Velmi flexibilní… kolaboranti? Nebo co to vlastně je

Autor

Přátelé a kolegové, jak se to stalo, že najednou už migrace není přínosem? A obzvlášť ne ta muslimská? Jak se to stalo, že pravdomluvná mééédia začala najednou refereovat o německých a francouzských školách, kde se znásilňuje, kam se bojí i učitelé? Kde se najednou vzalo, že bez jakéhokoliv zardění referují o tom, že takové poměry už dávno zevšedněly, to znamená, že musely trvat roky, ne-li desetiletí?

Není to tak dávno, co uvědomělá lliberální mládež (s Lipánkem v čele) řvala, že mají mnohem větší strach z Okamury, než z Islámského státu. Není to tak dávno, co dnešní lídr eurokandidátky SPD řval, že nechce být zvolen pět procenty českých fašistů (a tehdy tím myslel právě našeho Samuraje), protože migrace je pravicově prospěšná věc… potřebujeme obsadit ty pracovní místa, ne?

Já samozřejmě vím, že přišel velmi povedený útok Hamásu na Izrael… tak dokonalý, že leckdo přemýšlí, jestli jeho dokonalosti nepomohla nějaká izraelská tajná služba, či tak něco… ale každopádně najednou byl přínosům migrace konec a všichni udělali tak rychlý coming out, že nás to vlastně všechny minulo.

Jeden den ještě Řeporyjec Novotný urážel všechny, kteří bojovali proti muslimskému přistěhovalectví a neměl dost pohrdání pro Martina Konvičku a druhý den už psal na sociálních sítích, že je také protimigrační a protimuslimský. Akorát geny prostě nevychčiješ a hned označil Gazany za opice, které je zapotřebí vybombardovat. Policie samozřejmě neudělala nic… Teď už se muslimy urážet může, minimálně ve stejném rozsahu, v jakém se může mluvit o všeobecně prospěšném zabíjení Rusů.

Ale všimněte si, ze dne na den všichni umělci, novináři, neziskovkáři… všichni přepnuli. Bylo to tak hladké a rychlé, že k takovému Rakušanovi to ještě úplně nedolehlo (protože politici žijí ve vlastní bublině) a ten ještě několik dní i týdnů mluvil o skvělém migračním paktu. Teď už mlčí a snaží se, aby se na jeho podíl co nejrychleji zapomnělo.

Jeden den jsme byli všichni xenofobové a fašisti a druhý den už Petr Mach mohl klidně vstoupit do SPD… Já teď vlastně přemýšlím, jestli bude mít Okamura vůbec nějakou práci, když teď jsou už všichni protimigrační a protimuslimští. Zeptejte se kteréhokoliv politika v kterékoliv straně na jeho názor k přínosům migrace a zjistíte, že úplně všichni už to vidí navlas stejně jako Tomio (který je dál samozřejmě xenofob a fašista, i když věděl o deset let dřív, jak to dopadne) a budou vám zcela vážně a upřímně tvrdit, že takový názor měli vždycky. Koneckonců, Lipánek se zorientoval tak rychle, že byl v Izraeli jako jeden z prvních…

Vždyť to bylo vlastně hrozně snadné. Deset let tady mluvíme o nebezpečí, které plyne z přistěhovalectví naprosto nekompatibilní civilizace, deset let se bodá noži, vystřílelo se Charlie Hebdo, jezdily vraždící kamiony… a internetové blbky řvaly, že se nebojí muslimů, ale bojí se čecháčků. Je úplně jedno, jak sme o tom psali. Jestli emočně zabarveně, jako to dělám já, nebo naprosto logicky a chladně, jako to dělal Marian Kechlibar… Bylo to jako mluvit do zdi… Před válkou na Ukrajině bych byl stejný dezinformátor a kolaborant, protože bych mluvil o tom, že neděláme dobře, když sem pouštíme ty lodě z Afriky. Prostě mocní vysílali signály, že migrace je přínos a libtardi řvali, že je to přínos. Mocní si uvědomili, že je to jinak…

… a najednou šup… všechno je jinak. Jo, bylo to velké probuzení… několikanásobné. Hamás jaksi nerozlišoval mezi židy a liberály, střílel do všeho, co se pohnulo. Vzápětí se zjistilo, že jsme se od ruských zdrojů odstřihli a dali klíče od energetické bezpečnosti do rukou diktátorům, proti kterým je Putin slabý odvar. Ukázalo se, jak důležitá dopravní tepna je Rudé moře. Ukázalo se, že ani Spojené státy nemají na to, aby udržovaly dvě války naráz.

U nás se nemuselo stát vůbec nic. Nemuseli jsme kvůli tomu nikoho popravit, nemuseli jsme udělat státní převrat, nemuseli jsme dělat dny hněvu, obešlo se to bez jediné demonstrace, dokonce se to obešlo bez jediného teroristického útoku. Stačilo, že se liberální ovce podívaly na televizi, která začala dávat něco jiného. A my, alternativní, tu prý podléháme lžím a dezinformacím. Tak určitě… To libtardi deset let poslouchali lži, ale úplně hladce přepnuli, jakmile jim to jejich oblíbení pravdomluvní novináři naservírovali. Doublething funguje. Viděli jsme to na vlastní oči. Najednou jsme odjakživa ve válce s muslimským světem.

Ne, to není nový fenomén. Na vlastní oči jsem teď viděl to, co jsem v roce 89 ještě nepochopil, protože mi bylo osm. Viděl jsem takovou soft verzi, jak byli všichni se Sovětským svazem na věčné časy a pak jim stačil týden na to, aby z nich byli přesvědčení kapitalisti. Nikoho nebylo zapotřebí zavřít, nevytekla ani kapka krve… lusknutím prstů bylo po všem. Stačilo, aby Československá televize začala jinak vysílat. Najednou byli všichni disidenti a ti skuteční chartisté byli v tu ránu „bez práce.“ Teď dělají hladovky, protože nemají důchody. Jasně že nemají… komunističtí funkcionáři celý život pracovali a pracovali i po roce 90. Jen už prostě byli kapitalisté, co za komunismu tak strašně trpěli, že se skuteční bojovníci proti režimu vlastně vůbec nedostali k lizu.

Kolik já slyšel historek, jak byli evangelíci v Miroslavi utiskovaní a u toho mi ukazovali rodinná alba fotografií, jak nesou na Spartakiádě vlajku, jak obdrželi vysokoškolský diplom, který obsahoval i úspěšně složenou zkoušku z marxismu-leninismu… Flexibilita to byla. Neskutečná celonárodní flexibilita.

To samé bude i s Ruskem… obzvlášť, jestli Putin ještě neřekl poslední slovo a chystá si na závěr této války něco působivého. My, proruští kolaboranti a dezinformátoři budeme ze dne na den bez práce. Najednou budou všichni protievropští a vždycky obdivovali Rusko, jak bojuje za svojí suverenitu. Všichni ti, kteří se teď starají, aby ani trochu nevypadali prorusky a bojí se jakkoliv špitnout o Rusku, ti udělají tak rychlý coming out, že si toho vlastně ani nevšimneme.

I tentokrát se to obejde bez násilných změn režimu či vlády… Možná dokonce se to obejde i bez změn jednotlivých postav. Možná se maličko přetrasformují politické strany, ale nejspíš ani nebudou muset. Obejde se to bez demonstrací, bez poprav, bez výměny soudců… ba i Čermák s Tušlem zůstanou pěkně v lochu, protože si na ně vzpomene jen Petra Rédová, která jim píše dopisy.

Řeporyjec Novotný je dokonalou ukázkou. Nejdřív byl vítač, pak zjistil že tudy cesta ke korytu nevede a tak se stal odmítačem. A aby zakryl vlastní (velmi atrofované) svědomí, tak ukázal horlivost a hned z muslimů udělal opice určené k vybombardování. Začal proti muslimům bojovat přesně ve chvíli, kdy to přestalo být nebezpečné. Stejně jako se v roce 1990 vyrojili komunistobijci, protože už jim za to nic nehrozilo. Onen místokurátor, který mě v kostele označil za proruského kolaboranta, ten je přesně z tohoto kadlubu. Dnešní horlivostí umlčuje obtížené svědomí z minulosti. Každý, kdo po pětatřiceti letech od Plyšáku bojuje proti komunistům, je prostě jen velmi flexibilní kolaborant s kýmkoliv. Uvidíte zanedlouho.

Stejné to bude s grýndýlem i celou EU.

Aby se tak stalo, vlastně postačí jen událost, srovnatelná s útokem Hamásu… K takovým událostem jsme velice blízko. Jen tak namátkou:

Pořádný blackoutek v Německu…

Vyhlášení emirátu ve Francii…

Výhra Trumpa ve volbách a třeba odchod USA z NATO…

Náhlá a nečekaně hladká ruská ofenzíva…

Plnotučná válka na blízkém východě…

Čínská invaze na Taiwan…

Další konsolidační balíček…

Ještě jedna návštěva Fialy v televizi… tady nemohu jinak, než pogratulovat Andreji Babišovi. Fiala mu v duelu na Nově zařídil první jednobarevnou vládu v této zemi. Ještě půl roku a zařídí mu i ústavní většinu. Andrej si to jen nesmí sám pokazit.

Flexibilita, vole! Flexibilita. Teď jste ji viděli v přímém přenosu. Vlastně stačí jen změnit vysílání na Krkavčích horách a všichni libtardi z fleku přepnou z války s Eastasií na válku s Oceánií. Tohle je tak efektivní a dobře udělaný systém, že ho využijí i naši budoucí protektoři, nebo, nedej Bože, i domácí páni.

Ale vlastně, co se divím. Příprava se ukázala už v prezidentské volbě. Tam také byli všichni třicet let tak strašně protikomunističtí, aby si pak úplně hladce zvolili rozvědčíka a ještě byli překvapení, že to někomu přijde poněkud chucpe. Ve schopnosti vystihnout, odkud vítr fouká, jsou libtardi naprosto nepřekonatelní. Měli bychom jim vymyslet nějaký univerzálnější název, liberalismu je pomalu konec, za rok či dva se už budou jmenovat zase úplně jinak.

A já se jdu smířit s tím, že to jednoho dne přijde a v tu ránu budou všichni tam v Práglu říkat to, co já říkám teď… a z fleku se zapomene, že tady už šest let burcuju a píšu. Měl bych si začít nacvičovat hladovku před Strakovkou… a nebo si včas zajistit místo u politického koryta…

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (408 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

obyčejné hlupáky, ti přesně takhle lavírují. Pan Robejšek to říká kulantněji- totiž, že nám vládnou "druhořadé elity" :-) .

Průměrný počet slepic: 4.6 (96 hlasů)
Trvalý odkaz

Já bych liberalisty nazvala tatrmany. Tatrmanisti a pimprlové divadlo je pro ně trefný výraz. A bude mě velmi zajímat, co budou říkat na srazu pak naši přátelé, kteří nás s přítelem před několika dny kvůli Ukrajině nesmyslně označili za proruské obhájce fašismu. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (67 hlasů)

----------------------------------------

Záměrem mnoha našich počinů

je rozčílit lidi do té míry,

aby alespoň na chvíli zpochybnili

své prostředí a něco s tím udělali.

Dokud to prostředí nevnímají,

neudělaj nic pro to, aby ho změnili.

Ale něco se s tím udělat musí

než Amerika zhltne celej svět

a podělá ho.“

Frank Zappa v r. 1969

(Zappa už tehdy věděl, co nám dochází až dnes)

Průměrný počet slepic: 4.8 (73 hlasů)

že fašismus vymysleli italští židé, aby jim dělníci nelezli do komunistické strany. To že se to pak proti židům ve finále obrátilo, byla jen taková karma.

 

Stejně dopadnou ukrajinci. Tak dlouho vyvolávali démona fašismu, až skončí všichni rozsekaný na frontě

Průměrný počet slepic: 4.6 (53 hlasů)

na něm bylo spousta věcí dobrých

Průměrný počet slepic: 2.8 (5 hlasů)

víry v něco, co nemohli/nestihli  ověřit. Nečekejte ale včelko Mayo zadostiučinění. Nakonec - Vy se bez něj docela dobře obejdete. Nepřipadáte mi jako člověk z klapkami na očích. Ale nesmějte se jim, oni budu (ti poctivější) cítit spíše stud, že se nechali tak snadno ošálit.

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

Nečekám, oni si to takoví lidé vždycky nějak zdůvodní, aby nevypadali trapně - třeba že to mysleli jinak, nebo že jsem si to špatně vyložila... :-)

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)
Trvalý odkaz

EU chce dát 50 miliard EUR Ukrajině na pokračování prohrané války. 17 miliard napřímo a 33 miliard v půjčkách, které bude muset splatit včetně úroků.

Viktor Orbán to odmítl. A to přesto, že mu EU vyplatila minulý týden 10,2 miliardy EUR. Stálo ho to jen to, že odešel na kafe v momentě, kdy se hlasovalo o zahájení přístupových rozhovorů s Ukrajinou. Což samo o sobě ještě vůbec nic neznamená, neboť s takovým Tureckem už se jedná asi 60 let.

Charles Michel na Orbánovo veto reagoval tak, že Ukrajina stejně peníze dostane a že Orbána obejde tím, že zbylých 26 zemí poskytne Ukrajině finanční injekci na tzv. bilaterální bázi.

S čímž samozřejmě bude Petr Fiala nadšeně souhlasit.

Výsledkem je, že Orbán odchází s 10,2 miliardy v plusu a my s více než miliardou v mínusu.

A to jen za to, že slepě a zcela bezmezně podporujeme nový typ pračky značky Zelenskyj s marketingovým sloganem "Vypere peníze dočista dočista!"  (FB J. Rajchla)

Průměrný počet slepic: 4.9 (116 hlasů)

Kurva , je tohle normální?!!!

Průměrný počet slepic: 4.9 (35 hlasů)

to pro Orbána není. EK chce aktivovat článek 7 a odejmout Maďarsku hlasovací právo, takže i právo veta. Pokud jim to projde, žádný stát už si netroufne ani pípnout.

Průměrný počet slepic: 4.1 (14 hlasů)

protože Maďarsko není jediný "rebelant". Na vystoupení z EU není potřeba ani souhlas ostatních států. A možná to bude nakažlivé.

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

cituji: Měli bychom jim vymyslet nějaký univerzálnější název, liberalismu je pomalu konec, za rok či dva se už budou jmenovat zase úplně jinak.

Korouhvička jako pojmenování je pro ně příliš přívětivé. Korouhvička na věži se také otáčí podle směru větrů.

Mě však připomínají verš v písni Karla Kryla:  Na korouhvi státu ční emblém s gilotinou...

Ne všichni Převlékači kabátu jsou totiž Korouhvisté. 

Dnešní Milioni chvilek pro cokoliv ve svém věku ještě ani mestihli převléknout kabát ani mikinu či svetr. 

To je teprve čeká. Jedna z chvilek, jak píše pan Vidlák, právě nastala toho 7. října v Palestině.

Korouhev multikulturalismu se poněkud otáčí proti těm vítačům a půlměsíčníkům. 

Řeknou jim jejich ministři vniter, kolik těch džihádistů, kteří podříznou kozla stejně hladce jako souseda, za posledních 10 - 15 let ubytovali v jejich obci, městě, zemi, státu? 

Naše policie s armádou je 1% dospělých obyvatel. Ozbrojených myslivců je desetkrát víc než vojáků.

Kolik je to procent v Německu? A kolik ve Francii? 

Perun s námi!

Průměrný počet slepic: 4.8 (59 hlasů)
Trvalý odkaz


Musím připomenout: Já říkal, že mein stream je pro masy rozhodující!
K obracení kabátů: Zažil jsem už dvě, na to třetí se docela těším. 
Cože se to vlastně děje?  Realita dobíhá ideologii.

 

A ještě poznámka: Kolaboranti to nejsou. Collaborare = spolupracovat. Až začnou jezdit do Moskvy a rušit  "sankce", teprve tehdy to budou kolaboranti.

Průměrný počet slepic: 4.7 (56 hlasů)

A oni nespolupracují s NATO, USA nebo EU? Nebo do kolaborace se počítá jen Rusko?

Průměrný počet slepic: 4.7 (51 hlas)
Trvalý odkaz

My lidé jsme ovce tak nějak všeobecně. Nevěřím že jedna politická (společenská) skupina může být ovce a druhá ne. Maximálně tak uznám drobné rozdíly v intenzivitě.

Vzpomínáte si jak na této diskusi byl Rajchl bohem, kde se jeho jméno nesmělo brát nadarmo, natož tak kritizovat?

A jen se s ním Vidlák rozkmotřil, nejspíš mávnutí kouzelného proutku zapůsobilo, že se ovce (diskutéři) uvolili strpět i kritiku tohoto bývalého boha.

Nene vážení, ovce jsme všichni. Jen někteří možná mají ten ovčí gen silnější než jiní, ale prakticky ho vlastníme každý. ;o)

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

In reply to by Blc

Trvalý odkaz

nebo ovce, ať je každý co chce. Jedno je však hotový: Česko = národ skopový.

Průměrný počet slepic: 4.7 (38 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

😁😁

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Skopový je pro muslimy

My jsme národ jiný

Žereme i vepřový 

Budeme spíš takový

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

já jsem názor nezměnil. Vždy jsem tvrdil a tvrdím, že je Rajchl viditelný, silný lídr, bohužel neviditelné, slabé strany.

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

A neřešil jsem Rajchlův charakter nebo schopnosti, ale až fanatické reakce části diskutérstva k jeho kritizování, které po Vidlákově obratu, na diskusích "záhadně"opadl.

A obecně, kdybychom nevlastnili ovčí gen, tak by asi neexistovaly pořady skryté kamery s imaginárními frontami nebo davy čumějící zbůhdarma do nebe. ;o)

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

I o Rajchlovi se tu nepsalo jen jako o bohu:

https://www.vidlakovykydy.cz/index.php/comment/2139581#comment-2139581

bohužel ale je tu adorován ještě Babiš a to je stejný průšvih, jako pětikolka. Píšu stejný, protože si myslím, že už to horší být nemůže, ale bohužel jsem byl už v tomto směru několikrát vyveden z omylu.

Průměrný počet slepic: 3.8 (12 hlasů)

Samozřejmě že i o Rajchlovi (nebo Babišovi) se tu občas píše kriticky.

Ovšem zapátrej v diskusích dál do historie, jak se tu jakákoli kritika "trestala". ;o)

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

kritika Babiše a Rajchla je tu potírána stejně, jako kritika vlády v meinstreamu. Ale zde je ještě mnohem děsivější nástroj: udělení jedné slepice! Vím o čem píšu, mnohokrát jsem zažil :-)  Proto předchozímu příspěvku přiděluji 5 slepic!

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)

........ je ta s paprikovou omáčkou a knedlíkem. ;o))

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

ale také z ní bývám nadšen :-) slepice na paprice je totiž mnohem lepší než cokoli jiného na paprice (ani kuře není lepší). Typuji, že mládež vůbec nezná.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Maso je tužší, a to mi vyhovuje. A hlavně je ho víc, a to už vyloženě zbožňuji. ;o))

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

prase na paprice 🤭

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Já ovce si dovolím sem něco z Rajchlova FB občas přihodit. Beru to tak, že je zde demokratická diskuze a nikdo mě za to nebude peskovat, ať už je pro někoho bohem nebo zatracencem.

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

jedním slovem - parchanti!

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)
Trvalý odkaz

vedle druhého a žádný vůbec nechápe jak to funguje. Jednou za to podle vás můžou osobnosti, podruhé masy, jednou fašismus a podruhé komunismus, včera liberalismus a Česká televize, dnes zdravý rozum a zítra...?

Položte si otázku Cui bono? Vyjměte z celku jednotlivost a jděte po příčinách až na dřeň! Potom si z těch střípků složte obraz a budete žasnout nad tím, co uvidíte. Garantuji vám že to, co tam už v předminulém století viděli pánové Marx a Engels. Budete-li ovšem poctiví.

Jestliže toho nejste schopni, nebo nechcete, potom budete příčinu toho, co se vám nelíbí, hledat do konce vašich dnů. Proč to říkám tak příkře? Protože nechci být vaším falešným kamarádem. Chci být vaším přítelem, co nepochlebuje, nelže a není farizej.

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

si pokládám vždy, ale nějak nechápu, proč likviduje náš stát i naše vláda, když z toho dlouhodobě nemůže nic mít? Krátkodobě ano, ale pak bude muset emigrovat. U Babiše jsem to chápal, kdybych já dělal premiéra Slovákům, tak bych je také pěkně proháněl, ale Fiala? Jedině, že by spoléhal na to, že lid má krátkou paměť a zapomene na jeho sviňárny stejně jako zapomněl na Babišovy.

Průměrný počet slepic: 3 (11 hlasů)

komunistických zítřkách jsme se jednoduše dočkali kapitalistické nešťastné bídy Petra Fialy.  Ono je to v podstatě zákonité.

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)

kdo to v historii měl? A ta "bída Petra Fialy" je vlastně zase způsobená zásahy do tržních mechanismů a nástupem eurosajuzní verze socíku.

Průměrný počet slepic: 2.6 (8 hlasů)

Chtěl bych být víc než přítel tvůj
Dej si říct a chvíli stůj
Kamarád mi schází čím dál víc
Víc než táta dá se říct
...

R:Koukej koukej na můj nos
Podobný je tvému dost
Tak dej si říct a chvíli stůj
Chtěl bych být víc než jen přítel tvůj...

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

je nepřirozenější cesta: Bez mlácení, ale i bez líbání.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Kdo nejde s námi, jde proti nám.  Světlé zítřky přijdou, jen musíme nejdřív zúčtovat se všemi, kteří nám to kazí. Vesničtí boháči třeba.. nebo majitelé firem, ti buržousti. Ty nepotřebujeme vůbec, Franta z dílny povede náš podnik nejlíp. A když produkci dobře naplánujeme, brzy ty imperialisty doženeme a předeženeme. 

Fakt znovu, Oline?

Průměrný počet slepic: 3.2 (13 hlasů)

nezávisle na mě nebo vás. Už zase obchází Evropu strašidlo komunismu? Mě s ním nevystrašíte, já se ho nebojím. Na takové kecy skočí už jen skoro dementní zlatá mládež, vycvičená v demokratických školách, nebo lidé, kteří navzdory věku a zkušenostem nic nepochopili. Ale jak je libo, hrajte si na svobodu a demokracii, věřte nebo nevěřte si čemu chcete. Nezapomeňte se při tom modlit aby jste nepřišel o práci nebo vás nenahnali do zákopů. Takový systém totiž hájíte!

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

I ti, kteří se ji snažili jako reakční a nevědeckou vymýtit.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Kurňa, tomu pivovaru to ale politicky myslí. Po pivu se údajně hloupne, tak nevím.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

mj i proto, že právě podporuje Prague Pride. Ale proč by mi mělo vadit, že někdo něco nepodporuje, to netuším - to je přece jeho věc...

Průměrný počet slepic: 3.3 (8 hlasů)

Europivům se vyhýbám jako ukrajinec povolávacímu rozkazu. Je však pravdou, že to dá čím dál tím větší fušku. Tedy pomíjení těch patoků, ne povoláváku.

P.S. Nedávno jsem na nějaké hospodě spatřil cedulku, že čepují Plzeň v množství 0,47 litru. Ti darebáci kradou už i takhle.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

to bylo jen pivo, ale to by musel člověk kličkovat jak zajíc při honu, aby se vyhnul všem sračkám, které i tady řada chytráků považuje za důkaz skvělého kapitalismu, o kterém se nám za socialismu ani nezdálo!

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

ČOI s tím má problém, tak raději píší místo 0,5 l o něco méně

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)