Nejbližší budoucnost

Autor

https://www.litterate.cz/nejblizsi-budoucnost/

Včera jsem po vidlácku hodnotil poslední demonstraci a svůj článek jsem ukončil úvahou, že by podle mě bylo lepší teď s demonstracemi zvolnit tempo a počkat na věci příští. Jednoduše proto, že se hento lidové hnutí jaksi nezvětšuje a přibývá pnutí. Lidé, kteří si uvědomují problém, ti přijeli už potřetí a byli velice tolerantní k řečníkům i organizaci, což je fajn. Ti, kteří si problém neuvědomují, těm stále ještě neteče do bot. Už jsme tu probírali, že máme mezi sebou lidi, kterým se zdražily energie o 300%, ale také ty, kterým se zdražily o 15%. Restaurace jsou všude vyprodané, aut jezdí po dálnicích obvyklé množství… jen cenovky v hytlermarketu dost poskočily.

Když jsem se na Václaváku potkal se svými čtenáři, slyšel jsem, že leckteré průmyslové podniky už zavřely a propustily lidi. Ale také jsem si vyslechl, že jinde naopak lidi nabírají a rozšiřují výrobu. Škodovka teď prý jede na tři směny a ždímou z lidí co největší výkony. Signály jsou teď rozporuplné a člověk si zvykne i na šibenici. Ten úlek ze zdražení na začátku září, ten se nám poněkud rozpouští v mlze. všedních dní. A když je mlha, není od věci zvolnit a pořádně se rozhlédnout, kudy vede cesta.

Proto bych si vidlácky myslel, že je zapotřebí počkat, jestli se nám Titanic ještě víc nakloní a nebo jestli to pumpy v podpalubí zvládnou vyčerpat. Je zapotřebí si počkat, jestli náš kapitán Signál I. uklidňoval, protože je všechno v nejlepším pořádku a nebo jestli jen oddaluje chvíli, kdy se naše loď pravdy, lásky a evropských hodnot potopí. Má Fiala blíž ke kapitánu Smithovi nebo Schettinovi? Je třeba se ještě trochu připravit, ještě se skamarádit se sousedy, ještě se zamyslet, co můžete udělat pro chvíli, kdy vám řeknou, že odteď je to „zachraň se, kdo můžeš.“

Dneska si proto trochu prokydáme, jaké ukazatele budoucnosti bychom asi měli sledovat, protože budou mít vliv na to, co se děje ve strojovně této republiky.

Zítra by nám měl Andrejko sdělit, jestli bude kandidovat na prezidenta. Jen si nemyslete, to bude důležitá informace. Babišova podpora by měla být bianco šekem do druhého kola. Pokud bude Veľký bocián kandidovat, tak celá prezidentská volba bude vlastně jen o jednom druhém jménu a ve druhém kole o volbě menšího zla z obou. Do pátku jsem byl přesvědčen, že Andrejko kandidovat nebude, protože (a to jsem tu řešil už mockrát) má víc odpůrců jak příznivců a ve druhém kole je k poražení celkem od kohokoliv, kromě Petra Pavla. Vzhledem k tomu, že na soudruha Pávka se vylévá špína už teď, byl to pro mě důvod si myslet, že Babiš do prezidenta nepůjde a předpokládá, že českou Čaputku si pak na Hradě omotá kolem prstu.

Od pátku ale mám echo, že Babiš do prezidenta půjde, očekává, že se střetne s Nerudovou a předpokládá, že si ji namaže na chleba, bo blondýna má za sebou tolik průšvihů, že by to vydalo na hodně tlustou knihu. Tak si vyberte… podle všech signálů bych řekl, že do toho Andrejko nepůjde, podle šepotu do mého vidláckého ouška do toho naopak půjde a očekává souboj s Danuší. Pokud do toho půjde, nemá moc smysl řešit další kandidáty. Jedině za předpokladu, že by se dopředu dohodli na jednom jméně a za to pak agitovali v předvolebních debatách podle vzoru Hilšer a Horáček a pak pár dní před volbami odstoupili ve prospěch vybraného kandidáta. Nějak si nedovedu představit, že by to udělali. Jen velká náhoda by protlačila do druhého kola někoho jiného než ženskou, která má nekonečnou mediální podporu.

Nebo ano? Dobře, řeknu jedno jméno – Vitásková. Ta má podle mě největší šanci v druhém kole Babiše porazit, protože je kovaná v energetických otázkách, které asi budou celkem v oblibě, protože v lednu právě tohle bude tématem číslo jedna. Dokázali by se všichni ostatní kandidáti na Alternativě zapřít a od začátku pracovat v její prospěch? Podle mě je to zcela nereálné očekávání, které se nemůže naplnit.

Zároveň by to také znamenalo, že Babiš nepředpokládá pád vlády, protože by raději byl premiérem než prezidentem. Respektive, ukazovalo by to, že Babiš nemíní Fialu zachraňovat převzetím moci a nechá ho vládnout až do hořkého konce. V tom případě si nejspíš užijeme nejen studenou zimu, ale i krizové jaro.

Další důležitou událostí budou americké volby do kongresu. 8. listopadu… Republikáni se třesou na většinu a už dopředu avizují, že Ukrajině omezí podporu. Demokraté zase mávají průzkumy, které jim věští převahu.

Pravda je, že volby v USA rozhodují domácí témata a nějaká Ukrajina i Rusko jsou na žebříčku amerických hodnot hodně daleko za levným benzínem, pracovními místy a bezpečností v ulicích. Myslím, že pořadí jsem také trefil. Mám takový neodbytný pocit, že i Rusové čekají na toto datum. V poslední době jsem viděl příliš mnoho videí s plnými vlaky tanků, kanónů, petard a vojáků, než abych se nezačal ptát, proč je nevidíme na frontě. Jako by Putin čekal, že po volbách se buď dobře domluví, což bude laciné, nebo se nedomluví a pak z té své speciální vojenské operace udělá opravdovou válku i s obtížnými rozhodnutími ohledně střílení do civilní zástavby. Zatím tu a tam zničili jednotlivé baráky. Ono se to dá dělat i s celými čtvrtěmi.

Nebo spustí ruskou verzi ofenzívy Tet pár dní před volbami? Aby na CNN bylo vidět, jak diplomaté spěšně opouštějí Kyjev letadly, protože ruská a běloruská armáda táhnou na Luck a Kovel a odřezávají Ukrajinu od Polska? Nevím. Ale očekával bych, že situace na Ukrajině se v příčině či důsledku amerických voleb začne dynamicky vyvíjet, což bude mít vliv i na nás, protože Nordstrýmy nejsou a jiné možnosti dopravy plynu závisejí na vůli Zelenského a Moravieckého. Nějak se nemohu rozhodnout, kdo nás do středověku pošle raději. Ale vlastně si to zasloužíme. Dobrý skutek podporování války zbraněmi i penězi, ten musí být po zásluze odměněn.

Také jsem si nemohl nevšimnout krásného signálu od našeho ministra vnitra Vítka Rakušana s mrtvým Putinem ve vaku na mrtvoly. V tomto případě z toho ale budu mít spíš radost, protože Vítek nám ukázal, že v rámci svobody projevu se to smí. Samozřejmě, kdybychom to stejné udělali s ruskou vlajkou a do pytle dali Zelenského, bylo by to na čtyři knedlíky ve druhé cenové, ale ten dvojí metr je tak úžasný, že s ním budeme mlátit libtardy po hlavě ještě deset let.

Lidová tvořivost samozřejmě na sebe nenechala dlouho čekat a nejvíce se mi líbil plakátek, kde je použit Vítkův ksicht, ale místo pytle na mrtvoly kouká z poklopce. Češi jsou smějící se bestie… aneb jak jeden obrázek řekne víc, než tisíc slov. Tohle Rusové neumějí, ti nejspíš maličko upraví souřadnice pro raketu Jars…

Takže si to shrneme… Babišova tiskovka ohledně kandidatury na prezidenta, americké volby do Kongresu, ruské vyčkávání a vojáčkování… jsem vážně zvědavý, jak dlouho bude trvat, než se nám ta dnešní zaseklá situace zase pohne. A zima za dveřmi… podle mých pranostik by měla být tuhá, ale to mi vycházelo i loni a pak se to nestalo. Zlověstné dunění na obzoru se trochu uklidnilo, všechna varování už zazněla… a teď čekáme, co se vlastně doopravdy stane. Takže pro všechny organizátory dalších demonstrací… moderato pánové, moderato!

Malá anketka pro dnešní komentářové kydání… bude Andrej kandidovat?

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (113 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Zajistite pro SV tj Společnost Voličů misto spekulaci o tom co nam penize na prvnim mistě nepřinese,ale diskuse o PNZ by to mohla dokazat,nebo je nekdo jineho nazoru a jakeho,at to tady napiše včas než všem nejen mi ,zacenzuruji vnitraci pusy a pan Vidlak půjde do hladomorny!Tak vyzbrojime se puškami pravdy nebo to ten ADOLF odvedle zase nepřipusti!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.9 (14 hlasů)

Na první pohled lze článek ohodnotit jako velmi povedený, objektivně či rozumně sepsaný. Mezi řádky však čtu jistou nevyrovnanost, alibismus čili lavírování mezi buď a nebo. Mezi bramborovou plackou se škvarkem a Portským od Vidláka, nebo nadějí od Rajchla.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by Jarda (neověřeno)

Trvalý odkaz

rozhodně bramborová placka s portským!

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

Za mne pouze to, co má naději v prezidentských volbách nebo parlamentních volbách, na úspěch.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Vam všem zopakuji o co jde a co bude muset bya v budoucnosti ,anebo taky ne!
1.
Pan Vidlak bude muset požadovat změnu režimu,Dnešni totiž obelhava celou Společnost voličů,ktere ODS implantovalo nejhorši druh kapitalismua vychazejici z gangsterismu,ktery beze změnya bude sve voliče dale neskuteně rabovat a krast dvě tretiny platů!Pokud nebude zdan3n 9O procenty jejich vyvar,ktery doma investovat nechtěji bude vakradani pokračovat! aaaaaaaa
2.
Druhy bod PNZ chce zajistit možnost kontroly tzv našich polit.formaci a to všemi voliči dnem i noci,jinak dojde k vyrobě dalšich vadnych zakonů a nastupu Policejniho statu cenzury a digitalniho koncentraku!
3.
Existuje plana,jak se zbavit 33 let trvajiciho embarga na Zakon o referendu a jeho nahrazeni daleko učinnejsim mechanizmem!
4.
V tomto bodě je popis jak se zbavit monopolu na informace GŘ TV a popis financovani těchto změn v miliardach!
5.
Tady je popis jak bojovat se ŠWABISMEM ještě včas ,než ho neomatxisticka vlada salamovou metodou aaa instaluje!

Kdo z vas je schopen dodat dalši postulaty at to uděla vas než nam a tkmuto webu nasadi nahubek cenzury!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.9 (8 hlasů)

Tak dnes se na Václavském náměstí v Praze sešli ti co podporují Fialu, či kteří jsou podporovaní jím. Mělo jich být k tramvajovým kolejím, čili méně než těch z Česká republika na 1.místě, (ty nazvali v A2larm cmrdy atd tedy pan Rychlík). Asi opravdu nezbyde než počkat, až i je zasáhne zima a krize nepřipravené a nic netušící. Zatím hýří urážkami na ty, co již vědí, co nás čeká.. Ten hlavní problém je v tom, že obyvatelé hlavního města mají úplně jinou životní úroveň, tj. mnohem větší příjem než ti na venkově a ve venkovských městech a tak mohou ty venkovské nejen přezírat, ale i urážet. A když se k nim přidají ti co pracují v nadnárodních korporacích a Ukrajinci co u nás žijí, může jich být až k tramvaji. Přesto by ale měli umět ctít názory jiných a nemuseli by se předvádět a urážet ty s jinými názory. Dalo se čekat, že jim tv udělá reklamu, známe přeci Tv. Přesto neztrácejme nervi, však až to na ně dorazí, budou první co se budou bránit.

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Když budou nadale tvrdošijně ignorovat vlastni program viz PNZ.qqqqoqq MI budou piratšti zločinci z digi koncentraku, zvoleni SV komolit me komenty za přihližen lhostejne demokracie čumilů, ale osud ostatnich bude daleko tragičtěji a krutějši!

STANOU SE OHLUPOVANIM qqq VADNEHO REŽIMU PLEM PLEM!qwqwwwwwwwaaaa

To dokazuje demonstrace pppiračů vzniku vladniho neomarxismu,ktera vyklešti cely dav a jeji svolavatele budou popirat očividnou inflaci,vznik chaosua,ukrajinizaci a nakonec se bude hledat VŮDCE,ktery ovšem bez SA a SS oddilů můe uplatnit jen budouci teror policejniho statu a cenzury,aby ukazal svou moc ohlupenemu,bezmocnemu davu bez jakehokoli programu volajicimu Demisi,což vyvola veseli majitelů ukradene moci pravě té SV tj Společanosti voličů,ktera nedokae realizovat ani jeden svj powadwavek tj,aby si P:-P :-PNZ dali jejich prsy zastupci do svych programů! Qqqqqqqqqq
Co vidime tady v diskusi,je i jeden PLEM PLEM koment a ja ho zopakuji!

Pokud mam volit mezi PNZ a pomalym ohřevem,mysli asi zřejmě žaby,tak volim radši tu metodu kapiqtalistickych banksterů vladniho neomarxistickeho chaosu,anarchie a ukrajinizace!
Vidite nyni tu tu vladu menšiny typu plem,plem, nad většinou ,nebo bude nutne zakoupit vetši množstvi bilych hůlek a rozdat je davu ohlupenců?!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

A vidite jak si budouci piratska Digitalni Informačni agentura DIA cenzury pohrava s mou klavesnici,kde se tito nechutni nami zvoleni piratsšti pry zastupci dorvali za v absence jakekoli solidarity a Solidarniho statu a jeho zakonůa,nyni realizuji teror tak vidite jak si představuji svoji vladu strachu, nechutne inflace,ktera ma pry skoncit ažvalkou,kdy se historie ma opakovat při dnešni ignorantske demokacii bezmocnych čumilů!Behem psani tohoto komentu došlo 2 x k jeho zmizeni,tak jen tak dal vpred do minulosti! aaaaaaaaa
No ni

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

Dobrý den pane Vidláku, po přečtení Vašeho článkunuvěřetjněného na Nové republice, mám připomínky, teda ne k Vám, ale k pánům Vrábelovi i Havlovi. Tak za prvé věci škodí sám pan Vrábel, neustálými útoky na pana Havla. To, že například poukazuje, že by měli lidé posílat podporu jen na jeho účet, protože není zcela jasné co s penězi dělá Havel. K tomu lze říci tolik, že pan Havel uvádí svůj transparentní účet, což znamená, že na účet vidí finanční úřad a těžko lze s účtem manipulovat. Nebo na svém videu poukazuje na nspolehlivost pana Havla, přitom, pokud někdo sledoval vystoupení pana Štěpána na Svobodném radiu, tak řekl, že odborníci jsou s panem Vrábelem nespokojeni, že pan Havel je inteligentní člověk a že se odborníci mezi sebou dohodli, že převezmou iniciativu do svých rukou a moderovat je bude pan Havel. Potom se nedivte lidem, že nemají k organizatorům demonstrací úplnou důvěru. Pokud se člověk obrátí na organizátory s tím, že my starší generace, bychom se také rádi k demonstracím připojili, ale nedostává se nám zdraví, vyzkoušeli jsme účast 3.9.2022 a zjistili, že účast neodpovídá naším zdravotním podmínkám a že by bylo dobré, aby vymysleli možnost jak se starší a nemocní mohou akce zúčastnit z pohodlí domova. Takže ano je hodně "gaučáků!" ale není to jen jejich chyba. Na dotaz žádná odpověď nepřišla. Ale Vaše články uvěřejňují a možná, že Vámi veřejně podaná otázka nezůstane bez odpovědi a "gaučákům!" již nebude muset nikdo spílat. A to budete koukat co nás přibude! Jde nám všem přeci o společnou věc. Děkuji Jarka

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

Vymyslet jak se my z cele SV tj Společnosti Voličů můžeme zúcastnit na demonstrovani našich požadavků a myšlenek dnem i noci , tady mate před sebou v podobě na př. zdejšiho webu!
Je to,ale režimni strašidlo,které se budou mocipani vši moci snažit zbavit a zakazat ho a bez Solidarity a podpory členů SV,kdy podvaděnych dušiček je asi 8,3 milionů při absenci Solidarity bude web brzy nějakym podvodnym trikem Policejniho statu,ktery už do Zakona odhlasovali nami zvoleni zastupci se to může povest,když totiž demonstrace nebudou mit ŽADNY nosny program!
Proto taky dohady mezi svolavateli jsou bezvyznamne a nepovedou nikdy bohužel k žadnemu lidem potebnemu cili !Navrhuji vam proto ještě v době než nam mocipani zavrou cenzurou pusu se účastnit se všemi ktere znate tvorby Programu Narodnich Zajmů a zkusit vyžadovat diskusi aaby všichni kdo chtěji změnu a neocitli topit se v chaosu ohlupeného davu!Lepši je ,se tady účastnilt svymi lidovymi komenty na vyjasněni obsahu nyni už legendarniho programu PNZ!

Na podiu demonstrace bylo dost řečniku,ale ani jeden nepřednesl svate postulaty pravdy PNZ,ktere zde vidite v bodech před sebou a domnivam se že jen jeden bod pry Vlado padni ,je malo a ptejte se tedy všichni co bude potom!
Na to naši intelektualove a řečnici na podiu odpověď NEDÁVAJI!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Neni nic jednoduššiho!
Představte si,že web je jakobya. Vaclavske naměsti a JA jedina a prava antineomarxistka v republice stojim na tribuně a pode mnou se vlni přiboj mych nikterak šťastnych ohlupených voličů,kteři se tim vladnim neomarxismem stali sprostě řečeno PLEM,PLEM!

JA kazatelka pravdy vam všem nalivam z rudeho kalicha čisteho vina a vy. se mate v důsledku absence Solidarity třištit ohlupeni mi hlavami dole pode mnou o skaly podvodniků z policejniho statu zla!
Odhaleni metod jak z vas udělali bytosti PLEM,PLEM vam tady mohu aniž by jste byli na demonstraci za svoje SOCIALNI HODNOTY, pravě přimo pod ocasem koně přitomni, mohu postupně i v dalšich člancich odhalovat!
K tomu je třeba Solidarity a i vy se můžete všichni ještě živi vzpamatovat jako hezke květinky z čertovy zahradky!
KDO JE PROTI AT TO TADY NAPIŠE a zdůvodni.
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

zda čáp vyletí z hnízda. Ale spíše si myslím, že to náš slovenský spasitel zkusí.

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

je třeba, aby se řešila naše potřeba. Jenže, pro naší vládu nějaká naše potřeba dobré téma není, naše vláda je na rozdíl od WC vhodná jenom ke zrušení.

Průměrný počet slepic: 4.7 (11 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

by všichni měli mít podíl na všem. Zajímavé taky je, že dle něj jsou všichni blboni a rozdejte blboňům podíly. Něco podobného už tady jednou bylo a všichni pak měli holou prdel.

Ale Sasin hltá A2larm, takže mě to zase tak moc nepřekvapuje.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

Ano, protože na podílech, keré patří našim lidem, rajtujou cizáci buď přímo nebo v zastoupení. Proto sou to blboni, dokud nepochopí, že musej jatit svůj majetek, ne žebračenky v podobě mrzských platů a mezd vycucaných z falešných čísel banksterských uzávěrek.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zajimave na jeho představě nově je,že v minulem članku možna pochopil,že se nema v prosazovani jeho potřeb a jeho představy o co opřit.
To totiž v naši Ustavě bylo zaměrně vynechano a je dost problematicke,aby SV tj Společnaost Voličů vcelku uznavala tuto Ustavu,když nebyla schvalena v referendu,je asi jen pro poteby par poslanců s jejich plateba na samotny zakon o referendu je už 33 let i proto nasazeno embargo,jen aby se vladnouci třida udraela u moci a my budeme pořadat demonstrace,ktere nemusi p4inest vůbec nic,kromě toho,že se tam na podiu presentuje pry vrstva intelektualů bez jakehokoli progrwamu netto bože PNZ o kteeem nejen o jehož obsahu nikdo nesmi vědet a ten Vilak taky ne!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (10 hlasů)

Že v důsledku mamutiho podvodu vytuneloval byvalyaa president ODS z prvniho članku Ustavy SOCIALNI STAT!Proto se nema opravdu o co opřit!Ten paresidesnt ODS se dodnes za to rabovani NEOMLUVIL a ODS chce repete vyrabovani našich kravičk a prasatek inflaci aa kdo bude pfotestovat toho pobije policejni stat v gumove střelnici!a!a!aaaaaaaaaaa!!!!!!aaaaaaaa
A
Nejhorši je,že NIKDO z intelektualů tento podvod giga rozmerů umožnujici rabovani republiky dalsšich 33 let nezpozoroval a novinaři LŽOU nestydate,že zijeme v socialnim state,jako je tomu vedle,kde dobry kapitalista plati pokladni v Lidlu CTRNACaT euro na hodinu a ztoho tam ti kapitaliste mohutne zbohatli tak,že si zaplati ten PLEM PLEM plyn radeji od Turků,kde jim ho dodaji za turecke ceny,bo ho dostanou od Puttleraaa pry za pakatel!To se pak komandantka NATO porodni asistentka divi,že se ji nami oblibene NATO a cela EU rozpadava na sračku!
No no?a

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)

Němcům,kteři maji dnes pry střelivoo na dva dny a s tim nas maji chranit to leze taky statecnym nemekym silam krkem!
ANo takomandantka EU ma zkušenosti z doby,kdy byla ministrně valky Nemecka aááa a tam způasobila nesťastanemu bundeswehru věatsi škody než marßál Žukov Wehrmachtu,to vi pry všaichni a proto byla zvolena do funkce 7 hlasy a čeaaaaakaa se na uplne odzbrojeni NATO,aby ten čert Putin to tuaaaaaaaaa rozoaral na kratery!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No ni?a

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

...– politika Západu je krvavá a špinavá, popírá suverenitu zemí a národů – ale kdo seje vítr, sklízí bouři;
https://www.pokec24.cz/politika/svet-po-hegemonii-valdaj-2022-projev-pu…

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Je tam totiž popis rozpadu systemu dnesniho kapitalismu a boje proti ješte horsimu nastupnickemu režimu ŠWABISMU,ktery pan Putin v celem rozsahu odmitl!
Velky reset je novy nazev pro Mein Kamp,kdysi pana Hitlera a tehdy tomu taky lidi neeveřili a ono jim to bylo nakredencovano i s nasledky a Pepa Goebels taky zavedl policejni stat jako prolog a kdo protestoval šel do KZ,ktery ma byt u nas ve forme celeho digitalniho statniho Milionu chlivaku!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak napřed jsem měla z dalšího potvrzeného kandidáta smutek na duši...nikdy ani on a ani jeho ANO ode mne nedostali ani půl hlásku, ale až jsem se z dnů probrala, tak mi docvaklo, že to je jediný možný výherce naší koruny české, který má koule na to odstřelit pětikolku. Druhý takový tam není. Má dostatek nábojů a hlavně motiv.
Otázka k zamyšlení..............

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

tak je este vacsi debil ako vyzera.

Pac mozno ma bloncka nieco malo prusvihov z minulosti, ale to je prd oproti tomu, co vsetko maju na AB. A i ked to nemusi byt cele pravda, urcite to bude spravnym sposobom proti AB naformulovane a v spravnom case pouzite.

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

podla
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/volby-kandidat-na-prezidenta-predsed…

do toho AB jde. To je ale kokot....
ehm - takze je to debil a v druhom kole o prevalcuje bloncka.

Howgh

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

AB proti petikolce nej kandidát pro českého človíčka

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

My si tu můžeme hrát na co chceme, ale rozhodnou volby v USA. Všechno důležité v našem ďolíku se rozhoduje u těch velkých.

(Konec konců, kdo by Masaryk, Beneš a Štefánik, kdyby nebylo Wilsona?)

A kdo bude presidentem není až tak důležité. Důležité je, jaké noty (nechce se mi napsat příkazy) dostane. Holka nebo kluk, ono je to fuk, poslouchat bude tak, jak poslouchali všichni.

Mezi námi, být ministerským předsedou dneska může chtít leda nějaký grázl, který asi má plán jak pořádně nahrabat a zároveň má plán jak to zařídit, aby nebyl. oběšen.

Napadá mne jediný pro ČR vhodný kandidát na obě funkce:  V.V. PUTIN.

Průměrný počet slepic: 4.5 (14 hlasů)

On je totiž dobře seznamen s planem banksterů,i deologii SSWABISMU,kterou banksteři nyni budou prosazovat nasilim i v naši republice a Putin ji plně odmitl!
To co naši domorodci maji zažit banksteři i zveejnili plne v březnu 19 a vyslo to popsano na Protiproudu a ten byl zcenzurovan!.
Vysledek byl,že SV v republice to ignorovala, anebo intelektualni vrstva nepochopila co se tam ukulo a stoji , že to odvolat nepůjde,může se to jen posunout v čase a abohužel tato ignorance trva!
Proto VOVA děla to co děla a ostatni svět to bud pochopi, nebo bude uveden do chaosu zcela zaměrně a vzpomeňte si,že ideologie porazily i po zuby ozbrojene CCCP a porazi dost možna i EUporodni asistentky jeji komandantky!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (8 hlasů)

Jeho kamarila lže provokuje obraci se do minulosti,aby prostřednictvim sve vlady a a aaayaaa ááááa realizova nikym nechtěnou diktaturu neomarxistů zplantane ideologie banksterů,ktera je vladou zneuživana proti jejich voličům!Jsou to pry zrůdy! aaaayaaaáaa Maji v programu na př.že ptaji malych děti zda chtěji byt holička nebo chlapeček!
Nektere děti chtěji nosit sukynku a tak je pry daji operovar a přitom vykasatrovat.Hruzou ztuhle rodičea,kteři s operaci nesouhlasi zpacifikuji tima,že jim jejich děti odeberou protože je pry špatně vychovavaji! At o tom ten zly pirat napiśe a da tu vlajky svych fašistickych nanucovaků
áááNebudeme li proti tmto plem,plem zrůdam bojovat kontrolou viz 2 bod PNZ tak to daji do zakona a rodiče pošlou do basy!
No ni

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Při druhém kole a velká otázka je, zda vůbec se do druhého kola dostane. Babišovo jméno je daleko toxičtější pro nerozhodnutého voliče než jméno dalšího agenta Pavla. I tak do kandidatury půjde. Po odchodu Zemana a vítězství Nerudové Babisovi hrozí tepláky a to opravdu začíná pro nej smrdět průšvihem pokud se nestane prezidentem. Ono pro nej smrdí prusvihem i premiérstvi které rozhodne nemá tak jisté, jak by si mohl myslet po přečtení pár článků zde. Máme se stále moc dobře a já to vidím kolem sebe, zálohy se zvedly, ale nikomu likvidačně, z otázky podpory Ukrajiny je identitární otázka. Kdo nepodporuje Ukrajinu je desolát a nepatří do slušné společnosti. To pak i nějaké to zvýšení ceny přežijete. Věci nejsou prostě tak černé. Nebo vy skutečně už škrábáte lžičkou o dno? Muže za Vámi přijít šéf, ze chce aby jste šli o víkendu do práce v rámci smluvních přesčasů a vy ho nepošlete do …. ? Máte jedno jídlo denně, většinou z konzerv od potravinové banky? Já o tom všem pochybuji. Takhle špatně se já ani nikdo v mém okolí nemá a to včetně příbuzenstva v Ústeckém kraji.
Bavíte se co sledovat, já říkám sledujme tyhle ukazatele u sebe a v okolí. Dokud prostě bez problémů mohu dětem koupit wafli to go na staromáku a na Vánoce nový notebook, tak vláda tahle není ani lepší ani horší, nez vlády co tu byli posledních 10 let.

Průměrný počet slepic: 3.9 (10 hlasů)

Ste si asi nevšim těch miliard na futro každej rok. To se nám to hoduje, gdyž vám pučujou. No a Praha je problém sám o sobě odjakživa.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Ten váš agent Pavel nebyl agentem. Ale jedním z tisíců vykonavatelů, jich se obávali všichni lampasáci, ačkoliv byli také komunisti. Pavel je tím z tisíců bezejmenných pěstí bolševiků, které prakticky nikdo nezná a o kterých se nemluví, nemluví a nepíše. Zatímco tisíce lidí donucených ke spolupráci byly a jsou vláčeni médii a politickými hyenami. ÚSTRK je plně pod kontrolou kšeftařů z informacemi ze zdrojů STB. A pokud mohou, informace prodají ke zneužití. Pokud nemohou, pustí se do médií lež o zneužívání neteří nebo svěřenců. O feťácích kokainu a pervitinu, kterých jsou plná ministerstva a úřady se ovšem neobjeví ani čárka nebo slovíčko. Pavel šmejdem byl, šmejdem je, šmejdem bude.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Doba se vyvíjí, časy, kdy se feudálové či monarchové starali o svý panství - třeba už jen z důvodu, že dědičně připadlo potomkům - už je dávno v trapu. Stejně tak doby, kdy se důstojníci - kvůli ztrátě cti - sami stříleli. Dnes dostanou kompetentní figurky harmonogram cesty a je v podstatě buřt, kdo tam sedí. Mají před sebou daný čtyři, případě pět let šanci si nahrabat, a mě nenapadá žádná páka jak je donutit, aby se chovali jako řádní hospodáři.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

pod kladivy banksterů a čim bude nahrazen!Proces už začal!Tehdy taky padl feudalismus a nahradil ho kapitalismus a vida objevil se strejda Marx,ktery zajistil svou knižkou,aby chudina zbohatla!Chybu v jeho učeni nael pan Gramsci,vite kdo to byl a co zpozoroval?Možna lroto tu mame zkurveny neomarxismus!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

Ten je daleko promakanější než KSH, PNZ i první postulát dohromady 😁 Jestli hledáte odpovědi, ANNO, mrkněte k němu.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

SH jsou Socialni hodnoty a ty jsou vam upirany zaměrne, hned v prvnim članku Ustavy a proto budete dale oběti rabovani a nepomohou vam vam zubožovany člene SV ani žadne demontstrace! aááaaa
Proto ,aby se to změnilo je tu dnes stale vice legendarnejši PNZ a vam uchazi jeho obsah bo ignorance!Dokud se nedozvie jak je promakane to PNZ budete trpet na pomalem ohni typu salami salami a nakonec vas kanibalisti sežerou v přestavce na svačinu a jak to vypada budete tomu ješte tleskat!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

mezi PNZ nebo pomalým ohněm s kanibalistama, beru kanibalisty!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Vaše kedlubna vice, potřebuje massu pice!
Mam tu z vas fajn čurinu praskněte tadyradši novinu!
Nevim co je PNZ ,ale kanibalistum vyhovim!
Moje mila Anicko dam vam rad mé srdičko!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.2 (6 hlasů)

ANNO, tak to prostě řekněte 😂 Já nepotřebuju vědět, co je PNZ. Stačí mi vidět, kdo a jak se tím zviditelňuje. Když něco propaguje naprostá jitrnice, vsadím milion že to stojí za prd a detaily mě nezajímají. ... mimochodem, kontráši Vám odblokovali klávesnici?

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

A to pro všechny!Pokud jste ignorant,tak to nečtete,stejne by jste tomu nerozuměl,jen se dejte se dale holit a ohlupovat a zvykejte si na svou nepotřebnost!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

Proč znevažujete chutné jitrnice tím, že je srovnáváte s Annou?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

vam neomarxistům ,budou opravdu anonymnimu podpindostnikum pana Putlera od policejniho statu zvlašt chutnat!Co tady delate vy poaaroavanaeaaa nemehlo proč nejste v zakopech Ukrajiny to tu napište!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Mě by se tam ta Vitásková líbila... Zatím ale o ní není moc slyšet. Nicméně libtardi už vycítil nebezpečí a na Twitteru ( to byl do nedávna ten jediný správný online, kde se šířila ta jediná pravda - jenže Elon jim hodil hračky do kanálu...) jedou proti Vitáskové bomby typu "proruský Šváb a Zemanovi kůň"...

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Vitáskové mně vadí, že je ženská a navíc v podstatě neumí mluvit. Což je pro politika dost nešťastný handicap.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Bába v druhém kole prohraje i s kýblem hnoje. Víc lidí bude hlasovat proti němu, je jedno za koho. Takže otázka jen zní, kde se má gratulovat té Čaputce.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

a Babiš těsně před volbama náhle odstoupí, a doporučí za sebe koho???

Že by třeba právě Vitáskovou? Takováhle taktika by mohla s trochou štěstí projít, minimálně do druhého kola...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Rus sa rozhodol ze veci bude robit kauzalne.

Trpezlivo ukazoval, ako na UA bujnie nacizmus a pod heslom demilitarizaci vletel na UA potlacat nacismus.
Trpezlivo varoval kazdeho, ze utok na Krymsky most bude potrestany. Je to s tym utokom take divne, pac az tak vela sa nestalo a nestalo sa to vtedy kedy sa to malo stat ale o den neskor a nahodickou sa tam tmolil citernovy vlak… ale ako kauzalita pre zrusenie UA energetickeho system fajne.

Z Hadieho ostrova sa stiahol aby mohol spolu s urodou ktoru chcela vyviezt UA vyviezt aj rusku polnoprodukciu. Dohodol sa koridor a ceny psenice laskavo klesli. Neracili nas informovat ako ze je na tom rusky export, ale asi sa veci uz uzavreli (a mozno nespravne hlasujuce africke krajiny pri rezulucii OSN potrebuju pripomenut, ktoze ich to krmi) a i ked to nebol prvy utok na flotilu v Sevastopole, tak ako zamienka pre ukoncenie koridoru to stacilo. Cize cil je uz opat cela Odesa legalny ciel. Co na to ceny polnokomodit – to sa este nevie.

Tiez sa trpezlivo premiela otazka komercnych satelitov v sluzbach Pentagonu a teda aj UA. Aj tam sa asi caka na dovod. Mozno sa najde nejaky komp v nejakom dobitom velitelskom UA stanovisti, v ktorom ausgerechnet bude firemny mail od korporatu co ma na obeznej drahe satelit.

Aj Anatolij Sarij komentoval zvlastnu vec, ked UAV startujuce z Talianska poletovalo a pravdepodobne riadilo celu operaciu utoku na flotilu v Sevastopole, ale ruske minist. zahr.veci ani muk. Pricom to je do oci bijuce. A podla logiky veci to bol priamy vstup Talianska do bojov.

Ale je mozne ze to bude ako pri SP1 a SP2. Necha sa vec troche vychladnut, sem tam sa niekto preriekne. A vyberie sa najjednoduchsi a najpravdepodobnesji variant.
V pripade SP1 a SP2 sa vybral najvacsi rusobijec v EU – GB. GB chvilu tahala iniciativu, Litvinenko, Skripal … pekne do rusa tali. Cil zatal rus.
A vobec by som sa nedivil, ze ti chlapci co spolu hovoria, pokecali. A amici ako spravni obchodnici vydilovali nejaku infosku za nejaky ustupok zo strany Ruska. Titan je potreba a Neon tiez.Paladium jabysmet.
---
Povedzme ze svodky od rusov su korektne a ze im pocitanie techniky ide.
Priemerne zlikviduju za den 5 tankov. To je bratru 150 za mesiac. Netreba ziadneho genia na to, aby si spocital, kolkoze tankov poslo a kolko ich ma UA este k dispozicii.
Nehc sa na to pozeram z ktorejkolvek strany, vysledkom bude totalne demilitarizovana EU. A pride panicek strycko Sam a laskavo nam tu necha nejaky ten srot, by sme sa trochen citili bezpecne.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

že tu není žádný VŮDCE.
Jo, takhle to napsali, velkýma písmenama.
Jsou to stejní idioti, co volili Hitlera!
Lidé se nemění...

Průměrný počet slepic: 3 (9 hlasů)

Hloupě žvaníš.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Paulusek?
Polní maršál Paulus?
Podle něho sis dal nick?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)