Liberální mohylizace

Autor

Poté, co se v Polsku a pobaltských zemích dali slyšet různí politici, že je třeba pomoci Ukrajině s návratem jejích zdrhlých mužů, aby je mohla poslat na frontu, byla jen otázka času, kdy se toho někdo chopí i u nás. A protože jsme Češi, máme takových hned víc. Jednak Ondřeje Koláře (ano toho Ondřeje Koláře, jehož tatínek dělá prezidenta za hradní gumu) a určitě se najde i někdo u nás na vlastenecké scéně, který sice uvidí úplně jiné důvody, proč Ukrajince poslat domů, ale ve výsledku se s Ondřejem Kolářem vlastně shodne. Rozdíl je jen v tom, že Kolář by Ukrajince poslal domů i se všemi zbraněmi, co se dají vyšmátrat ve skladech a ti od vlastenců by je poslali domů beze zbraní, protože ani náboj na Ukrajinu… Ale my nesmíme ani naznačovat… Teď před volbami…

To jsou paradoxy, pane (Ferdinand) Vaněk, že?

Proč je zapotřebí poslat uprchlé ukrajinské muže na frontu? Protože Ukrajina slavně vítězí, to dá rozum. Ukrajinské ztráty jsou nepatrné, zbraní mají na rozdávání. Teď to chvíli bylo trochu horší, ale americká pomoc už je schválená a odteď už budou ukrajinská vojska zase vyhrávat, stejně jako loni u Robotyne.

Od prvního června prý Ukrajina zneplatní všech Ukrajincům stávající pasy. Pokud budou chtít nové, musejí si je vyřídit na Ukrajině. Bez platného dokladu totožnosti neexistujete. Nedostanete účet v bance, nedostanete zdravotní pojištění, nedostanete pracovní povolení, nedostanete sociální dávky pro děcka, nedostanete nic… Tedy… pokud jste Ukrajinec. Pokud jste Afghánec, Syřan či Eritrejec, je lepší pas „ztratit.“ Oni vám dají jiný náhradní doklad. Pokud Ukrajina zneplatní pasy, odnesou to nejen uprchlíci, kteří přišli teď nedávno, ale i ti, kteří tady už zakořenili a dlouhá léta normálně pracují.

Hezky to ten Kolář řekl… pomůžeme Ukrajině tím, že se budeme inspirovat v Polsku a Litvě.

Pamatujete ty fotky z té proukrajinské demonstrace? Pamatujete na ty stovky a rozesmátých ukrajinských obličejů? Pamatujete ta hesla? Vše bude Ukrajina. Byly z toho krásné profesionální fotky, tohle markeťáci umí. Ukrajinci rozradostnělí z toho, že Česko podporuje ukrajinský odpor proti Rusku tak moc, že žádná česká oběť českého průmyslu či zemědělství není dost velká. Radost z toho přímo sálala. Ukrajinci a liberálové, Ukrajinci a TOPka, Ukrajinci a ODSka, Ukrajinci a KDU, Ukrajinci a STAN…

Samozřejmě tam nebyl nikdo z SPD nebo od Komunistů, protože to jsou ti proruští kolaboranti. Ti tam neměli co dělat, ty by bylo nejlepší naskládat do dobytčáků a vyvézt do Ruska.

No a vidíte… Teď to bude právě TOPka s Kolářem v čele, která do takových pomyslných dobytčáků naskládá ty mladé a rozesmáte Ukrajince a pošle je Zelenskému k mohylizaci. To se nám to pěkně otočilo, že? Takhle jste to, kluci ukrajinští, neplánovali, že? Mysleli jste, že jste z toho venku, že to tam odbojuje nějaká lůza z ukrajinského venkova, vašim největším nepřítelem byli čeští dezoláti, co mluvili o míru, varovali před eskalací války, tvrdili na všechny strany, že ukrajinské vítězství je jen chiméra a ve skutečnosti jsou ukrajinští odvedenci hnáni na smrt, protože jiné prostředky k boji, než živá těla vojáků, už Ukrajina nemá.

To ještě měli pro dezoláty jen opovržení. Chcimíři jsou to! Viď, Noro Fridrichová. Žádný mír, Fiala nevěří na pacifistická řešení a diplomacii. A proto musíte pěkně domů na frontu. Jinak, než obětováním vlastních životů, Putina nezastavíte a jak by k tomu přišly ty americké investiční fondy?

Vidíte to… teď vás ti největší přátelé Ukrajiny posílají na smrt, protože ve skutečnosti nejsou přátelé Ukrajiny ale Black Rocku a Vanguardu. A vy jste jim ještě děkovali, čižmy jste jim líbali, teď zjistíte, co jsou zač. Škoda, že většina lidí to vždycky pochopí, až když je pozdě… Když se pravda a láska (obzvlášť v Kolářově podání) rozjede, nestihnete říct ani „Sláva Ukrajině.“ Prchali jste před válkou, ale vsadili jste u nás na špatné koně. Liberální demokracie vás za vaši přízeň po zásluze potrestá.

Jaké to je, zjistit, že pravda a láska má místo srdce břicho a místo duše tlamu?

Mimochodem… Ruské vojenské výdaje představují asi 8% vojenských výdajů Západu. Přesto za ně dokázali pořídit Kinžály, stíhačky, tanky, granáty a další vojenské vybavení, kterým postupně zatlačují těch 92% našich vojenských výdajů… Rus za osm milionů dolarů nadělá víc rámusu, než Západ za 92 milionů dolarů… Jo, naše vítězství je už nadosah. Stačí jen půl milionu mužů… Syrskyj to říkal.

Nechci mluvit za všechny dezoláty, ale za sebe říkám, že já se k tomuto svinstvu prostě nepřipojím. Neudělám nic, co by jediný lidský život poslalo do války a udělám cokoliv i klidně protizákonného, abych jakýkoliv lidský život před takovým údělem ochránil. Můj ukrajinský dědeček za druhé světové schovával Židy. Tak holt já budu když tak schovávat Ukrajince. Zdaleka to nebude tak nebezpečné, jako to, co dělal můj předek.

Mír pro mě znamená, že nejen nebudu dodávat válce náboje, ale ani krev.

Když jsem si přečetl toho Koláře, jako by na mě zavanul duch Protektorátu a myslím, že už vím, v koho se reinkarnoval Emanuel Moravec. Mimochodem… Hitler v roce 45 věděl, že ti šestnáctiletí kloučci z Volksturmu Sověty nezastaví, ale stejně je nasadil a nechal umřít.

Ale s těmi síghajlíčkovými pařbami přestaňte, odpusťte si výchovné řeči o Češích, i heslo, že vše bude Ukrajina. Bohužel je stále pravděpodobnější, že nejenže nebude Ukrajina, ale ani nebudou Ukrajinci. Kolář už to intenzívně v pětikoalici diskutuje a Fiala už chytá jasné signály od Tuska. Dokud máte platné pasy, zdrhněte co nejdál, jinak budete rádi za každého dezoláta, co si vás nebude všímat. Vaši pravdoláskařští přátelé, kteří nahlas a veřejně demonstrovali lásku k vám, ti vás pošlou na frontu rychleji, než řeknete „Stěpan Bandera.“ Tahle sorta má udávání v krvi.

 

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (482 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

zelene okno

Průměrný počet slepic: 3.9 (25 hlasů)

Vidlák... Hezky to ten Kolář řekl… pomůžeme Ukrajině tím, že se budeme inspirovat v Polsku a Litvě.... Teď to bude právě TOPka s Kolářem v čele, která do takových pomyslných dobytčáků naskládá ty mladé a rozesmáte Ukrajince a pošle je Zelenskému k mohylizaci....

Výstižná  paralelizace Vidláku, protože mobilizace Ukrajinců znamená mohyly (hroby) zabitých  Ukrajinců.

Již vidíte Ukrajinci  že teď vás ti největší přátelé Ukrajiny posílají na smrt, protože ve skutečnosti nejsou přátelé Ukrajiny ale Black Rocku, Vanguardu, Anglosasů  a Ko.Za.

Kolektivní Západ vás obelhal, on neměl opravdový zájem o vás, on měl jen své mocenské zájmy a vy jako užiteční idioti jste naletěli těmto západním pokrytcům.

Ubohá Ukrajino, padla jsi obětí Kolektivního Západu a ukronacionalistických fanatiků

Україна понад усе (Ukrajina nade vše)

uboha ukrajino

Průměrný počet slepic: 4.5 (115 hlasů)

liší se jen výslovnost. Mogila nebo Mohyla.

Osobně soudím, a už jsem to v předchozích dnech i psal, že všichni ukrajinští muži v "jatečném věku" požádají o ruské či běloruské pasy, a pokud nebudou mít škraloup u ruských orgánů moci, tak ho i dostanou.. 

Vzpomenul jsem na starou karikaturu z let 2015-2016, kdy ukrajinská armáda vedla takzvanou Antiteroristickou operaci (ATO) proti Lugansku a Doněcku..

za šo? za ATO

Průměrný počet slepic: 4.7 (75 hlasů)

Ona už před Majdanem měla třetina Ukrajiny dvojí občanství - většina ruské, zbytek pak ostatních přilehlých států podle národnosti menšiny. Takže nové pasy by pro ně nemusely být problém. Skutečný (a vyloženě náš) problém je, že naše vláda a politické neziskovky tady svým osobitým přístupem prakticky udělaly z ukrajinských uprchlíků "nedotknutelné" okupanty a řada z Ukrajinců se tak i chová. To znamená, že jejich vyexpedování do mlýnku na maso patrně získá většinový souhlas běžného obyvatelstva bez ohledu na to, pod čí fanglí se bude realizovat.

Průměrný počet slepic: 4.8 (79 hlasů)

začalo se psát, že nejlepší a světový leader je prý Zelenskyj. No tohle?  A co na to Fiala? Zelenskyj prý hlavně proto, že pošle všechny ukrajinské muže do mlýnku… Prý je to bezpečné, nic se nestane. Stačí, když se všichni budou modlit a to pomůže, aby se z fronty vrátili domů živí. „Ukrajinci poklekají k modlitbě, nikdy ne před vetřelci a okupanty,“

Mladí lidé jsou prý s prací Zelenského spokojení. No tak vidíte, jen žádné obavy, nic se neděje!

Ale až na to, že nelepší a světový Fiala má v Zelenském konkurenci. Aby se mu vyrovnal pochytá také ukrajince co dosud vítal ta odešle je také do mlýnku … tak jako Zelenskyj?

Soutěž je to náročná, dosud byla vyrovnaná.

Zelenskyj odvolal z funkce šéfa státního bezpečnostního úřadu. Fiala zase odvolal Langšádlovou.

Zelenskyj schválil zvýšení pokut pro muže vyhýbající se mobilizaci. Fiala schválil zvýšení všech plateb, zvýšení stávajících daní a přidal i nové daně.

Jak tohle asi dopadne?

--------

Kam se hrabe popletená Británie.

Šéf kampaně za brexit Dominic Cummings promluvil.  Milovník přímočaré mluvy jich v povídání s britským webem i news použil hojně.

„Západ se nikdy neměl dostat do tak hloupé situace. Sankce víc zničily Evropu než Rusko.“

„Tenhle zkorumpovaný a mafiánský stát jménem Ukrajina nás v podstatě všechny podvedl.“

„Pořád jsme jenom něco blábolili o vstupu Ukrajiny do NATO. Rusko opakovaně říkalo: nedělejte to, nebo tu zemi pošleme do kytek. A my jsme se s nimi dostali do naprosto hloupé hádky. Kvůli jedné zkorumpované zemi, na které vůbec nezáleží,“  „Západ Rusko natlačil do aliance s největší světovou průmyslovou velmocí, Čínou.“

„Jediná lekce, kterou od nás Putin dostal, je ta, že jsme idioti. Idioti, kteří zavedli sankce a pak jen koukali, jakou katastrofu tím přivodili vlastním lidem.“

Průměrný počet slepic: 4.9 (122 hlasů)

ale zlomila ho Mnichovská zrada. Kolářovi jsou jen sionistická lejna.

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)

Tak co, už jste nachystáni na skrývání svého Ukrajince? A je nás 40% nebo 60%????

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Vidlákův dnešní text obsahuje hned v úvodu dosti zásadní sdělení. Má nějaké zařizování a bude mimo počítač i signál. Možná proto, aby pro někoho bylo obtížnější zjistit kam jde a co tam dělá? Může to být důležité, možná z obavy, aby se předem něco nepokazilo. Praha v tyto dny nabízí mimořádnou atmosféru. Takovou, která se neopakuje často. V Otvíráku na Prvních zprávách Vidlák něco málo přeci jen naznačil. Snad nezůstane jen s pár zemědělci osamocen? Snad konečně pomůže i někdo další, někdo vlivný, někdo kdo může?  Pokud se přidá nějaký důležitý politik, může to nakonec zafungovat. Vidlák kdysi řekl, že poslední kapka nemusí být ta největší.

 

Čím víc kodexů, tím víc Sodoma-Gomora, říká Vidlák:

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/cim-vic-kodexu-tim-vic-sodoma-gomora-rika-vidlak/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

zlute okno

Průměrný počet slepic: 3.3 (17 hlasů)

In reply to by Antonín

Trvalý odkaz

Tahle fotka lítá po FB. Na muzeu není ta žlutomodrá věc. Otázka pro zdejší Pražany. Je to pravda, nebo zase nějaký fejk?

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (62 hlasů)

Tak to by byla opravdu krásná zpráva:-). Naše národní muzeum jen s našimi národními barvami!

Ráda bych potvrdila, že je to pravda, ale jelikož jsem včera byla ve Vrchlického sadech u odstraněné sochy Sbratření a poté oslavit "Den pabjedy" na Olšanských hřbitovech, v těchto místech jsem nebyla. Tak možná dodá důkaz dříve někdo jiný:-).

Na akci Ne základnám u Sbratření se nás sešlo pár. O to více v tomto frekventovaném místě (park k Hlavnímu nádraží) na nás ti "správní" pokřikovali, ba i plivali:-). Naštěstí to vypovídá jen o jejich "mravní výši a pravdoláskařství" a také pomatení. Promluvila např. paní Vítová, pan Krajča KSČM nebo historička paní Neudorflová.

Pak jsme se přesunuli na Olšanské hřbitovy, kde proběhlo, jako každoročně, vzdání úcty všem padlým při našem osvobozování. Projevy KSČM, paní Semelová a pan Krajčo. A zároveň setkání ruské komunity a jejich pietní vzpomínka a poděkování. Bylo to dojemné a důstojné a lidské!

Přidávám odkaz na TV Raptor

https://www.facebook.com/RaptorTV.cz?locale=cs_CZ

 

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (38 hlasů)

Že by skončila další okupace?

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

kdo tam nechal ten hadr pověsit a vykopnout ho z funkce

Průměrný počet slepic: 4.8 (20 hlasů)

Národní muzeum už je zase v Česku. Jdu se nato podívat metelesku blesku!

Průměrný počet slepic: 4.7 (11 hlasů)

Je to tak - nedalo mi to a cestou domů jsem se tam ještě zašla mrknout. Hadr zmizel - proč asi!? Kvůli volbám, aby si šplhli? A ta schizofrenie - nejdřív Ukrajince zbožně uctívat a teď je posílat Zelenskýmu do mlýnku na maso..., to je vám najednou situation...

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

Děkuji za potvrzení Včelko :-) Já myslím jestli to nebude jasný signál všem Ukrajincům. "Už nad vámi ochrannou ruku nedržíme"

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Goebbels by nad slovy Petra Pavla plakal zadostiučiněním.
Kdyby Joseph Goebbels žil, musel by nad současnými výroky českého prezidenta plakat štěstím. Petr Pavel dnes u příležitosti výročí osvobození a nedá mi to, abych provokativně nedodal: … Sovětskou armádou, když podle současného výkladu nás v podstatě osvobodili jenom Američané a spol. A příští rok to zřejmě budou už přímo Němci.

Něco může být směšné a trapné, když zcela zapomínáme na 150 tisíc vojáků Rusé armády, ale Petr Pavel se dostal na samotné dno, když pravil : Rusko rozpoutalo válku, která si ničivostí nijak nezadá s druhou světovou.

Petr Pavel, který má mimořádně vyvinutý smysl pro politické hoschštaplerství, vždyť kdysi byl v socialistické armádě předsedou ZO KSČ útvarové organizace a srdnatě bojoval proti americkému imperialismu, aby nyní postavil Rusko na úroveň nacistického Německa.

Tuším, že je jediným na světě.

Nejhorší na tom je, že není zase z vojenského hlediska nějaký vůl a ví, že Ukrajina prohrává a hlavně logicky i prohraje a Rusko vyhraje. Konec konců to i vyjádřil ve svém projevu na Vítkově.

Pavel je podobná morální zrůda jako protektorátní ministr světy Moravec, který byl nejprve podporovatelem prvorepublikové Masarykovy a Benešovy republiky, aby následně doslova ze dne na den začal organizovat podporu Hitlerovi.

Tento člověk nesmí obhájit prezidentskou funkci na další období.
 

AUTOR: Jiří Vyvadil

https://cz24.news/prvni-vitezstvi-hitlerova-nemecka-a-jen-diky-ceskemu-agentovi-107/
 

Průměrný počet slepic: 4.8 (122 hlasů)

Lipavskýmu by sedělo jméno Kokotský nebo Lupičský, případně Lipičuský. A už vůbec není "náš", je jejich.

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

a ne dojetí!  Proč ti šmejdi Pirátští všechno znesvětí?

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

Obranou genocidy Izraele se USA „se svými vazaly v NATO“ zahánějí do kouta

USA: Vyhlazování civilistů v Palestině lze ukončit jediným telefonátem z Washingtonu, ale Bidenova administrativa jednoznačně upřednostňuje následovat příkladu sionistického režimu.

Řekl to brazilský novinář a geopolitický analytik Pepe Escobar v rozhovoru pro YouTube-kanál „Dialogue works“.

Podle něj si Spojené státy povzbuzováním ke genocidě Izraele kopou svůj vlastní hrob a stahují s sebou své „štěkající čivavy“ – další západní země.

„To, co dělá sionistický projekt (aniž by to někdo dokázal zastavit) v pásmu Gazy, se dá v mžiku zastavit telefonátem z Washingtonu. To je jasné každému.

A co vidíme? Situace je naprosto opačná. V současnosti USA, EU a NATO přímo podporují a schvalují genocidu. To je zcela zřejmé kdekoli v západní, střední nebo jihovýchodní Asii, jakož i kdekoli v Africe nebo Latinské Americe – prakticky kdekoli na světě.

Takže máme toto: na jedné straně mizející impérium se svými vazaly NATO, jakýmisi štěkajícími čivavami, se zahání do kouta a brání sionistický projekt, zatímco ve skutečnosti zbytek planety, 88% celé planety, je proti.“

9. května 2024 👉 @cz24news ZDROJ: YouTube-kanál Dialogue works / News Front

Průměrný počet slepic: 4.5 (73 hlasů)
Trvalý odkaz

Petr Fiala včera ve svém projevu k 8.5. řekl, že mír může nastat pouze tehdy, pokud bude agresor poražen.

Souhlasím s tím, že pokud by se podařilo zastavit expanzivní choutky největšího světového agresora poválečného období, tak by nás to k míru výrazně přiblížilo.

Jen tedy nevím, jak chce vrchní Nuteliér ty Američany udržet na uzdě.

Počítám, že vyslání jasného signálu od našeho světového lídra nebude úplně stačit.

(FB J. Rajchla)

Průměrný počet slepic: 4.6 (117 hlasů)
Trvalý odkaz

Na plzeňských oslavách došlo k epizodce, kdy na tribunu s hosty z jednoho z vozů "konvoje svobody" zamávala nějaká ženská vlaječkou s hakenkrajcem. Samozřejmě skončí u soudu za propagaci hnutí.... A já si říkám, proč vlastně? Vždyť jen mávala skutečnou vlajkou naší vlády a EU (občas zvané Čtvrtá Říše).

Průměrný počet slepic: 4.9 (56 hlasů)

jak k té vlaječce přišla

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

že se dědí!

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Od vstupu České republiky do Evropské unie se jedná o naše páté volby do tohoto orgánu. Nutno říci, že účast byla vždy mizivá, což svědčí o tom, že myšlenka nějakého parlamentu, který bude hájit zájmy celé Evropy, je naprosto mylná. Jednotlivé evropské státy mají své zájmy a potřeby a ty většinou nebývají ve 100% shodě s ostatními. Lidé raději chodí k volbám ve svých zemích. Celá EU si navíc žije svým vlastním životem. Je ovládaná hlavně Německem, které je ve vleku Spojených států. Celý byrokratický moloch tvořený desítkami tisíc nikým nevolených úředníků představuje tzv. stát ve státě, který si dělá, co se mu zlíbí.

Měsíční plat českého europoslance při sečtení všemožných náhrad, činí něco přes 400 000 Kč. Není divu že lidé jako Kolaja, Peksa, Niedermayer budou zuby nehty bojovat za zachování EU, budou říkat, jak je to všechno skvělé, za co všechno té Unií vděčíme a kde bychom bez ní byli. Toto je doložitelné jejich hlasováním v Evropském parlamentu. Jejich motivací je pouze osobní prospěch, osudy jejich voličů je vůbec nezajímají. Nic víc v tom není.

Celé čtení najdete zde: https://svobodny-svet.cz/eurovolby-se-blizi/

Průměrný počet slepic: 4.6 (41 hlas)
Trvalý odkaz

Vidláku, nemám nic proti tomu, když budete schovávat u sebe a za svoje prostředky dezertéty. Že kvůli vysypané kase a touze to Rusákovi nandat chcete jít později do důchodu, zato však do hubenějšího (protože ten váš romantismus zase zacvakne erár-vy ne), je rozhodnutí jenom vaše. Ale jestli se mě chcete zeptat, zda chci takto po 45 letech práce přispět i já, otevřeně vám píšu, že vám na to SERU!

Moje úcta!

Vlastně ne.

Průměrný počet slepic: 3.2 (44 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Protože nenávistné, tak i zmatené. Vidlák jasně řekl, že ty lidi je ochoten zachránit za svý a u sebe. To co píšete vy by se dalo vykládat i tak, že kdo schovával Anu Frankovou prodlužoval II. SV. Ten vámi uváděný erár může mít ve Vidlákově případě výdaje pouze za odměny fízlům a platby za přesčasy prokurátorům, soudcům a bachařům, kteří budou "řešit" ty, co budou uprchlíky ukrývat. Na níži vašeho důchodu to mít vliv nebude, vy náš drobný škudlile. Erár je schopen a ochoten rozfrcat námi vytvořené prostředky jiným způsobem.

Průměrný počet slepic: 4.5 (48 hlasů)

Nejprve si ujesněme pojmy. A. Franková nebyla voják. Vaše analogie je hodně mizerná. Chce to méně wikipedie.

Z eráru nejsou jenom hrazeny vámi uvedné profese, nýbrž například lékařská peče. To je ta akce, kdy se příjde do ukrajinci přeplněné čekárny a kdy vezmou našince jako poslední. Ne dosti, když na výměnu kloubu má přednost tatar, nikoli škudlil (to náš si strčte do prdele, neschovávejte se za dav či klaku). Raději se zamyslete, nakoli přispěli tito ekonomičtí paraziti svou troškou do mlýna třebas k epidemii černého kašle. Kdo a jak bude hradit zběhům lékaře? Vy??? Zasmál bych se, ale vy jste jen směšný, srandu netvoříte.

Vám zcela jistě uniklo, co současný pětihnus vytváří s důchody, podmínkami proň, a že to je placeno pořád a pořád z jedněch peněz. Je nabíledni, že jich je touto svoločí z její neschopnosti vybírat daně, rozumně investovat, nerozhazovat za válečný šrot, že jich ubývá. A někoho musí okrást. Ti nejslabší jsou nyní penzisti, ale i zdravotně postižení, samoživitelé...

Abych řekl pravdu, chdím sem čím dál méně proto, že se komenty jako byl ten váš zde množí. Buď sem lidé bez názoru lepí plagiáty a barvičky, nebo panu domácímu bez uzardění lezou do řiti jako jste to výše předvedl vy. Bohužel, těch hodnotných řádků je zde tolik, že k jejich přečtení vydám tolik času, abych ještě ohlídal polovinu králičího sexu.

Mějte se vy...našenás...

 

Průměrný počet slepic: 3.1 (28 hlasů)

P.S. Můžete mi tu vaši větu " Vidlák jasně řekl, že ty lidi je ochoten zachránit za svý a u sebe " v tom článku najít?

Průměrný počet slepic: 4 (18 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Mluvil jsem sám za sebe a za nikoho jiného.  Vy si dělejte, co chcete. Klidně je všechny na tu frontu pošlete. Myslím, že takových tady bude většina. Ale... nedivte se, až jednou takhle budou posílat na frontu nás a také se nás pak nikdo nezastane.

Můj dědeček schovával Židy. Myslíte, že jim byl schopen zajistit lékařskou péči? Nebo že je dobře a vydatně krmil? Taktak žili a taktak přežili. A ještě ne všichni. Pokud budu někoho schovávat, nebudu o tom mluvit, protože to už bude trestné. A ti Ukrajinci už také nebudou tak bohorovní, protože budou vědět, že stačí maličko a pojedou na frontu. 

Za půl roku u nás žádní Ukrajinci nebudou. Buď budou na frontě, nebo zdrhnou někam, kde je vydávat nebudou a pár jich možná bude poschovávaných po sklepích. Rozhodně nebudou dělat ani Bandera párty ani se fotit s Ondřejem Kolářem. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (35 hlasů)

Tyto doby však nemůžete srovnávat. Schovávání židů je ale úplně něco jiného, než tady přechovávat boje schopné tachonýry! To jsou naprosto jiné počiny. Chcete mi říct, že se židé poflakovali po okolí a občas udělali nějakou judea party? Ba ne, váš děd by to i s jeho rodinou hodně odskákal. A vy hrdinně díte, že Stepano i Dmytro budou sedět u vás ve stodole a ani nemuknou, ani na wifinu nešáhnou, po zavíračce nezadují vlastenecké dumky??

Prima, mějte je doma, on to někdo zacáluje; akorát ten účet předložíte namnoze bez jejich souhlasu vůkol ostatním. On to někdo cvakne, nejspíš ještě větší chodobou, možno i dalšími nemocemi. Pokud se týče mě, já vám k tomu přispívat nehodlám. Ani to vysvětlovat znásilněným či pozůstalým po chorobách, co u nás byly vymýceny v 50. letech minulého věku.

 

Průměrný počet slepic: 3.4 (30 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

o ukrývání ukrajinských vojáků, zběhů ? Teda, dneska jsi se ukázal 🤔 a Deník anny frankeové není dokument, ale ROMÁN, i když se jako dokument tváří. Jakž takž je pravdivý akorát začátek, zbytek je fikce.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Na té Zakarpatské Ukrajině, odkud většina z nich pochází, mají vcelku bezpečno a my s jejich válkou máme společné jen to, že jsme zrovna postižení vládou poskoků válkychtivých USA.  Přitom se nebývalými schodky státního rozpočtu zbytečně suneme do ekonomického otroctví.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Oficiální i neoficiální údaje se diametrálně liší. Ale řekněme, že je jich tu nějakejch půl milionu. I kdyby to, co se pohlaví týká, bylo půl napůl, tak je tady dvěstě padesát tisíc chlapů. Řekněme, že sedmdesát procent z nich je v branném věku schopných bojovat. Naprostá většina z nich má vojenský výcvik v ukrajinské armádě. Takže z toho plyne, že tady máme odhadem cca Sto sedmdesát tisíc Ukrajinců s vojenským výcvikem. A co si budeme vykládat. Ukrajinci jsou mistři ve šmelení a pašování. Takže jestliže se vojenská výzbroj, výstroj a zbraně ze západu určené původně pro Ukrajinu mohly objevit v rukou Hamásu, tak určitě pro Ukrajince není žádný problém propašovat tyto zbraně i k nám do ČR. Takže potencionálně zde můžeme mít sto sedmdesát tisíc Ukrajinců vyzbrojených západními zbraněmi. Říkáte si teď, že je to přitažené za vlasy? Na to vám odpovím jednoduše. Kdo z vás tipoval před rokem, že zde bude nastolena otázka vydávání Ukrajinců na Ukrajinu? Takže vidíte, že všechno je možné. 

     Takže sto sedmdesát tisíc vyzbrojených Ukrajinců v ČR. A naše ozbrojené složky? Kolik máme BOJESCHOPNÝCH vojáků v armádě? A kolik policajtů? Nepočítám kancelářské krysy a generály s poctivě nabytejma generálskejma hvězdičkama vysezenejma v kanceláři. Nepočítám vojáky a policajty ošlehané větrem z ventilátoru a párou z kafe v kanclu. Kolik jich je skutečně bojeschopných dohromady? Dvacet tisíc? Třicet? Proti potencionální armádě sto sedmdesáti tisíc? 

     Mnozí z vás si teď říkají - jo, to je magor. Ale? Kdo z vás věřil ještě před dvěma roky, že v Evropě bude válka? 

     V Polsku je těch Ukrajinců mnohem víc než u nás. A není náhodou tento mnou popisovaný stav i jedním z důvodů, proč se Poláci chtějí Ukrajinců zbavit? 

 Nemusíte  se mnou souhlasit. Napsal jsem jen svůj názor, myšlenky, které se mi honí hlavou. 

     5. 5. v 22:22 jsem zde v reakci na Vidlákův článek napsal příspěvek v duchu, že čím dříve vylifrujeme Ukrajince, tím lépe. Příspěvek ohodnotilo k dnešnímu dni 129 osob s průměrem 4,6 slepic. Z toho lze usuzovat, že naprostá většina lidí si zde Ukrajince nepřeje. To je statistika. 

     NIC NENÍ NEMOŽNÉ! 

     Všem dezolátům přeji hezký den. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (46 hlasů)
Trvalý odkaz

Aby jsme z těch průserů nevyšli ani na chvíli, tak už druhý den probíhá ve Sněmovně boj o korespondenční volbu. V hrůze očekávám jak to může dopadnout bo 108! To by pak mohlo dopadnout, "že na věčné časy"! Hrůza jen pomyslet! Korytáři se snaží zachránit za každou cenu svá korýtka neboť jim to asi, krom jiného, ukládá i manuál jejich bohů:-)!

Na té naší scéně a nejen tady, ale i ve světě se toho každý den děje tolik, že jedno téma vytlačuje druhé a de facto už za naší "únavy" a "nezájmu". Protože bojujeme s větrnými mlýny a jsme vyčerpáváni denodenním útoky!Někteří se aspoň zvednou, pokusí se, druzí gaučujou a meldujou. Ale ani to zvednutí zatím nestačí a jsme prostě ta pomalu vařená žába...o to víc děkuji těm co se snaží ostatní pozvednout!

Ale jednoznačné je, že ti co žijí jinde, ať si volí to co mají tam a nám do toho nemají absolutně co KECAT!

 

 

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

     jako jsou Ukrajinci odpovědní za svoje průsery a zvolení Zelenského(válka, korupce....), tak i my jsme odpovědní za naše průsery a zvolení Fyjaly. Jinými slovy - Ukrajinci si přáli válku, my jsme si přáli zdražení, Inflaci jako prase, okradení důchodců, vyšši daně, drahé energie..... a konečně i tu korespondenční volbu. 

     Celý národ věděl co jsou odeesáci, topáci a černoprdelníci zač a přesto je volil. Není proč brečet. Takhle jsme to chtěli. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (25 hlasů)

Přesně tak! A kdo říká, že si něco z toho "neuvědomil", to je jen jeho hlupáctví. Komu není rady, tomu není pomoci.

Průměrný počet slepic: 4.6 (15 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

My nebo oni:-)! Chápu, že i my jsme vinni, ale viz výše co jsem psala. Něco jsme zavinili, v něčem zdá se, se bezmocně a také poněkud hloupě "vezeme". Což může být i tou roztříštěností opozice, absencí lídra a našimi egy a netolerancí a tím že se prostě neshodneme a když třeba nic jiného, máme "své postoje":-)

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Tady s vámi nesouhlasím:-). Za prvé skřet Rychetský, to byla velmi nekalá soutěž. A určitě těžce podpořená!  Za druhé asi dost "věřím"  i v cinklé volby. Vždyť to vidíme dnes a denně jak se to dělá!

Vím, že spousta z nás byla líných a vím, že spousta je někde úplně jinde než my! Takže to určitě nahrává i výsledku, ale i tak tam bylo plno "neznámých" a tuším, že mohlo být napomoženo. Ale to mi vadí teď, že všichni už vidíme jak to je, měli bychom umět vyhodnotit jak moc nebezpečné to je a přesto je mnoho dál "líných" a chápu, že i unavených, ale že pokud chceme něco zachránit, prostě se musíme pokusit i kdyby to k ničemu nevedlo. Ale pro své vlastní svědomí a odpovědnost.

To samé u Ukrajinců. Spousta si nic takového určitě nepřála. Nicméně silná klika to nejspíš za podpory zvenčí "rozjela" a oni se vezou všichni chca nechca. Ovšem za mnohem horších podmínek. A ti, kteří se na tom nejspíš nejvíc podepsali, bohatnou na válce a povalují se bůhví kde, jen nebojují a nezachraňují svou zemi.

K tomu bych také ráda něco napsala:-) i k  několika příspěvkům tady na toto téma dnes, ale odjíždím na výlet, tak jestli večer zbudou síly:-)

Hezký den

 

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)

To je nesmysl. Faktem je, že jako národ stojíme za hovno a spousta hlasů  vždycky zbytečně propadne. Pak se fakt nedá vyhrát. Maximálně můžeme vyhrát Babiše a to taky není žádná velká výhra. Ale jinak souhlasím s tím, aby Ukrajinci odtáhli tam do té své bídy a nebídačili i tak zbídačilý český národ. Úplně bude stačit, že nám tu po nich zůstane: Svrab, nešťovice, černý kašel, tuberkulóza a AIDS.

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

Jak by to mohlo dopadnout se 108 - stejně jako vždy i se 107... Kdyby na to přišlo, mohli by si prosadit, co je napadne, třeba hromadné WC, které už z nás všech udělali. Poslední spláchne.

Korespondenční volba

Francie zakázala korespondenční volby v roce 1975 - kvůli podvodům

Mexiko zakázalo korespondenční volby v roce 1992 - kvůli podvodům

Belgie  zakázala korespondenční volby v roce 2018 - kvůli podvodům

Švédsko nikdy nedovolilo volit korespondenčně

Itálie nikdy nedovolila volit korespondenčně

Ukrajina nikdy nedovolila volit korespondenčně

Rusko nikdy nedovolilo volit korespondenčně

Japonsko nikdy nedovolilo volit korespondenčně

Ani jedna země Středního východu nikdy nedovolila volit korespondenčně

Žádná země Jižní Ameriky nikdy nedovolila volit korespondenčně! Stačí?

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

z UA je v ČR cca 70%

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

😏🇺🇸🇷🇺Největší americká společnost v oblasti jaderného palivového cyklu Centrus uvedla, že po podepsání zákona o zákazu dovozu obohaceného ruského uranu bude žádat výjimečně o to, aby nadále dostávala tento strategický materiál z Ruské federace s cílem zajistit zájmy celého amerického jaderného průmyslu.

@neCT24

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)