Ne tímto způsobem

Autor
Štítky

diskuse k článku

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

este stale to ide. A pre cestovatela je to lacne.
Trochu si nasat atmosku. By nemudroval akademicky.

https://m.facebook.com/lvivoblenergo/photos/a.501930583155373/647974080…

To je optimisticky oficialny rozpis dodavok elektriny na najzapadnejsej casti UA. Zelena je ze asi mate prud, biela ze asi nemate prud a zlta ze nemate prud.
Pri dobrej konstelacii mate prud 8 hodin.
Pri zlej len dve hodiny.
Pri nahovno - vobec.
DENNE!!!

Cize tam plati, ze ked ide prud, tak sa vari, pecie, perie, fenuje, vysava a hlavne sa nabijaju mobily, powerbanky.... Tie zostavajuce energeticke systemy dostavaju poriadne zabrat, pac tam je stale spicka.

UA uz je obroskou financnou zatazou zapadneho sveta. Dodavat im musime - okrem zbrani - jedlo, palivo, elektriku.

Kto sa trosku pamata na cecensku vojnu vie, ze Cecenci uz uz boli von z RF. Uz mali svoju Ickeriu, Gruzinsko bol pre bojovnikov bezpecny azyl, ruski vojci dostavali cocku a svetom kolovali umierajuci Ivani s podrezanym hrdlom chchlajuci vlastnu krv, Dudajev, Basajev, ruske matky protestujuce proti vojne... Zapadne pomoc bez limit.
Dubrovka, Beslan ....
A potom? Potom sa nieco stalo. Kde sa vzal, tu sa vzal Kadyrov, rusi vymazali Groznyj z mapy sveta. Naslo sa dost cecencov, co im Dudajev ci Basajev nevonal.

Pacani pomalicky zacinaju mat Zelenskeho plne zuby.

Jo a NATO? Nuz staci aby Sultan sa pustil do Grecka a nejaky bordelik sa strhol na hranici s Kosovom a EU bude mat uuuuuplne ine starosti.

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2022/12/01/flash-nase-mena-je-pevna…

Coze zrazu mame malo elektriny??? Zeby sme elektricky drzali pri zivote UA?

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

Vlády sa na úrovni EÚ dohodli na povinnom šetrení už koncom septembra aby sa znížili cenové tlaky. Čo je na tom tak šokujúce? Je vojna v ktorej náš majoritný dodávateľ energií napadol nášho významného dodávateľa potravín, niekde sa to prejaviť musí.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

zajimavejsi upozorneni co nam ubh.m voličum z SV napsat,ab. jsme tu neusli nudou z te valene vřav.Ja navrhuji,ab. tu dopsal co je s vojakkontingentem,co tu prijede na školeni?
No ptaci na střese zpivaji,že prijedou turnus. po 8OO zkusen.ch hrdlořezu a pozor pozor a,budou skolit nase mitumilovne vojsko o tom jak se valci z temi Surovikami a daji nasim taktiku ktera jim doda kdvahu vletet na Ukajinu a udelat ze Surovikina sračku!
Přijede snad 4OOO ukrovojska po 8OO pěchotincu ženistu ,dronistu a PVO nebo co a ministerstvo valk. je bude v.težovat jak se valci na UK!
To neni vsechno tak ch.tr. bloger nam je schopen i napsat jak se zhrouti financni svet po zasahu Černe labute tj zhrouceni podniku FTX a jak nasi pirati NEO marxisti tahajici za sebou fialovou okurku hrůáznych snistu zajist to heslo
Nebudete vlastnit nic a budete štastni! Ta FTX likvidace decentralizovane burz. je totiz zscatek tohoto mrchasnizmu a ta vslka je jeho kr.tem!

Ja to klidne popisia,nikdo mi ale nebude chtit rozumet a ja osamele budu trpet nedostatkem Solidartivnich obdivovatelu,budou mi zmršovat moje komety aaaaaaaaaaaa a pan Kechlibar to je jinaci kadr!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Naši budou školit 800 tisíc Ukrajinců, jak správně bojovat....
To je jako školit Kolumbijce v narkobyznyse.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Qáq11a aatuqzá tak se se vsi1ahni podivejte kolik pira1aitisek huculisek zsmestn1avsm,jina1aak by musei seqadet v mqaaama hotelu! Qáqal1a
Mam rada vnitraky napsala by jim neco sexy sprosteho,ale minule smazali celou diskusi!
Az tu cukernicku tsdy maznou nedozvite se ani kolik z vas bude rozstrileno ruskymi dely na sracku a budou z vas vyrabet i stojaci lampy ktere si zssviti po atomraně a konec japonec!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Naučte se psát na klávesnici a piště srozumitelně nebo nepište vůbec!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už jsem to psal.Putin musí udělat to co Stalin,vyměnit,vyhodit několik generálů hned na začátku války ,pak to mohlo mít jiný děj..
Snad nejvíc poškodil Rusko Rogozin,který měl na starosti kosmické prostředky,je možné,že prozradil celý systém družic,jejich letové dráhy.Proto budu také tvrdit,Rusku jde o všechno a jak řekl Putin,když to bude nutné,použijeme všechno pro zachování Ruska.Je potřeba k tomu dodat,Ukrajina mohla v klidu existovat,jen kdyby se nenechaly oblbnout západem.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Souhlasím - zvláště s posledními dvěma větami.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

včelka Mája.
Byla celkem pohoda na Ukrajině,měly docela slušný bezpracný příjem z tranzitu plynu a ropy,také Rusko dobře platilo za své voj. základny na Krymu.Jenže.privatizace,rozprodej státního majetku na Ukrajině,dopadl ještě hůře než u nás,co se postupně ukazovalo,jako problém v přijmu do státního rozpočtu.Zahraniční obchod,to bylo přímo okrádání státu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

To, co se dělo u nás, dělo se v ještě větším měřítku na Ukrajině.
A že u nás se rozkradlo všechno, co šlo. Ještě dnes by rádi prodali (rozkradli) Budvar. Už po pár týdnech vládnutí, zmetci.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

K začátku článku se dá říct jenom - whataboutismus.

Překvapuje mě, kolik lidí se tu k němu uchyluje.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Před několika lety se dal Kechlibar čist, ty jeho texty dávaly smysl. Bohužel postupem času se to změnilo. Šlo to tak nějak směrem " tak to říkám já, a tak to tak je". Škoda, že vidlák stratil ty dva roky, tehdy se dalo v mnohém s Kechlibarem souhlasit. Rok už ho nečtu a vůbec mi neschází.
U nás je problém, že do té války žvaní kdekterej trouba, kterej tomu nerozumí. A ty jejich "analýzy" jsou potom spíš o tom jak to oni chtějí a od reality je to hóódne daleko.
Stran těch špionážnich satelitů, které se vydávají za civilní, všeho do času.
No a jedna taková jednoduchá otazečka, na co jim budou ty všechny kompjůtry, obrazovčičky a dalši, když chochlové nebudou mít čím střílet protože jednoduše budou bez munice? No co pak? Už teď kvičí, že jí mají málo. A není pomalu kde brát. Kechlibar tvrdí, že SSA do toho nalily tolik peněz, že to musí být vidět. A kde to je vidět?

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

In reply to by Zahrada (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak třeba 11.května americký kongres schválil pomoc pro Ukrajinu ve výši 40 miliard dolarů. Ovšem pokud si někdo myslí, že peníze obdržela Ukrajina, tak se mýlí. Těmi disponují Američani. Můj oblíbenec Pepe Escobar se tím před časem zabýval a jeho analýza vypadá následovně:
Těch 40 miliard dolarů může změnit pravidla hry pouze pro dvě skupiny lidí: Za prvé pro americký vojensko-průmyslový komplex a za druhé pro bandu ukrajinských oligarchů a neokonzervativních nevládních organizací, které se dostanou na černý trh se zbraněmi a humanitární pomocí a pak budou prát zisky na Kajmanských ostrovech.
Rychlý rozpis 40 miliard dolarů odhaluje, že 8,7 miliardy dolarů půjde na doplnění amerických zásob zbraní (tedy vůbec ne na Ukrajinu); 3,9 miliardy dolarů pro USEUCOM ("úřad", který Kyjevu diktuje vojenskou taktiku); 5 miliard dolarů na mlhavý, blíže nespecifikovaný "globální potravinový řetězec"; 6 miliard dolarů na skutečné zbraně a "výcvik" pro Ukrajinu; 9 miliard dolarů na "ekonomickou pomoc" (která zmizí ve vybraných kapsách); a 0,9 miliardy dolarů pro uprchlíky.

Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

Ještě bych dodal, že se na tom dost přiživují demokrati, mám tím na mysli henty usa demokraty☝️

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

že je to dar - nikolivěk, těch 40 miliard je půjčka - takže Ukrajina si půjčila na zaplacení doplnění ami zásob zbraní v USA a placení ami úřadu a jeho úředníků .

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Zahrada (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ruská armáda sa od mája v podstate zastavila a stratila 39% územia obsadeného po 24. februári. Nemyslím že by to UA bez externej pomoci uhrala do tohto stavu. Cez všetko čo od NATO dostali, vytrénovať niekoho na použitie takých vecí ako protivzdušná obrana alebo raketové delostrelectvo nie je na týždeň, ani dva, to sa potiahne. Ďaľšia vec je logistika, armády neznášajú dodávať dva druhy munície jednej rote a Ukrajinci majú techniku z USA, Nemecka, Francúzka, Austrálie, Španielska... vždy po pár kusoch ktoré predtým nikto v UA naživo ani nevidel, to je tiež tak trochu prekliatie (diely, munícia, tréning mechanikov atď.). Obe strany konfliktu improvizujú a obom stranám to ide veľmi dobre.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

situace bez protiruské nenávistné propagandy, přeplněné prokazatelně nepravdivou, nekritickou a často až směšnou adorací Ukrajiny. Nejčerstvější komické výstupy jsou projev Leynové, kde konstatovala 100 000 ve válce zabitých ua vojáků, za hoďku tato věta byla z jejiího projevu vymazána a den nato nastoupili ukroši s prohlášením, že v boji bylo zabito za celou dobu války 17 000 vojáků. Rozumím tomu, že ve válce jede propaganda z obou stran, ale ta by neměla být úplně blbá - což ta proukrajinská je. Když je někdo opakovaně nachytán při prokazatelném, úmyslném a často absurdním lhaní, nikdo už mu pak nevěří, ani když náhodou mluví pravdu. ** Z vojenského hlediska situaci nedokáži nějak odborné hodnotit, ale faktem je, že každá válka trvá tak dlouho, dokud na ty obrovské náklady valčící strana má - tedy ekonomická stránka věci. A faktem je, že platí úměra - čím víc obyvatel Evropy v ekonomických potížích, tím menší ochota podporovat Ukrajinu . Nejde jen o dodávky zbraní - státy EU dnes de facto platí provoz ua státu - od fungování státních struktur až k vyplácení mezd státním úředníkům i vojákům , vyplácení důchodů atd. Až toto skončí, končí Ukrajina. U Rusů to bude trochu jiné - hysterická nenávist západu ke KAŽDÉMU Rusovi a k celému Rusku s plány, kterými se západ netají, na zničení Ruska jako státu a jeho rozparcelování na malé státečky, vhodné k vydrancování způsobila, že Rusové jsou přesvědčeni, že nyní bojují o své přežití jako národa a státu = mnohem větší ochota nést negativní ekonomické důsledky války. Z jejich pohledu - buď budou chudší, nebo nebudou jako stát a národ vůbec existovat . . Z pohledu obyvatel evropských států - co nám je do jejich sporů, co si navařili, ať si sní, my už to platit na svůj účet nechceme. (Pohled Ukrajiny není vůbec relevantní, to je už dnes ztracený stát v bankrotu, který finančně nemá na nic - ani na fungování státu, natož na válku.) A to bude asi důležitý faktor v této válce. Tam, kde v poslední době probíhaly volby, byly zvoleny vlády méně eurohujerské a méně válkychtivé - Itálie, Švédsko, Bulharsko. Lze sem započítat i volby na Tchajwanu, protože tam je situace v tomto smyslu podobná- voliči odmítli válku, připravovanou západem ve spolupráci s jejich vlastní bývalou vládou. Nevěřím politikům a vládám , ale doufám v rozum občanů.

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

parádní ukázky "ožralých ukrajinských mužiků" - velmi agresivních. Jejich ožralecké agresivní excesy prosákly z Liberce a Plzně, ale oni se takto chovají téměř všude. Ukrajinští muži mezi 20 a 30 lety, kteří by na Ukrajině měli bojovat . Člověk si myslel, že ty jejich ožralecké excesy na ubytovnách v dobách, kdy tu byli pouze pracovně, jsou dány tím, že tam jsou vlastně ti méně vzdělaní a tedy méně svázaní nějakým slušným chováním - ukazuje se , že tak tomu není.

Průměrný počet slepic: 4.2 (14 hlasů)

synapse.
Přesně.
Vím to od Ukrajince,co dělali a dělají na Ukrajině,to budou dělat i tady,jak se už i píše,dětské gangy Ukrajinců,jedou v podobném stylu.Jde z toho hrůza,co se tam děje,kam to přivedli Ukrajinští podplacení politici,podnikatelé.Jen přidám,naprosto hroucené školství i zdravotnictví.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Vědomě odbočuji, ale teď jsem si vyposlechl rozhovor s Martinem Kollerem: https://www.youtube.com/watch?v=uueqcdNviKA
to nepotěší, jen to ukazuje úpadek naší společnosti a roztříštěnost alternativy.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

Kollera uznávám, říkala jsem, že hned po Drulákovi by to pro mě byl adept na prezidenta.
To s těmi Vrběticemi a SPD - věřím tomu, co říká. Měl by si to poslechnout každý. I ortodoxní zastánci SPD.

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

>>A aby nedošlo k mýlce, Marian Kechlibar nesdílí romantické představy o hodném Rusku, které bylo vyprovokováno…<<

Já také nesdílím romantické představy o hodném Rusku (nic takového neexistuje) ale na rozdíl od Kechlibara mi nedělá potíže si pamatovat, co Rusko celé ty roky říkalo a dělalo. A nemám blog a nepracuji na Matfyzu, takže mi o tolik nejde. Bylo (rusko) vyprovokováno, cílem byla rozsáhlá válka alespoň co se dopadů týče a (doufám) že neprohraje. Nemyslím válku s Ukrajinou ale válku s námi, protože se ho snažíme zničit. Dlouhodobě a plánovitě. Rusku jde o holou existenci, nám (či těm kdo nás ovládají, představte si koho chcete) jde o peníze. Jen o peníze.

Rusko je, či by být mělo, o hodně víc motivováno neprohrát. A i nám by to nemělo být jedno. Možná jste to nepostřehli ale USA na EU klidně dali sankce, když jsme neskákali jak oni pískají. Klidně nás odposlouchávali leta. Klidně EU vládám přes nastrčenou firmu prodávali kryptografický programy, jak jinak nežli s backdorem. Nyní nám dodávají (budou dodávat) zbraně ke kterým dají náhradní díly jen když "nevybočíme z řady". Energie za vysoké ceny abychom nemohli konkurovat. Někdo ty plynovody vyhodil do luftu, Rusové asi ne. To bychom to dávno měli na tapetě pětkrát denně. Normální ekonomická válka se "spojenci"???

Jak to dopadne, když by vyhráli nad Ruskem a Čínou? budou najednou "hodnější"? Ani náhodou. My pro ně nejsme žádní "spojenci". Jsme jen zdroj. Asi jako nabíječka na mobil. Dokud pěkně nabíjí, tak jí máte v zásuvce. Když přestane, putuje do elektroodpadu. Ukrajinci už to zakoušejí na vlastní kůži, my jsme v pořadí... nezavěšujte.

U nás to nebude elektro ale odpad ano.

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)

In reply to by disku_ses (neověřeno)

Trvalý odkaz

Máte recht. Souhlas!

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

aby ten tzv západ v té válce prohrál - kterého jsme součástí. To jsou věci..........

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Nejsem voják, takže na nějakou adekvátní reakci to nebude. Ale s tou výměnou názvu země a útoky na jugoslávskou infrastrukturu, to je přesně ono, o co tady celou dobu jde. Všechno, co dělali amíci, tedy že se doslova mstili na jugoslávkém obyvatelstvu, nikomu nevadilo tehdy a evidentně nevadí dodnes.
Vidlákoviny:...„Tedy kromě raket, které na značné části zajišťují zhasnuté světlo...“ „drnohryz“ :-) ...takže jsme ve stejné situaci, jako na konci středověku, kdy kdejaký drnohryz s trochou výcviku bez problémů sestřelil z koně vycvičeného obrněné rytíře…Tato válka je ve fázi, kdy jsou rytíři použitelní jen někdy a jen trochu, ale je velký zájem o drnohryzy. ...Válka na Ukrajině je jakýsi mix mezi první a druhou světovou...
USA do ukrajinské války investovaly víc peněz, než je celý ruský vojenský rozpočet…
(pozn: NO BODEJŤ NE – VŠAK JE TO OD ZAČÁTKU JEJICH VÁLKA!)

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Jak víme,Tito dal do kopy Juhoslávii,docela nesmířitelné národnostní skupiny.
Tohle bylo trnem v oku,jako docela velký celek,proto se použil ten termín rozděl a panuj a navodit rozmíšky to pak nebyl problém.To samé můžeme říci o Československu,rozděl a panuj.Klaus a Mečiar,to jsou kašpaři USA.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Kapitalismus bez privlastku njhorsi druh kapitalismu vychazejici z gangsterismu ! DOPOSUD SE ZA TO NEOMLUVIl a neobratil hampty dampty kabat,aby naskocil k nam jako fujer ,je členem SV tj Spolecnosti volicu a dela se blby,e to nevi!
Dovoli tsk te fialove okurce ,aby ji nevzdelani pirati tahali na varene nudli ideologii NEO marxismu ,kdy pote co zmizeli delnici nebot se stali pry Stredni trida,ktera beze zmeny rezimu NIKDY nemuze vzniknout doopavdy ,byla bankstery nahrazena nejvetsi pinou,ktera prišela do ruky nenazranym banksterum!
Jeste štesti ,že si ti zlocinci davsji uz ve školce menit pohlavi,aby se nerozmnozovali pry aspiruji JEN na nscisto leve levaky s jsem zvedava z ceho budou platit daně ti bezkulečnici!
No pujdou pry vsichni do prdlamentu a nedaji se mobilizovat k pomoci nasim bratrum na Ukrajine,kteri jsou ted ve tme a ty piratiska brzy pimznou k otomanu namisto,aby. se pridali k nam progresivistum ,tedy pravym komunistickym vlasteneckym silam🇨🇿🇨🇿🇨🇿!
No ni!

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Rusové vytáhli velitele wagnerovců z nemocnice a zastřelili ho - novinky.cz
sice nevieme kde, nevieme kedy, ale vieme ze bol :)) popraveny a basta
Z Wagnerovcov sa robi netvor

Čína zostřila cenzuru na maximum - novinky.cz
cimto ze u nas sa o strajkoch a demoskach v ramci EU nepise, kaj neni su v prospech EU. U nas maju novinari len sebareflekxiu (citaj sebacenzuru)

a vitazom dnesneho prehladu:
Bezpilotní ponorky i sledování rybářů. Jak uhlídat podmořské kabely a potrubí - idnes.cz
Evropa se po sabotáži plynovodů Nord Stream 1 a 2 obává, že by se Rusové mohli pokusit zaútočit i na další podmořské potrubí, případně i podvodní internetové kabely.
Taze rusi si mirnixdyrnix odstrelili NS 1 a NS 2 - nemcom to nevadi, a cusia, vsetky vysetrovacie vysledky su tajne ale... rus ma chut na dalsie podmorske predstavenia :))) Pri tomto clanku som utrel slzu.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Že mají Rusové problémy s dodávkami na frontu mi nějak nesedí s tím, co přiznal i Zelenský. Tedy že Rusové mají několikanásobnou převahu v dělostřelectvu. V tom kontextu mi ta pomalost dodávek na frontu nějak nesedí.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

jestli Kechlibar čerpá z nějakých objektivních zdrojů nebo jestli je tohle prostě jenom jeho pocit 😁 Tohle je masakr, jak má každej potřebu analyzovat dění. Proč to prostě jenom nesledujete, zdrojů přímo z místa dění je mraky. Neměli byste o čem psát?

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

V současné době bojuje Ruská armáda na Ukrajině proti NATO v první řadě a teprve až potom proti Ukrajincům. To je na jedné straně chyba plánování, ale na straně druhé je to pro Kreml požehnání, protože teď už mezi Rusy není nikdo, kdo by pochyboval, že NATO na Ukrajině má své zbraně a ohrožuje s nimi Rusko.
Teď už tomu Rusové věří, protože už to není jen propaganda Kremlu a strašení Rusů, ale je to realita. Právě proto Rusové tak Kreml v operaci podporují, protože hrozba NATO se na Ukrajině opravdu zhmotnila a stala skutečností. Dosazení Surovikina do čela operace tak přinese Ukrajině to, co Surovikin vlastně umí nejlépe: Armageddon! Kdo zůstane v ukrajinských městech, bude riskovat svůj život! A počátek již vidíme, Ukrajinu bez elektřiny, plynu a vody.
Současné útoky Ruské armády na energetiku Ukrajiny vyženou z ukrajinských měst většinu obyvatel, aby po zahájení ofenzívy byly při úderech na města co nejmenší civilní ztráty. Většina Ukrajinců prchne na západ Ukrajiny a odtamtud do Evropské unie. Ukrajina potřebovala zimní přestávku, aby se mohla na jaro znovu vyzbrojit, ale Surovikin jí tento čas neposkytne.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Hrozba NATO na Ukrajině vznikla protože Rusko začalo okupovat část Ukrajiny.

Pokud by Rusko nechalo Ukrajinu Ukrajinou (neanektovalo Krym) tak se nic stát nemuselo. Ergo tuto hrozbu si Rusko způsobilo samo.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

s NATO prostřednictvím Partnership for Peace v roce 1994, o plnohodnotné členství usiluje od roku 2008. Krym "proběhl" v roce 2014.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Členem Partnership for Peace je i Rusko. Připojilo se ve stejném roce jako Ukrajina. A mimochodem z něj nikdy oficiálně nevystoupilo. Kdy provede Rusko speciální vojenskou operaci na demilitarizaci sama sebe?

Pokus o vstup do NATO (navíc neúspěšný) v roce 2008 rozhodně nepředstavuje hrozbu, která by ospravedlňovala invazi v roce 2014. Pokud by to tak mělo být, tak je těžko domýšlet, co by si Rusové představovali jako odpovídající reakci třeba pro Estonsko, které je členem NATO od roku 2004 a navíc geograficky velice blízko Moskvě a Petrohradu.

Odpověď je samozřejmě jednoduchá: nic. Je to totiž jenom hloupá výmluva.

Průměrný počet slepic: 1.5 (2 hlasů)

s lidmi jako ty nemá smysl polemizovat. Naprostá ztráta času!

Zatím bez slepic

Ano, asi je pro Vás lepší, když si budete tohle říkat, než abyste se musel zamyslet nad tím co píšu a reagovat k věci. Nejste toho schopný. To se občas stává.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)