Hlavně ať jsou slabí

Autor
Štítky

diskuse k článku

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

a volici a jejich formace SV zustane,tak žadna křeč !Doufam,že mi rozumite.
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

to ako fakt? :)))

preto sme skoncili na vidlakovykydy.net? Opat si pobavil Vidlaku. To si sa trafil totalne Tolko kratko k tomu bohatstvu, ktore si nevazis. Resp. zacinas mat maniere vyssej spolocnosti. Jedno tvrdis, druhe konas. Dari sa ti.

Zůstal pro nás nevolitelný Středula, nevolitelný Bašta, nevolitelný Babiš…

Co si urobil pre to, aby tam bol niekto iny, volitelny, obciansky kandidat? Daj odkaz na clanok, kde si bubnoval pre to, by ludia dali podpisy tomuto resp. hentomu, by sa do boja o Hrad dostal aj cisty clovek.

No jooo - ale to ty si vlastne nerobil. Ty si tak dlho sa venoval demoskam pre demosky, a tvrdenim, ze okrem AB je to vlastne cele o nicom a o nikom, az ti zostal iba AB. Ake neprekvapujuce. Snaha to okecat - ako si to urobil vcera - ti vobec nejde.

Aj ty si zodpovedny za to, ze tam na Hrade budete mat bloncku.

Ked sa pozeras do zrkadla - stale si v pohode?

Průměrný počet slepic: 2.8 (20 hlasů)

Vidlak se aspon snazi a agumentuje je proc toto a ne toto. Reakce je zcela nasrany jedinec , ktery umit jen rici: Co ty jsi udelal?! Misto hledani reseni zase vycitky. Misto informace co sam udelate pro zlepseni situce sam umite sdelit jak moc to Vidlak posral. Vsichni byste chteli se tu mit lepe, ale vsichni se umite jenom hadat. Proto prezidentkou bude Danuse, ozebraceni Cesi budou pochodovat na Ukrajinu. Kdyz ctu tyto prispevky tak je jasne, ze jsme ztraceni a ze katastrofa prijde. V alternative a v opozici se lidi umi jen pohadat.

Průměrný počet slepic: 4.3 (20 hlasů)

In reply to by Beneš Marek (neověřeno)

Trvalý odkaz

, že se jenom hádají? Není to tím, že si nedefinovali společné hodnoty? Mít se dobře, pod tím si představí každý něco jiného a právě rozdílné základní směřování neumožňuje vytvořit jednotu. Těch základních společných hodnot nesmí být mnoho, ale musí rezonovat v každé diskuzi. SPD má založeno svoje bytí na kritice vládnoucí moci, aspoň to tak v mediálním prostředí vypadá a nenabízí vlastní cestu, proto nepřekračuje více voličské preference. Lidi potřebují vize, to znamená, co chceme a jak toho dosáhneme (a ať mě to moc nestojí).

Průměrný počet slepic: 4.4 (11 hlasů)

Pane Zvedavec.
Babiš je Vidlákův chlebodárce a dobrý,tak nevím proč de tomu podivujete,kdyby mu nějaké voliče přitáhl.
Kdyby náhodou vyhrál Babiš,může být i nějaká prémie,povýšení.Já to beru jako přirozený jev.

Průměrný počet slepic: 3.1 (11 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Domnívám se, že takových přirozených jevů lze v naší-vaší kotlince pozorovat více.
Upřímnost oceňuji!!! Přidávám slepici.

Průměrný počet slepic: 3.3 (4 hlasů)

"Zvedavec", sorry, ale ty jsi srandovní jouda... A podobní ti dávají taky body.
Co tady vlastně děláte, proč nejdete radit Fialovi, který prezident je pro něj nejlepší.., když sám dodneška neví, který by to mohl být. Zřejmě Pavel, u kterého kupodivu až zázračně minulost nevadí. Nebo blondýna (abychom se mohli opičit), jakou máte na Slovensku vy.
A to jen proto, že lidi byli stejně tak jako u nás otrávení, že nešli k volbám. Byla to přece nejnižší volební účastí v historii...., to už tehdy věděl každý - akorát jste se s tím raději moc nekasali.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Myslím, že jste trefil tu manipulaci s voliči. A doplnil bych to o to, že ovlivnitelní voliči jsou ti, kteří nejsou v žádné bublině. Bublina je takový kostel, kde se jeho členové utvrzují ve své víře. Pokud chce alternativa uspět musí konat misie a přivádět nové duše do bubliny a jinak než osobně to nejde. Potom alternativa získá pevný voličský základ a má šanci na prosazení vlastních představ.

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

Pro boha Peruna! Neříkejte lidem "bublina". Bubliny mají v makovicích naši vládci a jejich voliči místo máku. Společnost lidí má odjakživa svoje označení. Rodina. Tlupa. Kmen. Rod.
Třeba jsme "jen" rodina. Ale vládci se bojí už tlupy! A co když je nás národ!? Samozřejmě do něj nepatří ti, kteří zbožně vzhlíží k Říši a slouží jejím zájmům ozlomkrk.
Ani ten tatiček Masarik nebyl přece Čech. Ani po matce, ani po otci, ani po otčímovi. Neměl nejmenší odpor ke spojování kultur národů od Šumavy po Karpaty, jak mu bylo přikázáno souvěrci v USA.

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

A mě už se chce asi něco napsat. Už mě totiž dost vadí ten postoj, buď volíš jednoho z nabízených gaunerů, nebo jsi vinen výsledkem. Do prezidentských voleb jsme dostali v nabídce paletu nepřijatelných silných kandidátů (včetně Vora v zakoně Bureše, k nemuž se dostanu specificky) a slaboučkých kašpárků. Děkuji, už jsem zvracel. Žádná politická síla v zemi, včetně mnoha lidmi na tzv. Alternativě velebená SPD, nevyprodukovala jediného kandidáta, kterého by bylo lze brát na zřetel. Došel jsem tak daleko, že jsem začal uvažovat o paní Rohanové, jejíž jméno jsem zaznamenal v souvislosti s prezidentskou volbou poprvé tento týden(!), což z ní dělá perfetktní kadidátku na 1,5%. Pochopil jsem to tak, že se tam je zviditelnit jako bojovnice proti exekutorským rejdům a je to její způsob, jak se dostat zadarmo do médií. Možná. V každém případě hned na to si v televizi uřízla takovou ostudu a blábolila tak blbě, že děkuji, není třeba. Vynechám teď zbytek plejády exotů. Zbývá agent Pávek, agent Bureš a Aspen Loutka. Přesvěčte mě, že Bašta do toho výčtu patří. Že má jak do toho promluvit. Že má co nabídnout. Myslím potenciálem. Protože pak skutečně může být tím menším zlem. Ale teď není.

Zbývá Pávek a Aspenka. A Vor. První dva nebudeme rozebírat. Jsou nepřijatelní. A půjdeme na Vora v zakoně. On totiž žádné menší zlo není! On je zlo ryzí. Kdo věří na trochu zmateného strejdu co tak trochu blábolí, občas něco votočí, ale jináč to myslí celkem dobře, ten je s odpuštěním úplně mimo. Babiš je velice inteligentní pragmatický gauner, který základy svého podnikatelského impéria vytvořil doslova tím, že ukradl (!) dost šikovně (rozuměj legálně), několik velkých firem. Zatímco Krejčíř si hrál na mafiána a mával bouchačkou, nechával mizet lidi, Babiš jím byl, mával paragrafy a pásl si fízly, politiky a státní zástupce. Nikdy nešel do politiky bojovat s klientelismem. On jej stvořil. On si pásl ministry ve všech vládách od Zemanovu po Topolánkovu. A celé to dělal jen pro vlastní moc a bohatství. Jste mu u prdele úplně stejně, jako Pávkovi a Aspence. Za klid na čerpání prodá vlastní ženu. Protože ho to sakra nezajímá. A prodá Vás stejným lidem, kteří řídí Pávka a Aspenku. Jen u toho bude blábolit kraviny o Orbánovi a o Višegrádu. Protože to jsou mimikry. Den předtím, než podepíše povoláváky na frontu, bude v televizi blábolit o tom, že žádná Válka nebude, protože s Vladimírem mluvil, si telefonovali jako, a Vladimír je v poho, jako. Takže vůbec neví, kdo takové věci šíří. Možná se to bude poslouchat lépe, než kecy o cti, povinnosti a Evropských hodnotách od Pávka, nebo Aspenky. Ale důsledky jsou stejné.
Všimněte si, neřeším Stb (i když mi to osobně vadí), Čapí Hnízdo (protože udělal to, co mnozí a sice je to prasárna, ale tady účelově použitá), ani další kauzy. Já mu nevyčítám kauzy. Já mu vyčítám, kým je.

Takže sečteno podtrženo, je po volbách. Jsme v prdeli. Demokratický systém je zjevně neprůchozí. Protože jde dávno o souboj nadnárodních kapitálových vlivů. Můžete zkusit Baštu. Nebo zůstat doma. Tři favorité jsou rovnocenné zlo. Včetně Vora v zakoně. Můžete si vybrat, zda Vás někdo obětuje pro vznešený cíl cizích lidí v cizí zemi, nebo pro vlastní prospěch. Ale zastánce není v nabídce. Volby skončili, když se nepřihlásil žádný kandidát, který by chtěl zastupovat občany ČR a měl alespoň teoretickou šanci vyhrát. Teď už nastává jen trapná realityshow. S Bohem a řetěz.

Průměrný počet slepic: 4.5 (33 hlasů)

Dobře napsaný komentář (na výborný Vidlákův článek), až na ten poslední odstavec. Pokud se budeme vzajemne utvrzovat v tom, ze je vsechno v pr.... , tak nám to nejen že nepomůže, ale naši situaci to bude jen zhoršovat. Máme jedny z posledních voleb ( možná, že už úplně poslední), protože až se zavede tzv. korespondenční volba, moci páni si výsledek ošéfují. Tak proč teď "házet flintu do žita"? Takže už se "jen" domluvit, mezi A a B. To přece zvládneme !

Průměrný počet slepic: 3.9 (12 hlasů)

Také vycházím z pocitů, a proto nemívám nikoho za jednoznačnou jedničku.
Mám výhrady ke každému, protože se řídím svým rozumem a intiuicí a nenechám si nikým nic nabulíkovat…, proto vidím některé chyby i u těch, kterým jinak fandím (narozdíl od fanatiků, kteří štěkají a obhajují ty, kteří jsou pro mě názorově spodinou lidstva bez špetky demokratického smýšlení, což dokazují dennodenně).
Pro svou omezenost jsou schopni „demokraticky“ pochopit jen ten svůj jediný správný světonázor (za každou cenu ten opačný, protože nechtějí připustit i jiné pravdy) a rozsévat zlo, ať to stojí, co to stojí.
A tak vidím něco špatně u Vrábela, kterému jinak fandím, u Rajchla, kterému jinak fandím, zrovna tak u Babiše (za doby covidové), Zemana a dalších…., ale jsem ochotna nějaké chyby tolerovat, protože omylný bez chyb není nikdo.
A co je to za chyby proti tomu, co nám tu předvádí rok tato vláda nekompetentních ignorantů, kterým se tak zalíbila moc, že jsou schopni zde zavést další totalitu.
Lidi jsou zhnusení a přitom velká část z nich raději zůstává doma ve své skořápce, aniž by jim došlo, že pokud chtějí změnu, je to právě jen a jen o nich. O tom, aby se zvedli a ovlivnili to. To je pro mě nepochopitelné, raději si budou doma stěžovat než se snažit to jedinou možnou cestou změnit. Takže i já mám pocit, že opět vyhraje spolek založený na heslu „debilové všech českých zemí, spojte se“ s tím, co nám chtějí vnutit, že totiž „čím hůř, tím líp“.
John Irving:
„Inteligence je dar natolik vzácný, že ti, jimiž se toho daru dostalo, jsou neustále diskriminováni obrovskými davy pitomců, kteří jsou všude kolem.“

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

Zrovna u Vrábela platí, že dovést svůj život do stavu, kdy mám skoro třicet exekucí rozhodně není chyba která by se dala tolerovat u člověka, který chce pracovat ve veřejné funkci a bude dělat velká rozhodnutí.

Už dokázal, že výrazně menší rozhodnutí dělat neumí.

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

Vrábela táhne změna systému lichvářského práva nad ústavními i občanskými. Má exekuce, má dluhy? Jako poslanec by je mohl lichvářům a jejich státu splatit. A přitom tuhle chazarskou elitu zahnat do cel, kam patří!
Co nám voličům a poddaným dává za 300 tisíc měsíčně ta vulva v čele parlamentu? Knížecí rady k nezaplacení. Ta systému lichvářského práva daruje kohokoliv.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

No a já nevycházím z pocitů. Kdybych vycházel, měl bych pocit, že s tím lze ještě něco dělat. Vycházím ale z věcného zhodnocení nabídnutých možností. A volby, kde dostanete na výběr zlomit si pravou, nebo levou nohu, jsou prostě a jednoduše k nepoužití.
Kandiduje parta kašpárků do počtu a reálně jen proradní nebezpeční zmrdi. Prezidentem bude proradný nebezpečný zmrd. Je po volbách. Hotovo.

Průměrný počet slepic: 2 (1 hlas)

Já už zažil tolik „posledních šancí“ ve volbách ještě něco změnit, že už si ani nepamatuju normální volby. Nicméně pokud by tomu tak bylo, pak je to pěknej průser. Protože, jak říkám, je po volbách, kandidát se nedostavil. Kočky jsou vyvrženy.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Dobrý příklad toho jak je možné stvořit virtuální realitu. Ze základní definice pojmu se vyberou pouze některé skutečnosti a ty základní, v tomto případě tvořící hlavní trestnou činnost se pominou, a vznikne odpuzující nálepka. Pak ti ,kteří se vyznačují jednoduchým myšlením bez přemýšlení o účelu nálepky ji opakují.
Z Wikipedie:
Vor v zakoně je označení pro šéfa ruské mafie. Bývá to velmi bohatý člověk, který má obrovský majetek, cestuje po celém světě na jednání špiček organizovaného zločinu. Vorů v zakoně je větší množství. Někdy to bývají i jiné národnosti z bývalého Sovětského svazu, například Azerové, Čečenci, Ukrajinci, Gruzínci, Arméni, Osetinci. Vorové si žijí v luxusu. Ovládají velkou síť vyděračů, podvodníků, dealerů drog, pašeráků cigaret, zlodějů aut, nájemných vrahů, pasáků, majitelů heren, lupičů, ale také policistů a soudců. Státní tajné služby i interpol se je snaží odsoudit do vězení, ovšem málokdy je dostatek důkazů a navíc mafie všem svědkům vyhrožuje smrtí, takže se bojí svědčit. Samotní vorové v zakoně zejména perou špinavé peníze a investují je do legálních obchodů, zejména do stavebnictví. Vorové mnohdy žijí v jiných zemích (například v České republice[1]), než kde jejich lidé páchají trestnou činnost a to z důvodu velké konkurence mezi jednotlivými vory. Slovo vor v zakoně pochází z ruštiny a znamená doslova zloděj v zákoně, dle[1] lépe legální zloděj, kmotr.
Zloději v zákoně (voři) od roku 1990 vykradli více než 4 bil. korun majetku vytvořeného našimi rodiči a námi. A to Babiš sám nezvládl. Ten udělal jenom tu chybu , že šel do politiky sám a nepůsobí tam přes nastrčené osoby. A ty doplněné o výpěstky našeho školství dílo zkázy dokončí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

a Babišem je v tom, že Babiš vybudoval impérium, které nestojí na obchodu s lidmi , prodeji drog a nájemných vraždách atd. Vyrábí reálné a legální výrobky, má zde reálné a legální fungující firmy , zaměstnává legálně lidi a platí daně a odvody. Vor v zakoně je postaven na tom, že v drtivé většině provozuje nelegální, kriminální činnost. Babiš své impérium vybudoval zcela legálně - pěkně v souladu s platnými zákony, prosazenými především ods a lidovci v devadesátých letech a posléze přivedených k "dokonalosti" v Bruselu. Tedy, na rozdíl od vorů v zákoně, je jeho činnost legální. Zda je legitimní, toť otázka - ale není to otázka o něm a jeho podnikání, ale otázka o legitimnosti současného tzv západně-demokratického systému, který ty podmíny takto nastavil, zlegalizoval a prosazuje je. Tak mi dejte nástin způsobu, jak ze současného legálního, ale nelegitimního způsobu podnikání udělat způsob legitimní - tedy jak chcete změnit celý systém. Ne jak by to mělo ideálně být - jak to chcete reálně provést.

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

Bohuzel diskuze o tom JAK je prisne zakazana a proto budete muset teprve jednoho dne poznat sam nejprvve na co stavajici rezim zmenit!
SPD ma v programu v bode DeSEt prý rasantni zmena rezimu,ale zkuste se zeptat na CO a zjistite,ze to tam nikdo nevi a tedý pan Samuraj nepochopil ani jak a zadne dalsi volice nechce k posileni sveho slabeho programu,ktery dava jen sice peknych,ale naprosto nedostatecných wwwwqq DESET procent!
Takze odpoved JAK je jednoducha

STREJDO SPD A OSTATNI ,polit formace DEJTE SI DO PROGRAMU PNZ!

Ovsem az pote,kd.ž v otevene diskusi pochopite co jednotlive posgulaty ZNAMENAJI!Jinak se vyáaaa v.stavujete nebezpeci,ze vas SV nejen prestane jednoho dne volit ,ale da si inzerat ,ze hleda opravdove svoje zastoupence a ne salat. a bacha na to holenkove, DOBRE plati!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Ale pochopil ji a ostatni taky? A co vy, ,je tam jen jedna slepice,to znamena,ze to ZNOVU nepochopil nikdo!
No ni?

Zatím bez slepic

Pane von D-F, a vy budete doma, nepůjdete volit nikoho, když píšete..."Můžete si vybrat, zda Vás někdo obětuje pro vznešený cíl cizích lidí v cizí zemi, nebo pro vlastní prospěch"...?
Neboli z těch dvou možností jste si vybral kterou..., že jsem tak zvědavá...

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Seriozně nevím. Pravděpodobně to v prvním kole hodím někomu mimo svatou trojci zmrdů. Komu nevím. Strategicky nedává smysl nikdo. Lidsky spíš také ne. Ale uvažuji i o distanční volbě Johnniho Walkera. Tyto volby již nemůžou dopadnout dobře. Výsledek bude průser. A když ve volbách není možnost volby, je skutečně nutné, dělat tomu stafáž?

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

In reply to by Dedek von D-F (neověřeno)

Trvalý odkaz

dobře, výsledek bude průser. Ale v takto nastavené situaci, kterou nelze objektivně změnit, je prostě fakt že to bude průser menší či průser větší. Když se vrátím k vaší definici protistran - obětovat nás za zájmy cizí či za zájmy své (podnikatelské), tak soudím, že zájmy cizí naprosto nezajímá ani to nejzákladnější, tedy vůbec nějaká další existence našeho státu a národa - kam až jsou ochotny zajít nyní vidíme na Ukrajině, která de facto jako samostatný stát neexistuje už dnes - bude o kus menší, celá rozmlácená, zůstane jí kus státu bez průmyslu a surovin, který je v bankrotu a nesplatitelně zadlužený. "Zájmy své" jsou spjaty s pokračující existencí a aspoň nějakou prosperitou této země. Takže já tomu dělám stafáž přesně na tomto principu už několik voleb - a přes vše, co mám za zlé Babišovi, byl můj naprosto přesný odhad, že až se dostane k moci jeho protistrana, bude to nesrovnatelně větší průšvih - nyní jej zažíváme. Protože prostě jiná , lepší nabídka s reálnou možností zvolení NENÍ. Jako relativně malá země s dost geopoliticky exponovanou polohou jsme v této situaci ve své historii opakovaně - a máme na to podvědomě vybudovaný systém přežití - hlídat si menší zlo, které nás totálně a navždy nezlikviduje , nějak to přežít a čekat na větší geopolitickou změnu, která nám umožní zmrtvýchvstání. A stejný vzorec je i s lidmi - vždy byla velká část , která se přizpůsobila a snažila se v daných podmínách pro sebe urvat, co se dalo i za cenu kolaborace, či opatrného mlčení - hlavně se neexponovat odporem a vyčlenit se tak z možného ekonomického participování na stávajícím systému. A zatvrzelá menšina, stojící si na tom, že špatné je nastavení systému a je potřeba to změnit. **Pohled buď černá nebo bílá při střetu s reálem , kdy toto vidění světa v daném času a daných objektivních podmínkách může někdy spíš přínést zhoršení, než zlepšení daného ( ukázka v reálu = vítězství pětikolky , kdy voliči chtěli aspoň trochu "bílé" - výsledkem je černočerná u moci) = prozatímní řešení = šedá = volba menšího zla, přežití státu a národa a čekání na vnější změny, které nám umožní aspoň tu světle šedou, když ne bílou. A ty velké geopolitické změny právě probíhají - celé se to láme. Akorát ta chcípající kobyla, no ...Zatvrzelou menšinu už máme zformovanou, zvětšuje se a postupně se vyčistí a spojí. Tak snad jsme připraveni - jen do té doby přežít s co nejmenšími šrámy.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Zapracoval Rakušan a zjišťujeme,že ani jeden kandidát není pro změnu,jen menší,nebo větší zlo.
Jediný Bašta je to menší zlo,Rohanová bude jen něčí kůň i když se projevuje,jako bojovnice proti exekucím a to je málo.abychom tvrdit,že je pro změnu.Babiš je také jejich,během pandemie poslouchal rady a nařízení z Bruselu,od Pfizeru na slovo,zasekl také pořádnou sekeru ve státním rozpočtu i díky nepřehledným nákupům ochranných pomůcek,testů,ale i vyhodnocování testů,Vrbětice to už byla třešnička na dortu,co upekly.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Ano, je to tak - Rozděl a panuj. Rozdělují se ženy proti mužům, mladí proti starým, křesťané proti muslimům, jedna politická strana proti jiné politické straně, atd. zkrátka staletími osvědčená praktika. jeden britský generál řekl, že Británie nemá sílu na to, aby bojovala proti celé Indii, tak poštvali jedno království proti druhému a to jim umožnilo vysávat Indii celkem nerušeně. Funguje to. Stejným způsobem je vnitřně rozdělována i naše republika. Díky masivní propagandě České televize. Jeden známý mi povídal o své mamince, které se snažil vysvětlit, oč v dnešní době jde. Odešel celkem spokojený, že to mamince vysvětlil. Druhý den se opět bavil s maminkou a zjistil, že jeho včerejší vysvětlování bylo marné, protože maminka odpověděla že : V televizi říkali že......... Je nutné se zaměřit na ČT jako zdroj ohlupování.

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

Jedna postulat nr.4 svateho programu 🇨🇿PNZ!Soucasne je tam popisaa JAK ZMENU FINANCOVAT!
Nemohu to tadý aaaa rozebrat bez podpor. volicstva !
Nspsala jse strucny program SV tj Spolecnosti volicu ZDE bez podpor. volicu b.la zgumovana pak cel.a diskuse Ti zmrdi maji strach z ob.cejn.ch slov a cpou nam odpustk. bacha na to uz i na topeni drevem.
Cil je nas vsechn. obrat a v.hlasit valecn. saatanistick. STAV a pak nas jejich volice pozabijet v.robit z nas ponravy a nacpat do vuřtu,aby se usetrilo na jejich noveho dreveneho kacera tj Zelen. udel a k tomu budeme i radioakfiktivni!!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

jen JEDNA slepice a nikdo tu ve skutecnosti neni kdo by podporil postulat nr 4 PNZ krome osamele vlajk.🇨🇿a to je tak cele a mozna naveky!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Jé, moje maminka po půlhodině chápavého kývání prohlásí, ale v televizi říkaly...
A už to není jenom dvořákovo panoptikum, ale i ostatní zrcadla zla.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

By byl výborným vrchním velitelem ozbrojených sil .

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Ja mam pocit, ze to Vidlak moc proziva. Prezident stejnak bude takovy kladec vencu. Druhy MZ stejne nebude! Nato nikdo z nich nema koule, nebo schopnosti. Lepsi nez se hadat koho za prezidenta, by bylo koho za predsedu vlady, po tom az to blistivej Peta polozi. Tady by mela byt opozice velice pripravena! Zas to nechavat az zas budou volby a divit se, ze do nich nikoho kloudneho nemame?

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Vánoce i prezidentská volba jsou v současnosti dobrá šidítka pro ovčany. Neboť těm našim demagogům chybí čas a invence.
A všichni komentující nedostanou od ČEZU oněch 60 tisíc neb nejsou zaměstnanci toho víc než polostátního molochu, na jehož extra výplatní listině jsou i ti demokraticky vyvolení.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Kdo bude tím prezidentem? Kdo, kdo, kdo?
Samozřejmě se nikdo neptá, kdo bude tím premiérem?! Který řekne: dost bylo Ukrajiny a miliard do vlčího chřtánu! Kdo z vás tu neplatí daně ze své práce, jdi budovat tvoji Ukrajinu.
ČEZ je státní podnik a bude sloužit České republice a jejím občanům.
Ropu a plyn bude obchodovat stát, stejně jako vodu a elektřinu.
Pokud tomu brání Říše Nejvyšších komisařek, je nutno Říši opustit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ja mam pocit, ze to Vidlak moc proziva. Prezident stejnak bude takovy kladec vencu. Druhy MZ stejne nebude! Nato nikdo z nich nema koule, nebo schopnosti. Lepsi nez se hadat koho za prezidenta, by bylo koho za predsedu vlady, po tom az to blistivej Peta polozi. Tady by mela byt opozice velice pripravena! Zas to nechavat az zas budou volby a divit se, ze do nich nikoho kloudneho nemame?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

PŘEHLEDNĚ:
NERUDOVÁ - LOUTKA -NEVOLÍM.
PAVEL (PÁVEK) - LOUTKA - NEVOLÍM.
BAŠTA - HLAVA FAJN, VZHLED A VYJADŘOVÁNÍ - HRŮZA, TAH NA BRÁNU NEMÁ...BOJÍM SE JEJ VOLIT = ZTRÁTA HLASU - NEVOLÍM.
BABIŠ (BUREŠ) - HLAVA FAJN, VZHLED A VYJADŘOVÁNÍ - UŽ JSME SI ZVYKLI, TAH NA BRÁNU MÁ AŽ AŽ, NÁLEPKA ZLODĚJ - UPLNĚ STEJNÝ JAKO VŠICHNI MILIONÁŘI, NEJMENŠÍ ZLO - VOLÍM.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

In reply to by IVO MRNUŠTÍK (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pobavilo mě..."vzhled a vyjadřování - už jsme si zvykli...." :-) To je fakt!
BABIŠ (BUREŠ) - HLAVA FAJN, VZHLED A VYJADŘOVÁNÍ - UŽ JSME SI ZVYKLI, TAH NA BRÁNU MÁ AŽ AŽ, NÁLEPKA ZLODĚJ - UPLNĚ STEJNÝ JAKO VŠICHNI MILIONÁŘI, NEJMENŠÍ ZLO - VOLÍM.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Až budeme stát na Letné s vidlema a klackama, tak nás zase přesvědčí, že vidláci chtějí klacky a naopak. A my se mezi sebou pobijeme a ČT se bude smát... Rozděl a panuj!! Typické češství?

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Holoto, ten článek je psán pro Litterate, ne pro naši diskuzní kanálii tady:-) Tu Vidlák čte spíš nahodile.

Průměrný počet slepic: 2.8 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Představa, že média rozhodují, kolik lidé komu dají hlasů je zjevně v rozporu s realitou. Jinak by přeci zařídila, aby lidé nevolili ani Bureše, ani Blekotu od Pitomia a nechala by zvolit svého kandidáta. Myslím, že média ovlivňují jen malou část, a to jen nerozhodnutých, voličú. Já budu volit Fischera i pokud médiím bude stát za hnojometání, nic to nezmění. Stejně tak Burešovi bych dal hlas jen pokud by do druhého kola postoupil s Blekotou a mohou na něj jeho média pět klidně ódy.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

In reply to by Nolendur (neověřeno)

Trvalý odkaz

To se máš čím chlubit. Tohoto údajného disidenta (a přitom protekční parchant volně cestující po západní Evropě) považuji za suverénně největšího slizouna mezi kandidáty. Od pohledu (nejvíce připomíná úchylného kněze zvoucí ministranty do zákristie na čokoládu) nesktuečně slizký křivák, který se neváhal zapojit do pouče proti prezidentovi s dalším podobným vykukem Tchajwancem. Pokud by postoupil do druhého kola a s ním i Bureš, tak to by byl jediný případ, kdy bych se sebezapřením volil i eurodotačního čoboláka z Aspenu,

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

In reply to by Nolendur (neověřeno)

Trvalý odkaz

který tvrdí, že jeho katolická rodina byla za komančů v nějakém "podzemí" :))) Jeho otec pracoval v SSSR jako jaderný výzkumník - tam by jej jako "ideově nespolehlivého" tedy určitě nepustili. Fischer sám za komančů student na fildě Karlovy univerzity - tam také byli jen ti kovaní prominenti. A pak, ještě za komančů studoval ve Švajcu a Itálii. Pendoloval si do zemí "zlých imperialistů" jak se mu zachtělo v době, kdy ostatní měli starosti se dostat do Jugoslávie. Byl i členem Socialistického svazu mládeže . Takže budování své kariéry na bázi servilního lokajství k režimu za komančů - no a pak zase komunistobijec a jeho kariéra jede dál :))**Rozdíl mezi jeho kariérou a kariérou Babiše je v tom, že Babiš byl v mezinárodním obchodu - tam prostě musel mít nějaké reálné, prokazatelné výsledky, jinak by letěl. Studenti fildy jsou jen kecalové, kteří nepřinášejí systému de facto nic, takže je na libovůli vládnoucích, jak se dotyční budou kariérně mít = nutná totální loajalita k aktuálnímu politickému systému. ...To jste si tedy vybral ..........zřejmě mu věříte jeho na odiv dávanou zásadovost, nezlomný charakter, boj za demokracii a komunistobijství :))) jen jestli jste tak trochu nenaletěl ...

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by Nolendur (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bašta na CNN Prima News: "Třeba mě mladí podpoří jako Schwarzenberga."

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Nolendur (neověřeno)

Trvalý odkaz

Fischera? Tak nějak si představuji vesnického faráře. I podání ruky bude v duchu a´la leklá ryba...:-))

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by Nolendur (neověřeno)

Trvalý odkaz

Blekota od pitomia má pro mě větší váhu než tihle fusekle vod krvavý madly Körbelovic.
Asi se nedožiju doby, kdy před tímhle kmenem přestanou lidé lozit po kolenou. Možná jim jednou dojde, kdo tady zavádí a kryje lichvářský feudalismus.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

"Otec Jan Fischer působil od roku 1954 jako vědecký pracovník ve Fyzikálním ústavu Akademie věd. Zabývá se fyzikou elementárních částic a byl dlouhá léta vedoucím oddělení fyziky vysokých energií. Přes omezené možnosti uplatnění způsobené tím, že nebyl členem KSČ, se stal předním odborníkem ve svém oboru."

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

pracovištích pro jadernou fyziku v SSSR - takže jeho nečlenství v KSČ zřejmě ani u takto citlivého výzkumu v době studené války nevadilo

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Vyváženost zpravodajství České televize nejlépe ilustruje ten fakt, že dává víc prostoru demonstracím proti covidovým restrikcím v Číně, než dávala demonstracím proti covidovým restrikcím v České republice.
Podle nich tam bojují hrdinové za svobodu, zatímco tady bojovali dezoláti proti vědě.
Skutečnost je ovšem taková, že tam i tady jde o to samé, jen naše veřejnoprávní zpravodajství šíří vylhanou propagandu v takové míře, že by Goebbels zbledl závistí.
Mainstreamová média zcela selhala ve své roli hlídacího psa demokracie a postupně se transformovala v servilní hlásnou troubu jediné pravdy naší strany a vlády. Jejich míra objektivity se dostala na úroveň Rudého práva.
Proto tvrdím, že jsou hlavním viníkem nadcházející hluboké ekonomické, bezpečnostní i politické krize.
Naše část názorového spektra to už ví. Během pár měsíců procitnou i ti, kteří doposud oné svaté bedýnce věří.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)