My, zemědělci

Autor

Přátelé, oficiální plakáty a letáky k zemědělskému protestu vyšly ve středu v 18.00, ale koordinátoři už byli od rána zahlceni telefonáty. V předchozích dnech unikly některé pracovní verze na web a od té doby drnčí telefony takřka nepřetržitě. Naštvanost mezi zemědělci je prostě obrovská a teď už je jedno, že ministerstvo zemědělství vysílá signály, že se s nimi dá mluvit. Předchozí dva roky jakékoliv námitky ignorovali a jeli si svoje evropské hodnoty, až se prostě ucho utrhlo.

Když ministerstvo dva roky dělá křivárny, nemůže se divit, že teď už je za křivárnu považované všechno. Důvěra se nevybuduje jedním vstřícným gestem po dvou letech ignorace, papalášství a povýšenosti.

Než začnu rozebírat jednotlivé body zemědělských požadavků, dovolte mi to celé nejprve shrnout.

Zemědělci přišli s pěti body, které se netýkají jen jich. Týkají se průmyslu i domácností. Grýdýl sahá do kapes všem a nedává žádnou protihodnotu. Neliší se od tatarského nájezdu. Nejprve měly být emisní povolenky pro těžký průmysl. Pak najednou byly pro všechen průmysl a teď už mají být pro všechny. I domácnosti. Za ty peníze nevzniklo nic. Jen ministr Hladík (co se otepluje dvakrát rychleji než zbytek KDU) z toho chce dotovat opravy domů po babičce.

O vyděračských praktikách obchodníků jsem tu už mockrát psal. Jestliže výrobce dodá do hytlermarketu sýr za dvacku a market ho prodá za padesát, tak situaci fakt nevyřeší, když ho výrobce zlevní na osmnáct korun a market prodá za čtyřicet osm. Reálná prodejní cena, na které by nikdo neprodělal je tak třicet procent k ceně výrobce (V Německu je to i méně).

Drahé energie cítíme také všichni. Ať už na faktuře za plyn, elektriku, ale i na stojanu u pumpy. Odstřihnutí od ruských energií se daří stále hůř a jejich dovoz stejně stoupá. Nepodařilo se nic z toho, kvůli čemu to vláda dělala. Takže je to vlastně jen legální krádež za bílého dne. Ve jménu evropských hodnot nás obrali a stejně se těch hodnot nedobrali. Peníze nám samozřejmě nikdo nevrátí.

Že bychom měli kompetentní vládu, tomu už nevěří ani její voliči. Průzkumy to potvrzují. Vládnou, protože mají většinu, ale ani kovaní liberálové z toho nemají žádnou radost. Dochází totiž i na ně. I jim stouply daně, zdražilo se jídlo a zhoršily se vyhlídky na oslnivou kariéru v korporátu. Obzvlášť když se korporace stěhují pryč z Evropy, protože tu máme poněkud drahou elektriku…

O tom, že naši pětikoličníci chtějí zavést euro a zrušit pro náš malý stát právo veta, to je všem jasné. Už teď jsme sedmnáctý bundesstát… tedy cenami, nikoliv platy. Chceme to ještě vylepšit, aby se s námi už nebavil vůbec nikdo? Chceme, aby se měnová rozhodnutí nedělala v Praze? Chceme si škrtnout vlastní zahraniční politiku? Chceme si škrtnout poslední zbytky suverenity?

O dalších problémech této země bych mohl napsat desetistránkový elaborát a stejně bych nebyl u konce. Ale těchto pět bodů je univerzálních. Všechny opoziční strany, které se teď budou ucházet o voliče, ať už parlamentní či mimoparlamentní, mají tak či onak tyto body ve svém programu. Všechny odborové svazy i všechny profesní komory mají problémy, vyplývající z těchto pěti bodů. Dopravci, stavaři, cementáři… dřevorubci… ba i policajti, když svléknou uniformu, musejí zaplatit složenky za elektriku a nakoupit v Kauflandu dráž než v Německu.

Nad těmito body panuje takřka stoprocentní shoda a musíte být zabejčený liberál, abyste se stavěli proti. Normální lidi chtějí levnější elektriku, nižší ceny v marketech, nechtějí platit emisní povolenky z topení, nechtějí být evropská kolonie a nemohou se dočkat, až tahle vláda odtáhne na smetiště dějin.

Víc než kdy jindy teď platí, že kdo není proti nám, je s námi. Přijďte devatenáctého všichni a přiveďte si své příznivce. Ať jste odborář nebo taxikář, poslanec nebo předseda, podnikatel nebo dělník. Sdělujte všem vaše návrhy na řešení. Prezentujte svou cestu z krize, diskutujte nastolené otázky. Vezměte si megafony a přiveďte ty svoje mezi traktory. Všichni tam v té chvíli budeme mít stejný cíl – zabránit nejhoršímu a zbavit se nejmizernější vlády v českých dějinách od Přemysla Oráče. Až v tomto úkolu uspějeme, půjdeme vstříc úkolům dalším.

Naše dějiny začínají zemědělcem… Proti celé Evropě nás za Husitů ubránili také zemědělci… jen si do těch cepů natloukli pořádné hřeby a trochu si vylepšili žebřiňáky. Teď jsou to opět zemědělci, kteří se stávají v celé Evropě reálnou silou, se kterou musejí papaláši počítat. Tento protest organizují zemědělci. Ti, kteří mají traktor, jsou ochotni vyjet na Prahu a kteří to dělají proto, aby mohli za volantem traktoru zůstat i v následujících letech. Tento protest nikoho nevynese k jiným korytům než těm, co jsou ve skutečném chlívě u skutečných prasat.

Pojďme být v příštích čtrnácti dnech všichni #myzemedelci a dokažme to největší pospolitostí v našich dějinách v pondělí 19.2. 2024 v Praze.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (388 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Komentáře k Vidlákovu úvodnímu článku pište jako odpověď k tomuto oknu. Budou pohromadě a zůstanou na začátku diskuze.

Pokud máte nějaký příspěvek, který přímo s Vidlákovým úvodníkem nesouvisí, vložte jej přes "Přidat komentář" na konci dokumentu.

Průměrný počet slepic: 4.1 (45 hlasů)

Dane, fandím Tobě i vám vidlákům jako celku. My ostatní můžeme produkovat různé věci, ale jíst musí každý. Jsem smutný, když se rozhlídnu mezi lidmi ve své profesi a vidím tolik fachidiotů, kteří, co se společnosti týče, jsou vypláchnutí libtardí propagandou a jen papouškují jejich fráze a dogmata.

Průměrný počet slepic: 4.7 (124 hlasů)

Komentáře k Vidlákovu článku připojujte k prvnímu komentáři viz zde:
https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2147293#comment-2147293

Tím se budou příspěvky řadit správně podle času a nebudou pozdější příspěvky přeskakovat a řadit se před předešlými příspěvky
 

Průměrný počet slepic: 3.2 (48 hlasů)

Nemůžete psát reakci přímo na na Vidlákův článek a takto přeskočit příspěvky všech uživatelů kteří byli dnes hodinu před vámi.
Bylo stanoveno pravidlo že všechny odpovědi k Vidlákovu článku se budou řadit jako odpovědi k prvnímu oknu viz zde:
https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2147293#comment-2147293
Dodržujte prosím toto pravidlo a nepřeskakujte předešlé příspěvky ve snaze zvýhodnit váš příspěvek. Takto způsobíte zmatek když každý uživatel bude psát reakci přímo na na Vidlákův článek a tímto poslední příspěvky se stanou prvními a první posledními.

 

 

Průměrný počet slepic: 3.1 (52 hlasů)

Je mi líto, nerozumím. Komentář se vztahuje přímo k obsahu Vidlákova článku, proto jsem ho dal sem. Jiný komentář, který se k němu nevztahuje, je vespod. Věřím, že tak to bylo od Inzy vymyšlené a nechápu, co se Vám na tom nelíbí.

Průměrný počet slepic: 3 (48 hlasů)

Pan Inza velmi moudře stanovil:

Komentáře k Vidlákovu úvodnímu článku pište jako odpověď k tomuto oknu. Budou pohromadě a zůstanou na začátku diskuze.
Pokud máte nějaký příspěvek, který přímo s Vidlákovým úvodníkem nesouvisí, vložte jej přes "Přidat komentář" na konci dokumentu.

Toto pravidlo jste porušil a místo jako odpověď k tomuto oknu jste odpověděl přímo na Vidlákův článek a přeskočil jste všechny komentáře před vámi.
Tady končím a nebudu to dále rozebírat protože je na úkor dnešního Vidlákovu článku.
Prosím aby se vaše dnešní chyba neopakovala.
Děkuji za pochopení.

Průměrný počet slepic: 3 (53 hlasů)

Nemyslím si, že jsem toto pravidlo porušil, a Vy mi očividně nedokážete vysvětlit, jak jsem ho údajně porušil.

Toto pravidlo kupa diskutérů prostě ignoruje, a pokud já se mám bát dát příspěvek vztahující se k obsahu článku k prvnímu příspěvku pro to určenému, aby nebyl podroben Vašemu kádrování, tak pro mě není nic jednoduššího, než ho ignorovat taky a dávat všechny své příspěvky dospod.

Ještě bych Vás poprosil, abyste za mě nerozhodoval, jestli něčemu rozumím, nebo ne.

Průměrný počet slepic: 3.2 (51 hlas)

Pokud budeme psát komentáře k Vidlákovu článku do jednoho vlákna, všiml jsem si, že ono se to furt zužuje a zužuje. Tak jestli, když těch komentů bude mnoho, tak jestli se nám pak ta úzká nudlička nebude blbě číst?

Průměrný počet slepic: 3.7 (27 hlasů)

Antilibtard udělal přesně to, k čemu ho nabádáte. Naopak vaše připomínka není k článku a porušil jste pravidlo vy - ve fochu pro připomínky k článku založil vlákno, které k článku není. Nejste vy nějaký levičák či přímo komouš? Ti obviňují ostatní z toho, co dělají sami, tak jako např. dnešní vláda, nebo ten pán co říkal "všeci kradnú".

Průměrný počet slepic: 2.7 (24 hlasů)

na co si tady hraješ ??

Průměrný počet slepic: 3.4 (20 hlasů)

zvýhodnit? tady nejsme v inzerci. pokud čtenář chce, tak si přečte vše, nezávisle na pořadí. nebo platí, že dřívější komentáře mají větší hodnotu?

Průměrný počet slepic: 4.4 (29 hlasů)

In reply to by Blc

Trvalý odkaz

Máte pravdu. Leč tady jde o  dětinskou snahu mít první koment pod článkem. Kdysi to na Aktuálně.cz dělával Větvička. Měl prý na to program. On alespoň psával k věci. Je to však neškodná úchylka, která třeba věkem odezní :-).

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Takže nekonfliktní strategie by mohla být, že když počkám, až dá první komentář k článku někdo jiný, nebudu muset čelit takovýmhle prapodivným napomenutím? To teda nevím, jestli na takovéhle pitomosti mám čas a náladu. Prostě to všechno naflákám dolů, a holt si pak lidi zase můžou stěžovat na nepřehlednost diskuze.

Průměrný počet slepic: 3.6 (16 hlasů)

Z praxe vím, že nejpitomější příspěvky začínají slovy "takže" a "co když".

Průměrný počet slepic: 4.2 (31 hlas)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Zato odsoudit příspěvek na základě samotného úvodu a vůbec se nezabývat jeho obsahem je prudce inteligentní.

Jestli podezíráte z dětinské snahy mít první příspěvek právě mě, tak jste vedle, jak ta jedle.

No nic, asi mě to tu přestává bavit.

Průměrný počet slepic: 3.5 (18 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Přátelé. To co má význam je boj našich zemědělců jako se děje v celé Evropě viz níže zpráva:

Celou Evropu zachvátily protesty zemědělců, EU se nám rozpadá před očima, říká bulharský novinář a bývalý poslanec Volen Siderov. Video z českými titulky viz zde:

https://t.me/neCT24/50086

Je na čase aby se k těmto hlavním městům přidala i naše Praha. A to přesto že naše stávkující zemědělce bojkotuje osoba která se vyšplhala na pozici předsedy Agrárské komory. V kritických případech se potvrzuje kdo opravdu stojí na straně zemědělců a kdo je zrádce jako je osoba Doležal nynější šéf Agrární komory jak nám to oznámil náš Vidlák

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

Tak to prrr, Antoníne. Z tohohle se tak snadno nevyvléknete. Ani Vy ani nikdo jiný mi nedokázal, že jsem udělal cokoli špatně. Přesto jsem byl napaden Vámi i Zappovou ukolébavkou, a ve finále mají mé obranné příspěvky menší hodnocení než Vaše útočné. Já beru, že mám hromadu otravných připomínek a lidi to nebaví - na druhou stanu, pokud se mýlím, snadno mi to může kdokoli napsat. Ale tady jsem byl bit za něco, co jsem udělal správně, jak rozpoznal i Rad. Vím, že některé mé příspěvky budou nepopulární a mít nízké hodnocení a obvykle to ignoruji. Ale jestli není většina lidí tady tohle schopna posoudit takhle průhledný spor odpovídajícím způsobem, není to asi parta, s kterou bych chtěl nějak úžeji spolupracovat. Co si s kvalitou jejich posuzování pomůžu oproti libtardům?

Průměrný počet slepic: 3.2 (20 hlasů)

Pod Vidlákovým článkem se hned každý den objeví post, že zde pod ním je to určeno k vyjádření se k Vidlákovu článku.

Takže, pokud se chcete vyjádřit k Vidlákovu článku, prdnete odpověď pod to. Pokud ale již jsou zde jiná vyjádření k Vidlákovu článku a vy chcete odpovědět na druhé vyjádření se k Vidlákovu článku, prostě kliknete na odpovědět k druhému komentu k Vidlákovu článku.

Pokud ovšem na druhé vyjádření k Vidlákovu článku odpovídat nechcete, ale rádi byste reagovali na třetí vyjádření k Vidlákovu článku, tak prostě druhé vyjádření k Vidlákovu článku budete ignorovat a vyjádříte se ke třetímu vyjádření Vidlákovo článku. A tak dál i u třetího vyjádření se k Vidlákovu článku atd.

Celkem nevim, co na tom kdo nechápe.

Průměrný počet slepic: 2.2 (9 hlasů)

Vy fakt chcete bojovat proti nadnárodním molochům a blbé ideologii svorně, když si dokážete vjet do vlasů kvůli takové blbině, jako že někdo někde neco někam napsal jinak, než byla představa toho prvního?

Průměrný počet slepic: 4.6 (31 hlas)

:-)

Průměrný počet slepic: 4.1 (14 hlasů)

Říkáte to sice hezky, ale věta - "...si dokážete vjet do vlasů kvůli takové blbině, jako že někdo někde neco někam napsal jinak, než byla představa toho prvního?" - se týká hlavně vás a děláte to přitom celkem pravidelně, kdy kritizujete co píšu a kam to píšu (naposledy včera). Jiné názory na věci beru, ale nesmějí se týkat osobních útoků na pisatele, což s oblibou děláte. To pak budí reakci stejně jako dnes v této "prkotině", jenom se to týká jiných lidí, kde ovšem nikdo alespoň nikoho neuráží.

Jinak co se týká ANTIlibtarda, podle mě nenapsal nic špatně, reagoval na Vidláka a jeho článek. Kdyby ho k jeho dnešnímu článku neoslovil a psal obecně, byla by to jiná. 

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

Děkuji, včelko, za zastání, jen jsem se tedy upřímně zasmál nad tím, jak jste zkrátila mou přezdívku... :D

Průměrný počet slepic: 3.6 (10 hlasů)

Jo, to se povedlo..., upřesnila jsem :-)

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Naneštěstí se opakuje situace, kdy si někteří vycucají z prstu, že je někdo špatný, jak jsem už kritizoval tady. Nevidím, že by se někdo poučil (teď už aspoň jeden diskutér), tam mě hodnocení jednotlivých příspěvků taky hodně zklamala.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

K tomu můžu říct jen to, že Inza tady citelně chybí. Stejně tak Olin. Agarin píše taky málokdy a je i pár dalších, kteří se tu "ohřáli" a odešli. Škoda.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

S tím souhlasím, ani jeden z nich však neodešel kvůli této odkazované konkrétní zbytečné při. Inza se později Starému Kocourovi velmi vřele omluvil.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Vím, proč odešli, sami o tom psali a rozuměla jsem tomu. Ale nebudu to rozebírat (samozřejmě to nebylo kvůli odkazované při). 

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)

Žasnu s vámi pane berrnarde. Většinou s vašimi příspěvky nesouhlasim, obzvlášť když provokujete naší Včelku Máju. Někdy ale žasnu jak některý s vašich příspěvků je trefa přímo do černého jako například tento váš dnešní příspěvek.

Přátelé @ Antilibtarde a jiní, "kašlete na šarvátky, život je příliš krátký..." jak zpívá náš již zesnulý zpěvák Michal Tučný.
Pro uvolnění všech stačí si poslechnout tyto slova Michala Tučného v jeho písničce "Já budu žít navěky"
Nádherná melodie a výstižně slova viz zde:

https://www.youtube.com/watch?v=S5DdV9MCZtE

michal tucny
 

Průměrný počet slepic: 3.9 (19 hlasů)

s vámi souhlasím. Tyto žabomyší války jsou na nic a jen nás nutí sledovat nekonečný boj do kterého se zapojuje i fčelka-nemůže si pomoci, musí to z ní ven. A potom se diví, když ji začne někdo na stejné vlně napadat. Bezpředmětné hádky to jsou a nám všem jde už o holé živobití.

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

Fčelka nic nevyvolává, pouze reaguje na předtím vyvolané, což je značný rozdíl..., ale chápu, že vám to nedá, vytáhnout si z těch 30ti komentářů ten můj..:-)

(a že vy sama se zapojujete a neignorujete..? :-)

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

jednu scénku ze skvělého filmu Život Briana od Monty Pythonů.

Jak se takhle rozhodne jedna skupina židů zajmout manželku Piláta Pontského. Pak si budou klást požadavky.

Ale na své diverzní výpravě potkají jinou skupinu, která má stejný cíl, ale v některých věcech spolu nesouhlasí. Tak se vrhnou na sebe a navzájem se povraždí. Římští vycvičení vojáci, kteří tam jsou kvůli ochraně ženy Piláta Pontského nikoho chránit nemusí, pouze nevěřícně koukaj, jak se ty dve party před nimi navzájem mydlej.

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Tato diskuze je, a už z principu bude nepřehledná, alespoň pro toho, kdo se sem během dne jen tak na chvilku mrkne, a večer třeba znova. Musí vždy pracně hledat co už si přečetl a co zatím ne. Praktičtější by bylo rozdělit diskuzi na několik témat, většina nových příspěvků by v tom případě byla na konci a bylo by možné na ně reagovat i za několik dnů.

Průměrný počet slepic: 4.6 (13 hlasů)

Já to vidím takhle...

Ad 1. Antilibtard napsal svůj první komentář přesně podle Inzova nápadu, a jak Antoníne nekompromisně vyžadujete, takže Antoníne, určitě by to stálo za omluvu.

Ad 2. I kdyby komentář nebyl umístěn podle Inzova nápadu, myslím že Inzův nápad není zákon a jeho nerespektování by nemělo být příčinou jakékoliv kritiky. Takže asi tak...

Jinak Antoníne vaše příspěvky si pročítám s oblibou a většinou je i vysoce hodnotím

Průměrný počet slepic: 4.3 (23 hlasů)

Jestli pomůže moje omluva tak se omlouvám pane Antilibtarde za nedorozumění které vzniklo jelikož váš příspěvek 

i když byl zveřejněn hodinu po čtyř příspěvků tří uživatelů tak se dostal na první místo. 

Asi to vyskočilo samo, vy za to nemůžete. Doufám že tato moje omluva ukončí tuto neúrodnou debatu 

a budeme se všichni věnovat boji proti pěti demolici která i když je pohroma pro naší ČR 

poukazuje nám i celé opozici jak jednotná je, jako jedna pěst, naopak od opozice která je nepoučitelná a nikdy se nespojí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

Opravdu mě mrzí, že na něco pro mě tak samozřejmého se mě muselo výslovně zastat docela dost uživatelů a Jirkafik to musel takhle explicitně vypsat, aby se toto stalo.

A upřesňuji, že pokud ti uživatelé přede mnou chtěli napsat něco přímo k Vidlákovu článku, mohli zareagovat odpovědí na úvodní příspěvek, který tam k tomu je. Já rád čtu Vidlákovy články ještě za čerstva a považuji za slušnost se k nim vyjádřit, pokud mám co říct; nemám žádnou touhu někoho "přeskakovat" nebo mít první příspěvek. To je prostě věc, která se při používání Inzova systému (jehož jste zastáncem) může snadno stát, takže nechápu Vaši podrážděnost, která z toho rezultovala.

Ano, pomůže to. Dobrá, nemám zájem pokračovat v tak zbytečné rozepři, takže Vaši omluvu přijímám a nebudu to proti Vám vytahovat. Však už se na té rozepři pár uživatelů zlomyslně přiživilo.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

Ta vaše poznámka "Však už se na té rozepři pár uživatelů zlomyslně přiživilo" , je výstižná, je trefa do černého :-)

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

protest

Průměrný počet slepic: 4.6 (68 hlasů)
Trvalý odkaz

     ŽÁDNEJ samet!!!. Na hrubej pytel, hrubá záplata. Ne nadarmo si Daniel zvolil za symbol VIDLE!!! 

Průměrný počet slepic: 4.7 (71 hlas)

trojzubé ?

Průměrný počet slepic: 3.5 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

Ruská agentura Interfax a také mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov uvedli, že na internet uniklý a od neděle šířený údajný rozhovor Carlsona s Putinem je podvrh.

Skutečný rozhovor s Putinem by podle serveru Pravda mohl být publikován již ve čtvrtek 8. ledna na stránce TuckerCarlson.com a na Twitteru. Krátká video pozvánka k tomuto chystanému rozhovoru byla natočena na 16. poschodí moskevského hotelu Four Seasons, ta upoutávka po internetu skutečně už běhá

Takže ten uniklý písemný přepis, co už koluje po netu, je bohužel fake…

Průměrný počet slepic: 4.1 (35 hlasů)

https://twitter.com/i/status/1754953564173042041

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

Super a díky za odkaz!

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Chtělo by to, ale pořádanou kupu hnoje jinak to ČT zase vymlčí...

Průměrný počet slepic: 4.8 (38 hlasů)

     Hlavně před Strakovku, poslaneckou sněmovnu, senát, všechny budovy ministerstev a hlavně před budovu zpravodajství neČeske, závislé, probruselské televize na Krkavčích horách. A dále před............. Oni už si to zemědělci sami vyhodnotí a věřím, že Praha bude zahnojená celá. A to nejdůležitější, že konečně půjde celá pětidemolice do (_!_). 👍🇨🇿

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)
Trvalý odkaz

Přátelé velmi důležitá je webová stránka na facebooku kterou nám oznámil dnes Vidlák kde se nádherně popisuje současný boj našich farmářů.

Navštěvujme pravidelně tuto stránku a dozvídat se o každodenním dění v boji našich zemědělců proti vládnoucí pětidemoliční totalitě.

Připomínám že je to viz níže stránka.

https://www.facebook.com/hashtag/myzemedelci

Taky je důležitá i nově zavedená webová stránka https://myzemedelci.cz/

Průměrný počet slepic: 4.4 (31 hlas)
Trvalý odkaz

Protesty farmářů v Itálii, stejně jako v ostatních evropských zemích, zaplavily různé zemědělské oblasti.
Například ve městě Orte, které se nachází 60 km od Říma, se demonstranti pokusili zablokovat silnici kupkami sena viz související video ve zprávě zde:

https://t.me/neCT24/50088

Průměrný počet slepic: 4.3 (23 hlasů)