To byl zas víkend

Autor

Přátelé, začnu tím nejméně důležitým. Včera mi zavolala policie a dneska jdu na výslech ohledně zemědělských protestů. Po telefonu jsem se žádné podrobnosti nedozvěděl, ale jak vidno, hnůj v Praze někomu leží hodně hluboko v žaludku a tak je třeba liberální demokracii bránit všemi prostředky. Je třeba na někoho něco najít a pak ho exemplárně potrestat, aby si to všichni ti Jandejskové raději rozmysleli. Jak to řekl Václav Moravec Výbornému ve studiu? Jak dlouho vás bude na cestě k nám doprovázet hnůj?

Až to budu mít za sebou, poreferuji. Jsem samozřejmě poučený od Kláry Samkové, její instruktážní text je k dispozici na Litterate i Kydech, takže se zařídím přesně podle něj. Bohužel jsme se dopracovali do tak skvělé svobody a demokracie, že je pro člověka lepší, když s policií nekolaboruje.

Jednoznačně tím ale vidíte, co v současné době nejvíc otřásá vládní věrchuškou a z čeho mají největší vítr její liberální nohsledi. Bojí se traktorů a zemědělců. Tohle má skutečný demonstrační potenciál, je to celoevropské a leckde už to přerostlo z občanské neposlušnosti v politické strany, které zamíchaly zavedenými volebními preferencemi. Strážce klimatu, Timmermans, by mohl vyprávět…

Zatímco na zemědělce byl vypuštěn policejní aparát, o Rajchlově sobotní demonstraci referovali libtardí intervjuci téměř laskavě… Účast totiž byla naprosto tristní. Vládní spin doktoři si vyhodnotili, že v této chvíli už PRO neohrožuje preference ODS, ale mohlo by odčerpat nějaké to procentíčko stranám, které by Pětikolku alespoň trochu ohrozit mohly. A tak je PRO najednou na Novinkách v podstatě přijatelné, už není antisystémové a dokonce se může psát o tom, co zaznělo na pódiu.

Někteří se samozřejmě včas nepodívali do e-mailů na nové notičky a zůstali za vývojem dějin podobně jako Gréta nebo Tomáš Klus. Včas nezjistili, jaký je ten správný názor a ještě měli tendenci do té demonstrace kopat. Ale během neděle se liberální twitterová úderka krásně uklidnila a odteď čekám, že je pro Jindru připravena role nového Roberta Šlachty, který má budit dojem, že se dostane, ale on se nedostane…

Mimochodem… víte, jak u nás poznáte, že došly nápady i řečníci? Že se na pódiu objeví Paroubek. Jakmile je nutné zaplnit čas Paroubkem, protože nikdo jiný „zrovna nemá čas,“ je konec. Láďa Vrábel by mohl vyprávět. Tenkrát, v říjnu 2022 to po demonstraci schytal… především od Rajchla. Tehdy řekl, že když musí recyklovat takové politické dinosaury, tak prostě nemá šanci… Je třeba vykročit jiným směrem.

Rok se s rokem sešel a Paroubek se objeví na pódiu vedle Jindry… když musí recyklovat takové politické dinosaury… ne, prostě zůstanu konzistentní a nebudu tvrdit, že Paroubek a Hašek jsou naše záchrana.

Do toho se v Rusku konají přípravy na celospolečenskou shodu, že Západ je třeba zničit. Zapadnici právě zalézají hodně hluboko do děr a budou držet hubu, aby přes ni nedostali. Ukrajinská stopa teroristického útoku svítí na celé Rusko nejen tím, že útočníci vyrazili směrem k ukrajinským hranicím, ale také tím, že jeden z nich má ukrajinské občanství a v roce 2022 se dokonce v ukrajinském dresu zúčastnil bojů. Navíc… všechny chytili živé a jejich výpovědi budou přesně takové, jaké Kreml potřebuje.

Z projevů ruských představitelů začíná odkapávat plutonium nebo alespoň bílý fosfor. Mimochodem… internet už je plný radostného tetelení lidí, kteří litují jediného – že atentátníci v Rusku nezabili mnohem víc lidí. Předpokládám, že v tomto případě policie konat nebude, protože to nikdo neobjednal.

Během neděle se udělala sice chabá, ale přesto použitelná záminka i na západní straně. Jakási ruská střela prý přeletěla přes kousek polského území… Pokud jsem se správně díval na mapu, polská hranice v tom místě dělá takový výběžek do Ukrajiny, ale vzhledem k tomu, jak o tom referovala všechna média, tak je ten výběžek velký jak Tonkinský záliv.

Ne, pořád jsem se neuklidnil a nevidím budoucnost nijak růžově ani mírově. A vzhledem k tomu, že naší poslanecké sněmovně trvalo devatenáct hodin, než odhlasovala, že Rusko je pro nás bezpečnostním rizikem číslo jedna, dostaneme se ke zrušení grýndýlu, posílení zemědělské i energetické soběstačnosti a rozpumpování průmyslu tak někdy v roce 2040. Až splatíme ty stíhačky, které jsou sice nejpomalejší, ale zato nejdražší.

A abych vstup do nového týdne zkazil opravdu všem, tak mám jednu zprávu i pro bratry Slováky. Za čtrnáct dní si zvolíte Korčoka prezidentem. Ano, Pellegrini a Harabin mají dohromady větší podporu než všechna nebinární Šimečka i s Matovičem a ostatními figurkami, ale podle povolební reakce Harabinových voličů mám stále větší dojem, že pro ně už volby skončily. Pellegrini je pro ně jen druhá strana liberálně demokratické mince, oni volí srdcem a nemohou přece volit menší zlo, protože je možné volit pouze dobro.

A tak jim bratislavská kaviareň zvolí větší zlo – Korčoka.

Při čtení fajsbůkových statusů Harabinovců jsem měl intenzívní pocit deja-vu. Takhle vypadala diskuse pod mými předvolebními články z posledních sněmovních voleb, kdy jsem nabádal, že lidi mají volit buďto Babiše a nebo, pokud ho nedokáží překousnout, tak Okamuru. Ale to ne, menší zlo nešlo volit, bylo nutno volit dobro, Rychetský tomu trochu pomohl, všechna dobra propadla a díky tomu bylo zvoleno větší zlo. Slováci jsou na nejlepší cestě, udělat přesně to samé.

Ale jinak je to jednoduché – pokud mám pravdu (a já doufám, že nemám) tak bude Korčok zvolen díky Harabinovým voličům. Pokud by se totiž přemohli a hodili to Pellému, tak Korčok nemá šanci.

Přeji vám všem do nového takřka apokalyptického týdne příjemné křeče. Já ho začnu policejním výslechem a tak jsem ho rovnou zkazil nejen vám všem, ale i Slovákům. Ale tentokrát to bylo snadné. Málokdy se sejde tolik průserů za tak krátkou dobu.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (363 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Tragický večer v Moskvě skončil velmi rychlým dopadením střelců. Falešní vousáči mohou očekávat velmi drsné zacházení, ostatně jeden už se o tom přesvědčil a přišel o ucho, přesto je ve vzduchu mnoho otázek. Tou nejdůležitější je, kdo je najal, zaplatil, vyzbrojil a určil cíl? Islámský stát to i přes tvrzení Američanů, a tím i našich médií a vojenských ,,analytiků“ schopných na povel si ukývat hlavu, určitě nebyl. Islámští fanatici vystupují jinak a Allah akbar tam nikde nezazníval.

 Loutkovodiče je tedy třeba hledat jinde. Ukrajinci si systematicky malují terč na svá záda ostřelováním rafinérií a civilních cílů už déle. To, že ústupová cesta vrahů z Moskvy vedla přes Ukrajinu, jim také nepomůže. Zvláště, když na ní měli mít i jisté zázemí. Tvrzení o neznámém internetovém guru, který je anonymně najmul, zaplatil i vybavil, je jaksi zvláštní a nevěrohodné. Samozřejmě netvrdíme, že by se nenašel nikdo, kdo by nemohl mít k Rusům osobní zášť, ostatně v některých bývalých svazových republikách nějaké ty pozůstatky nenávisti jsou, ale celá tato poslední akce vypadá jako pokus zasáhnout samotné srdce Ruska. Demoralizovat ho a oslabit ve chvíli, kdy Vladimír Putin vyhrál prezidentské volby, ruská armáda válcuje tu ukrajinskou doplněnou žoldnéry z jiných zemí a mající jasně ekonomicky i vojensky navrch nad Západní a Střední Evropou. Možná šlo i o to vrátit upadající pozornost o konflikt na Ukrajině. Ten, kdo toto naplánoval, musí počítat s brutální odvetou.

  Zdá se, že samotní Ukrajinci se zděsili možných následků. Mohou tvrdit sebevíce, že se v tomto případu ničím neprovinili, ale ti bohatí již preventivně a urychleně odesílají své rodiny, které dosud setrvávaly na Ukrajině, do bezpečí. To znamená, že se dost možná mění situace a nikdo na Ukrajině si nemůže být jistý pokračováním dosavadního přístupu Rusů k civilním cílům. Pokud se válka zatím dotknula obyčejných lidí v ukrajinských městech minimálně, pak to většinou bylo selháním ukrajinské techniky nebo nešťastným zásahem ruskou municí. Nebýt ukrajinské zákeřnosti mířící už od roku 2014 na civilisty v Donbasu a v poslední době na Beograd a okolí, byli by běžní obyvatelé dále relativně v klidu. Dokonce až překvapivém. Stačí se podívat na fungující bary a diskotéky nebo si povšimnout velmi rozsáhlého dovozu ojetin i nových aut ze Západu na Ukrajinu. Dokonce se zdá, že tamní mafiáni výrazně bohatnou, zatímco my tady u nás chudneme.

  Pokud Kreml jednoznačně označí za viníky masakru ukrajinskou vládu, přijde to, co si kyjevská mocenská klika moc nepřála. Začne hon na Zelenského a jeho nejbližší spolupracovníky. Navíc, i kdyby Zelenskyj rezignoval, nebude si moci být jistý životem, ať už bude kdekoliv. Západ bude nespokojeně bučet, ale to je asi tak vše. Ruský medvěd byl rozdrážděn a Putinova trpělivost má své hranice. Možná čekal na výsledky prezidentského klání v USA, ale to se může změnit. Odpověď nám poskytnou až další dny, týdny a měsíce. Zatím na Ukrajinu proudí především americké tanky a další zbraně, přehlédnout nejde ani munici od nás. Přestože Petr Pavel nějakou údajně ve světě sehnal a vláda tvrdila, že my ji platit nebudeme, náš státní dluh poskočíl o další obrovskou částku. Proč, na to zná odpověď Pětikoalice. Je s podivem, že Rusko nelikviduje dodané zbraně hned po překročení hranic, ale v Moskvě mají dost svých stratégů, takže jistě vědí, co mají dělat.

  Všechny naše úvahy berte jako zamyšlení nad blízkou budoucností. Nejsme ani vojenští specialisté a analytici, nevidíme do zákulisí diplomatických jednání, zároveň nejsme naivními a je vcelku jasné, že globální problémy nachází často překvapivá řešení. Snažíme se používat selský rozum, shánět informace ze všech možných zdrojů včetně od lidí pohybujících se v různých sférách, zájmových skupinách či na místech, kde se něco děje. Občas více a déle přemýšlíme, než se k něčemu vyjádříme, protože unáhlená prohlášení udělají za nás jiní. Bohužel, většinou se poté závěry redakce shodují s realitou. To bohužel platí pro nepříliš příznivé zprávy. V koutku duše však stále doufáme, že svět najde svou lepší tvář, a i naše země se vyhne válce a vrátí se k prosperitě a práci. Ne s touto vládou a s liberáli, ne s genderem, Green Dealem a Great Resetem, ale s rozumem, logikou, láskou a novými lidmi ve vedení státu ochotnými pracovat pro národ, který si je zvolil

Jindřich Kulhavý 24-3-2024
 

Průměrný počet slepic: 4.8 (189 hlasů)

No, Vidláku, nezbývá než popřát hodně sil a dobré nervy - stát se u nás s hnojem a hnojomety to, co v Bruselu, Francii..., byl byste odsouzen na 3x doživotí. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (109 hlasů)

naopak od jiných teroristických činů ve světě viz foto vlevo:

13. 11. 2015 - po teroristických útocích v Paříži
01. 02. 2017 - po útoku na klub v Istanbulu na Silvestra
25. 06. 2022 - po střelbě v barech v Oslu
10. 07. 2023 - po útoku Hamásu na Izrael

Dokonce i když zemřela Alžběta II., byla na Braniborské bráně vyvěšena britská vlajka, ale po tragédii v Crocusu nic.

Mimochodem, v roce 2017, kdy došlo k teroristickému útoku v petrohradském metru, také nebyla osvětlena Braniborská brána, za což místní úřady zaplavily vlny kritiky a rozhořčení. Pak se Němci vymlouvali, že projevi soustrast jiným způsobem a v budoucnosti iluminaci zcela přestanou používat. Nepřestali. Jde jen o to, že v Německu není zvykem truchlit nad Rusy. Paměť předků nedovolí.

Na rozdíl od SAE (Spojené arabské emiráty). Nejvyšší budova Burdž Chalífa v SAE v Dubaji , byla nasvícena v barvách ruské vlajky viz video vpravo.

foto+video+zdroj viz zde: https://t.me/neCT24/52920

Průměrný počet slepic: 4.5 (57 hlasů)

Dnešním textem se vysmíváte sobotní demonstraci . V pořádku máte na to právo. Jenna okraj. Byla to  Vámi erudovaná K. Konečná která tam přitáhla svoje stánky a parazitovalana práci druhých stejně jako Svobodní. Na to Vám zdřejmě byla demonstrace kterou zorganizoval a zaplatil někdo jiný dobrá

Průměrný počet slepic: 3.4 (63 hlasů)

Možná jste chybně pochopil.

Vidlák dnes napsal: ...o Rajchlově sobotní demonstraci referovali libtardí intervjuci téměř laskavě… Účast totiž byla naprosto tristní. Vládní spin doktoři si vyhodnotili, že v této chvíli už PRO neohrožuje preference ODS, ale mohlo by odčerpat nějaké to procentíčko stranám, které by Pětikolku alespoň trochu ohrozit mohly. A tak je PRO najednou na Novinkách v podstatě přijatelné, už není antisystémové a dokonce se může psát o tom, co zaznělo na pódiu....     To není ironie od Vidláka, to je pravda.

Je známo jak moc podpořil a pracoval pro Rajchla, Daniel Sterzik náš Vidlák . Je také známo že Jindřich Rajchl hluboce zklamal Daniela Sterzika , Petru Rédovou a jiné lidi kteří dali své srdce, svůj čas a vše možné k podpoře PRO a Jindřicha Rajchla.

Důvod proč Petra Rédová a její tým mezi nimi i náš Vidlák odešli ze strany PRO vysvětluje výstižně Petra Rédová ve viz níže videu.

Daniel Sterzik náš Vidlák přesto podpořil sobotní demonstraci Rajchla a burcoval nás zde na Kydech ať se dostavíme na sobotní demonstraci Jindřicha Rajchla v jeho článku "Stále to platí "s jeho viz níže prohlášením.

Vidlák-prohlášení: Kdo můžete, běžte v sobotu zase zaviklat fialovou vládou. Kdo se nebouří, ten nic nedostane, kdo se nedomáhá, ten nebude nic mít, kdo fandí z gauče, jako by nefandil. Nezáleží na tom, kdo svolává, ale sakra záleží na tom, kolik lidí přijde. Vítězství nebude dosaženo nějakým geniálním proslovem nebo manévrem při průvodu, ale prostou houževnatostí a četností. Voda rozhlodá i kámen. Nikoliv silou a mocí, ale vytrvalým působením.

Rejdová-video: https://www.facebook.com/jaobcan1/videos/petra-r%C3%A9dov%C3%A1-pravda-o-odchodu-ze-syst%C3%A9mov%C3%A9-strany-pro/277061814890936/?locale=hi_IN

Průměrný počet slepic: 4.5 (44 hlasů)

Petra Rédová neunesla to že nebude ve vedení  a ihned naskočila k soudružce Konečné .¨K demonstraci : pravda je že byla nižší účast. Druhá pravda je že stále byla mnohem vyšší než tolik opěvovaná demostrace zemědělců kde počet účastníků s bídou naplnil malostranské náměstí. A třetí pravda je o parazitování STAČILO  na této akci.

Průměrný počet slepic: 3.7 (42 hlasů)

Jsem hluboce zarmoucený když zjišťuji jak moc je rozdělená opozice, PRO proti STAČILO a naopak, SPD proti ANO a naopak, atd.

V historii platí  “když se dva perou, třetí se směje”. Tím třetím smějícím je pěti demolice která když vidí na druhé straně řeky jak se opozice drolí už jsou si jistí že se zase uvelebí do vládních křesel i v příštím období. A budou mít pravdu, zase jim to vyjde

Průměrný počet slepic: 4.6 (42 hlasů)

..že se Petra připojila k Konečné celkem rychle, ale to co se událo v PRO bylo dost podezřelé a moc to důvěru nebudilo. Což se taky v sobotu projevilo.
A parazitování Stačilo? Problém je, že se o spojování vedou jen hezké řeči, ale skutek nejen že utek, ale trestá se téměř smrtí, viz váš příspěvek.

Podle původního hlasování o řečnících, byla Konečná v první desítce, čili lidi ji tam chtěli, tak jaké parazitování?
A to bylo hlasování před rozchodem v PRO, jak by to hlasování asi vypadalo dnes.
Možná kdyby Rajchl otevřel účast všem, tak by se mohli spojovat, takhle to jsou jen vlastní bábovičky na vlastním písečku.

Průměrný počet slepic: 4.1 (22 hlasů)

Babiš nepředstavuje žádnou zásadní změnu, a přesto mu lidi chtějí dát prostor na takové demonstraci!

Průměrný počet slepic: 3.6 (16 hlasů)

Existuje něco lepšího a přitom reálného, než převzetí toho, co v současnosti funguje nejlíp?

Průměrný počet slepic: 3.4 (14 hlasů)

Co v současnosti funguje nejlíp? Servilita k západním degenerátům je to, co nás zabíjí, a tu je potřeba rázně vyřešit, což Babiš nikdy neudělá. A pokud něco neexistuje, je možné to vytvořit.

Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)

že tam na tom Václaváku kdesi za tribunou byl jakýsi stánek KSČM (nebo STAČILO!), ani bych o jejich "parazitování" nevěděl. Stejně tak jako nejméně 90% účastníků demonstrace. Tak se, prosím, uklidněte a nesnažte se tu z prdu uplácat kuličku.

Průměrný počet slepic: 4.2 (25 hlasů)

- nebylo to "kdesi za tribunou" - někdo už tady psal, že to bylo na rohu Opletalky. Já to nevím, u stánků jsem nikde nebyla, ale když se někdo "přifaří" k demonstraci, ke které se jinak nemá a nehovoří o ní, tak tam nejdu a neotevřu si stánek s vlastní propagací, i kdyby to mělo být u WC v metru, to je zásada.

Průměrný počet slepic: 3.4 (16 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

je to veřejné místo

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

Tak proč si tam neotevřela stánek třeba v neděli nebo v pátek?

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)

Narodil jsem se do socialismu A. Novotného, zažil jsem okupaci vojsky Varšavské smlouvy a její vystřídání okupanty z Ukrajiny v bývalých českých kasárnách. Ale nebyli zlí, plnili svůj úkol rozhodně jinak než, okupační vojáci České republiky ve službách USA. 

Moji prarodiče zažili protektorát a okupaci Němci. Báli nejen Němců, ale také Čechů, kteří sice nevraždili v kriminálech a v koncentrácích, ale uměli tomu pomáhat udáváním.

Babička i moje maminka Němce nenáviděly a říkaly: Nikdy nevěř Němcům. O těch komunistech, kteří jim sebrali pole, vyhodili dědu z kanceláře, nikdy nenávistně nemluvily. 

Nebyl to Masaryk, nebyl to Beneš, kdo jim změnili život z ruky do úst na život bez obav o práci, o střechu nad hlavou, o jídlo pro děti a pro sebe. Byli to zlí vládnoucí komunisti, kdo jim za práci pro společnost dával víc, než ti slavní demokrati, jež mají sochy a pomníky. 

Přesto je neměly nikdy rády. Ani já jsem je nikdy neměl rád.

Ale to neznamená, že těm zločincům, kteří tady víc a více vysávají krev a mízu z naší společnosti, budu pomáhat tím školáckým chováním - s tebou nikdy kamarádit nebudu.

Nevolím ANO, ale volil jsem Babiše proti tomu diverzantovi KGB a CIA. Nebudu volit PRO, ale než dávat svůj hlas těm zločincům, raději ho dám solidní kandidátce od Reichla.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Ano, slyšela jsem včera Rajchla, hovořil i o tom, jak nikdo z nich (STAČILO + Svobodní) se nezmiňoval o demonstraci, a přitom si na ní otevřeli stánky, aby tam (zadarmo) dělali svou propagaci. Mohli na demonstraci alespoň upozorňovat, prostor na to měli, ale neudělali to. Nazval to parazitováním (a nedivím se, protože to celé je stojí nemalé prachy). Svobodným dokonce nabízel společnou kandidátku, ale odmítli. Přitom jim nabídl upřednostnění při volbách do EP s tím, že PRO by bylo upřednostněno zas ve volbách do Parlamentu... Takže toto je podle mě všechno špatně a důvod, proč to zůstane při starém a žádná opoziční strana opět nebude mít šanci! Konečná přitom před časem "vyčetla" PRO nějakého sponzora a Rajchl na to reagoval jako na útok a lež, a zmínil Konečnou v tom smyslu, že ona je v EP 10 let, nic zásadního za ty roky neudělala, a za tu dobu vydělala 30 milionů, zatímco on to platí ze svého a dělá zadarmo. (což je pravda)

Rajch řekl, že další demonstrace už nebude, protože se musí počkat, až si o ni lidi řeknou sami, což bude podle něj v době, kdy to dál už nepůjde.., zkrátka lidi budou muset dostat dardu a padnout na samé dno. Dnes tito lidé ještě nejsou ochotni vstát z gauče, třebaže sami nadávají..., ještě pořád nějaké peníze mají. Potřebují to prostě zažít.

Průměrný počet slepic: 4.2 (28 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

Ještě stojí za zmínku důvod, proč by Rajchl chtěl (v případě úspěchu) pro začátek do EP. Důvod je jediný - docílit, aby Lejnová stanula před soudem za korupci ve věci vakcín a dezinformací kolem toho. Jako právníkovi by se mu to mohlo podařit. Potom by rád, kdyby ho nahradila paní Turková - ekonomka, která měla mimořádně velký ohlas na demonstraci, a která je ještě s několika dalšími ženami v PRO vysoce ceněná. Rajchl upřednostňuje inteligentní zralé ženy, kterými se obklopuje, a které svou prací mnohé dokázaly, na rozdíl od žen v Pětikolce, které jsou tupé a přitroublé jak tága (to neřekl on, to říkám já jinými slovy).  

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Smočili si už sosáček v koksu války, a nemají na vybranou.

SVĚT: Stále častěji se mě ptáte „proč to ti lidé dělají?!“ a máte na mysli herce Vetchého a řadu dalších včetně našeho derniéra. Ne, není to jen touhou po pozornosti, i když toto vysvětlení se nabízí jako nejsnazší. Když s nimi mluvíte, zjistíte, že mají strach, obrovský strach, že přijdou o svá dobrá bydla. A potíž je, že válka a její podpora, je jak tvrdý fet – když začneš, nemůžeš přestat a hlavně: na začátku si vůbec neuvědomuješ, jak bude vypadat konec.

Fiala přiznal, že jsme dodávali Ukrajině zbraně už před rokem 2022. Nevím, co si myslel, ale to není podstatné. Teď už bude jednat jen jako zvíře zahnané do kouta.

Zatímco média vykreslují hrdinný ústup ukrajinských vojsk, v lepším případě držení linií, realita evidentně vypadá jinak – a NATO začíná panikařit, protože plán „oslabíme Rusko, svrhneme Putina a rozdělíme si ruské nerostné bohatství“ prostě nevychází.

V klíčovém okamžiku, kdy všichni zatáhli za záchrannou brzdu, protože si uvědomili, že Rusko tady bude i po válce, udělali naši Chciválkové přesný opak a přihodili pod kotel.

Hele, když někdo pošle deset tisíc dronů na Rusko, tak ho chápu, že s sebou nosí vojenský bágl s plnou polní i po Praze.

Ti lidé teď budou jednat zcela iracionálně, což se už děje. Podívejte se na detektivky typu Columbo, Dalziel a Pascoe, Vraždy v Midsomeru… Ano, ta první vražda je plánovaná a promyšlená. Ty další už jsou jen ze strachu, z obav z prozrazení apod.

Adolf taky věděl, že těch pár dětí z Hitlerjugend už ho nezachrání, přesto je hladil po tvářích a posílal na smrt. Proč?! No protože mu šlo o existenci.

Teď všichni tihle, kdo si už v koksu války smočili sosáček, nemají na vybranou. Mír by pro ně byl hrozbou a tak budou chtít válčit do zničení všeho a všech.

Je nutné to jednoznačně odmítnout. Oni se bojí, ale nemají právo nás před sebe strkat jako štít!

ZDROJ: FB Tomáš Tyl/Nespokojeny
https://cz24.news/proc-to-ti-chcivalkove-delaji-smocili-si-uz-sosacek-v-koksu-valky-a-nemaji-na-vybranou/
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (112 hlasů)

Naše vláda zcela odsunula zájmy České republiky

a našich občanů, a její priority jsou dnes zcela jinde.

Pokud ale na Ukrajinu posílá vše, co lze,

pak musí na Ukrajinu poslat i ukrajinské muže v branném věku.“

Jana Zwyrtek Hamplová

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (91 hlas)

že čím méně lidí bude Ukrajinu bránit, tím dříve válka skončí. A to je pro mě priorita v této kauze.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Čím méně Ukrajinců, tím více jiných Evropanů...

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)

 ředitel FBI Christopher Wray možná do Prahy nepřivezl jenom medaile pro své pacholky.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

V Kyjevě kavárna s názvem Ofenziva přidala do své nabídky set Crocus City s průvodní fotografiemi hořící koncertní síně po teroristickém útoku, jehož následkem zemřelo téměř 150 lidí.
V tom setu jsou samé smažené věci.
Na to už opravdu není co říci.

ps. Já by jsem jen dodal, Ukronáckové provedli teroristický čin v Moskvě a ještě se tím veřejně chlubí. A neni to poprvé.

foto+zdroj zde: https://t.me/neCT24/52895
 

Průměrný počet slepic: 4.5 (56 hlasů)

Šajze!

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Poslanec Roman Michelko okomentoval, na čem bude záležet 2. kolo prezidentských voleb na Slovensku.

Nyní budou probíhat velmi intenzivní jednání s kandidáty, kteří odstoupí. Maďarští voliči s velkou pravděpodobností budou spíše volit Pellegriniho. Korčok podle názoru Forró není volitelný, není doporučitelný, protože se opravdu velmi ostře vyjadřoval vůči Orbánovi. Takovou podporu si tam nedovedou představit. Je také téměř nepředstavitelné, že by většina voličů Harabina mohla podpořit Korčoka,“ uvedl poslanec v rozhovoru pro neČT24.

Predikce pro 2. kolo je s náskokem pro Pellegriniho. Mobilizace opozičních voličů byla efektivnější

Ve 2. kole prezidentských voleb na Slovensku se utkají Ivan Korčok (42,52 %) a Peter Pellegrini (37,3 %). Podle poslance Romana Michelka (SNS) klíčovou roli budou hrát voliči maďarského kandidáta Forró a příznivci Harabina. Účast voličů se výrazně zvýšila, uvedl politik v komentáři pro neČT24.

celý rozhovor zde: 

https://42tcen.com/entry/predikce-pro-2-kolo-je-s-naskokem-pro-pellegriniho-mobilizace-opozicnich-volicu-byla-efektivnejsi

zdroj: https://t.me/neCT24/52887

Průměrný počet slepic: 3.6 (39 hlasů)
Trvalý odkaz

že jste objednán k výslechu, tim mě nedojmete.

V mládí jsem se mnohokrát svezl antonem, jeden půlden strávil na služebně klepety připoutaný k radiátoru, tehdejší gumoléčba vám dnes asi nehrozí, když jsem se jednou po policajtovi ohnal, tak jsem vyfasoval paragraf útok na veřejného činitele, v seznamech stb jsem byl hned 3x. Jednou proto, že jsem se stýkal s lidmi z undergroundu, na druhém za styk s lidmi s disentu a pak jsem měl ještě přátele v církvi českobratrské, což v osmdesátkách taky zrovna nebyla pobočka ssm, takže třetí zápis.

No a co? Jsem furt zde ve své plné kráse. Koho alespoň chvíli nedusil režim a policajti, je u mě srab. A taky, co tě nezabije, to tě posílí.

Průměrný počet slepic: 2.9 (79 hlasů)

Teď mě na mém fejsbůku navedli na myšlenku, že na mě někdo podal trestní oznámení za vlajku zapíhcnutou v hnoji. to bude asi ono. Takže to se s policajtem asi spolu docela zasmějeme. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (58 hlasů)

I když je fakt, že dnes je jiná doba, ale pokusím se vám předat radu, jak k výslechu, kdyby bylo nejhůř.

Když budete k vyšetřovateli příliš asertivní, nemusíte si krýt hlavu, na té je to hned vidět a zkušený policajt vám na ní útočit nebude, spíš si kryjte oblasti kolem ledvin. Ale nezkušený vyslýchaný nováček se může nechat nachytat, že policajt se rozpřáhne shora, nováček instinktivně zvedne ruce, čímž si ale právě odkryje ledviny. Ale chápu, ono se to blbě vysvětluje, to chce nějakou praxi. Pak už si člověk tu obranu vyladí. Hlavně je nemlaťte! Jak jsem psal výš, já to udělal jednou a měl z toho pakárnu ještě čtvrt roku.

Průměrný počet slepic: 2.8 (52 hlasů)

Česko není neblaze proslulé Guantánamo se závažnými porušování lidských práv ze strany vlády USA. I když proamerický Fiala se snaží ze všech sil změnit ČR na kolonii USA a docela se mu v tom daří.

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)

že by Vidlákovi hrozilo ze strany policajtů nějaké násilí. O naši slavné policii si nedělám žádné iluze, ale v tomto případě jsem si téměř 100% jistý.

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)

v prospěšné a užitečné chlévské mrvě je milionkrát legitimnější, než vyvěšovat na české státní budovy vlajky Ukrajiny, která ostentativně dává najevo, že obdiv k nacismu jí nevadí (viz. pojmenování ukrajinských ulic a náměstí po Stepanu Banderovi a jiných nacistech). Že, pane Volodymere!

Vám by pane Pavle, Fialo, Rakušane, Vystrčile, Bartoši, Jurečko, Pekarová a Černochová a další také asi nebylo proti mysli pojmenovat u nás ulice a náměstí třeba po Emanuelovi Moravcovi, nebo snad ani po Reinhardu Heidrichovi. Vždyť oni také bojovali proti Sovětskému svazu!

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

Tak jako na celou řadu tehdejších disidentů a partyzánů, co tehdejší kriminalitu a osobní neschopnost se ve společnosti uplatnit dnes zakrývají bojem proti "komunismu"! Jestli se vás to ale netýká, pak se omlouvám.

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

u StB jako agent ?

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

Babička byla v církvi českobratrské husitské až do konce života. 

Musím si zjisti, jestli by pro ni také nebyla nějaká medaile za 3. odboj. Několik let neplatila příspěvky a doplatila je až po Velké listopadové kabátové revoluci. 

Když požádám první,  vzniká nárok na vydání osvědčení účastníka odboje a odporu proti komunismu a na pamětní medaili po účastníkovi.

Budu mít také tu medaili, jakou již jistě máte doma.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

že přituhuje. Zdá se, že nějak tuhne. Kolik lidí v tomhle jaru, asi ještě ztuhne?

Průměrný počet slepic: 4.7 (40 hlasů)
Trvalý odkaz

byl svého času jediným důstojným a schopným nástupcem Zemana, co se šéfování ČSSD týče. Ti ostatní tzv. "lídři" dovedli soc. dem. tam kde právě je. Paroubek má dodnes názory a postřehy se kterými dovedu souhlasit. Tak asi tak.

Průměrný počet slepic: 4.6 (58 hlasů)

Taky proto čelil brutální dehonestaci ze strany prorežimních médií, na kterou se naneštěstí mnozí nachytali. Na druhé straně není formát jako medvěd, který se po letech vynoří z Vysočiny a lidi ho zvolí prezidentem, takže nevěřím v jeho potenciál dosáhnout pozice silného lídra, který nás vyvede z krize.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Musí to prý být.  A tak Ukrajinci ukrajují Čechům blahobyt.

Průměrný počet slepic: 4.6 (42 hlasů)
Trvalý odkaz

a když se to osvědčilo u nás a jinde, tak proč to nepoužít i na slovači? Počítá se vždy jen výsledek.

 

Jak by asi dopadli volby u nás? Počkejte si na eurovolby. Blbuše Nerudová bude europoslankyní.

Průměrný počet slepic: 4.6 (39 hlasů)

že ač je hodně trapná, tak je ještě více sebevědomá. Vůbec mě fascinuje, že nejvíce rozumu chtějí rozdávat ti, co evidentně žádný rozum nemají.

Průměrný počet slepic: 4.8 (61 hlas)

Nerudovou (KRAMLA: krásná-mladá) jsem nedávno potkal na chodbě soudu. Není krásná. Mladá taky moc ne. Ale umí to s očima, dost s nimi koketuje, snaží se jimi chlapa tak nějak nalákat. Samečci kudlanek to znají. Tato koketerie by vysvětlovala, že nadrženci podlehnou, že jim prostě dopumpuje sebevědomí a odejdou pro ni na barikády. Tedy je v tom libido. Zbytek je vakuum.

Průměrný počet slepic: 4.6 (33 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Ano Zappe, v tomto ohledu jsou mnozí (nechci říct většina) chlapi strašně jednoduší :-) Pamatuji, co bylo pro takovéto lidi "hlavní", když Čapuše vyhrála volbu prezidenta. Jenomže ono se všechno (i chlapům) okouká a zůstane jen to nestravitelné.

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

se zabývá zapíchnutou vlajkou v hnoji, ale že je republika dlouhodobě ve sračkách, to nikdo neřeší.

Průměrný počet slepic: 4.7 (63 hlasů)

Naopak - policajti by měli Vidláka pochválit, že ukázal veřejně pravdu - ČR v hnoji je konečně jasně řečeno, co je na tom nepravdivého...

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Nikdy se nesmíš přiznat! Takže držím(e) pěsti, ono korouhvička se otočí, tak jako vždy. Doufám, že nezapomeneme. A obrázek k zamyšlení:

Enstein k valce

Průměrný počet slepic: 4.8 (54 hlasů)

:-))

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)