Vidlácká revoluce

Autor

Vidlácká revoluce se rozjíždí. V Bruselu jsou z toho pěkně v Bruseli. Zemědělci stojí před budovou europarlamentu i před vládními budovami. Všude je cítit hnůj i kouř z hořících pneumatik. Statečnější europoslanci diskutují s traktoristy a vysvětlují jim, že oni za nic nemohou. Vidláci se ušklíbají… dobře vědí, jak který poslanec hlasoval a dost hlasitě jim to dávají najevo. Zbabělejší Zdechovští už zalezli. Policie to jistí z dálky. Jsou na straně protestujících.

Vy, co jste před rokem stáli na Václaváku a poslouchali řečníky z pódia, čekali byste, že Evropa bude zakrátko vypadat takhle?

Macron jde natvrdo proti Leyenové. Ve Francii je totiž také pěkné horko. V Německu se ukázalo, že protesty proti AfD financovala vládní věrchuška a všechna obvinění z nacismu byla od začátku do konce vylhaná. Liberální taktika je jasná – Vymlčet, odvést pozornost jinam, mediálně onálepkovat, pokusit se mezi protestující vrazit klín, obvinit jejich lídry… Nic nového pod sluncem. Manželé Kunštekovi ostošest překládají články ze zahraničí, které se budou objevovat na Litterate.

Mimochodem… děje se přesný opak, než můžeme slyšet často z našich diskusí. Velmi často se tam objevuje názor, že nejprve musíme padnout na hubu a pak se lidi probudí. Ne, nemusíme. Protože když národ padne „na hubu“ tak to bude především obličej důchodců, samoživitelek a všech dalších sociálních skupin, které se nemohou bránit. Zatřeste světem a běžte se podívat, koho to zavalilo. Vždycky ty nejzranitelnější.

Ještě jsme na hubu nepadli, ale vláda už obírá důchodce, škrtla slevu na manželku a zvýšila především ty daně, které pocítí ti dole. Pak seškrtala dotace zemědělcům, naprosto nic nedělá se stopadesátiprocentními maržemi v hytlermarketech, ale zato ještě přispívá energobaronům na zastropování cen energií. Jak myslíte, že bude vypadat, až bude hůř? Kam myslíte, že budou směřovat další konsolidační balíčky? Z kterých kapes se budou platit škody, které liberálové dělají?

Vždycky z našich peněz. Vždycky.

Když „to tady padne na hubu,“ tak to bude naše huba. My budeme rýt držkou v zemi. Je v našem zájmu, abychom národ probudili dřív, než to nastane. Když se topíte, chytáte se jakýchkoliv stébel. Všichni víme, jak si padnutí na hubu vyřešili za Velké hospodářské krize v Německu… Já nechci čekat, až to tu všechno zkrachuje. Nehodlám pojídat popcorn na gauči a dívat se na soumrak dějin. Jsou to moje dějiny. Nehodlám mít radost z požáru, který nám hrozí. Nechci, abychom přišli k přerozdělenému stolu až jako poslední. Nechci čekat, až bude národ probouzet bída. To je totiž to nejhorší probuzení. Kocovina navíc není dobrým rádcem.

Stejně tak nechtějí čekat Vidláci všude okolo. Nechtějí, aby nejprve byla bída, protože to bude především jejich bída. Chtějí to zkusit opravit. Nechtějí, aby vlak vykolejil, ale aby zpomalil a přejel na jinou kolej. Je to nejspíš poslední šance. Proto jsou traktory na náměstích a ne na poli. Proto stávkují železničáři, proto jsou blokovány hraniční přechody. Gulliver se vzepjal a zkouší přetrhnout ty provázky, které ho poutají a dusí. Všude v Evropě.

Stále více vypadá, že se to podaří.

Blyštivý Péťa už nemá od koho přijímat jasné signály. Ani samotná Leyenová nemá na svého mopslíka čas. Obzvlášť po včerejšku. Intervujci mlčí, až z nich lije pot. Jak to udělat, aby záběry z Brusele zabraly méně času ve zprávách než Agáta Hanychová? Jak to udělat, aby se diváci raději nic nedozvěděli? A kdyby to náhodou blbě dopadlo, jak to udělat, aby za nic nemohli? Jestlipak si už připravují proslovy, jak strašně trpěli pod současnou liberální úderkou, ale ve skrytu tomuto národu fandili?

Bojujme!

Bojujme za národ, bojujme za svoje děti, i když nás nechápou. Bojujme za svojí zemi, která je tak krásná, že naše hymna je o kvetoucích kytičkách, místo aby burcovala ke slávě. Bojujme za naši půdu, za naše potraviny, za soběstačnost alespoň v tom základním. Bojujme za ohled k našim seniorům, kteří vybudovali všechny ty elektrárny i přehrady a teď se musejí dívat, jak vyhasínají vysoké pece. Bojujme za dědictví po našich předcích, bojujme, aby se vláda věcí našich vrátila do českých rukou. Bojujme, abychom se jednou mohli sami na sebe podívat do zrcadla a říci, že jsme se na to nevykašlali.

Už brzy… ještě pár dní…

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (418 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

že jsem přerušil mlčení. Ti sedláci na svých traktorech nevyrazili do boje kvůli nějakým ideovým nebo politickým názorům. Ti povstali, protože oni už byli reálnou politikou Bruselu a vlastních vlád sraženi držkou do bláta! Proto já tvrdím, že dokud nebude mít většina Čecháčků také držku v blátě, nic je z jejich maloměšťáckých, zaprděných pelíšků nevyžene! Anebo - až uvidí, že Evropa už povstala a my jsme opět poslední. HOWGH!

Průměrný počet slepic: 4.6 (136 hlasů)

S tím bych i souhlasila - byli jsme poslední v roce 89, budeme poslední vždy a ve všem. Pávek svou legitimaci odevzdal až když už bylo všechno jasné, a je u nás hodně lidí stejného ražení, kterým to nevadí, nepřemýšlejí, nic si nepřipouštějí a nejsou ochotni se vůbec něčím zabývat (alespoň podle lidí z mého okolí). Ale ráda bych byla překvapená.

Průměrný počet slepic: 4.8 (153 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

mlčením se nic nevyřeší a ani nevylepší. Řekl bych, že je dobrá věc zajít sem k nám na pokec.

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

.. držkou do bláta, ale pochopili, že se to na ně chystá. Oni totiž budou ti poslední kdo bude mít hlad, protože si dokáží jídlo vypěstovat a vychovat.

Na rozdíl od zbytku populace mají tzv. ZDRAVÝ SELSKÝ ROZUM, nebo, jak říká Petr Hampl, INŽENÝRSKÉ MYŠLENÍ.

Tedy, chápou praktické důsledky PRINCIPU KAUSALITY, tedy, vztahu mezi příčinou a následkem.

A navíc, mají ty traktory.. A vidí, že Němcům to prošlo.

I Fiala s Rakušanem uhnou.

I Česká televize uhne, tváří v tvář hromadám hnoje okolo jejich budovy na Krkavčích horách. Pevně věřím, že zemědělci při rozvozu hnoje a močůvky nezapomenou za Krkavčí hory, regionální redakce zpravodajství v krajských městech, a především, na redakce všech novin, které je vymlčovaly.

Kdyby náhodou ne, tak pověřuji Vidláka, aby jim to navrhnul. Já už si dělám zásobu potravin a cigaret na 14 dnů tak, abych nemusel do obchodu. I Franta Kubásek, který vozí zásoby do supermarketů si zaslouží pár dní dovolené.

Průměrný počet slepic: 4.8 (125 hlasů)

"Zemědělci ještě nejsou tak docela sraženi.... držkou do bláta, ale pochopili, že se to na ně chystá..."

------------------------------------------

Já myslím, že Olin psal o zemědělcích v Evropě, tedy zemích, kde to dnes tak vře, a kterých se to už velice týká... 

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

všichni ti, kdož nadávají lidu do ovčanů, zaprděnců, co se stydí za to že jsou Češi..

Každý národ má Patricie a Plebejce. Měla je i Římská republika, měly je řecké městské státy. S jedinou výjimkou, a tou byla SPARTA. Každý občan Sparty byl vychován jako voják a jako PATRICIJ. Ale už se nehovoří o spartském "APARTHEIDU" - tedy, o Heilótech, kteří Sparťany živili, stejně jako my dnes, odváděli 50% úrody, mladí Sparťané se na nich učili zabíjení při rituálu dospělosti, zvaném Krypteia.

Tedy, PATRICIJ, v římském smyslu toho slova, je člověk, který se zajímá o politiku, prosperitu své obce, ozbrojil se na vlastní náklady a je připraven obci sloužit ve Falanze. I chudý člověk mohl sloužit jako lehkooděnec, VELÍTOS, musel krátkým mečem (GLADIUS), který je dobovým ekvivalentem dnešní pistole, skolit vlka, stáhnout z něj kůži a tu nosil na hlavě. Po několika bitvách se i on vzmohl na kompletní zbroj těžkooděnce, a mohl se zařadit do FALANGY.

Lehkooděnci byli užiteční zejména v boji se slony, protože byli mrštní a pohybliví. Když došlo na boj muže proti muži, byli stahováni za falangu, aby zbytečně neumírali v boji s těžkooděnci.

PATRICIOVÉ MĚLI VOLEBNÍ PRÁVO.

PLEBEJCI byli zkrátka ti ostatní, starali se o chod obce, byli námezdnou silou, tedy, byli analogem spartských Heilótů, jen nebyli nevolníky a měli práva, s výjimkou PRÁVA VOLEBNÍHO.

Připomínám, že všeobecné a rovné volební právo MUŽŮ bylo zavedeno proto, že MUŽI MĚLI VŠEOBECNOU BRANNOU POVINNOST. Proto ve Švýcarsku, které jistě není žádnou totalitou, dostaly ženy volební právo až v roce 1971..

Žijeme v DAVO - ELITÁRNÍ společnosti. Vždy to tak bylo. Doktor Milan Calábek definoval ELITY jako "lidi zbavené starosti o každodenní obživu", tedy, lidi s určitým společenským statusem, vzděláním a ČASEM na politiku. Nadávat na národ je hloupost, zakrývání vlastní neschopnosti dostát povinnosti ELITY, být vzorem pro OBECNÝ LID.

Mimochodem, asi už většině pravidelných čtenářů došlo, že mám s reálnou politikou v neparlamentní sféře nějaké zkušenosti. Nebojím se proto říci, že naprostá část tzv. ALTERNATIVY je BÍDA s NOUZÍ. Jsou většinou stejní, mnohdy i horší, než ti, kdo nám nyní vládnou. Každý národ má něco jako národní podvědomí, jakousi instinktivní schopnost posuzovat politiky, vychází to z neverbální komunikace, někdo tomu říká EGREGOR. Lid podvědomě tyto lidi opomíjí, většinou právem a správně. Toto lidové podvědomí se dá ošálit prostředky masové komunikace a propagandou. Je to tak a nic s tím nenaděláme. Je to rub zastupitelské demokracie.

Ti, kdož nyní vládnou naší zemi mají nad rozumnou částí ALTERNATIVY  to, co vojáci nazývají TECHOLOGICKO - TAKTICKOU převahou na bojišti.

Dobrá zpráva ale je, že tato převaha se hroutí. Vidlák o tom hovoří dnes a denně. Přenosové vozy, kamery, satelitní spoje  a redakční systémy, stejně jako tanky a bombardéry podléhají laciným dronům, padají pod náporem Smartfonů, blogů, internetu.

Většinu ze zdejších diskutérů považuji za PATRICIJE, kterým není lhostejný osud OBCE. Je naší povinností být vzorem pro PLEBEJCE, ne je urážet.

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (134 hlasů)

Jací Češi? Co je v Česku opravdu českého? Nic, vůbec nic, a ta národní hrdost? Ta má podobu ukrajinské vlajky na Národním muzeu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (55 hlasů)

Jaká hrdost? To že se Češi neumí chovat, a zároveň ani nejsou hrdí na to, kým jsou. Při svých cestách potkávám skupinky "Čechů" a většinou se stydím za to, že jsem stejné národnosti. Viz naposled v Budapešti na ubytovacím zařízení, kde se národ český předvedl dokonale při snídani jako stádo neurvalých, hovadských sotva lidí..

Průměrný počet slepic: 3.1 (15 hlasů)

je v každém národu. Už jsem viděl autobus Němců co si na restaurační zahrádce hospody u silnice vybalili svoji menáž.. chleby s řízkama a svoje limonády z autobusu. Teď jsou na nejvyšším levelu dobytka Pšonci, kteří vystřídali Rusáky 

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

jsme vždycky poslední. Jsme lejnem, které padá dolů. Jsme dílem stádem ovcí a dílem stádem volů.

Průměrný počet slepic: 4.5 (35 hlasů)
Trvalý odkaz

Nevím, asi si nerozumíme. Vezmu si k reakci tuhle část Vidlákova textu: "Je v našem zájmu, abychom národ probudili dřív, než to nastane [než budeme rýt držkou v zemi]."

No jasně, že je to v našem zájmu. Jasně, že bychom měli bojovat. Jenomže tady hraje roli podřízená česká povaha velké části národa, jak známe z historie. Co jsme se oproti Maďarům v rámci monarchie vybojovali v době průmyslové revoluce, a co, když došlo k Rakousko-Uherskému vyrovnání? Jak jsme jako národ byli poslušní vůči SSSR a jimi prosazovanému režimu, a to i v době, kdy tento zkrachoval už všude kolem? Jak snadno jsme se přeorientovali na servilitu k USA a EU? Jasně, lidi, kteří čtou alternativní zdroje vědí, jaká je situace, ale co ty masy libtardů, kteří nahradili uvědomělé soudruhy? Myslíte, že mají nejmenší ponětí, jaká tluče? Stačí se podívat na pár diskuzí na iDnes nebo těch Seznamem spravovaných. Pokud chce někdo svobodně mluvit o skutečné situaci, je ukřičen, drsně napadán ad-hominem, a pokud se brání a nedejbože použije drsnější slůvko on, je banován, případě evaporizován.

Chtěl bych, aby se lidi probudili, chtěl bych v tomhle být optimistou, ale za cca dvě desetiletí na nejrůznějších internetových diskuzích a sociálních sítích jsem se tak akorát stal cynikem. Mírovou cestu z tohohle srabu ven už nevidím. Naneštěstí.

Průměrný počet slepic: 4.7 (81 hlas)

.. Všechny národy jsou STEJNÉ. Liší se jen poměrem PATRICIŮ / PLEBEJCŮ. Dav následuje příkladu Elit. Maďaři jsou takoví jací jsou proto, že mají Orbána. Možná že jsou o maličko temperamentnější než my, ale ne o mnoho.

Fňukání nad hloupostí národa je jen berlička fňukajícího, jeho alibi.

Průměrný počet slepic: 4.6 (64 hlasů)

Děkuji, četl jsem. Zajímavé přirovnání, jenže pokulhává v mnoha směrech. Víc tomu nedám, dnes mám fakt na práci mnohem více, než formulovat pro Vás jednotlivé nesrovnalosti.

Průměrný počet slepic: 3.6 (15 hlasů)

v zemi ryjeme, aniž o tom víme. Jsme realitě na hony vzdálení, protože jako ta Šípková Růženka spíme.

Průměrný počet slepic: 4.6 (34 hlasů)
Trvalý odkaz

V ČR je už přes 600.000 exekucí. Lidi už držkou ryjí. Lidi kteří ještě mají práci, platí hypotéky, bojují aby přežili oni a jejich rodiny, tito lidé a to jsme my ta tichá většina my jsme ten český Guliver MY SE BOJÍME. Vždyť vidíte s jakým fanatismem vládnoucí liberálové hlídají a prosazují jen tu jejich jedinečnou pravdu. Podle libtardů kteří u nás vládnou všichni kteří mají jiný názor jsou ihned nařčení že jsou dezoláti, proruští aktivisté atd. ČEŠI MAJÍ STRACH když vidí jak Rakušan ze svým gestapem hlídá pohyb každého občana jak se vyjadřuje na webech, jak mluví na veřejnosti , jak mluví ve svém okolí. Tato nenáviděná vláda má svůj mechanismus s kterým drtí její odpůrce, vydali zákony pro sledování, mají své udavače, tahají lidi na výslechy, tahají lidi na soudy kde mají svoji justici, propouští lidi z práce. STRACH je příčina že v ČR se nic nehýbe a ne že Češi se mají ještě dobře a kašlou na druhé. Když se to ale i u nás z našimi zemědělci konečně rozjede a doufám že to bude brzo tak tehdy vyjdeme i my ta dosud tichá většina do ulic.Protože my jsme ten český Guliver který povstane a roztrhá pouta která nás dosud drží

cesky gulivere povstan

Průměrný počet slepic: 4.7 (87 hlasů)

     já vím, že co do obsahu na tom tolik nesejde a nechci skutečně být hnidopich, ale poprosím vás, abyste v první osobě množného čísla osobního zájména "my" používal ypsilon "y". Fakt mě z toho bolí oči a degraduje to hodnotu vašeho příspěvku. 

     Děkuji. Chandra

Průměrný počet slepic: 4.6 (23 hlasů)

Guliver tady  ještě bude. Zeptej se Vidláka a ten ti to potvrdí 

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

i nějakou klasiku pro Máju

Průměrný počet slepic: 2.3 (4 hlasů)

nemá šanci. Vždyť mu vládnou zaprodanci.

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)

a jejich slouhové

Průměrný počet slepic: 3.8 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

     "Policie to jistí z dálky. Jsou na straně protestujících. " A další věta : "Stejně tak nechtějí čekat Vidláci všude OKOLO. "

K NAŠÍ policii (která pro mě není nic jiného než prodejné děvky) jsem se vyjádřil včera ve smyslu, že vždycky bude stát na straně pětidemoličních libtardů. Viz policejní manévry v Sokolově při besedě s Rakušanem. Na rozdíl od policie v Belgii. 

     A k druhé větě......... nechtějí čekat Vidláci všude OKOLO. A já se ptám : kde jsou naši Vidláci? Ještě pořád žádají poníženě o vjezd do Prahy? 

     Po pětatřicetiletém ohýbání hřbetů od hadrového demokratického puče nevěřím, že Češi zvednou (_!_) z gaučů a připojí se k evropským Vidlákům. Byla by to krása, kdyby se tak stalo, ale prostě tomu nevěřím. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (46 hlasů)

Jó, ti čeští vidláci, ti jsou spokojení. Ono, v českém bordelu nějaká ta nepoctivost vidět není. Dokud máme dotace ledacos ošidíme a tak se nějak v pohodě vždycky uživíme.

Průměrný počet slepic: 4 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

Nejzazší termín změny vidím 5. 11. 2024, kdy se do funkce vrátí Trump. Když jsem psával, že se za něj neválčilo (což mně úplně stačilo), byla to čirá pravda  jako voda v lesní studánce.

Průměrný počet slepic: 4.6 (29 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

nevstoupíš dvakrát do stejné řeky.

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

    tu řekl opouštěl, tak se v ní dalo ještě jakžtakž plavat a nebyla tak zahumusená jako teď. Teď v ní plavou než sračky a plavat v ní může jenom sebevrah. Takže Donaldovi vůbec nezávidím. Napravovat ty sračky po tom dementovi bude nadlidskej úkol. Asi jako u nás náprava těch hrůz po po Blyštivém Péťovi Nutellovi Mlčochovi. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

než píše Vidlák. 9. Hledá se 9 "zlatých" poslanců, kteří zvednou pacinky pro návrh. A nemusíte mít traktor v každé domácnosti. To není o propagaci slabosti, ale o racionalitě. Byl jsem na všech 3 loňských demonstracích, jejich praktický výsledek byl 0. Ani jeden z vládních poslanců se při hlasování o důvěře vládě byť jen nezdržel. Fiala kvůli davu neodstoupí, nevadí mu naprostá devastace všeho, je přisátý na zdroje..v řádech miliard, dodám.I kdyby mu Prahu zatarasily traktory a před barákem měl kupu hnoje, odjede na výjezdní zasedání vlády do Bangladéše...KDU-ČSL je ve stádiu klinické smrti, snad už navždy a to je ta správná příležitost...Lidovci jako vždy zradí v ten správný okamžik.

Doplňuji: 

https://www.prahain.cz/politika/strach-z-jurecky-primel-vlivneho-clena-kdu-sepsat-anonymni-dopis-16851.html?utm_source=pldres

:-)

Průměrný počet slepic: 4.7 (39 hlasů)

Díky za webovou stránku. Je to nečekané a velice zajímavé, že by nakonec spása národa  přišla odtamtud  kde by to nikdo nečekal? 

Průměrný počet slepic: 3.2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nemecti-reporteri-vyrazili-do-Mariupolu-Jen-tak-nikdo-jim-nebranil-A-zirali-ze-to-tam-funguje-750085

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

Na přiložené adrese jsou web kamery v přímém přenosu z hafo míst světa. Nastavil jsem pohled na ukrajinské oblasti. Vše, co je na nich vidět, je běžný život vůkol. Ve zvuku je slyšet vítr, ne mašinkvéry či výbuchy.

https://www.webcamtaxi.com/en/ukraine.html

Průměrný počet slepic: 4.9 (22 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

super !

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Zvole v Olomouckm kraji.
Celou akci zaštítí Zvolští optimisté, zaznamenávat a přenášet bude KTV LIVE

Průměrný počet slepic: 4.9 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

žádný dnes nepoznal by českou ves. Vidláci mladí, staří jen kvůli dotacím svůj čas pro zemědělství maří. Vlk se nažere, zatímco koza zůstane celá. Jen tak se to v té EU dneska dělá.

Průměrný počet slepic: 4.4 (21 hlas)
Trvalý odkaz

     Kabát se věší na ramínko. Obraz se věší na stěnu. Vlajky se věší na stožáry. A pětidemoliční politici se .........................už hádají mezi sebou a na národ se..u.

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

za svojí zemi, která je tak krásná, že naše hymna je o kvetoucích kytičkách, místo aby burcovala ke slávě.  A to je právě ta chyba, že neburcuje ke slávě a ochraně. Protože když to těm lumpům okolo neřeknete na férovku, tak vás nebudou brát vážně. Kvetoucí kytičky bych tam nechala, ale přidala "když se nám sem budete montovat-dostanete přes hubu".

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Viz níže některé oběti označené za dezinformátoři na které jsem si vzpomněl jsou tyto:

oběti: Martina Bednářová, Tomáš Čermák, Jakub Netík, Patrik Tušl , Pavel Zítko, Nela Lisková, Lenka Tarabová , Jana Peterková a jiní.

Proto lidi v ČR mají strach, nejsou zbabělci, jen mají strach z uvedených příkladů. Lidi nechtějí přijít o práci, nechtějí tahanice s kriminálkou, soudy či být i uvězněni za své názory.

Jen si vzpomeňte jak byli Oběti označené jako dezinformátoři od libtardniho mainstreamu s nenávistnou rétorikou a hanlivými poznámky viz zde :

Dezinformátorovi Netíkovi hrozí až tři roky vězení. Na demonstraci vyhrožoval vládě viz zde: https://www.forum24.cz/dezinformatorovi-netikovi-hrozi-az-tri-roky-vezeni-na-demonstraci-vyhrozoval-vlade

Dezinformátor Tušl si odpyká 15 měsíců vězení, potvrdil odvolací soud viz zde: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/patrik-tusl-soud-trest_2303211407_ako

Dezinformátora Zítka zatkli policisté, rozbili mu okno auta viz zde: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pavel-zitko-dezinformator-policie-auto.A231010_145021_domaci_nema

Čermák neuspěl s dovoláním. Trest 5,5 roku za propagaci terorismu je definitivní viz zde:  https://www.novinky.cz/clanek/krimi-cermak-neuspel-s-dovolanim-trest-55-roku-za-propagaci-terorismu-je-definitivni-40453838

Peterková dostala za poplašné zprávy dvouletou podmínku, stráž musela krotit dav viz zde:  https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jana-peterkova-dezinformace-poplasne-zpravy-soud.A230529_185131_domaci_prch

Proruská aktivistka Lisková půjde před soud. Za její výzvy k deukrajinizaci viz zde:  https://prazsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/praha-aktivistka-nela-liskova-soud-deukrajinizace-vyzvy-20231025.html

Proruská učitelka Martina Bednářová učitelka bude propuštěná viz zde: https://www.nasepraha.cz/proruska-ucitelka-bude-propustena/

Žlutá hvězda ji stála místo. Seniorská ombudsmanka Lenka Tarabová musela skončit viz zde: https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/senorska-ombudsmanka-lenka-tarabova-konec-funkce.html

Kdo si vzpomene na další jména a příklady  tak ať je zde přidá.


 

Průměrný počet slepic: 4.2 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

vybral posilu. Lhář a podvodník s koupeným titulem ze Sládkovičova......I při působení ve straně PRO bude Hašek podle svých slov stále sociálním demokratem. „Sociálním demokratem ale zůstávám doživotně, to platí. Z hlediska těch přesvědčení a ideálů budu mít v sobě ty sociální ideály i jako člen strany PRO Jindřicha Rajchla. Chci tím ukázat, že nejenom já, ale i další, kteří vstoupili do strany PRO, nejsou žádní pravičáci,“ dodal.

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

snaha o upálení Skalického v Děčíně.

Překvapení pro všechny, kteří jindy musí, nebo mohou číst dlouhé traktáty Hejnice. Odkaz, který vám předkládám nepotřebuje žádný komentář!!!

(1804) Snaha o upálení Skalického v Děčíně - YouTube 

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

Zhlédl jsem to celé s nadšením,  samozřejmě slova pana Skalického který je vynikající rétor  a tomu odpadu "žháři" z TOP09 pořádně  mu naložil za jeho snahu "upálit" pana Skalického

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Ve Francii neprotestují jen farmáři a taxikáři. V Paříži demonstrovaly tisíce učitelů.
Jsou nespokojeni s nízkými mzdami a rušením pracovních míst. Demonstranti požadovali rezignaci ministra školství a také opatření na podporu veřejných škol, uvádí TV5.
Do čtvrteční stávky se podle svazu zapojilo 47 % učitelů středních škol a 40 % učitelů základních a mateřských škol. Pouliční protesty se konaly i v dalších městech země.

Videa ve zdroji viz zde:  https://t.me/neCT24/49748

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

a poučil jste je o kulturním chování a reprezentaci Čechů v cizině, které jim zapomněli vštípit do hlavy rodiče, učitelé, politici, sportovci a média?

Nebo jste otočil tvář a zrak na opačnou stranu a zabránil konfliktu? 

Zatím bez slepic