Co se stalo?

Autor
Štítky

Co se stalo? – litterate.cz

Můj dnešní článek je antitezí včerejšího. Zatímco včera jsem upozorňoval na pohled opačný tomu mému, dneska budu naopak psát o tom, co můj pohled potvrzuje. Vy, co mě nečtete dlouhodobě, tak vězte, že je to můj způsob, jak se dobrat pravdy. Když nemám dost informací, představuju si celou řadu variant. Ideálně takových, které si i protiřečí. Jsem tak vždycky blízko správnému řešení, jen nevím kterému. Výhodou je, že nejsem otrokem žádné své představy, mohu bez zábran mluvit o svých vlastních chybách a nedržet se překonaných představ.

Jak je to dlouho, co nás Šafr začal zásobovat ukrajinskou propagandou o velkolepé ofenzívě na ruskem obsazený Cherson? Měsíc? Tři týdny?

Šafr samozřejmě nebyl sám, omílal nám to celý majnstrým včetně nejlepšího vojenského analytika Vojáčka, který nemá žádné vojenské vzdělání a druhého nejlepšího analytika Visingra, který ukrajinské vítězství propaguje už půl roku. Ukrajina prý pozvolna bere Rusům území a dělá to velmi šikovně. Zničila za Chersonem mosty přes Dněpr a tím pádem jsou Rusové totálně v prdeli, protože nemohou na bojiště dostávat zásoby. Ruští vojáci mají strach, důstojníci opustili svá mužstva a utekli za řeku… a každou chvíli ukrajinští gerojové vyrazí kupředu a zřejmě se na Dněpru nezastaví, z chodu ho přeletí a hned osvobodí Krym, protože ukrajinské rakety zasáhly jeden železniční most někde u Melitolopolu. Vynechal jsem něco?

Vynechal… že mají Rusové přes Dněpr postavené pontonové mosty, sice se mluví o jednom, ale vsadím se, že jich bude několik a možná i několik desítek…

A ejhle… včera muselo i Šafrovo fórum přiznat, že Rusové útočí směrem na Nikolajev a že mají (částečný) úspěch. Já tomu samozřejmě nerozumím, nejsem ani Vojáček ani Visingr a už vůbec nejsem Jandourek a Hovorková, ale tak nějak mi utkvělo, že se jedná o stejné bojiště, kde hrdinní Ukrajinci všechny ruské jednotky odřízli a teď je ničí. Není to náhodou přesně tam, kde Rusové nemohou svoje jednotky zásobovat, odkud už dávno utekli ruští důstojníci a kde Ukrajina co nevidět slavně zvítězí?

Když už i Šafr musel velmi nerad potvrdit tiskovou zprávu ČTK o ruském postupu, tak to zřejmě bude docela slušný vojenský pokrok, protože jinak Ukrajinci ve své večerní svodce zpráv z bojiště vždycky nepřítele přece odrazí a zvítězí. Navíc to není jediné místo, kde Rusové zahájili ofenzívu. I na Donbase prý leckde přituhuje a střílí se jako u Verdunu. Ukrajinské město Ňu Jork, neboli Novgorodskoje je pod útokem ze dvou stran.

Tak si to vezměte… Rusové jsou u Chersonu odříznuti, ztratili strategickou iniciativu, jsou nuceni reagovat na ukrajinské kroky (takhle to říkaly britské instituty války, co nikdy nelžou), nemohou zásobovat svoje jednotky, utekly jim všechny vyšší šarže, mosty jsou nepoužitelné, Ukrajinští vojáci už už vyrážejí do mohutného útoku, protože jsou vycvičeni a vyzbrojeni v Británii….

A najednou… ze dne na den, bez jakéhokoliv mezičasu… bum, není to obr Koloděj, je to princ Jasoň.

To je také moje odpověď Marianu Kechlibarovi na ty „bezprecedentní ruské ztráty a další ruské problémy“. Já v ně prostě nevěřím, ani kdyby se web ORYX uOSINToval. Když člověk měsíc poslouchal propagandistické sračky o tom, jak bude okupovaný Cherson brzy osvobozen a co všechno pro to Ukrajina už udělala… a pak je to najednou ze dne na den jinak, tak to člověka vysloveně nutí hledat si jiná vysvětlení.

Když se měsíc mluví o ukrajinské ofenzívě a pak je z ní naráz ruská ofenzíva, tak to člověku fakt nepřidá na důvěře v systém a v západní demokracii. Nepřidá to důvěře ani všem těm Vojáčkům a Visingrům, ani britským expertům, kteří ještě před dvěma dny mluvili o tom, jak jsou Ruské jednotky demoralizované a v troskách.

Vysloveně mě to nutí vymýšlet si jiná vysvětlení… Jako třeba, že Rusové Ukrajinu prostě melou pěkně pomalu, ale jistě…, že vůbec nejde o obsazení ukrajinského území, ale jde o to Ukrajince nutit plýtvat životy v dělostřelecké palbě a zadlužit se u Západu na tisíc let. Že válka na Donbasu je jen malá část té skutečné války proti americké hegemonii a že jsme ještě zdaleka neviděli všechno a ještě toho hodně zažijeme na vlastní kůži. Nevím to jistě, jen vím stále spolehlivěji, že naše mééédia lžou jako když tiskne.

Jak mám mít důvěru, že Západ má tuto válku pod kontrolou, když se ukrajinské ofenzívy mění v ruské a nikomu to nepřijde divné?

Navíc jsem teď zaslechl, že Británie i USA vydali jakési prohlášení, že (ruské) ostřelování záporožské jaderné elektrárny je může donutit aktivovat článek 5 NATO… Také jsem zaslechl, že na hranicích s Ukrajinou Rusové soustředili nově víc sil, než tam bylo v únoru. Fakt jako jsme všichni kousek od vítězství nad jadernou velmocí a brzy budeme vyvážet z ruského území jaderný materiál, protože se to rozpadne na různé warlordostány? Já bych řekl, že jsme mnohem blíž přímému angažmá NATO na Ukrajině a jadernému armagedonu, než rozpadu Ruska. A pokud budou ceny energií stále takhle vysoké, tak brzy bude nějaký ruský gubernátor bačovat v Praze za potlesku vděčných Pražanů.

Putinův pokerface je pořád stejný… pokud je Rusko v háji, tak to tedy na Vladimírkovi není vůbec poznat. Ale tady na Západě nám nějak stoupá panika a přibývají stále nebezpečnější pokusy to celé nějak uhrát. Včetně keců o tom, jak si Rusové sami ostřelují elektrárnu, aby se našel důvod tam dodávat ještě víc zbraní, protože Rusové sice padají volným pádem, ale bez západních zbraní za mnoho a mnoho miliard dolarů by zřejmě padat přestali a vyletěli by nahoru.

Vždycky, když se Rusům začalo dařit, tak se schválilo další vojenské vybavení ze Západu. Proč, když Rusko tak strašně prohrává? Teď se má posílat další… to znamená, že Rusům se zase začíná dařit a zase vytáhlo nějakou kartu, kterou tady nikdo neočekával. Ukrajina je před vítězstvím, ale potřebuje na něj ještě desetkrát tolik zbraní a stokrát tolik peněz. A od nás se čeká, že k porážce jaderné velmoci přispějeme snížením teploty na hajzlu a nošením dvou svetrů. Rady, jak ušetřit za teplo a jak se mýt žínkou, to mě má jako přesvědčit, že je vše na dobré cestě?

Strašně rád bych věřil v západní vítězství, ale fakt mi to nejde. K mé demoralizaci hodně přispívá Šafr, Kmenta a Lukačevič…a samozřejmě náš ukrajinský premiér Petro Igorovič Fialenko. Ta ruská ofenzíva na Nikolajev mi také moc nepomohla. Z mého pohledu to vypadá, že si ruská armáda udělala měsíční operační pauzu a během ní nám připravovala nová nečekaná překvapení, která brzy vyhřeznou…

Ale jsem jen Vidlák z vesnice. Možná tomu jen nerozumím. Klidně si zítra budu představovat zase jinou variantu vývoje.

 

 

 

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (50 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Děkuji za článek,jak jsem Vás nabádal,abyste jej vydal.
Jak už to někdo psal,Ukrajinci byly připraveni,zakopání kolem Doněcka,Luhanska a to jim Rusové rozvrátili.Ještě se snaží dělat odpor postupujícím Rusům,ale už to není tak soustředěné,už to nejsou tak elitní vycvičení vojáci,jak byly v první linii.Spíš mne napadá,že spíš chybí vojáci než zbraně,tak se hledá záměr,jak do toho zapojit další státy.Různé atentáty,provokace,mají za cíl,zesílit propagandu proti Rusku,pozvednout bojového ducha Ukrajinců i jejich podporovatelů.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Rusaci pry n3aaaaaaaaaaaas našli v te Jadrelektro zapečetěne kontejnery kde si mysli,že je material obohaceneho uranu z nehož se vyrabi atom bomby!
Odpečetit to bez dozoru z OSN nechtěji!
Kdyby tam totiž ty atomove bomby byly tak to bidet složi na pana Puttlera nebot panu Zeli byly šachty, na okraji reaktorů,kde se dal v reaktorech vyrabět atom bomby matroš v reaktorech kdysi zality při likvidaci CCCP a jeho osamostatneni BETONEM!
Je tu podezřeni!,Ten beton byl pry odstraněn a ted hrozi pad do propssti toho,kdo tam ty bomby vyraběl a ještě hůř pro koho!Proto je tu ta aktivace članku 5,cirkusu Humberto, kdy budete všichni zpopelněni a nebude třeba na ten oheň ani plyn z krematoria!
Tak ja se tsdy staram jako jedina opozičnice vam dat tu naději na spasu v PNZ s vy tu jste tim kafrem strženi do diskuse o vslce,kde mužete kvůli všehoschopne vladě jen k velke radosti jejich voličů byt zpopelněni?
Tak jak to vlastne je jsou tam ty bomby nebo ne?Piše o tom take opozice ,aby se dostalala k lizu neno ne a kde vlastně ta opozice je?
O tom šefe jde teď pomalu,ale jistě lze napsat!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

co se stalo a co se bude dit dál!Domnivsm se,že nikdo z vás stale necchape,že NEMA v parlamentu kde pry jsou naše reprezentativni formace
ŽADNE zastoupeni a hlavně adny zajem jak to krok za krokem začit napravovat!!

Žadna z těchto tam pry formaci voličskych zastoupeni nema v programu Plan Narodni Zachrany neboli Program NArodni Zachrany čili svych zakladnich potřeb a tudiž neni koho volit!
Penize ktere jim platime jsou vyhozeny olnem,pry je to odhadem 60 milionů za měsic plus podpora politickych nemehel ve stranach politickych mrtvol,ktere vam všem neřeknou a to dnem i noci,že se ve startovacich drahach se připravuje nemecký a anglicky kapital,ktery bude skupovat v exekucich tj vadnych zakonech policejniho statu majetek,který ještě dnes zdanlivě patři vam!
Nebudete mit nikde odvolani nebot vytunelovana Ustava bezohlednosti dava moc kapitalismu bez přivlastkú, tedy bez skrupuli nejhoršimu druhu kapitalismu vychazejiciho z gangsterismu,ktery platil holenkove ještě před strejgou Marxem jak nas uči devorubec berni! !
Stale se tu nikdo z vas nedovede rozproudit a prokousnout diskusi,kdy se zda,že vaše narodni zachrana je pro vas a tzv celou inteligenci jen španělska vesnice a nadpisy vebů KUDY Z KRIZE plakatu kde zaměrně byla diskuse zakazana, jen vysměchem všem občanům,kteři budou tedy čekat na svůj masakr poslanci už odsouhlašeneho Policejniho statu a stale se radostně starat o to jak se kdesi valči ale hlavně ne u nich na dvorku a bude to pro ně čast hry no brzy opradu 17 procent inflace a vice té srandy,kdy chleba dostanou za DVĚ STĚ kilo !
Teda to bude maras no ni?
Tak ta skala se pry na demonstraci bez KSČM programu s prologem PNZ da vypiskat protože ho prasti nemoarxisti vypiskaji a on bude stale odmitat poslouchat tady naši muziku CO?

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

tak ako sa objavili a ziju svojim zivotom kacirske myslienky o tom, ze by UA mala vymenit uzemie za mier
vzisli a rastu myslienky, ze na pomoc UA by malo nastupit NATO original natural se vsim vsudy.

Vsimol som si, ze ziadne pravdomluvne medium nam neposkytlo fotky kamze to sli tie Mig31 s Kindzalmi. Je fakt, ze ked tam leteli bolo zatiahnute a satelity videli prd. Zmeni par kuskov Kindzalov nejaku rovnovahu? A kolko je tych kuskov?

Nezne nam stupa teplota v tlakovom hrnci.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://www.idnes.cz/technet/vojenstvi/polsko-tanky-leopard-raketomety-…

pocit ohrozenia zlava, zprava.... to nevymyslis. :)))

Na mieste nemcov by som do leopardu zabudoval kurvitko, ktore po prijati spravneho signalu stroj zastavi a znefunkcni. Az budu germani brat spat svoje historicke uzemia - ono sa nam tu rozmaha takovy nesvar - budu poliaci s celou armadou cumiet ako tele na novy vrata :)))

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

USA se velice snaží rozeštvávat nejenom v Evropě. Vlhkým snem bylo postavit Indii přímo proti Číně. Zdá se, že z vyhlášení indického ministra zahraničí vyplývá, že bude vhodné spory o kousek horského území uložit k ledu a začít společně pracovat na tom, co svého času označil čínský Teng-Siao- pching jako "Asijské století". Vypadá to tak, že v rámci toho bude Čína řešit Tchjwan a Indie Srí Lanku. Uvážíme-li, že obě země (Čína a Indie) představují téměř 3 miliardy lidí, v současné době již značnou průmyslovou základnu a že obě jsou jaderné velmoci, tak bych to nazval dalším problémem pro Západ. A to nepočítám to, že obě budou mít přístup k ruským surovinám a energiím se slevou, o které se bude moci Západu jenom zdát. Asi to i geopoliticky skončí tím, co nám říká mapa - Evropa představovaná EU je jenom malým cípkem velké Euroasie.

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

situaci, kdy se NATO přímo zapojí do bojů a začnou umírat vojáci Západu... To je přesně, co jsem už někde psal, Rusové mají k lidskýmu životu diametrálně odlišnej vztah než změkčilej Západ. Pro Rusy je podstatnej výsledek, cenu neřeší. Ale až začnou umírat Němci, Američani nebo Češi, tak se veřejný mínění posere a jsem zvědav, jak politici ten tlak ustojí 😁

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

Přesně. Rusové si neváží ani svého života, natož cizího.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

ty brepto! 😂

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

Rusové si váží všech živých tvorů. Dokonce i životů satanských zrůd z HOLYÚDU, Ikdyž za jelcina vytěžili ušáci z podvěsků mozkových ruských kojenců cca tunu (milion dávek) adrenachromu (gram za milion doláčů). Spočítejte si kolik na tom kšeftu vydělali chazaři!!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Rusové si váží všech živých tvorů. Dokonce i životů satanských zrůd z HOLYÚDU, Ikdyž za jelcina vytěžili ušáci z podvěsků mozkových ruských kojenců cca tunu (milion dávek) adrenachromu (gram za milion doláčů). Spočítejte si kolik na tom kšeftu vydělali chazaři!!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

tak jsi přišel prudit jinam :-)))

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

DeDemokratizace pokračuje a je to tak dobře. Jednoho dne i blboni budou muset zajít na pátou kolej a zkontrolovat tam páté koloně doklady a esli mají zaplacený lístky. Zatím se ale nechávají konejšit pravdou a láskou z Alternativy, čili jakýmsi ůhybným pohledem ze stejné strany.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

cil sa uz mnohi chystaju na pozorovanie ruskeho nastupu na Nikolaje a nasledne na Odesu.

Moj skromny nicim nepodlozeny nazor je, ze Odesa ma este more casu. pac rusi dodrzuju zmluvy.
A rusi podpisali nejake to neohrozenie Odesy za ucelom vyvozu zrna. A zaroven aj sa vynali spod embarga ruske lode s ruskym nakladom zrna. A rusi potrebuju vyviezt zrno, pac ho maju zopar desiatok milionov ton.

Cize nastup na Odesu bude, az odplave posledna lod so zrnom z Odesy a rus bude mat predanu a umiestnenu tohtorocnu urodu u odberatela.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

a v tomto případě i toky zrní, v tom je taky spousta peněz. Podle mne na Oděsu ale dojde jen, pokud se podaří v dohledné době odstranit uk-čka z dostřelu Doněcka. Tam je to furt dost ošklivá plichta a obyvatele Doněcka už to dost sere.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Bravo Vidlaku! Ja to vidim taky tak. Cetl jsi Svejka? Cetl jsi o novych nemeckych bombach co vybuchuji trikrat za sebou? Tahle pisalkovska prorezimni blbost je stara jako lidstvo samo. Ukrajina proste uverila zapadnimu vabeni, uverila ze Rusa premuze, uverila vsem tem americkejm a britskejm lzim. Vsimni si jedne novoty- zacina se tu a tam mluvit o rozpadu RF. To je strasne nebezpecna myslenka. Navic se tu furt opakuje to Putin, to Putin. Ja jsem presvedcen, ze Voloda je jeste ten beranek co to brzdi. Ze brzdi celej genstab jestrabu. Predstavy ze se v Rusku zbavej Putina a bude raj na zemi mi prijde jako nebezpecne detinska.

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Co se stalo?
No, co se stane?
https://www.naprvnimmiste.cz/#kdo-vystoupi

Teda nejraději bych tam taky řekla své
- za osobu starší jak černý uhlí,
nebo-li pod plachetkou osobu, na tváři bradavice, na ní chloupek, na něm veška a na ní DDT....

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

ak pod zadkom akehokolvek civila vybuchne bomba - je to cin terorystyczny

Ak taky cin schvaluje minister obrany vraj nezucastneneho statu - je to smutne. Toliko hlouposti na jedne kupce.

Dost na tg kanaloch hybu prispievatelmi emocie akoto ze FSB o nej vedela a nezakrocila. FSB sice vie vela a to ze do 24h je v pripade jasno je znamkou kvality ale FSB nevie vsetko a zjavne nevedeli celkom o co sa Vovk rod. Saban bude snazit.

Vobec sa nedivim, ze v Kyjeve dostali statni zamestnanci home office, pac ani sykorka netusi aka bude odpoved z Kremla. Je jasne ze bude smrtelna a mraziva.

UA bez bazne a hany otvara pandorinu skrinku neregulernych sposobov vedenia vojny. Uz aj kuratori vraj upozornili vedenie UA ze az tak porusovat pravidla vedenia bojov nemozno - konkretne rozhadzovanie protipechotnych min na civilne objekty - pac aj druha strana moze robit to iste.

Hlisto si pamatam, ze nemci nikdy vo WWII nepouzili chemicke zbrane v boji, pac si boli vedomi, ze aj protistrana moze robit to iste.

Cize zatial mame pouzite zakazane protipechotne miny, ktore mali na UA uz davno zlikvidovat, potom tu mame otravu ruskych vojakov botulotoxinom typu B a posledny v zozname - teroristicky cin - bomba aute s civilnou nezainteresovanou obetou.

Rus vydrzi velmi vela, ale pamat ma skurvene dobru. Taka oblubena kratochvila v tretej risi ako boli konclagery mala velmi dobry ekvivalent i na Sibiri a vela nemcov, ktori dane prevychovne zajatecke zariadenie racili navstivit, to neprezilo.

A nebudeme hovorit, ze rus ma o dalsie kladivo viac...

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

maly dodatok.

Podla zverejnenych videi mala Sabanovu a.k.a. Vovk FSB ako na tanieri. Ako vchadza, ako cestuje vytahom, ako odchadza....
A podla konspiratorov bombu akoje Sarij bombu pod auto polozila jej dcera - 12 rocna devucha, kedze vraj je predpoklad, ze to nik nepredpokladal.

Teeeda - ak je toto fakt - a povedzme si, ze tajne sluzby sem tam niekoho obetuju - a maju to chlapci z FSB nafilmovane a preto jej otec nahle presadol do ineho auta, pac sa nahle naslo zaujimave pozvanie - tak poteskoste.
To ked ta mala dorastie a niekto jej to bude mlatit o hlavu, ze zabila cloveka ... hm to je na Chocholouska.

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Zvedavec.
Těch náhod je tam více,to by pak nebyl náhodný čin jedné naverbované osoby.

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Moc bych si přál, aby už to skončilo a přišlo zase něco dobrého.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Lámou se dějiny, buď rád že seš u toho! 😁

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Já jsem se hodně zmýlil v té údajné revoluci roku 1989 a to mně už stačí! Každá změna je vždycky jen k horšímu, tedy v Česku určitě!

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Nedivim se,že se nenažrani banksteršti kapitalisti směji do oči voličům,že jsou zmrdi a voli je pořad vice ohlupeni a nynk když budete jen kosym pohledem protestovat tak vas vaše děti udaji a oni vam zablokuji peněni karty jako to udělali kamionakum v Kanad a tak je polamali na sračku!
At žije individualismus strejdy bernardyna,jen si ho všichni toho budouciho sběrae hlist vezměte za vzor a už zita začněte sušiit do forlty kobylky pana ŠWABA a jeho vlady!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

osobní život nebo jste posedlá politikou? 😂 Občas bych ubral, nebo Vás to sežere!

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

To by mě zajimalo!Ale konkretne,co vlastně v té kakofonii chcete vy sam ?Koho chcete volit dál a proč?Ma to byt navrh typu budu bez pohybu sedět s ničim konkretnim nepijdu a mona se mi nic nestane!To je váše l
Představa normalniho ivota když vidite,co se děje mluvte brouku co chcete nebo vam dam nejen slepice!

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

už pár let ignoruju. Každej, kdo se tyhle maškarády účastní přispívá k její legitimitě a nemá právo remcat, když volby nedopadnou podle jeho představ. Když se nějaký hry účastníte, respektujte její výsledky i když jste na straně poražených. Já si žiju podle sebe a pomáhám konkrétním lidem, volby k tomu nepotřebuju.

Průměrný počet slepic: 1.7 (3 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

na vaší diskusi výše, souhlasil bych s panem Zauberem.

Já taky necítím touhu žít v době, kdy se láme chleba. Radši bych si o ní četl v historických knihách v nudné době, kdy se celkem nic neděje. V duchu bych jim poradil, jak to měli dělat, zkritizoval všechno špatné, co udělali blbě, u tohoto bych si otevřel nařachanou ledničku, něco vybral k snědku a lahváče na zapití a zase bych šel kroutit hlavou, s mastnou bradou, nad tím, že tehdá nechápali, jak to bylo přeci jasné.

Ale žít v té době, kdy dějiny vaří, to mě nějak nerajcuje.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Vždy, když se v minulosti "lámal chleba", nejvíc to odsrali ti nevinní, kteří nic lámat nechtěli, chtěli jen spokojeně žít.

Dnes zde máme dva nesmiřitelné tábory, kdy oběma je jasné, že na jedné straně jsou Rychlé šípy a na druhé Bratrstvo kočičí pracky. Akorát, že Dlouhé Bidlo jedni vidí na východě, jiní na západě.

Já vím, že USA mají velmocenské ambice, ale taky vím, že je má i Rusko, i Čína a fůra jiných zemí. Nemyslím si, že je dobré černobílé vidění světa, kdy na jedné straně je ten absolutně bílý a na druhé černý. Myslím si, že ono se to mrská někde mezi.

Já bydlím na západě, tak mu fandím. Ale už jsem zde mnohokrát psal, čím vším mě sere. Jsem velký kritik současné západní dekadence

Ale přijde mi, že zdejší příznivci východu tam vidí samé klady. Já jsem zde snad ještě nečetl, že by něco rusáci dělali špatně, nebo v něčem pochybili. Bezvýhradně se jim věří, protože mají pravdu a dělají to dobře.  A to je blbost, takhle to nefunguje. Vy vidíte tu mojí zaslepenost jednou stranou, já vidím zase tu vaší. Mě ale přijde, že já si tu svou stranu neidealizuji, vy, dle mého, tu svou dost.

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

moc neřeším. Jsem si vědom Vašeho vnímání konfliktu, nicméně já to vidím jinak. Naprosto Putina chápu a souhlasím s filozofií "pokud jsi si jistej, že protivník chce udeřit, udeř první". Západ je úplně v prdeli a uvítám jakejkoli impuls, kterej by mohl vést k jeho restartu. Volby jsou, jako teorie změny, samozřejmě pitomost. Na blátě barák nepostavíš 😁

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Na planovane demonstraci pry naděje nechtěji řečnici ani slyšet o Programu Narodnich Zajmů voličů a ani jeden nevi co to je!Ve videu každy kdo tam ma vystoupit předvadi pouze kakofonii nekonkretnosti a mlhaveho pojeti na čem se maji voliči sjednotit,když voličsky vlastni program každy z těch pry budoucich našich zastupců stejně s pohrdanim ignoruje!
Ono už byly demonstrace a to i STATISICOVÉ,ale jak dopadly bez jednotneho a jasneho Programu tamni dřistaliste to dav už zapomněl?
Tak co bude to zase jen předvaděni osobnich zajmů politiků ,kteři se po hřbetech voličů derou ke korytům,ktere hodlaji křikem na ulici po uprázdněni dosahnout,aby zas předvedli jen cagloviny nesmyslů dalšich 33 let a ošulili nebohe naivni voliče,kteři tam očekavaji zazraky a neuměji si začit prosazoavat SVOJE zajmy,kdy jsou ohlupeni a ziraji na věci doslova jakoby v komatu ?
Kdo je probudi a řekne těm řečnikum,že se maji objevit tady mezi nami a my jim vysvětlime co po nich budeme chtit po lopatě!
No ni vy piratšti zločinci co chtěji upalit dalšiho kazatele pravdy a vykradat naše penize z rozpočtu!?
Mazejte žadat odpustky na kominy a okradejte a udavejte dale sve voliče!

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Musel sem dnes potvrdit vstup na kydy na vlastní riziko a to se mi na tom vedlejším plátku, gde mě jakejsi bimboš smazal a ejakulují tam nasáčkovaní Targusové a spol, nestalo. Tady bude asi méně blboňů. GRATULUJI

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Dokazal jste mezi jinym napsat v jenom řádku jednoho vašeho komentu hned 2 postulaty PNZ tj poadavek změny režimu a požadavek permanentni kontroly nami voliči zvolenych tzv zastupitelů a politickych formaci!
Pak by se totiž možna nestalo,že Parlament našich pry zastupců odsouhlasil do zakona podvodnou formulaci Policejniho statu a brzy toho využiji vnitraci k pronasledovani těch,kteři odhaluji giganticke podvody a vylupovani všech těch,kteři nas de fakto bez našich nutnych potřeb v našem Programu voličů nemohou zastupovat a odsouhlašuji dále vadne zakony na př exekučni!
Norman nahoře si mysli,že když k volbam nepujde,jeho hlas nebude ukraden a vyzral tak na ně!
To by mohl jen kdyby k volbam šel a odevzdal prazdnou obalku!
No na to jak protestně volit by jsme se mohli zkusit zeptst Kláry Samkove,ale ta je vedle a tady nehostuje.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Považuji občany voloče za hlupaky,kteři jim to hodi beztoho,aby něco chtěli,no oni stejně ani nevi konkretně co!Důkazem je,že cela republika milionů lidi skočila na ßpek a domorodci se daji okradat o stovky miliard ns přiklad tim,že dkstavaji jen tetinove mzdy a ještě lžou ruku,ktera jim to krade!
Tady hraje roli to,že nikdo z naivnich holubiček nevi,že o svoje poteby musi bojovat a ne nejit jen k volbam!!
To se teprve občane museji naučit a ne hloupě poadovat plyn,elektriku a to co nejvice předraenou!No a potom zas volit ty,kteři to vadnymi zakony a rozhodnutimi zapřičinuji protože za nic nejsou odpovědni a zaroven je nikdo z voličů permanentne nekontroluji s nasledkem jejich dalšiho nezvoleni!
Funkcionařska třida na to doplatila v ČSSD a KSČM tsk ted by mohla lijit na řadu diversni pětikolka režimu zla!

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

ta likvidace kapitalismu a co vymysleli nenažrani bankstei za bludu pro cely svět!My t teamu AA jsme si to našli na Protiproudu ,kde vysledky porady byly v bankster hantecu jen JEDNOU zveřejněny,ale nikdo si toho nevšiml!

To rozhodnuti nelze odvolat je možné ho jen odložit!Mělo byt uskutečněno hned,jde to totiž ve velmi kratke době zrealizovat a je to hnusna otrokarna do které nebohe slovanske naivni holubičky srkaji své individualisticke hlavičky aby skončily na pekači dějin kapitalismu!
S těmi zlodějskymi sračkami banksterskych nenažranych krokodylů nechce nic mit pravě strejda Putin a dlouho se na to připravuje!
Souboj na život a smrt začal!
Poznali jsme,že mase ohlupene GŘ TV,ktera je i ohlupenym davem divaků zaplacena lze pouze zkusit dat navod pro Program Narodni Zachrany!Vypada to tak,že jako za Nemecka davy hajlovaly nadšenim,e to udělaji zase!
Ukazuje se,že i ČSSD,KSČM a SPD si dovolily si de fakto odhajlovat v Parlamentu Policejni stat a dale pokračuji tvrdohlavě na cestě Lumiků do propasti zapomněni!
Pokud se jim nepostavi do cesty SV je po nich a bohužel za nimi mohou letět i podpindostnici režimu kapitslismu,pokud se ti drogiste nevzpamatuji a neskonči v atoomovem infernu,ktere maji vyprovokovat a mysli si žd ho přežiji!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

a nikoli rozptylkou,ktera chce byt tim rozptylem jakoby snad neutralni.Na jakekoli navrhy na zachranu,kromě svych nepřistupuje jakoby chtěl sedět na mnoha žid!ich a tak se teprve musi,pokud ješrě mu zbude čas naučit identifikovat co je nutne nejen pro něho.Uvedu na přiklad.

1
.Navrhli jsme probrat programy polit.formaci,ktere mame volit a zkusit je posilit.a kontaktovat jejich šefy co vlastně chtěji.ODEZVA MLČENI!
2.
Navrhli jsme pozvat nejlepe pisemně politicke činovniky typu skala,jurista strany PRO a dalši opět bez odezvy.
3.
Probrat postulaty PNZ bod po bodu v diskusi,no nezajem!

Je toho vice,ale nema ceny pokračovat,kakofonie rozptylky je tady a bude se s pobaveničkem ekat až zahmi,ale blesk už leti a furt nic!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Včera mne to sem vůbec nepustilo, dnes po první. Tak uvidíme, co a jak bude dál.

Zatím bez slepic