Ve středu by to šlo...

Autor

Příští týden ve čtvrtek pojede Fiala na jednání Evropské rady. Budou se tam radit, co dál dělat s rebelujícími zemědělci, kterým na jedné straně pouštějí drobečky jako držhubné a na straně druhé schvalují zvěrstva, která mají zemědělce přivést do likvidace. Jako třeba poslední hlasování Evropského parlamentu, kde si vymysleli, že živočišné chovy jsou z hlediska emisí totéž co průmysl, takže pro ně začnou platit stejná pravidla ohledně emisí, jako pro továrny.

Zároveň má ministr Výborný naplánovanou cestu po Jižní Americe… ano přesně po zemích MERCOSUR, kterým chce EU otevřít zemědělský trh pro bezcelní a bezkontrolní dovoz zemědělských a potravinářských produktů… Určitě jim tam bude říkat, aby do Evropy nic nevozili, že tady máme pro potravináře přísnější předpisy a že jejich maso nechceme, že?

Na jedné straně europapaláši i jejich čeští nohsledi mluví o úlevách pro zemědělce a na druhé straně dělají přesný opak. Zařizují, aby do Evropy proudily zemědělské produkty, které nemusejí splňovat evropské předpisy, nemusí se za ně platit clo, nemusí se nic. Koneckonců, Američani žerou GMO už dlouhé roky a také žijí, ne? Sice mají tři sta kilo a prášky baští po tubách, ale koho by to zajímalo. Malé ekologické chovy, kde maso stojí tisíc korun za kilo, ty pro naši novodobou aristokracii zůstanou. Chudina ať si dá mouku z ukrajinské pšenice.

Znovu podotýkám, že grýndýl teprve začíná. Co se teď děje, to ještě není nic proti tomu, co mají v plánu!

Jako fakt si někdo myslí, že když pro kravín budou platit stejné předpisy jako pro Křetínského elektrárnu, tak tam mlíko a maso vyprodukují levněji než v Argentině? Nebo když bude muset traktor plnit normu EURO 7, tak bude lacinější než stejně silný Bělorus? Díváme se na likvidaci zemědělství v přímém přenosu. A nejen zemědělství. Díváme se na likvidaci průmyslu, likvidaci všeho.

Včera jsem byl svědkem, že zemědělci opravdu nejsou rozdělení. Byl jsem u schůzky těch „zlých“ zemědělců s představiteli Agrární komory a Zemědělského svazu. Hodlají se k vládě chovat stejně, jako se vláda chová k nim. Nikdo nenaletěl na drobty z vládního stolu. Všichni vědí, co jim hrozí, všichni vědí, co je čeká a nemine, pokud to nechají být. Jan Doležal a Martin Pýcha poděkovali frajerům, co se nebáli vysypat hnůj, vyskládat balíky slámy a také trochu rozmetat, protože díky tomu vše dostalo úplně nový rozměr.

Ptal jsem se onoho traktoristy, jestli už o něm mohu psát, protože je hrdina a měl by být slavný. Opět mi to zatrhl. Mám mluvit o grýndýlu a dovozech ukrajinského obilí…

Mimochodem… vyslechl jsem si spoustu zábavných historek o ministrovi zemědělství, kterému pak zamrzal úsměv na rtech a původně povýšená a arogantní slova jaksi začala váznout v krku. Hodně jsem se nasmál, když mi líčili bezprostřední reakci vládní ochranky, která hystericky řvala do vysílaček, že došlo k napadení úřadu vlády a protože na Vnitru tuhle vládu nesnášejí úplně nejvíc (proč asi, Vítku?), dostala se ke mě informace, že policejní obrňáky už byly na cestě ke Strakovce, ale nakonec je otočili zpátky… Jo, a ten kovboj, co sahal po pistoli, ten byl údajně od Koudelky. Od BISky… to jen abyste věděli, co proti nám stojí a kolik odvahy bylo zapotřebí.

Prosím nedivte se. Když byla krize v roce 2008, tak k nám přišla zvenčí a tehdejší vláda se snažila hasit požár, který nezpůsobila. Řešila ho špatně a se spoustou chyb. Bylo v tom víc ideologie než ekonomického rozumu. Ale… krize přišla zvenčí. Tato vláda krizi způsobila sama svými rozhodnutími a svými prioritami. Způsobila ji svou nekompetentností, neschopností a hloupostí. To je velký rozdíl a oni vědí, že jim hrozí mnohem horší konec, než Topolánkovi, Nečasovi či Kalouskovi.

Zlí zemědělci navrhli, že by se ve středu 20.3. mělo protestovat v Praze a nejen v Praze a následovat tím bratry Poláky, aby se páni premiéři pěkně podívali z oken a věděli, co je doma čeká, když tam budou ve čtvrtek kolaborovat s evropskými hodnotami proti svému národu. Blyštivý Péťa potřebuje pro toto jednání jasný signál a tak by mu měl být poskytnut. Bylo by vhodné se postarat, aby jednání Evropské rady probíhalo v hysterické a pochmurné atmosféře. Aby si tam kuloárně povídali především o tom, jak se pod nimi houpou křesla, klesají jim preference a při návratu je čekají uličky hanby.

Zemědělci se k vládě chtějí zachovat přesně stejně, jako se vláda zachovala k zemědělcům. Šéfové Agrární komory a Zemědělského svazu odjeli s požadavkem zlých zemědělců, že chtějí ve středu do Prahy a čekají od nich, že to ohlásí.

Zemědělci, jste ještě připraveni přijít? Přes všechny prohry v minulosti, přes všechna opatření, které vláda proti zemědělcům použije, přes všechnu nejistotu, jak to dopadne? Gaučovým chytrolínům rovnou říkám, ať zůstanou doma a mlčí. Raději deset statečných, než tisíc fejsbůkových kverulantů. Raději jeden, kdo dovede zatnout zuby a chápe, že dnešní války se vyhrávají výdrží, nikoliv geniálními manévry. I ty politické války.

Co vy, dopravci? Přidáte se? Už víte, jak vypadá odvaha a co můžete udělat. Jste připraveni někde na hraničním přechodu připraveni podstoupit policejní bloček i policejní klepeta? Podrží vás vaši kolegové, stejně jako zemědělci podrželi toho svého? Ne, neptejte se, co máte dělat. Prostě běžte a udělejte to. Kdo se nebouří, ten nic nedostane. Když mohla vláda hladce odmávnout přijetí desítek tisíc migrantů a nebo platbu dvacet tisíc euro za každého, když mohla koupit předraženou síť benzínek, tak má dost možností pomáhat i tomuto národu. Kdyby chtěla… ale ona nechce.

Co vy, slévači, svářeči, zedníci, skladníci? Pořád dobrý? Pořád se nic neděje, práce je dost, ceny jsou nízké a mzdy vysoké?

Ne, ještě to není upečené. Protest ještě není ohlášený. Ale ve středu by to šlo… minimálně zlým zemědělcům by se chtělo… poslat Fialovi ten nejjasnější signál na jeho cestu do Brusele a Výbornému stejným způsobem vzkázat, ať se snad raději z té jižní Ameriky nevrací.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (383 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

...Výborný naplánovanou cestu po Jižní Americe… ano přesně po zemích MERCOSUR, kterým chce EU otevřít zemědělský trh pro bezcelní a bezkontrolní dovoz zemědělských a potravinářských produktů…zemědělské produkty, které nemusejí splňovat evropské předpisy, nemusí se za ně platit clo, nemusí se nic...“

Agresivní globální kampaň, která měla donutit lidi, aby si nechali injekčně aplikovat jedy, pokračujemohou nám to vnutit třeba v podobě nekontrolovaného masa. Však se Gates všemožně snaží vymyslet, jak to udělat, aby se jedy dostaly do lidí jinak, když odmítají očkování..

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (101 hlas)

Vážená Májo,

Vážená Májo,

Píšu s ozvěnou jako Vy, Pro nás narozené koncem padesátých let minulého století je vaše speciální drobné písmo obtížné ke čtení. Nezlobte se, děkuji.

Průměrný počet slepic: 2.7 (30 hlasů)

Možná pomohu:

Míním, že ty texty čtete na mobilu, tabletu, nebo na počítači. Na těch dotykových displejích se obsah dá zvětšit roztažením dvěma prsty, případně lze zařízení otočit o 90° a číst to na šířku. Na PC je možné zmáčknout Ctrl a + zároveň, obsah se zvětší, případně lze zvětšení zobrazení naklikat na ovládacích prvcích prohlížeče.

Pokud to pro vás nic nového nebylo, omlouvám se za tu trochu balastu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (39 hlasů)

- je u mě vždy stejná, používám č. 12. Jinak - ať koukám, jak koukám, u mě na PC je písmo stejně velké jako používají všichni ostatní (až na výjimky, kdy lidé občas zvolí obří písmo pro zdůraznění). Jestli má pan Agios na mysli písmo psané kurzívou, tak tu používám, když cituji Vidláka, abych text odlišila - reaguji tím tedy na již uvedený konkrétní Vidlákův text - myslela jsem, že je to všem jasné. A ta "ozvěna"...? Ta mě pobavila..., pakliže nevyplním okénko "předmět", objeví se tam automaticky začátek (pár slov) samotného textu - není to něco, co bych psala 2x, jako to napsal pan Agios - a to oslovení měl tudíž několikrát nad sebou. (ale jestli to někoho rozčiluje, tak pokud nezapomenu :-), vyplním předmět extra - ale nezaručuji)😩😁

 

 

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)

zvětšil jsem si, podle Vaší rady, celou diskusi. Nejsem odborník na počítače a i vnoučata se diví, že to neznám. Člověk se stále učí. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

Asi v podobě čehokoli. Potravin, vody, léků... A to co se dováží je rozhodně více nekontrolovatelné...Asi dle manuálu

 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)

orban obsadime brusel

Maďarský premiér Viktor Orbán prohlásil, že je připraven „obsadit" Brusel, aby „ochránil svobodu a suverenitu Maďarska" před volbami do Evropského parlamentu, které se uskuteční koncem tohoto roku. Podle agentury Reuters to premiér prohlásil v pátek na vzpomínkové akci v Budapešti věnované maďarské revoluci z roku 1848.

Orbán během svého projevu uvedl, že nadcházející volby jsou šancí, jak Maďarsko bránit. „Pokud chceme bránit svobodu a suverenitu Maďarska, nemáme jinou možnost než obsadit Brusel," řekl. Euroskeptik dodal, že pokud si to okolnosti vyžádají, Maďaři „napochodují do Bruselu" a „sami provedou změny v Evropské unii".

zdroj: https://t.me/neCT24/52267

Průměrný počet slepic: 4.8 (96 hlasů)
Trvalý odkaz

Západ se neumí vyrovnat s „peklem“ na Ukrajině, které sám vytvořil

Způsob, jakým Biden zdůrazňuje absenci „bojujících amerických vojáků“ na Ukrajině jen potvrzuje předpoklad, že jsou na frontě – nebojují, ale pomáhají Ukrajincům ve velících složkách.

Upozornil na to plukovník americké armády ve výslužbě Douglas McGregor v rozhovoru pro YouTube-kanál „Judging Freedom“. „Naše bojové síly tam opravdu nejsou, jednoduše proto, že Washington tam nemá co poslat. Nemáme rozvinutou infrastrukturu pro logistiku a její podporu, nemáme efektivní strukturu velení a řízení, která by dokázala sestavit koalici a efektivně ji použít proti Rusům. Rusové jsou připraveni: mají všechno a jsou připraveni bojovat. My nejsme. To je celá pravda,“ řekl plukovník. EU je ještě více bezmocná a nemůže udělat nic, aby Kyjevu pomohla. Kromě toho si dnes Evropané začínají uvědomovat chybu, kterou udělali, vidíce, že Spojené státy se už o konflikt až tak nezajímají.

(Evropané) jsou v panice, protože nás bez jakýchkoli pochybností následovali po schodech do pekla. A teď si najednou uvědomili, že dál už nepůjdeme. Navíc vidí spoustu důkazů, že hledáme způsob, jak se dostat z tohoto pekla, které jsme sami vytvořili,“ dodal McGregor.

ZDROJ: YouTube Judging Freedom / News Front 15. března 2024👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 4.7 (91 hlas)
Trvalý odkaz

- s náskokem u nich vede frakce ID

V našich končinách si neinformovaní jedinci myslí, že mladí po celé Evropě mají podobně vymyté mozky jako ti naši. To je ovšem velký omyl. Díky jejich neblahým zkušenostem s multikulturním obohacováním jak ulicích západoevropských měst, tak ve školách, jsou mladí Západoevropané z řad původního obyvatelstva hlavní posilou protimigračních stran.

Děje se tak i přesto, že právě v nejmladší generaci je již velký počet „Novoevropanů,“ kteří naopak volí silně promigrační strany ze zelené či socanské frakce. Původní obyvatelstvo má stále ještě jistou přesilu, i když již poměrně malou. Právě díky změně smýšlení nejmladší generace v západoevropských zemích dochází k posílení protibruselských stran.

Tedy například ve všech skandinávských zemích, Nizozemsku, Rakousku, Irsku a stále více i v Německu jsou právě mladí hlavní posilou protimigračních stran. Nejinak je tomu i ve Francii, kde nyní průzkumy ukazují, že právě mladí budou volit především RN, která spadá do frakce ID, což je frakce, která je zásadně proti politice EU.

Hodně tomu zřejmě pomohlo i loňské předání strany mladému politikovi Jordanu Bardellovi, který se ujal vedení po Marine le Pen.

Preference Francouzů jsou poměrně důležité, protože spolu s Němci dodávají do EU nejvíc europoslanců. To, jak se tedy chovají voliči v Německu a Francii, silně ovlivní i budoucí hlasování europarlamentu.

Stále větší počet mladých francouzských voličů se připravuje na hlasování pro pravicové strany v nadcházejících červnových volbách do Evropského parlamentu.

Podle průzkumu agentury Ipsos zveřejněného v úterý 31 procent lidí ve věku 18 až 24 let ve Francii propůjčuje svůj hlas Národnímu sdružení (RN) Jordana Bardelly – protiimigrační straně, která je stále silně ovlivněna bývalou prezidentskou kandidátkou Marine Le Penovou. Další 3 procenta mladých lidí ve Francii podporují pravicovou stranu Reconquête Érica Zemmoura, za niž je hlavní kandidátkou strany Marion Maréchalová, neteř Le Penové….

https://cz24.news/volby-do-eu-mladi-francouzi-voli-proti-bruselu-s-naskokem-u-nich-vede-frakce-id/ 15. března 2024👉 @cz24news

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (70 hlasů)

..na ty Eurovolby skoro těšil. Budeme doufat, ale známe své Pappenheimské :/

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Jan z Husince (Jan Hus) šířil své názory mezi všemi. Je to i na Tobě, Vidláku, i na nás. Je nutné šířit  naše názory i mimo naší komunitu a strhnout masy. Trochu to umí Jindřich. Kurňa spojme se proti zlu f Bohémii! Prrosím, prosím, smutně koukám!!!

Průměrný počet slepic: 4.5 (59 hlasů)

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

14. 3. 2024                     https://protiproud.info/…htm

PROTIPROUD TV vysílá rozhovor šéfredaktora Protiproudu se šéfem PRO Jindřichem Rajchlem, v němž se dostávají k mnoha kontroverzním otázkám, protože doba je právě taková.

Průměrný počet slepic: 4.7 (75 hlasů)

Průměrný počet slepic: 4.7 (55 hlasů)
Trvalý odkaz

Určitě by to mělo jít! Dokud to ještě trochu jde...

Protože zemědělci jsou slušně velká základna! A protože jsou to bojovníci jak bylo a je vidět!

Protože na to naše smutné výročí se sešlo asi 50 lidí! Jak na akci pořádanou Ne základnám, tak na akci KSČM! To je hodně smutné! A při prohlídce "pečkárny" mrazí...

Snad, že byl pátek? Snad, že lhostejnost ke všemu a nezájem o ty co za nás padli v tragickém období naší historie? Snad, že u mladších ročníků už je podávaná tak pokřivená historie, že nechápou?

Ti co se nepoučí z historie, jsou nuceni si ji zopakovat...

 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (65 hlasů)

V pátek 15. března polští farmáři na znamení protestu zablokovali kontrolní stanoviště Chyžné na polsko-slovenské hranici. Na místo protestu přijíždějí traktory.

Podle farmářů, kteří hodlají blokádu udržet do 30. března, se právě po těchto silnicích dostávají do Polska zemědělské produkty z Ukrajiny.

Kromě toho chtějí zemědělci tímto způsobem upozornit na nutnost opustit strategii Green Deal.

Organizátor protestů Paweł Dziubek zase řekl, že zemědělci budou blokovat průjezd kamionů přijíždějících ze Slovenska.

zdroj + foto zde: https://t.me/neCT24/52259

Průměrný počet slepic: 4.8 (52 hlasů)

Zemědělci jsou, zdá se, velká síla a také společný jmenovatel. A to je hodně potřeba, protože ti politici se nám tříští a tříští a naši "hodní a zlí" :-) zemědělci se dokázali stmelit a teď to vypadá, že se nám pospojí i celoevropsky...

A jako bonus blokují dovoz závadných produktů!

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (43 hlasů)

Organizátor protestů Paweł Dziubek zase řekl, že zemědělci budou blokovat průjezd kamionů přijíždějících ze Slovenska.

Zato, jak Vidlák dokládá, dokonce i český národní hrdina Nemo von Hnojník se bojí zveřejnit své pravé jméno.

Průměrný počet slepic: 3 (10 hlasů)

- Historie je poučná, člověk je nepoučitelný.

Průměrný počet slepic: 4.7 (33 hlasů)

Z chyb se člověk učí celý život a když se nepoučí, opakuje je. A bohužel je mnoho těch, kteří to považují asi za zbytečné a myslí si, že s těmi vymytými hlavinkami ví vše nejlépe! Ale bohužel to je trend a úmysl. To nemůže dopadat dobře...

 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)

Protože na to naše smutné výročí se sešlo asi 50 lidí! Jak na akci pořádanou Ne základnám, tak na akci KSČM! To je hodně smutné! ...... Snad, že byl pátek?

Nebylo to pátkem, ale protože se o tom nevědělo. Dověděl jsem se o tom až jsem si to večer tady na "Kydech" přečet. A to už bylo po akci. Když jsem se ptal svého okolí kdo o tom věděl - nikdo. Vědět to dřív bylo by nás o pět víc. Snad příště. Nejen "fejsbůkem" člověk žije.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Dávala jsem sem v pátek ve tři ráno pozvánku:

Pozvánka

k připomenutí německé nacistické okupace

Československa 1939

15. března Václavské náměstí v 15 hodin

Ale vím, že to že probíhají nějaké "naše akce" se leckdy těžko zjišťuje, pokud to není nějaká obří akce s propagací. A ani já jsem si úplně nebyla jistá jak to proběhne.

Informace získávám, dávám to i jako radu:-), na portále magistrátu Prahy. Dáte hledat přehled demonstrací Praha a v tabulce máte den za dnem, kdy si kdo nahlásil akci a jaké místo a čas si rezervoval. Ale je to trochu bez záruky, někdy ta akce pak ani nemusí proběhnout.

Leccos se dá určitě najít i na fejsbůku, ale já nic takového nemám a sociální sítě bojkotuji:-), takže netuším co tam je a není. Ale máte pravdu, škoda že jste nevěděli, mohlo nás být o 5 víc:-).

I prohlídka "pečkárny" s výkladem byla, řekla bych zajímavá, ale spíše řeknu mrazivá...

 

 

 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

„Výmarský trojúhelník“ proti Rusku

Scholz po setkání s Macronem a Tuskem ve formátu „výmarského trojúhelníku“ prohlásil:

Země NATO vytvoří koalici, která bude Ukrajině dodávat dělostřelectvo dlouhého dosahu.

Plánuje se nakoupit pro Ukrajinu ještě více zbraní na celém světovém trhu.

Bude rozšířena výroba vojenského vybavení, a to i s „partnery na Ukrajině“.

Německo, Polsko a Francie „nejsou ve válce s Ruskem“.

Výnosy ze zmrazených ruských aktiv budou součástí nákupu zbraní pro Kyjev.

zdroj:  https://t.me/neCT24/52264
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (35 hlasů)

Další přikládání pod kotel místo mírového jednání? Děsivé...

 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (43 hlasů)
Trvalý odkaz

Při čtení tohoto článku na parlamentkách nemůžu nevzpomenout na komentář pana Štefce o bezpečnostním riziku...

Citace:

Není den, aby v Plzni nebyl nějaký problém s lidmi bez domova, cizinci nebo nepřizpůsobivými. Lidí ze zahraničí je v Plzni několik tisíc, ale přesný počet je neznámý. Stejně tak jako jejich trestní rejstřík doma nebo zdravotní stav.

Právě se dramaticky zvyšujícími se počty nemocných černým kašlem nebo tuberkulózou začíná volat veřejnost po lepší evidenci, která je však vzhledem k bruselským nařízením jen velmi omezená. Po pravdě, starostové menších obcí a měst nemají k ruce takový aparát, jako má krajské město. Nemají vůbec představu, kdo je v jejich katastru. A u lidí, které zastupují pracovní agentury, které v poslední době rychle přesídlily třeba do Polska, to platí dvojnásob.

Bezpečnost!

„O bezpečnosti v Plzni si nedělejme opravdu žádné velké iluze! A rozhodně to není názor pouze můj, ale jak ukazují některé výzkumy, tak obdobný názor sdílí zhruba tři čtvrtiny obyvatel Plzně,“ konstatuje současný krajský a minulý městský zastupitel, bývalý poslanec za KSČM Jiří Valenta.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Drogy-bezdomovci-alkohol-Prosli-jsme-se-po-Plzni-752276

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (45 hlasů)

In reply to by Itkica

Trvalý odkaz

Já se byl podívat v Brně před nádražím, jak sem jezdili pro prachy cigoši z ukrajiny. Ti tuzemští proti nim byli ajnštajni a estéti. Že srali kde to na ně přišlo, to bych i pochopil. Ale že babka honila výrostkovi péro se již mozku vymykalo. Fakt jsem zapochyboval, že jsou to lidi.

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Strašná historka. Tak hlavně, aby sem zase nezačali s létem kočovat. Jsme obohaceni už teď více než potřebujeme!

 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Uběhlo 85 let od zahájení německé okupace II. Republiky a Češi si nechávají psát svá dárcovská jména na drony, které potom Ukrajinci používají k zabíjení nejen ruských vojáků, ale i civilistů a dětí! Po sestřelení dronu jsou trosky analyzovány ruskými orgány a dárci jsou ztotožněni! Hitler by byl dnes na mnohé vymleté Čechy hrdý!

Právě v pátek 15. března uběhlo 85 let od zahájení nacistické okupace tzv. II. Republiky, která byla tímto aktem okupace transformována na Protektorát Čechy a Morava. Je neuvěřitelné, že 85 let poté se někteří Češi opět postavili na stranu nacistických procesů a protiruského řízení, a to způsobem, nad kterým zůstává rozum doslova stát.

Ruská generální prokuratura podle našich informací zahájila stíhání osob, které stojí za českým webem DronyNemesis.cz v souvislosti s několika případy terorismu spáchanými jejich drony na území Ruské federace, ke kterým byly drony z této sbírky prokazatelně použity. Do redakce nás o tom v pátek informovali ruští novináři seznámení s vyšetřováním. Co je ale naprosto neuvěřitelné, to jsou podpisy dárců na těchto dronech, které jsou po sestřelení na území Ruské federace anebo v prostoru Novoruská či Donbasu potom snadným zpětným vodítkem k osobám, které tyto drony zaplatily.

Do redakce jsme byli upozorněni hned na několik profilů českých uživatelů sociálních sítí, kteří se fotografiemi chlubí tím, že po zaslání daru na nákup dronu organizátoři akce “za odměnu” napsali poděkování a jméno dárce na tělo dronu. Jedním z nich je třeba Martin, který se na sociální síti X pochlubil, že daroval peníze na zakoupení dronu a za odměnu si nechal napsat na dron název svého účtu na sociální síti. Reagoval tím na dárkyni, která se také pochlubila darováním peněz na dron.

foto martin

Mezi dárci jsou totiž i Ukrajinci dlouhodobě žijící v Česku. Tak třeba jistá Kristína B. pocházející z Ukrajiny se na síti X pochlubila tím, že na dronu si za odměnu nechala napsat celé své jméno a příjmení. Dívka studuje v Česku a má prý zažádáno o české občanství. Pokud její dron bude v blízké době použít k nějakému teroristickému úderu ukrajinské armády na civilní cíle, bude mít na krku podílnictví na terorismu, ruská generální prokuratura bude mít ulehčenou práci. A Kristína není sama.

kristyna ukrajinka cesi jsou uzasni lide

Nakupují pro ukrajinské teroristy drony a hrdě na ně nechávají psát svá celá jména a další osobní údaje

Podobných lidí jako Martin nebo Kristína jsou stovky, někteří si na drony nechávají psát svá celá jména, jiní zase své zkratky a handle tagy z účtů sociálních sítí, jiní tam dávají své emaily, webové stránky a podobné identifikační znaky. Přitom nikdo z těch dárců absolutně netuší a nemá garantováno, že ty drony budou opravdu použity v souladu se Ženevskou konvencí k bojovým útokům proti vojenským cílům Ruské armády, a ne třeba proti civilním cílům někde uvnitř Ruska, tedy podobně, jako Ukrajinci používají české raketomety RM-70 Vampire k ostřelování civilních cílů v ruském Belgorodu a k zabíjení civilistů a dokonce už i dětí, viz. drastické video níže z našeho nedávného článku [1].

Celou akci DronyNemesis.cz podle informací na webu [2] zaštiťuje náčelník GŠ AČR Gen. Karel Řehka a náčelník Vojenské kanceláře prezidenta republiky, Gen. Radek Hasala. Mezi zakladateli projektu je herec Ondřej Vetchý a rovněž i několik českých žoldáků bojujících na Ukrajině. Jedná se tedy o soukromou sbírku pod záštitou náčelníka GŠ AČR a náčelníka Vojenské kanceláře pod prezidentem Petrem Pavlem. Docela by se dala pochopit sbírka na drony, ale umisťování podpisů dárců a dalších identifikátorů snadno vedoucích ke ztotožnění osob ze strany ruské generální prokuratury je naprosté šílenství a bezpečnostní hrozba pro dané osoby.

Drony z Česka jsou Ukrajinci využívány i útokům na civilní cíle uvnitř Ruska. Teroristické údery vyšetřuje na místě FSB

Pokud některý z těch dronů ve sbírce zabije nějaké dítě nebo nějakou ženu, která šla někam na nákup, tak ten dron se v případě sestřelu dostane do rukou vyšetřovatelů FSB, kteří podle identifikátorů na dronu zjistí, odkud dron pocházel. A pokud jsou na dronu české vzkazy, jména a přezdívky, potom FSB předává tyto důkazy generální prokuratuře v Moskvě, oddělení pro mezinárodní pátrání a pomoc.

Tento útvar potom dohledává osoby po celém světě, tedy osoby, které stojí za dronem, kdo ten dron vyrobil, kdo ho zaplatil atd. Umisťovat své podpisy a celá jména a příjmení na zbraně, které někoho zabíjejí ve válce, je vrcholem nejvyšší debility a idiocie, protože pokud na takové zařízení dáte svůj dohledatelný podpis, potom za několik let se vám může stát, že někdo se vám pomstí a třeba vás vyhodí do povětří i s vaším autem.

video: Vetchý+Řehka drony sbírka pro Ukrajinu:
https://www.youtube.com/watch?v=6FiL46e3sPA

Někdo se totiž bude chtít třeba pomstít za smrt svého malého dítěte, které jste mu zabili na Donbasu, tedy ne vy osobně, ale dronem, který jste zaplatili a poslali Ukrajincům i se svým podpisem. A ti Ukrajinci potom dron použili k páchání teroru na tržnici v Doněcku nebo v Belgorodu, případně v nějakém jiném ruském městě. Naprosto nemám slov pro lidi, kteří nejen podporují ukronacistický teroristický režim, ale ještě na zbraně, které pro tento režim nakupují, umísťují svá celá jména, asi v naivním domnění, že ruská generální prokuratura a její útvar cíleného pátrání neumí česky.

Po 85 letech se nacismus a fašistické procesy vrátily do ČR

Takhle daleko jsme se jako národ dostali po 85 letech od okupace II. Republiky nacistickou armádou. Taková dlouhá doba přece musela vymýtit veškeré stopy fašismu a nacismu, pomyslel by si člověk. Ale ono je to přesně naopak. Právě proto, že už uběhly více než 4 generace, tak skoro všichni na nacismus a fašismus zapomněli, resp. zapomněli na to, jak se ten fašismus a nacismus poznají a jaké mají projevy. Přesně na to se zapomnělo.

foto - Snímek webu DronyNemesis.cz

Pálení knih, zavírání lidí za demonstrace a jiné názory, udávání, dělení populace na ty kteří jsou pro válku a na ty, které je třeba nejprve zablokovat, potom izolovat, potom internovat a nakonec zlikvidovat. Válka je mír a mír je válka. Dobro je zlo a zlo je dobro. Najednou politici nechtějí mír, ale volají do války a plánují válku. A proč tu válku chtějí?

Protože je znovu namířena proti Rusku a protože znovu se chystá tažení na Rusko. Chystají se kontingenty zemí NATO k nasunutí na Ukrajinu. A málokdo si uvědomuje, že až ta válka skončí, ruská prokuratura bude hromadně pátrat po těch, kteří podporovali a financovali ukrajinský terorismus. Je to jen otázka času. Pokud někdo umisťuje na drony svá jména, je to velmi prozaické. Proč?

Až skončí válka, přijde dárcům “zúčtování” za drony od ruské prokuratury

Protože ještě jedna skupina osob dělá totéž, že na zbraně a bomby hrdě lepí své podpisy, značky a loga. Ano, teroristické skupiny! Ty totiž chtějí, aby se vědělo, kdo zabíjel. A je neuvěřitelné, že po 85 letech od okupace nacisty najednou máme Čechy, kteří lepí své podpisy na ukronacistické drony, které rozsévají teror v ruských městech mezi civilisty.

Kde se to proboha v těch Češích bere? Odkud se to vzalo? Nebo to máme celou dobu v sobě a pouze komunisté v Československu s pomocí SSSR to utlumovali po roce 1945? Pro podporu terorismu nesmíme mít žádná slova omluvy! Slušní Češi odmítající válku a podporující mír a spolupráci mezi národy v Evropě, včetně Ruska, odsuzují vyzbrojování Ukrajiny, která po selhání loňské ofenzívy se uchýlila k páchání terorismu proti civilním cílům v Rusku.

zabite dite v kocarku

Nejen donátoři, ale i organizátoři sbírky moc dobře vědí, k čemu Ukrajinci zneužívají jejich drony. A pokud to nevědí, pokud nejsou informovaní, pokud sledují jen hnojomety českých mainstreamových médií a neví, jaký teror Ukrajinci s jejich drony provádí na civilních cílech v Rusku, tak je to zkrátka neomlouvá. Uběhlo 85 let od nacistické okupace II. Republiky a najednou vlastní národ nepoznáváme.

Najednou vidíme, že ti nacisté jsou zpátky. Znovu vyrůstají noví a s nacisty kolaborující vlajkaři, kteří vyvěšují vlajky a prapory různě po budovách v Praze [3], znovu mládežníci přispívají na válečné úsilí proti Rusku, znovu se dělají sbírky na válečné úsilí a ozbrojené síly, jenom už ne německé, ale ukrajinské armády. Historie nevzniká nanovo, historie se prostě jen opakuje. Mění se úbory a rekvizity, ale procesy řízení se prostě vrací a opakují se. Už znovu žijeme v éře nacismu a fašistických procesů řízení.

-VK- Šéfredaktor AE News

zdroj:
https://aeronet.news/ubehlo-85-let-od-zahajeni-nemecke-okupace-ii-republiky-a-cesi-si-nechavaji-psat-sva-darcovska-jmena-na-drony-ktere-potom-ukrajinci-pouzivaji-k-zabijeni-nejen-ruskych-vojaku-ale-i-civilistu-a-deti/

Průměrný počet slepic: 4.7 (68 hlasů)

Úájincům na linii dotyku pomůžou leda jako oko. I to je sice důležité, ale Rusové je snad údajně ničí elektronickou clonou. Ještě bych Ondrovi navrhnul vybrat peníze na bojové elektrovozy Tesla v pouštní kamufláži. Za blbost se platí.

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

za Ondrovu blbost můžeme zaplatit všichni bez rozdílu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4.8 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

Jedna věta z Vidlákova článku: "...  oni vědí, že jim hrozí mnohem horší konec, než Topolánkovi, Nečasovi či Kalouskovi...."

A v dnešním MAP1940 je další zajímavá věta:  "....  prezident Lotyšska bude viset! Rusko včera vydalo dosud  nejostřejší prohlášení od začátku války, a varovalo, že všechny  své nepřátele podrobí tzv. Charkovskému procesu  z prosince 1943 – tedy veřejné popravě!"

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

no vzhledem k tomu, že je Medvěděv slouha americké elity a podpindosník jako řemen, tato jeho prohlášení budou jen těžko realizována. Spíše mají světovou veřejnost utvrdit, že Rusové jsou zvěř, kterou je třeba likvidovat.

Průměrný počet slepic: 3.5 (21 hlas)
Trvalý odkaz

15.březen je jedním nejsmutnějších dní v historii našeho samostatného státu. V roce 1939 znamenal počátek okupace, která tehdy překvapila i naše vedení státu. Až na pár výjimek se Němcům nikdo nepostavil a v těžké situaci byl i tehdejší prezident Emil Hácha, později tak nenáviděný. Němci se velmi rychle začali chovat jako doma a likvidovali jakékoliv náznaky odporu. Výsledkem okupace byli desítky tisíc mrtvých, často zbytečné masakry a popravy pro výstrahu. Němci ukradli vše cenné a ukázali, jak moc Slovany po dlouhá století nenávidí.

  Historická nesnášenlivost mezi Slovany a Germány zapříčinila v minulém tisíciletí mnoho válek, šarvátek a problémů. My, jakožto Západní Slované, jsme na germánskou nabubřelost a sveřepost naráželi společně s Poláky nejčastěji. Občas se nám podařilo vyhrát, jindy nás sešrotovali a výsledkem bylo obsazování okrajových oblastí Čech a Moravy. Sudetští Němci se v letech okupace logicky přidali ke krajanům a samozřejmě za to na konci války nesli oprávněně zodpovědnost. Osvobozením převážně Rudou armádou v květnu 1945 a vyhoštěním Sudeťáků jsme se po velmi dlouhé době a na krátký čas Germánů na našem území zbavili. Jejich vliv na již samostatnou Českou republiku se však brzy po tzv. Sametové revoluci vrátil a díky našim novým elitám se postupně změnil na závislost. Rozhodně ekonomickou, u mnohých bohužel i morální a ideologickou.

  Společenské změny v Evropě ukazují, že Němci se na rozdíl od Sovětského svazu příliš od 2.světové války nezměnili. Přestože byli poraženi na hlavu, Američané se spojenci postavili na troskách válečného průmyslu nové silné Západní Německo.  Je třeba připomenout, že Spojené státy nemusely obnovovat své poškozené hospodářství, naopak vydělávaly na obnově ,,své“ části Německa. Francie a Velká Británie se z území zbylém po Hitlerovi poměrně rychle stáhnuli a vliv si ponechali USA. Vývoj průmyslu byl rychlý a z nových továren vycházely moderní produkty. Nacistické barvy byly přemalovány a z rodin bývalých nacistů vznikla nová evropská šlechta. Příbuzenské vztahy k fašistickým zločincům má řada současných německých politiků, podnikatelů i dalších osobností. To nic nemění na tom, že k nim vzhlíží ti naši, kteří ignorují historické události.

  Došli jsme tak daleko, že podlézáme bývalým uzurpátorům a okupantům, kterým byl často za mrzký peníz odprodán majetek vzniklý po 2.světové válce za socialismu a postavený na tom, co tu vzniklo za 1.republiky. Český generálprezident Pavel v den výročí okupace navštívil jako první  hlava státu od porážky nacistů Německo a ukázal svou bezcharakternost.  Zároveň posíláme ukrajinským pohrobkům nacismu nejdříve se podílejícím na genocidě Rusů, později proti nim válčícím na Východní Ukrajině, zbraně a munici. Proti těm Rusům, kteří v boji proti fašismu ztratili 20 milionů lidí, měli Němce před branami hlavního města a později po jejich odražení jen tak mimochodem osvobodili většinu Československa. Nenávist ke komunisty vedenému Sovětskému svazu, byť nás osvobodil a  dokázal nás izolovat od Západu 4 desetiletí (ani to nebylo podmínkou, Gottwalda jsme si tu vypěstovali sami), se přenesla na Rusko. A nejintenzívněji v době, kdy současné Rusko s bývalým Sovětským svazem už má možná společného méně, než současné Německo s tím nacistickým.

  Západ přinutil Rusy k modernizaci přístupu k zbytku světa. Vladimír Putin uklidil nepořádek vzniklý za Gorbačova a Jelcina. Stal se světovou osobností, která pravděpodobně zůstane nadále v čele ekonomicky i mocensky rostoucí Ruské federace po další volební období. Má doma obrovskou podporu a musí se smát, když se dozvěděl, že ho státy EU neuznají za prezidenta v případě dalšího zvolení. Rusko Evropskou unii nepotřebuje, EU se bez Ruské federace utopí ve vlastní nicotnosti. Včetně nás, a to díky zaprodancům z naší politické scény. Francie, Německo a Polsko se dohodnuly zásobovat Ukrajinu municí dlouhého doletu, budou se tedy podílet společně s námi díky iniciativě Petra Pavla shánějícího dělostřeleckou munici po celém světě na zabíjení potomků osvoboditelů Evropy od německých fašistů a okupantů Československa, paradoxně i Polska a Francie.

  Je třeba si připomenout, že zároveň probíhá ukrajinizace,  Západem vykradené České republiky. A tím roste podpora nacismu. Kdysi část české šlechty kolaborovala s Germány, později české elity vzhlížely k Vídni, za 2.světové války se rodina Havlů a plno dalších elitářů sžívali s okupanty, po roku 1989 byly Němcům předány Škoda Mladá Boleslav a plno dalších podniků. Především Germáni obsadili náš trh s potravinami, bohužel nekvalitními a předraženými, naváželi k nám odpad naše závislost na nich je katastrofální a fatální. Viz ceny elektrické energie a plynu navázané na německý trh. Jsme nepoučitelní a bohužel máme opět v čele další kolaboranty. Stali jsme se německou kolonií a rozdíl od okupace je sice patrný, ovšem snadno smazatelný. Už tu chybí jen cizí vojáci s velkými pravomocemi. V českých rukách už toho moc nezbylo. A vzhledem k stále větší frekvenci úvah o mobilizaci a tažení proti Rusům lze konstatovat, že se ten rozdíl pomalu zmenšuje.

  Dnes probíhají v Rusku prezidentské volby a věříme, že po jejich konci budeme moct popřát Vladimírovi Putinovi k vítězství. To samé bychom přáli Donaldu Trumpovi v blížících se volbách v USA. Konečně by poté mohlo dojít k setkání dvou konstruktivních prezidentů velmocí ovlivňujících dění na celém světě. Ne, nemyslíme si, že by to ihned ovlivnilo dění u nás, Fialy, Pětikoalice, liberálů a Babiše se budeme muset zbavit sami stejně, jako poslat do Bruselu lidi ochotné bojovat za Českou republiku a normální svět. V tom nám nikdo nepomůže. Ale zabránit válce mohou jen inteligentní velcí hráči. Tím Putin je a budeme li mít štěstí, Biden se k dalším škodám už nedostane. V Rusku je asi jasno, v USA to bude ještě boj.

Jindřich Kulhavý

Průměrný počet slepic: 4.8 (36 hlasů)
Trvalý odkaz

Pročetl jsem diskusní příspěvky zde, jsou rozmanité. To musím uznat. Některé se dokonce vztahují k Vidlákovým článkům. Některé nikoliv. Některé přinášejí informace, některé něco jiného. Píše se často o nespokojenosti s politiky. Ale výměna jak se zdá není snadná.  Možná je. Na  Slovensku to voliči dokázali vyřešit.  Nevzpomínám si, zda dělali také protesty? Vyřešili svou situaci hromadou hnoje rozsypanou po Bratislavě? Nebo pochopili, kdo je Leader, kterého potřebují a zvolili si ho? Kudy vede schůdná cesta k cíli? Je nějaká schůdná i pro nás? Čtu, že se bouří lidé v mnoha státech, že se politici obávají, že procházejí uličkou hanby. Několikrát jsem zaznamenal domněnku či tvrzení, že naši i evropští politici dostávají strach. Ale podle toho jak rychle zavádějí do praxe vše co jejich zámořští páni nařídili, tak to na moc velký strach nevypadá. Zvolený postup protestujících je jasný. Ale zatím bezvýsledný. Vládní postup je také jasný. A výsledky má prokazatelné. I protestující uznávají, že vláda prosadí co jí napadne. Pořád platí, že není důležitý postup, důležitý je výsledek.

Zatím jsem nikde v EU nenašel informaci o tom, že výsledek protestujících se dostavil proto a proto. Někde se protestujícím možná podařilo to co nosí na transparentech uskutečnit. Kde že to bylo ? Kdo to ví? A opravdu to vydrželo?  Prý rozhodují volby, ale stává se často, že vítěz voleb je nějakou fintou odstaven, sedí v opozici, rozčiluje se a nevládne. Podívejme se do dnešního Nizozemska. Je to tam jako přes kopírák. Stejně to vypadá i u nás. Víme jak dopadly parlamentní volby, senátní volby, prezidentské volby. A  dočkali jsme se, že přes veškerou snahu protestujících, vláda nerušeně jede v prosazování svých vizí stále dopředu. Blyštivý Péťa se bude blyštit v Bílém domě. Je to světový politik a nelepší premiér bez důvěry.

Za týden budeme mít možnost protestovat na Václavském náměstí. Tak uvidíme jak se předvedeme, kdo nám bude vadit, kdo z nás kvůli tomu nepřijde? Najdeme svého Leadra tam, nebo někde jinde, až někdy jindy, nebo ho nenajdeme vůbec?

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

Totalita? Ano. Proč? Protože to v čem žijeme není demokracie. Demokarie alias vláda lidu by vykopla Fialu a jeho melody boys už dávno. Jedině změna politického systému přinese výsledek. Špatné auto nebude jezdit líp výměnou řidiče, odejde tenhle Fiala, přijde nový (jednoho Fialu už jsme měli, jmenoval se Sobotka). Jaká změna? V podstatě jednoduchá: dal jsem důvěru volbou, můžu si důvěru vzít zpět a to kdykoliv. Stejně jako v soukromé akciovce.

Průměrný počet slepic: 4.9 (19 hlasů)

108+PePa+ÚS.

Už před 30 lety o tom zpíval Karel Kryl. Dnes by ho kavárníci ukamenovali.

https://www.youtube.com/watch?v=_1qqFvEQ42o

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

+ Senát

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

- oslavil prezident - agent Pávek 107 s nacisty v Německu. Macinka z IVK zuří: Jednoduchý člověk. 15. března se tam nejezdí!

Prezident Petr Pavel se v pátek v Drážďanech setkal se saským premiérem Michaelem Kretschmerem. Oba si pochvalovali, že setkání proběhlo v den 85. výročí okupace zbytku Československa nacistickým Německem, protože „je to ukázka velké důvěry“. Petr Macinka z Institutu Václava Klause je ale přesvědčen, že 15. března by český prezident do Německa opravdu jezdit neměl a kdo to tak necítí, „je jednoduchý člověk“.

Pavel dnes v saské metropoli otevíral s premiérem Kretschmerem výstavu svatovítského pokladu. Podle Kretschmera „je to ukázka velké důvěry“, že český prezident navštívil Německo v den 85. výročí, kdy začala nacistická okupace.

Tomuto datu neupírám symboliku, kterou má, je však důležité zúročit historické zkušenosti. Vzhledem k času už toto datum nemá tak emotivní náboj a jsme rádi, že jsme se přes to dokázali přenést a společně pracovat pro lepší budoucnost,“ řekl Pavel s tím, že česko-německé vztahy mají za sebou světlá i temná období. „Dnes můžeme s klidem říct, že jsme přátelé a že si rozumíme,“ dodal Pavel podle informací ČTK.

Pavel a Kretschmer se shodli, že Západ musí nadále podporovat Ukrajinu a že ruskému agresorovi nelze ustupovat. Právě v den, kdy Hitler vstoupil do Prahy, je podle Kretschmera paralelou k dnešní situaci na Ukrajině. „Stejně jako se nacistický režim nespokojil s pohlcením Československa, tak se ani ostatní zločinci nespokojí s jedním zločinem. Dnešní historické datum napovídá, že je nutné jednat silou proti těm, kteří se snaží na úkor ostatních rozšířit své hranice,“ uvedl saský premiér.

Petr Macinka z Institutu Václava Klause ale Pavlovu návštěvu v Německu v tento výroční den kritizuje. „Jediný český prezident, který 15. března navštívil Německo, byl až do dnešního dne Emil Hácha…“ uvedl Macinka s tím, že 15. března v Berlíně pod nátlakem podepsal obsazení Československa tehdejší prezident Emil Hácha.

Komentátor Jindřich Šídlo Macinkovi oponuje, že v tento den se státníci obou zemí setkávají už od 90. let. „A německý prezident navštívil 15. března Prahu už v roce 1990,“ uvedl Šídlo.

V tomto případě bych na symetričnost zrovna nehleděl. Bylo úžasné gesto, když Weizsäcker na pozvání V. Havla 15. 3. 1990 přijel do Prahy a omluvil se. Ale jezdit zrovna v tento den tam? To je docela jako kdyby izraelský prezident navštívil Německo v den výročí Křišťálové noci,“ hledal srovnání Macinka.

Petr Pavel je podle Macinky asi jednoduchý člověk, když si toto neuvědomil. „15. března se do Německa prostě nejezdí…Prostě ne. Pokud to prezident Pavel necítí, pak bude poněkud jednoduchý člověk,“ dodal Macinka. 16. března 2024 👉 @cz24news

------------------------------------------------------------------------------

Jediný český prezident, který 15. března navštívil Německo, byl až do včerejšího dne Emil Hácha…

@neCT24

 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

Prezident Emil Hácha ale našincum pomáhal třeba tím, že je dostával z koncentráku. Ten současný je obyčejný kolaborant a špína, co ty životy ohrožuje. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

No pokud jde o to, kdo je nejhorší, tak stosedmička jasně vede, protože něco takového v naší historii ještě nebylo. Dělají si, co chtějí a národ berou jako rukojmí.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

(i když Fiala má asi tlustší). Opravdu neznám nikoho ve svém okolí, kdo by byl schopen takového plivance obětem, umučeným lidem, dne 15 března. Teď už vím proč se stal prezidentem. ČR

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Neskutečný plivanec za jejich statečnost, čest, utrpení!!! Odporné

 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Krátce.

Včera jsem na sorošznamu zaregistrovala článek jak se má sejít toho dne výročí v Sasku. A hned tam byl dovětek, že datum nebylo úmyslem, že se to tak přihodilo, že to tak vyšlo. Takže pohádky ovčí babičky. Macinka to dnes okomentoval vcelku výstižně  "jednoduchý člověk"

 

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

všem zdejším putinofilům k zvolení nového prezidenta na jeho cca 15. období. Bylo to sice velice napínavé, ale nakonec to dal.

Průměrný počet slepic: 2.1 (14 hlasů)

Díky za gratulaci od Tebe to zvlášť potěší. A až opět zvolí Ursulu von der Leyenovou. Nezapomenu Ti gratulovat. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Šlo by to i jindy, ale ve středu ať to jde hlavně do Prahy a na hranice. Producírování po okresních městech v době mimo dopravní špičku je nanic. Napadl mě dobrý gól, blokační průvod mezi půl druhou a půl třetí na trase Třebíč - Dukovany, ať si molekuly (zaměstnanci elektrárny) užijí.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Souhlas s Prahou. Přece jen  tady má akce větší váhu než v těch okresních městech. Těch by si ani nevšimli! Ale, když mají před Strakovkou hnůj za dvě miliardy (fialové kecy), to nevymlčí:-)

 

 

Zatím bez slepic