám proniklo… Ale už méně k nám pronikly hlasy saského premiéra, který se staví proti sankcím na Rusko a požaduje opravit Nordstrým. Proč to najednou říká? On prohlédl? Zjistil, že Putin je kámoš? Ne, on prostě zjistil, že jestli nezačne alespoň trochu říkat to, co říká AfD, tak po volbách dopremiéruje.

Ještě tak trochu tušíme, co se děje na Slovensku, protože strašení Ficem se dostalo i do našich pravdomluvných médií, ale jinak je ticho po pěšině. Přitom do voleb tam mají zhruba čtrnáct dní. Když Slováci volili Čaputovou, tak ještě nevyhrála, ale už jí byla plná Česká televize.

A víte proč? Protože kdyby Česká televize začala referovat o tom, jak se mění politické klima všude okolo nás, tak by nám na demonstraci už zřejmě nestačila Letná. Ono se to liberálům sype úplně všude. Prostě to přehnali. S bojem za klima, s emisemi, s grýndýlem, s hubením dobytka, s cenzurou… a hlavně s válkou, kterou… nevyhráváme. Samozřejmě se ta válka na Ukrajině bude jinak jevit Lotyšům či Polákům a jinak neutrálním Rakušanům nebo Němcům a ještě jinak Holanďanům, jejichž LNG terminály jedou na 200%. Ale pokud válku prohráváme, prohráváme ji v Polsku, Lotyšsku i Holandsku a je to znát.

Jasně, konzument našich pravdomluvných médií, ten je v klidu. Svět je v pořádku, Ukrajina slavně vítězí, už pronikla minovými poli a odteď už žene mužiky zpátky za Ural. Petr Fiala je nejlepší premiér, který snižuje náš státní dluh a ti, co nadávají, to jsou prostě je nenažraní a žijí si nad poměry. Obzvlášť samoživitelky a důchodci si žijí nad poměry…

Ale kdyby Česká televize informovala o tom, jak vypadá situace všude kolem nás, tak už byla Pětikolka dávno na smetišti dějin. Takhle dává Blyštivému Péťovi ještě chvíli času…

Proč to všechno píšu…

Jestliže se to sype všude kolem, sesype se to i tady. Stejně jako v roce 89. Jeden den tu vládla Strana s velkým S, jeden den jsme patřili na východ, nemohlo to být jinak a nešlo, aby se na tom něco změnilo. Měli jsme spoustu mezinárodních úmluv se Sovětským svazem, byli jsme spojenci v rámci Varšavské smlouvy, nic z toho se nedalo vypovědět…. a pak jsme se ráno probudili a nic z toho neplatilo. Všechny ty smlouvy byly cár papíru. Jak jsem nedávno psal, lidské rozhodnutí se dá jiným lidským rozhodnutím změnit. A je úplně jedno, že jsou to smlouvy, které měly platit na věčné časy.

V roce 89 do těch změn mluvili ti, kteří byli na náměstí. Ti, kterým dav tleskal. Ti, kteří byli připraveni, kteří dostali zpravodajské školení, kteří dostali igelitky plné peněz a kartony cigaret… Ale nebyli tam jen Chartisti… Byli tam i kluci z Prognosťáku, kteří ještě o pár dní dřív říkali Lorencovi „šéfe.“ Byli tam i další, nečekaní a vlastně nezvaní. Například Miloš Zeman… Toho tam vlastně nikdo nechtěl… Ale on prostě byl v OF, protože ve správnou chvíli šel okolo a nakonec byl hybatelem naší politiky až do roku 2023.

Šimon Pánek má svého Člověka v tísni a dodnes hýbe politickými figurkami. O Kolářovic rodině ani nemá cenu mluvit. Marek Benda? Furt je tam. I KSČM ještě v roce 2021 byla parlamentní strana. TOPka je jen reinkarnace bývalé Unie svobody nebo ODA. Až s Okamurou a Babišem se do politiky dostali lidé, kteří nebyli spojeni s událostmi roku 89. Ale některým to vydrželo až doteď. Třicet čtyři let po revoluci… Tak moc bylo důležité být tenkrát ve správnou chvíli na správném místě.

Přijďte v sobotu na demonstraci. Zatleskejte těm, které byste si dovedli představit v čele země a vypískejte ty, které tam v žádném případě nechcete. Ono to začíná praskat v celé Evropě. Dřív nebo později to dojde i k nám. A kdo u toho bude, ten do toho pak bude dlouhá léta zasahovat. A ten, kdo zůstane doma, protože nic přece nemá cenu, ten se pak bude divit, že dějiny zase nevzaly v potaz jeho názor a místo aby se to dělalo podle něj, tak se to bude dělat podle Rajchla.

Protože ať chcete nebo nechcete, Rajchl a PRO si to odpracovali. Oni vědí, kdo tam na Václavák přijde a také vědí, kdo tam nepřijde. A když tam někdo nepřijde, tak nemá moc smysl artikulovat jeho názory. Když nepřidá na hromadu ani svůj jeden kámen, nemá smysl se ho ptát, jak by to chtěl mít v Kotlince uspořádané.

Hele, ona ta Česká televize obrátí pak v jeden den naráz. Večer budeme ještě pevnou součástí západních struktur a ráno nic z toho nebude platit… a ti stejní Řezníčkové a Moravcové budou říkat, že se národního vítězství nemohli dočkat a strašně trpěli pod kuratelou režimních ředitelů a budou se vyvracet z vlastizrádných smluv se včerejšími protektory.

Nemyslete si, že se nic nikam nehýbe. To jen tak vypadá. Když máte roztlačit vlak, tak on nebude hned v plné rychlosti. Setrvačnost neoblbnete… Všude se to hýbe… dokonce tak moc, že si toho všímají i papaláši z eurounijní stratosféry a vracejí se domů, ve snaze si zachránit zadek.

I ta válka na Ukrajině se hýbe… maršál Petrla to raději přestal komentovat. Jednoho dne se to provalí a budoucnost budou určovat ti, co u toho budou. Přijďte na demonstraci a buďte u toho. Pokud si počkáte, až to spadne, tak tam bude takový nával, že se na vás zcela jistě nedostane a předběhnou vás i Holubová s Klusem. Tohle oni umějí ze všeho nejlíp.

Chápu, proč na demonstraci nejdou voliči Babiše. Těm stačí jen počkat. Chápu, proč tam nejdou voliči SPD. Ti mají své jisté. Ale pokud to chcete jinak, než jak to chtějí Babiš či Okamura, tak byste tam jít měli. Je třeba sypat na největší hromadu a alespoň svým malým kouskem ovlivnit, jakou chceme budoucnost… Nevím, jestli to přijde teď, ale jednou to přijde, bude to jako obvykle nečekaná rychlovka, moc bude ležet na ulici a vezme ji ten, který u toho bude. Měli bychom u toho být… Ať víme, koho pak máme a nebo nemáme volit.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý kdo pošle dar alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihu (nebo knihy) z nabídky.  

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (303 hlasů)

Komentáře

superčlánek 👍

Průměrný počet slepic: 4.7 (60 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Psal jsem to již včera. Nejdříve je třeba dostat od koryt vládnoucí paskvil a potom znovu rozdat karty. A každý kdo pomůže toto uskutečnit  by měl být 16.9. na Václaváku vítán. Lhostejno zda je to Babišovec  Okamurovec Svobodní nebo  jen nasranej člověk.

Průměrný počet slepic: 4.8 (90 hlasů)
Trvalý odkaz

Já jsem volila jak Babiše, tak předtím Okamuru. Pokud ale Babiš "podepsal" smlouvu o amícké okupaci a Okamura se zatím vždy distancoval od těchto protivládních demonstrací, nezbývá mi než říct, že jsem jejich bývalý volič, kterému není jedno, kdo a čím jde této vládě na ruku. A proto jdu opět do demonstrace. Nejdu tam PRO někoho, jdu tam PROTI této vládě.

Průměrný počet slepic: 4.6 (116 hlasů)

kdo je tady naivní :-)

Průměrný počet slepic: 2.4 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

DŮCHODCI RUINUJÍ STÁTNÍ ROZPOČET (21. 7. 2023) titulek na CNN

Jeho obsah obhajovala Danuše Nerudová: „Důchodci naší republice škodí tím, že jsou jim vypláceny vysoké a nezasloužené důchody. Největším nepřítelem národa jsou ti důchodci, kteří šli do předčasného důchodu. Je to od nich nemorální, odporné, nečestné a kvůli nim naše děti k stáru budou žít v chudobě. Celé generace ponesou tíhu zadlužení naší republiky pro současnou nenažranost důchodců. Jsou to důchodci, kteří nám ruinují státní rozpočet.“

Danuše je tak trochu hrdinka. Nebála se nalézt jádro problému a nazvat věci pravým jménem. Dokázala tak, že si zaslouží místo v parlamentu EU, či jinou, dobře placenou funkci. Věřme, že jí dnešní vystoupení v TV pomůže, když jí to prezidentování nevyšlo. Každopádně se nesmazatelně připojila k Jurečkovi a Pekarové, kteří jako první objevili hrozbu a tikající bombu – důchodce.

Paní Pekarová nikdy nezakrývala záchvaty zuřivosti pokaždé, když Babiš valorizoval důchody. V tom je konzistentní. Byly však časy, kdy i Jurečka podporoval růst důchodů. Ale to bylo v době, když jsme se všichni (navzdory covidu) měli ekonomicky docela dobře. Za Babiše. A to přece my nechceme.

Ministr financí se rozhodl, že zatne důchodcům tipec. Do státního rozpočtu nedal na valorizaci důchodů ani korunu, přestože byla dvouciferná inflace. Prý se tak stalo poprvé. Věděl, že tím způsobí rozruch, znepokojení, místy až zděšení. Aby národ uklidnil, vysvětlil mu, že důchodci si nezaslouží, aby se jako jediní měli skvěle, zatím co celý národ úpí. Důchodci se vlastně vysmívají pracujícím. Nic nedělají, celé dny se flákají a někteří se dokonce v hospici jenom válí. Projevil se jako zodpovědný vlastenec, státotvorný mírotvůrce, a národ to skousnul. Jeho skvělé myšlenky pak umě rozvíjel Zdechovský a Jurečka: Chybný státní rozpočet způsobili Babišovi diverzanti, kteří hodnému Stanjurovi podstrčili úmyslně špatná čísla. A tak se z rozpočtu stal trhací kalendář.

Mnozí přemýšleli, proč současná vláda vsadila na nenávist. Proč rozeštvává důchodce a nedůchodce? Je to jednoduché. Nespokojencům a nedůchodcům musí vláda předhodit viníka svého současného tragického hospodaření. Kdo jiný by to měl a mohl být, než Babiš, jeho důchodci a jeho voliči. To jsou ti parazité, kteří to všechno způsobili. Ty každý slušný člověk musí upřímně nenávidět. Novodobá varianta bolševického třídního boje. A je to. Docela jednoduché, že? Komunistickým předákům a důchodcům je třeba snížit jejich důchody.

Ukazuje se, že jsou mezi námi i přemýšliví lidé. Dokazují to preference KDU-ČSL, které klesly ke dvěma procentům. Až Jurečkovi a jeho straně dojde, že by mohli přijít o korýtka, jistě se z Jurečky stane zase ten největší bojovník a zastánce důchodců a uchopí vlajku podpory, rodinám s dětmi, samoživitelkám a postiženým. Nezapomenutelný byl covidový boj tehdejší opozice za návrh Pirátů, o zvýšení státního příspěvku těm, kteří falšují (snižují) své příjmy, a proto dostanou malou podporu, která byla ze zkreslených malých příjmů počítána. Přijde s tím Jurečka znovu?

Poplatky za energie stouply o 5 000 Kč měsíčně. Ceny potravin se minimálně zdvojnásobily. Služby podražili. Někdo zrušil pošty. Smažený sýr s hranolky a tatarkou stojí někde skoro pět stovek atd, atd…

A teď si představte, že o Vánocích každý důchodce dostane opět od Jurečky osobní dopis, s jeho fotografií, vlastnoručním podpisem, a se sdělením, že díky jeho neutuchající píli a vyjednávacím schopnostem, dostanou důchodci od ledna 360 kč měsíčně. Oškubat ty, kteří celý život živili systém

Tomu se říká Vánoce. Aleluja, hosana, Jurečka je anděl. Volte ho. Celkem si za valorizaci důchodu každý důchodce může zakoupit 4 rohlíky na den. Čtyři rohlíky denně jako příspěvek na dvoucifernou inflaci že je málo? Jurečka doufá, že tato úžasná valorizace 4 rohlíky na den, mu nejen výrazně zvýší preference ale zajistí i svatořečení.

Vláda vládne metodou „Pokusných balonků“. Vždy, když chce nějakým způsobem připravit občany o peníze, výhody, služby, vyšle signál, že se chystá zdražení něčeho, například o 10 000 Kč. Nastane panika. Pak vláda koaličně jedná a jedná, aby se nakonec shodla, že to nebude o 10 000, ale jenom o 5 000.

Ve vysílání signálů dosáhla vláda mistrovství a dovedla tuto metodu k dokonalosti. Je proto nepochopitelné, že někteří lidé podlehli proruským dezinformátorům a považují některé ministry za aktivisty, Pata a Mata, a premiéra Fialu pak za důkaz, že i lidé ověnčení tituly, skvěle mluvící a máchající rukama, mohou jednat jako svině, blbci a idioti. Naše sto osmička. Naše demokracie.

Zkouší, kolik lidi snesou, než jim národ nakope zadek. Je mi osmdesát a proto věřím, že se dočkám, že to bude už brzy. Chci se toho dočkat.

(ze sítí)

Průměrný počet slepic: 4.8 (132 hlasů)
Trvalý odkaz

500 tisíc Kč za hektar dá Němec v ČR. Jídlo nepěstuje. Zdražuje a vše jde ven

ČESKO: „Teď už jsou to desítky a stovky hektarů, kdy bavorští sedláci skupují zemědělskou půdu na naší straně. Taky 500 tisíc za hektar,“ říká v první části rozhovoru pro Parlamentnílisty.cz šumavský zemědělec a člen Klubu 2019 František Svoboda. Vysvětluje, že něco takového by například v Německu nebo v Maďarsku nebylo možné a zmiňuje lobbistické zájmy u nás. Popisuje také, jak je to s krkavci, vlky a třeba také s bobry na Šumavě a mluví o almužně za zvířata napadená vlky. „Vlk v podstatě vytlačí ovce ze Šumavy,“ varuje a úřadům vzkazuje, aby se vrátily k selskému rozumu…..

12. září 2023 👉 @cz24news

-------------------------------

 

Evropská komise podporuje účast biologických mužů v ženských sportech a na soutěžích Miss

Genderová ideologie, která hlásá, že pohlaví je jen konstrukt, takže každý by měl být posuzován ne podle biologických daností, ale podle toho, jak se cítí, již plně zachvátila Evropu.

Ve zhruba polovině zemí EU již schválili zákon, podle kterého si kdokoli může libovolně měnit 1x ročně pohlaví – a to jen na základě pouhého prohlášení. Zapotřebí není nejen operace, ale ani žádná hormonální terapie.

Důsledkem je samozřejmě nejen účast biologických mužů v ženských sportech či soutěžích Miss, ale muži, kteří se prohlásí za ženy, jsou také umisťováni v ženských věznicích a na ženských odděleních nemocnic, mají přístup na dámské toalety, do šaten, saun a dalších míst, která jsou běžně využívána s oddělením pohlaví….

12. září 2023 👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 4.7 (52 hlasů)
Trvalý odkaz

Už to jsou stranické listy. ;o/

Průměrný počet slepic: 2.5 (37 hlasů)

a hlavní nástěnkářkou, ale to nic nemění na tom, že je na Václavák třeba zajít. Doufám, že se napočtvrté dočkám konce, zatím jsem to nikdy na place neustál. Ale to není na mně, ale na organizátorech.. 

Průměrný počet slepic: 3.3 (28 hlasů)

Sixty, můžete se přidat, nemusíte klofat jednovětky, ze kterých se dozvíme maximálně, co včelka, jestli jdete, co vydržíte x nevydržíte... Pro vás sem nic nedávám, vy jistě všechno znáte, všechno víte... 

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)

měl bych toho proti pětidemolici dělat víc. 

Průměrný počet slepic: 2.7 (10 hlasů)

Každý mně neznámý protidemoliční článek bych vám oslepicovala. Nic jiného nedělám, ani žádné politické ambice nemám, a v případě vyhnání této národu nepřátelské vlády se vytratím jak pára nad hrncem. Buďto se to povede, nebo ne a bude konec..., v obou případech bude platit pára nad hrncem a už o mně neuslyšíte, tak vyčkejte času... 

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)

některých příspěvků tady je mi protivný stejně jako Ethanolovi, ale třeba finančně jsem v podpoře protivládních aktivit dost pozadu.. měl bych to přehodnotit..

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

Nevím, co je propagandistického na tom, jak se Nerudová vyjadřuje o důchodcích nebo jak vědomě rozeštvávají důchodce a nedůchodce a šíří nenávist… Pokud chcete slyšet skutečnou propagandu, zapněte si ČT.

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

Budete mně chybět. Na rozdíl od těch škarohlídů a pesimistů. 

Obdivuji ty Frajery Luke nebo Randlea z Přeletu nad kukaččím hnízdem, Švejka, které ti držitelé Pravdy neohnuli a nepokořili.

Otevíráte mně okna do míst, kam mě nenapadne nahlédnout.

Zažil jsem málo učitelů, kteří tohle umění měli. A dodnes si jich vážím.

Za každou "Pravdou" vidím její stín.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Až bude situace neudržitelná a všude okolo se bude přepřahat, může dav přimět režim ke kapitulaci. To jsme už přece zažili. To nebyla revoluce, ale oni, ti nahoře, už nevěděli jak dál. Neměli odvahu sami určovat směr, když přestaly přicházet pokyny. Tak to bez velkých cavyků vzdali.
Taky jsme zažili prohlášení: "Strany jsou pro straníky, ale Občanské fórum je pro všechny". Ale do roka bylo vše jinak. Politiku určují politické strany, ne davy.
O tom co by jsme chtěli si sice můžeme povídat, ale je to jen povídání, které nic nezmění. Pokud chceme něco měnit, musíme se organizovat!!!
Máme tady ANO, SPD a PRO, které jsou zavedené a své si už odpracovaly.  Asi by jsme si měli vybrat, jen proboha nezakládat ještě něco jinýho, lepšího, dokonalejšího, to už tady taky bylo mockrát. Cesty do pekel jsou vždy dlážděny dobrými úmysly.
Průměrný počet slepic: 4.7 (38 hlasů)

zatím není fádní, ale dobře protivládní! A vo tom to je.

Průměrný počet slepic: 4.3 (13 hlasů)

Stranické listy? A to je podle Vás dobře nebo špatně?

Průměrný počet slepic: 3.6 (16 hlasů)

Tedy pokud není účelem vyselektovat čtenáře na pouhé členy a sympatizanty Rajchla a jeho strany. ;o/

Průměrný počet slepic: 3.3 (21 hlas)

Ethanole, že si takový zatvrzelý. Nevím jak chceš dělat nějakou významnější opozici. Já jsem např. volič Okamury, nikoliv však jeho fanatický milovník. Nevadí mně KSČM (nikdy jsem nebyl žádným straníkem), protože mně nikdy normální komunisté nevadili. Mně vadí jenom bezcharakterní,  prospěcháři. ČSSD je historicky složená jenom z těch horších komunistů a ODS z těch nejhorších komunistických zmetků. Na Rajchlovi si cením, že dělá dobrou věc a viditelně má na pozici silného lídra. Toť vše.

Průměrný počet slepic: 4.3 (33 hlasů)

Já nechci dělat jakoukoli významnější opozici, já nechci dělat žádnou politiku. Já se už nademonstroval a zapolitikařil si víc než dost. A nikam to nikdy nevedlo. Já už budu jen sebevědomý člověk, a volič který volí jen a podle mých měřítek. A snaží se vymrdávat s jakýmkoli aktuálním režimem, který mě chce utvářet v poslušnou (a hlavně dojnou) ovci. Jestli si chce někdo politikařit, demonstrovat nebo dělat jakkoli významnou opozici, tak já mu rozhodně nebudu bránit, naopak většinou budu i fandit. Ale když mi to někdo bude cpát horem spodem, a bude se mi to zajídat, tak se prostě ozvu.

Je to tu snad sekta vyžadující neremcající poslušnost? ;o)

Průměrný počet slepic: 3.8 (16 hlasů)

A on tu někdo selektuje příspěvky? Například ty Vaše někdo selektoval?

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

Je to tu snad sekta vyžadující neremcající poslušnost? ;o)

Nebo Vy tu chcete neremcajíci sektu vyžadující poslušnost Vašim názorům?

Průměrný počet slepic: 3.6 (14 hlasů)

Takže když někdo na můj příspěvek reaguje dotazem, a já mu odpovím - vyjasním svůj postoj, tak tím vyžaduji poslušnost?

To je humorný konstrukt. ;o))

Průměrný počet slepic: 3.5 (10 hlasů)

Čtenář a diskutér. Příspěvky jsem nijak neřešil.

 

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/valka-na-ukrajine-2023-online-prenos/r~70740f1c4e3911eea873ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne

Poslat tanky do Československa v roce 1968 byla chyba, prohlásil Ruský prezident Vladimir Putin na ekonomickém fótu ve Vladivostoku na dotaz jednoho z novinářů. Stejně se vyjádřil o potlačení maďarského povstání v roce 1956,

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Ano, četla jsem taky, a zaujalo mě. Už jsem ale neposlala (aby se třeba někdo jako "sixty" nepos.al :-) Nevím, jestli si tady u nás "dovolím říct hodně", ale já Putina uznávám, fandím mu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

však je sem poslali Ukrajinci 

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Smiluj se nad námi, chtěl bych sehnat léky a nejenom banány!

Průměrný počet slepic: 4 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

.... tak naopak nadhodím troufalý nápad.

Čtu si rozhovor s Láďou Větvičkou o tom jak ho, tak nějak po demokraticku, zakázali na na blogu idnesu. A napadla mě hříšná věc.

Vidlák má naopak těžkou práci vymyslet článek na každý den tak, aby se neopakoval a aby to bylo něco smysluplného. Je to řehole, člověk musí být intelektuální bedna a mít rozhled, třeba já bych na to neměl.

Ale kdyby se Vidlákovi podařilo zlanařit Láďu Větvičku a udělat mu tady svoji rubriku, dokonce občas i nějaký jejich vzájemný dialogový rozhovor. No to by byla paráda!

Vidlák by si to mohl tlačit do tej svoji partajní scény, a Laďa by to vyrovnával do civilu.

;o)

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)

a vlastní blog tě nenapadnul ??

Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

A za Laďu Větvičku mluvit nemůžu. ;o)

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

tak proč to píšeš ?

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Nechápu na co se ptáš?

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

když se mi někde nelíbí, tak se odstěhuji jinam

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Když se ti něco nelíbí v práci, utečeš? Když se ti něco nelíbí v manželství, utečeš? Nebo jak často utíkáš když se ti něco nelíbí nebo když narazíš na problém?

Chlapče, všichni nemají útěkářskou mentalitu zajíce jako ty. ;o)

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Ládikovi jsem tuto možnost už nabídl. 

A jak bude po demonstraci, začnu zase psát na běžnější civilnější notu. Mám v šuplíku několik překvapení, ale nebudu přebíhat událostem. :-)

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)