Myslím to vážně

Autor
Štítky

diskuse k článku

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Už roky (desetiletí) tvrdím, že Rusovi je naprosto u prdele, zda žere trávu, hasí všechny problémy chlastem, hladuje, nemá kde spát a všelijak jinak je v prdeli. Snese to, pokud si bude jistý, že je součastí velkého národa, se kterým si nikdo nebude zahrávat. Bylo to tak vždy a bude i nadále. Proto pro Rusa bude Putin hrdina, protože vytáhl zem ze zkurvený rozkradený díry na stát, se kterým musí všichni počítat. Proto za nim bude Rusák obecný vždycky stát.

Průměrný počet slepic: 4.5 (48 hlasů)

In reply to by Jiří Müller (neověřeno)

Trvalý odkaz

A tak to má být. Za námi Fiala nestojí, my nestojíme za Fialou..., jsme takoví "kam vítr, tudy plášť", rozdrobení, rozhašteření, nepoučitelní, co si hrají na demokracii, ale kde o demokracii nemůže být řeč. Držet zobák a krok, případně si zabonzovat..., to je celá naše demokracie, jinak se může i skončit v báni.

Průměrný počet slepic: 4.7 (36 hlasů)

Fiala za námi stojí: stojí za námi a strká nás před sebe. Až něco přiletí, aby to nebyl on, kdo to schytá.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

In reply to by Alef Nula (neověřeno)

Trvalý odkaz

Denacifikace, lépe řečeno odfšivení země se bude týkat i vás. A pište si, že si to pamatuju. Nulo

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Vanga předpověděla, že nás rus opět zachrání. Snad už naposled...

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by Jiří Müller (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je bohužel z části pravda, rusové jsou prostě jiní, je to jiná civilizace jiná kultura, jestli se tedy dá o nějaké civilizaci vůbec hovořit...
Jsou to barbaři , vše řeší bestiálním násilím, nemají v sobě lidskost ani empatii, pohrdají lidskými právy a svoboda je pro sprosté slovo...
Je to prostě zvěř no, zkrátka jsou jiní...

Průměrný počet slepic: 1.6 (43 hlasů)

Pan odborník se asi neorientuje v historii, jinak by takový blábol nevypustil. Nejsou to nahodou usa, jdo vse řeší barbarsky silou?

Průměrný počet slepic: 4.7 (50 hlasů)

Pán lituje, že to Hitler nezvládl, že?
Zaměň slovo Rusové za Američané nebo Židé, snad Ti dojde, co jsi napsal.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

ad "CZ". ...pohrdají lidskými právy a svoboda je pro sprosté slovo...Je to prostě zvěř no, zkrátka jsou jiní...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
TO SEDÍ NA FIALU, RAKUŠANA, PEKAROVOU a spol. (jak prdel na hrnec)

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)

Nenávistný satanský debile!
Nepoužívej slovanský jazyk, raději kokodákej hebrejsky!!!

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Když křesťanští kolonizátoři vraždili v Americe domorodce, rabovali zlato, stříbro, suroviny a mordovali se mezi sebou Angličani, Francouzi, Španělé, Portugalci o tu Ameriku a Rusko vyhánělo z Evropy osmanské vrahy a otrokáře. Kromě Angličanů, kteří mohamedány podporují dodnes, jim pomáhaly tehdejší evropské mocnosti.
Tehdy Rusko osvobodilo se spojenci od musulmanů Krym, Ukrajinu, Moldavsko, Rumunsko, Řecko, Bulharsko, Srbsko, Černou Horu...
Koho tehdy osvobodil ten kulturní Západ? Ameriku? Afriku? Austrálii?
Vrazi řvou: hle kacíř! Upálit!

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Nemají lidskost, jsou zvěř??? Takhle paušálně odsoudit miliony lidí, to si čtěte po večerech Mein Kampf? Říct tohle o Ukrajincích, tak už jdete bručet.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

- politiky vybraná skupina lidí je definována jako ne-lidi, nebo podlidi, tedy něco, co nemá s člověkem nic společného = nejdříve přijde dehonestace a urážky, poté fyzická likvidace - no co, na tom přeci není nic špatného, vždyť to nejsou lidi - a část stáda právě tuto premisu přijme. Nejsou to lidi, lze jim dělat cokoliv a nedělám de facto nic nelidského - do důsledků toto proběhlo v nacistickém Německu - zkušební "provoz" proběhl na Židech, pak to vedlo ke koncentrákům nedaleko měst, obývaných spokojenými Němci - obyčejnými lidmi s rodinami, žádnými psychopaty - a těm na tom nepřipadalo vůbec nic špatného - vždyť v těch koncentrácích přeci nejsou lidi. **Dlužno Cz připomenout, že definici, kterou zde uvedl , měli němečtí náckové pro nás a pro všechny slovanské národy - proto i pro nás bylo připravené konečné řešení - většinu těch českých ne-lidí vyvraždit, část poslat makat na Sibiř pro Německo a malou , vhodnou, část poněmčit. A kdyby v 1945 nepřišli ti ruští podlidé, tak by tu Cz nebyl - jeho rodiče by byli "konečně vyřešeni".

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by Jiří Müller (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vzpomente si na KUBA krizi!Amer nejprve instaloval ráketay v Turecku! CCCP oplatkou na KUBĚ kdy bylo nedaleko do msr v USA!
President JFK pouřil Westfalsky mezinarodni princip ktery uznaval nejen Roosvelt,ale i Stalin!
Proti byli v historii Hitler a Musolini!
Rusko vzneslo stejny požadavek jako JFK tehdy!
17.prosince 2O21 požadalo Rusko o pisemne zaruky USA a NATO ,e UK nebude nikdy prijata do NATO!
7.ledna 2O22 dostalo odpoved,že NIC takoveho nedostane!

Tak donutili Rusko k hajeni svych zajmu a pokracovani politiky zpusobem od ktereho neustoupi stejně jako to udelal JF Kennedy a tehdy to už malem bylo na hraně svetove valky,kdy se i na ni pry mobilizovalo tehdy dobře vyzbrojene Československo!
Rusko dostane co chce a o rozbitou Ukrajinu nadale zajem mit nebude,jedno v jakych hranicicich a jedno jaka bude propaganda dnešniho Pepy Goebelse a je tu požadavek,aby se o svuj lup delil fifty fifty nez bude jeho funkce muset byt zrušena a jeho jmeni,ktere si naschromazdil nedodržovanim o veřejnopravnosti tv zabaveno!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (19 hlasů)

Co se stane dale to bylo v minulem članku dano všem na vědomi,ale režim zla ,ktery nechce zpozorovat,že se smer invaze UK qde fakto nacistu muže obratit a poručil to ZMAZAKOVAT a demokracie čumilu ani neknikla!q
Jen se podivejte s jakou lehkosti jediny uk borec ZELI odzbrojil celou Evropu a porouči si dale co se mu zpupně zachce! qqwwww
Scenar ma v rukou Surovikin a modleme se za doqbre zdravi a sexqualni svěqest strejdy Puttlera ,aby se mu nic nestalolo!
Ten surovec by rozehnal opzici do mamaa hotelu! Opevnil by hqaanice Ruska tak kde ted stoji !
Zridil by po vzoru Koreje STO kilometru mrtvou zonu odkud by vyhqal nejen UQ Army,ale vsechny zpitomele ukronaci a zaminoval to qtam,aby z NATO neprošqla ani myš! qaqqaapitome Letadlaq by opatril giga bombaqmi a jsk by uvidqel nejake hemqženi vybonmboval by to tam do stqredoveku!
No nqi?q

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Pokud by šlo vážně jenom o rozšiřování NATO tak by Rusko momentálně muselo zaútočit i na Finsko a Švédsko, aby zabránilo jejich vstupu do NATO. Děje se tak? A to jsou oba státy vstupu momentálně výrazně blíže než Ukrajina.

Nehledě na Estonsko a Lotyšsko, které jsou plnými členy NATO už dlouhou dobu a zároveň velice blízko k Moskvě.

Čili je to zase chabý pokus přenášet odpovědnost za invazi na ostatní státy, jen ne na Rusko, které tuto krvavou invazi nepopiratelně začalo.

Průměrný počet slepic: 2.4 (39 hlasů)

To jsou státy o několika miliónech obyvatel. A kromě železa a dřeva nemají jiné zdroje. Zato Ukrajina těch obyvatel má 40 miliónů a zdrojů jak namazaných.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

To je pravda, nicméně pokud se bavíme o možnosti umístění základen NATO tak nic z toho, co zmiňujete není důležité. Základna plná zbraní NATO je stejně "nebezpečná" v malém Estonsku jako na velké Ukrajině.

Spíše to vypadá, že výmluvy na NATO jsou vážně jen výmluvy.

Průměrný počet slepic: 2.5 (16 hlasů)

To je dobrá otázka. Napadají mě tyto důvody/roviny, které existují souběžně:

rovina možného a rovina řekněme etnická.

Rovina možného - nebylo v silách Ruska v době vstupu pobaltských zemí do NATO na tyto okolnosti reagovat, aniž by bylo schopno přežít. Stejně tak nyní teď vést válku na více frontách na Finských hranicích. Dále pak ve stejném duchu Rusko tuší, že napadnout Pobaltí (také země bývalého SSSR) by byla přímá konfrontace s NATO a na to též nemá sílu.

Rovina etnická/ Slovanská, kdy význam "bezpečné" Ukrajiny jako Slovanské země, která dříve byla součástí SSSR, je zcela jiný než u Finska. Ukrajina může být opravdu jedna z posledních možností Ruska, jak dát světu na vědomí, že i ono má jako velmoc, kterou se cítí být, své bezpečnostní zájmy.

Pozor! to že si státy, ať už KTERÉKOLI, hrají na velmoci a mají potřebu kvůli tomu vést války a nechat tak umírat nevinné lidi, je svinstvo!!

Jejda, kéž bych se dokázal vyjadřovat srozumitelně.

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

In reply to by šva (neověřeno)

Trvalý odkaz

Souhlasím a děkuji za zajímavou odpověď.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

Děkuji.
Já z toho vlastně vyvozuji to stejné, co Vidlák, tj. že pro Rusko je NATO na Ukrajině neakceptovatelné a tudíž opuštění této ambice západu by mohlo vygenerovat mírová jednání.
Přeji Vám vše dobré.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Takovym dubovym ohlupenym hlavam je třeba dat do ruky samopal a hajdy do zakopu! Vzit si sebou rezervu plynovych bomby do nich napumpovat muze svuj plyn,aby to nebylo od strejdy Puttlera a jedem za nim všichni s vladou satanistu valku!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

A co takhle si připomenout, že Pobaltí Rusku patřilo krátce a není vhodné jako nástupný prostor pro invazi? Švédsko a Finsko s NATO spolupracuje dlouhodobě (na čem létají Finové?) a je velmi otazné, jak jejich členství bude vypadat. Oproti tomu Ukrajina byla součástí Ruska asi tisíc let a velká část invazí ze Západu šla přes Ukrajinu.

Srovnáváte nesrovnatelné.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

In reply to by Peter Sly (neověřeno)

Trvalý odkaz

Díky za potvrzení toho co jsem říkal. Tedy, že o rozšiřování NATO tady nejde bez ohledu na to co se snaží tvrdit vidlak.

Průměrný počet slepic: 3.4 (14 hlasů)

Milý Jarine, přečti si Vidlákův text znovu, protože o ničem takovém tam nepíše. Minimálně já to vidím a chápu jinak, než že by šlo o rozšiřování nato.

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

Pak to vidíte a chápete špatně.

Viz. například:

"On prostě ruským způsobem říká: MYSLÍM TO VÁŽNĚ. V Gruzii nebude vojenská základna NATO a na Ukrajině také ne (a má celou řadu dalších požadavků)."

"Putin nepotřebuje Ukrajinu, ale prostě nechce dovolit, aby tam lezlo NATO a pokračuje ve své dávné politice, že si nedělá srandu a nebojí se."

"Celý fór je v tom, že Západ prý dobře ví, že Rus to okamžitě ukončí, pokud mu dají záruky ohledně NATO na Ukrajině."

"I kdyby Ukrajinci se západní pomocí vytlačili Rusy ze svého území, na hranicích se bude střílet dál, Ukrajina bude dál bombardovaná a to všechno až do chvíle, kdy Západ uzná, že na Ukrajině základna NATO nebude a Ukrajina nevstoupí do žádných západních struktur"

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

O rozšiřování NATO samozřejmé jde - o rozšiřování NATO na Ukrajinu. O rozšiřování NATO do Finska nebo Švédska skutečně nejde.
Již chápete?

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Jsou snad zbraně NATO umístěné na Ukrajině nějakým magickým způsobem nebezpečnější než ty samé zbraně NATO ve Finsku, Estonsku nebo Litvě?

Takže "přisouvání" NATO k hranicím Ruska je v pořádku kdekoliv jinde pokud nejde o Ukrajinu? Nebo Gruzii ...

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

To hrajete, nebo to myslíte vážně? Ale budu si myslet, ještě chvíli, že vážně.

Norsko a Dánsko je členem NATO od roku 49, ale mají v něm trochu zvláštní postavení (spolu s Islandem). Domácí úkol pro Vás: jaké? Je prakticky jisté, že toto postavení budou kopírovat i Švédové a Finové. Což znamená, že budou chráněni NATO, ale jejich území nebude moci sloužit jako nástupný prostor pro invazi. To je to, co Rusko potřebuje a je s tím OK.

Pobaltí je velmi malý prostor, navíc pod blízkou kontrolou z Kaliningradu a bez jakékoliv strategické hloubky. Jako nástupní prostor jakékoliv protiruské akce nad rámec letákové kampaně naprosto nepoužitelné - když už, tak raději Polsko.

Zatímco Ukrajina má 40 milionů obyvatel, je díky rozloze prakticky nedobytná, a je optimálním nástupným prostorem pro jakoukoliv polovojenskou nebo vojenskou akci proti Rusku. Podobné, jako USA nechtěli Rusy na Kubé, Rusko nechce USA na Ukrajině. To bylo mimochodem to, o čem chtělo Rusko jednat před zahájením oné taškařice - buď zamezit vstupu, nebo alespoň nastavit režim třeba a la severské země - ale USA jednání striktně odmítli s tím, že na Rusko a jeho bezpečnostní zájmy (ač je má garantovány v OBSE) s*re pes. Poté si Ukrajinci dali do ústavy NATOI a začali hrozit atomovkou.

Pomohlo?

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

Díky a přebírám do svýho repertoáru! 😁

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Největší problém vnímání této krize je v tom, že plebs je totálně nevzdělán. Plebs se třeba ohání Budapešťským memorandem a vůbec netuší, že jej jako první porušila (a při tom prohlásila, že se jedná o nezávazný dokument) USA v roce 2013.

Ale chtít od lidí, aby znali historii je asi moc. Stačí jim bečet 4 nohy dobré...

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Peter Sly (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ani Rusko samo neexistuje tisic let. Doporucuji pred vykriky studovat dejepis. Alespon trochu.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Dočkej jarinku času jako husička klasu!!

Všechno bude a ve správném pořadí, i pobaltí a polonci budou salutovat strejdovi Putinovi, a rádi.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Kde jste byl v roce 2014, když hořel v Oděse Dům odborů? Když naši bratři ve zbrani od okupace 21.srpna1968, zakázali jiné jazyky, kromě ukrajinštiny? Končil jste své inkluzivní gymnázium V.H.Sorose?

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

ze sebe nenechá dobrovolně udělat bojiště - na rozdíl od zdivočelé Ukrajiny. Jejich vlády skutečně vzcházejí z voleb, nedosazují je tam ani oligarchové ani amíci - takže mají jakýs takýs zájem chárnit zájmy svých občanů a nezatáhnout celou zemi do války za mocenské a ekonomické zájmy "západu": - to by tam šlo opravdu ztuha. Stejně tak je nepravděpodobné, že by obyvatelé Švédska a Finska v rámci "boje proti Rusku" začali adorovat a oslavovat nácky a řídit se nějakými jejich nacistickými ideami. Takže si ty země zatra rozmyslí, zda a kolik a kde by byly nějaké ty základny, zřejmě by si nad nimi nechaly i nějaké ty pravomoci a nedovolily by, aby z těch základen bylo napadeno Rusko. **Pobaltské státy jsou jiná káva - je tam stejná oslava nácků jako na Ukrajině, ruskojazyční jsou neobčané - de facto jim sebrali občanství a vlády jsou stejný póvl, jako ten ukrajinský - na prodej, co bude s jejich zemí a obyvateli je jim šumák. Mj je tam také už dlouhé roky stejná mimořádná bída jako na Ukrajině. Ale jejich vstup do NATO byl v době, kdy Rusko mělo co dělat, aby se po Jelcinovi a západní "demokratizaci" vůbec nějak postavilo na nohy a přežilo. Navíc jsou malé s málo obyvateli ( původně s málo obyvateli, postupným masivním útěkem do jiných zemí za účelem ekonomického přežití jich mimořádně v průběhu času ubývá).

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

jedna z nejbizarnejsich hypotéz, co jsem četl... Putin je čistej pragmatik a myslet si, že něčemu tak pomíjivému jako "uznání" Západu obětuje desetitisíce životů Rusů, to mi přijde fakt slabý. Osobně si myslím, že se invaze skutečně vyvíjí jinak, než plánoval, tak prostě bere v potaz nový skutečnosti a přizpůsobuje tomu strategii.

Průměrný počet slepic: 2.5 (20 hlasů)

V Rusku nemá lidský život žádnou hodnotu, Putin klidně pošle všechny mladé rusy na smrt, jen pro svou slávu.
V rusku má mnohem větší hodnotu láhev vodky než lidský život a od toho se bohužel vše odvíjí.

Rusáci totiž v sobě nemají základy humanismu, oni se chovají jako zvěř pudově ,instinktivně , to platilo už za 2.světové, zatímco západní civilizované armády se chovaly slušně, ruská armáda hromadně znásilňovala, rabovala a vraždila a také unášela lidi...
rusáci jsou ignoranti a pololidé, nahlížet na rusy naší vyspělou optikou je nesmysl, nejsou to lidé jako my, je to barbarská špinavá chátra odněkud z dálných východní stepí.
Bohužel.
Samozřejmě ne všichni, ruský disent plně podporuji.

Průměrný počet slepic: 2.3 (36 hlasů)

Ten hrozny Putler denacifikovat a nebudememe mit ani ,ani patrony pak mu na fleku ustřeli pindika a on by se mel už dnes dat zvolit do prdlamentu zla a satanistu pote v ramci piratskych thermoboys tam svoje dřisty valit do mikrofonu fistulkou!
No ni pacane? A dej tu holou pravdu tady zase vymazat jako spravny NEO marxista nacisto levy komunista ,ktery ma mozi ušima pry jen žalud!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.5 (14 hlasů)

Člověče, ty tvoje názory doopravdy zavánějí nacizmem.

Průměrný počet slepic: 4 (26 hlasů)

Vyjadřuje se tady o zemi, která začala agresivní invazi v sousední zemi a způsobila smrt minimálně vyšších desítek tisíc lidí.

Ostrá slova od Cz v porovnání s utrpením, které způsobilo Rusko invazí na Ukrajinu vážně nestojí za řeč.

Průměrný počet slepic: 2 (21 hlas)

Ne, vyjadřeje se tady o národu:
"Rusáci totiž v sobě nemají základy humanismu, oni se chovají jako zvěř pudově ,instinktivně , to platilo už za 2.světové, zatímco západní civilizované armády se chovaly slušně, ruská armáda hromadně znásilňovala, rabovala a vraždila a také unášela lidi...
rusáci jsou ignoranti a pololidé, nahlížet na rusy naší vyspělou optikou je nesmysl, nejsou to lidé jako my, je to barbarská špinavá chátra odněkud z dálných východní stepí."
Na tom, co jsem napsal výše trvám.

Průměrný počet slepic: 2.8 (17 hlasů)

Trvat můžete, ale na tom, co jsem napsal to nic nemění.

Všechno je nutné chápat v kontextu. A v kontextu agrese na Ukrajině a množství utrpení způsobeného ruskou invazí si ostřejší slova někde v bezvýznamné diskuzi vážně ani nezaslouží zmínku.

Průměrný počet slepic: 3 (7 hlasů)

Ukrajinci jsou to samé co Rusáci, podle toho co pisete... Ti taky znásilňovali/znásilňují, rabovali/rabují...

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

Ukrajinci snad PŘED začátkem ruské invaze poslali svou armádu zaútočit na Rusko?

Že ne? Pak nejsou stejní.

Průměrný počet slepic: 3.2 (13 hlasů)

Stalin Gruzínec, Chruščov Ukrajinec, Brežněv Ukrajinec, Berilja Polák, tím chci připomenout že Rusko je mnoho národnostní stát jako bylo naše historické Rakousko, nakonec i ta nešťastná Ukrajina, která vlastní historii nějak moc nemá a je také směsicí národností, tak bych se, vůči žádnému nevymezoval a připomněl si, kolika válkami byly země zničeny, kolikrát tam obyvatelé museli začínat od nuly, a v koho zájmu bylo a proč je mezi v podstatě stejnými obyvately tato válka.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

Ne, poslali polovojenské složky vraždit vlastní lidi (viz zprávy OSN z Donbasu a Odesy 2014-2020).

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Rozhodně stejní nejsou. Ruští vojáci se přece nezdobí hákovámi kříži jako fašouni.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by Cz (neověřeno)

Trvalý odkaz

"CZ": ...Putin klidně pošle všechny mladé rusy na smrt, jen pro svou slávu."
----------------------------------------------------------------------
ZATÍMCO ZELÍ POŠLE PRO SVOU SLÁVU NA SMRT VŠECHNY MLADÉ I STARÉ UKRAJINCE. (A SVOJI RODINU UKLIDÍ DO BEZPEČÍ ZÁPADU I SE SVÝMI MILIARDAMI)

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

neumí číst a velké problémy s chápáním textu. Už toho bylo napsáno dost a řečeno dost. Celý konflikt se táhne dlouho a jeho cílem je ukázat, že Ruská federace je pouze obr na hliněných nohou. V případě, že Rusko neobhájí svoje postavení bude následovat jeho kolaps. Složení ruského obyvatelstva je takové, že skutečných Rusů je malé množství, převládají turkistické národy a ty přejdou v případě rozpadu Ruska k národnostně a nábožensky stejným zemím i s územím, které obývají. Rusko nyní bojuje o svoji existenci. Veškeré kecy o nátuře Rusů jsou pouhým klišé a jsou zcela mimo místu, protože Rusko je multietnické více než USA a rozdíly v kulturách jsou obrovské.

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)