Už to začíná být klasika

Autor
Štítky

Ve čtvrtek spustila policie razie v souvislosti s mýtným tendrem... tedy možná. Nikdo neví. Jen se ví, že olomoučtí žalobci vydali nějaké zatykače a v klepetek se ocitlo několik členů hnutí ANO.  Policie byla i u Faltýnka doma, vzali mu počítač a prý je spolupracující osoba. Zasahovalo se i u firmy Kapsch, ale kromě Seznam zrpávy nikdo nic neví. A ti noapk toho vědí až nezdravě moc.  

A teď se mnou počítejte ty náhody... 

1. Babiš mimo republiku v USA u Trumpa. Bez možnosti zasáhnout. 

2. Olomoučtí žalobci- není tam náhodou kolega Ištvan? 

3. Zrovna když začíná kampaň do voleb do ojroparlamentu

4. K tomu právě teď "unikne" fotka Vontráčka, jak si s kytarou poskakuje ve sněmovně po stole - a přitom se to stalo ještě předtím, než se stal předsedou sněmovny. 

5.  Okamžitě jsou všemi reportéry osloveni Němcová, Kalousek a ostatní známé firmy, aby se vyjádřily. 

Že by se nám tady rýsoval další pokus o převrat? Možná přímo v zahraniční režii, ke které patří i Trump? Představte si to jednání v bílém vigwamu... Andreji, právě ti zatýkáme kamarády. Buď povolíš, nebo to špatně dopadne... 

Dnešek bude velmi zajímavý den... 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Jo, také mě to napadlo, že je to nějak podobné tomu puči v roce 2013.

Nečas se jen nesměle zmínil, že by dostavbu JE mohli případně dělat Rusové a už to jelo, nastoupil Šlachta s Ištvánem a skončilo to pádem vlády... a po 6 letech kabelkami.

Tak mě napadá - nenosí ta Monika Babišová nějak moc drahé kabelky?

Mimochodem, můj intuitivní dojem z celého toho setkání Andyho a Doníka je ten, že se oba rozešli ve skutečnosti na$raní.

Doník z toho, že Andyho neosedlal na první dobrou tak, jak chtěl a Andy, ať o něm kdo chce co chce říká, tak je podle mě člověk citlivý a alergický na spontánní naboby a arogantní obchodníky.

Zatím bez slepic

Jestli on ten Andy nebyl spíš nasraný z toho, co se dozvěděl v Langley! Ten zbytek byl jen pro kamery a aby rychle mluvící hlavy měly co komentovat - co jsme so dozvěděli o schůzce v Langley? NOTHING. ZERO

Zatím bez slepic

Pro mne je odpovědí
že ten pán podporuje odhlasovat obě zprávy ČT
Finito

Zatím bez slepic

Podle Vedoucího kolotoče z Aeronetu chtěl Babiš od CIA důkazy proti Huawei, protože jak si onehdá pustil hubu na špacír, tak teď hrozí ČR astronomická arbitráž, protože Huawei možná přijde o několik megakšeftů v několika zemích.

Zatím bez slepic

Maneca.
Něco podobného jsem chtěl napsat,podobnost čistě náhodná s Nečasem.už jsem to napsal včera,až takhle tvrdě upozornit Babiše,jak se má chovat u Trumpa,nevěští nic dobrého,co asi potřebuje vyždímat z Babiše.Pokud nebude chtít všechno podepsat,bude muset odstoupit a povezou se po něm a po ANO,když podepíše,všechna podezření vyzní do ztracena.
Jinak si myslím,že tato návštěva je ve státním zájmu,tak stát všechno platí i oblečení.

Zatím bez slepic

1.) Ten váš je nekonkurenceschopný.
2.) Rusové by bez dodávek plynu do Evropy zkrachovali. Nemohou si dovolit zastavit dodávky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Překvapilo mne jak při příjezdu Babišovic páru do Bílého domu a jejich přivítání u vchodu Donald až téměř ostentativně zasklil Moniku.Projevil se jako naprostý buran,na což obě dámy reagovaly rozpačitými pohledy a neurčitým gestem,po kterém kvapně následovaly oba politiky mizející někam dovnútra.Že by se bývala hodila i nějaká ta kytka o tom žádná.Bylo rovněž opomenuta obvyklá společná fotka před vchodem.No namísto nějakého nablýskaného kvéru jim měl Andrej přivézt jak dar Špačka,aby je naučil móresům!!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

bude mít problémy a bureš už za louži víckrát nepoletí.
V centrále CIA si bureše proklepli a určitě mu vzali mobil hujavej, takový, jako potom foltýnovi. Neprošel ani bezpečnostním rámem - v kapse měl pistoli - tu musel dát jako dar donîkovi. U Doníka ani kafe. Obchodní fiasko. Anebo si bureše proklepli z hlediska peněz a zjistili, že je plonk.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jenže nebyl potentát
který by zved z prachu vlajku
či pohladil mrtvou Lajku;
vyznělo to amatérsky
burešův post premiérský
drží jako přilbitý.
Prohrábli mu tři byty
prošmejdili čapák
bureš je furt chlapák.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Třeba to byl převrat státní.
Kňučhubo, už hubu sklapni.
Jenže ouha ouha!
Spiklenecká touha
minula se účinkem
plála slabým plamínkem;
ištván sotva vzdechl
a plamínek zdechl.
Teď bych čekal vendetu
bude konec sametu
nastane tu třídní boj
počkám si, co na to Znoj
nebo jiný prostý tut
či celičký institut
hodnot Atlantiku,
pravých politiků.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Trump nenápadně loboval za břidličný plyn, co by se stalo, kdyby Rusové přestali zemní plyn dodávat. Na to Babiš odpověděl, že by RF možná zkrachovala. Nevěřím, že by americký břidličný plyn spasil ČR a že by byl dostatečně levný. Ale pokud ano, byla by to dobrá alternativa k dodávkám ruského plynu.
Ivo Ištván byl kdysi dávno na školení v USA v programu International Visitor Leadership, ale bylo tam mnohem víc státních úředníků v rozhodujících pozicích (třeba L. Bradáčová, P. Zeman) a politiků (třeba P. Bělobrádek, H. Langšádlová, I. Gabal, M. Ženíšek, ), neziskovkářů (J. Janda, J. Kalenský, M. Šimůnková, M. Miklušáková) a novinářů (M. Wolner). Třeba na stáži jen získávali nové informace, jak vylepšit život občanů ČR.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vyse popsani jsou vladnouci agenti cizi moci a prave trump to babisovi ukazal.

Nejdrive pozvani do CIA, kde mu ukazali jake maji spisy na nej a ostatni, ale i na jeho nepratele at se sam rozhodne ke komu se prida, kdo tady vladne. Dalsi den prave pri jednani zasah na ANO v Praze i Brne, coz spolu vubec nesouvisi, ale 60 tymu kriminalistu cekalo na tento den.

Trump prilozil Babisovi pistoli na celo a zeptal se podepises ? myslim ze ti davam ferovou nabidku ktera se neodmita.

Zatím bez slepic

A asi k tomu dodal, zda se už proletěl s vojenským speciálem s černým pytlem na hlavě.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nedávno jsem narazila na video s Jakubem Kalenským (prý je to bratr Renaty Kalenské), který tři roky v Bruseli byl "arbitr faktů". Sám se nazývá informační profesionál. Sledování videa mi připadá jak kdysi pořad Česká soda, ale on vlastně prezentuje oficiální postoj celé EU k informacím. Tedy - Vidlákovský pohled na svět se dle Kalenského neslučuje s realitou. Fakta jsou např. to, co řekne MZV. Existuje ne dvacet, ale čtyřicet proruských webů, které propagují např. dezinformaci, že MH17 sestřelila ukrajinská nacistická zoombies. Kreml vyhmátl naše (EU) slabé místo, tou je informační sféra, protože média, jako je např ČT, mají tendenci vyvažovat. Tomu říká Kalenský ne, realita občas není vyvážená a musíme být objektivní i za cenu, že nebudeme vyvážení, takže nesmíme dát prostor opačnému názoru (např. že na Ukrajině zabíjejí i Ukrajinci, je to pouze Rusko). Musíme ukázat, že jsme odhodlani se bránit - pokud ještě jednou budete lhát, např. o novičoku jako Rusko, vypovíme vám pár desítek novinářů. Média musí připomínat, že Putin notoricky lže, když otevře pusu. M. Zeman pere ruské informace (vybělí zdroj) a nelze nalézt evropského politika, který by více šel proti vlastnímu státu. ČR je jedna z nejlepších zemích v boji s dezinformacemi, jen chybí větší finanční podpora (by mě zajímalo, kolik bral v Bruseli).
Podke keců JK a dalších informačních profesionálů to vypadá, že se brzo začnou zavírat Vidlákovské chlívky.
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/91959/kalensky-zeman-je-dar-z-ne…

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

nemusel by za něj Donik lobovat. Tož to dá přeci rozum.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

To na to přišli hóóódně "brzo"!? Causa KAPSCH smrdí korupci od samotného začátku. NEVYHODNÉ,
PŘEDRAŽENÉ, NEVYPOVĚDITELNÉ SMLOUVY. Je s podivem, že již v minulosti za ten šlendrián
neskončil nikdo v klíčovém průmyslu.

https://www.novinky.cz/krimi/499264-faltynek-v-podezreni-z-ovlivnovani-…

Zatím bez slepic

In reply to by Váhy (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč by měl podporovat Kapsch ?
V jeho pozici je daleko důležitější udržet si neprůstřelnost.
A také mu musí být jasné, že se jedná o lumpárnu od samého začátku. Nikde se nedozvíte, o kolik miliard Kapsch škubl náš stát za celou dobu, kdy u nás podniká.

Zatím bez slepic

Vzpomínám si na tyošklivé bilboardy, kde Kalousek s kostelnickou tyčí s pytlíkem na milodary říká: Danke, Kapsch!

Těžko říci, kdo je vytvořil a financoval, ale vzpomněl jsem si na jednoho vtipného zesměšňovatele bratra Kalouska, kterého dobře znají blogeři z Aktuálněho.

Dovolím si zavěštit, že Kapsch v minulosti , jistě omylem a z roztržitosti, trousil peníze doleva i doprava, protože kdo u nás nemaže, ten nejede.

A pokud by se u nás v budoucnosti vyskytli nezávislí vyšetřovatelé současných vyšetřovatelů, vzali by si jako první vyšetřovací verzi snahu protřídit zabavené dokumenty a elektronické záznamy, zamést stopy po činnosti neoficiálního tandemu Kalbotka a.s. a zvýraznit či doplnit záznamy o nezpochybnitelné souvislosti s činností současného dočasně v USA inhibovaného šéfa české vlády.
(Možná se se vyskytne i věrohodná fotografie, jak Babiš před vajthauzem točí nezdaněnou luxusní kabelkou.)

Bohužel to vypadá, že ani na blízkém Marsu žádní dostatečně nezainteresovaní a nestranní vyšetřovatelé neexistují a nejbližší nadějná exoplaneta je od nás vzdálena přinejmenším mnoho desítek světelných let.

Zatím bez slepic

In reply to by Váhy (neověřeno)

Trvalý odkaz

že když Kapscháři rejžovali, korupce to nebyla. Když jim sklaplo, korupce to je. Tady něco neštymuje.

Zatím bez slepic

Ono ani hvězda jasná kandidátky ANO Dita Charanzová není tím, kdo by hájil zájmy obyvatel ČR. Charanzovou a Jourovou vyvažují jen přešlapy ODS při volbě kandidátů do EP , např. Eva Decroix z Vysočiny. Myslel jsme si, že ODS z Vysočiny vyčerpala příděl neštěstí Miroslavou Němcovou. Ne, oni musí přidat Evu Decroix.
Kandidátka ANO se při minulých volbách neukázala jako dobrá (Telička a Ježek jim zdrhli, zbyla nadšená eurohujerka Charanzová, o Dlabajové není slyšet), hodně voličů bude nynější kandidátku ANO vnímat jako podvod, protože jsou zaměřeni více proti současné podobě EU než ta banda eurohujerů, která za ANO kandiduje a vyjímala by se spíše v TOP 09 - a o dalších kandidátech není nic známo.
ČSSD zase do EP dostala Pocheho.
Eurohujeři si mohou vybrat z množství lidí, euroskeptici mají volbu omezenou.

Zatím bez slepic

Zeman hlavně pozitivně hodnotil Kellera (nechce kandidovat) a Davida - to je můj kůň. Ještě se uvidí, jaké koně postaví SPD do řady za něj. Pokud to nebude vysloveně proti srsti, tak jim to hodím.

Zatím bez slepic

V podstatě budou mít ti, kdo nejsou nadšenými podporovateli J.C. Junckera a jeho souputníků, jen volbu kandidátky KSČM (K. Konečná) a SPD (I. David). Všechno ostatní se liší jen mírou loajality k Junckerovi, když největší servilitu předvádí ANO (D. Charanzová), KDU-ČSL (P. Svoboda) a TOP 09 (J. Pospíšil). ODS sice dala do čela Zahradníka, ale ta skvadra za ním je tragická sbírka eurohujerů. ČSSD je úplně mimo se svým eurohujerským přístupem a evidentně se zaměřila jen na posledních pár voličů, kteří jí zbyli. Takže se kandidátka ČSSD do EP možná ani nedostane. Ostatní nemá ani smysl zmiňovat a volby do EP na straně eurohujerů ovládnou Piráti. ANO se do EP dostane spíše z nostalgie. Bude zajímavé vidět, jak si A. Babiš vyhodnotí, že bude mít mnohem méně voličů do EP než v parlamentních volbách. Většina jeho voličů je totiž k EU zaměřena lehce skepticky a mít v čele kandidátky nadšenou eurohujerku ze stáje Junckera není Babišův nejlepší nápad.
Takže nám asi zbude jen čekat, kdo kromě I. Davida bude ještě na kandidátce, a jako náhradní řešení mít kandidátku KSČM. Nikdy jsem si nemyslel, že bych vůbec uvažoval o volbě KSČM, ale výběr nejmenšího zla nám připravuje zajímavé paradoxy.

Zatím bez slepic

Jestli Babiš udělal při sestavování kandidátky chybu, se ukáže. Lidé si totiž neuvědomují, že ve volbách do EP jde o něco jiného než při domácích volbách a i přes skepticizmus k EU jim to můžou hodit.
Jinak souhlas.

Zatím bez slepic

Někteří lidé, kteří jinak volili ANO v parlamentních volbách, jej do EP volit nebudou.

Zatím bez slepic

Na kandidátce KSČM jsou vedle komunistů i další levicová mimoparlamentní uskupení, dokonce prý i před komunisty.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Milka Němcová se pohoršuje nad hudebním vystoupením Vondráčka:
http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/jiri-bata-chudak-mirka-z-toho-…
O tepmpora! O mores!
Pro mne je tímto Vondráček mnohem sympatičtější.

Zatím bez slepic

Škoda, že se ta údajně morální poslankyně nepohoršovala, když se jednalo o to, jak její synáček jezdil jejím služebním autem a celá ČR se mu skládala na pohonné hmoty. Němcová má dost vysoký plat, aby mu těch pár nádrží mohla koupit.

Zatím bez slepic

Čím větší dají média prostor názorům Němcové a podobných, tím víc Vondráčka očistí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na Britských listech jsou za to, že měl Babiš Trumpa při příležitosti návštěvy zastřelit. Proč si tam tu pistoli sakra vez, když to neudělal:
https://blisty.cz/art/94772-nekriticke-medialni-silenstvi-ohledne-navst…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdo ví zda se zajímají o Faltýnka kvůli mýtu a nebo mee too...............důvod se vždy najde. Budou zase nějaké volby, tak si kluci a holky politický a ti za nima prostě za naše prachy zase hrají svoje hry.

Co se akce "pozvání", které se neodmítá do USA týká, tak zajímavé je pro mne hlavně to, o čem se nemluví.
Za mne jen pár poznámek:
AB byl tu chvilku, co jsem to pozorovala na křesle, kam ho posadili, nervózní jako pes.
Stačilo pozorovat jeho ruce.
Co z něj padalo, no co k tomu dodat.....
Kdo se díval viděl a slyšel.
To, že donášel jako šprt na EU, aby si Trump raději ještě vyčkal s (vyjednávacím) vydíracím potenciálem přes cla až na dobu po Eurovolbách, to už mi znělo celkem dost trapně.
O jeho grafu jak ON a jenom ON snad dokonce osobně zajišťuje a plní zadání o zvyšování prachů na zejména americký obranný šrot, už nemá cenu debatovat.
A absolutní vrchol byl žvást o tom, že když nebudeme odebírat plyn z Ruska, tak Rusko snad zkrachuje, prostě snaživý slouha, pro mne k zblití….Jo jo plyn z USA nám zajistí prosperitu asi....

CO mne na celé návštěvě zaujalo a v podstatě i „nejvíc trápí“, je přesně to, o čem se nemluví, o čem mlčí i sám „velký“ Andy.
Proč byl „pozván“ do centrály CIA, proč toto „pozvání“ vůbec přijal, proč tam jel ještě před návštěvou Trumpa, a proč vůbec se tam motal dokonce i náš vrchní čučkař? A tajili to tak až se to provalilo.

To AB ty informace, co prý jakože dostal v centrále CIA, nemohou zjistit a dokonce pravdivé naše tajné služby?!

Už to, že jako poskok valí kde kdo od nás až na ústředí (CIA) v cizím státě je smutné.
Kdo další z premiérů ze států EU tam byl „pozván“ a taky tak valil?

Mohu se ale také třeba i mylně domnívat, že AB a zejména i naše BIS „dostali veřejně na čelo odznak“ agent CIA.
Ale takový dost podivný, když celý svět to bude a má i vědět, tedy aby to spíš nebyl TERČ a to i pro ČR.

Zatím bez slepic

Oficiálně se v Langley určitě bavili o kauze Huawei. Neoficiálně bych si troufl odhadnout, že USA Babišovi sdělili, co všechno na něj Rusové a Číňané vědí, ale že jsou ochotni pomoci podržet své přátele.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nu začněme doma a sami považte. Český lev má dvouocasý ocas, pravá část se ztočí doleva a levá doprava, jak kdyby to něco říkalo o otočkách kdy česká pravice prý hýká více levicovou politiku a česká levice jsou prý ti opět praví.
Nedávno taky někoho napadlo, že ni pravice ni levice a prý střed, což opět odpovídá tomu, jak se ty ocasy spojují v jeden.
To ale není vše, jde ještě o připojení k zadku!
A zde se opět nabízí dvě historické paralely, buď z toho spojení kráčet doleva do prdele (na věčné časy), aby se pak z průseru bylo vydáno doprava do středu, ze kterého vzejde nová pravice dělající ty samé levárny a levosti se opět staly tím pravým.

To třeba Rus má ve znamení medvěda, jenž má jako ocas takvou tvrdší bambuli. Jak známo bambulové jsou někdy dost natvrdlí a někdy jednaní zbytečně tvrdě, ale jedno mají společné -> bambulové nikdy nechtwjí expandovat, neb je jim nejlépe doma.

Taková Čína má jako znamení draka a ač již žádný po planetě nelétá, byli známí svým dlouhým ocasem, což jednoznačně osvětluje čínské dlouhodobé plánování pětiletek nejlépe na 300-80000 let dopředu.

Například třetí říše měla ve znamení orlici, jež nijak mohutně ocas neroztahovala a měla to i s bidýlkem.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Státní_znak_Německa
[obrázek nížeji na stránce: Státní znak za Třetí říše (1933-1945)]
A taky se žádná politika nekonala, usedlal se jeden jediný názor říkající čemukoliv jinému NE! a šlo se to realizovat.

Amerika má ve znaku samečka toho ptáka a o něm je známo, že v letu rozpíná ocas do stran kam až pírka dají. Jediné co mu je může srovnat do úzké lajny jsou vzdušné turbulence se kterými vůbec nepočítal.

Dát někomu pistoli jako že ho prý miluji a říci nu nenene je jistě něco, s čím nebylo počítáno.
Na teletextu jsem se dnes dočetl, že Doník si prý postěžoval Andrejovi, že Evropané prý jsou moc tvrdí a jednají moc tvrdě a že s Číňanem se Amíku prý jedná daleko měkčeji. No von ten Číňan dlouhodobě razí heslo: "malej ale zákeřnej ..." [množné číslo: "je nás hodně malejch a můžeme bejt hóódně zákeřný ..."] ... ... ... přičemž po nějakém delším časovém období to samotným soudruhům z Číny dojde a dodají "... a když ty nebudeš zákeřnej, tak já budu hodnej :-)" [v množném čísle: "... a když vy nebudete zákeřný, tak my budem hodný ... .. .. a uděláme všechno velký!"] ... ... ... vysvětlení nabízí parafráze jednoho arabského přísloví "trpělivá maličkost dokáže velké věci!" ("z originálu: i malostně se chovat zví nadměrného blbství") {+ uzávěrka po česku: "jo, i malej blbec dokáže převelkou blbost; stačí si zajít na úřad!"}

---------------------------
Asfaltový holub včera navrhoval zavést nový cz státní symbol, dvouhlavého holuba nakonec se třemi ocasy. Ty dvě hlavy mi připadali v určité tělesné konstelaci jako něco, co by národ sjednocovalo (včera jsem to tam popsal), ale ty tři ocasy k tomu by mohly v nemilosrdně nezvádnutelný počin vybudit některé naše pesimistické spoluobčany.
No považte sami: holubí ocas je z per a snadno by se to genderově jedině správně mohlo vyložit jako: "dvouhlavý náčelník tři péra", přičemž aby takový náčelník nezůstal osamocen, bylo by záhodno mu dodat nějakého genderového holoubka. Všechny rektální skvadry v čele se samotným Jakubem Jandou by tudíž stáli před nemilosrdným úkolem zajistit náčelníkovi pucfleka, který by podle jediného správného genderu musel dostatečně naplňovat potřeby obou hlav i třech ocasů, tudíž by nezbylo nic jiného než začít pracovat na vytvoření pětiprdelního holouběte, aby se k lizu dostali obě hlavy a k mocnému sevření trio pér.
Po dobrém - tedy přirozeně, přírodně, negenderově - nic takového není možné a genofondní třesky plesky by se nakonec (jak to tak bývá) mohly obrátit proti samotným tvůrcům. Někteří z přeživších by to pak mohly dávat za vinu prvotnímu vznesiteli nápadu a tudíž by se to mohlo obrátit i proti samotnému nápaditeli.
Gdyby na takový neblahý vývoj došlo, je tu něco s předstihem :-).

KU KRCHOVU SVORNĚ SPĚJME!

je název vzpomínkového eposu na proces, kdy hlavnímu hrdinovi vnější svět z pohnutek které nikdy nebyly odhaleny zamezil zrealizovat jeho plány.

Ó holube, švarný ptáku,
vzhůry nasměruj svůj let!
Vzhůry leť do hlouby oblak,
než zahlédne tě krahulík
a naplní si zobák.

Proč udělal to krahulík?,
měl snad kruče v břiše?
Či nasral ho tesk holubí?,
i když vrkal tiše?

Nevypískal krahulík proč,
neřek pravdu, prase! :-(.
Zůstala jen mrzutost
a krchov zbohat zase!
--------------------------

Abych se ale ještě vrátil k tomu Doníkovi a Andrejovi, přeci jen jsme přeci trpěliví a tak se k některým událostem jsme schopni vrátit, i když už mezitím proběhlo něco úplně jiného.

Docela pěkná fotka :-).
z článku - https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/andrej-babis-donald-trump-schuzk… ve kterym už je na ukázku jiná než ráno, novinky maj asi dynamický měnění obrázků.
samotná - https://1gr.cz/fotky/idnes/19/031/r7/NIV79d849_71638542972785_377914331…
Andy podal ruku Donymu stylem naprostého mocnáře - vybavuji-li si správně z nějaké té psychologie na VŠ. Jestli Gůgl nechce způsobit bolehlav všem emerickým věhlasným malochocholouškům (psychologům), tak jim tu fotku zcenzuruje. Ale je možný, že zlá SíAjEj v rámci nějakého svého kalouskovského plánu tuhle fotku nastrčila jen Čechům :-).

No a abych to uzavřel trochu mysticky. Dle některých poznatků některých severoamerických indiánů se orel dá interpretovat jako symbol minulosti. Dle současných poznatků o průběhu času se tvrdí, že minulost se neustále zvětšuje. Stesk Donyho v čele dohasínajících američanů na tvrdost (chápejž správně jakož vytrvalost v neuvěřitelných intrikacích) Evropanů mi přijde jako kdyby mu říkal: "My sme si tu minulost tak pracně a ohromně naleštili, a vy nám do ní sunete další a další věci, se kterejma sme vůbec nikdy nebyli schopný ani počítat :-(".

Zatím bez slepic

K zamyšlení pro Mastera:

Nešlo by sestavit program, který by - bez ohledu na obsah - automaticky blokoval každou rádobybáseň, kde autor nepochopil, že poezie, aby se stala poezií, musí mít rytmus, tj pravidelné rytmické střídání přízvučných a nepřízvučných slabik.
A pokud je rýmovaná, musí obsahovat v rýmujících se verších stejný počet slabik. A aby se rýmovala, musí být shodná poslední písmenka...(řikám to hódně zjednodušeně).

Velikáni typu např. Ládika, Suchého nebo Nezvala si mohou dovolit tu a tam nějakou tu úmyslnou pihu na kráse, ale nemohu pokaždé riskovat střevní koliku při četbě toho, co Kamil Landa omylem považuje za verše!!!

:-), :-( !

Zatím bez slepic

Ó bodrý svéhlavče, hlasateli stesku,
což netluče tvé srdce plně,
melodií vítěznou?

Plebs ohavný promarnil své dny
a s rychlostí blesku,
mizí z hlavní scény
a jen mizerové po něm lknou!

Srdce vládnoucí mu nekrozická,
zachvacuje hrůza jež příslušná jest zhýralcům,
– toť nazývá se panikou –
a lapeni v jejích sítích,
v krutém zapomnění do ní po tisících mřou.

Nevzdechne dech samotáře, nevzdechne,
pro stádo ni honáky;
však času měli dáno hojně,
a neptali zda dobrým jest,
dělat z sebe blbce svorné,
či chytračit nad všecku mez.

Nezaslouží stesku, nezaslouží vzpomínek,
leda byv bys jako oni,
chytrolín či debílek.

Což neplésá tvé srdce bodře
melodií vítěznou?
Však bez zoufalství – živ-lis – putuj,
v říši splihlých krajinou.

Zatím bez slepic

kdo ví, kde mají svůj bílý dům
kde jsou ty hromady guana
kde je ta holubí nirvána?
Prý je v norském fjordu v Písku
tam mají holubové vísku
tam roztoč za roztočím leze
z holubů vylézají teze.

Zatím bez slepic

Admirále,
ta autorka vychází z nezpochybnitelných premis!
Když se nad tím zamyslíte, i ona sama byla kdysi miminem.

Těžko mi vyvrátíte, že se její rodiče dopustili jejím zplozením vážného zločinu nejen proti prostředí životnímu, ale i proti JAKÉMUKOLI myslitelnému prostředí - třeba i sociálnímu... nebo třeba i posmrtnému.

Nebo snad chcete říci, že byste chtěl v případném posmrtném životě strávit zbytek věčnosti s takovou (Píp!) jako je ona?

Bez ohledu na to, zda se my ocitneme v pekle či ráji, dokážete dnes odhadnout, ve kterém patře se úradkem Všemohoucího či přírodního Zákona o zachování informace ocitne ona?

Ani kdybychom hřešili, až se nám bude z uší kouřit, nikdy nemáte jistotu, že se v důsledku snižujících se božských nároků (či snad zvyšujícího se smyslu Všemohoucího pro černý humor) neocitnete v ráji po boku takových ..(Píp!)!

Vždyť pravil Pán: Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich jest království nebeské!

Zatím bez slepic

Bůh řekl, milujte se a množte se. Ta pani jde proti základnímu pilíři všech společenství a civilizací - chránit a množit své geny. A ještě je do svých fantazmagorií schopná zamontovat CO2.

Proti ní byli Lenin, Trocký aj. pod. konzervativní přizdisráči.

Zatím bez slepic

Je to Němka! Nemnoží se, protože cítí vinu za nacismus a taky by vyprodukovala moc CO2. Teď už jí jen poradit, že když se eliminuje i ona sama, produkce CO2 také klesne. Nominoval bych ji na Darwinovu cenu, což je cena za vylepšení průměrného IQ lidstva tím, že se dotyčný jedinec sám vyřadí z reprodukce vlastní hloupostí. To splňuje.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Docela mě překvapuje, že zde nikdo z pohlaví č.1 zatím nepopřál k dnešnímu Mezinárodnímu dni pohlaví č.2.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Maneco,
přeji druhému pohlaví, aby v budoucnosti bylo společně s bratrským prvním pohlavím o5 stejně úctyhodné jako nyní pohlaví tři až padesát šest!

A za vaši konstruktivně kritickou připomínku Vám přiděluji symbolických OSM slepic!

Rudou barvou dneska září
osmička v mém kalendáři!

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Omlouvám se za hrubé opomenutí.

Vše nejlepší té lepší a krásnější polovině lidstva na Vidlákově dvorku přeji k MDŽ.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

V kvetoucím jasmínu,
amulet z rubínu,
s peříčky na uši,
a láskou pro duši.

Ženě mé překrásné,
líbezné, úžasné,
polibkem na víčka,
v citech ze srdíčka,
šepotem sděluji,
vroucně Tě miluji.

P.S. Není to dlouhé, starej by se to mohl naučit do večera i nazpaměť aby zapěl, ale je to težký, je pátek, piva čas ...

Zatím bez slepic

Když já jsem se bál v době sexuálního harašení i jen popřát, abych nebyl obviněn ze sexismu. :-) Je taková zvláštní doba, že přát ženám znamená koledovat si o trestní stíhání.

Zatím bez slepic