Už se chystají

Autor

Přátelé, nejvíc mě v posledních dnech pobavil Jeník Cemper, který si na svých Manipulátorech vycucal z prstu, že za protestem zemědělců na Chomutovsku stojí Agrofert. Myslím, že nálada v jeho kolínském bytě je na bodu mrazu i přes veškeré globální i lokální oteplování. Rychle to zdehonestovat, rychle se jim vysmát, protože i tohle jelito pochopilo, že jeden traktor vydá za sto demonstrantů. Akce vznikla spontánně během několika dnů, ale své německé kolegy nakonec jela podpořit kolona více než sta traktorů a náklaďáků.

Samozřejmě to bylo organizované zdola obyčejnými lidmi. Stejně jako petice pana Láda. Žádná agrární komora se na tom nepodílela. Její současný předseda je s vládou jedna ruka a jakékoliv protestní úsilí sabotuje kde může. Když jsem se o tomto zmiňoval minule, myslel jsem si, že předseda Zemědělského svazu, Martin Pýcha, je to samé, ale myslel jsem si to špatně. S Martinem Pýchou jsem se už sešel a ujistil mě, že Zemědělský svaz je připraven protesty podpořit. Panu Pýchovi palec nahoru.

Bývalí předsedové Agrární komory, Veleba a Jandejsek, zveřejnili výzvu zemědělcům, ať se zbaví svých ropuch na prameni. Ať si zvolí nového předsedu Agrární komory, který bude skutečně zastupovat jejich zájmy a nenechá se koupit od vlády. Cemperovy kecy, že český zemědělec dostává v EU nejvyšší dotace na hektar, to je lež jako věž. Ale co čekat od certifikovaného odhalovače pravdy, že? Čeští zemědělci jsou pod tlakem, aby zlevňovali, vláda jim dotace rapidně seškrtala, protože přece nebude podporovat agrobarony, přičemž agrobaron je každý, kdo má víc jak sto padesát hektarů, nafta je dražší, daň z nemovitosti je dražší (ano, za ornou půdu se platí docela dost), hnojiva jsou dražší, chemie je dražší… a Doležal vyzývá ke klidu… nebo spíš rovnou vyhrožuje.

A tak se konají koordinační schůzky. Jsem u toho. Počítá se, kolik traktorů by mohlo vyjet na Prahu. Ono se to totiž v Německu docela hezky osvědčilo. Ani policejní zátarasy nebyly nic platné. Velký traktor s radlicí odtlačí libovolný policejní anton jako nic a i když se mi líbilo, že se Netík nebál a vyházel před Strakovkou trochu hnoje z přívěsného vozíčku, takový dvacetitunový přívěs s rozmetadlem by byl mnohem fotogeničtější. Nebo moderní fekál s prasečí kejdou…

Počítá se, počítá se a ukazuje se, že nějaká tisícovka traktorů by se u nás také posbírala. Předběžné souhlasy už zazněly, stejně tak už byly vysloveny podmínky a probrány překážky, které je nutné ještě překonat. Ale už se na tom pracuje. Nechci předčasně prozrazovat, ať si všichni ti cenzoři a libtardi najdou informace sami, ale Německo bylo dobrým příkladem, který je záhodno následovat. Chuť vzrůstá.

Ono to ani jinak nejde. Obyčejný německý zemědělec je na tom stejně jako obyčejný český zemědělec. V Německu i u nás stojí tuna pšenice zhruba stejně. V Německu i u nás stojí jídlo zhruba stejně. Jen v Německu má průměrná farma dvacet hektarů a o nás několik set hektarů. Jak je možné, že se Němec uživí na dvaceti hektarech? Má vyšší dotace.

Různí Cemperové se pošklebují, že bychom si tady měli přát, ať němečtí zemědělci zkrachují, protože jsou naši konkurenti, ale ono to není pravda. České zemědělství především ničí česká vláda tím, že nedokázala nastavit stejná pravidla pro dovážené potraviny. Oni tam v Dojčlandu mají spoustu netarifních překážek, které víceméně znemožňují, aby se tam vozily české potraviny, ale u nás mají německé potraviny dveře otevřené dokořán.

Hytlermarkety na tom rejžují jako nikde. Tomáš Prouza je mocnější než ministr zemědělství a mohou si zaplatit kolaboranty z univerzity, kteří kdykoliv napíší esej, že osm velkých obchodních řetězců je sice oligopol, ale je to zdravý oligopol a konkurenční prostředí tím není narušeno… Všichni, co se na této studii podíleli, si zaslouží doživotně jezdit v Lidlu s uklízecí mašinkou.

Zemědělci za poslední rok zlevnili, výrobci potravin za poslední rok zlevnili, ale hytlermarkety zlevnily ze všech nejmíň a ne nejvíc. Prouzo, jak můžeš sám ze sebou žít? Jak se můžeš ráno podívat do zrcadla, aniž by sis nenafackoval? Myslíš, že na tebe nikdy nedojde? Že se nezmění poměry? Traktory už se chystají.

Pokud v Německu protesty uspějí, každá německá vláda se pokusí svoje problémy řešit na náš úkor. To je nejjednodušší řešení. V Praze mají totiž toho nejlepšího lokaje. Energiewende řešili Němci Lipskou burzou a kdo na tom tratí? My. Migraci řeší povinnou solidaritou a kdo to má odskákat? My. Problémy německého zemědělství budou řešit stejně. Proto je zapotřebí, aby z Prahy znělo jasné NE. Podpora německých protestů, to bylo takové první cvičení před naší vlastní ofenzívou na Prahu.

Vítek Rakušan teď bude jezdit do regionů a názorně lidem ukazovat, že Starostové jsou ještě blbější, než jsme si mysleli. Fiala někam zmizel… není po něm ani dechu ani slechu. Jurečka chodí kanálama a nesnášejí ho i jeho vlastní Lid(l)ovci. Pekarová Adamová má vítr z Kalouska, který cosi chystá. Piráti podělali na co sáhli a zbývá jim už jenom Bartošova garmoška.

Schillerová nepokrytě mluví o míru, Babiš jezdí za Ficem a Orbánem a stále více se inspiruje Fidessem. Kateřině Konečné stačilo jen ohlásit svojí koalici STAČILO! a už jí průzkumy věštily úspěch. Sály při debatách jsou stále plnější a přichází stále více mladých lidí… Utrhne se to. Musí. Nechceme korespondenční volby. Nechceme obálkové podvody. Proto musí takhle vláda od válu dřív, než to prosadí. Musí skončit dřív, než se Němci zahojí na náš úkor. Musí skončit dřív, než nás zavlečou do války a než tuhle zemi definitivně vyprodají.

Připravte se. Až traktory vyjedou, musíme u toho všichni být.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (395 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Ale KDY, Vidláku? Včera bylo pozdě. "Nesmíte ani naznačovat...?" :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (69 hlasů)

ty umíš řídit traktor ? 🤩

Průměrný počet slepic: 2.9 (27 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Ne, já bych si vzala mávátko :-)) A ty?

Průměrný počet slepic: 4.9 (67 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Pořádné vidle, nebo aspoň klacek, na tu zkurv. vládu, proč mávátko ? si představujete alegorické vozy a řvát hurááá, to je úroveň :)

Průměrný počet slepic: 4.3 (49 hlasů)

A jéje, zase jeden, co skočil na špek..., jak typické.. :-) - (Švejk - sranda muší bejt, vy kluci pitomí..), ale asi ne tady.

Pozn.: Věta "My nesmíme ani naznačovat" (Cimrmani "Posel z Liptákova", pan Smrtka), proto ty uvozovky a smajlík. Asi jste ale taky nepochopil nebo neviděl... 

Průměrný počet slepic: 4.7 (46 hlasů)

Adamová na sociální síti informovala, že registrace pro korespondenční volbu v zahraničí nebude vyžadovat doložení pobytu úředně ověřenými dokumenty.

Podle místopředsedy Sněmovny Karla Havlíčka Markétě Pekarové Adamové docvaklo, že by korespondenční volba nemusela hodit tolik hlasů, kolik si vysnila, a proto představila tento šílený návrh. A co bude příště?

-------------------------------------------------

V zápase nejprve vyhrávali domácí

5 : 4, ale po započtení korespondenčních

gólů nakonec vyhráli hosté 5 : 6

Průměrný počet slepic: 4.9 (87 hlasů)

Ve skoku dalekém byl nejdelší skok 8,5m. Mistrem světa se stává koalice na 2. až 6. místě se skokem 41m.

Průměrný počet slepic: 4.9 (41 hlas)

Snaha vládní Pětikoalice o novelu volebního zákona pro zavedení korespondenčních voleb je pokusem o přežití! A oni ten zákon prosadí! V zahraničí žije přes 500 000 Čechů, z nichž drtivá většina nikdy k volbám nechodí! Hádejte, co se stane, jestli budou zavedeny korespondenční lístky! A hádejte, komu to jako budou házet! Existují celkem 3 hrozby vycházející z poštovního hlasování! O tom všem se můžete dočíst viz zde:
https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2145806#comment-2145806

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)

Hlavně je nehorázná drzost hlasovat ve volbách v Česku, když platí daně jinde.

Průměrný počet slepic: 4.9 (27 hlasů)

V neděli jsem tady psal o Chomutovském výjezdu. Že tam jedu je podpořit a ptal se kdo se přidá. Jediná reakce byla od Richard že není zemědělec jinak by jel. Já taky nejsem zemědělec .Tady šlo a i do budoucna půjde o to podpořit KAŽDOU akci proti tomu svinstvu který je u koryta. Pokud budeme hledat výmluvy proč nemůžu tak si bohužel nic jinýho než to co je u koryt nezasloužíme.

Průměrný počet slepic: 5 (67 hlasů)

Jakákoliv účast dobrá - s vidlemi nebo bez vidlí, třeba s píšťalkou.

Průměrný počet slepic: 4.9 (27 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

.. Májo, zorganizuješ spanilou jízdu Vidlákovy Falangy? Kdo o té akci něco ví? Zajel bych tam.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

Nic o tom nevíme, stejně jako vy..., a nejsem ani organizační typ (akorát doma si to organizuju :-). Na druhou stranu alespoň burcuji další - na to, že se to všechno nebude týkat mých potomků (které jsem toho ušetřila), ale vašich, to je myslím dost. Je to víc o vás, pokud vám záleží na jejich budoucnosti.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

po D1 ??

Průměrný počet slepic: 3.3 (9 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

na to bych se mohl u pokácených zátarasů vymlouvat 😁😁

Průměrný počet slepic: 3.2 (10 hlasů)

Májo, opravdu ještě nesmím ani naznačovat... :-) Ale jednu věc prozradím... buď někdy na začátku února budeme znát termín akce a nebo štafetu převezme někdo jiný. :-) 

Průměrný počet slepic: 4.9 (74 hlasů)

Ano pane Vidláku mi to chápeme. Dělejte vše v klidu a utajení , oni vás (nás) bedlivě sledují. Dokonce se ani nestydí se skrývat. Kobyla když chcípá je nebezpečná. Oni ví že již nebudou zvoleni a proto udělají vše aby naše hlasy alternativy umlčeli. Buďte opatrný pane Vidláku, chraňte sebe a svou početnou rodinu, potřebuje Vás jak Vaše rodina tak i mi Vaši čtenáři. Vy a Vaše Vidlákovy Kydy jste jeden se zářivých majáků svobodného projevu kam se nenávist vládnoucí pětidemolice nemůže dostat. Dávejte na sebe pozor, vládnoucí libtardi jsou nebezpeční, propouští lidé z práce, zavírají lidi do kriminálu, snaží se s vykulencem na MV vyděsit nás české občany. Máte ale za sebou nás všechny kteří ve Vás věříme, mi víme kde se nachází dobro a kde je zlo pro naši vlast.

Průměrný počet slepic: 4.8 (72 hlasů)

právě o to jim jde, aby se lidé zalekli

Průměrný počet slepic: 3.5 (20 hlasů)

Já že straším? Kde žiješ chlape? Ty nevidíš co se děje? Lidi se boji  fialové totality a ty si hraješ na hrdinu?

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

To mi bohatě stačí. :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Člověk s vizemi a ideály, člověk, který chce pro zemi, pro stát, pro národ obětovat svůj čas, peníze, schopnosti, dovést zemi za ručičku do stavu, kde každá druhá akce státu nebude pro smích nebo pro pláč. Má možnost se dostat na vrchol a opravdu měnit věci? Podívejme se na poslední hnutí střev v hnutí STAN. Vít Rakušan se totiž chytil za ocas PR oddělení a začal dělat předvolební kampaň přinejmenším na předsedu vlády.

Vít Rakušan zcela bez cenzury ukázal, že už mu došla trpělivost s politickou prací a teď by se rád pustil na dráhu samoděržaví pod patronátem hnutí STAN. ODS je zkostnatělá, zbytečně konzervativní a kvůli ní se hraje příliš, slovy Rakušana, při zdi. A STAN, ten to chce hrát sólo středem hřiště. Cítí, že by měl převzít iniciativu. Je pěkné, hezky s popcornem po ruce, sledovat, jak se začnou hyeny před volbami požírat. Protože v jinak mediálně identické mase pětikoaliční vlády ta řevnivost musí být největší. STANaři jsou v naději. Chtějí prosadit na post eurokomisařky mladou a krásnou, ale jinak dokonale prázdnou nádobu, a nahradit tak na postu českého eurokomisaře další už ne tolik mladou a ani krásnou druhou prázdnou nádobu. Proč by k tomu bonusem nemohli zahýbat i českou politikou a začít se koaličně cukat. Ta řevnivost u mdlých z moci, ta je vždycky krásně poučná.

Ona vůbec ODS, ona konzervativně progresivní levicově pravicová strana mířící ze středu přímo do středu politického spektra, nemá na koaliční partnery štěstí. Před týdnem o svém koaličním partnerovi toto řekl Ondřej Kolář z TOP 09: „Přátelé z ODS mají zvláštní zlozvyk omezovat se mantinely čtyřletek a nevidět za jejich horizont. Občas mají i tendenci laškovat s populistickým přístupem a řídit se domnělým chtíčem voličů, nikoliv tím, co je skutečně potřeba. I tak je ale máme rádi. A oni mají rádi nás, protože je k těm potřebným reformám nakonec vždycky dotlačíme a za to je pak mají rádi voliči,“ uvedl na svém facebookovém profilu Kolář.

Krásně to budoucí šedá eminence české politiky, dědictví po tatínkovi, vyjádřila. ODS se změnila jen ve vyprázdněnou masu rukou, které musí koaliční partner naprogramovat předsedu a předsednictvo, pak zvedá pacinku, jak se jí poručí. Důkazem je i na hysterii založený koaliční tanec svatého Víta na Magistrátu hl. m. Prahy, kde ODS převzala sice odpovědnost, ale její politiku určuje pirátský Zdeněk Hřib a jeho do magistrátních struktur pevně nainstalovaní nohsledi. Bohuslav Svoboda z ODS, oficiálně primátor, plní jen roli nepříliš fotogenického maskota pirátského vedení města.

Ale je zajímavé u pozorování české politiky zahlédnout i celý systém moci. U politiky, obzvláště na jejím vrcholu, bychom nejspíš očekávali skutečnou elitu národa, která pobrala dost rozumu, aby se mohla ucházet o takový post, má za sebou obdivuhodnou dráhu plnou impozantních výsledků, jejich život byl a je čest pro národ. Místo toho máme na vrcholu bandu egomaniaků, kteří kohokoliv s vizí ve své malosti ušlapou, protože by ohrozil jejich existenci u domnělé moci (to domnělé podtrhuji a níže vysvětlím). Předvedli to v malém i velkém potentáti TOP 09 na sjezdu strany. Nejdříve z vedení strany vyštvali jakoukoliv osobnost a dosadili na vrchol ty nejagilnější soudruhy politiky, kteří jsou většině obyvatel země až odporní, poté vykopli jedinou osobnost, která se za TOP 09 ještě byla ochotná (znovu)ušpinit, jakou je Miroslav Kalousek. Protože by ohrozil svou osobností stabilitu strany.

Malost je vlastně devizou naší politické scény. Kruciálním důkazem je náš přechod na zelenou politiku. Ministr Síkela zkonstatoval, že od roku 2027 do dostavby Dukovan může docházet k takzvanému GAPu. Tedy rozsáhlým výpadkům elektřiny na delší dobu. Přechodem na zelenou politiku se od roku 2027 vzdáme vlastní energetické soběstačnosti, ohrozíme stabilitu sítě, což povede k rapidnímu nárůstu cen energií. Není v tom jediná, skutečně jediná výhoda pro občany České republiky, pro samotnou Českou republiku jen jediný. Naplníme tím přání „spojenců“ na západ od nás. Nějaká sebevědomá politika, která pro nás dohodne podmínky, za kterých bychom neztratili svou soběstačnost? Ne, děkujeme. My máme svou domnělou moc, přitom předáváme osud naší země do rukou těch, kteří ji berou jen jako součást mrtvé statistiky. To, že v té statistice žijí skuteční lidé a dopady půjdou právě k nim, to je vedlejší. Politická práce v tom není žádná. Oni totiž ti naši malí neumí vládnout. Jen se derou za mocí a pak věrně slouží páníčkům, aby moc neztratili. Odvaha žádná, vize pro zemi už vůbec. Znormalizovat, všechno.

Podobné je to s eurem. Všimněme si, že ti, kteří téma v poslední době rozvířili, z větší části nepoužívají argumenty vycházející z ekonomiky, ale z politického přesvědčení. Z pocitů, argumentují emocionálně, manipulují tím, že máme patřit na Západ a že jsme ostudy, když ještě platíme tou miniměnou, jakou je česká koruna, jak řekl ministr pro nic Dvořák (oba prázdní ministři, jak Dvořák, tak Síkela, za Rakušanův STAN). Když se na ně uhodí s racionálními ekonomickými otázkami, už je člověk vidí pelášit někam k lesu nálepek, aby člověka onálepkovali nějakou milou dezolátní tečkou za diskuzí.

Jak se s takovým materiálem chceme propracovat k jakékoliv budoucnosti výhodné pro Českou republiku? Nikam, znormalizovaně do davu a poslouchat. Vždyť takovou přítomnost jsme tu žili posledních pět století. Tak proč v tradici nepokračovat, že. Nynější vláda je přesně pro takovou přítomnost jako stvořená. Bez vlastních myšlenek, jen s fanatismem a lokajskou poslušností k protektorům.

Štěpán Cháb 18. ledna 2024 👉 @cz24new

Průměrný počet slepic: 4.9 (125 hlasů)
Trvalý odkaz

české elektřiny Zelené Skopčáky a Zelené Rakušáky, tak se MY bát výpadků elektřiny nemusíme a oni můžou foukat do nerecyklovatelných větrníků se schovanými dieselagregáty

Průměrný počet slepic: 4.5 (76 hlasů)
Trvalý odkaz

Střípky z dosavadních vystoupení v Davosu:

- „klimatický car“ John Kerry, který sám vlastní tryskáč, dvě jachty, 6 domů a rozsáhlý vozový park. Přesto tomuto pokrytci většina lidí na světě stále sedá na lep. Je to největší transformace světových ekonomik v celé historii lidstva. Je to také největší obchodní příležitost, jakou jsme kdy v celé historii lidstva poznali.“ (a také největší zlodějina v dějinách lidstva – přerozdělení majetku mas k malé hrstce nejbohatších)

- Šéfka EK Ursula von Lejno vystoupila se svojí výzvou k cenzuře, které se nyní říká „boj proti dezinformacím.“

Nezvolená šéfka EU Ursula von der Leyenová ve svém projevu na výročním summitu WEF v Davosu vyzvala ke „globální spolupráci“ – nejen mezi zeměmi, ale také mezi podniky a vládami – při řešení „velkých výzev naší doby“, jako je „změna klimatu“ a „dezinformace v průmyslovém měřítku.“

- Seznamte se s dcerou Johna Kerryho, Vanessou Kerry. Bude velmi oddanou následovnicí svého, dnes již osmdesátiletého otce. Samozřejmě i ona přiletěla soukromým tryskáčem, aby plebs poučovala o tom, jak se má omezit.

Vanessa Kerry přiletěla soukromým tryskáčem, aby si stěžovala na změnu klimatu.

V plnění cílů udržitelného rozvoje je prý třeba se zříci pokroku. A „klimatická krize“ znamená více našich daní na financování jejich falešných projektů. Rok 2023 byl klimatickou „apokalypsou“, kdy se oceány doslova vařily.  Musíme skoncovat s fosilními palivy, s výjimkou  těch, které potřebují do svých tryskáčů. Více úmrtí je špatné, ale vylidňování je nezbytné

- A ještě malá připomínka z loňského Davosu: Věra Jourová vyhrožuje Muskovi pokutami, pokud nebude cenzurovat. Dnes bude mluvit na téma AI, zcela jistě o tom, jak využít umělou inteligenci pro cenzuru. Přesně o tom sní i Bill Gates.Nevolená technokratka EU Věra Jourová ve svém projevu na summitu WEF 2023 vyhrožuje Elonu Muskovi sankcemi, pokud nebudou „dodržována“ totalitní cenzurní pravidla EU. „Náš vzkaz byl jasný: Máme pravidla, která se musí dodržovat, a jinak budou následovat sankce.“

- A samozřejmě letos nesmí chybět ani hostitel, tedy Klaus Schwab, který je přesvědčen, že národní státy jsou hrozba, všechny problémy musí být řešeny globálně, samozřejmě pod vedením WEF. Budoucnost je v globalizaci (rozumějte v NWO)

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (77 hlasů)

a ze všeho nejhorší je chystaná smlouva o pandemickém zákonu a květnový samit o podepsání smlouvy se všemi státy, aby mohlo WHO rozhodovat o všem, co se ve světě šustne. To je to, čeho bychom se měli opravdu bát.

Průměrný počet slepic: 4.9 (38 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

Když je ve sprše déle jak 15 minut. To je pak o infarkt. ;o)

Průměrný počet slepic: 3.4 (26 hlasů)

vvv

Průměrný počet slepic: 4 (20 hlasů)

největší slet soukromých tryskáčů na světě 😡

Průměrný počet slepic: 4.2 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

.. citáty (Cituji Marka Vašuta z předvánočního NEJLEPŠÍHO PODCASTU):

1)Thúkididés: MOCNÍ SI DĚLAJÍ CO CHTĚJÍ A STABÍ TRPÍ, JAK MUSÍ (Mélský dialog)

2) Nihil novum sub Sole - NIC NOVÉHO POD SLUNCEM

3) Quod licet Iovi, non licet bovi - CO JE DOVOLENO JOVOVI (nejvyššímu bohu římského pantheonu), NENÍ DOVOLENO VOLOVI (tažnému zvířeti)

4) Divide et impera - ROZDĚL A PANUJ

Tato čtyři antická moudra jsou nejnižším společným jmenovatelem všeho, co se kolem nás děje.

Průměrný počet slepic: 4.8 (63 hlasů)

.. malé státy se chovají jako prostitutky.

Já k tomu ale dodávám že: pokud se prostitutka naučí karate, tak ji pasák buď zabije, pokud to ještě dokáže, nebo vyžene, nebo se k ní začne chovat zdvořile.

Naši pasáci zpoza západních hranic momentálně nemají více vydělávající prostitutku, než je Česká republika. Nemohou si dovolit nás zabít či vyhnat. Potřebují naší elektřinu. 

Plynovod je obrovská tlaková nádoba, turbíny kompresorových stanic jsou poháněny tím samým, co tlačí - zemním plynem. Plyn se nedá jen tak snadno vypnout. Ropa je také na cestě a na skladě. JEN ELEKTŘINA SE DÁ VYPNOUT STISKNUTÍM NĚKOLIKA TLAČÍTEK.

Ano, směšné byly selské cepy,

ale před Táborem se sklonil i věčný Řím

Takže, má smysl se zbavit ropuch na pramenech, jako je Středula a další absolventi ASPEN institutu, té současné Večerní Univerzity Marxismu - Leninismu..

Průměrný počet slepic: 4.9 (70 hlasů)

nejideálnější příklad , Richarde.

Jeden můj kámoš svého času dost let provozoval nevěstinec. A měl se svýma holkama jasnou dohodu. Zákazník zaplatí za hodinu 2 litry, z čehož je jeden jeho a druhý patří té dívce. Za ten jeho litr ta děvčata ale měla kde bydlet, byla v teple a měla ochranu před případnými ujetými zákazníky.

A nad rámec tohoto, jelikož tyto slečny většinou moc nedokázaly udržet peníze, tak on jim ještě na tajňačku z té své tisícovky za každý číslo dával bokem stovku stranou. Takže, když pak jednoho dne za ním slečna přišla, že jde jinam, nebo se chce živit jinou prací, tak to spočítal a pak jí na dřevo vysázel ten jejich našpórovaný obnos, aby měly něco do začátků.

A už jsem to tady sice psal, ale mi jako parta tehdá jeli na rockový festival do Trutnova. On by jel rád taky, ale neměl za sebe náhradu a nemohl tam nechat holky samotné. Ale furt mu to vrtalo hlavou, tak nakonec v pátek večer slečnám povídá: "a víte co, zákazníci dneska stejně moc nechoděj, sereme na to a jedeme za klukama do Trutnova". Tak bordel zamkli a on je napáskoval do auta a pak s námi na muziku pařili až do neděle.

Tím jsem chtěl říct, že i pasák se může k prostitutkám chovat slušně. A že za jeho část zisku jim může nabídnout něco, co by, pokud by šly na vlastní triko, už neměly.

Průměrný počet slepic: 3.6 (18 hlasů)

Výstižné porovnání a citáty jste uvedl pane Richarde. 

Obzvlášť citát ROZDĚL A PANUJ používali a používají dodnes Anglosasové v čele s USA aby rozbíjeli celé státy

Rozlévají vzájemnou nenávist ve vybraných zemí viz například Ukrajinu v roce 2014 

kdy USA s Nulandovou v Kyjevě organizovali a podpořili proslulý Majdan nacionalistických Ukrofašistů.

Průměrný počet slepic: 4.8 (35 hlasů)
Trvalý odkaz

    až traktory zablokují Prahu a před Strakovkou bude vykydnutejch dvacet tun hnoje. Ale.....??? Co si myslíte, že udělají prodejné děvky zvané policie ČR? Půjdou s lidmi, národem nebo proti? Jak umí ohnout hřbet a "pomáhat a chránit" předvedli už za "hry na covid". Všichni máme jistě v živé paměti, jak bránili lidem navštívit své blízké, když blokovali silnice vedoucí z okresu do okresu. I policajti musí zplácet hypotéky, lízingy a půjčky. A bližší košile nežli kabát. A mebylo by to v naší historií poprvé, co se policajti postavili na stranu mocipánů a šli proti lidem, i když moc dobře věděli, že lid je v právu. Ostatně i Masaryk nechal střílet do stávkujících dělníků. Myslíte, že policajt půjde proti svému chlebodárci? 

     Policajti jsou pro mě prodejný děvky a dělat policajta je nejzoufalejší způsob, jak splácet hypotéku, půjčku, lízing. Policajt je pro mě na jednom z nejspodnějších příček na žebříčku zaměstnání ve společnosti. Daleko za podlahovou kosmetičkou a obsluhou toalet. Ty dělají alespoň užitečnou práci a jsou společnosti prospěšné. Narozdíl od policajta. Za policajtem na solečenském žebříčku už jsou jenom novináři a hluboko za novonářema ve společenských sračkách až po nos jsou politici. Všichni. Obecní, regionální, státní, evropsští i světoví. 

     Takže? Co policajti? Překvapí mile nebo budou jako vždycky lízat boty PreVítkovi Östereichovi? 

     Co myslíte ❓❓❓❓❓

Průměrný počet slepic: 4.6 (55 hlasů)

Ano příteli CHANDRASEKHAR bohužel je to tak, policie jedná vždy na kterýkoliv vládní povel i když je to na úkor občanů. Jako se jedná v dnešní době kdy v křeslu Ministerstva Vnitra úřaduje rozvalený vykulenec Dozimetr bývalý učitelýk který propaguje nenávist vůči občanům které nazývají dezoláty. Je to ten který visí pytle s putinovou mrtvolou, který chrání Ukrajince od Čechů, je to ten který omezuje svobodu projevu a který posílá proti českým občanům kriminálku. Jako například se stalo této paní z Ústecka když pro ni přišla kriminálka za to že napsala něco protivládního na internetu viz níže video.
https://www.youtube.com/watch?v=L_L7hV8zK7A

Průměrný počet slepic: 4.5 (38 hlasů)

Tak jsem nahlédl do včerejší diskuse.

Z tebe musí mít doma radost, celý den proflákat na diskusi. Tobě jako správnému proletáři práce nevoní, viď?

A navíc si celý den na diskusi víceméně proplakal, a prokládal to lísáním se k ostatním, prakticky si jim lezl do prdele. Takto jsem to ale včera nemyslel, když jsem tě tam posílal. ;o))

Ty máš zajímavý charakter (baziliška). ;o)

Průměrný počet slepic: 2.7 (31 hlas)

Ty musíš být opravdu chorobný ubožák když svoji cholerickou nenávist si vyleváš už od rána. Ale co by mohl někdo čekat od bývalého odesáka. Doporučuji ti aby jsi psal na seznam.cz ty svoje cholerické  nenávistné řádky stejně  jako tvoji soukmenovci. Tam patříš  choleriku, na seznam.cz či na forum 24, používáš stejnou ubohou nenávistnou rétoriku. A Ty se chceš považovat za demokrata! Ani náhodou. Jsi a zůstaneš navždy kovaným modroptákem. Dále ti již nebudu odpovídat je snadné rozeznat že úmyslně si přeješ vyvolat zde hádky jako na seznamu.cz kam patříš. Takovou radost ti ale neudělám hluchý modroptáku. Na dveře hluchého neklepej, stejně tě neuslyší. 

Průměrný počet slepic: 4.2 (29 hlasů)

Přeci si nebudete agresivně vjíždět do vlasů. Za největšího lumpa na tomto webu jsem já, tak mi to laskavě nekažte svými žabomyšími válkami.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

Kdepak pane berrnarde, vy za nic nemůžete. Vy i když stojíte na druhé straně řeky vašich severoatlantických patronů jste "nevinné jehňátko" oproti jiným vlkům kteří sami sebe prohlašují že patří k naší "dezolátské" vlastenecké třídě. A to pivko si dáme když se někdy dostanu do Ústecka do krásného Děčína :-)

2piva

 

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

Za dva dny si stihnul vlézt do řiti všem.

Výkon hodný vyjímečného charakteru. ;o))

Průměrný počet slepic: 1.9 (10 hlasů)

     jako v případě Vámi uvedené paní, doporučuji tyto dva postupy :

1) dostavit se na podáví vysvětlení

    Dobrý den. Odmítám vypovídat. Děkuji za pozvání. Nashledanou.

 

2) dostavit se na podání vysvětlení

    A odrecitovat následující :

Dobrý den. 

Ústava České republiky

ze dne 16. prosince

ústavní zákon č. 1/1993 Sb. ve znění ústavního zákona č. 347/1997 Sb., 300/2000 Sb., 448/2001 Sb., 395/2001 Sb., 515/2002 Sb., 319/2009 Sb., 71/2012 Sb. a 98/2013 Sb.

Hlava první, článek 3 - Součástí ústavního pořádku České republiky je Listina základních práv a svobod.

A tato říká :

oddíl 2., článek 17 :

(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.

 

Dále nemám, co bych k uvedenému dodal. Nashledanou

Průměrný počet slepic: 4.9 (37 hlasů)

třeba to někdy přijde vhod 👍

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Za vaše dva doporučené postupy. V dnešní zlé době  libtardní totality kdy se schvaluje udávání a sledování nás dezolátů vámi doporučené postupy možná budou bohužel více než potřebné jak čelit fízlům

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

a nic jiného než policajštinu neumí, proto jsou u policie. Ten jejich zásah u ručního skládání hnoje byl OK, jistě jste si všimli postupu... Snad se někde zašijí a bude :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

Nynější policejní prezident poslouchá libtardy ve vládě jak pejsek.

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

Policajty pasou vždy různí dočasní mocipáni. (ale jak až teď pod příspěvkem vidím, všichni to víme)

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)