Co bude pak?

Autor
Štítky

Já dnes budu pokračovat v povídání, které jsem začal včera. O tom, že je třeba zůstat mimo válku. Protože když se dostaneme do války, budou v ní platit válečná pravidla. Drsná pravidla. Víte, kdykoliv se bavím s těmi několika liberály, kteří ještě jsou ochotni diskutovat a neutínají debatu šmahem, tak jejich závěrečný argument nakonec vždycky je, že Ukrajina brání Rusku, aby došlo až sem. Ukrajinci bojují, aby Rus ve své imperiální chuti nezabral znovu Českou republiku.

Proto je zapotřebí zásobovat Ukrajinu zbraněmi i penězi. Udržet Rusa co nejdál od nás.

Jenže skoro nikdy nedojde na debatu, jestli to takhle lze dělat do nekonečna. I oni si už všimli videí, jak verbíři berou, koho mohou. CNN to občas pustí. Dokonce nám majnstrým v poslední době mluví o velkých ztrátách a nějak přestává podceňovat ruskou armádu. Už dlouho jsem neslyšel od žádného Visingra o ožralých mužicích. Naopak… stále častěji se objevují informace, že Rusko do armády nalilo biliony peněz a Rusům to nevadí. Nebo že pro Rusy není žádný problém nakupovat embargované čipy… A dokonce už majsnstrým pomalu mluví i o tom, že Západu fakt dochází munice.

Ptám se, co se stane, pokud Rus jednoho dne frontu prolomí? Co se stane, pokud jednoho dne dojdou Ukrajině vojáci? Rusko je větší než Ukrajina, má na svém území všechny suroviny a za zády největší továrnu světa. Většina zemí postsovětského prostoru sice na Západ vysílá signály, jak Rusko nemají rádi, ale čísla hovoří jasně – prostě je to jen postoj, aby mohli na Západě nakupovat a v Rusku prodávat. Rusko se nehroutí. Vůbec. A západní sankce jsou tak děravé, že si Rusové klidně vystřelí sondu na měsíc. Ukrajinské pračky obsahují asi dost čipů…

Co přijde, až se jednoho dne ukrajinská obrana zhroutí? Bude Rusko dost vyčerpané, aby sem nedošlo, i když už mezi námi nebude henta Ukrajina? Všichni se shodují, že Rus bojuje hlavně převahou v dělostřelectvu a nikoliv převahou v lidech. A ohlašují budování jeden a půl milionové armády. Nebo ještě dřív pošle celá Evropa všechny použitelné zbraně a pak už jí pro vlastní obranu nic nezbude? Od začátku války nám média říkají pořád to stejné zbožné přání – Rusko se zhroutí. Už už mu dochází munice, jídlo i vojáci. Putin brzy umře. Čísla říkají opak… Rusko předběhlo Německo, stalo se pátou největší ekonomikou světa a největší v Evropě. Ano, Němci už nemají henten levný ruský plyn… Co bude na konci této války? Zhroucená Ukrajina a Rusko s milionovou armádou, kterou nepoužilo na bojišti? Neměli bychom se ptát Černochové, jak je na tom ve skutečnosti naše armáda?

Co se stane, pokud bude ukrajinská armáda poražena? Nastoupíme my? Sice už definitivně beze zbraní a bez techniky, ale lidí je jak sraček, že Kefalín? Nebo se tu začnou politici hemžit, lomit rukama a nasedat na letadla směr USA? Něco mi říká, že Rusové mohou tu svojí taktiku ala Verdun dělat minimálně do amerických voleb. Co když vyhraje Trump? Nebo co když vyhraje ten mladý Kennedy? Nebo DeSantis? Co když zase před Bílým domem vystoupí nový prezident a řekne, America first, stahujeme se z Evropy (koneckonců jejich hi-tech továrny už tu máme) a Evropané ať si poradí sami…?

Poradíme si sami? Takhle se odcházelo z Afghanistánu… Cempeři psali, jak se afghánská vláda udrží a dezinformátoři lžou a Tálibáncům stačilo pár džípů, aby s nimi zabírali celé provincie.

Neměli bychom začít přemýšlet i o tom, že se to celé na Ukrajině nepovede? Že přes všechny proklamace jednoho dne ukrajinská armáda prostě povolí? Nebo hůř… jednoho dne někdo propálí, jak velké ztráty Ukrajinci mají a oni se otočí proti svým pánům… Fakt se to nemůže stát? Mají naši transatlantičtí bratři všechno pod kontrolou? Nedávno ukázali, že nemají. A to proti nim stáli vousáči v sandálích. Teď proti nim stojí technologicky vyspělý nepřítel, který se dovede postarat, aby nad bojištěm ukrajinské drony nelétaly, ale ruské ano. V poslední době už vidím jen ruské mapky bojiště a ukrajinské vůbec. Asi aby na nich nemuseli ukázat, jak nic nedobyli. Před půl rokem byl podobný ruský postup důvodem ke štiplavým poznámkám o ruské neschopnosti. A to bojovali o město a Ukrajinci tam obětovali celé bataliony.

Pokud by se to takhle mělo stá,. kdo na tom bude líp? Češi nebo Maďaři? Kdo stojí mimo válku? My s Ukrajinou buď zvítězíme nebo prohrajeme. Maďaři s Ukrajinou nezvítězí, ale rozhodně s ní také neprohrají. Kdo si zachoval svoje zbraně, protože je odmítl předat na Ukrajinu? Kolik nám zbylo pojízdných tanků? Čtyři? Kolik javelinů máme na skladě? A co Poláci? Mají? Nebo také odevzdali a teď čekají, až někdy za dlouho něco dostanou? Já nevím. Jsme prý demokracie, ale tady se člověk nic použitelného nedozví. Jen hovadiny, jak Putin už dvacetkrát umřel.

A jen tak mezi námi… máme alespoň pro naše vojáky dost polních lopatek? Rusům se prý docela osvědčily…

Pokud se to celé podělá, ještě budeme vzpomínat, jak si Orbán zachoval bojeschopnost… Maďaři ho pak budou mít hodně rádi… U nás to bude zřejmě horší. Aby pak nepřijela jedna ruská kolona co dojede až na Pražský hrad… Za potlesku dojatých Pražanů samozřejmě…

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý kdo pošle dar alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat moji knihu. Kdo pošle alespoň 200,- Kč, může si stáhnout audioknihu.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (288 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Ještě jeden tank má Černochová v kabelce, ale ten prý nedá...

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (85 hlasů)

fiala-ukrajinec

Ukrajinizace v ČR je vládním programem Fialovy vlády, který ale ve vládním programovém prohlášení nikde nenajdete

Průzkumy ukazují, že více jak polovina Ukrajinců nevěří v restrukturalizaci poválečné Ukrajiny a ani v brzký vstup země do EU nebo NATO! V Německu i v Česku chce po skončení války zůstat většina uprchlíků z Ukrajiny!  Tyto průzkumy jsou prvním testovacím balónem na zjištění reakcí domorodého obyvatelstva na plánovaný proces ukrajinizace a s ní spojené banderizace Evropy! 

Ukrajinizace Čechů, je první krok fialové vlády
Čeští politici se snaží o ukrajinizaci ČR způsobem, který je demaskovaný, je zjevný a nikdo se jej nesnaží ani tajit. Od prvního dne ruské SVO jsou na úředních, státních, městských, samosprávních a mnoha památkových a historických budovách, stavbách a pomnících vyvěšeny ukrajinské vlajky, což v takovém množství a měřítku je unikát v celé EU. Vlaječky najdete i v Německu na dveřích některých restaurací, sem tam, ale takový objem ukrajinských vlajek, jaký je v ČR, je naprosto nepochopitelný a doslova bizarní v celé EU.
Proces ukrajinizace začal v ČR probíhat s děsivou precizností. Média začala zřizovat ukrajinské televizní, rozhlasové a internetové mutace pro Ukrajince, banky začaly nabízet služby v ukrajinštině, to samé nadnárodní mobilní operátoři, ze dne na den byly ukrajinské děti importovány do českého školství, bez diskuse s pedagogy a odborníky, bez souhlasu rodičů českých dětí, bez jakékoliv vzdělávací a multi-jazykové koncepce, což je stav, který trvá dodnes.
Učitelům je vyhrožováno, že nesmí o situaci na svých školách mluvit, a to ani doma v rodině s rodinnými příslušníky. Do škol byly nabrány tisíce ukrajinských žen, které mají nějaké zkušenosti z ukrajinského školství a snaží se je implementovat a naroubovat do českého vzdělávacího systému. Je to klasický eugenický proces, protože české děti vystavené ukrajinským dětem se začnou učit ukrajinsky a postupně dojde k procesu tzv. jazykové precese, tedy pasivního přijetí jazyka a spolu s tím i myšlení.
Proces ukrajinizace probíhá příkazem “české” vlády a nadnárodních korporací v ČR. Příchod ukrajinské pošty do ČR není impulzivní a nepromyšlený krok, je to součást plánu ukrajinizace ČR.

Banderizace  Čechů, je druhý krok fialové vlády
Druhým krokem má být děsivá banderizace českého životního prostoru a následná transformace ČR do projektu Anti-Ruska, úplně stejně, co proběhlo na Ukrajině. Zfašizovaná mládež, slovanský národ nenávidějící jiný slovanský národ a ochotný bratrovražedného boje proti Rusku. 
Proces Anti-Ruska byl v ČR nastartován již o roce 2014 a rozjel se teď naplno. Ukrajinizace ten proces  urychlí. Globální nepřítel se postupně pokusí vrhnout do vzájemné války proti sobě všechny slovanské národy v Evropě – Rusy, Ukrajince, Bělorusy, Bulhary, Poláky, Čechy, Slováky, Srby, Chorvaty a Makedonce. Mají se vzájemně mezi sebou vyvraždit, ve válce na ukrajinském území proti největší slovanské zemi, proti Rusku.
Ten proces běží naplno a pokud nebude zastaven, ČR se promění na Anti-Rusko stejně jako Ukrajina a hned poté půjdou Češi do války na frontu. Kvůli tomu ten ukrajinizační proces byl nastartován.

To jsou úryvky článku, celý článek  viz zde:

https://aeronet.news/v-nemecku-i-v-cesku-chce-po-skonceni-valky-zustat-vetsina-uprchliku-z-ukrajiny-ukrajinizace-v-cr-bezi-na-plne-obratky-prvni-pruzkumy-ukazuji-ze-vice-jak-polovina-ukrajincu-neveri/
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (78 hlasů)

zda nám ooravdu hrozí  napadení od Ruska, v tom případě, že zvítězí nebo k nám už dorazilo a asi dále dorazí ukrajinské nacionalistické hnutí, možná se ukáže, že skutečně, jak sdělují ukrajinské transparenty na některých jejcih akcích (ale i na českých některých)že  i tady je nebo bude Ukrajina.

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

Fiala a žlutomodrá vázačka na mikrofonu.... :-)))..., ten dává nejspíš žlutomodrou stužku i velikonočnímu beránkovi - místo červené, to by bylo příliš proruské... Tak to mě pobavilo. Co takhle kravatu, motýlka, brýle nebo spoďáry žlutomodré... :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (26 hlasů)

ukrajiniyace polska

Naštěstí v Polsku existují vlastenecká hnutí. Jedno z nich z na jeho webu (přetlumočeno do češtiny) hlásá:

ZASTAVTE UKRAJINIZACI POLSKA
STOP BANDERIZACE POLSKÉHO VZDĚLÁNÍ STÁTU
TOHLE NENÍ NAŠE VÁLKA
ANTI-BANDEROVÉ POLSKO!

Zajímavé jsou některé body které hlásá vlastenecké hnutí v Polsku:
Nadřazení ukrajinského zájmu nad polském ze strany polské vlády povede k tomu, že v krátké době budeme sdílet osud ukrajinského obyvatelstva a staneme se obětí mezinárodní politiky ve stejné míře jako oni dnes. Což je ve skutečnosti akce nejen v neprospěch Poláků, ale i Ukrajinců, kteří zde v situaci ozbrojeného konfliktu na území Polské republiky také nenajdou úkryt.
Státní politika Polska má mít za cíl zachování národní identity (národního dědictví, kultury, zvykového jazyka), zajištění podmínek pro bezpečný rozvoj (prostřednictvím komunitní a spojenecké spolupráce , posilování moderního státu a spolupráce se sousedy včetně Ruska ).

A polské vlastenecké hnutí na svém webu klade otázku:
Je hrozba ozbrojeného konfliktu z Ruska na území Polské republiky reálná? Jaké faktické důvody máme pro to, že tomu tak je? Neprovokují polské úřady jako první spojenec Ukrajiny vedle Spojených států Rusko, aby Polsko „umlčelo“? Kolik provokací polských státních orgánů bude ruský medvěd schopen ignorovat? Vyplatí se v situaci, kdy jde o naši bezpečnost, život, zdraví, majetek a kulturní úspěchy, hrát tak nebezpečnou hru ve jménu předpokladů, ve kterém se můžeme mýlit? Nebloudíme ve slepé uličce s ruským tankem zaparkovaným na konci? Má cenu nenávidět Rusko víc než milovat Polsko?

Téže polské vlastenecké hnutí na svém webu hlásá: "Nesouhlasíme s tím, abychom zapomněli na kruté, plánované a opakované masové vraždy páchané Ukrajinci na Polácích v letech 1939-48"

wolyn
foto z masakru ve Volyni
Ukrajinská genocida proti polskému národu
JEN PRAVDA VÁS OSVOBODÍ


více přímo na polském webu zde:

https://stopukrainizacjipolski.pl/

Průměrný počet slepic: 4.6 (31 hlas)

kdoví, jak se s ním uspokojuje

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Sociolog Keller: Uplácat předvolební koalici z jedné silné strany a z několika trpaslíků se vymstí (cz24news)

ČESKO: Keller bez cenzury: Jan Keller ukazuje, že současná česká politika je barvitou ilustrací toho, jak jedna skupina využívá svou moc k uzurpaci či obhajobě vlastních privilegií.

Pomocí teorie uzavírání se především britští a američtí sociologové snaží někdy od poloviny 70. let 20. století vysvětlit, jak určitá skupina využívá svoji moc k tomu, aby si pro sebe uzurpovala privilegia anebo obhájila jejich držení oproti jiným skupinám.

Základ této teorie je velice jednoduchý. Skupiny, které jsou u moci, vydávají všechny ostatní za méně úctyhodné anebo méně hodnotné. Skupiny vylučované z přístupu ke zdrojům mají pak dvojí možnost. Buďto se mohou snažit získat od privilegovaných to, co se jim upírá, anebo se mohou pokusit použít stejnou strategii vůči skupinám ještě méně disponovaným a přivlastnit si alespoň něco na jejich úkor.

Situace v naší zemi může posloužit jako barvitá ilustrace těchto jednoduchých tezí. Současné vládní strany obsadily svými lidmi všechny důležité posty v politickém, správním, bezpečnostním a soudním aparátu. I když se většina z těchto stran pohybuje kolem pětiprocentní hranice volitelnosti, samy sebe si navykly prezentovat jako garanty demokracie. Přitom mnoha způsoby ohrožují základy demokracie včetně plnohodnotné konkurence odlišných politických programů a názorů a svobodné diskuse. Skupiny s odlišnými názory jsou vydávány za méně úctyhodné až nebezpečné (ohrožují prý demokracii, jsou prý agenty cizí moci) a za méně hodnotné (nesdílejí naše nejvyšší hodnoty).

Namísto svobodné diskuse tak nastupuje kádrování, přičemž vládnoucí strany mají k dispozici všechny represivní orgány, což jim umožnuje podle potřeby odlišné názory kriminalizovat a také naopak – určité vysoce problematické postoje blahovolně bagatelizovat. Ti, kdo jsou u moci, mají (tak jako tomu bývalo i v minulosti) na své straně všechna mainstreamová média, takže lidé s odlišnými názory jsou tlačeni do oblasti elektronických samizdatů. Jejich obsah je následně kontrolován s využitím možnosti odpojit taková média od sítě. Na právním zdůvodnění takových opatření se pracuje.

Skupiny vylučované z přístupu ke zdrojům a privilegiím tak mají jen minimální možnost dosáhnout podílu na moci v rámci demokratického soupeření, jehož prostor poněkud paradoxně, avšak zcela programově osekávají a zužují strany hlásící se k demokracii.

Podle teorie uzavírání zůstává méně úctyhodným a méně hodnotným ještě jedna možnost – použít stejnou strategii na úkor skupin, které jsou ještě více znevýhodněny než oni. V řadách opozice je tato možnost bohatě využívána k velkému potěšení těch, kdo si uzurpovali privilegia. Jednotlivé parlamentní i neparlamentní opoziční subjekty si navzájem předhazují, kdo z nich je více a kdo méně zásadový, kdo sleduje veřejně prospěšné cíle a kdo provozuje politiku jen kvůli svému zisku, kdo je více proevropský, kdo je více vlastenecký atd.

Uzavření mocenské elity a její snaha upevnit své postavení není ničím novým. Výjimkou bývají spíše doby, kdy se takto mocenská elita nechová. Smutnou skutečností je, že k návratu k vyrovnání šancí dochází obvykle teprve po velkých hospodářských, sociálních či válečných otřesech, za které platí vysokou cenu společnost jako celek.

Nelze očekávat, že ke změně ve směru většího prostoru pro svobodnou konkurenci programů a názorů jakkoliv přispějí ti, kdo jsou momentálně privilegovaní. Kromě žalostného stavu opozice, kvůli němuž v posledních volbách propadlo milion voličských hlasů, mají v rukou ještě tři další esa. Jedním z nich je prosazení korespondenční volby, která může výrazně ztížit, ne-li přímo znemožnit ověření výsledků voleb. Druhou je tlak na snížení věku pro nabytí hlasovacího práva pod osmnáct let. Třetí je provádění takové migrační politiky, které perspektivně slibuje vládnoucím získat hlasy současných či budoucích migrantů.

Každá z opozičních sil, která odmítá ať již s jakýmikoliv odůvodněním spolupracovat s těmi ostatními, se na tomto stavu věcí nepochybně podepisuje a jen potvrzuje teze teorie uzavírání.

AUTOR: Jan Keller


 

Průměrný počet slepic: 4.8 (100 hlasů)
Trvalý odkaz

to je důležité, že každá, tedy i ta silnější nebo prohlašované za silnější, jako je SPD nebo PRO, v této souvislosti si poslechněte podivnou argumentaci pana Rajchal, proč nelze spolupracovt s KSČM  v jeho rozhovoru s paní Bobošíkovou. Kromě toho prohlášení pana Vacka o špatném východu a výborném západu je poněkud podivné zejména, když nikdo neví,  zda, v případě společného tahu proti současné vládě, bude mínění mezi těmi, kdo zvítězí (snad) tento názor ten nosný, čekala bych, že  by se podobné věci měly nejprve vydiskutovat mezi spojenci..

Průměrný počet slepic: 4.5 (32 hlasů)

In reply to by Bubkabelzebubka

Trvalý odkaz

nelze spolupracovat. Každého jen využijí a zlikvidují, známe z historie, že. Pak se začnou rubat mezi sebou o moc (výjimka je Babiš, tam to není možné, protože má tu moc všechnu a nemá se s kým o ni rubat).

Průměrný počet slepic: 1.8 (29 hlasů)

Hlavně s těmi bývalými. S těmi, co kabát převlékli a rozutekli se do všech ostatních stran. S těmi co za 30 roků rozkradli, co se dalo. A teď máme jednoho takového na hradě. Ti, co ve straně zůstali projevili určitou úroveň charakteru, odvahy i poctivosti. Fialovu vládu válečných štváčů je třeba odstranit co nejrychleji a k tomu je zapotřebí každého hlasu, každé ruky. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (39 hlasů)

S žádnými komunisty prý nelze spolupracovat..., přitom jednoho kovaného si zvolili přímo na Hrad a další se nahrnuli kolem něj. Do očí bijící, ale stačí se "překabátit" a je to v cajku. My jsme stejně tak blbí jako ti Poláci viz výše (tedy ti vypatlaní, kterým nevadí Volyň).

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

Já vlastně současné komunistické politiky znám jenom dva. Paní Konečnou a pana Skálu. Ostatní nejsou nějak vidět. Při posledních parlamentních volbách získala KSČM 3,6% a nedostala se vůbec do parlamentu. Volilo je jen asi 194 tisíc voličů. Strana samotná má něco málo přes 20 tis. členů a v podstatě vymírají, bo průměrný věk člena jde dost přes 70 roků. No a to je to strašlivé nebezpečí, které tady neustále obchází a hrozí, že se opět chopí moci. Politici a média používají hrozbu komunistů jako strašidla a bohužel značná část společnosti na to stále slyší. Nejsem volič komunistů ale za hrozbu je nepovažuji. Naopak, paní Kateřina Konečná, které si velmi vážím, je jedena z mála politiků / poslanců, kteří se na veřejnosti i v evropském parlamentu a za Česko bijí. Většina ostatních E poslanců se dá zařadit mezi vlezdoprdelisty.

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)

měli zavčasu vykopat Filipa a Dolejše

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

nebo PePu, tak jste volič komunistů. A ti nebezpeční jsou oba.

Průměrný počet slepic: 1.8 (10 hlasů)

In reply to by Jirkafik

Trvalý odkaz

Konečná a Skála mluví rozumně, na rozdíl od současných maňásků, kteří nás vehnali do sra*ek, včetně bývalého komunisty Pávka a ostatních poskoků těch zajíců z Afghánistánu. 

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

Prozraďte mně, prosím, která parlamentní strana to nedělá?

ODS vymazalo tatíčka Klause z historie.

SOCdemouši vymazali tatíčka Zemana z historie. 

Průměrný počet slepic: 3.7 (15 hlasů)

už dlouho Svobodné. Že nejsou parlamentní není moje vina ale ostatních voličů.

Průměrný počet slepic: 2.1 (21 hlas)

že komunistů je mnoho a vy je volíte. Jenže komunisti jsou zločinci a máme na to i zákon. Jak je tohle možné? Mě to hlava nebere.

Průměrný počet slepic: 2.4 (20 hlasů)

něco s hlavou? protože myslím, že už to přede mnou  řekli mnozí, kdyby byl kapitalismus tak dobrý a žádoucí za jaký se vydává, komunisti by nikdy nebyli, kdyby byl feudalismus tak spravedlivý a skvělý, nebyla by lidová povstání a ani seldké bouře...myšlení se nedá zakázat...

Průměrný počet slepic: 4.5 (23 hlasů)

ale nevím nic o zákonu co by zakazoval volit komunisty.

 

Navíc komunisti jsou jen slabej odvar bývalých stalinistů. Nebejt komunistů, tak ten bordel co je nyní by nastal již před 10 lety. Komunisti byli ti, co všechny vlády drželi za koule a nedovolili jim provádět moc velký bejkárny

Průměrný počet slepic: 4.3 (17 hlasů)

tak to se budou muset svolat lidové soudy, které budou soudit podle platných zákonů.

Zatím bez slepic

do stejné přihrádky. Já volil Trikoloru 😊 Ale vidíte sám, jak naše hlasy skončily. Nebylo k nim přihlédnuto. Proto jsem přesvědčen o tom, že by se měli proti fialovému hnusu spojit všichni jeho odpůrci, jen tak je možné je porazit. Teď rozhodně nejde o nějakou ideu. Jak jinak by se mohl dát dohromady pětislepenec obsahující ODS – KDUČSL – Piráti? Jim jde jen o prachy a moc a podle toho se taky chovají. Myslím, že obráncům Vídně 11. - 12. září 1683 bylo úplně šumák, kdo jim přijel na pomoc. Důležité je, že pomoc přišla……
Ale stejně si myslím, že čekání na regulérní volby je špatně. To už bude na všechno pozdě. A kdoví jestli ještě nějaké volby budou.....

Průměrný počet slepic: 4.2 (14 hlasů)

jedině snad SPD. Přesto to naši spoluobčani viděli jinak. A hodím jim to zas, tedy jestli tam nenaskáčou takoví zm.di jak třeba do ANO (už jsem tam někoho takového viděl, ale myslím, že je zase opustil, neboť viděl pečené holuby jinde).

Průměrný počet slepic: 3 (10 hlasů)

Volit budou pouze ti s Tečkou a Bankovní identitou chytrými telefony.

A je vybíleno ! Vlastně vyzeleněno vyžlutěno.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Svobodní Macha, Trikolora Klause jun.

Průměrný počet slepic: 2.6 (8 hlasů)

no právě 😠

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

Petr Mach - Konec v politice V roce 2018 ukončil svou politickou kariéru. Vzdal se postu lídra Svobodných pro volby do Evropského parlamentu v květnu 2019. Důvodem byl neúspěch plánu na koalici se stranou Realisté. Zároveň se rozhodl nekandidovat ani z jiného místa kandidátky a oznámil, že se stáhne z politiky.

Pozn.

Klaus mladší to samé..., takže to někdo pláče sice hezky, ale po mnoha letech, a na jiném hrobě, tož nevím, o čem je řeč. 

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

a tak se ráda dozvídám že využít  zlikvidovat nebylo postupem osídlenců v obou Amerikách, Austálii, Africe, že za tím lze vidět nenechavé komunistické prstíky, a Libyii zničili taky...a dobré je, že boj o moc v revolucích i kontrarevolucích, ale i v naprostém klidu nikdy nebyl, pařížšké panstvo nemělo vstupenky na popravy, jakobíni se mezi sebou i s ostatními milovali, bristké královské příbuzenstvo se mezi sebou nerubalo a nepopravovalo... dobře to bylo, když nebyli ti prokletí komunisti a samosebou hádky o moc v USA.. koho za tím hledat než komunisty nebo rovnou Putina, který se sám už za komunistu nepovažuje...ale fakt  asi je...zkusme trošku myslet, konfiskovali nejen komunisti, majetek Lichnštějnů a nejen jich v ČRpochází hlavně z konfiskací, taky církevní majetk mají podobný rodný list...no a když půjdeme až na začátek ukáže se, že původně společný občinový majetek  jedna parta prohlásila nedůvodně za svůjosobní.....a ani k tomu komouše nepotřebovala.

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

takový dlouhý elaborát ale o čem? Že by jste si něco domýšlela? Napsal jsem, že se tak chovají komunisté. To ale neznamená jen komunisté.

Průměrný počet slepic: 1.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

A bude pokračovat ještě dlouho. Protože vyhovuje prakticky všem.

Americký zbrojní průmysl si chrochtá blahem. Eurohujeři, ukazujíc prstem na zlé Rusko, mohou utahovat šrouby lidem i národním státům a budovat svoji eurodiktaturu. Rusofóbové a náckové z celého světa si mohou jezdit do bývalé Ukrajiny se ukájet. Politické čivavy se zviditelní a navíc mají na koho svádět své chyby. Čína, Indie, Írán a fůra dalších států si obcházením západních sankcí proti Rusku vydělavají slušný ranec.

A Rusku se podařilo vybudovat velice úspěšný mlýnek na maso. Celkem v pohodě (a levně) nyní ve velkém likvidují západní zázračné zbraně, nácky, rusofóby (a bohužel i kyjevskou juntou násilím nahnané obyčejné chudáky). Vojenská síla i prestiž Rusku stoupá. Naopak ta západní léta budovaná image síly a moci dostává ve světě na frak.

 

Takhle válka bude dlouhá. Doslova do posledního Ukrajince. A po nich ....... ???

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (33 hlasů)

Musí se padnout na hubu (to je to, kde zatím ještě nejsme, ale co se blíží), aby se začalo od začátku, a tam pak bude mít každý úplně jiné starosti než si tady jen bezstarostně klofat a rozumovat.

Souhlas s Ethanolem, tahle válka jen tak neskončí. Ani případnou porážkou Ukrajiny. A potom...? Vládní zajíci utečou jak ti z Afghánistánu a nechají za sebou spoušť.

Průměrný počet slepic: 4.3 (19 hlasů)

že tahle válka je nejen o  ovládnutí ruských přírodních zdrojů, porážce konkurenta, ale i bojem výrobců zbraní o trhy o zisky a o lidi jde až na posledním místě.

Průměrný počet slepic: 4.2 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

já si myslím, že po kvalitním válečném tréninku  s Ukro- západem, budou Rusové velmi dobře připravení na zápas s prohnilým, buzerantským západem, kterému převážně vládnou slepice.

Průměrný počet slepic: 4.3 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

ani rusů. Ještě před dvěma lety mi tyto národy byly celkem u prdele. Ale když se dva hádají a metou si do ksichtů vulgarity, je to ještě v pohodě. Průser nastává v okamžiku, když jeden z nich máchne paží proti tomu druhému. Obzvlášť, když ten první je podstatně silnější.

Můj taťka mě celý život učil svoje zásady a jedna z nich byla, že když někdy někde uvidím, jak silný ubližuje slabšímu, měl bych proti tomu zakročit. Sice si tím koleduji o přezdržku, ale to časem sroste. Vědomí, že jsem se zachoval jako zbabělec, který se tváří, že to neviděl, to srůstá dýl a někdy nesroste vůbec.

Kdysi v devadesátkách jsme s jedním kámošem, se kterým se vídáme dodnes a s kterým jsme dělali v partě v lese, šli z hospody. Celkem v rozverné náladě. Zabočili jsme do boční uličky a tam viděli, jak 4 skinhedi zpracovávají jednoho náctiletého cikána. Ani mě, ani jeho by nikdo nikdy nemohl podezřívat k náklonnosti k cigošům. Víme o nich své a udržujeme si odstup. Rádi je nemáme. Ale toto bylo prostě za hranou. Kámoš měří dva metry, já za ním zaostávám pouze o pár čísel a když děláte v lese, tak ta dřina tam vám udělá celkem slušnou fyzičku. Ještě předtím, než se staženými ocasy se odplížili, tak jsme jim jejich basebalové pálky naházeli do Ploučnice a na vyděšeného cigoše houkli, ať rychle mastí domů.

My jsme ani tak nebránili toho cikána, ale ti skini překročili jistou čáru. To se prostě nědělá. A dle mého tuto čáru překročil i Rus.

Já nevím, jak tato válka dopadne, ale vím, na jaké straně budu, protože, pokud bych šel na tu druhou, tak můj taťka ve svém hrobě začne rotovat ostudou nad svým synem a to já mu nikdy nemůžu udělat.

Průměrný počet slepic: 2.6 (26 hlasů)

"...když někdy někde uvidím, jak silný ubližuje slabšímu, měl bych proti tomu zakročit..."

Hezké, ale strašně krátkozraké, pro vás zjevně historie začala až rokem 2022...
Pokud si ale dějiny posunete trochu víc do minulosti, třeba tak do roku 2014, kdy po výsledku majdanského puče začali ti silnější (ukrajinští Ukrajinci) bombardovat slabší (ruské Ukrajince) v Doněcku, kde je to "..měl bych proti tomu zakročit.." ? 
Že si pak ti slabší (ruští Ukrajinci) pozvali na pomoc o hodně silnější příbuzné (ruské Rusy) a místo původního trhnutí se (a osamostatnění se od zbytku Ukrajiny) rozhodli rovnou radši připojit se do RF, to už vzniklo jaksi samospádem, a dalo posléze Putinovi nepříjemnou záminku ochránit nové ruské provincie.

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)

přibližování americké armády k Rusku, Putin žádá od doby, co je u moci, aby se s tím přestalo,když tedy máme být všichni hlavne obchodní partneři, ale to se nestalo a když už Ukrajina uvažovala o vstupu do NATO a  odborníky z NATO se tam hemžilo, a ani poslední vážní varování Ruska nikdo nebral vážně, Putin splnil to, co slíbil, tedy, že válka na území Ruska už nebude.

Je to strašné rozhodnutí, ale co jinak měl dělat, když byl západem (o poddanské Ukrajině nemluvě) v podstatě ignorován? až přijdou vojska NATO osvobodit Navalného, kterého by patrně zavřeli i u nich, kdyby se tam projevoval tak jako v Rusku?

Každou moderní válkou Rusko zchudlo a vstávalo z popela a dnes nikoliv, možná se rozhodlo krutě, ale správně pro sebe a své. NATO v čele s USA napadlo i státy, které nikoho z nich nijak neohrožovaly.. a to je dobrý? 

Co si reálně USA myslí o cizích nepřátelských nebo nikoliv přátelských armádách u své hranice dostatečně vyslovilo už dávno v nikým nezrušené Monoreově doktrině.

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)

Málokdy je situace tak přehledná jako s těmi skinhedy, berrnarde.  Většina bitek se odehraje, protože se před nimi odehrály už další bitky a předtím slovní přestřelky a předtím naschvály, atd, atd. Válka na Ukrajině to není jako když čtyři skini bijí cikána, ale spíš jako válka gangů. Orbán dobře věděl, že do války gangů nemá cenu se míchat, protože to prostě nejde. Má cenu ji jen zmírňovat nebo je oddělit od sebe. Vmíchat se do války gangů, tím se málokdy nastolí spravedlnost. Jen další důvody k pomstě. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

Orbánovi jde především o Maďarsko, naší vládě jde o Ukrajinu. Orbán je chytrý, inteligentní člověk, naše vláda je sebranka a výkvět patolízalů a hlupáků.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

ukrajinci byli ti skihedi, ruský ukrajinci jsou ten cigoši, a ty s kámošem jste ti rusáci

 

tož mudruj

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

kdy bude další pohádka ?

Průměrný počet slepic: 3.3 (9 hlasů)

Kde jste byl v roce 2014?

Oděsa 2.5.2014 Dům odborů vám samozřejmě naprosto nic neříká. 

A francouzský dokument o celém incidentu od začátku až po drastický konec zmizel z youtube, jako stovky dalších.

Dnes slavné západohodnotové wikipederie píše o vraždění civilistů v Oděse 2.5.2014 toto:

Požár Domu odborů v Oděse nastal dne 2. května 2014 následkem ozbrojeného střetu mezi proruskými a proukrajinskými aktivisty v rámci nepokojů na Ukrajině. Událost si vyžádala 48 mrtvých, z toho 46 z tábora proruských aktivistů.

což se jeví jako nějaká bojovka dvou vyzbrojených tlup o Dům odborů. Nikoliv!

Stejně tak obyvatelstvo Donbaska, Luhanska nezačali zbraněmi napadat obyvatele Kyjeva. 

Nebo snad Krymaňané posílali své ozbrojené gerily do Kyjeva střílet a napadat civilní obyvatelstvo? 

Kdo na té Ukrajině začal první vraždit civilní obyvatele příslušníky svého vlastního státu? 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Nedávno mě oslovila paní v obchodě, něco hledala a nevěděla, kde by to mohla najít... Byla chudák úplně vedle z toho, jak zareaguju, když se mě zeptala, jestli rozumím rusky nebo ukrajinsky..., až mi jí bylo líto, jak se bála, co odpovím. Možná spíše čekala, že jí cosi odseknu. Tak tohle, tu jazykovou diskriminaci, kdy se lidi bojí promluvit, mají na svědomí ukrofašisti, nikdo jiný. To oni, nikoliv Rusové, zakazovali lidem jazyk, kterým odjakživa mluvili. 

Průměrný počet slepic: 4.3 (22 hlasů)

Je léto a v létě si pochutnáváme na zmrzlině. Tak jsem šel do obchodu nám koupit naši oblíbenou ruskou zmrzlinu. Jaké bylo mé překvapení že název "ruská zmrzlina" už zmizel. Místo toho, stejný produkt ve stejném tradičním modrém alobalu nese název "tradiční zmrzlina od mrazika". Nevěděl jsem zda se mám smát či plakat na ubožáctví protiruské propagandy v naší zemi která se přenesla i na zmrzlinu.

Tam kde mně ta historka opravdu dostala bylo když jsem kliknul na internetu na "ruská zmrzlina" a vyskočil článek viz níže ze dne 2. března 2022 s "hrdým" titulkem "Ruská zmrzlina mění název na Ukrajinská" kde majitel firmy PRIMA která vyrábí ruskou zmrzlinu prohlásil: „Touto změnou chceme vyjádřit solidaritu s Ukrajinou a s jejími obyvateli. Cítíme morální povinnost vymezit se alespoň touto formou proti agresivnímu a nespravedlivému počínání představitelů Ruska a dát jasnou zprávu lidem z Ukrajiny žijícím v České republice či na Slovensku, že na ně myslíme a podporujeme je".

Jak vidím tento plán přejmenování na "ukrajinská zmrzlina" se nakonec neuskutečnil, název ukrajinská tam není ale zmizel název ruská zmrzlina. Pravděpodobně mnoho zákazníků (kromě těch vygumovaných modrožlutých bezmozků) přestali kupovat "ukrajinskou" zmrzlinu a majitel firmy PRIMA sice je modrožlutý vlastenec ale prachy jsou prachy a tak vymyslel název "tradiční zmrzlina od Mrazika".
 

https://www.zboziaprodej.cz/2022/03/02/ruska-zmrzlina-meni-nazev-na-ukrajinska/

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

In reply to by Ethanol

Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)